Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, במערכת הפעלה WIN 98 ע"מ לנהל הרשאות למשתמשים היינו משתמשים בקובץ poledit. כיצד אני מנהל הרשאות משתמשים ב win xp ? כיצד אני מבצע redirection לספרייה כמו my documents? במאפייני my documents יש אפשרות לסמן make this folder private למניעת כניסה של אחר, כיצד אני מאפשר אפשרות זו על ספריות אחרות? אפשרות זו מוחשכת בספריות אחרות, כיצד אני מצרף ספריות נוספות כפרטיות ליוזר מסויים? כמו כן היכן אני קובע האם המשתמש יכול לגשת ללוח הבקרה לדוגמא?? אני שואל כאן הרבה שאלות הקשורות לניהול הרשאות משתמשים, ולדעתי כל התשובות נמצאות במקום אחד, משהו כדוגמת poledit של 98. קראתי לא מעט מה support אבל לא הצלחתי ליצור הרשאות בעצמי. אודה למי שיוכל להסביר לי צעד צעד כיצד לעשות זאת. כמובן …
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי,חבר שלי נתקל בבעייה-הוא הדליק את המחשב שלו היום והמערכת הפעלה לא עלתה, במקום היה מסך שחור וכתוב משהו בסגנון the following file is missing or corrupted Windows\SYSTEM32\config\SYSTEM Requires to enter the system from a CD-ROM עכשיו הפרמוט יפתור את הבעייה כנראה,אבל הוא אומר שבכונן C שלו יש תמונות חשובות שהוא לא רוצה שיימחקו, מה עושים עכשיו כדי להציל את הקבצים ממחיקה בדרך הכי פשוטה? (שמעתי על windows mini אבל זה סיפור) תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אתמול התקנתי את העדכון 8.1 ומאז המחשב לא נכנס למצב המתנה בעצמו לאחר הזמן שמוגדר באפשרויות צריכת החשמל. לפני כן בוינדוס 8 הבעיה לא הייתה קיימת. בחיפוש באינטרנט ראיתי שיש את זה לעוד אנשים אבל לא הצלחתי למצוא פתרון. יש למישהו רעיון? תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום זה המפרט מחשב שלי Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box ASUS P5W DH Deluxe G.Skill DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL 2048MB CL 5-5-5-15 WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII RAID CONNECT3D Radeon® X1900 XT 512MB GDDRIII with DVI-I VIVO+Arctic-Cooling Accelero X2 THERMALTAKE BIGTYPHOON GIGABYTE 3D AURORA ENERMAX LIBERTY 500W ARCTIC COOLING Arctic Fan 12 NEC ND-4571 LABELFLASH WHITE/BLACK עכשיו הוא עובד לאט, אין לי מושג למה... כל מה שניסיתי לא עזר... זמן טעינה שלו איטי.. מרגיש פשוט שהכל עובד לאט... ולא בא לי לפרמט אותו יש לכם הצעות ?
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב אני רוצה לפרמט ולהתקין התקנה נקייה שכוללת פירמוט המחיצה (כרגע יש רק 1). התקנתי וינדוס 7 ממש כשהוא יצא, שזה לפני די הרבה זמן, אז אני לא זוכר. כדומני היתה אופציה לבחור איזושהי תקיה והקבצים ישמרו? \זה מגבה את תקיית וינדוס אז אולי לשים הכל שם באיזו תקייה? (ואז למחוק אותה) או שאני מתבלבל ומדובר בשידרוג ולא בהתקנה נקייה? התוכנית שלי חוץ מלרענן את המערכת הפעלה שהתחילה לעבוד קצת איטי, זה לנקות את כל הזבל שהצטבר במחשב במשך השנים (עשרות ג'יגות), לרענן לתוכנות חדשות ומעודכות, ואני מחפש את הפתרון הכי מהיר, אבל גם לגבות עשרות ג'יגות של מידע חיוני (אין לי דיסק קשיח חיצוני). חשבתי גם ליצור מחיצה נוספת, להעביר לשם מה שאני צריך ולפרמט את המחיצה של הוינדוס אשמח לתובונת
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התחילה לי הבוקר מין בעיה מוזרה, אני לא מצליח להקליק עם הסמן של העכבר בווינדוס על כל דבר (עם זה לפתוח קובץ או קיצור דרך מסוים) זאת אומרת רק אחרי 3-5 הקלקות מהירות עם העכבר על אותו האיקון או כל דבר אחר אני מצליח להכינס, אני ייתן עוד דוגמא למשל באייסקיו שאני רוצה ללחוץ על שם מסוים כדי לשלוח לו הודעה אני צריך ללחוץ לפחות 3 קליקים מהירים על אותו השם כדי שההודעה תפתח, דאבל קליק לא עושה כלום פשוט נראה כאילו סימנתי את אותו השם עם העכבר למרות שלחצתי עליו דאבל, עם מישהו ניתקל בבעיה הזאת או מכיר דרך לסדר אותה בבקשה שיידע אותי, תודה רבה! דרך אגב: ניסיתי לעשות שיחזור מערכת, להפעיל את הווינדוס במצב בטוח להחליף דרייברים לכרטיס מסך ושום דבר לא עזר.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כשאני מריץ קבצי הרצה Exe או Bat מהרשת מופיע לי הודעה של "האם אתה בטוח שאתה רוצה להריץ את הקובץ..." איך אפשר לבטל את זה??? איך אפשר להריץ את קבצים מהסוג הזה מבלי שתופיע ההודעה?? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! כשאני מנסה לעשת עידכון windows update הוא מנסה להתקין עדכון ל-windows update על מנת שאוכל להוריד עדכונים אוטומטיים למחשב, אני מקבל הודעת שגיאה CODE 800700B לא הצלחתי למצוא סיוע. מה ניתן לעשות? אשמח לכל סיוע תודה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי קובץ שאני מנסה לפתוח אותו ,ואני מקבל שגיאה : windows cannot access the specified device path or file. you may not have appropriate permissions. יש במחשב יוזר אחד ויחיד ,ללא סיסמאות בלי כלום.. ורק זה לא נפתח לי , בSAFE MODE גם לא..
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
הדלקתי היום את המחשב, והמאווררים התחילו להשמיע רעש מאוד מוזר, בדר"כ המחשב די שקט, היום הוא נשמע ממש סובל.. נכנסתי לREALTEMP ,והטמפ' (IDLE) בערך 57-58 מעלות... אני רק רוצה לציין כי המעבד במצב סטוק, ביטלתי OC כבר לפי כמה חודשים טובים... (כמעט שכחתי לציין את המעבד - E8400)
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כשאני יוצר קובץ rar בכונן C, הוא נראה רק דרך הסייר של ווינראר, אם אני יוצר את אותו הקובץ בכונן אחר, ואז מעביר לC אז הקובץ נראה דרך הווינדוס, ובלתי נראה דרך הWINRAR, כלומר יש שני קבצי x.rar באותו כונן.. זה קורה גם בProgram files ועוד כמה תיקיות.. אבל בדסקטופ לא.. למה זה קורה?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אפשר קישור להורדת SP2 בטא של ויסטה מהאתר של מיקרוסופט ?אני לא מוצא.
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לא יודע איך זה קשור אבל אחרי שניסתי לחבר רשת בxp כל פעם שאני פותח את המחשב כבר אין לי המסך welcome שהיה לי בעבר, ובמקומו אני צריך להכניס סיסמא (אני משאיר את זה ריק תמיד) וגם התפריט כיבויי כבר לא מגניב כמו שהיה פעם, עכשיו הוא נראה כמו בווינדוסים הקודמים. איך אני מחזיר את המצב לקדמותו? הנה תמונה של תפריט כיבויי שיש לי עכשיו:
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם מחשב של חבר שלי התחרפן.. המחשב עולה רק בSAFE MODE. כשמדליקים זה נותן לבחור אם להפעיל במצב בטוח, להפעיל כרגיל, או להפעיל עם ההגדרות האחרונות שפעלו וכ'ו. במנהל התקנים יש סימני קריאה על hid משהו.. ויש שגיאה: hid non-user input data filter מחיפוש בגוגל הבנתי שזה קשור למקלדת/עכבר - הסרנו את הדרייברים שלהם ועשינו ריסט, זה לא נפתר. ניסיתי לקחת את ההארדיסק שלו ולחבר למחשב שלי - זה עבד! החזרנו למחשב שלו, זה עבד ואחרי ריסט אחד זה שוב חזר. איפה הבעיה? :s05:
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
במערכת ההפעלה שלי מוגדר adminstrator (הוגדר בחנות המחשבים) פעולות רבות אני לא יכול לבצע בגלל שאין לי את הסיסמה של הadminstrator. האם קיימת דרך בwin xp pro לבטל את הadminstrator?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חזרתי לחלונות 8 יש פעולות שרצוי לעשות אחרי התקנה מחדש? למשל נקודת שחזור , תמונת מערכת וכו'? יש עדכונים שלא מומלץ להתקין - גורים להאטה ,לבעיות ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הצלחתי למחוק אותם פעם עם TUNE UP אבל מחקתי אותה... איך אני מוחק אותם ידנית? תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זמן קצר לאחד ההדלפות בנוגע למערכת ההפעלה הבאה של החברה, ווינדוס 9, מיקרוסופט שולחת הזמנות לאירוע בנוגע לעתיד המערכת שתתקיים ב-30 לספטמבר לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%94%d7%96%d7%9e%d7%a0%d7%95%d7%aa-%d7%91%d7%93%d7%a8%d7%9a-%d7%94%d7%a6%d7%a6%d7%94-%d7%a8%d7%a9%d7%9e%d7%99%d7%aa-%d7%9c%d7%95%d7%95%d7%99%d7%a0%d7%93%d7%95%d7%a1-9-%d7%91%d7%a1%d7%95%d7%a3/
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הממ.... התיקייה הזאת תופסת לי קרוב ל-700mb, האם זה בטוח למחוק אותה? או להקטין אותה באופן כלשהו ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום בחברה שבה אני עובד החליטו להפעיל הצפנת bitlocker על הכוננים בכל המחשבים שלהם. אני לא כל כך מכיר את ביטלוקר ואין לי ניסיון איתו. רציתי לשאול מה יקרה עם קבצים שיוצאים החוצה מהמחשב הזה לאחר שהוא יוצפן (מדובר על windows 7). למשל, יש לי תיקיה שאני מסנכרן מול הענן של מיקרוסופט בעזרת OneDrive client, האם הקבצים יוכלו לענן מוצפנים ? האם אני אוכל לראות אותם אחר כך מהמחשב בבית שאינו מוצפן ? מה עם קבצים מהמחשב המוצפן שאני יעביר למשל לדיסק און קי ? האם הם יהיו על ה-DOK מוצפנים או לא ? האם ניתן יהיה לקרוא אותם במחשב אחר שאינו מוצפן ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי לידי נטבוק מדגם: Eee PC 1005HA שמותקן עליו Windows 7 Starter. אני מעוניין להתקין עליו XP שיש אצלי בבית. אני פשוט אמור לקחת דיסק און קיי, לעשות אותו Bootble ולהתקין את ה- XP בצורה רגילה? או שיש סביב זה איזה סיבוך? כי אם אני לא טועה אמור להיות סביב זה סיבוך חח תודה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לאחרונה החל לקפוץ לי חלון- כמה דקות אחרי תחילת גלישה באינטרנט- כמו של תקלה של תוכנה שמצריכה להסגר (אלה עם ה-SEND\DON'T SEND למטה), שהנושא שלה זה הWIN32 GENERIC... הזה. לא יודע מה זה, בפועל לא נסגר לי כלום, לכאורה, אבל מאז יש לי בעיות כמו: COPY PASTE לא עובד, אי אפשר לגרור עם העכבר, והכי חשוב, הנורטון שלי נתקע על מצב REFRESHING (בכל האופציות) וככה אין לי הגנה. כל זה עד שאני עושה אתחול מחדש. לא יכול ככה, האם יש תשובה? ייתכן ואין קשר בין הWIN32 הזה לבעיות התפקוד של הXP שלי (המתוארות לעיל)- חשוב לי גם לפתור אותן!!! נ.ב- באתר של סימנטק לא מצאתי את זה כווירוס, אבל אולי לא חיפשתי טוב. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
WIN XP PRO SP2 1. שחזור מערכת: משום מה נקודות השחזור שיצרתי או שנוצרו אוטומטית נמחקות , ותמיד נשארת לי נקודת שחזור אחת (האחרונה). כנראה לאחר כיבוי. 2. משימות מתוזמנות: כשמנסה להוסיף מזימה מתוזמנת נדרש להקיש סיסמת ADMIN , למרות שלא הוגדרה סיסמה. ניסיון לעקוף הדרישה לסיסמה מבהיר כי ללא סיסמה המשימה לא תופעל לפי התזמון. הצעות ?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, לאחר 20 דקות עד שעתיים עבודה ללא ריסט תוכן התיקיות פשוט נעלם התיקייה ריקה ,מדובר ברוב התיקיות של כונן D ובמעטים ב:C . לדוגמה סרט שרץ מתוך הכונן עוצר לפתע כי הסרט נעלם לו. משחקים שקורסים פתאום כי התיקייה התאדתה. הכל מסתדר לאחר ריסט, ושוב פעם חוזר לאחר פרק זמן. ערכתי סריקת וירוסים מקיפה, וללא התקדמות. אשמח לעצה.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום ושנה טובה לכולם! כאשר אני מפעיל את Windows, אני אוהב שההפעלה תהיה כמה שיותר חלקה. בדרך כלל הייתי מוריד את כל התוכנות של ה-startup, חוץ מהאנטי-וירוס. האם יש משהו מהרכיבים הבאים שלא כדאי להוריד, ומדוע? http://img148.imageshack.us/img148/1171/screenshottz3.jpg * ה-ashDisp זה האנטי-וירוס, אז אל תתבלבלו! תודה רבה לעונים!
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-