עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Liran.D,

שלום רב, התקנתי היום את מערכת ההפעלה windows standard embedded 7 מפני שהמחשב הנייח ממש חלש... ואני חיפשתי ולא מצאתי אקטיבציה. אני ממש זקוק לעזרתכם, הנה העמוד שהורדתי משם את מערכת ההפעלה: http://horadot.net/view,33363,%D7%95%D7%99%D7%A0%D7%93%D7%95%D7%A1_7_-Microsoft_Windows_Standard_7_August_2010_x86-LiTE__*%D7%A0%D7%91%D7%93%D7%A7*.html תודה רבה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by 114508534,

המחשב שלי התחיל לעבוד לאט אז חשבתי שאוליי כדי לעשות איחויי דיסק

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by imac,

קיבלתי מחשב ישן ואני נותן אותו לאחותי (עם קצת שיפורים) הנה המפרט הצעות למערכת הפעלה שימוש: ICQ וWORD מפרט: P1 200MHZ 80 MB SDRAM 1.5 WD (הראשונים של WD) אם צריך עוד פירוטים אני יתן

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by anri,

אני עובד עם מערכת הפעלה VISTA 64 . הלכתי לישון לא נגעתי במחשב, והווינדוס כנראה קיבל מסך כחול ושיחזר... ממה נובעת הבעיה ? העלתי תמונה... [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. איך מוסיפים את ה "שולחן עבודה" בחלונית ניווט? הוא תמיד היה לי שם ועכשיו נעלם. עכשיו כל פעם אני צריך על "מועדפים" ואז השולחן עבודה מופיע. האם ישנה דרך שהשולחן עבודה יופיע שם כמו פעם?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. יש לי מחשב נייד של ACER דגם 4314 והמערכ הפעלה שלי (ויסטה) קרסה לגמרי.. עכשיו במחשב יש מחיצה שנמצא בה ההתקנה של הוינדוס המקורי עם כול הדרייברים של המחשב.. איך לעזאזל אני גורם למחשב להיכנס לזה במקום לנסות לעלות את הוינדוס? דרך הביוס אני לא רואה שום פקוד או משהו דומה שנותן את האפשרות .. מישהו אולי מכיר איזה כפתור ללחוץ או משהו כזה? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. כאשר אני עובר את מצב הטעינה של הווינדוס מופיע לי מן סריקה על כונן c לפעמים d שנותנת לי 10 שניות לעבור אותה איך אני יכול לבטל את זה??

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. יש לי WINXP PRO ולפעמים הבאר של הוינדוס קופא ולא מתפקד לכמה שניות (מסיבה שלא ברורה לי) אבל שאר המערכת מתפקדת כרגיל! איך אני יכול לפתור את הבעיה המעצבנת הזאת?

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. מה הפקודה שרושמים בהפעלה אם מחקתי משהו בווינדוס,והדיסק של הוינדוס בפנים? אני זוכר משהו כמו scannow

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by Idan-h,

יש לי מחשב נייד עם 4GB RAM. בשל בעיות תאימות של דרייברים של כרטיס המסך ב64 ביט, התקנתי לניסיון 32 ביט. המחשב מנצל 2.97GB מהזכרון. ממה שהבנתי טווח הניצול נע בין 2.8 ל3.5 ג'יגה ב32 ביט. ישנה אפשרות להגדיל את הניצולת של המחשב שלי? במה זה תלוי? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. הכותרת מבהירה בדיוק מה רוצה

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by eranisra,

שלום, מוגדר לי בויסטה שומר המסך BUBBLES שייפעל לאחר 7 דקות. הוא משום מה לא מופעל, המסך שלי נכנס למצב סטנד ביי כעבור 15 דקות (זה מה שמוגדר). יש למישהו רעיון?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  13. Started by ofrine,

אני רוצה לפרמט לגמרי את המחשב שלי (נייח) שעליו מותקן כרגע וינדוס 7 32 ביט. החלטתי שאם כבר אני מפרמט, אני אעבור ל-64 ביט על הדרך. לא קיבלתי עם המחשב דיסק עם דרייברים אבל כן יש לי קבצים בכונן שעליו לא מותקן הווינדוס (ווינדוס נמצא ב-C, ספרייה עם הרבה קבצים שקשורים לאודיו, מאדרבורד וכו' בכונן נפרד F). אני מניח שאלו הדרייברים. השאלה היא כזאת, אם אני אפרמט את המחשב, אתקין וינדוס 7 64 ביט, מה יקרה? אני אכניס לבוט דרך CD, אפרמט, אתקין, ואז מה יקרה? המאדרבורד ידע לעבוד? המעבד? הכרטיס מסך? אינטרנט? אם לא, הדרייברים שיש לי בכונן F יעבדו עם ה-64 ביט? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. אפשר קישור להורדת SP2 בטא של ויסטה מהאתר של מיקרוסופט ?אני לא מוצא.

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. התקנתי ווינדוס 8 והממשק שלו ממש לא נוח..האם יש אפשרות להישאר עם הווינדוס הזה אבל לחזור לממשק הישן? כל התפריט הזה של ההתחל ממש לא נוח. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. זה קשור גם לחומרה וגם לתוכנה לא ידעתי איפה לשאול בדיוק.. כנראה בשניהם ... אני רוצה להעביר את הארד דיסק שלי למחשב חדש הכולל לוח אם חדש אותה החברה אבל שונה בקיצור כל שאר החומרה חדשה ... אני רוצה להעביר אותו כולל מערכת ההפעלה XP..לאיזה בעיות לצפות ,ולהתכונן ,איך לטפל, האם זה בכלל אפשרי? האם צריך להוריד את הדריברים הישנים לפני אם יש למישהו נסיון בזה אשמח .. להשכיל ...תודה ..

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  17. יש לי קובץ שאני מנסה לפתוח אותו ,ואני מקבל שגיאה : windows cannot access the specified device path or file. you may not have appropriate permissions. יש במחשב יוזר אחד ויחיד ,ללא סיסמאות בלי כלום.. ורק זה לא נפתח לי , בSAFE MODE גם לא..

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  18. אני רוצה לפרמט את הכונן הקשיח עליו מותקן כרגע ווינדוס אקספי, אבל לא מוצא שום דרך להגיע לדוס.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  19. נראה המחשב עובד יופי מה עושים? תודה

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. שאר המפרט: AMD 4200*2 Toledo(512KB*2 Cache) 2.2GHz (s939) + AC Freezer 64 pro Asus A8N-SLI Deluxe Kingston 512*2 + OCZ 1GB*2 400Mhz CL3 Sapphire HD4850 Own Design WD 160GB. Seagate 320GB Pioneer 212BK Compucase 6AG1 + Corsair 450VX Dell 2007WFP Logitech Media Keyboard Elite Logitech G9 Mouse Altec Lansing ATP3 עיקר השימוש הוא משחקים וסרטים. מהם היתרונות והחסרונות במעבר? (הפקטור הכספי לא רלוונטי) תודה.

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by Adi Maimon,

הי, העדכון האחרון של win10 שהוציאה מיקרוסופט (1703) נחסם אצלי. מתקבלת שגיאה שהמקאפיי חוסם את התקנת העדכון, ולצורך ההתקנה נדרש להסיר אותו. 1. האם מישהו מכיר את הבעיה הזאת? 2. מה עדיף - להמתין לעדכון הבא או להסיר את המקאפיי, לעדכן את המ"ע ולהחזיר אותו? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by eladbu,

שלום לכולם אני מעוניין לדעת את המיקום המדויק של "פח הזבל"RECYCLE BIN ב-XP בתודה מראש!

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by MoAv,

הסיפור הוא כזה, אני התקנתי כמה וכמה פעמים את ווינדוס 7, ושיניתי כל פעם את ה- Owner של הקבצים כיוון שהיו נעולים על יוזר אחר מהתקנה ישנה, וזה כל פעם עבד. עכשיו כשאני משנה ליוזר שלי, הוא לא מאפשר לי לפתוח אותם, אלא רק להעתיק אותם למקום אחר ואז לפתוח. ישנו אייקון של מנעול על כל קובץ, שלא זכור לי שהיה קודם. אשמח לעזרה !

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by UrielZ,

לא מזמן רציתי להתקין וינדוס 7 כדי לבדוק אותה ועשיתי שטות. יש לי כרגע שתי וינדוסים, XP ואת ה-7 שאני רוצה למחוק. את ה-XP התקנתי במחיצה C שעשיתי בשבילו ואת ה-7 התקנתי סתם על מחיצה של משחקים. איך אני נפתר מה-7 מבלי לפרמט את המחיצה?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. התחילה לי הבוקר מין בעיה מוזרה, אני לא מצליח להקליק עם הסמן של העכבר בווינדוס על כל דבר (עם זה לפתוח קובץ או קיצור דרך מסוים) זאת אומרת רק אחרי 3-5 הקלקות מהירות עם העכבר על אותו האיקון או כל דבר אחר אני מצליח להכינס, אני ייתן עוד דוגמא למשל באייסקיו שאני רוצה ללחוץ על שם מסוים כדי לשלוח לו הודעה אני צריך ללחוץ לפחות 3 קליקים מהירים על אותו השם כדי שההודעה תפתח, דאבל קליק לא עושה כלום פשוט נראה כאילו סימנתי את אותו השם עם העכבר למרות שלחצתי עליו דאבל, עם מישהו ניתקל בבעיה הזאת או מכיר דרך לסדר אותה בבקשה שיידע אותי, תודה רבה! דרך אגב: ניסיתי לעשות שיחזור מערכת, להפעיל את הווינדוס במצב בטוח להחליף דרייברים לכרטיס מסך ושום דבר לא עזר.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים