Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
היי, התקנתי עכשיו Windows Vista Ultimate ואין את כל הקטע של ה-Aero. החלונות השקופים, ה-Alt+Tab המיוחד עם התלת מיימד, כלום... בהתקנה עצמה הוא שאל איזה גירסא אני רוצה להתקין ולחצתי על Ultimate עכשיו שאני עושה קליק ימני על השולחן עבודה רשום לי שיש לי את ה-Ultimate. אז איפה ה-Aero?! צריך להפעיל את זה איפשהו? תודה רבה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לשלוח הודעת דוא"ל ב"אאוטלוק אקספרס". ברצוני לצרף להודעה כקובץ נספח (צרף קובץ) הודעות מייל שקיהלתי ונמצאות אצלי ב "דואר נכנס". מישהו יוכל להנחות אותי כיצד עושים זאת ? תודה
-
- 8 תגובות
- 878 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם, יש לי בעיית BlueScreen ממש מוזרה; אני אחרי OC למעבד עד לתדר של 3.5GHZ והוא יציב לגמרי, עבר 8 שעות ב- OCCT ללא שום שגיאות/קריסות, אבל, כשאני שם את המחשב על SLEEP ורוצה לחזור לעבוד, המחשב "מתעורר", אני לוחץ על שם המשתמש שלי, ופתאום מקבל BSOD מה זה יכול להיות? הנה פרטי השגיאה כפי שווינדוס מדווח: Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.0.6002.2.2.0.768.3 Locale ID: 1033 Additional information about the problem: BCCode: 124 BCP1: 0000000000000000 BCP2: FFFFFA8006850030 BCP3: 00000000B66D4000 BCP4: 0000000000000135 OS Version: 6_0_6002 Service Pack: 2_0 Product: 768_1 Files that help describe the problem: C:\Windows\M…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
במחשב של אחי, ברגע שאני מפעיל ת'מחשב, שהוא מגיע לWINDOWS הוא עושה ריסט. עכשיו ניסיתי לשים ת'דיסק של הWINDOWS ולעשות REPAIR... אבל זה לא ממש נותן לי. ( אולי עצות איך עושים אתזה ? ) הוא לא ממש כותב כלום, חשבתי יש בעיה בHD, אבל אני לא סגור עלזה. בSAFE MODE זה לא נותן לי להיכנס.. תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 751 צפיות
-
-
פעם הייתה לי ויסטה במחשב ומדד החויה שלי היה על 5.3 או 5.6 לאחר כמה זמן עברתי לxp ועכשיו שוב חזרתי לויסטה,ומדד החויה שלי ירד ל 4.8 האם זה הגיוני? מה יכול לגרום לירידה שכזו? הירידה היא בזכרונות לםי המדד חויה כל שאר המדדים לא ירדו
-
- 8 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום לכולם. אתמול קיבלתי את המחשב החדש שלי. התקנתי Windows XP Pro והכל עלה יפה. להלן המפרט: AMD Athlon II dual core 3.0 GHZ 2.0 MB Chache Gigabyte GA-MA770 UD3 Powercolor AX4850 512MB WD 500GB - 32 MB AADS 4 GB Kingston DDR2 Arctic cooling highend low noise(AMD 64) Thermaltake Matrix התקנתי כמובן דרייבים מעודכנים ללוח אם, לכרטיס הקול על הלוח, כרטיס הרשת, .net (דוטנט) ואז את הדרייבר לכרטיס מסך. לאחר כל אלה, שמתי לב להתרסקויות חוזרות ונשנות של המערכת. ניסיתי להתקין את הדמו של Crysis ולראות האם איכשהו יש קשר לכרטיס המסך במאמץ. תחילה המשחק אכן התרסק, אבל בניסיון שני ושלישי הצלחתי לשחק בצורה חלקה מאוד על high עד ההתרסקות. אציין שגם בעבודה לא מאומצת כגלישה באינטרנט המחשב מתרסק…
-
- 8 תגובות
- 821 צפיות
-
-
כנראה שמשעמם קצת למייקרוסופט, והם הוציאו גרסה חדשה ל-SP1. בחדשה פה באתר אמרו שאין שיפור ממש רציני בגרסה הזאת. והמחשב שלי כרגע עובד בסדר, אני לא רוצה שזה יהרוס לי משהו ואז אני אהייה חייב לפרמט. אז האם זה הורס משהו? האם זה עוזר מאוד? או כמו בכותרת: להתקין, או לא להתקין? זאת השאלה...
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי Windows Vista Ultimate 64-bit. אני רוצה שבכל החלונות של "Computer" התיקיות והקבצים יהיו ב-View של Tiles, ומסודרים לפי Type. איך אני עושה את זה פעם אחת, בלי לעצב כל חלון בנפרד?
-
- 8 תגובות
- 956 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מערכת הפעלה Windows 10 ומצאתי מישהו שמוכר את שלו יד 2 גרסת פרו 64 ביט. במידה ואני משתמש בסיריאל המקורי ואותו אחד שמכר לי גם משתמש (לגרסה הנ"ל יש רדיון למחשב בודד) מה קורה ? ז"א ישנה אפשרות שבעתיד זה לא יעבוד לי\יקבל עידכונים וכו' ?
-
- 8 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
היי יש לי WIN XP PRO SP2 ובחודש האחרון יש לי כול הזמן ריסטרטים,אין וירוסים ואין כלום... זה קורה גם בזמן גלישה לאנטרנט,הדף נסגר ומדווח על שגיאה ואז גם המחשב עושה ריסט... הדבר "מסתדר" לאחר שאני מפרמט את המחשב (זו הפעם ה5 שאני מפרמט השבוע) מה עושים אני כבר אובד עצות
-
- 8 תגובות
- 742 צפיות
-
-
יש לי שני הארד דיסקים על המחשב: הראשון - מחולק ל-2 מחיצות,באחת מהן מותקן XP השני-מחולק לשני מחיצות,באחת מהן (שהייתה ריקה לחלוטין) התקנתי ווינדוס 7 (מבלי למחוק את ה XP ) כשהפעלתי את המחשב הייתה לי האפשרות לבחור איזו מערכת הפעלה להריץ,ושנייהן עבדו. לאחר מכן,רציתי להסיר את ווינדוס 7 והפעלתי את המחשב דרך ה-XP ופשוט עשיתי פורמט למחיצה שהייתה מותקנת עלייה ווינדוס 7 (לא היה עלייה שום דבר אחר). ועכשיו,למרות שהמחיצה שווינדוס 7 הותקן עלייה ריקה (אפילו מחקתי ויצרתי אותה מחדש) עדיין מופיע לי המסך שמבקש ממני לבחור איזו מערכת הפעלה להריץ (ומן הסתם לא ניתן להריץ את 7,הווינדוס בכלל לא עולה), אני משתמש עכשיו ב-XP. איך אפשר להעלים את המסך בהדלקת המחשב ? ווינדוס 7 מסומן כברירת מחדל,צריך לה…
-
- 8 תגובות
- 840 צפיות
-
-
אוקיי אז הבעיה שלי היא שכשאני פותח לינק בחלון חדש החלון הזה לעולם לא נטען. הסבר: אם למשל יש לינק שפותח חלון IE חדש, החלון נראה כאילו הוא מנסה לטעון את העמוד אבל הוא בעצם לא. גם אם אני אחכה המון זמן שום דבר לא ייקרה. אם אני אלחץ REFRESH גם כלום לא ייקרה. רק כאשר אני לוחץ STOP ואז REFRESH העמוד ייעלה. הבעיה מפריע מאד מכיוון שפעמים רבות מדובר בחלון שאין בו את הADDRESS BAR או כפתורי שליטה, ואז אין באפשרותי להעלות את העמוד. אני עובד עם WINXP SP2, עם כל העדכונים האחרונים. ניסיתי ללכת להגדרות של EXPLORER ולהחזיר הכל לDEFAULT אך הבעיה לא הסתדרה. למישהו יש רעיון אויל מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 8 תגובות
- 809 צפיות
-
-
מאמר מאוד מעניין... http://www.cs.auckland.ac.nz/~pgut001/pubs/vista_cost.html
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נראה המחשב עובד יופי מה עושים? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
I installed winXP on my new comp, and I got no hebrew, when I try to installed the hebrew its just do nothing, when there's a messege on Explorer to install hebrew pack, I do ok and nothing happen. Someone can please help me ?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא יודע איך לפתור את הבעיה הזאת. מאז ששדרגתי לווינדוס 10 אחת לכמה זמן (חצי שעה - שעה) האינטרנט פשוט מתנתק לי (הסמל של הרשת האלחוטית מוסיף סימן אזהרה צהוב עם סימן קריאה) ואז אני נאלץ לבצע את הפעולות IPCONFIG/RELEASE IPCONFIG/RENEW ואז האינטרנט חוזר זמנית לפעול. יש לציין שבווינדוס 7 אין לי את הבעיה הזאת. מישהו נתקל בבעיה שמפורטת למעלה והצליח לפתור אותה? אשמח ואודה לכם אם תשתפו אותי בפתרון. אגב, המחשב שלי זה דל INSPIRON 5110 והכ.רשת האלחוטי שלי נקרא DELL WIRELESS 1702. ניסיתי לעדכן דרייברים, למחוק ולהתקין את הדרייברים המקוריים שהגיעו יחד עם המחשב. ביטלתי את החיסכון בצריכת חשמל ב-DEVICE MANAGER כל זה לא עזר!
-
- 8 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
היי, החלפתי לוח במחשב שלי ואחרי החלפת הלוח, כשהווינדוס מנסה לעלות הוא קורס. אני יודע שפירמוט יעזור פה אבל שמעתי שיש דרך אחרת שתמנע את הפירמוט, עשיתי חיפוש קטן ללא הצלחה... אשמח לקבל עזרה בנושא, תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כל פעם שאני רוצה להעלות קובץ מסוים לאתרי האיחסון, ואז לוחץ על "עיון", אז בדיוק אחרי שאני לוחץ על הכפתור "עיון" כדי לסמן את הקובץ, אז הדפדפן קורס לי. בלי שום הודעה או אזהרה. הוא פשוט נסגר. הבעיה היא בשני הדפדפנים שלי- IE ו ff. מה הבעיה ואיך פותרים אותה? יש לציין שבכל אתר איחסון זה קורה, ואפילו אני לא יכול להעלות סירטון ל you tube.
-
- 8 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אוקי קניתי מחשב חדש עם 4 ראם ורק לאחר שהתקנתי את הויסטה 32 ביט הבנתי שהיא לא מנצלת את ה4 ועכשיו יש לי 3. אוקי הויסטה שקניתי היא גירסת ה ultimat אבל upgrade ל xp. עכשיו יש דרך להחזיר את מערכת ההפעלה ל xp מכיוון שהויסטה היא upgrade והתקנתי קודם xp?? או שאני יכל לעדכן את הויסטה ל64 ביט??. כי אין לי כוח לפרמט את המחשב. תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 712 צפיות
-
-
-
הוספתי תמונה, כמו שאתם רואים הסמן אמור להראות בשורה הבולטת... הוא שם, אבל לא ניראה... אני מוצא את עצמי מנער את העכבר כל הזמן כדי שהסמן לא יעלם... חיפשתי בהגדרות של העכבר ולא ממש מצאתי משהו שקשור... עריכה, הוסיף שזה קורה רק בדפדפן... ולא בדסקטופ לדוגמא... תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
לחצתי על download now upgrade later וזה פשוט פותח את ה- windows update ופשוט בודק אם קיימים עדכונים חדשים לווינדוס הנוכחי (8.1)... איך אני באמת מוודא את זה? על הווינדוס כרגע מותקנים כל העדכונים חוץ מה silverlight אולי זו הבעיה?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי פנטיום 3 800MH 128 ומותקן בו WIN XP PRO כמו כן יש לי חיבור מהיר לאינטרנט הכל עבד טוב ויפה עד שלפני כמה זמן המחשב פשוט התעייף והחל לעבוד פשוט לאט. ניסיתי כל דרך שאני מכיר כדי להחזיר אותו למצבו הקודם אך שום דבר לא עזר. בין היתר ניסיתי לפנות מקום בהארד דיסק (שגם ככה היה חצי ריק), ניסיתי DEFRAG, הורדתי את איכות הגרפיקה, את נקודות השחזור וכמעט כל הגדרה שיש בלוח הבקרה, הדבר היחיד שנראה לי שעוזר זה שינוי הכמות המקצבת לקובצי ההעברה כרגע העמדתי את זה על 1GB!!! שמעתי שזו תופעה מוכרת ב-XP, שלאחר כמה זמן בעקבות עידכונים וריבוי תוכנות מערכת ההפעלה פשוט מאטה את הקצב,האם זה נכון? האם למישהו יש רעיון נוסף לאיך אפשר לפתור את הבעיה? האין מנוס מלפרמט את המחשב,ואם כן האם אולי כדאי ל…
-
- 8 תגובות
- 857 צפיות
-
-
-
אם אני מקצה במחשב החדש שלי 60GB רק לויסטה ולProgram Files זה יספיק או שויסטה דורשת יותר?
-
- 8 תגובות
- 769 צפיות
-