עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. מאקספלורר רגיל אני מתבקש להקיש סיסמא, איך אני מבטל את האופצייה הזו שכל משתמש יוכל להכנס לאתר?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  2. Started by ehh,

היי, רציתי לדעת במה אופציית ה-restore point בווינדוס 10 בדיוק עוזרת? חשבתי שאם אני משתמש בה, הקבצים שנמחקו ישוחזרו, אבל זה לא קרה. יש דרך לשחזר קבצים מבלי להשתמש בתוכנות צד שלישי? תודה לעוזרים.

3. שלום, אני מקווה שזה הקטגוריה המתאימה לשאלתי. יש לי רשת ביתית בבית. מחשב שולחני מריץ Win XP PRO . מחשב נייד מריץ Vista Home Premium. אני רואה את כל המחשבים בשדה של ה-Network בשני המחשבים. כשאני מנסה לגשת לתיקיה במחשב של ה-XP עם המחשב הנייד אני צריך להקיש שם משתמש וסיסמא. אני אכן יודע את הנתונים האלה ולאחר הזנה אני ניגש לתיקיות המשותפות אך הייתי שמח אם תהליך זה היה אוטומטי. כיצד ניתן להגדיר בויסטה אימות שם משתמש וסיסמא באופן אוטומטי ושקוף. ? ??

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. לוח ASUS P6T כאשר ההארד דיסק שלי החיצוני מחובר למחשב הווינדוס מסרב לעלות ורושם משהו עם בוט מ-CD ROM. כאשר אני מנתק את ההארד דיסק (חיבור USB) הכל בסדר. אגב מוגדר אצלי FIRST BOOT ה-RAID שיש לי (RAID 0) SECOND ו-THIRD זה הכוננים שלי. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. מה הפקודה שרושמים בהפעלה אם מחקתי משהו בווינדוס,והדיסק של הוינדוס בפנים? אני זוכר משהו כמו scannow

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by י.ע,

היכן נמצאים מכתבים שנשלחו והתקבלו ב- outlook express. אני רוצה לגבות אותם לפני פירמוט המחשב ולהחזיר אותם לאחר הפירמוט.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. אני רוצה להתקין אינטרנט אקספלורר 8 על אינטרנט אקספלורר 7 שקיים, האם זה אפשרי להתקין - או שצריך קודם להסיר את האינטרנט אקספלורר 7 ולאחר מכן להתקין. המערכת שלי היא וינדוס XP SP2 לבנתיים.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by alexii,

בכל פעם שאני מסנה להפעיל משהו בוינדואוס מופיע לי הודעת שגיעה הבאה איך ניתן לפתור את הבעיה .----an exception oE has occurred at 0028:c0050dc4 in v*d .---this was called from 0028:c0050cc0 in v*d it may be possible to cotinue normaly תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  9. Started by dirk,

שלום רב חברים תמיד היה לי מיתוס לגבי כך שעדיף להתקין מערכת הפעלה בשפה האנגלית מאשר בעברית כי זה מסתדר טוב יותר עם העבודה במחשב ועם אפליקציות!! האם זה באמת כך או שזה סתם מיתוס?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. שלום לכולם אני רוצה שהווינדוס שלי יצא למסך של "החלף משתמש" אוטומטית כשאני לא משתמש במחשב למשך זמן מסוים. אני לא רוצה שהמחשב יצא למצב שינה ולא רוצה את האפשרות של נעילת שומר מסך. יש לי ווינדוס XP תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. יש לי WIN XP HOME, ועליה התקנתי גרסת שדרוג ל WIN7 ULTIMATE. לאחר תקופת מה נמאס לי מאיטיות המערכת והחלטתי לפרמט ולהתחיל מהתחלה. התקנתי קודם XP ומיד את השדרוג וכןן התחלתי תהליך איטי של החזרת כל התוכנות, אולם לצערי הרב מהירות המחשב נשארה איטית (לא קרה מה שהייתי רגיל כל השנים שהייתי מפרמט מדי פעם ומקבל מחשב רענן). האם יש קשר לכך שהשתמשתי בגרסת שדרוג?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by davenos,

היה לי משתמש בתור administrator וביטלתי אפשרות זו ,ברוב טיפשיותי(בכלי ניהול>ניהול מחשב>משתמשים וקבוצות מקומיים>משתמשים>מאפיינים>חברות בקבוצה - מחקתי שם את ה-administrator), איך מחזירים זאת , הרבה אפשרויות בחשב נמנעות ממני . תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  13. Started by LL@SS,

שלום חבר'ה, התקנתי ויסטה בנוסף לWIN7 שלי ובהתקנה התווסף לי כנון בגודל 200 MB והוא מאוד מציק לי בעיין , איך אני מסתיר אותו? למחוק אותו בלתי אפשרי כי הוא הBOOT DRIVE של הויסטה ,יש דרך להסתיר ? תודה.

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by Wingedbull,

לא יודע איך להסביר את זה, אבל בתצלום מסך תראו את ההמחשה לדבר. לא מובן איך זה קרה ואיך מסדרים את זה. התקנתי את הקובץ שמתקן ומחזיר את המצב לקדמותו וזה לא עזר. מה אפשר לעשות? תמונה: http://img219.imageshack.us/img219/7424/view.jpg

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by DAVIDKI19,

hard 1Tb seagete

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. הכותרת מבהירה בדיוק מה רוצה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. קניתי כונן ssd חדש למחשב שכבר מותקן עליו ווינדוס 7 (על דיסק קשיח). אפשר להסיר את הווינדוס מהכונן הישן ולהתקין בחדש מבלי לפרמט? מהו סדר הפעולות שיש לבצע? כרגע המחשב מוגדר על IDE וקראתי שצריך לשנות לAHCI. באיזה שלב בתהליך לשנות את זה? כדאי להתקין 8.1 במקום 7? המחשב משמש למשחקים. תודה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by rikus,

מישהו כבר מריץ VISTA או שזה עדיין לא חוקי, ואם זה יצא אתם מתכוונים לקנות?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by dubl,

אני מדליק את המחשב, הוא מתחיל רוץ הוא מגיע לשלב שהוא אומר לי את ההודעה הבאה. NTLDR is missing Press Ctrl+Alt+Del to restart מה קרה למחשב? איך מסדרים את הבעיה? בבקשה אני זקוק לעזרה במהירות האפשרית [פרסמתי במקביל גם בפורום תמיכה טכנית מכוון שאני לא יודע, אם הבעיה היא חומרה או תוכנה, עמכם הסליחה.]

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. שלום חברים לפני שבועיים בערך קניתי מחשב לנובו חדש אחלה מחשב, רק מה? הגיע עם חלונות 8 לדעתי, חלונות 8 היא מערכת נחמדה עבור מחשבים מבוססי מסך מגע אבל היא פשוט קטסטרופלית עבור מחשבים שולחנים או לפטופים רגילים ללא מסך מגע החלטתי שאני מעיף את 8 ומתקין 7 אולטימט 64 ביט קיבלתי ממיקרוסופט את דיסק ההתקנה המקורי של חלונות 7 64 ביט בכדי שההתקנה תצליח יש להתחיל את המחשב כשחלונות 7 עולה ישירות מתוך דיסק ההתקנה עד כאן הכל סבבה אלא מה? לנובו נעלו את האפשרות להתקין תוכנות ומערכות הפעלה ישירות מדיסק התקנה גם כששיניתי בBIOS את סדר האתחול כך שקודם כל המחשב ינסה להתחיל מהDVD זה לא עזר, אמנם אחרי ביצוע ריסטרט המחשב אכן ניגש לכונן הDVD לפני שהוא ניגש להרדדיסק אבל הוציא הודעת שגיאה ACCESS DENID…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. היי חבר'ה, הבעיה הזו התחילה לא מזמן וזה קורה מתי שאני מכבה את המחשב לגמרי "כיבוי". כשאני עושה כיבוי ללילה ומדליק אותו בבוקר על הפעם הראשונה הוא נתקע לגמרי כל סרגל הכלים כל המחשב נתקע והפיתרון היחיד הוא פשוט לעשות ריסטארט דרך המחשב עצמו ליד כפתור ההפעלה בכפתור הריסט. עכשיו זה לא טוב וזה לא הפיתרון לעשות ככה כל פעם! מה אפשר לעשות בבקשה שזה יתוקן? יש לי WINDOWS 7 64BIT מקורי הום פירמיום. היו לי בעיות עם הווינדוס מההתחלה כבר למרות שפרמטו לי כמה פעמים ואחרי כמה פעמים הכל יסתדר. עשיתי סריקת וירוסים.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  22. Started by 7278608,

שלום למומחים יש לי בעיה באינטרנט EXOPLORER ב win 7 64BIT. ברגע שאני לוחץ תוך כדי גלישה באינטרנט על האקספלורר לוקח לו איזה 5 שניות עד שהוא פותח לי דף אינטרנט אני יישמח לקבל פיתרון לבעיה.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  23. Started by EviLeader,

שלום לכולם, דבר חדש ומוזר קרה לי. אני אתחיל את השאלה עם הפרט החשוב הבא: אני משתמש בWINDOWS VISTA HOME PREMIUM 64BIT (המעבד הוא Q6600 שתומך ב64 ביט). הכונן המותקן על המחשב שלי הוא SH-S203B (סמסונג). בכול מקרה, באתי לצרוב דיסק בNERO ואני מגלה שהתוכנה לא קוראת את הדיסק. כמובן, שנכנסתי ל"מחשב שלי" כדי לראות מדוע הוא לא קורא את הדיסק ולפתע אני מגלה שמע' ההפעלה לא מציגה כלל וכלל את כונן התקליטורים שלי. כדי לבדוק אם הבעיה היא במע' הפעלה\בחומרה.. הלכתי לBIOS והביוס הציג את הכונן כראוי. יותר מזאת, ניגשתי למנהל ההתקנים במע' ההפעלה וכונן התקליטורים מופיע. מה יכול ליצור את הבעיה הזו? עזרה דחופה!! תודה מראש, תומר.[br]פורסם בתאריך: 23.09.2008 בשעה 20:56:41 חידוש קל:הוא כותב ל…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  24. Started by yambtz,

זה המחשב של אחיות שלי. עשיתי restore לגרסה הקודמת כי היו בעיות ולא מצאתי איך למחוק את IE ואז תמונות הפסיקו לעלות. מדובר רק על תמונות, לא אנימציות פלאש או shockwave או כל דבר דומה לזה. אם אני עושה לחיצה ימנית ו show picture אז עולה. עדכון חזרה לגרסה הכי חדשה לא עוזר. למישהו יש רעיון?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. אני עובד תחת Windows XP. במחשב משתמשים לפחות 3 אנשים. רק היוזר שלי מוכר כ-Administrator. כל השאר Limited. למרות שיש את ההפרדה הזו בשולחן העבודה (נפרד לכל אחד) עדיין לכולם יש גישה לכל הספריות במחשב. האם יש אפשרות למנוע גישה לספריות המחשב ליוזרים המוכרים כ-Limited? אולי משהו ב-Administrative Tools?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.