Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,237 דיונים בפורום זה
-
??? קניתי מחשב נייד עם ויסטה פרימיום...וזה היגיע עם מערכת בעיברית - מבלי לישאול אותי יש דרך לשנות את המימשק לאנגלית?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני עובד בווינדוס 2000 פרופישנל, וכשניסיתי להתקין תוכנה קיבלתי את ההודעה הזאת(מצורפת תמונה) רעיונות מה זה? בתודה מראש גוסט
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, לאחרונה התחלתי להריץ תוכנה שעושה שימוש בdb מסוג postgres על המחשב. שמתי לב שפעולות שטוענות מידע מהdb לוקחות הרבה מאוד זמן. מריץ windows 7 x64 ent על במחשב 8GB RAM DDR3 CPU i5 3570 HD SATA 7200 RPM מה שאני רואה זה זהצריכה של ה CPU וה RAM נמוכות אבל עדיין נעשה שימוש ב page file. למיטב הבנתי המערכת צריכה להשתמש ב page file כשה RAM מלא. מצורפת תמונה. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לאחרונה קניתי דיסק אונקי ושחיברתי אותו למחשב עם וינדוס ויסטה סרויס פאק 2 עברית הוא שאל אם אני רוצה להישתמש בחלק מהדיסק כשטח אחסון למערכת עשיתי כן \ומאז יש שמה קובץ שקוראים לו ReadyBoost והוא לא רוצה להימחק איך אני מוחק את זה ומקבל את הדיסק שלי בחזרה? חמזה הקובץ הזההה?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, האם מישהו יודע כיצד אפשר להגביל משתמשים מסויימים או קבוצת משתמשים מלבצע את המשימות הבאות: 1. התקנה / הסרה של תוכנות (תתאפשר רק באמצעות סיסמת Administrator). 2. פתיחה של לוח הבקרה / לוח הבקרה של Internet Explorer 3. ביצוע Windows Update 4. שמירת קבצים בכונן C (אני רוצה שכל הקבצים כגון מסמכים, תמונות ומוסיקה ישמרו בכונן נפרד אך עדיין לאפשר התקנת תוכנות ב- C). ניסיתי להשתמש ב- Group Policy אבל הסתבכתי עם זה ולא הבנתי כיצד אני יכול להחיל את ההגדרות רק על קבוצת משתמשים מסויימת. כמו כן לא היתה שם אפשרות כלשהי להגביל התקנת תוכנות. המחשב אגב הוא Stand-alone ולא מחובר ל- Active Directory או משהו בסגנון. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
היי. במחשב אינספירון של דל היה לי ווינדוס שמונה ועדכנתי לווינדוס 8.1. מאז - המחשב שלי נורא נורא איטי. למישהו יש דרך לפתור את זה?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
דחוף-שאלה למנוסים ולמבינים: וינדוז 7 או 8 ? מותקן לי 8.1 פרו על לפטופ בן 5 עם 3 גיגה שהיה מהחזקים בזמנו ועמד ללא שימוש זמן רב. (הכרטיס הוא : mobile intel 4 Series Express Chipset) מכיוון שאין דרייברים ל וינ 8 עבורו או עבור הכרטיס מסך שלו, לא באתר HP ולא באינטל, לכן התקנתי דרייברים של וינ 7. הבעיה העיקרית היא בתצוגה.(התמונה מתפוגגת עד שמרעננים או לוחצים עליה בעכבר). ויש רכיב PCI שלא מזוהה. המוכר שנתן אחריות מציע להתקין לי שוב 8.1 (פרו?) עם השלמות דרייברים לוינדוז-8 ,שהוא מתקין כך הרבה לאנשים ובלי לתת CD להתקנה חוזרת, ואומר שהכל יעבוד טוב. (יעלה לי סכום נסבל וטירחה). א.מה יותר אמין (ומתאים למחשב כזה = (HP Elitebook 6930p 3GB - וינדוז 8.1 (8) או 7? ב.האם לקחת את ההצ…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
העברית הוגדרה בהגדרות האזוריות כך שניתן לראות/לכתוב בעברית, אבל כשאני פותח קבצים שהיו מכווצים ב-WIN ZIP(ב- WIN98 FAT32 ) והשמות שלהם היו בעיברית, יש בעיה רואים גיברי'ש???
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, התקנתי לא מזמן ויסטה 32BIT במחשב שלי. יש רק משתמש אחד וכמובן שאני אדמיניסטרטור, בהפעלת המחשב זה נכנס אוטומאטי ולא צריך להזין סיסמא. אתמול בא אלי חבר ורציתי לבצע פעולה קטנה דרך CMD (להמיר לו את הכונן קשיח החיצוני ל-NTFS ע"י פקודת CONVERT) זה נותן לי שגיאה שאין לי מספיק פריוילגיות לבצע פעולה זו. אני לא מבין למה ולא מצליח לשנות את זה! אשמח לעזרה.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, רציתי לדעת אם יש אפשרות בWindows server 2008 לדעת את הIP של מי שמחובר כרגע לRDP. בנוסף, יש אפשרות לדעת מה הIP של מי שהתחבר לאחרונה (נניח בשבוע האחרון)? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי בעיה לעיתים קרובות קופץ לי "מסך כחול" וזה מה שהוא רושם: A problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer. the problem seems to be caused by the following file: unishieldxp.sys page_fault_in_nonpaged_area if this is the first time you've seen this stop error screen, restart your computer. if this screen appears again, follow these steps check to make sure any new hardware or software is properly installed. if this is a new installation, ask your hardware or software manufacturer for any windows updates you might need. if problems continue, disable or remove any newly installed hardware or software. disable bios memory op…
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, במחשב של חבר יש בעיה מוזרה, כל קיצורי הדרך במחשב שלו נפתחים באמצעות מדיה פלייר, גם קיצורים חדשים שיוצרים, כדי לפתוח את אותה תוכנה שהקיצור שייך לה יש צורך בopen file location. יש אפשרות לשנות את תוכנת ברירת המחדל שאיתה ייפתח הקיצור, אבל אין לי מושג במה לבחור כדי שקיצור דרך ייפתח כמו שצריך. איך ניתן לפתור את הבעיה הזאת ואם מישהו כבר נתקל בה בעבר? מדובר בווינדוס 7.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה שמתי לב שמופיע ב"מנהל המשימות" התהליך "rundll32.exe" שלושה מופעים (שלושה פעמים) כשאני סוגר את התהליכים הם חוזרים שוב לאחר כמה רגעים, זה קורה גם כשאני מפעיל על "מצב בטוח". הרצתי אנטי וירוס (מעודכן) ולא מצא כלום. מערכת ההפעלה: XP, אודה אם מישהו יוכל לעזור..
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הפעלתי היום את Windows Media Center (ב Windows 7 Ultimate x64) לראשונה. לאחר תהליך ה Setup אני יכול לנגן ברטים - בעיקר קבצי MKV אך אינני רואה את הכתוביות בעברית. מישהו יודע מה צריך לעשות כדי שיוצגו הכתוביות (בעברית) לסרטים ב Media Center ??
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריך לצור IMAGE שרק יתן SID חדש לכל תחנה חדשה בה אני פורס אותו. הרצתי sysprep עם הסוויצ'ים generalize ו-OOBE אך הוא יצר לי יוזר ואני לא מעוניין בכך. בשל כך ניסתי להריץ ללא OOBE ורק עם generalize ואז reboot בדיוק כמוצג בתמונה. אך אחרי כל ריסטארט הוא מכניס עולה עם "תוכנית ההתקנה מכינה את המחשב שלך לשימוש ראשון" ואח"כ כשאני מבצע לוגין עם המשתמש שלי, הוא מכניס מציג לי את החלון של "system preparation tool 3.14 " שוב ...ושוב... מה עושים ?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, החלפתי לוח במחשב שלי ואחרי החלפת הלוח, כשהווינדוס מנסה לעלות הוא קורס. אני יודע שפירמוט יעזור פה אבל שמעתי שיש דרך אחרת שתמנע את הפירמוט, עשיתי חיפוש קטן ללא הצלחה... אשמח לקבל עזרה בנושא, תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
זה די מעצבן, אני מעדיף כפתור או משהו כזה. אודה מאוד למי שיעזור לי.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש אפשרות לבטל את הMEMPRY DUMP או להקטין אותו, בהגדרות של הWIN, נכון? אולי באמת פשוט עדיף לבטל אותו לגמרי? או שיש לו איזה תפקיד?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, יש ברשותי נייד toshiba satellite L655 בן 3 שנים לערך. הוא חזר אתמול מתיקון של הלוח אם, ואני מעוניין לפרמט אותו ולהתקין עליו את הוינדוס מחדש. לפני שנה עשיתי זאת ע"י המדריך שנתנו לי מחברת מפעיל (היבואנית הרשמית של טושיבה) ,ניתן לראות את התמונה של ההוראות לפרמוט והתקנה. היום אני שום מעוניין לבצע את הפעולות אך המחשב מציג שגיאה בדיוק לאחר הלחיצה על "repair your computer", העליתי את פרטי השגיאה. לאחר לחיצה על enter, המחשב מעלה את ווינדוס רגיל. אשמח לעזרה מכם. תודה
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הי, אני רוצה לחבר 2 מסכים, ושכל מסך יציג שולחן עבודה נפרד. או למנוע מהסמן "לזלוג" למסך השני - להעביר את הסמן "ידנית". כל זה תחת אותו המשתמש (windows 10). הום דבר כזה אפשרי? אם כן, איך אני מבצע זאת?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
היי! כיצד אני מתקין וינדוס 98 במחשב שלא מופיע בביוס boot cd אם אפשר לפרט את השלבים בפירוט ע"י תקליטו איתחול . תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
החלטתי שיותר נוח ומקצועי לעבוד עם הווינדוס כאשר שפתו תיהיה אנגלית... אני הולך ל: לוח הבקרה> אפשרויות אזור ושפה , שם ניסיתי לשחק בהגדרות ובסוף לא יצא מזה כלום. למישהו יש דרך או פיתרון אחר?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בווינדוס 8 יש באג/בעיה במקלדת במקש W באנגלית גדולה ( כאשר caps lock ) לחוץ והשפה הנבחרת היא עברית. דוגמא: במקום W מופיע ' לעוד מישו יש תבעיה?
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני הולך לנסות את ווינדוס 8 (יש לי את 7 עכשיו) על המחשב כמערכת ראשית. איזה תוכנות צריך להתקין שלא מגיעות מובנות במערכת? ממה שבדקתי אנטי-וירוס\חומת אש מגיע מובנה כבר, מה בקשר לדרייברים? יש תמיכה מובנית או להכין מראש דרייברים לכל החומרה שלי כדי לא להצטער? קודקים צריך? או המערכת מגיעה עם תמיכה מובנית? יש תוכנות שלא רלוונטיות יותר? למשל האם המערכת בשעה טובה קיבלה יישום לצקיבת תקליטורים ולא צריך להתקין אחד? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-