Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
שלום . שאלה ראשונה : איך אני נכנס לרגיסטר דרך הדוס מה אני רושם בחלון כדאי להיכנס ? שאלה שניה : אני רוצה לשים אייקונים בתקיות בדיסק און קי ושאם אני עובר מחשב יראו את האייקונים בדיסק און קי על התקיות ולא כל פעם שאני עובר מחשב צריך לשנות . תודה רבה.
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי לא מזמן מחשב חדש I5 760 עם 8 GB RAM התקנתי את 7 64B ובעקבות זה השאלות... עד כאן הייתי עם XP 32 והתהקנה של הווינדוס הייתה ג'יגה וקצת, בעליית שולחן העבודה זה תמיד צרך 150-200 MB גג. 1- כמה אמורה לשקול המערכת של 7? לי זה משהו כמו 15 ג'יגה זה תקין? 2- עליית שולחן העבודה הוא 800-950 MB? מה למה? יש איזה בעיה? 3- האם יש תמיכה מלאה ל 32B והאם את תוכנות שלא זמינות ב 64 אני אמור לעשות אינסטול בתיקיית PROGRAM FILES שונה, כי יש שמה שתיים? 4- כמה מומלץ לעשות PAGING FILE? 5- יש תהליכים שידועים כלא יעילים וסתם גוזלים משאבי מערכת? כמו שאפשר לימצוא בXP על ידי MSCONFIG?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. יש לחבר שלי בעיה. הוא גר דירה מתחת לבית (של ההורים) ולשם כך בזק כשנתנה לו את הראוטר האלחוטי הביאה לו מודם-ראוטר של SIEMENS ומאחר שאין לו כרטיס רשת אלחוטי אז הביאו לו מתאם מכוער שלהם. באתר שלהם יש את הדרייבר הנ"ל : http://www.bezeq.co.il/NR/rdonlyres/A7557951-9AFB-49A2-98A8-17A5F1CA8F5F/3830/DRUCU3.zip אך כשמנסים להתקין אותו הוא נותן הודעת שגיאה שחסר קובץ בשם prismapi.dll. כשניסיתי לדבר עם בזק הם אמרו שהם לא תומכים בוינדוס 7 ואין מה לעשות בנידון. השאלה היא מה בעצם אנחנו עושים? תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חבר שלח לי את הקובץ הזה, חשבתי לשתף אתכם. אפשר להוריד את הקבצים מהאתר שלהם לפי השמות שמופיעים בתמונה. תהנו [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הי, אני רוצה לחבר 2 מסכים, ושכל מסך יציג שולחן עבודה נפרד. או למנוע מהסמן "לזלוג" למסך השני - להעביר את הסמן "ידנית". כל זה תחת אותו המשתמש (windows 10). הום דבר כזה אפשרי? אם כן, איך אני מבצע זאת?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד Lenovo s10-3 ומאז שקניתי אותו אני לא מצליח לשנות את הרקע בשולחן עבודה והוא נשאר לי עם הרקע של של הווינדוס 7 הרגיל בקיצור מישהו יודע איך לשנות את ההגדרות האלה שאני יוכל לשנות את הרקע במסך בבקשה תגובות
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
חבר שלי ניסה להתקין ווידנוס XP דרך הדוס (winnt.exe), וזה רשם לו את ההודעה שהוא לא מוצא את ה - SMART DRIVE (משהו כזה) מה זה בדיוק ? ואיפה אפשר להשיג את זה ?
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הINTERNET EXPLORER לא פותח לי אותו מה שהוא בד"כ אמור לעשות...הוא מביא לי תחלון הבא (אהה וברור שמותקן אצלי פלאש 8)
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, ברצוני להתקין וונדוס XP גירסת הטאבלט לנייד thinkpad x41 דרך USB מכיוון שלנייד אין כונן דיסקים. אני קראתי המון בעברית ואנגלית על איך לעשות את זה ואני לא מצליח (כולל המדריכים שהביאו פה שזה יוצא איזה 4-5 דרכים בערך ). אני יודע גם שיש תמיכה למחשב לבצע בוט מUSB. ניסיתי כבר 3-4 תוכנות ופעלתי לפי ההוראות אבל משהו ממש דפוק שם, על המחשב כרגע יש מערכת אובנטו אז יכול להיות שזה מקור הבעיה והמחשב לא יודע איך לקרוא את הקבצים. מישהו יוכל לעזור לי? אני משתמש בכונן של sandisk 8 giga cruzer.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הסרגל ההתחל שלי התבלאגן... סתכלו את החלק המסומן בתמונה... איך אני מעיף אותו? גם כשאני מוריד את lock the taskbar ומנסה להוציא את זה איכשהו אנלא מצליח. עוד דבר- אם מוריד את lock the taskbar עושה restart אז החלק הזה עף, אבל הוא חוזר שוב לאחר האתחול הבא :\ למי יש רעיונות איך נפטרים מזה לתמיד?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התקנתי את הדיסק של הווינדוס XP ואין לי עברית (התקנתי גרסא אנגלית) אין לי את הדיסק מאיפה אני יכול להוריד תמיכה בעברית? נ.ב אני בטוח שכבר היה הודעה כזאת אבל עשיתי חיפוש ולא הצלחתי למצוא מישהו יכול לתת לי קישור או משהו כזה?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב עולה הכרטיס מסך ואז הלוח אם ואז תמיד לפני שעולה וינדוס יש מסך שחור ובצד שמאל למעלה רשום:invailed boot c/:windows" ואז הוינדוס עולה אבל הפעם הוינדוס לא עולה יותר פשוט עולה הכרטיס מסך ואז הלוח אם ואז המסך השחור ואז לחצי שנייה רשום בצד שמאל למעלה "invailed boot c/:windows" ואז לא קורה כלום פשוט נשאר המסך השחור ומקף מהבהב בצד שמאל למעלה.. אני אמור לעשות? אפילו הסייפ מוד לא עולה לי... וגם לפרמט אני לא מצליח משום מה (אני שם את הדיסק ולא קורה כלום...) תודה לעוזרים..
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום,יש לי בעיה במחשב כאשר אני מנסה ללחוץ על מקש ימיני בעכברבשולחן עבודה או על אייקון במחשב לדוגמא: סל מיחזור אני רוצה ללחוץ מקש ימיני על עכבר וזה לא מאפשר לי, או שזה לא מאפשר לי ללחוץ על שולחן עבודה במקש ימיני .מי שיכול לעזור לי תודה !תודה לכל העונים !
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב כמובן שהטעינה איטית ויש הרבה שימוש בהרד דיסק(אין לי SSD). אבל לעיתים אחריי שהמחשב דלוק נהיית איטיות מוזרה. בTASK MANAGER אני רואה שכל מיני תהליכים של ווינדוס גורמים לנציול של 100% או קרוב ל100% של התעבורה של ההרד דיסק. ואז אני צריך לעשות RESTART כדי "לתקן" את זה.(הCPU דווקא מראה אחוזים נמוכים. גם הRAM) האם יש משהו לעשות בנידון? לפעמים יש סריקה נגד ווירוסים אז זה מובן שזה מאט את המחשב, אבל לא תמיד מתבצעת סריקה ובכל זאת המחשב נהיה פתאום איטי. כמה מקום פנוי צריך בHDD בשביל שלא תיווצר איטיות כזו או שזה לא קשור? אם יש 30GB פנוי זה מספיק?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי ווינדוס אקס פי עכשיו יש לי יוזר עם קוד אבל שכחתי את הסיסמא יש דרך להיכנס ולשנות את זה או משהו?!! תודה רבה רבה רבה למי שעוזר
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
גוגל חשפה בפני הציבור חולשת אבטחה שמצאה במערכת החלונות העדכנית, לאחר שמיקרוסופט לא חסמה אותה במשך שבוע. בואו לראות את תגובתה של הענקית מרדמונד לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לא לצורכי פריצה. אני מעוניין למצוא כמה ססמאות במחשב כמו מנהל ועוד אותן שכחתי. למישו יש משהו? תודה
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בזמן האחרון המחשב שלי איטי בחרדה. ככל הנראה מהתקנת העדכון 811493. יש למישהו כתובת שממנה אפשר להוריד עדכון שמוחק את העדון הזה?
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מנסה להפסיק את הסנכרון עם שרת ווינדוס. לא מצליח. עזרה. תודה
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם 2 ג'יגה זיכרון וכאשר אני מתקין win7 גם עם 32bit וגם 64bit הוא מזהה לי רק 1.68 ג'יגה זיכרון למה? איך לפתו את זה?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, לפני כשעה סיימתי להתקין Win 7 על המחשב והכל טוב פרט לעובדה שאין סאונד בכלל. לפני ההתקנה בדקתי ב "windows advisor" ושם היה כתוב משהו על כך שתהיה לי בעיה עם הדרייבר של הכרטיס קול וחסרה לי באמת התוכנה עצמה שדרכה הייתי מתפעל אותו. וגם במנהל ההתקנים אין סימן לכך שחסר דרייבר. השאלה היא איך אני מברר איזה תוכנה בדיוק חסרה, אני לא זוכר את שמה..ואיך ניתן לפתור את הבעיה. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה להוריד את האייקונים אבל שהתוכנה תמשיך לרוץ כרגיל (מהטולבר בצד שמאל למטה שמראה איזה תוכנות פעילות עכשיו)
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היום משום מה כשהפעלתי את הוינדוס XP שלי, כשהגעתי למסך הלוגין בו ישנן שתי אפשרויות בחירה למשתמשים, כאשר לחצתי על המשתמש שלי האייקון נהייה חזק יותר אבל כלום לא קרה... גם לאחר מספר שניות נראה כאילו כלום לא קורה, רק לאחר לחיצת ctrl+alt+del וחזרה למסך הכל עבד כרגיל, מה זה לכל הרוחות ?
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-