Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום. שכחתי את ססמת המנהל בכניסה למחשב. נסיתי לעלות ב sm אבל עדיין מבקש ססמא. איך מתגברים על הבעיה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 873 צפיות
-
-
יש לי תוכנת חלונות XP. ניסיתי להתקין OFFICE אבל אמי מקבל הודעת שגיאה שהWINDOWS INSTALLER פגום או משהו דומה לזה ואני לא מצליח לבצע את ההתקנה. האם מישהו מכיר פתרון לבעיה?
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
יצרתי סיסמה לחשבון אדמין שלי ב-XP, ואני רוצה להסיר אותה. אבל אין אפשרות של הסרת סיסמה. איך מעיפים אותה?
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, קצת מאסתי בוויסטה שבנייד, ורציתי לדעת אם יש איזשהם פתרונות יצירתיים לנושא הדרייברים? כפי שאתם יודעים לא כל חברה של ניידים טרחה להוציא דרייברים למחשבים שברשותה שמגיעים ישירות עם וויסטה. ואני נמצא בבעיה, מאחר ובאמת אין לי רצון להשאר עם הויסטה.. מישהו מכיר פתרונות, דרייברים שאינם מיודעים בצורה רשמית לאותו דגם, אך שייכים לאותה חומרה ולכן מתאימים? מדובר ב hp pavilion dv6660ej אשמח לעזרה בנושא.. תודה
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מערכת הפעלה WINDOWS XP PRO בממשק רוסית.איך אני עובר לממשק בעיברית? תודה.
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
היי קניתי מקלדת אלחוטית לסלון כדי לשלוט על המחשב במסך הפלזמה פנסוניק 50PV70. הגדרתי את הרזולוציה לשני המסכים כנדרש אבל אני מתקשה לראות את הפונטים במסך הגדול ממרחק של 4 מטרים. אני רוצה להגדיל את הפונטים רק במסך הפלזמה,האם זה אפשרי? בנוסף הפלזמה מחוברת ב HDMI ולא ב VGA וכתוצאה מכך הפלזמה מזהה רק 1080P וזה לא נכון כי הגדרתי פחות מזה. האם יש קשר בין הדברים? אולי לא כדאי לחבר ב HDMI? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בנמחשב שהקובץ מעלה את ה CPU ל100% ופותח את עצמו מספר פעמים , הדבר גורם לי למחשב איטי ואפילו הוא נתקע , יש לי מעבד PD 820 אז אני מפנה את הקובץ לשימוש במעבד מסויים אבל זה לא מחזיק ברבה זמן , השאלה שלי זה האם זה וירוס או משהו אחר או שאני צריך להתקין מחדש את המערכת הפעלה ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ניסיתי כמה... אבל הם לא עובדים משום מה... תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברה אני ואח שלי פה מתוכחים על איזה אפשרות להתקין את הwinxp אז תגידו אתם מה יותר שווה ולמה
-
- 3 תגובות
- 982 צפיות
-
-
-
אהלן. אני רוצה להטעין את האייפוד דרך המחשב, ועושים את זה ע"י "ניתוק" האייפוד מהמחשב, ואם אני מנתק דרך המחשב שלי- eject, אז הוא כביכול מנתק אותו מהמחשב אבל עדיין מטעין אותו (ככה עושים כל הבעלי האייפודים). כשאני מנסה לנתק את האייפוד מהמחשב ע"י המחשב שלי (מקש ימני במחשב שלי- eject), הוא כותב לי הודעת שגיאה של ה soundmix.exe (מצ"ב תמונה). אז לפעמים אם אני לוחץ על continue ההודעה נסגרת, ואז המחשב נתקע (כפי שקורה רוב הפעמים), או שאני לוחץ על אחד מהכפתורים האחרים (על cancel או try again) ואז ההודעה נסגרת וקופצת שוב אחרי 5 שניות, וחוזר חלילה, ושוב המחשב נתקע. ניסיתי גם להוציא באופן בטוח ע"י האייקון בשורת משימות של חומרה חדשה (האייקון עם החץ הירוק), ואז הוא מוציא את האייפוד כמ…
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
למרות שחלונות 9 צפויה לנחות אצלנו במחשב רק ברבעון השני של 2015, הדלפות מהימנות מראות לנו כבר עכשיו איך תיראה המערכת לכתבה: http://hwzone.co.il/windows-9-%d7%aa%d7%a4%d7%a8%d7%99%d7%98-%d7%94%d7%94%d7%aa%d7%97%d7%9c%d7%94-%d7%95%d7%a9%d7%95%d7%9c%d7%97%d7%a0%d7%95%d7%aa-%d7%a2%d7%91%d7%95%d7%93%d7%94-%d7%a0%d7%97%d7%a9%d7%a4%d7%99%d7%9d/
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתקין גרסאת ENTERPRISE. וכל קבצי הMUI העברי השונים שמצאתי ברשת אינם מתאימים - הווינדוס אומר שהקבצים אינם תואמים לגרסא. מה אפשר לעשות? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
-
-
התקנתי מכונה וירטואלית הגדרתי לה כרטיס רשת נתתי למכונה כתובת IP וכאשר אני בא להכניס את המכונה לDOMAIN המערכת לא מאפשרת לי זו היא טוענת שאין דומין כזה יש לי פינג בין המכונה לשרת עצמו והפינג נעשה בIPV6 משום מה בעוד שנתתי לו כתובת רגילה של IPV4 אין לי פינג למחשב חיצוני שבאותו תווך כתובות מישהו שיוכל לעזור לי בנושא למה אין לי תקשורת תקינה?
-
- 16 תגובות
- 8.5k צפיות
-
-
אתמול באמצע גלישה באינטרנט פתאום המסך הפסיק לקבל אות מהווינדוס, הפך לשחור ונתן הודעה שהוא לא מקבל אות. ניסיתי להעלות את המחשב מחדש מספר פעמים, יש תמונה עד שמגיע המסך שיש את הקווים הירוקים שטוענים את הויסטה, ואז כאשר אמור לעלות המסך הראשי של ויסטה עם שמות המשתמשים שוב המסך הופך שחור ונותן הודעה שהוא לא מקבל אות. אחרי כמה נסיונות התייאשתי והתחברתי לXP הישן נושן. משתמש בכבל DVI. בבקשה תעזרו לי לפתור את הבעיה, אני מת בלי הויסטה. תודה רבה רבה מראש לכל העוזרים.
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
קיבלתי מייל דיי חשוב מקודד לגיבריש, ניסיתי הרבה מאוד קידודים שונים אך לא הצלחתי להגיע לשפת הקודש. יש אפליקציה מסויימת שמזהה את הפונט? בכל אופן הנה שתי מילים מתחילת המייל : ...äéé äéé אם מישהו הצליח שיעדכנני.
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
לא ידעתי להסביר בדיוק מה אני מחפש אז אני מקווה שהכותרת מתאימה מחפש תוכנה שתעשה את הרקע של הקיצורי דרך בdesktop שקןף (פעם היה לי דבר כזה) כדי שהכתוב לא יסתיר את התמונה כמו שהלבן בתמונה מסתיר את תמונת הרקע [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אני משתמש ב-WIN XP PRO וברשותי דיסק התקנה של SP2. בשנה האחרונה דרך עדכונים ברשת שדרגתי עד ל-SP3 (עם שימוש באקספלורר גרסה שמונה) קרה מה שקרה, ואתמול בעזרת דיסק ההתקנה ניגשתי ל-Recovery Console ועשיתי תיקון להתקנה (Repair Install). מאז אני חווה שיבושים קשים במערכת ההפעלה. מאחר ועל דיסק ההתקנה SP2, כל העדכונים שהיו הוסרו, וכנראה זה הוביל לרישומים חסרים או פגומים במערכת ההפעלה. כך למשל כשאני מפעיל את הדפדפן המובנה, IE6, ומבקש להכניס כתובת כלשהי בשורת ה-URL, מתקבלת ההודעה "the requested lookup key was not found in any active activation context" עוד דוגמה, נדמה ששירות ה-Automatic Updates לא פועל כלל, כמו גם שירות הפירוול המובנה של וינדוס. אם אני ניגש לחלון ה-Services, נכנס…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן לכולם. מחקתי בטעות את סמל המחשב שלי מעל שולחן העבודה. המערכת היא XP ואני הייתי על מצב קלאסי. איך אני משחזר את הסמל חזרה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אתמול, עם מעט יוזמה, החלטתי לפרמט סוף-סוף ולשים קץ לכל הבעיות השונות הופיעו עם הזמן. אז פירמטתי, והתקנתי מחדש אקספי פרו. הכל טוב ויפה....ההתקנה הסתיימה, ריסט ונכנסתי למע' ההפעלה החדשה. התקנתי את כל הדרייברים בהצלחה, כל הדברים הבסיסיים שלי שאני מתקין כל פעם מחדש (רק המצלמה המפגרת שתמיד עושה בעיות ) וניגשתי לעשות Update. פתחתי את האקספלורר, ניגשתי לאפדייט וזה מצא כל מיני עידכונים בדרגה קריטית, חלק התקין ואז פתאום נאמר לי כי ארעה שגיאה, והוצגה בפניי רשימה של בערך 20 עדכונים שעדיין לא הותקנו. זה קרה אתמול בערב, וכבר הייתי צריך ללכת אז סיימתי עם מה שהספקתי ואמרתי לעצמי שהיום אני אסיים לעדכן. אני ניגש לעדכן, מופיע הכיתוב "סורק עדכונים"... ואז פתאום הודעת שגיאה שמונעת ממני …
-
- 7 תגובות
- 803 צפיות
-
-
-
אחרי זמן מסויים שאני לא נוגע במחשב אז מקום שהוא יכבה את המסך וישאר בשולחן עבודה הוא מכבה אותו ועובר למצב של "בחירת משתמש". איך אני משנה את זה? תודה
-
- 7 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אם אתם לא יודעים על מה אני מדבר אז אני מתכוון להתקנה של העברית שמוסיפה אפשרות לשנות את התפריטים של האופיס לעברית ממש כמו שיש לwindows xp. בבקשה תעזרו לי אני מתחרפן מזה, חיפשתי בכל מקום תשובה לזה וניסיתי באפשרויות של הוורד ואין כלום. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כשאני עושה כיבוי הוא מגיע למצב שרשום שהוא מבצע כיבוי משהוא כזה וניתקע וזהו אין מה לעשות מה יכולה להיות הבעיה?? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 812 צפיות
-
-