עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by blue wings,

שלום לכולם, קיבלתי לידי נטבוק מדגם: Eee PC 1005HA שמותקן עליו Windows 7 Starter. אני מעוניין להתקין עליו XP שיש אצלי בבית. אני פשוט אמור לקחת דיסק און קיי, לעשות אותו Bootble ולהתקין את ה- XP בצורה רגילה? או שיש סביב זה איזה סיבוך? כי אם אני לא טועה אמור להיות סביב זה סיבוך חח תודה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. הכותרת מבהירה בדיוק מה רוצה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. אמרו לי שרק את הסידיקי... זה נכון? והאם שווה להשקיע עוד כמה מאות שקלים ולקבל את גירסאת ה-Retial?

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. בהמשך לדיון על בחירת מערכת קבצים לדיסק SSD כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=480894.msg4112592#msg4112592 משום מה בעת התקנת XP אני יכול לבחור לפרמט רק ל-FAT או NTFS, לא FAT32 משום מה. אפשר להמיר ל-FAT32 מאוחר יותר? אם כן, איך? זה משנה משהו? תודה!

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. הצלחתי למחוק אותם פעם עם TUNE UP אבל מחקתי אותה... איך אני מוחק אותם ידנית? תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. התחילה לי הבוקר מין בעיה מוזרה, אני לא מצליח להקליק עם הסמן של העכבר בווינדוס על כל דבר (עם זה לפתוח קובץ או קיצור דרך מסוים) זאת אומרת רק אחרי 3-5 הקלקות מהירות עם העכבר על אותו האיקון או כל דבר אחר אני מצליח להכינס, אני ייתן עוד דוגמא למשל באייסקיו שאני רוצה ללחוץ על שם מסוים כדי לשלוח לו הודעה אני צריך ללחוץ לפחות 3 קליקים מהירים על אותו השם כדי שההודעה תפתח, דאבל קליק לא עושה כלום פשוט נראה כאילו סימנתי את אותו השם עם העכבר למרות שלחצתי עליו דאבל, עם מישהו ניתקל בבעיה הזאת או מכיר דרך לסדר אותה בבקשה שיידע אותי, תודה רבה! דרך אגב: ניסיתי לעשות שיחזור מערכת, להפעיל את הווינדוס במצב בטוח להחליף דרייברים לכרטיס מסך ושום דבר לא עזר.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. יש לי מספר בעיות עם המחשב, עליי לציין כי הבעיות לא נוצרו לאחרונה והן הופיעו לאחר שהמחשב שלי תוקן כי היה לי מסך כחול. כרגע אין לי מסך כחול אבל יש לי את הבעיות הבאות: לצורך הבהרה: יש לי daul boot- יש לי ויסטה ווינדואס 64 ביט: הבעיה בויסטה- בזמן צפייה במדיה המחשב נתקע -ואז- כשאני לוחצת על ctrl+alt+delete מופיע מסך שחור שעליו ההודעה failure security options logon process has failed to create the security options dialog כעבור כמה שניות זה משתחרר והמחשב ממשיך מהנקודה שבה הפסיק עד לפעם הבאה שהוא יתקע, וזה קורה הרבה. בוינדואז זה גם קורה רק שאין לי את ההודעה. בשניהם פתאום המדיה מתחילה להיות בלי סיכרוניזציה- היא מתנגנת מהר והסאונד נשאר רגיל, הבעיה מופיעה גם בתוכנה שבה אני…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by itaiga,

שלום למומחים, קיבלתי מחשב חדש עם windows 8.1 שתי בעיות התגלעו: 1.מפעם לפעם, לא ברור מתי ולמה המחשב קופץ למסך של "הפעלת הwindows " ואז אפשר לצאת ממנו רק בעזרת לחיצה על כפתור ה"'windows " 2. אחרי הרבה זמן שהשומר מסך דלוק המסך נתקע במין ריצוד מוזר כזה שהוא בין שילוב של הבועות של שומר המסך ופסים ורודים מוזרים. צירפתי תמונה של המסך במצב הזה. מהמצב הזה אי אפשר לצרת למרות שנראה שהעכבר עדיין עובד אבל שום כפתור לא הוציא את המצב הזה ונאלצתי לעשות restart. כל עזרה תתקבל בברכה.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. שלום לכולם. המחשב נייד שלי נדפק לאחרונה וכל פעם כשפתחתי אותו הווינדווס היה עולה חלקית עד לקטע עם הלוגו שהקוביות הקטנות רצות ואז מציג לי מסך שחור עם הסמן עכבר שלי ואני יכול להזיז את העכבר סתם ככה. שלחתי את המחשב למעבדה של DELL ואמרו לי שזו בעיה תוכנה וצריך לפרמט את המחשב... בעודי מנסה לפרמט קיבלתי את השגיאה הבאה במסך כחול שאין לי אפשרות ללחוץ על משהו אלא רק לכבות את המחשב בעצמי. השגיאה : STOP:c0000221 unknown hard error \systemroot\system32\ntdll.dll ניסיתי לעשות את אותה פעולה של הכנסת דיסק ווינדוס והפעלתו כמה פעמים נוספות ועדיין אותה שגיאה. כל עזרה תתקבל בברכה (מקווה שזה המקום הנכון ,התלבטתי בין פורום ווינדוס לפה .אם זה לא המקום אז בבקשה תעבירו ) תודה רבה מראש…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. ישלי XP SP2 שהותקן לפני חודשיים (עדיין לא צבר קילומטרז' של התקנות / הסרות וכו'), האם כדאי לפרמט, להתקין XP נטול עדכונים, נטול SP1 ונטול SP2, ואז SP3 ישירות ?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by רועי וולדפוגל 29,

התקנתי ווינדוס עשר במנהל התקנים נותן לי שגיאה כזאת : base system device מה זה יכול להיות תודה רבה לעוזרים הסוג מחשב ACER נסיתי הכל באתר של במחשב אין דרייבר כזה

12. היי אני צריך לעשות MOUNT ל FOLDER (לא לISO או IMAGE) ז"א יש לי כמה ספריות בנות 60-70 ג'יגה שאני רוצה לשתף ברשת .. אבל ,אני צריך שהם יראו כאילו הם LOCAL ולא ממחשב אחר ברשת. אפשרות מסורבלת לעשות את זה היא להפוך את כל ה70 ג'יגה לISO ואז לעשות לו MOUNT עם DEAMON TOOLS או משהו דומה. אבל אני לא רוצה לבזבז זמן וכפול מקום על פתרון כזה אם היה אפשרות לתת לDEAMON TOOLS ספריה במקום ISO ושהיא תופיע לי ככונן זה היה טוב (אבל לא מצאתי אפשרות כזאת) לחילופין היה יכול לעזור לי אם היה משהו שבמקום לעשות קובץ ISO רגיל (שמכיל את כל המידע בתוכו בנוסף לספריה עצמה) אם היה קובץ ISO שהוא רק לינק למידע ולא מאחסן אותו (כמו QUICKTIME REFERNCE מי שמכיר - שזה קובץ QUICKTIME קטנטן שרק מחזיק בתוכ…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. יש את האפשרות להוסיף את hibernate לתפריט הכיבוי, אך האפשרות אפורה ולא ניתן לסמן אותה. איך אני יכול להוסיף? אני פשוט לא מבין מאיזו סיבה זה אפור ולא ניתן לסמן.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. לוח ASUS P6T כאשר ההארד דיסק שלי החיצוני מחובר למחשב הווינדוס מסרב לעלות ורושם משהו עם בוט מ-CD ROM. כאשר אני מנתק את ההארד דיסק (חיבור USB) הכל בסדר. אגב מוגדר אצלי FIRST BOOT ה-RAID שיש לי (RAID 0) SECOND ו-THIRD זה הכוננים שלי. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by ^DaRk-MiNd^,

כבר הרבה ימים לא כיביתי את המחשב והבעיה מתחילה להתבטא כל פעם באיטיות. בעת כתיבת שורות אלה כשפועלים: אקספלורר, קאזה, ICQ, נורטון אנטי וירוס, פיירוול של סיגייט וזהו בערך הPF USAGE הוא על 260MB !. אין צורה לרוקן את זה עם תוכנה מסויימת או אפשרות של הווינדואז ? אני זוכר שפעם היו כל מיני תוכנות כאלה עם יעילות בספק

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. היי, ברשותי WINDOWS 10 חוקי שהתקנתי, הרשיון הכתוב אבד לי. כיצד ניתן לשחזר את הקוד שהזנתי מתוך זיכרון המחשב ? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. הווינדוס שלי הוא windows xp sp2 1GB זיכרון אני מפעיל את המחשב והרקע של הווינדווס עולה בלי האייקונים ניסיתי להפעיל אותו מחדש , להפעיל אותו מ safe mode אבל זה נישאר אותו דבר (רקע בלי אייקונים) הדבר היחידי שאפשר לעשות זה להפעל את מנהל המשימות. מה אפשר לעשות ?

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by RareAvi,

האם להתקין SERVEICE PACK 2 או שלהמנע מכך כרגע יש לי אופציה כי התקנתי ווינדווס מחדש. מה אתם מציעים ולמה ... אני אשמח אם לא יהיו תשובות של : לא , כן אלא משהו יותר מקצועי תודה וחג שמח

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by Sango,

אהלן, אני רוצה לפרמט את מערכת WIN8 שיש לי. לפני זה היתי תמיד עושה FORMAT מלא דרך דיסק מקורי של WIN8. עכשיו שיש של RESET ב WIN8 נראה לי אין צורך להישתמש יותר בדיסק. 1. האם יש הבדל בין האופצייה הזאת לבין פירמוט בעזרת DISK (הדרך הישנה והבטוחה) כלומר האם הRESET חזק כמו FORMAT מלא? 2. האם ה RESET הזה של WIN8 מוחק גם כוננים אחרים כלומר DISK D או DISK E שיש לי במחשב? ניסיתי שעה למצוא תשובה באינטרנט אבל התשובות שהם נותנים ממש לא ברורות לי. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by idank,

מה עדיף?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by Satlan,

ברשותי WinXP Pro SP2 מקורי, עכשיו אני רוצה לפרמט תמחשב והייתי רוצה לדעת האם תיהיה לי בעייה באטיבציה של הווינדוס כלומר הוא יגיד הוא בשימוש .. מי שיוכל להסביר קצת אודה לו.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by KoM,

בוינדוס 2000 כל פעם שאני מתחיל את וינדוס לוקח לו איזה שלושים שניות עד שהוא מראה לי את האייקונים ורק אז אני יכול להתחיל לעבוד, קצת בדקתי וזה בגלל משהו ברשת, ואני חושב שהוא מחפש מחשב להתחבר אליו, איך אני יכול לבטל את זה ?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. קניתי כונן ssd חדש למחשב שכבר מותקן עליו ווינדוס 7 (על דיסק קשיח). אפשר להסיר את הווינדוס מהכונן הישן ולהתקין בחדש מבלי לפרמט? מהו סדר הפעולות שיש לבצע? כרגע המחשב מוגדר על IDE וקראתי שצריך לשנות לAHCI. באיזה שלב בתהליך לשנות את זה? כדאי להתקין 8.1 במקום 7? המחשב משמש למשחקים. תודה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by Ovid,

הדלקתי היום את המחשב, והמאווררים התחילו להשמיע רעש מאוד מוזר, בדר"כ המחשב די שקט, היום הוא נשמע ממש סובל.. נכנסתי לREALTEMP ,והטמפ' (IDLE) בערך 57-58 מעלות... אני רק רוצה לציין כי המעבד במצב סטוק, ביטלתי OC כבר לפי כמה חודשים טובים... (כמעט שכחתי לציין את המעבד - E8400)

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by danezeq,

שלום לכולם. באמצעות התוכנה windirstart, תוכנה שעוזרת לי למפות את הקבצים במחשב אני מוצא שיש הרבה קבצים עתיקים שנשמרים בתוך התיקייה $RECYCLE.BIN ותופסים שטח יקר אני הולך לסל מיחזור והוא ריק! יתראה מכך, אני מבטל את האפשרות להסתיר קבצי מערכת, ןעדיין התקייה $RECYCLE.BIN ריקה! אז הקבצים האלה, למה הם קיימים? למה ווינדוס שומר אותם? למה הם נסתרים? למה אני חייב תוכנה צד שלישי כדי למחוק אותם?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים