Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
עשיתי קוד באקס פי לפני כמה שבועות ולא הישתמשתי כבר כמה זמן יש מצב לעלות על הקוד לגלות אותו איך שהוא?...תודה לכולםם!!!
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
אחים שלי יש לי מחשב נייד וכשאני לוחץ על קובץ מקש ימני=> שלח אל => נמען דואר צריך להיפתח לי תיבה של ה-outlook express אבל ניפתח לי חלון אחר .. הנה הוא: במחשב שלי כשאני לוחץ על הקובץ נמען דואר זה פותח לי את החלון של הoutlook הזה: איך אני יכול לשנות את ההגדרות כדי שגם במחשב הנייד כשאני לוחץ על נמען דואר זה יפתח לי את החלון של האוטלווק?? אני זוכר שפעם סידרתי את זה אבל שכחתי איך עשיתי... זה דחוף לי בבקשה תעזרו תודה מראשש
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
חזרתי לחלונות 8 יש פעולות שרצוי לעשות אחרי התקנה מחדש? למשל נקודת שחזור , תמונת מערכת וכו'? יש עדכונים שלא מומלץ להתקין - גורים להאטה ,לבעיות ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אחרי כל 15 דקות אחרי שהמחשב נדלק, יש מסך כחול והמחשב עושה ריסט אולי זה קשור ורגסטרי תודה רבה מראש למי שמוכן לעזור
-
- 5 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אנשים טובים. אני צריך עזרה עם אחד המחשבים שלי. פתאם המחשב עולה אבל אחרי login למערכת המסך נשאר כחול בהיר ,העכבר יכול לזוז, אני מסוגל לפתוח taskmanager אבל חוצמזה כלום. אין כלום על המסך, לא תפריט,לא התחל,לא דסקטופ לא כלום ולאחר זמן קצר אני שומע את צליל הכניסה למערכת של windows. שמתי לב ב - taskmanager ש Explorer.exe אינו עובד אז נסיתי להפעילו דרך ה - Taskmanager אבל לא קרה כלום. לא הודעת שגיאה ולא כלום והמצב נשאר כקדמותו וה-GUI של ה - WIN אינו עולה. אני פשוט יושב מול מסך ריק אבל המחשב אינו תקוע. מדובר על WIN XP PRO SP2. למשהו יש רעיון? מה אני יכול לעשות? האם התקנה דורסת? לא רוצה לאבד את - WIN והדברים המותקנים יש אפשרות לשחזר? אולי לשחזר Registry. אשמח אם תעזרו לי פה. זה ד…
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום, בעת הפעלת המחשב,ה WIN7 עולה ''רגיל'', בעת שה- DESKTOP מנסה לעלות המחשב ממשיך לחשוב (העיגול מסתובב), ופשוט לא מופיע אף איקון של שולחן עבודה, המחשב פשוט נתקע ואין אפשרות לבצע ctrl alt del - יש פתרון לדבר הזה (העיגול פשוט ממשיך להתסובב לנצח ושולחן עבודה לא עולה) ? עשיתי שחזור מערכת אבל לאחר יום זה קרה שוב - ועוד הפעם הייתי צריך לבצע שחזור מערכת. מה עושים ?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
קיצר, ביטלתי את ה-UAC, אבל בסיסטם טריי עדיין מופיע הסימן האדום של ה-Windows Security Center. איך נפטרים ממנו? (אגב, בכל שאר הקטגוריות טיפלתי, כך שהביטול של ה-UAC הוא זה שגורם לסמל להמשיך להופיע).
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם. אני צריך את עזרתכם בבקשה... התנדבתי לתחזק מחשב מהגן של הילד. לקחתי אותו הביתה. פירקתי לחלוטין ושאבתי מתוכו שני חתולים וכלבלב. הרכבתי הכל חזרה והפעלתי. מחקתי קיצורי דרך מיותרים, שיניתי הגדרות כדי להאיץ את המערכת, ואיתחלתי מחדש. כל ההגדרות שהגדרתי נעלמו, קיצורי הדרך שמחקתי קודם, הופיעו שוב כאילו מעולם לא מחקתי אותם, והכל חזר לקדמותו כאילו לא עשיתי כלום על המחשב. ה"משתמש" היחידי שקיים, נקרא בפשטות user והוא משוייך לקבוצת האדמיניסטרטורס. יצרתי משתמש חדש וגם אותו שייכתי לקבוצת האדמיניסטרטורס, אבל אחרי האתחול הוא נעלם כלא היה. מדובר במחשב XP Profesional Service Pack 2. מה עושים כדי לפתור ת'בעיה ?
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, פתאום החלה אצלי במחשב (ישן) תופעה מוזרה - הווינדוז XP עולה, ובחלק שבו הוא אמור לעבור לדסקטופ הוא פשוט נתקע (מסך שחור). התופעה מתרחשת ב 100% הפעמים שניסינו לאתחל אותו. בסייפמוד הוא מגיע לדקטופ, ד"א. מה אפשר לעשות ? תוד
-
- 5 תגובות
- 834 צפיות
-
-
עריכה, הבעיה נפתרה הידד בסוג של צירוף מקרים מדהים הכבל IDE נתלש לגמרי ממקומו בזמן שבין הפירמוט להדלקה מחדש של המחשב WTF!?!?
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
בנוסף הסתכלתי ב windows Task Manager שהתוכנית: SYSTEM IDLE PROCCESS משתמשת בכ- 85-95 אחוז מהCPU!! משהו שלא היה לי בעבר.. מה אני יכול לעשות? חוץ מלפרמט... :-\
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחרי הרדמה (SLEEP) - מאווררים על מהירות מקסימלית ולא עולה. מערכת הפעלה : WIN7, הבעיה התחילה: שישי שעברה, המערכת מותקנת כבר הרבה זמן ללא בעיות. לא מופיע בEVENT הניסיון ההערה, איפסתי BIOS ושחזרתי הגדרות "צריכת חשמל" בוויינדוז, עשיתי גם שחזור מערכת אך ללא שינוי. הבעיה גם כשכל הSERVICES מכובים והיוזרים מנותקים. אשמח לקבל רעיונות. לוח אם:M2NSE מעבד: AMD
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
במקרה שהשומר מסך מתחיל לפעול ואני במסך משתמש שלי מתוך 2 ב XP, אחרי שאני חוזר המסך שמופיע הוא חלון המשתמשים ולא החלון שלי, איך אני מבטל את הדבר הזה ובמקרה של הפעלת שומר מסך הוא יחזור למסך שלי? תודה ולוריאן אני מצפה לתשובה מהירה,
-
- 2 תגובות
- 882 צפיות
-
-
מופיעה הודעה generic משהו נדמה לי, לא זוכר בדיוק ואם עושים אשר אז הוא מפעיל טיימר של סגירת המחשב לאחר דקה, ואם לא לוחצים כלום אחרי כמה דקות הוא גם עושה את זה עשיתי פירוט בחלון שהוא פתח לי, היה רשום משהו עם Svchost.
-
- 5 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלחתי את המחשב לתיקון בשביל שיחליפו לי הארדיסק פנימי וכשאספתי אותו הוא הגיע בלי ווינדוס(כמובן כי לא נתתי להם את הדיסק)ואז אחרי שהתקנתי את הווינדוס(מקורי) המחשב נכנס לsafe mode הבעיה היא שהמחשב לא מזהה את הראוטר (שמחובר בכבל למחשב והנורות מראות שהכל תקין)ובגלל זה אין לי בו אינטרנט וגם הוא לא מזהה את ההארדיסק החיצוני שגם אצלו דולקת הנורה שהוא מחובר למחשב.אין לי אפשרות לבחור בין הsafe mode להפעלה רגילה כי המחשב נכנס ישר לsafe mode. אשמח אם מישהן יוכל לעזור לי בבעיה הזאת. תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי XP Pro וכאשר ואני פותח קובץ txt חדש (לדוגמה), העברית הופכת לג'יבריש לאחר השמירה. אודה מאוד אם תוכלו לעזור לי לפתור את הבעיה
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
מדובר במחשב של חבר עם ווינדוס 7, התקנו אדוב רידר X ומאז כל תוכנה שמפעילים מנסה לפתוח את עצמה דרך הריאדר. ניסינו להסיר את התוכנה,ולהפעיל כל מיני תיקונים כולל קובץ REG שאמור לפתור את העניין והתקנה של 2 תוכנות מסחריות ועדיין בלי הצלחה. יש המלצות?
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אחרי שהתקנתי תדרייברים הנ"ל מהאתר גורו3D המחשב לא נותן לי להכנס לproperties בווינדווס (בכל תוכנה\קובץ שהוא), ולהפעיל תוכנות שונות כאילו אני מגבילים אותי. אני לא מקבל הודעות שגיאה או כלום. יש למישהו רעיון? יש לי LP מחר ככה שאני ממש צריך תמחשב שלי עובד. do ur best forum buddies. וכן למדתי מוסר השכל לא להתקין דרייברים לא מאושרים. תודה מראש. **אני משתמש בSP2. אל תגידו זה מה שקורה שמשתמשים בSP2 אלא בבקשה תתנו עצות.
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
גם כאשר אני לוחץ START וגם בMY DOCUMENTS.. איך אני משחזר את התמונה? תודה
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
יש לי חבר בן 30 והוא קנה מחשב חדש הוא רוצה להתקין SP2 דרך מיקרוסופט בעידכו8נים האוטומטים וכשהוא מתקין הכל.. בסוף המחשב עושה ריסט.. וכשהוא נידלק הוא מגיע למסך השחור שכתוב WINDOWS XP והוא ניתקע באמצע, כלום לא זז. אני לא מבין למה?! ואז כדי שאני יצליח להיכנס למחשב כיאלו בלי שהיתקע לי המחשב בהתחלה במסך השחור אני אפילו לא מגיע למסך הכחול של הברוך הבא אז אני צריך להיכנס דרך הסאפ מוד ומישם להסיר תSP2 וזהו. נישאר לי SP1 . תעזרו לי בבקשה אם יש פיתרון לזה אני אודה לכם מאוד!
-
- 3 תגובות
- 547 צפיות
-
-
התקנתי SP2 לפני כשבוע, אחרי ההתקנה הוא התקין לי איזה עדכון לתוכנה של ה360 במחשב ומאז הוא מסרב בתוקף לזהות את השלט (יש לי אלחוטי דרך אגב). ניסיתי להסיר את הXBOX 360 ACCESSORIES 1.1 להורידו מהאתר של MS ולהתקינו מחדש וכלום!! אנא עזרה אני כבר שבוע בלי השלט ולא מצליח לפתור זאת.
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
היי, התקנתי על שני המחשבים שלי SP3 עבור Windows וכעת אני לא יכול לגשת לתיקיות משותפות. כאשר אני מנסה לגשת ל $C אני מתבקש להכניס שם משתמש וסיסמא. לאחר שאני מכניס אותם אני מתבקש להכניס אותם שוב ושוב. שני המחשבים נמצאים באותו Workgroup. Simple File Sharing מבוטל בשניהם. לא היו לי Share של Administrator על כונן C
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אני לא יודע בידיוק איך להגדיר את הבעיה , המחשב אחרי התקנת מערכת ויסטה 64 ביט . זה מפרט המחשב . amd 3500 64 bit לוח אם ( החשוד בבעיה ) asrock 939dual sata 2 דרייברים מתאימים לויסטה לא כך כך הצלחתי למצוא , המערכת הפעלה מצליחה לפעול כראוי , אבל שאני מנסה להתקין דרייברים של כרטיס מסך אני לא מצליח . לאחר התקנת הדרייבר המחשב מפעיל את עצמו מחדש ואז בכניסה לה windwos חותך חצי מהמסך , עד שאני לא נכנס למצב בטוח ומוחק את הדרייבר אני לא יכל לראות כלום . שהיה מותקן xp , יכולתי בקלות להעביר לרזלוציות כגון 1920 1200 הכרטיס מסך 8600 geforce . מה אפשר לעשות מלבד לחזור ל xp ?
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
יש לי בעיה רצינית מאז שקיבלתי מחשב חדש והתקנתי עליו את הויסטה ULTIMATE 32BIT . התקנתי את המסנג'ר וכל פעם שאני פותח אותו הוא מראה את השמות בשפה כזאת מוזרה (ראו תמונה). התקנתי כל מיני גרסאות של הMSN MESSENGER שום דבר לא עוזר זה אותו הדבר. גם בICQ קורה לי משהו מוזר, בסוף ההתקנה נותן לי שגיאה שלא הצלחתי למצוא שום דבר עוזר ברשת (ראו תמונה). הוא מסיים את ההתקנה למרות השגיאה אך כשמפעילים את התוכנה זה נותן בדיוק את אותה השגיאה (ראו תמונה). מקווה שמישהו יוכל לעזור לי פה בפורום לפתור את הבעיות הנ''ל אחרת אצטרך לחזור לXP כי אני לא יכול להיות בלי המסנג'ר והICQ. תודה מראש לכל העוזרים .
-
- 3 תגובות
- 535 צפיות
-
-
מישהו יודע למה? ואיך לבטל את זה? זה דיי משגע אותי תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 778 צפיות
-