עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by overload,

יש אפשרות לבטל את הMEMPRY DUMP או להקטין אותו, בהגדרות של הWIN, נכון? אולי באמת פשוט עדיף לבטל אותו לגמרי? או שיש לו איזה תפקיד?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by Jviega,

היי הרצתי בדיקה באתר http://www.systemrequirementslab.com ב- "can you run it?" לראות אם אני יכול להריץ כמה משחקים ואחרי הבדיקה פתאום בתוצאות זה רושם לי שיש לי ווינדוס וויטסה home premium (build 6000) מה שלא מתאים להרבה משחקים וזה ממליץ לי להשיג ווינדוס 7 או 8. מה שמטריד אותי זה שכשקניתי את המחשב אני קניתי אותו עם ווינדוס 7, זה מה שביקשתי מהחנות וגם שילמתי בהתאם, אני גם כמעט בטוח שאני התקנתי את הווינדוס לבד, אני פשוט לא זוכר. כשאני הולך להגדרות מערכת זה רושם לי שיש לי windows 7 home premiud service pack 1. אז למה בעצם באתר זה אומר שיש לי וויסטה? האתר הזה צדק בכל החומרה שיש לי במחשב אחד לאחד חוץ מה- OS. אז מה בעצם יש לי? וויסטה או 7? אשמח לעזרה. - - - תגובה אוחדה: - - - א…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by LoopXXX,

קניתי לא מזמן מחשב חדש I5 760 עם 8 GB RAM התקנתי את 7 64B ובעקבות זה השאלות... עד כאן הייתי עם XP 32 והתהקנה של הווינדוס הייתה ג'יגה וקצת, בעליית שולחן העבודה זה תמיד צרך 150-200 MB גג. 1- כמה אמורה לשקול המערכת של 7? לי זה משהו כמו 15 ג'יגה זה תקין? 2- עליית שולחן העבודה הוא 800-950 MB? מה למה? יש איזה בעיה? 3- האם יש תמיכה מלאה ל 32B והאם את תוכנות שלא זמינות ב 64 אני אמור לעשות אינסטול בתיקיית PROGRAM FILES שונה, כי יש שמה שתיים? 4- כמה מומלץ לעשות PAGING FILE? 5- יש תהליכים שידועים כלא יעילים וסתם גוזלים משאבי מערכת? כמו שאפשר לימצוא בXP על ידי MSCONFIG?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. היי ! ראיתי למכירה את המערכת הפעלה (64 ביט) בשפה האנגלית וגם בשפה העברית - יש הבדלים ביניהן ? אני יודע שאפשר להוריד עדכון עברית הרי.. אז מה בעצם ההבדל ? אני מתכוון להוריד את העדכון ולהתקין שיהיה בעברית וכרגע הזמנתי באנגלית, לבקש להחליף לעברית ? (עוד לא מאוחר לשינוי). פשוט מסקרן אותי מה ההבדל בעצם.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by Wile E Coyote,

שלום וחג שמח לכולם. ברשותי מחשב שולחני עם מערכת הפעלה Windows Vista Ultimate. השאלה המקורית שלי היתה אמורה להיות: מה ההבדל בין מצב Hibernate, מצב Standby ומצב Sleep? מצאתי בפורום תשובה לגבי שני הראשונים (Hibernate ו- Standby), אך לגבי Sleep לא מצאתי. אשמח אם מישהו יסביר לי או יפנה אותי להסבר לגבי מצב Sleep, למה הוא נועד, ואילו רכיבים מפסיקים לקבל חשמל במצב זה.

6. ליד השעון הקטן בפינה, כשמתחברים לאינט' אמורים להיות שני מחשבים כאלה נכון? נכון. אז לא רואים אותם...מערכת הפעלה ווינדוס2000. מישהו יכול לעזור לי שכן יראו אותם? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. יש בעיה פתאם כשאני מנסה לפתוח בלוח הבקרה את חומת האש מופיעה לי הודעה זו: עקב בעיה לא מזוהה אין ל-Windows אפשרות להציג את הגדרות חומת האש של Windows

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  8. אחרי עדכון IE7 וWMP11 המחשבים החלו להתקע, מחשבים שלא נתקעו כמעט אף פעם התחילו להתקע בתדירות גבוהה, אחרי הסרה של העדכונים הנ"ל המחשבים עדיין נתקעים. מה יכולה להיות הבעיה?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. שלום לכולם, פרמטתי את כונן C בשבוע שעבר והתקנתי WINDOWS XP מחדש. הדבר כמובן שיפר פלאים את ביצועי המחשב. שאלתי היא כזאת: ספריית מערכת ההפעלה תופסת Fucking 8 ג'יגה (להזכירכם מדובר במערכת בת פחות משבוע) כיביתי את ה System restore, ואת Recycle Bin. אחרי ההתקנה הייתי צריך לעשות עדכון למערכת (היו 120 עדכונים לבצע) למה?? 8 ג'יגה ואיך אפשר להוריד קצת מהכמות המטורפת הזאת? מה אפשר למחוק/ להסיר? שמתי לב שיש המון ספריות בשמות כאלו:$NtUninstallKB2286198$ שביחד תופסות 420 מגה. מה עוד אפשר להעיף כדי לפנות מקום?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. לחבר שלי הלך כונן קשיח. הצלחתי להעתיק את מה שהיה בכונן C להרד דיסק אחר שיש במחשב והתקנתי חלונות על אותו הכונן. עכשיו הכוננים שלו מתחילים מכונן H... (וינדוס מותקן על H) איך אני יכול להחליף את האות של H ל-C?

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by jfkk,

שלום שאני פותח את האתר hwzone הוא נפתח לי בתצוגה הזאת מערכת win 8 תודה

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. הי, אני רוצה לחבר 2 מסכים, ושכל מסך יציג שולחן עבודה נפרד. או למנוע מהסמן "לזלוג" למסך השני - להעביר את הסמן "ידנית". כל זה תחת אותו המשתמש (windows 10). הום דבר כזה אפשרי? אם כן, איך אני מבצע זאת?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  13. אורח Ghost_Dogg
    Started by אורח Ghost_Dogg,

אני עובד בווינדוס 2000 פרופישנל, וכשניסיתי להתקין תוכנה קיבלתי את ההודעה הזאת(מצורפת תמונה) רעיונות מה זה? בתודה מראש גוסט

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by avram,

סליחה על הבורות קניתי מחשב לאבא והוא זקוק לעברית מלאה ואני לא מצליח לאתר גירסת עברית שהיא גם 64 ביט (xp , vista)

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by robitusinm,

שלום לכולם. אני מנסה לנטרל את אינטרנט אקספלורר,כך,ששום תוכנה שמתחברת לאינטרנט, לא תוכל להפעילו,אלא,תגיע ישירות לדפדפן ברירת המחדל שלי : פיירפוקס. לצערי הרב אני לא מוצא דרך לעשות זאת. לחילופין,ניסיתי למחוק את IE אך לצערי אני רק האדמיניסטרטור של ווינדוס 8 ולא מנהל המערכת עצמו. השאלה שלי , האם יש דרך להפסיק את הפעילות של IE לגמרי או האם אפשר למחוק אותו, כי לצערי מכיון שאני לא מנהל המערכת של ווינדוס 8 שלי, ווינדוס חוסמת לי את הגישה . האם יש דרך להיות מנהל המערכת שלי ולא רק האדמיניסטרטור ? אשמח לקבל עזרה מכם. תודה Robitusinm נ.ב. מצורף קובץ תמונה להמחשת הבעייה .[ATTACH=CONFIG]4595[/ATTACH]

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by matan13,

אני צריך לצור IMAGE שרק יתן SID חדש לכל תחנה חדשה בה אני פורס אותו. הרצתי sysprep עם הסוויצ'ים generalize ו-OOBE אך הוא יצר לי יוזר ואני לא מעוניין בכך. בשל כך ניסתי להריץ ללא OOBE ורק עם generalize ואז reboot בדיוק כמוצג בתמונה. אך אחרי כל ריסטארט הוא מכניס עולה עם "תוכנית ההתקנה מכינה את המחשב שלך לשימוש ראשון" ואח"כ כשאני מבצע לוגין עם המשתמש שלי, הוא מכניס מציג לי את החלון של "system preparation tool 3.14 " שוב ...ושוב... מה עושים ?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. הזמנתי מחשב חדש עם לוח אם GA-B75M-D3H. לפי מדריכים שונים להתקנת ווינדאוס 7 דרך USB (דיסקאוןקי), אני צריך שלוח האם יתמוך באופציה USB Boot כדי שכל העניין יעבוד. לוח האם שציינתי תומך באופציה הזו? באתר הבית של המוצר לא הצלחתי למצוא אזכור לאופציה כזו שקיימת בו.

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. שלום, אני עומד בפני שדרוג וזה תמיד מביא איתו התקנה של ווינדוס. היה לי דיסק ( לא קיים יותר) מקורי של ווינדוס 8.1 וכשיצא ווינדוס 10 אז עדכנתי אליו בחינם, איך אני יוצר כונן התקנה? והבעיה העיקרית היא שאין לי יותר את ה product key. יש איזה פתרון?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by idanpc,

שלום שלום לכולם! נכון יש את ה Volume Shadow Copy ב WINDOWS SERVERS וב VISTA... שאני יכול להחזיר גירסאות אחרונות של קובץ\תיקייה. יש מצב שאפשר לעשות את זה איכשהו עם XP רגיל או 64 BIT? תודה לכולם!

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by Lirans,

שלום יש לי 2 מחשבים עם וינדוס 7 אני יכול לגשת ממחשב מספר 2 למחשב מספר 1. ממחשב מספר 1 אני יכול להיכנס לתיקיה על שם המחשב ושם נמצאים הכוננים שבשיתוף אך לא ניתן לגשת - הוא טוען שאין הרשאות למרות שהגדרתי במחשב השני הרשאות. שני המחשבים מוגדרים על אותו שם בworkgroup ונמצאים כעת באותו homegroup כיצד ניתן לפתור את הבעיה? תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. היי . אז ככה , לאחר שאני מדליק את המחשב , ונכנס עם הסיסמא , פשוט רואים מסך שחור עם הלחצן של העכבר .. בכדי להיכנס לאנשהו אני צריך ללכת למנהל משימות ולעשות תוכנית חדשה ... כל עזרה תתקבל בברכה , תודה : )

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  22. היי אחרי התקנת WIN7 מסתבר שיש כמה דברים מעצבנים. הסרת המייל היא אחת מהן. כעת צריך להתקין את הלייב מייל והבעיה היא שאי אפשר להתקין את זה באנגלית ומסנג'ר בעברית. שניהם חייבים להיות באותה שפה וזה מאד מעצבן. יש אפשרות להוריד קובץ התקנה למסנג'ר בלבד בעברית ולא כחלק מחבילת הלייב?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by Xmen,

העברית הוגדרה בהגדרות האזוריות כך שניתן לראות/לכתוב בעברית, אבל כשאני פותח קבצים שהיו מכווצים ב-WIN ZIP(ב- WIN98 FAT32 ) והשמות שלהם היו בעיברית, יש בעיה רואים גיברי'ש???

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by gupr,

טוב יש לי שתי מחיצות אחת שעלייה מותקן xp על ntfs (או איך שלא קוראים לזה) על השנייה אין מערכת הפעלה והיא על fat 32 אז רציתי לדעת עם כדאי לי לפרמט אותה לntfs ואם כן אז איך אני עושה את זה.....

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. שלום רב: נוכחתי לשים לב לכך שכאשר אני מאחה את הדיסק הקשיח הנייד שלי המשמש לגיבוי הנתונים של מחיצת D של הדיסק הקשיח המקומי שלי, יש צריכה מטורפת של CPU. היום החלטתי לחקור את הבעייה. הפעלתי איחוי על הדיסק הקשיח הנייד ולאחר מכן על מחיצת C של הדיסק המקומי של המחשב שלי, והפעלתי את מנהל המשימות כדי לבדוק איזה תהליך צורך הרבה CPU, והתברר לי בזמן האיחוי, שזה אחד מתהליכי Svchost, שעושה את הבעייה הזאת. איך אפשר להפטר מזה?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.