Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! לאחר פירמוט התקנתי את VISTA TRANSFORMATION PACK 5.5. נמאס לי ממנה אחרי יום כי יש לה מלא באגים שתוקעים את המחשב. ולאחר שהסרתי אותה נשארו לי האייקונים שלה ואני רוצה לשחזר את אלו המקוריים של ווינדוס. יש לכם מושג איך עושים את זה? נ.ב. איך אני מבטל את ה-AUTOPLAY כשאני מכניס דיסק לכונן? תודה לכולם!
-
- 8 תגובות
- 933 צפיות
-
-
מנשמע... יש לי מערכת Dual Boot עם XP (ועוד כמה דברים) על C, משחקים על D, תוכנות על E וויסטה, לבד, על V - פרטישן של 15 ג'יגה. אני רוצה להסיר את Vista; בכל מקום יש הסבר אחר. חלק אומרים פשוט לפרמט את הפרטישן, חלק אומרים שזה לא מספיק וצריך עוד פעולות.... אז גיגלתי קצת, הנה מה שמצאתי: http://www.tech-recipes.com/rx/1040/vista_how_to_uninstall_vista_dual_boot_machine האם צריך להריץ פשוט fixboot? או לכתוב שם של פרטישן כלשהו אחריו? כנ"ל לגבי fixmbr. ובקשר ל boot.ini... אני לא מוצא שום שורה על Vista! ; ;Warning: Boot.ini is used on Windows XP and earlier operating systems. ;Warning: Use BCDEDIT.exe to modify Windows Vista boot options. ; [boot loader] timeout=30 default=multi(0…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מפרט: Intel Core 2 Duo E6550 @ 2.33GHz Gigabyte P35-DS3L 4GB RAM 400MHz DDR2 (מחוברים 4 יחידות של 1GB) NVIDIA GeForce 8500GT האם המחשב הנ"ל יצליח להריץ בצורה חלקה וטובה את המערכת הפעלה Windows 8? והאם כדאי להתקין מערכת 64BIT על מנת לנצל את כל ה-4GB? תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם שתי גיגה זכרון (DDR2) + E5400 והתהליך SVCHOST.EXE לוקח לי בדרך כלל 200 מגה זכרון לעיתים יותר ולעיתים גם מאמץ את המעבד . קרה כמה פעמים שהוא ממש תקע לי את המחשב . אם אני סוגר אותו ב TASK MANGER הוא פועל מחדש אוטומאטית . האם אפשר לחסל את התהליך הזה לגמרי הבנתי שהוא קשור ל WINDOWS UPDATE יש לי ויסטה מעודכנת להחריד ואין לי צורך לעדכן אותה כל יום אבל פעם בחודש ארצה לעדכן . תודה לעונים .
-
- 8 תגובות
- 7.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אני חוששת שאיבדתי חומר בהארדיסק, אשמח מאוד להתייעץ לפני שאני פונה לשחזור מקצועי (מיצי/טיק טק וכו'). זה סיפור קצת ארוך אז אתחיל בשאלה ואז אסביר את התקלה: יכול להיות מצב שקבצים שקיימים על ההארדיסק לא יופיעו ב- dir לתיקייה ב- Command Prompt במצב recovery בגלל מ"ה לא תקינה/fie system פגום, אבל לא תהיה בעיה לגשת אליהם כשהדיסק הזה לא מוגדר כדיסק סיסטם? (מקווה שהסברתי את עצמי נכון, על בסיס לחבר את הדיסק הבעייתי כ- Slave) הסיפור בגודל הוא Windows 8.1 64bit שנכנס ללופ של Automatic repair tool. כל ניסיונות לטיפול בתקלה רק הובילו לבעיות נוספות, בסופו של דבר אני תקועה כרגע עם Boot manager פגום. באותה מחיצה עם מ"ה היו לא מעט קבצים אישיים. צלחתי להגיע למצב שאני יכולה לגשת ל- Command P…
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי ראיתי שיש גירסה כזו , איזו גירסה זו? רוני
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי נייד קטן של לנובו ללא כונן אופטי , הכונן האופטי שלי הוא צורב DVD דק של optiarc (סוני למי שלא יודע) ו CASE שהופך אותו ל USB. הבעיה שלי היא שאם אני מחבר את הדיסק ואז כשאני מסיים להשתמש בו אני מסיר אותו ב safly remove (גם אם לא) , עד שאני לא אעשה ריסטרט ווינדוס לא יוכל להשתמש בכונן שוב , כאשר אני נכנס ל device manager אני רואה שווינדוס זיהה שהכונן מחובר , אולם הוא עושה ליד הכונן סימן של תקלה וכשאני נכנס למאפיינים זה מה שרשום : Windows cannot load the device driver for this hardware because a previous instance of the device driver is still in memory. (Code 38) You need to restart your computer before the changes you made to this device will take effect. …
-
- 8 תגובות
- 976 צפיות
-
-
המחשב שלי בדר"כ עלה עם 7 פסים+ התקנתי את הBoot speed up של מייקרוסופט והפלא ופלא זה הוריד את זמן העלאה לפס וחצי והמחשב שלי מלא תוכנות לא ריק! האם זה ישאר ככה?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אין בהם בעיות או ביטים פגומים או בעיות דיגיטליות או לא יודע לנסח את זה?
-
- 8 תגובות
- 715 צפיות
-
-
כאשר אני מחבר את המצלמה Canon PowerShot SX150 IS שלי למחשב ומדליק אותה, בכניסה למאפייני המצלמה שלי גיליתי שחלונות 7 מציגה גם את רמת הסוללה שלה. אלא מה, כל הזמן זה נמצא על 100%, גם כאשר הסוללה חלשה (ראו תמונה מצורפת). מה הגורם לבעייה?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! חבר שלי קנה מערכת מחשב חדשה עם מעבד אינטל C2D ולוח אם של ג'יגה בייט. במערכת יש לוח אם של ג'יגבייט ודיסק קשיח SATA2 של WD. השאלההיא, הרי בהתקנת XP צריך להכניס דיסקט עם דרייבר של סאטא, אבל אין לי כונן דיסקטים. יש רעיון? תודה
-
- 8 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אני מפעיל את הדפדפן אקפלורר 6 ואיך שהוא עולה קופצים מלא חלונות ממלים את כול הTASKBAR האם זהו וירוס או שיש לזה פיתרון תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש כלי שיעזור לי לנתח את ה effective permissions של כל יוזר על תיקיות מסוימות. אני יודע שיש כלי כזה מובנה בווינדוס. אבל אני מחפש משהו קצת יותר מתקדם שידע להגיד לי מאיפה מקבל יוזר מסויים הרשאה כזאת או אחרת. כלומר עם תחת תקיה מסויימת יש הרשאה ל50 קבוצות והיוזר שלי חבר ב5 מהם אז יש פה המון "כפילויות" (וכן אני יודע שיכול להיות שההרכב של כל קבוצה שונה והיא נועדה לדברים שונים...) כפילויות שאני רוצה לצמצם. הכלי של ווינדוס לא יודע לעשות את ההבחנה הזאת אשמח להמלצה
-
- 8 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום רב יש לי win 7 32 bit , פנטיום 4, 1giga ram . אני מנסה להעתיק קובץ של 2.9 ד'יגה מדיסק dvd למחשב אך המחשב לאחר מספר דקות מפסיק את העתקה. האם יש מיגבלה של גודל קובץ שניתן להעתיק או שהחומרה שלי היא הבעיה?
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
או שיש גם דרך אחרת? תודה לעוזרים...
-
- 8 תגובות
- 998 צפיות
-
-
אהלן אנשים קניתי מחשב חדש והתקנתי עליו WIN7 על המחשב הקודם היה XP SP3 ניסיתי להעביר את המערכת הפעלה למחשב החדש, עשיתי FIXBOOT ולא עזר אז עשיתי גם התקנת תיקון שגם לא עזרה יש איזושהי דרך לגרום לזה לעבוד? לא אכפת לי אם המערכת תצא דפוקה בסוף, העיקר שהקיובייס יעבוד. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לפרמט את המחשב שלי ואני לא יודע איך לעשות את זה.. מישהו יכול להסביר לי איך מפרמטים מחשב בצורה ברורה או לתת פה קישור למדריך באינטרנט??? אני רוצה לשמור רק כמה קבצים במחשב.. איך אני מפרמט ומשאיר רק את הקבצים שאני רוצה שישארו??? הם כדי לפרמט לבד או ששוה לתת למומחה שיפרמט את המחשב??? תודה רבה לעזורים וחג שמח, דניאל.
-
- 8 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום רב, התקנתי היום את מערכת ההפעלה windows standard embedded 7 מפני שהמחשב הנייח ממש חלש... ואני חיפשתי ולא מצאתי אקטיבציה. אני ממש זקוק לעזרתכם, הנה העמוד שהורדתי משם את מערכת ההפעלה: http://horadot.net/view,33363,%D7%95%D7%99%D7%A0%D7%93%D7%95%D7%A1_7_-Microsoft_Windows_Standard_7_August_2010_x86-LiTE__*%D7%A0%D7%91%D7%93%D7%A7*.html תודה רבה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנן בימים הקרובים לקנות מפרט שהמליצו לי פה(תודה רבה למי שעזר). עכשיו, אני מתלבט איזה מערכת הפעלה כדאי לי לקנות? ההתלבטות שלי היא בגלל כמה סיבות: 1) מכיוון שאני עוסק הרבה בתכנות אני מפעיל תוכנות כמו:visual basic,visual c,visual studio וכו'. האם תיהיה בעיה בהפעלת אחת מן התוכנות האלה בvista? 2)האם יש בעיות עם משחקים בויסטה?(ייתכן שמשחקים לא יעלו בגלל שהווינדוס הוא ויסטה?) אשמח לדעת מאנשים שיש להם ויסטה ומתעסקים עם תוכנות כאלה או תוכנות בכלל האם יש בעיות עם תוכנות ומשחקים מסויימים שפעלו על xp ולא פועלים על vista?? תודה רבה לכולם ויום טוב.
-
- 8 תגובות
- 801 צפיות
-
-
-
אז ככה: 1. האם ניתן לפרמט הרד-דיסק בעל מערכת קבצים NTFS דרך הדוס? אם כן, כיצד? 2. האם ניתן לשנות מערכת קבצים NTFS ל-FAT32? אם כן, כיצד? 3. הרד-דיסק בעל מערכת קבצים FAT32 - ניתן לפמט אותו בעזרת דיסקט אתחול של Windows98 ולאחר מכן להתקין עליו Windows Xp (ללא שינוי של סוג מערכת הקבצים)? 10x
-
- 8 תגובות
- 866 צפיות
-
-
כותרת... אני חושב ש-98 ...? התקנתי XP SP2 על המחשב שלי ההארד דיסק רץ , אבל על ה-P3 הוא נתקע בשניה שהוא אמור לטעון את ה- XP.... בעע.. בקיצור, לעבור ל-98 ? או שאתם חושבים שאפשר לקמבן משהו ?
-
- 8 תגובות
- 968 צפיות
-
-
לפני איזה שבוע פתחתי יוזר אדמין חדש כי שכחתי את הסיסמא של השני, אבל לאחר מכן נזכרתי בה וחזרתי ליוזר הרגיל בלי למחוק את זה שפתחתי. אתמול עשיתי ריסטארט למחשב (כל הזמן הזה המחשב היה דלוק..), ובאפשרות בחירה של היוזרים במסך הפתיחה של הוינדוס היה רק יוזר אחד (זה שפתחתי ולא הרגיל). עכשיו הבעיה היא שכל המסמכים והסיסמאות מאוחסנות על היוזר הרגיל שנעלם, וכשאני נכנס לחשבונות משתמשים המחשב נתקע ובעצם מראה רק לבן בחלון של החשבונות. למישהו יש מושג איך אני פותר את הבעיה? תודה.
-
- 8 תגובות
- 874 צפיות
-
-
היי ושלום. נתקבלי במספר תקלות בויסטה, אשמח לקב עזרה: 1. הפעלתי את המחשב ופתאום אני רואה שיש איקס על הרמקול, כלומר אין סאונד. כשאני מנסה להכנס למנהל החומרה הוא לא מאפשר לי ורושם לי הודעת שגיאה כפי שרואים בתמונה sound 2. כשאני מנסה להכנס לקבץ service.msc הוא רושם לי את הודעת השגיאה כפי שאפשר לראות בתמונה service 3. אני לא יודע אם הדבר קשור...יש גם בעיה עם הקובץ hosts שהוא נחסם כאשר אני מנסה לשמור לוג בתוכנה hijackthis אני לא מצליח לתקן את הקובץ. אשמח לקבל הכוונה בעניין תודה רבה דיידו [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 851 צפיות
-
-
תאמת זה שאלה שמטרידה לגבי כלל מערכות ההפעלה... השאלה היא: מה בעצם קורה ממתי שאני לוחץ על הכפתור שמעיל את המחשב עד שהוא נדלק... (אפשר לדלג על זה שהוא מחפש את ההתקנים ומוצא את החומרה הקיימת במחשב...) אני מתכוון יותר איך קוראים לקובץ שמעלה את מערכת ההפעלה... ומי מפעיל אותו (ואיך...) או איפה זה שמור...
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-