עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by KoDkOd,

השעון שלי מפגר בשעה כל הזמן , אני משנה והוא שוב מאחר מה אני עושה?!!?1

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  2. הביאו לי מחשב נייד של HP G60 שמגיע אם ויסטה רוצים XP אני מנסה דיסקים של XP SP3 ו XP SP1 ובשתיהם זה עושה מסך כחול שמסתכם ב check for viruses on your computer. remove any installed hdds. make chkdsk/f STOP 0x0000007B (0xF78D2524,0XC0000034,0x00000000,0x00000000) ה BIOS של המחשב הוא צעצוע בשם InsydeH2O שאין בו בכלל אפשרויות הגדרות. DateTime BootOrder Password. זהו. אין כלום ממה שיש בביוס של מחשב נורמלי. תשכחו מלהגדיר את הדיסק ל ide mode מחקתי (כתבתי 000000) ל 500 מגה הראשונים של ההרד דיסק (מסקטור 0 והלאה) ולא עזר בכלום חוץ מלדפוק את הויסטה (שיחזרתי מאימג' שעשיתי קודם) ניסיתי ליצור דיסק slipstream אם דרייברים של SATA בתוך הדיסק התקנה אם nlite דיסק ה SP3 המקורי ודיסק ה nlite…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by Sqeezy,

שלום לכולם, קניתי מחשב של דל עם וינדוס 8, אני מעוניין לעדכן ל8.1, איך אני מעדכן? זה לא מופיע בWINDOWS UPDATES, לא נמצא בחנות, אחרי שעדכנתי את הוינדוס אפדייטס עדיין לא מופיע בחנות, עשיתי את הWSRESET הזה כדי שיאפס לי את החנות אולי יופיע, לא עובד.. בקיצור ניסיתי לעשות הכל וואלה לא מוצא איך מעדכנים, ויש לי וינדוס מקורי..

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by NickLess@TheMoment,

במנהל התקנים, Computer, שיניתי את ה ACPI ל Standard PC כדי לשנות את ה IRQ של רכיבים שונים. זה שינה (זה לא עזר במיוחד) ועכשיו אני לא מצליח להחזיר לACPI... שיניתי על ידי אפדייט דריבר ל Standard PC, וה ACPI לא קיים עכשיו ברשימה. תעזרו בבקשה!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום, יש לי בעיה אחת גדולה אחרי התקנה של windows 7 - אין לי קול במחשב. בשורת המשימות למטה זה מראה לי רמקום ועליו איקס, ואומר שלא מחוברים רמקולים או אוזניות. זה אומר לי שאין התקני השמעה פעילים. לוח אם: ALiveSATA2-GLAN. בווינדוס XP לא היתה בעיה, השתמשתי בדרייברים של Realtek. אני זוכר שתמיד ראיתי בתור התקן קול משהו של Realtek High Definition, אבל כרגע במידע מערכת, ב"התקן קול" זה מראה לי ATI High definition audio device, וזה אומר שיש לו את ההתקן הכי מעודכן. כשאני נכנס למידע מערכת זה מראה לי ב"התקנים בעיתיים" את ההתקן High Definition Audio Device ניסיתי להתקין דרייברים של Realtek, מותאים לווינדוס 7 - זה מתקין, עושה הפעלה מחדש למחשב ואז לא קורה כלום. ניסיתי להתקין כמה פעמים…

• 2 תגובות
    • 3.8k צפיות
  6. היי, התקנתי על שני המחשבים שלי SP3 עבור Windows וכעת אני לא יכול לגשת לתיקיות משותפות. כאשר אני מנסה לגשת ל $C אני מתבקש להכניס שם משתמש וסיסמא. לאחר שאני מכניס אותם אני מתבקש להכניס אותם שוב ושוב. שני המחשבים נמצאים באותו Workgroup. Simple File Sharing מבוטל בשניהם. לא היו לי Share של Administrator על כונן C

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  7. Started by mastercod,

אני רוצה לשנות שיהיה עם הlogin הרגיל שכתוב ברך הבא אבל זה רק מראה לי לשים סיסימה ומעליו יש את שם המשתמש אני לא יכול לשנות את זה לא יודע למה הנה תמונה: http://img243.imageshack.us/my.php?image=problemhl8.png

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  8. Started by xXaXdXaXrXx,

אומרים שוידוווס וויסתה לוקח רק הוא 500 מגבייט ראם זה נכון ? (סליחה על השגיעות )

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  9. Started by eladnahum,

התקנתי WIN7 ULTIMATE 64 BIT ולאחר ההתקנה נוצרו לי בכונן C שתי תיקיות: Program Files (Program Files (x86 כשאני מתקין תוכנה כלשהי הווינדוס בוחר להתקין את זה בתיקייה של ה-86, כלומר 32 ביט. קודם כל, למה נוצרו לי שתי תיקיות בכלל? מה ההבדל אם התוכנה תותקן בכל אחת מן התיקיות הללו? תודה לעוזרים...

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by eranmor,

מישהו מכיר גדג'ט של מילון עברי - אנגלי אנגלי - עברי ?

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  11. Started by ^HocK^,

מותקנות אצלי 2 מערכות הפעלה: windows XP pro windows 2000 איך אני יכול להסיר אחת מהן? את ווינדוס 2000? תודה.

• 2 תגובות
    • 990 צפיות
  12. Started by eladbu,

שלום לכולם אני מעוניין ליצור CA פנימי בתוך הארגון כיצד אני עושה זאת??? בסרבר 2003

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  13. התקנתי מערכת WIN7 64 סיביות - הכל דבש אבל כל נושא הPIN לא ברור ביכלל....יש קיצורי דרך שהוא מקבל בסדגל למטה למשל אקרובט / ווינזיפ או אוטלוק קיצור דרך לחיבור לחייגן רשת - לא מוכן לקבל וקיצורי דרך לתיקיות הוא "כביכול " מקבל /מאפשר PIN > אבל זהמופיע באיזה חלון ניפרד שלא יודע איך להגיע אליו שבוא מופיעים גם תוכנות שפתחתי הכי הרבה פעמים אני משתגע מיזה !!! ??? מי מסביר לטובת הכלל או מפנה אותנו ללינק שיסדר את הבלאגן תודה מראש! מי מסביר לט

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  14. שלום לכולם, אתמול התקנתי מחדש את מערכת ההפעלה, ומאז הפכו כל הספריות שלי במחשב לקריאה בלבד... בדקתי את היוזר שלי, והוא מוגדר כאדמין... אך למרות זאת, המחשב עדיין לא נותן לי לבטל את מצב ה"קריאה בלבד" שבו נמצאות הספריות שלי... מה ניתן לעשות בנושא? בתודה מראש לכל מי שענה, בברכה,

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  15. Started by zkfirz,

שלום אנשים יש לי ארדיסק sata אחרי השלב הראשון של התקנת ה מערכת ההפעלה מהדוס המחשב מגיע ל 100 ואז אמורים לתת אישור וזה מפעיל אותו מחדש ואז אחרי זה אמור להיות המשך של ההתקנה שפועל באופן אוטומטי בכל פעם שאני מתקין את המערכת הפעלה אני מגיע לשלב זה עכשיו משום מה עם הארדיסק sata אני לא מגיע לשלב זה כלל רוצה עזרה ממי שמבין בזה והתקין כבר על sata מערכת הפעלה מסוג xp בתודה מראש .... כפיר

16. זה קורה לי כל כמה ימים והיום זה כבר קרה לי שלושה פעמים בערך, שימו לב : לא מדובר בדף אינטרנט שניתקל בבעיה ועליו להיסגר, זה קורה לי גם שאין שום דף אינטרנט פתוח, זה מעלה את ההודעה על השגיאה ואחרי שאני לוחץ סגור זה דופק לי את הקו הכחול למטה ( שורת המשימות ) וזה סוגר את האייקון של המודם וכשהיה לי חבילת אבטחת אינטרנט מסוימת אז זה היה מעיף לי את האייקון שלה ואולי זה היה משאיר אותי ללא אנטי וירוס וללא פיירוול. חשוב לציין שגם כרגע ( תמיד ) זהו מחשב מוגן עם אנטי וירוס, פיירוול וכו... פרטים על המחשב : ווינדוס אקס פי פרו sp2, זיכרון 512MB, Pentium® 4 CPU 3.00GHz כמו כן העלתי צילום מעורב של הבעיה הנ"ל תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. משום מה , בכל פעם שאני עושה BOOT בWIN XP הגדרות הצבע והבהירות של המסך לא חוזרות למה שכיוונתי לפני וגם הרקע לא חוזר . איך מתקנים בעיה כזו?

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  18. מדי פעם יש לי הודעה שאני נכנס לכונן של הדיסק קשיח השני שהדיסק קשיח לא מפורמט וצריך לעשות YES או NO..בתמונה במקום A יש לי D, בDRIVE) בזמן האחרון הבעיה נמשכת הרבה זמן נסיתי לחבר ולנתק אותו, ומה גם הוא עובד, לא עושה רעשים מוזרים או משהו.. והמחשב בווינדוס מזהה אותו במנהל התקנים.. מה יכולה להיות הבעיה?

• 7 תגובות
    • 598 צפיות
  19. Started by idan90mizrahi,

שלום, הבעיה היא שלא מופיע לי שם המשתמש שלי בWINDOWS במנהל המשימות, וכשאני נכנס לMSCONFIG למשל אין באפשרותי לערוך שינויים - ניתנת הודעת שגיאה שאני לא מורשה. הדבר הזה קרה מייד לאחר שעשיתי סריקה במחשב עם האנטיוירוס הנוכחי Kaspersky 2009. צירפתי 2 תמונות שתבינו את הבעיה, אני מבקש עזרה דחוף זה משגע אותי :s07: תודה לכל העוזרים מראש!

20. Started by Wiz01,

שלום, יש לי בעיה קטנה. במחשב שלי מותקן Windows XP Pro וכדי להגדיר סיסמה לתיקיות משותפים אני נכנס ללוח הבקרה --> Performance and Maintenance --> Administrative Tools --> Computer Management --> Local Users and Groups Users --> Guest --> Right Click --> Set Password בכל מקרה במחשב של אחי יש Windows XP Home Edition ואין את האפשרות הזו... מישהו יודע איך בכל זאת משנים?

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  21. Started by LRa,

ברשותי מחשב שמון עליו XP. אני מעוניין להתקין XP נקי וחדש, זאת אומרת למחוק את הספריה של WINXP ואת הספריה של PROGRAM FILES. כיצד אפשר לעשות זאת? תודה

• 6 תגובות
    • 794 צפיות
  22. יש לי מחשב חדש שמותקנת בו מערכת הפעלה 8.1 העברתי אליו דיסק קשיח ממחשב אחר שהריץ חלונות 7. כעת יש לי בעייה שתוכנות כמו WINRAR או TERACOPY נכשלות בכתיבה לדיסק הזה עם שגיאת ACCESS DENIED איך ניתן להגדיר שכל משתמש על המחשב יוכל לכתוב לדיסק הקשיח הזה?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by QASHOA,

במקום לסחוב כל הדרך ללחצן

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  24. Started by moo2004,

האם אפשר להריץ את שני הדפדפנים הנ"ל במקביל על אותה מכונה? (בלי להשתמש בשום סוג של מכונה וירטואלית)

• 6 תגובות
    • 888 צפיות
  25. יש לי שלושה מחשבים כאלה ואת שני מערכות ההפעלה, השאלה מה מומלץ לאיזה מחשב? לכולם יש זיכרון מורחב - ל 600 256 זיכרון ל 733 יש 192 זיכרון ול 866 128.... מה עדיף לכל אחד מאלה? מה מומלץ והאם זה מספיק ויסחוב XP? או שמא עדיף 2000?

• 8 תגובות
    • 727 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.