Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
יש לי תמונות שגיביתי לפני פרמוט ב DOK, ואחרי הפרמוט העברתי אותן למחשב. חלק מהתמונות עובדות כרגיל וחלק התחילו להציג לי שגיאה "אין לך הרשאה לצפות בתמונה.", חלק מהתמונות עובדות וחלק לא. מה אני עושה בשביל לסדר את זה? (השם של הקבצים ירוק - הם מוצפנים, ניסיתי להסיר את ההצפנה אבל גם אז זה כתב שאין לי את ההרשאות המתאימות)
-
- 3 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אהלן אנשים! לאחרונה פירמטתי את המחשב והתקנתי WIN7 מחדש. מאז יש לי בעיה רצינית - במידה ואני מוריד קובץ טקסט שכולל עברית, גם notepad וגם wordpad יציגו לי אותו בג'יבריש. התקנתי את ווינדוס 7 בצורה תקינה ועברית מותקנת עליו ללא שום בעיה. פרט לשתי התוכנות הנ"ל גם לא נתקלתי בבעיות נוספות עם העברית. הבעיה היא שבמידה ואני רוצה לצרף כתוביות לסרט, הווינדוס מדיה פלייר יציג את אותן הכתוביות גם כן בג'יבריש. האם למישהו יש הצעות מה עליי לעשות? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
הי, יש ברשותי מחשב נייד שקניתי אותו והיה מותקן עליו WIN XP חוקי. ברצוני להתקין עליו WIN 7, STARTER HOME או כל גירסא שתרוץ עליו כמו שצריך. מה אתם ממליצים? מפרט המחשב: מחשב 12.1 inc , 2GB RAM, INTEL ATOM CPU N270 1.66GHZ ומקום איחסון יש בשפע. (המחשב חלש אני מודע לכך, אבל אני לא צריך יותר מזה כי סך הכל אני גולש באינטרנט ורואה סרטים) ניסיתי לבדוק עם תוכנת בדיקת התאימות של WIN7 אבל זה לא מריץ את הבדיקה בגלל שגיאה. תודה !
-
- 4 תגובות
- 879 צפיות
-
-
היי חברה חג שמח... יש לי מחשב שהמפרט שלו הוא: core 2 duo 2.66 e6750 3GB of ram nvidia Gforce 9600 gt וכרגע יש לי על המחשב מערכת הפעלה אקס פי פרו שהיא כבר מותקנת על המחשב הזה 3 שנים עכשיו אני רוצה לפרמט את המחשב ואני לא יודע מה עדיף מערכת הפעלה 7 או להמשיך עם האקס פי רוב השימוש שלי במחשב הוא שירים ואינטרנט השאלה היא מה כדאי? אשמח לתשובה תודה
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום! רציתי לדעת האם ידוע לכם כיצד ניתן להגביל תוכנה מלזלול לי משאבי מערכת? פשוט להגדיר לה מראש בכמה RAM להשתמש ואולי אף כמה CPU USAGE. אני יודע שאפשר בTASK MANAGER להגדיר PRIORITY אבל זה לא ממש עוזר. האם יש דרך שאפשר ממש להגדיר במדויק בכמה RAM להשתמש ואולי אף כמה CPU USAGE ? (בחלונות עצמה או ע"י תוכנת צד שלישי). תודה
-
- 0 תגובות
- 900 צפיות
-
-
לא מצליח לפתוח דפים באינטרנט.. תמונה מצורפת [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 901 צפיות
-
-
שלום, מערכת ההפעלה ווינדוס 7 לא הצליחה לעלות וביקשה דיסק אתחול בשל תקלה בקובץ של מערכת ההפעלה. לאחר התקנה מחדש של הווינדוס ותיקון הבעיה, נעלמו נתונים אישיים כמו תמונות וכו'.. נוצרה תיקיה חדשה windows.old שהיא בעצם מערכת ההפעלה הקודמת. האם יש אפשרות למצוא איכשהו את הקבצים שנעלמו ? תודה, שלומי
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
רכשתי מחשב חדש עם WIN7 והרדיסק 500GB. כשאני מחבר את ההרדיסק הישן בחיבור IDE, המחשב מזהה אותו ואחריו שאני מגדיר אותו במחשב, ומנסה להיכנס לרדיסק הישן, הוינדוס מסקש ממני לבצע פירמוט להרדיסק הישן. לא קיימת אפשרות אחרת. מה לעשות ? תודה!
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
לאחר המתנה ארוכה מאוד הבאתי סוף סוף את המחשב החדש הבייתה עם הלוח האם החדש Z68 אקסטרים 4 של אסרוק התקנתי WIN XP חוקי מיתוך מגמה לשדרג ל W7 . בתהליך ההתקנהשל WIN7 כבר בהתחלת התהליך אני מקבל הודעה על בעיה בכונן הקשיח לשון ההודעה : windows cannot be installed to this disk. the selected disk haz an MBR partision table. on efi systems,windows can only be installed to GPT disks הסברים יתקבלו בברכה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עריכה: לאחר כמה דקות של ניסיון הכונן חזר להופיע "במחשב שלי" סוף טוב הכל טוב. לילה טוב לכולם!
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
מדובר במחשב של חבר עם ווינדוס 7, התקנו אדוב רידר X ומאז כל תוכנה שמפעילים מנסה לפתוח את עצמה דרך הריאדר. ניסינו להסיר את התוכנה,ולהפעיל כל מיני תיקונים כולל קובץ REG שאמור לפתור את העניין והתקנה של 2 תוכנות מסחריות ועדיין בלי הצלחה. יש המלצות?
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת, השעון כל הזמן בורח כמה דקות קדימה...זה יכול להיות בסדר לאורך שבוע ואז להשתגע או אפילו פעם פעמיים ביום. הוא מוגדר להסתנכרן עם השרת של מיקרוסופט אבל זה לא עוזר, אולם מתי שאני מסנכרן אותו ידנית הוא כן מדייק. בגלל שהאייפון עם השעון מעורר מסתנכרן לפי ווינדוס קמתי היום חצי שעה מוקדם יותר לעבודה פתרונות?
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום,יש לי בעיה במחשב כאשר אני מנסה ללחוץ על מקש ימיני בעכברבשולחן עבודה או על אייקון במחשב לדוגמא: סל מיחזור אני רוצה ללחוץ מקש ימיני על עכבר וזה לא מאפשר לי, או שזה לא מאפשר לי ללחוץ על שולחן עבודה במקש ימיני .מי שיכול לעזור לי תודה !תודה לכל העונים !
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המחשב לא הדלק ברגע שהוא טוען את הווינדוס 7 אז מופיע המסך הכחול אבל הווינדוס ריפייר זה מזהה יש ווינדוס מותקן וגם ההתקנה של הווינדוס מז לעשות אני לא רוצה לפרמט עריכה: לא הצלחתי גם לעלות את המערכת בסייף מודד
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן. לא מזמן רכשתי מחשב נייד. יש לי על המחשב הנייח תיקיות כמו: שירים, תמונות. רציתי לדעת האם אני יכול דרך יצירת קבוצה בייתית בין המחשבים להעביר למחשב נייד (במידה והוא מתחבר לקבוצה) את כל הקבצים (מדובר על 10 גיגה של קבצים). המחשב נייד WIN7 מקורי וגם המחשב נייח. (הכוונה להעתיק מהנייח לנייד). במידה וזה אפשרי אשמח למדריך קטן בעברית. תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום לכם, אתמול המחשב שלי עוד עבד כמו שצריך, והיום הוא פשוט לא עולה. כשאני מדליקה את המחשב מופיע מסך שחור שמציע לנסות להעלות את הוינדוס בצורה רגילה (מופיע הלוגו של וינדוס, מסך כחול לשברירי שנייה ואז ריסטארט) ואפשרות לעשות REPAIR מדיסק, שלא עובדת כיהוא לא מזהה מערכת הפעלה.. אני לא ממש רוצה להתקין את הוינדוס מחדש.. יש לציין שהמערכת הפעלה מותקנת על דיסק SSD של אינטל (320). אני מניחה שהדיסק לא נדפק (כי הוא מזוהה בביוס). עזרה? >:
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בSTART MENU יש את הקיצורים שאם שמים את הלחצן עליהם, אז בצד ימין נפתחת רשימה עם כל הקבצים האחרונים שפתחתי . אז לאחרונה זה לא עובד לי, פשוט לא מופיע כלום... לא משנה, הסתדרתי.
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
היי, קודם כול תודה למי שיעזור לי ושנית קניתי לא מזמן תמיני נייד הזה ובעיה העיקרית היא שאני שונא תווינדוס 7 . עזבו את זה שהוא יפה ומקסים והכול אני אוהב XP פשוט נוח בלי כול הגרפיקה הזאתי. עכשיו שאני בא להתקין דרך הUSB פתאוםם המחשב לא מראה לי שיש לו דיסק קשיח. האם יש אפשרות להתקין את הווינדוס XP על המחשב ? ואם כן איזה דרייברים אני צריך? בעצם אני אשמח למדריך קצר בעברית או באנגלית. נ.ב. שם המחשב הוא: HP MINI 110 3601 תודה ושבת שלום
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי תופעה מאוד מעצבנת לאחרונה, זה לא היה לפני זה ,אבל עכשיו כל פעם שאני נכנס לWORD יש לי את החלון של UAC וזה מתחיל כבר באמת לעצבן... יש דרך לבטל את זה? זה לא היה קודם לכן... לא משנה, פתרתי את הבעיה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 953 צפיות
-
-
עברתי על הFAQ פה ולא מצאתי תשובה לכן פתחתי את הנושא. אני מעוניין להתקין WIN7 אך עדיין קשה לי לוותר על XP מסיבות אישיות. האם זה אפשרי? ואם כן אם אפשר הסבר בקצרה איך לעשות את זה?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בזמנו כששידרגתי את המחשב האישי שלי לווינדוס 7, הכרתי את כל הדרייברים של המחשב בעל פה ככה כשהתקנתי את הווינדוס 7 התקנתי את כל הדרייברים של הלוח אם, כרטיס מסך ושאר חלקי המחשב בעצמי. לאמא שלי יש מחשב עם ויסטה 32bit אשר קנתה מHP, במסגרת ההנחה שלי כסטודנט החלטתי לקנות לה ווינדוס 7 פרו במחיר מוזל ולהתקין לה אבל נתקלתי בבעיה הפשוטה שאני לא מכיר את המחשב שלה ואני לא יודע אילו דרייברים עליי להתקין על מנת ליצור הורמוניה בין המערכת לשאר חלקי המחשב. מישהו יודע איך אני יכול לברר ולדעת אילו דרייברים להוריד למחשב שלה? אני גם די רוצה להעיף את כל המערכת שHP התקינה בגלל שהיא עושה כאב ראש.
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי בעיה במחשב שלי win7 64b כל קובץ שאני מוריד בהורדה ישירה לא מצליח להיחלץ (CRC ERROR) או אם זו התקנה אז תמיד תהיה בה בעיה. התקלה מתרחשת תמיד על קבצים גדולים- 100מגה ומעלה ולעיתים גם על הורדות קטנות בגודל 5-10 מגה (ואז אני צריך להוריד את הקובץ הקטן מחדש ואז הכל תקין-- הורדות גדולות אף פעם לא מסתדרות) עשיתי בדיקת זיכרון- יצא תקין אבל מה הקטע? שאני מוריד משחקים דרך TORRENT אז הם תמיד תקינים כאילו הבעיה רק בהורדה ישירה גם אם אני מוריד משחק רשת דרך Downloader ולא בהורדה ישירה. גם אז הקובץ תקין יש לי כאילו בעית CRC עם הורדות ישירות- אני מוריד ב IDM וניסיתי להחליף תוכנה גם ב FLASHGET יש את התקלה עזרה בבקשה
-
- 26 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אהלן. יש לי מחשב נייד חדש. מדוע שאני מפעיל אותו אני צריך לבחור את המשתמש הראשי? הרי אין לי שם כמה משתמשים.. יש לי משתמש 1 במחשב. איך אני עושה שזה התחבר אליו אוטומטי? בלי לבחור..?
-
- 3 תגובות
- 850 צפיות
-
-
מוזר. היה XP, והכל היה בסדר. החלפתי ל-7, וכל פעם שאני מחבר DOK או HDD חיצוני, הוא מזהה לי אותו כ-USB1, ומודיע שהתקן זה מסוגל לביצועים מהירים יותר. לוח - Asus P5GD2-X התקנתי דרייבר לצ'יפסט מהאתר של Intel, וזה לא עוזר. עריכה: סליחה - טעות שלי. משום מה ה-USB2 היה Disable ב-Bios. לא יודע למה. בכל אופן - הסתדר.
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כמה שבועות התקנתי וינדוס 7 על המחשב. מאז קורה לי משהו מאוד מוזר. כל פעם שאני רוצה למחוק משהו מההארד דיסק, אני מקבל שתי הודעות. הראשונה שואלת אם אני בטוח שאני רוצה למחוק את הקובץ, וכשאני מאשר את ההודעה הזו, אני מקבל עוד הודעה שאומרת שצריך אישור של אדמיניסטרטור כדי לבצע את הפעולה הזאת. אם אני מאשר גם את ההודעה הזו, הקובץ נמחק. בדקתי את ההרשאות ואת היוזרים, ויש רק יוזר אחד והוא אדמיניסטרטור (וזה הגיוני כי אני מצליח למחוק את הקובץ אחרי שאני מאשר את ההודעה השניה) השאלה שלי היא למה זה קורה? למה קופצת ההודעה השניה? ואיך אני יכול לסדר את זה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 945 צפיות
-