עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. היא בודקת את סיפריית WINDOWS הקיימת או מספיק שהיא מזהה שיש עוד כוננים וקבצים (אפילו שלא קשורים לWINDOWS) והיא תתן להתקין?

• 2 תגובות
    • 891 צפיות
  2. Started by chmmr,

לפעמים האזור של התוכניות והאזור של quick launch נעלמים : ואז (לפעמים) הם חוזרים : בדרך כלל לחיצה של ה start מעלימה אותם ותוך כדי עבודה הם יחזרו. הבעיה קיימת רק כאשר שורת המשימות מוצמדת חלק העליון או התחתון של המסך, אם מצמידים את שורת המשימות לצד הימיני או השמאלי הבעיה אינה קיימת. האם יש פתרון ??

• 0 תגובות
    • 954 צפיות
  3. שלום לכולם לאחרונה במקום הגדג'טים בשולחן עבודה מופיע לי כמו ריבוע לבן. יש אפשרו להתקין את הפיטשר שוב או לתקן אותו? http://www.*צונזר*/my/gzmjztimwyjn.jpg

• 0 תגובות
    • 864 צפיות
  4. שלום לכולם, הייתה לי בעיה של מסך כחול במחשב משהו עם ב BOOT.INI וניסיתי המון מדריכים וכלום לא עבד אז בסוף עשיתי התקנה חדשה של הווינדוס, אבל שהוא לא ימחק את התיקייה הישנה של הווינדוס עם כל הקבצים, אלא יעשה לי תיקייה חדשה של ווינדוס אחר. קראתי לווינדוס WINDOWSY.. ככה שלא יהיו לי 2 שמות זהים. ההתקנה עברה בקלות, התקין, סיים ואני בודק אם יש לי את כל הקבצים, מגלה שכן! אבל אחרי זה אני נכנס למסמכים שלי ואין כלום!! ואז נזכרתי שאפשר להיכנס מ MY DOCUMENTS AND SETTINGS או איך שהתיקייה הזאת לא נקראת... ונכנסתי והיו שם את המשתמש הישן ואת המשתמש החדש... ניסיתי להיכנס למשתמש הישן וזה רושם לי!! : c:/Documents and settings/Username is not accessible, access is denied הקטע פה הוא שזה לא נמחק…

5. Started by moo2004,

היי, אני לא יכול לראות סרטונים מ Ynet אני כן רואה את החלון שבו אמור לרוץ הסרט, אני רואה שהוא נטען אבל אז בחלון שבו הסרט אמור לרוץ נעשה שחור ואני לא יכול לראות כלום. זה קורה לי גם ב IE6 וגם ב Avant

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  6. קניתי windows 7 והתקנתי. עכשיו, כל פעם שאני מדליק את המחשב אני רואה מסך כמעט שחור (כמו שחור בהיר) ואין תצוגה חוץ מהעכבר.. מה יכולה להיות הבעיה ואיך ניתן לפתור אותה? תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 854 צפיות
  7. 1) לפני כמה ימים ראיתי שבמנהל המשימות כל החלק העליון נעלם http://img128.imageshack.us/img128/1740/tre54kb7.jpg 2) בעבר המסך היה מתכבה כל 20 דקות עכשיו כל פעם אני צריך להיכנס למאפייני צריכת החשמל ולהגדיר מחדש http://img296.imageshack.us/img296/4402/eqcsefus2.jpg 3) כל יום סדר הסמלים בכונן D משתנה הגדרתי שהתצוגה תהיה על סמלים וסדר אוטמטי אבל זה תמיד מתחלף לתצוגה בפרטים ושם http://img247.imageshack.us/img247/202/xdsawfsecdcn0.jpg

• 5 תגובות
    • 757 צפיות
  8. Started by Little SAVAGE,

שלום רב, אני לקראת רכישת מחשב חדש עם 4 ג'יגה זיכרון. אני מעוניין להתקין את win7 כמערכת הפעלה, והבנתי שגרסת 64bit תתאים לי. שמעתי שלעתים ישנן בעיות של חוסר תאימות של תוכנות מסויימות וכדומה, לכן יש בי חשש קל. מה אני אמור לדעת על מערכת ההפעלה הנ"ל בטרם ההתקנה? לכל דרייבר יש גם גרסה עבור 64bit? בתוכנות מסויימות אצטרך לבצע הגדרות כלשהן? יש תוכנות עם גרסה ספציפית עבור 64bit? יש תוכנות שלא יעבדו ב-64bit, או לא יעבדו טוב? אני די חושש מכל הבעיות הנ"ל. אשמח להסברים בנושא.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by arik_bulldog,

המערכת הפעלה כבר לא כל כך בריאה, ובמצב כזה אני רגיל לעשות פרמוט לכונן ולהתקין מחדש, אבל בגלל שאין לי אפשרות לפנות את הכונן, יש אפשרות להסיר את הווינדוס (בצורה תקינה כמובן) בשביל להתקין אחרי זה מחדש? תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by ofer_mat,

קורה לי שאחרי יומים שלושה שהמחשב דלוק המערכת תופסת נפח גדול בזכרון והיא נהיית איטית זה קורה לו במיוחד עם כמה תוכנות שאחרי שאני מפעיל אותן הם משביתות לי את הזכרון ולא מחזירות אותו שהן ניסגרות השאלה שלי היא אם משהו מכיר תוכנה שיוכולה לנקות את הזכרון ניסיתי כמה והם לא שוום כלום ב XP אז אם יש למשהו להמליץ מנסיון אני אשמח(זה בטח בעיה של עוד כמה אנשים פה)

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. אחרי התקנת WIN 7 כונן D נעלם,התקנתי שוב XP ושם אני רואה את כונן D,מה הולך כאן?

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. Started by eran-net.il,

ערכתי חיפוש בהודעות קודמות, ומצאתי תשובות סותרות... (נניח שה-BIOS תומך ב-BOOT מ-USB) האם ניתן להתקין windows xp על הארדיסק נייד חיצוני בחיבור USB? (וכמובן שמ"ה תעלה באופן תקין) (באחת ההודעות הישנות נאמר שניתן רק מתוך בהתקנה של windows xp שבה מובנה ה- sp2 מראש) מה לגבי גירסאות אחרות של windows כמו 2000pro או אחת מגירסאות של vista? תודה לעונים, ערן

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  13. יש לי וויסטה אולטימייט 32 ביט. אני מנסה לעשות sharing להרד דיסק/Partition שלם. הוא מבצע sharing ואני נותן Permission Full לכולם. כשאני מנסה להיכנס ממחשבים אחרים - הוא לא נותן להיכנס . שיניתי כבר את כל מה שצריך ב network center. אני מצליח רק לעשות sharing לתיקיות ןאז שה מראה לי אותם בנפרד כאשר אני נכנס אל המחשב. יש אפשרות בוויסטה לעשות sharing לpartiton/הרד דיסק שלם ושכל המחיצות תחתיו יהיו באופן אוטומטי בsharing גם כן? תודה!

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  14. Started by עמיר,

האם כל ה KEY הרגילים (לא ה VLK) שמקבלים זהים, או שיש שוני (למשל בין אחד שקניתי לבין אחד שקבילתי מ MSDN וכו'?). איזה מגבלות יש לי מבחינת שימוש ב KEY ? (אינסוף פעמים על מחשב אחד ? על כמה מחשבים אפשר וכו'). האם לאחר ההתקנה, אני צריך לעשות REGISTRATION בו אני מוסר את הפרטים, או רק ACTIVATION שמתקשר ובודק את תקינות ה KEY ?

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  15. Started by naoriko,

יש לי בעיה אני יושב על המחשב ופתאום בלי קשר קופץ לי חלון 60 שניות לכיבוי המחשב.. אני לוחץ על הפעלה ועושה shutdown -a וזה נעלם אבל כל כמה זמן זה חוזר וגם פירמטתי כמה פעמים ואין זה עדיין מפריע לי.. (יש תמונה) תודה רבה מראש! [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 691 צפיות
  16. Started by kfir_dnd,

שלום, ניסיתי לעצור את הזמן כמו שכתוב באתר של מיקרוסופט ע"י הפיכת w32time לdisabled אבל הזמן עדיין ממשיך... מה שאני בעצם מנסה לעשות זה לנעול את התאריך על יום מסויים. אם אין אפשרות לנטרל את השעון אז איך אפשר להריץ קובץ מסויים כל X זמן? כמו CJ רק על המחשב האישי... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  17. אני מתכוון לקנות (כן לקנות... ) win xp home,להתקין אותה על המחשב הנוכחי וגם על המחשב החדש שמתכוון לקנות מתישהו. זכור לי משהו על הגבלה של ווינדוס לגביי מספר הפעמים שאפשר להתקין אותה על מחשבים שונים. מישהו יכול להזכיר לי במה בדיוק מדובר? ושאלה טיפה לא קשורה אבל בכל זאת, בחנות ממנה אקנה את המחשב החדש יסכימו להתקין לי את מערכת ההפעלה למרות שלא נקנתה אצלהם? תודה

• 14 תגובות
    • 924 צפיות
  18. אני מנסה להתקין home xp אבל הוא לא מזהה לי את ההרדיסק זה מחשב נייד lenovo 3000 v100 תודה

• 4 תגובות
    • 741 צפיות
  19. חברה מה המצב יש לי מחשב חדש יחסית אני רוב היום באמיול וכאשר אני מתנתק מהאינטרנט (לוחץ על ניתוק) כל המחשב שלי פתאום נתקעת מה לעשות ?(יש לי מודם ADSL USB) מה אתם חושבים שהבעיה?( זה עושה לי בעיות גם בכיבוי זה תוקע אותו על שומר הגדרות).

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  20. Started by tullybrn,

שלום :] יש לי בעיה שחוזרת על עצמה בויסטה (גם בגרסת 32 ביט וגם ב64 ביט). אני מתקין את מערכת ההפעלה (לא מקורית כמובן) באנגלית, לאחר מכן מוריד את חבילת העברית דרך הWindows Update ומתקין אותה, לעומת פעמים קודמות שהמעבר לעברית היה חלק לגמרי מכל הבחינות, כרגע המערכת עוברת לממשק עברי אך כאילו שוכחת להעביר חלק מהסרגלים, הוספתי תמונה כדי להמחיש את הבעיה, מישהו יודע איך לפתור את זה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  21. Started by SixKiller,

i've installed vista 1 month ago in the last 2 weeks when i press alt+shift.. nothing happens... i can only type english please help Thanks

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  22. Started by infernal goat,

שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה, יש לי winxp עם sp2. משום מה כשאני נכנס לדף אינטרנט כלשהו הוא לא מתעדכן בצורה אוטומטית, אלא רק אחרי שאני עושה refresh. חשוב לציין שהבעיה התחילה באופן פתאומי לפני חודשיים (הייתי עצלן ורק יום כתבתי פוסט) תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  23. Started by IME3,

אני מקבל את ההודעה הזאת בזמן התקנה של dotnetfx3_x64 NET Frame 3.0 הבעיה היותר גדולה היא שהעניין הזה איכשהו קשור למשחק GTA4 ובהפעלה של תוכנה בשם ROCKSTAR SOCIAL CLUB בהתקנה של זה הוא מנסה להתקין נט פריים 3 ונכשל התוצאה אני לא הצלחתי עוד להפעיל את המשחק שעלה לי 219 שח זה המשחק הראשון אי פעם שקניתי ולא הצלחתי להפעיל בושה לחברה הזאת ולעולם המשחקים כולו בכלל הבעיה הספציפית הזאת עולה כל כך הרבה פעמים בפורום של המשחק ופתרון לא עולה אני צריך איכשהו שההתקנה תצליח התקנתי גם 3.5 PS1 ועדיין הסוסיאל קלאב קורס שהוא נפתח הסתרתי 3.5 ועדיין קורס ולא מצליח להתקין נט פריים 3 מקבל את ההודעה בתמונה צריך פתרון לעניין הזה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by arsar,

אני מחפש תוכנת cardfile כפי שהיתה בווינדוס 3.1 למחשב עם מערכת הפעלה ווינדוס 7

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Etus,

שלום, (אני מתנצל מראש אם זהו הפורום הלא נכון לנושא זה.) בזמן האחרון יש לי בעייה מתמשכת ב- Internet Explorer 5/6, הפועל על מערכת ההפעלה Windows 98. הדפדפן נסגר בכל כמה דקות של עבודה עם שגיאה של "יישום זה ביצע פעולה לא חוקית", לרוב בקובץ Kernel32.dll או בקובץ User32.dll. הבעייה מתרחשת בעיקר כאשר פותחים יותר מחלון דפדפן אחד. ניסיתי לעשות פעמיים פורמט ולהתקין מחדש את Windows, אך זה לא עבד. למחשב המדובר יש רק 64MB RAM, אך אני מאמין כי הדפדפן היה אמור לעבוד כראוי גם עם כמות כזו של זיכרון. ב- Google או באתר הראשי של מיקרוסופט לא מצאתי פיתרון - האם מישהו יודע כיצד ניתן לפתור בעייה זו? בתודה, יובל

• 1 תגובה
    • 752 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.