Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
איך אפשר להתקשר לטלפון דרך המחשב עם אינטרנט מהיר של כבלים יש לי XP ונישיתי ב Phone Dialer ולא הצלחתי מה אני עושה?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
-
-
שלום, לפני כשעה סיימתי להתקין Win 7 על המחשב והכל טוב פרט לעובדה שאין סאונד בכלל. לפני ההתקנה בדקתי ב "windows advisor" ושם היה כתוב משהו על כך שתהיה לי בעיה עם הדרייבר של הכרטיס קול וחסרה לי באמת התוכנה עצמה שדרכה הייתי מתפעל אותו. וגם במנהל ההתקנים אין סימן לכך שחסר דרייבר. השאלה היא איך אני מברר איזה תוכנה בדיוק חסרה, אני לא זוכר את שמה..ואיך ניתן לפתור את הבעיה. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הכרטיס קול הוא מובנה בלוח אם וברשימת ההתקנים הוא היחיד שלא מזוהה..audio device on high definition busץץלא מזוהה ולא מצליח להתקין..מזה אומר? שהכרטיס קול נהרס?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי . אז ככה , לאחר שאני מדליק את המחשב , ונכנס עם הסיסמא , פשוט רואים מסך שחור עם הלחצן של העכבר .. בכדי להיכנס לאנשהו אני צריך ללכת למנהל משימות ולעשות תוכנית חדשה ... כל עזרה תתקבל בברכה , תודה : )
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה להוריד את האייקונים אבל שהתוכנה תמשיך לרוץ כרגיל (מהטולבר בצד שמאל למטה שמראה איזה תוכנות פעילות עכשיו)
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כל האייקונים בשולחן התהפכו לי .איך אני מחזיר אותם חזרה? תודה...
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, ניסיתי להתקין דרייברים מהאינטרנט שיגרמו לג'ויסטיק לעבוד על וינדוס 7 64 ביט. לאחר ההתקנה המחשב עשה בעיות מוזרות, כמו לא להפעיל את האינטרנט ולהציג בצד ימין מעל השעון את השורה כאילו שאני משתמש בוינדוס לא מקורי אלא TEST WINDOWS. צירפתי תמונה. לאחר ריסטור למערכת המחשב שוב עלה, הפעם נורמלי עם אינטרנט תקין, אבל עדיין מופיעה השורה מצד ימין לגבי הוינדוס עצמו. איך אפשר להעלים את זה? השתמשתי במדריך להפעלת הג'ויסטיק של פלייסטישן3 בוינדוס 7 64 ביט, מהאתר הנ"ל: http://www.hardcoreware.net/how-to-playstation-3-controller-64-bit-windows-7-vista/ עשיתי את השלבים עד ה RESTART, לאחר שהרצתי את הפקודות שנתנו שם ב CMD.EXE ומאז מופיעות לי ה TEST MODE BUILD 7600 בצד. איך אני מחזיר את המערכ…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כאילו אני נגיד מכוון אותו לפי שאר השעונים בבית אחרי יום לפעמים אפילו אחרי לילה בודד הוא מאחר באיזה 2-3 ד' ואם אני לא שם לב לזה שבוע אז בכלל הוא יכול לאחר ברבע שעה בלי למצמץ מה עושים וממה זה נובע?
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מאיפה אני יכול להשיג עדכון xp לכרטיס מסך מסוג AGP-V7700 Pro deluxe geforce 2 gts pro בתודה מראש :saint:
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
זוכרים את טכנולוגיות ה-Securom וה-SafeDisc שעשו לגיימרים חיים קשים במהלך העשור הקודם? חלונות 10 רואה בהם נוזקות ותבלום שימוש במשחקים הכוללים אותן לכתבה: http://hwzone.co.il/משחקים-עם-הגנות-קבצים-וותיקות-וידועות/
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
לא לצורכי פריצה. אני מעוניין למצוא כמה ססמאות במחשב כמו מנהל ועוד אותן שכחתי. למישו יש משהו? תודה
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד Lenovo s10-3 ומאז שקניתי אותו אני לא מצליח לשנות את הרקע בשולחן עבודה והוא נשאר לי עם הרקע של של הווינדוס 7 הרגיל בקיצור מישהו יודע איך לשנות את ההגדרות האלה שאני יוכל לשנות את הרקע במסך בבקשה תגובות
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
יש לי תקייה שכשאני פותח אותה לוקח שנה עד שהיא נפתחת...אין בה משו מיוחד רק קבצי מוזיקה תקיות אחרות נפתחות כרגיל...גם תקיות יותר גדולות מה יכולה להיות הסיבה ואיך אפשר לפתור את זה?...זה התחיל היום זה לא היה ככה ולא הוספתי/מחקתי כלום מהתקיה ניסיתי להפעיל תמחשב מחדש ולא עבר תודה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני שומע מוזיקה רק דרך הרמקולים ולא דרך האוזניות איך אפשר שישמעו בשניהם בו זמנית? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
גוגל חשפה בפני הציבור חולשת אבטחה שמצאה במערכת החלונות העדכנית, לאחר שמיקרוסופט לא חסמה אותה במשך שבוע. בואו לראות את תגובתה של הענקית מרדמונד לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מנסה להפסיק את הסנכרון עם שרת ווינדוס. לא מצליח. עזרה. תודה
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, חשוב לי לציין שניסיתי לחפש לזה פתרונות בגוגל וכל מה שמצאתי זה פתרונות לא כ"כ יעילים - ומעייפים - של מייקרוסופט. אז החלטתי לפנות ישירות לפורום. יש ברושתי מחשב נוסף שהייתי רוצה שיהיה עליו ווינדוס XP, אבל מיכוון שאני גם רוצה להמשיך לשחק משחקים חדישים עליו, הייתי רוצה להשאיר גם את הווינדוס 7. השאלה שלי, זה האם זה אפשרי להתקין שתי מערכות הפעלה בו זמנית? אני כבר יודעת שאפשר להתקין לדוגמא פעמיים את ווינדוס 7 (לאלו שלא יודעים לפרמט זה קורה הרבה) ויש אפשרות בחירה כשההארד דיסק עולה, אבל האם אפשר לעשות את זה עם שני מערכות הפעלה נפרדות לחלוטין? ווינדוס 7 Ultimate ו-ווינדוס XP pro? המחשב חזק מספיק להכיל את זה, אם יש בעיה כלשהי. (אני אשמח אם לא יהיו תשובות כגון: "אל תהיי בררנית …
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
Word, Excel, Acrobat וכו'..
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, שמתי לב שב-EBAY מוכרים מפתחות לחלונות 10 במחירים של פחות מ-100 ש"ח. איך זה יכול להיות כשבארץ המחיר מתחיל מ480 ש"ח? זה זיוף לא? ואם כן, ואיך אפשר לגלות שזה זיוף?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
היי, השאלה בכותרת,אם אפשר להשיב בתשובה - לפי השלבים לביצוע משימה זו. תודה רבה מאוד מראש .
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קראתי את הכתבה. הבנתי שעכשיו עם עושים Remote Desktop אז אפשר להריץ ישומים משחקים על החומרה של המחשב המארח? כלומר מחשב פנטיום 4 עם 1GB של זיכרון יכול להריץ למשל COD6 על חשבון מחשב מרוחק (נניח E8400 עם 9800GT) בתנאי ששניהם יש להם חיבור מהיר ושניהם מריצים windows 7 SP1 שתומך בחיבור מרוחק (Pro או ultimate). תודה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חבר שלח לי את הקובץ הזה, חשבתי לשתף אתכם. אפשר להוריד את הקבצים מהאתר שלהם לפי השמות שמופיעים בתמונה. תהנו [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-