Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב חדש שעובד על מעבד AMD 64bit איזה windows כדי לי להתקין windows XP 64 bit או windows XP הרגיל אם זה משנה בכלל איזה אני אתקין תודה דולב
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
זה המפרט שלו: INTEL CORE T5870 1GB RAM כרטיס מסך מובנה. הוא בן כמה שנים וישן, יש לו כרגע WIN7 HOME BASIC והוא איטי גם כשמדובר בגלישה באינטרנט.. וממש איטי. מה אפשר לעשות? מומלץ XP?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הסתכלתי קצת בדיונים של ויסטה ואקס פי והצליחו מאוד לבלבל אותי, אז אם מישהו יכול לעשות לי סדר ופשוט להגיד לי איזה מערכת כדאי להתקין (64 ביט או 32 ביט, אקס פי או ויסטה)? יש לי: e6300, 2GB RAM אני פשוט רוצה שהמחשב ירוץ מהר בלי בעיות (אני לא גיימר רציני!)
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום, בקרוב עומד לפוג רשיון הסטודנט לwindows 7 שיש ברשותי. אני נאלץ כעת לקנות windows ולא בטוח איזה. הייתי מאד מרוצה מה 7 ומהתנסותי עם ה8 הוא לא מצא חן בעיני. איך ה 10? הוא דומה יותר ל 7? האם ניתן לרכוש אותו כבר? האם עדיף לרכוש את ה 7 ולעדכן חינמית ל 10? אשמח על כל עצה. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש AMD 64 300+ עד שתצא גירסה טובה של הווינדוס אקס פי 64 ביט (הגירסת בטא עדיין לא טובה) איזה ווינדוס הכי מומלץ? לא עבדתי עם האקס פי עד עכשיו אבל ממה שעבדתי ראיתי שהוא סתם מעמיס על המחשב ושה2000 פרו יותר טוב... ועם המחשב הישן שלי עבדתי עם הME שגם היה לא רע...
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב אז ככה: יש לי XP והוא בקושי זז (תראו מפרט) אז החלטתי להתקין מערכת אחרת השאלה איזה WIN98SE או WIN2K PRO עוד שאלה: האם WIN2K ירוץ יותר טוב מהXP?
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי אני מעוניין להקים שרת התחלתי בזה שהתקנתי Windows Server 2012 אני צריך אנטי ווירוס שמתאים לשרתים מישהו מכיר מה מתאים או ממליץ מה כדי לשים על שרת? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
ואם אפשר גם מה חינמי ומה עובד בכל מקרה (גם אם לא חינמי). תודה.
-
- 7 תגובות
- 804 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ על אחד שעובד ניסיתי להתקין NIS 2007 אבל הוא אומר שזה לא מתאים לויסטה מה לעשות??!?! האם לדאוג מוירוסים???
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הNORTON לא נותן להתקין כי רושם שגיאה-(הוסבר בעבר וכנראה בגלל זה) רושם שגיע שלא מוצא כונן F: שבכלל לא קיים במחשב תודה
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום התקנתי את הויסטה ואני ממש מתלהב מהמערכת הפעלה הזאת ! אתמול התחלתי לתת פקודות במיקרופון ולהגיד למחשב מה לעשות ! יש לי שאלה...איזה אנטיוירוסים תומכים בווינדווס החדש ? ואיזה תוכנות תומכות בו ? למה הרבה תוכנות או שלא עובדות או שעושות לי בעיות למשל icq תוכנה פשוטה לא עובדת \: אם אפשר בבקשה דף עם כל התוכנות שתומכות בויסטה בבקשה עריכה: טוב מצאתי את זה: http://www.iexbeta.com/wiki/index.php/Windows_Vista_Software_Compatibility_List תודה מראש,עידן.
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
איזה אפשרות אני שם בביוס כדי שהווינדוס יעלה לי מהבוט מהזכרון USB פלאש?
-
- 2 תגובות
- 498 צפיות
-
-
יש לי WIN2000 SP3 ואני התקנתי עליו IE6 SP1 זה דפדפו מספיק יציב? כי אני זוכר שהוא יצא היו איתו מלא בעיות.... ושהכי טוב זה 5.5 אבל אני ביינתיים מרוצה מה 6!
-
- 3 תגובות
- 981 צפיות
-
-
אני מתקין Windows 7 ultimate, על איזה גודל כונן אתם ממליצים בהנחה שאני מתקין על המחיצה תוכות וווינדוס בלבד? רוב התוכנות שלי סטנדרטיות וקטנות, למעט אולי פוטושופ ועוד איזה תוכנה אחת גדולה (5 ג'יגה).
-
- 2 תגובות
- 893 צפיות
-
-
קניתי מעבד DUAL CORE של אינטל פנטיום D. איזה גירסא של WINDOWS XP עדיף להתקין בשביל לנצל את המעבד והמאפיינים שלו עם הליבה כפולה?
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
הום אדישן עברית\אנגלית פרופשיונל עברית\אנגלית מבחינת יציבות ומבחינת מהירות!!
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
מעבד סלרון 1200 זיכרון 256 DDR מה ירוץ יותר טוב על במחשב הזה windows 2000 pro windows xp pro windows xp home ? המטרה של המחשב זה רשת בעיקר, הורדות ואייסיקיו בשביל שלא יעמיס על המחשב הראשון. לפעמים גם משחקים כמו VICE CITY אבל לא יותר מזה..
-
- 7 תגובות
- 825 צפיות
-
-
מה הגירסה הכי טובה של windows xp??
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
-
-
אז ככה...איזה וינדווס עדיף...XP או XP Media Center... למחשב עם יומיומית כאלה...לראות סרטים, אינטרנט, משחקים..קידודים אז ללכת על הXP MC או XP PRO??..(הXP HOME לא בא בחשבון אני צריך את ה-IIS)
-
- 8 תגובות
- 822 צפיות
-
-
איזה גירסה של וינדוס 7 כדאי להתקין ? יש לי מחשב core i3 עם 4 ג'יגה זיכרון 32/64 ביט ? אולטימט או פרו ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא מדבר על 32 או 64 ביט אלה על גירסאות הויסטה, אני כבר חצי שנה עם אולטימט ואני לא רואה בו משהו מיוחד אז השאלה אם כדי לעבור (אחרי פירמוט) לגירסה קלה יותר? המפרט שלי : E6300 Asus P5L-VM 1394 TWINMOS 1024MB DDR2 667MHz X2 GeForce 7600GS איזה גירסה ממולצת לי אם אני לא רוצה אולטימט?
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
איזה גירסה של ויסטה תיהיה לי הכי מהירה וקלילה במחשב ? ultimate,home premium וכו.
-
- 4 תגובות
- 796 צפיות
-
-
בנוסף, אם אשתמש בדיסקט האתחול של WIN98 במחשב שיש בו XP (כי ארצה להפעיל תוכניות DOS, ואל תגידו לי להפעיל אותן דרך הXP בבקשה) האם הדוס שנמצא על הדיסקט אתחול של WIN98 הוא DOS מלא לכל דבר? זאת אומרת לא תיהיה בעיה להפעיל אף תוכנית בDOS דרכו? או שלמטרה זו עדיף פשוט DISK BOOT של דוס (נגיד 6.22) שאפשר להוריד מwww.bootdisk.com?
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-