Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
כל פעם שאני צורב משהו נוצר קובץ כזה מה הוא עושה ?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היה לי היום משעמם אז החלטתי שוב לחטט בלוח הבקרה ולשחק קצת עם הגדרות שונות ומשונות שכבר שיחקתי איתן לפני יומיים כשהיה לי משעמם. היום במהלך שיטוטיי הגעתי ל Power Options. חיפשתי שם דברים שעוד לא יצא לי לסמן. אוי! תראו מה מצאתי! Hibernation לא מסומן!! שוד ושבר! מיד סימנתי אותו! ווי! איזו אפשרות חמודה הופיעה לי ב Shutdown Menu, היא נקראת Hibernate! מגניב! 8) עד כאן הכל דרעק כרגיל. בקיצור, לחצתי על Hibernate והמחשב התחיל לכבות את עצמו. אחרי כמה שניות הופיע המסך השחור עם הלוגו של XP ופס קטן שהתקדם בצורה איטית למדי שבצידו כתוב Hibernating... אחרי כ20 שניות המחשב נכבה. הדלקתי אותו חזרה אחרי 10 דקות; Resuming Windows הוא כתב ועוד פס חביב שהלך והתמלא והתמלא במשך קרוב לדקה. סך כל ז…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
זה קשור גם לחומרה וגם לתוכנה לא ידעתי איפה לשאול בדיוק.. כנראה בשניהם ... אני רוצה להעביר את הארד דיסק שלי למחשב חדש הכולל לוח אם חדש אותה החברה אבל שונה בקיצור כל שאר החומרה חדשה ... אני רוצה להעביר אותו כולל מערכת ההפעלה XP..לאיזה בעיות לצפות ,ולהתכונן ,איך לטפל, האם זה בכלל אפשרי? האם צריך להוריד את הדריברים הישנים לפני אם יש למישהו נסיון בזה אשמח .. להשכיל ...תודה ..
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
הסיפור הוא כזה, אני התקנתי כמה וכמה פעמים את ווינדוס 7, ושיניתי כל פעם את ה- Owner של הקבצים כיוון שהיו נעולים על יוזר אחר מהתקנה ישנה, וזה כל פעם עבד. עכשיו כשאני משנה ליוזר שלי, הוא לא מאפשר לי לפתוח אותם, אלא רק להעתיק אותם למקום אחר ואז לפתוח. ישנו אייקון של מנעול על כל קובץ, שלא זכור לי שהיה קודם. אשמח לעזרה !
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בכל פעם שאני מסנה להפעיל משהו בוינדואוס מופיע לי הודעת שגיעה הבאה איך ניתן לפתור את הבעיה .----an exception oE has occurred at 0028:c0050dc4 in v*d .---this was called from 0028:c0050cc0 in v*d it may be possible to cotinue normaly תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
בשבוע האחרון המערכת נפלה (מסך כחול-->אתחול) מס' פעמים, בגלל שגיאה בקובץ Classpnp.SYS . חיפשתי באתר התמיכה של מיקרוסופט, אך לא מצאתי מענה בקשר לקובץ הנ"ל. אני לא זוכר מה התקנתי/דרייברים בשבוע האחרון. מה עושים? למישהו זה קרה? : עריכה: מצאתי בתמיכה שלהם סימפטום דומה, אבל מתייחסים שם ל-WIN2000. נבדוק...
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=software&action=display&num=1006406784&start=0]תוכנה[/link] על ידי KoM
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מערכת הפעלה 64 ביט פרו ווינדוס 7 ושאני נכנס להוספה הוסרה חצי מהתוכנות שהמחשב מתקין אוטומטית מ WIN UPDATE זה 32 ביט איך זה ? אפילו ה IE 10 אצלי רשום 32ביט !!!! עשיתי התקנה של FLASH PLAYER ורשום באתר שהוא מזהה שיש לי מערכת 64 ולוח בקרה רשום שיש לי 32 ביט איך זה ? ? ? איך זה ? והתקנתי FLASH 64 ! אפילו ה IE10 זה 32 ולא מצאתי זכר למילה 64 !!!
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אפשר קישור להורדת SP2 בטא של ויסטה מהאתר של מיקרוסופט ?אני לא מוצא.
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הלך לי המחשב (לא נורא, הוא היה בן 5 - הגיע זמנו). לאחר שקניתי מחשב חדש עם XP, חיברתי את ה-HD הישן על-מנת למשוך את כל המידע שהיה עליו למחשב החדש. לצערי, המחשב החדש עם ה-XP לא מזהה אותו, ולא נותן לקרוא לו בשם (כלומר, הוא רואה אותו אבל אי-אפשר לתת לו שם של כונן D/E/F וכו'). אני יודע שכונן תקין כי כשאני מעלה את המחשב עם UBUNTO, הוא מזהה את אותו ואת הקבצים שעליו. הבעיה היא שאובונטו לא נותן לי אפשרות להעתיק את הקבצים ל-HD החדש. למישהו יש פיתרון? זה קשור לכך שה-HD הישן הוא NTFS? בתודה מראש...
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עשיתי חיפוש לא הצלחתי לקבל תשובה לכן אני חייב עזרה אני בטוח שאפילו שלא הצלחתי למצוא תשובה לבעיה היא דיי נפוצה יש לי מחשב חדש לוח אם GA-K8NF-9 עם דיסק SATA איך אני מתקין WINDOWS? אני יודע שצריך ללחוץ F6 ולהכניס דיסקט אבל אין לי אותו ואני לא מצליח ליצור אותו (קיבלתי רק דיסק התקנה) אם מישהו יוכל להגיד לי מה להתקין.... תודה אני כבר מת לעבוד על המחשב החדש....
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני עובד עם מערכת הפעלה VISTA 64 . הלכתי לישון לא נגעתי במחשב, והווינדוס כנראה קיבל מסך כחול ושיחזר... ממה נובעת הבעיה ? העלתי תמונה... [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום.. אני רוצה להשתלט על המחשב השני שמחובר לרשת ביתית דרך ראוטר עכשיו עשיתי פינג ויש פינג תקין זה אומר שיש תקשורת עכשיו שאני נכנס לתוכנה של הווינדוס הוא מבקש ממני סיסמא בהתחלה לא היה לי סיסמא בווינדוס בדקתי קצת באתר וראיתי שאם אין לך סיסמא במחשב זה יוצר בעיה אז עשיתי סיסמא ועדיין הוא מבקש ממני סיסמא ושאני מכניס את הסיסמא הוא לא מתחבר לי ורושם "האישורים שלך לא פעילים" מישהו יודע אולי מה הבעיה זה משגע אותי ואני לא רוצה תוכנות אחרות אני רוצה להשתמש בתוכנה של הווינדוס.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לפרמט לגמרי את המחשב שלי (נייח) שעליו מותקן כרגע וינדוס 7 32 ביט. החלטתי שאם כבר אני מפרמט, אני אעבור ל-64 ביט על הדרך. לא קיבלתי עם המחשב דיסק עם דרייברים אבל כן יש לי קבצים בכונן שעליו לא מותקן הווינדוס (ווינדוס נמצא ב-C, ספרייה עם הרבה קבצים שקשורים לאודיו, מאדרבורד וכו' בכונן נפרד F). אני מניח שאלו הדרייברים. השאלה היא כזאת, אם אני אפרמט את המחשב, אתקין וינדוס 7 64 ביט, מה יקרה? אני אכניס לבוט דרך CD, אפרמט, אתקין, ואז מה יקרה? המאדרבורד ידע לעבוד? המעבד? הכרטיס מסך? אינטרנט? אם לא, הדרייברים שיש לי בכונן F יעבדו עם ה-64 ביט? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הי, העדכון האחרון של win10 שהוציאה מיקרוסופט (1703) נחסם אצלי. מתקבלת שגיאה שהמקאפיי חוסם את התקנת העדכון, ולצורך ההתקנה נדרש להסיר אותו. 1. האם מישהו מכיר את הבעיה הזאת? 2. מה עדיף - להמתין לעדכון הבא או להסיר את המקאפיי, לעדכן את המ"ע ולהחזיר אותו? תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש אפשרות לשנות נתיב לדסקטופ לכונן אחר מאשר C אני יודע שמחשב בדומיין דרך הגרופ פוליסי מאפשר שינוי כתובת דסקטופ ליוזר האם אפשר לעשות זאת גם במחשב שבוורק גרופ? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש דרך לצבוע להבליט או להוסיף הערות לקבצים ותיקיות שיעזור לי ויעשה לי סדר בקבצים. אם אפשר שזה יהיה בכל דרך שאשתמש בסייר עדיף (גם בהעלאת קבצים/שמירה וכל פעם שנפתח חלון סייר) אשמח לרעיונות תודה שכחתי להוסיף מדובר ב WIN 7
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני להחליף דיסק קיים בדיסק גדול יותר. כדי לעשות זאת הוספתי דיסק חדש למחשב והתקנתח Windows XP professional SP3 מתוך הדיסק הקיים וכן מספר רב של עדכונים ותוכנות. הדיסק החדש מזוהה במערכת ככונן :E ואני יכול לבחור בעליית המחשב מאיזה דיסק אני רוצה לעשות BOOT ושניהם עובדים. עכשיו מתחילה הבעייה: ניתקתי את הדיסק הישן על מנת להשאר רק עם החדש ואני מקבל בעלייה הודעת DISK BOOT FAILURE. כמובן שהדיסק מזוהה ב-BIOS ואני יכול גם לגשת אליו באמצעות Recovery console (רק שעכשיו הוא מזוהה כ: C:/WINDOWS ולא כונן E). מה מקור הבעייה? לא רציתי להריץ FIXBOOT או FIXMBR מבלי להבין מה הבעייה מכיוון שאני מחפש פתרון בו ישמרו כל ההתקנות והעדכונים למערכת ההפעלה שביצעתי. רעיונות?
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני עובד תחת Windows XP. במחשב משתמשים לפחות 3 אנשים. רק היוזר שלי מוכר כ-Administrator. כל השאר Limited. למרות שיש את ההפרדה הזו בשולחן העבודה (נפרד לכל אחד) עדיין לכולם יש גישה לכל הספריות במחשב. האם יש אפשרות למנוע גישה לספריות המחשב ליוזרים המוכרים כ-Limited? אולי משהו ב-Administrative Tools?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, חוץ מלמחשבי... :-[ האח האדיוט שלי החליט שפרצו לנו למחשב וריסטרט את המחשב אחרי שהמחשב עולה הוא כותב שהקובץ הבא חסר או פגום: C:/WINDOWS/SYSTEM32/c_1255.nls עכשיו, הוא כותב שההתקנה של XP PRO תוכל לתקן את הקובץ האם הפתרון היחיד הוא התקנה מחדש של הווינדוס? תודה לעונים...
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם,אתמול סוף סוף פרמטתי את המחשב שלי והתקנתי מערכת הפעלה של x64 bit התקנתי את כל הדרייברים,האפדייטים וכו'. אבל נתקלתי בבעיה קטנה - משום מה הוינדואס לא מציב רוסית/עברית (השפות היחידות שהתקנתי מבלד אנגלית שזה ה default של הוינדוס) למה אני מתכוון - לדוגמה ב WMP שמות של שירים ברוסית/עברית נראים כמו גי'בריש בתקיות של קבצים ה title בגי'בריש וכו' הנה דוגמה : מישהו יודע מה עושים? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי. לאחרונה קניתי דיסק של היטאצ'י (1 טרה-בייט) ל-DELL הישן שלי (P4). המטרה היתה להתקין W7 עליו (במקביל ל XP שמותקן על הדיסק הרגיל שלי-120GB של WD). רציתי להתנסות קצת ב W7 לפני שאני סופית קונה מחשב חדש.כ"כ התכוונתי להשתמש בנפח העצום גם להורדות. ההתקנה של ה W7 עברה חלק (וינדוס חוקי למהדרין),ושתי מערכות ההפעלה פעלו במקביל ללא דופי.הגדרתי לפני כן את הדיסק החדש בביוס כדיסק משני, והדיסק עם ה XP נשאר דיסק ראשוני (primary). אה-מה, הבעיה עם הדיסק החדש שהוא הרבה יותר רועש ממה שהתרגלתי....אין לי מושג למה.לא כל הזמן, אבל כשמתקינים עליו תוכנות, הוא חורק בצורה נוראה.... החלטתי לבדוק אם הבעיה היא בדיסק או ש W7 (עם כל תהליך האינדוקס שם-למרות שביטלתי אותו..) גורמת לדיסק להרעיש. החלטתי ל…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום! ובכן, מאחר והייתי חייב להתקין WIN98SE לאחר שהתקנתי XP, עשיתי זאת, כמו בהמלצת מספר חברים - התקנתי את ה98 במחיצה אחרת, וכך נעשה ובוצע הצלחה. הבעיה היא שה98 השתלט על הBOOT - אין אפשרות לבחור באיזו מערכת הפעלה להתשמש ; ה98 עולה אוטומטית...! זה ממש מייאש מכיוון שאין לי גם גישה לכל מה שהיה בXP (תוכנות וכו'). אז... אם מישהו בבקשה יוכל לעזור לי אשמח מאוד!!! תודה מראש, חן.
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מספר בעיות עם המחשב, עליי לציין כי הבעיות לא נוצרו לאחרונה והן הופיעו לאחר שהמחשב שלי תוקן כי היה לי מסך כחול. כרגע אין לי מסך כחול אבל יש לי את הבעיות הבאות: לצורך הבהרה: יש לי daul boot- יש לי ויסטה ווינדואס 64 ביט: הבעיה בויסטה- בזמן צפייה במדיה המחשב נתקע -ואז- כשאני לוחצת על ctrl+alt+delete מופיע מסך שחור שעליו ההודעה failure security options logon process has failed to create the security options dialog כעבור כמה שניות זה משתחרר והמחשב ממשיך מהנקודה שבה הפסיק עד לפעם הבאה שהוא יתקע, וזה קורה הרבה. בוינדואז זה גם קורה רק שאין לי את ההודעה. בשניהם פתאום המדיה מתחילה להיות בלי סיכרוניזציה- היא מתנגנת מהר והסאונד נשאר רגיל, הבעיה מופיעה גם בתוכנה שבה אני…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בהמשך לדיון על בחירת מערכת קבצים לדיסק SSD כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=480894.msg4112592#msg4112592 משום מה בעת התקנת XP אני יכול לבחור לפרמט רק ל-FAT או NTFS, לא FAT32 משום מה. אפשר להמיר ל-FAT32 מאוחר יותר? אם כן, איך? זה משנה משהו? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-