Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
לפני כמה שעות עליתי לחדר, ופתאום אני רואה על מסך כחול עם ההודעה הבאה: Stop: c0000221 {Bad Image Checksum} The image gdi32.dll is possibly corrupt. The header checksum does not match the computed checksum. ניסיתי להפעיל מחדש, וההודעה חזרה. ניסיתי להפעיל את הווינדוס ב-safe mode וגם אז ההודעה עלתה. ממש אין לי שמץ של מושג מה לעשות עכשיו. נ.ב. אין לי דיסק של ווינדוס, אז אם יש אפשרות לתקן את הבעיה בלי דיסק של ווינדוס אני אשמח.
-
- 4 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום ! אני הורדתי דיסק שנקרא WINDOWS XP SP2 GOLD EDITION של קבוצת REALOADED וזה לא BOOT מהפעלה מחדש של המחשב ואני צריך להתקין אותו איך אני עושה אותו דיסק BOOT
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
-
-
כל פעם שאני נכנס לאאוטלוק אני מקבל הודעות בג'יבריש.(רק הכותרת)
-
- 0 תגובות
- 933 צפיות
-
-
-
האם הציון 5.9 הוא המקסימום ? זה הציון אצלי [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 953 צפיות
-
-
-
שלום! לאחר פירמוט המחשב, הגדרתי את השפות כפי שצריך, אבל יש שתי בעיות: 1. אם אני רוצה להחליף שפות כתיבה אני יכול, אבל הסמן נשאר תמיד אנגלית, וכמו כן גם הסימן למטה שאומר EN וHE תמיד על EN או שהסמן שמשנה צדדים כל פעם שמשנים שפה הפוך זה אומר שאני כותב בעברית אז הוא בצד של האנגלית ולהפך 2.במשחקים שאומרים לי ללחוץ על אות מסויימת אז במקום האות מופיע לי סימן שאלה. 3. בICQ שאני כותב בעברית אז מופיע לי בג'יבריש. מה אני צריך להגדיר שהבעיות יפתרו? תודה אריאל
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
ביטלתי את ה-paging file שלי ע"י זה שסימנתי no paging file בכונן C והורדתי כם את ה-V מהתיבה automatically manage paging file size for all drivers וסימנתי תחת כונן D את התיבה שאומרת system managed file ועדיין אחרי יומיים ממש אחרי פירמוט פתאום נשארו לי כמה מגות על כונן C (לא מותקנים לי הרבה דברים והמחשב אחרי פירמוט) אגב אני עם WIN 7 עם 12 ג'יגה זיכרון
-
- 34 תגובות
- 5k צפיות
-
-
היי, אני קונה מחשב חדש לעבודה משרדית בלבד (עם מעט אינטרנט...) בנוסף אני קונה WIN XP חוקי- על איזו גרסה כדאי ללכת ומדוע? תודה!!!
-
- 18 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני שבוע דוד שלי רכש מחשב נייח של HP עם WINDOWS 7. לאחר בדיקה קצרה במהלך שימוש רגיל, מצאתי שאין למחשב תצוגה מקדימה של קבצים כמו תמונות וסרטים. ניסיתי לבדוק בהגדרות של הוינדווז אבל זה היה לחינם, כי לא מצאתי שום אופציה לתצוגה מקדימה בקבצים מהסוג הזה. מישהו יכול לרמוז איפה ואיך? תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי וינדווז לונגהורן !!!!! זה כזה יפה... עכשיו סיימתי להתקין+תמיכה בעברית... אין פה משהוא יותר מידי מיוחד.... מחר אני יעלה תמונות....(אם מישהוא יודע לאן אני יכול להעלות חוץ מנענע שיכתוב...) לילה טוב!!!
-
- 23 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
לא יודע לאיפה זה מתאים בכל מקרה השירים במחשב נתקעים לי אני שומע שיר הוא נתקע קצת לכמה שניות ממשיך מאותו מקום ואז עובד טוב חצי דקה ושוב פעם בוידאו לפעמים זה פשוט נתקע לגמרי ואחרי כמה זמן מסתדר ניסיתי להחליף מקודדים מחבילה של SHARK007 לK-LITE וזה לא עזר משתמש ב7 אולטימייט 64 ביט תודה לעוזרים ושבת שלום עריכה:עכשיו הוידאו ממש ממש נתקע אני ממש לא יכול לראות כלום זה הכל הזמן נתקע וגם הדפדפן הרבה פעמים,הצריכה מהזיכרון על 40% בבקשה עזרה אני מתחרפן כבר
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי adobe CS4 על vista64bit. ראיתי כי התוכנה והתקנתי אותה בספריה program files x86 המיועדת לאפליקציות 32bit. למיטב ידיעתי cs4 אמור לעבוד עם 64bit. האם עצם ההתקנה בספרייה הנ"ל מגביל את היכולת של cs4 או שזה לנוחיות בלבד? כלומר אם הייתי מתקין על program files הרגיל הייתי מקבל שיפור ביצועים? אשמח לתגובתכם המהירה
-
- 9 תגובות
- 764 צפיות
-
-
קראתי נושאים רבים ברשת והבנתי מאותם נושאים שתוכנית בודד מבערכת הפעלה אשר עובדת על x32 לא יכולה לגשת ליותר מ 2 גיגה זיכרון (ועקב כך קורסת ) השאלה ההשארה הזו אמת ואם כן אם אני מתקין מערכת הפעלה X64 ובה משתמש בתוכנית של X32 האם התוכנית הנל תוכל להשתמש יותר מ 2 גיגה זיכרון (ישנןם תוכנות רבות אשר דורשות זאת ואינן יצאו בגירסת X64) תודה ויום טוב
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
האם יש אפשרות לחסום משתמש לגישה לאינטרנט לחלוטין כלומר שכאשר המשתמש הזה פועל המחשב כאילו לא יהיה מחובר כלל לאינטרנט ?(בלי וינדוס אפדייט לדוגמא) בעוד משתמש אחר כן יהיה מחובר בעת שימוש ב FAST USER SWITCHING? מקווה שהשאלה ברורה מספיק.
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
-
-
hi. היום ניסיתי ליצור תיקיה חדשה בכונן D ולא הצלחתי.היה כתוב:Unable to create the folder 'New Folder' Access is denied. הדבר המוזר הוא שבכונן C אני יכול ובכונן D אני לא יכול.אני מוגדר כAdministrator.למה לעזאזל זה קורה???עזרה בבקשה :-\ תודה. אגב,ניסיתי גם ליצור קובץ וורד\כל קובץ שאפשר שלוחצים קליק ימני-> New.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש אופצייה לשנות את הווינדוס כשאני לוחץ על קונטרול + אלט+ דל אז זה לא יפתח לי חלון כחול עם כל מיני אופציות ויפתח לי ישר את מנהל המשימות? אותו דבר גם כשאני מעביר את המחשב למצב שינה ואז כדי לחזור אני צריך ללחוץ על המשתמש שלי..?
-
- 5 תגובות
- 911 צפיות
-
-
אז ככה...איזה וינדווס עדיף...XP או XP Media Center... למחשב עם יומיומית כאלה...לראות סרטים, אינטרנט, משחקים..קידודים אז ללכת על הXP MC או XP PRO??..(הXP HOME לא בא בחשבון אני צריך את ה-IIS)
-
- 8 תגובות
- 833 צפיות
-
-
פתרתי כבר את הבעיה תודה עריכה:אני אשאל פה עוד שאלה אין צורך לפתוח עוד דיון יש לי וינדוס בעברית איך אני הופך אותו לוינדוס באנגלית
-
- 4 תגובות
- 957 צפיות
-
-
ברשותי מחשב ישן עליו מותקן חלונות 8.1 32 ביט עם רשיון חוקי. הבנתי שאני יכול ליצור דיסק התקנה (לתוך DOK), ואז אני צריך להסיר את הרשיון מהישן ולהכניס בחדש בהתקנה. מה שלא ברור לי האם אני יכול לעשות את זה כאשר המחשב הישן הוא 32 ביט והחדש 64 ביט. האם דיסק ההתקנה שנוצר הוא בגירסת 32 ביט או שאפשר שיהיה 64? תודה
-
- 11 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אני מקווה שהכותרת הייתה ברורה, מישהו יודע איך מאפשרים את האופציה הזאת? יש לי ויסטה אולטימייט. תודה
-
- 7 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא ממש בטוח שהשאלה הזאת קשורה לפה אבל לא מצאתי פורום שרתים ככה שלפה זה נראה הכי מתאים אם לא אני מתנצל, תעבירו ותגידו לי לאיפה ההודעה שלי עברה... שאני מתקין חלונות מסוג שרת אני נתקל בחלון הבא: http://www.melonportal.co.il/Images/mozar.JPG מה כדי לבחור כאן? מזה בעצם? תודה לכל העונים
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי WINDOWS VISTA SP1 אני מנסה להסתכל על HELP של איזו תוכנה שאני משתמש והוא אומר לי: The Help for this program was created in Windows Help format, which was used in previous versions of Windows and it is not supported in Windows Vista. For more information, see Windows Help program (WinHlp32.exe) is no longer included with Windows on the Microsoft support website. הורדתי את הקובץ WinHlp32, התקנתי אותו ועדיין אני לא מצליח לראות את ה HELP של התוכנה. אני מדבר על החלונות שליד ה X (של סגירת החלון) יש סימן שאלה (?), ואם אתה לוחץ עליו אתה יכול להקיש על שדות בחלון והוא אומר לה מה המשמעות של כל שדה או איזור בחלון. למישהו יש מושג אם אני עושה משהו לא בסדר? תודה רבה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום! זה היה נראה לי הפורום הכי מתאים לשאלה אז כתבתי את זה כאן.. אם זה לא מתאים אז אני מצטער. איך קוראים לפקודה שאני יכול לבחור שם איזה תוכנות יעלו לי בהפעלה של הוינדוס ואיזה לא..תודה. דבר נוסף: מאיפה אני יכול להוריד ווינדוס xp ? עברית או אנגלית.
-
- 4 תגובות
- 726 צפיות
-
-
יש לי מערכת הפעלה חוקית של וינדוס אקס פי מהדורת זהב (ולא משנה כרגע מאיפה השגתי...) מומלץ להתקין אותה? או שעדיף הרגילה שיש לי?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-