עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by KoM,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=general_offtopic&action=display&num=1001890472&start=0]כללי[/link] על ידי Enc0der

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. העוזרת הדיגיטלית של מיקרוסופט משתדרגת ותאפשר לכם לבצע את ההתאמות של מערכת ההפעלה מבלי לגעת בעכבר לכתבה

3. Started by tal hw king,

אז מה יותר טוב מתמונה כדיי להמחיש את ה"תרגדיה" אני רוצה להשאר עם מינימום תהליכים שפשר כלומר להישאר רק עם התהליכים שחיוניים למערכת שבלעדייהם הXP לא יעבוד למשל רשום שם "תהליך לא פעיל של מערכת" מה זה? ואיך אני סוגר אותו הריי ממילה הוא לא פעיל איזה תהליך מבינהם הוא הבלאסטר כי כאשר התחלתי להתעסק עם התהליכים אז הוא פתאום הופעל לי...... אני רוצה לסגור אותו המחשב עושה לי המון בעייות ואני חושב שהסיבה העיקרית היא זו.... אז בבקשה ממכם אנה תעזרו לי לפנות את כול הזבל מהמחשב שלי! תודה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה למי שיציל אותי מהכתסטרופה שאני נמצא בה

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by yniq,

האם אפשר להתקין Windows על HD נייד (כלשהו - USB, Firewire...) כך שהמחשב יעלה ממנו? והאם אפשר אח"כ להעביר אותו למחשב אחר, כך שגם הוא יעלה ממנו? המטרה היא ליצור מעין מחשב נייד זול, שבמקום להיסחב עם מחשב נייד אמיתי, להעביר רק HD ממקום למקום, ולהעלות את הווינדוס ממחשבים שונים. תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. שלום, יש לי בעיה מעצבנת,הסמלים בשולחן עבודה השתנו לי ואי אפשר להחזיר אותם לקדמותם. למשל,MY COMPUTER השתנה לסמל של WINAMP ואני לא מצליח להחזיר את הסמל הרגיל. והאימיול השתנה לי לסמל של WINRAR.אם אני למשל מעתיק את הקיצור של האימיול לתיקיה אחרת אז הסמל חוזר לחמור. מה אפשר לעשות?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by Shiker,

הי חברים הנה תמונת מסך של השגיאה ואם אני לוחץ על החלון שגיאה פעמיים זה מה שרשום בפנים The driver detected a controller error on \Device\Harddisk1\DR1. עכשיו כיצד זה מפריע לי ביום יום ? אני משחק משחקים מדי פעם..ובוא נגיד פעמיים בשבוע המחשב נתקע.. אני רוצה לציין שעשיתי CHECK DISK + DEFRAGNEMENT לכל הכוננים שלי יש לי מחשב IMAC 27 אינץ חילקתי את הכונן שלו ל2 ובמחיצה השנייהה התקנתי ווינדוס 7 בנוסף לכך מחובר לי הארד דיסק חיצוני של 1 טרה שגם לו עשיתי צ'ק דיסק ודפרגמנט הממ כלים פתרונות רעיונות ?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by moran14,

קניתי מחשב חדש והתקנתי וינדוס xp עם sp1 אבל הבעיה היא שלפעמים העכבר פשוט נעלם מהמסך ואחרי חצי דקה בערך חוזר מישו יודע מזה יכול להיות?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. היי, לאחר 20 דקות עד שעתיים עבודה ללא ריסט תוכן התיקיות פשוט נעלם התיקייה ריקה ,מדובר ברוב התיקיות של כונן D ובמעטים ב:C . לדוגמה סרט שרץ מתוך הכונן עוצר לפתע כי הסרט נעלם לו. משחקים שקורסים פתאום כי התיקייה התאדתה. הכל מסתדר לאחר ריסט, ושוב פעם חוזר לאחר פרק זמן. ערכתי סריקת וירוסים מקיפה, וללא התקדמות. אשמח לעצה.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  9. כל פעם שאני פותח את אאוטלוק אקספרס 6, ה WINDOWS MESSANGER נפתח אוטומטית איתו. למה ואיך אני מעיף אותו קיבינימט? תודה

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by dubl,

אני מדליק את המחשב, הוא מתחיל רוץ הוא מגיע לשלב שהוא אומר לי את ההודעה הבאה. NTLDR is missing Press Ctrl+Alt+Del to restart מה קרה למחשב? איך מסדרים את הבעיה? בבקשה אני זקוק לעזרה במהירות האפשרית [פרסמתי במקביל גם בפורום תמיכה טכנית מכוון שאני לא יודע, אם הבעיה היא חומרה או תוכנה, עמכם הסליחה.]

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by etay34,

שלום התקנתי את הוינדוס החדש בגירסא 7 ובבחירת הכוננים בהתקנה פתחתי כונן C שהוא הראשי והגדרתי אותו ל100 גיגה מתוך 300 שיש לי כנראה ששכחתי להגדיר את ה200 הנוספים וכרגע מה שמופיע לי אחרי ההתקנה זה רק הכונן עם ה100 גיגה איך אני פותח את הכונן D השני עם שאר הנפח ששכחתי? תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by ehh,

היי, רציתי לדעת במה אופציית ה-restore point בווינדוס 10 בדיוק עוזרת? חשבתי שאם אני משתמש בה, הקבצים שנמחקו ישוחזרו, אבל זה לא קרה. יש דרך לשחזר קבצים מבלי להשתמש בתוכנות צד שלישי? תודה לעוזרים.

13. Started by AliceInChains,

תוכן נמחק

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. מי עוזר לי ? יש לי XP פרופשיונאל...עם SP3 פיתאום - לא יודע מתי התחילו לי בעיות של חוסר יכולת לכבות את המחשב הוא כל הזמן מאתחל את עצמו ואני צריך לכבות ידנית(לחיצה ממושכת על כפתור הPOWER ) אני לא יודע מתי הבעיה התחילה - כי לפעמים המחשב דלוק מיספר ימים ולפעמים אני מכבה אותו סרקתי וירוסים ולא מצאתי כלום מי עוזר? ??? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=software&action=display&num=1006406784&start=0]תוכנה[/link] על ידי KoM

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. שלום, בעת הפעלת המחשב,ה WIN7 עולה ''רגיל'', בעת שה- DESKTOP מנסה לעלות המחשב ממשיך לחשוב (העיגול מסתובב), ופשוט לא מופיע אף איקון של שולחן עבודה, המחשב פשוט נתקע ואין אפשרות לבצע ctrl alt del - יש פתרון לדבר הזה (העיגול פשוט ממשיך להתסובב לנצח ושולחן עבודה לא עולה) ? עשיתי שחזור מערכת אבל לאחר יום זה קרה שוב - ועוד הפעם הייתי צריך לבצע שחזור מערכת. מה עושים ?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  17. Started by מאור247,

מותקנות לי על המחשב שתי מערכות הפעלה ( XP, VISTA) ואני רוצה למחוק את ה VISTA ץ איך אני עושה זאת??

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. שלום לכם לפני כמה ימים קיבלתי וינדוס אקס פי הגירסא הביתית בעברית אז אתמול אחרי שקראתי את כל הדפים המצורפים לדיסק מכניס את הדיסק לכונן כשמערכת ההפעלה וינדוס 98 שלי באנגלית עדין מופעלת בהתחלה הוא נותן לי הודעת שגיאה שאומרת שאין לי את האפשרות לשדרג את המערכת מכיוון שהוינדוס הישן שלי באנגלית והוינדוס שאני מתקין בעברית אז היתה לי רק אפשרות אחת לבחור בא התקנה חדשה של וינדוס בחרתי בהתקנה הזאת ההתקנה ביקשה את מספר מפתח המוצר אני רושם את המספר לוחץ next ואז עולה לי הודעה שהמספר שכתבתי לא נכון בדקתי שוב ושוב ושוב את המספר אבל עדין זה אמר לי שהמספר לא נכון למישהו ממכם יש אולי רעיון לבעיה הזאת? למה זה קרה לי?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by elior021,

אני רוצה לקנות מחשב נייד חדש ואני רוצה לדעת איזה וינדוס עדיף להתקין עליו תודה מראש לכל העוזרים

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by roeesnir,

https://www.exongames.co.il/product/windows-10-pro-retail/?utm_source=Google Shopping&utm_campaign=Copy Google shopping EXON&utm_medium=cpc&utm_term=40655&gclid=EAIaIQobChMIq8mzmei97QIVYoBQBh1XIgcyEAQYASABEgLZtPD_BwE האם מפתח המוצר לWindows חוקי?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  21. יש לי WINXP PRO ולפעמים הבאר של הוינדוס קופא ולא מתפקד לכמה שניות (מסיבה שלא ברורה לי) אבל שאר המערכת מתפקדת כרגיל! איך אני יכול לפתור את הבעיה המעצבנת הזאת?

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by KoM,

בוינדוס 2000 כל פעם שאני מתחיל את וינדוס לוקח לו איזה שלושים שניות עד שהוא מראה לי את האייקונים ורק אז אני יכול להתחיל לעבוד, קצת בדקתי וזה בגלל משהו ברשת, ואני חושב שהוא מחפש מחשב להתחבר אליו, איך אני יכול לבטל את זה ?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by mega1234,

אני רוצה ליצור שורט קט שיפעיל איזישהו יישום בREATIME PRIORITY ? יש איזה סוויץ שאפשר להוסיף לשורט קט ?

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by Ovid,

הדלקתי היום את המחשב, והמאווררים התחילו להשמיע רעש מאוד מוזר, בדר"כ המחשב די שקט, היום הוא נשמע ממש סובל.. נכנסתי לREALTEMP ,והטמפ' (IDLE) בערך 57-58 מעלות... אני רק רוצה לציין כי המעבד במצב סטוק, ביטלתי OC כבר לפי כמה חודשים טובים... (כמעט שכחתי לציין את המעבד - E8400)

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by ilanb0,

משום מה, הקשה על system restore לא מפעילה את היישום. אני המשתמש היחיד במחשב (אדמיניסטרטור) ובעבר כבר ביצעתי שיחזור (לפני כחודש) ועכשיו זה בכלל לא מגיב כשאני מבקש שחזור.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.