עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by yuvalkosh,

היי לפני חודשיים בערך פרמטתי את המחשב והתקנתי חלונות 7 (שגם היה מותקן טרם הפרמוט). מאז שהתקנתי, יש מקרים רבים בהם טקסטים בעברית שטרם הפרמוט הוצגו כראוי, מוצגים כג'יבריש. זה קורה לי בין היתר עם: תיוג של שירים באייטיונז - תיוג שפעם הוצג כראוי מוצג כעת כג'יבריש עם שמות קבצים בעברית שאני עושה להם send to קבצי txt שהיה בהם תוכן בעברית וכעת אני רואה בהם רק ג'יבריש אודה מאוד לעזרה.. תודה!

• 8 תגובות
    • 3.3k צפיות
  2. Started by tal_n1,

שלום חברים, אני רוצה לקנות לפטופ חדש, כשהייתי בחנות מחשבים אמרו לי שלא כדאי/אפשרי להתקין עליו win 7 בגלל שיש עכשיו בעיה עם הוינדוס הזה עם דרייברים של חומרה חדשה שיוצאת בזמן האחרון ואמרו לי לקחת את וינדוס 8 במקום. מזה אומר שאין בו דרייברים של חומרה חדשה? האם זה נכון? ואם כך מיקרוסופט מאלצים אותי לקחת את הוינדוס 8 והוא פחות מועדף עלי.. מה עושים?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. שלום לכל התותחים אני לא בטוח אם הבעיה שלי שייכת לכאן או לפורום לינוקס. הבעיה היא כזאת: יש לי מערכת ויסטה אולטימייט מותקנת והתקנתי לפני כמה ימים גם לינוקס. כעת אני רוצה להסיר את הלינוקס, מאחר ולא הצלחתי פשוט מחקתי אותה מהכונן בו היא הייתה. הבעיה שנוצרה לי היא שכל פעם שאני מעלה את המחשב הוא כאילו מנסה להציג את המסך בו ניתן לבחור את מערכת ההפעלה. אך מאחר וחקתי את הלינוקס הוא לא מוצא אותה אז הוא מציג הודעת שגיאה ונתקע. האם מישהו יודע מה יכול להיות הפתרון לכך. חשוב לציין כי מהייאוש עשיתי התקנה חוזרת של הויסטה וזה עדיין לא עוזר. בבקה עזרה.......

• 8 תגובות
    • 815 צפיות
  4. יש לי XP Pro sp2. עכשיו יש לי שתי בעיות: 1. יש לי חמש svchost שפועלים במחשב ואחד מהם לוקח 19,416k. בדקתי עם avg וקאספרסקי והם לא מצאו שום וירוס... מה יכולה להיות הבעיה? 2. אני לא יכול לפתוח את אותו אתר בשתי חלונות של IE כי אז הם נתקעים כזה. במיוחד HWzone שאז זה כמעט ולא זז. עשיתי סריקות על המחשב ממש עכשיו עם תוכנות מעודכנות: Kaspersky AV, AVG AV, Webroot Spysweeper, Microsoft Antispyware והבעיות נמשכות... בבקשה תעזרו!

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by CMuf,

שלום. ברשותי חלונות 7. לרוב אין לי בעיה עם עידכונים ומתקין אותם, אבל לאחרונה יש את העידכונים Kernel-Mode Driver Framework version 1.11 update וגם user mode לויסטה ו7. מאחר שמדובר בליבה של מערכת ההפעלה אני יותר מודאג ממה שיקרה אם זה יותקן ותהיה בעיה כלשהי והקרנל לא יהיה בסדר. יש לציין גם שבמחשב אחד שלי זה מופיע בעידכונים ה important ובשני בכלל ב optional. שאלה ראשונה - האם להתקין את הנ"ל? או שסיכויים לבעיה פוטנציאלית מקטינים מאוד את הכדאיות? שאלה שנייה - מה אתם עושים בדרך כלל - שמים את ה update במצב אוטומטי שיוריד ויתקין את כל העידכונים שקיימים - או עושים את זה באופן ידני ובודקים טוב יותר מה אתם רוצים וממה אתם חוששים?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by AVENGER,

אני רוצה לבטל את ה AUTOPLAY בכונן DVD שלי ככה ש-WINDOWS לא יגש אליו בכלל (WINDOWS XP) בתודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by Lirux,

כל כמה זמן אני מקבל את השגיאה הזאת: מה לעשות?!

• 8 תגובות
    • 937 צפיות
  8. Started by Virus x,

עכשי היתקנתי את ויסטה 64 ולא מוצא אנטי! יש המלצות? ???

• 8 תגובות
    • 757 צפיות
  9. Started by kikkler,

האתר www.hughsearch.net הצליח להשתלט לי על הדפדפן בצורה די עויינת - כל הקלדה של כתובת, במקום להביא אותה לאתר גורמת לחיפוש של אותה כתובת באותו אתר, hughsearch.net אפשר לראות בתמונה המצורפת איך זה נראה זה מתבטא גם בכך שאותו אתר נקבע כעמוד הפתיחה שלי, וכל ניסיון לשנות את זה רק הופכת את עמוד הפתיחה לתוצאת החיפוש של העמוד המבוקש (ניסוח קצת נפתל, אבל אם נאמר שקבעתי באפשרויות את עמוד הפתיחה שלי כ www.hwzone.co.il, עמוד הפתיחה יראה כמו בתמונה המצורפת) יש למישהו מושג איך מעיפים את השטות הזאת ? יש לציין שהדרך היחידה להיכנס לפורום הזה למשל היא להכניס כתובת מדוייקת של טופיק - למשל http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=11;action=display;threadid=60740

• 8 תגובות
    • 891 צפיות
  10. יש לי מחשב חדש. מחשב ממש טוב שני כרטיסי מסך GTX 560I ומעבד I5. זיכרון 8 ג'יגה. לאחר בדיקה גיליתי שעל כל המשחקים (אני מדבר על שלושה משחקים שבדקתי) יש FPS נמוך יותר על 64ביט מאשר 86(32) האם זה הגיוני? זה דבר ידוע? המשחקים זה משחקים חדשים יחסית BC2 ו SHOGUN 2. האם זה הגיוני שאני אקבל פחות FPS ב64 ביט? תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Arkadi.Krr,

aharey shbaharti bekonan ve ENTER ze ose li error 1: http://img142.imageshack.us/my.php?image=004mh3.jpg 2: http://img142.imageshack.us/my.php?image=008tm1.jpg asiti delete le konan ve adayn oto adavar ve eyn li windows mutkan sham karega PLEASE HELP

• 8 תגובות
    • 699 צפיות
  12. Started by biodome,

היי חבר'ה.. אני מסדר כאן מחשב ישן (פנטיום III של 866MHZ על לוח Asus TUV4X) לחברים של המשפחה. יש שני כוננים קשיחים (20 ו-80 ג"ב) על כל אחד מהם אני רוצה להתקין XP SP2 בנפרד ושתהיה אפשרות לבחור בזמן ה-BOOT בין המערכות. ה-20GB מיועד לשימוש מישרדי נטו.. בעוד ה-80GB הוא לילדים וכל הזבל שמסביב (אייסי, אימיול, משחקים וכו'). איך עושים את זה? האם פשוט להתקין XP על כל אחד מהכוננים?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. הרצתי אנטי ווירוס, חשבתי אולי הפעלה מחדש תעזור זה לא עוזר מה אני עושה? זה ווירוס או באג? אני שיחקתי לתומי בGTA VICE וכשיצאתי מהמשחק זה מה שהוא עשה:

• 8 תגובות
    • 3.2k צפיות
  14. Started by MoSQuiTo,

בנוסף לשאלה של איזה משניהם לבחור: איזה גרסה הכי מומלצת לכל אחד מהם? האם בשניהם צריך לדאוג להתקנת FIREWALL לפני שמתחברים לאינטרנט בראשונה בגלל ה-BLASTER?? (או שבכלל הוא הפסיק לתקוף???) תודה מראש, שגיא.

• 8 תגובות
    • 903 צפיות
  15. אם כן ,האם יש הבדל בין XP ל XP1-2

• 8 תגובות
    • 961 צפיות
  16. Started by shaibend,

שלום, קניתי גדסת שדרוג מ XP ל vista ultimate בהתחלה שומר המסך ומצב השינה היו נכנסים לפעולה אוטומטית אבל עכשיו, למרות שכל ההגדרות בסדר המערכת לא נכנסת למצב המתנה/ שומר המסך לא נכנס לפעולה מכירים את הבעיה?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. יש לי מחשב נטבוק ואני רוצה לדעת מהי מערכת ההפעלה שתעבוד עליו הכי טוב. השימושים הם וורד, מצגות אינטרנט וכד'. מפרט: Intel Atom N270 2GB DDR2 120HDD 5400RPM תודה דובי

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by J S Bach,

כשאני נכנס למולטיפלייר ומכניס את השם ולאחר מכן לוחץ על "LOG IN" או "REMEMBER PASSWORD" התוכנה קופאת ונסגרת. מה עושים?

• 8 תגובות
    • 939 צפיות
  19. היי, הזזתי כמה מחיצות ועשיתי כמה שינויים קטעים, הוא ביקש reboot וממש לפני שהווינדוס עלה ה=PQMAGIC נכנס לפעולה. הוא התחיל בתהליך ועבר כ-33% ואז הודיע על שגיאה מס' 1517 (לא יודע מה זה אומר..) וביקש לעשות שוב reboot. אחרי הreboot הזה, הווידנוס לא עולה, לא רגיל, לא ב-safe mode ולא ב-last known good configuration. מה אפשר לעשות? להכין דיסקט הצלה של PQMAGIC ? אולי להעביר את ה-HD למחשב אחר בבית, שיש בו PQMAGIC ולנסות לשנות כמה דברים במחיצות...? תודה.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by wewe1,

אני מעוניין לשדרג את המעבד אצלי במערכת,ומותקן אצלי ווינדוס OEM חוקי לחלוטין שעבר אקטיבציה ומוריד עידכונים באופן סדיר. השאלה שלי היא אחרי שאני יחליף מעבד במערכת וכמובן יפרמט (האם חובה לפרמט אחרי החלפת מעבד?),האם אוכל להתקין את XP עם הרשיון שלו.

• 8 תגובות
    • 674 צפיות
  21. Started by naoriko,

יש לי מחשב נייד ולא יודע פתאום לוקח לווינדוס הרבה זמן לעלות נכון יש את הקטע הזה שיש את הסמל של הווינדוס ומסך שחור וכמה ריבועים כאלה זזים יעני זה טוען אז שם זה נתקע מלא זמן ולפניי כמה זמן זה היה מהיר וזה קרה פתאום

• 8 תגובות
    • 739 צפיות
  22. Started by 114508534,

יש לי חלונות 2000 והתקנתי בנוסף על דיסק אחר חלונות אקספי וכאשר אני מדליק את המחשב יש לי בחירה בין חלונות 2000 ובין אקספי אז אני רוצה להסיר את חלונות אקספי כך שגם הטבלה של בחירת החלונות תרד

• 8 תגובות
    • 998 צפיות
  23. Started by eizik26,

שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה. כל עוד אני גולש באינטרנט- החיבור תקין, אבל ברגע שאני עוזב את המחשב ליותר מ-10 דקות, הוא מתנתק לי ואי אפשר להתחבר בפעם השנייה בכלל. מישהו יודע למה זה? 1) יש לי XP 2) המודם הוא ALE 130 3) ניתקתי את כל האופציות של חיסכון בחשמל ומצבי שינה 4) אני מחובר לבזק בינלאומי בתודה מראש

• 8 תגובות
    • 792 צפיות
  24. כשאני נמצא במחשב שלי, ומנסה לפתוח כונן מסויים אז הוא תמיד ייפתח לי בחלון חדש (במקום באותו חלון) נכנסתי ל FOLDER OPTIONS וההגדרה שם מכוונת כמו שצריך כבר שבועיים אני שובר את הראש

• 8 תגובות
    • 881 צפיות
  25. Started by it_amit,

כידוע החיבור של הכבלים בארץ משתמש ב VPN. איך אני יכול להגדיר לויסטה שלאחר שהיא עולה תתחבר מיידית לVPN? ב XP זה היה פשוט - היה צריך למשוך את האייקון לתיקיית STARTUP אבל אני לא מוצא תיקייה כזאת בויסטה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.