Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום ברצוני להתקין windows xp על מחשב נייד מסוג hp pavilion dv5000 הבעיה היא שיש לי במחשב כונן sata והוא לא מזהה אותו בנסיון להתקנה ממה שהבנתי אני צריך להתקין גם דרייברים כשלוחצים f6 או לצרוב את הדרייברים עם הדיסק של הwindows הבעיה היא שאין לי את הדרייבר המדובר, חיפשתי באתר של intel ולא מצאתי דבר שני- אין לח כונן פלופי כדי לשים שם את הדרייבר ואין לי כניסות usb- שתיהן לא עובדות כך שאין לי איפה לשים את הדרייבר אז האופציה היחידה שלי היא לצרוב את הדרייבר יחד עם דיסק ההתקנה 1. איך אני משיג את הדרייבר? 2. איך אני צורב את הדרייבר יחד עם דיסק ההתקנה? 3. האם יש אפשרות לצרוב את הדרייבר על דיסק, וכשיש f6 אז להוציא את דיסק ההתקנה, להכניס דיסק עם הדרייבר ולהתקין, להוציא את דיסק הדרייב…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, התקנתי WIN7 בעברית גרסת 32 ביט ואני עכשיו מתקין מחדש גרסת 64 ביט על הדרך אני רוצה שהמ"ה תיהיה באנגלית אבל שהיא תכיר את השפה העברית (RTL, כתיבה בעברית וכו'...) מלבד ההגדרה הראשונית של שפה ארץ ועוד איזה משהו לא היה לבחור (כמו בהתקנה של XP ששם פשוט בוחרים איזה שפה רוצים שהוא יכיר)
-
- 3 תגובות
- 938 צפיות
-
-
פעם ראשונה שחיברתי את המחשב לטלויזיה דרך כבל HD שמעו דרך הרמקולים של הטלויזיה ואז אחריי שכבר ניתקתי לא היה סאונד עד שעשיתי דרך ההגדרות של playback device , unable ליציאה של הHD ואז שוב שמעו סאונד דרך הרמקולים במחשב הבעייה היא שעכשיו נעלם מההגדרות האופציה שהייתה לחיבור של הHD ושאני מחבר את המחשב דרך הכבל אני שומע רק מהמחשב ואין לי אפשרות להעביר את זה לטלויזיה יש לי windows 7 Home Primium מה אני יכול לעשות דרך להחזיר את האופציה הזאת למחשב?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, רכשתי מחשב חדש לאחרונה, ועכשיו התקנתי את הווינדוס 7. ההתקנה בוצעה על כונן SSD 60GB, שעבר פירמוט. לאחר ההתקנה שמתי לב לנתוני הכונן: בשימוש: 45 פנוי:~13 נכנסתי לתוך הכונן סימנתי את כל התיקיות וקבצים ועשיתי מאפיינים- הגודל המשותף של כולם הוא כ11 גיגה... לאיפה נעלמו ה20 גיגה האחרים ? המערכת שלי: i5 16GB ram Z68-d3h-b3 חשבתי אולי יש קשר ל SMART RESPONSE של ציפסט Z68 אבל אני לא מוצא אותו על המחשב שלי אז לדעתי הוא אפילו לא מותקן (התקנתי את הדיסק של הלוח אם) תודה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייח שמחובר ברשת אלחוטית למחשב נייח אחר שמתי לב שכשאני נכנס לתיקייה משחקים התיקייה קופאת ולא זזה למשך זמן מסויים ואז אני חוזר אליה אחרי כמה זמן והכל עובד בנתים כאילו זה תוקע את הכל..מדובר בWIN 7 ממה יכולה להיות הבעיה? תודה
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
המחשב שלי התחיל להתנהג בצורה ממש חשודה בזמן האחרון, מלבד איטיות רבה, שמתי לב לכתובות מייל שונות כאשר אני מתבקש להכניס מייל בתיבה המיועדת באתרים, צצים לי דפי אינטרנט מוזרים וכו' אני משתמש המון באינטרנט על מנת להזמין דברים שונים מחו"ל ובארץ לכן אני חושש מאוד, זה כמובן עוד לפני ססמאות לאתרים שונים שלי. אני חייב המלצה לאנטי וירוס מקיף וטוב עם FIREWALL וכמו כן תוכנות שונות על מנת לאתר קבצים זדוניים. אני כנראה גם התקין מחדש את הווינדוס לבסוף... תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, ראיתי עכשיו וידאו שמציג את הממשק של ווינדוס 8 ונראה שהוא נבנה סביב הרעיון של מסך מגע. מה ההיגיון מאחורי זה? הרי רוב המסכים הביתיים כיום הם לא מסכי מגע, וגם אם כן, במסך ביתי זה הרבה פחות יעיל ופחות מהיר לאור העובדה שהמסך נייח וגדול.
-
- 3 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום רב, לא מזמן גיליתי שהווינדוס 7 תופס בזיכרון יותר מ45 ג'יגה...בדקתי ומצאתי שתיקיית USERS כבדה מאד. מצד שני לא מצאתי בה קבצים כמעט, הנחתי שהקבצים והתיקיות הללו חבויים. שיחקתי בהגדרות ע"מ לחשוף אותם ולא ממש הצלחתי, לבסוף מחקתי בה קבצים ע"י תוכנת ניקוי. הבעיה שהתעוררה מאז היא שאני לא יכול לשמור קבצים בתיקיה הנ"ל. זה מתבטא בכך שנתונים שאני מזין במשחקים שנשמרים בתיקיה הזאת בד"כ לא נשמרים לאחר יציאה מהמשחק או שמירה של מועדפים בדפדפן גם כן נעלמים לאחר שימוש בודד. חשבתי שאולי הגדרתי בתיקיה 'קריאה בלבד' אבל בדקתי והכל נראה תקין... למישהו יש רעיון כיצד לשחזר את המצב למצב ההתחלתי? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לה קובץ exe?אני רוצה לנסות לפתוח אותה שישתמש ביותר מ 3gb ram
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הורדתי IDM מפה. ואישרתי אישור של קובץ רגי'סטרי. והוא שינה לי כמה דברים במחשב.... האייקונים חזרו לברירת מחדל שלהם. הוינראר ועוד כמה שפות נהפכו לשפה רוסית. ניסיתי לתקן זאת ע"י שחזור המערכת אך ללא הצלחה. עריכה: WOW אפילו כשאני פותח קבצי טקסט זה מראה לי אותם ברוסית. בבקשה דחוף עזרה איך אני מחזיר את המצב לקדומותו ?
-
- 6 תגובות
- 995 צפיות
-
-
מאיפה אני מוריד ווינדוס 7 אולטימיית עם יש לי רק ת KEY
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
קניתי ווסטרו 3350 והתקנתי וינדוס 7 אבל משום המחשב לא מזהה שום רשת על חוטית למרות שרשום כי הבלוטוס דלוק. ניסיתי להתקין דרייבר של דל אבל זה לא עוזר. מישהו יודע איך להפעיל את האינטרנט? כי לפי מה שזכור מכל ההתקנות עד עכשיו המחשב היה מזהה לבד.
-
- 1 תגובה
- 849 צפיות
-
-
אם זה בלתי אפשרי בטוח יש איזה תוכנה שיודעת לעשות את זה,אשמח לעזרה תודה רבה מראש
-
- 2 תגובות
- 10.3k צפיות
-
-
שלום.. אני רוצה להשתלט על המחשב השני שמחובר לרשת ביתית דרך ראוטר עכשיו עשיתי פינג ויש פינג תקין זה אומר שיש תקשורת עכשיו שאני נכנס לתוכנה של הווינדוס הוא מבקש ממני סיסמא בהתחלה לא היה לי סיסמא בווינדוס בדקתי קצת באתר וראיתי שאם אין לך סיסמא במחשב זה יוצר בעיה אז עשיתי סיסמא ועדיין הוא מבקש ממני סיסמא ושאני מכניס את הסיסמא הוא לא מתחבר לי ורושם "האישורים שלך לא פעילים" מישהו יודע אולי מה הבעיה זה משגע אותי ואני לא רוצה תוכנות אחרות אני רוצה להשתמש בתוכנה של הווינדוס.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקי. אז אתמול הגיע הכבל HDMI שהזמנתי מאיביי בדולר וקצת, חיברתי ל-HDMI במחשב נייד וחיברתי ל-HDMI (יש לי 2) בטלויזיה. נכנסתי להגדרות תצגוגה ועשיתי detect כדי שיזה לי "משהו" נוסף מלבד המסך של הלפטופ. הוא מצא לי שקר כלשהו שמחובר ב-HDMI אבל כשלחצתי הוא טען שאין אפשרות כזו ובקיצור, לא ראו כלום. ראוי לציין שאני בסה"כ יודע לעשות את הפרוצדורה הנ"ל, עשיתי אותה עשרות פעמים אך עם חיבור VGA בין המחשב (הנייח) לטלויזיה. פיספתי משהו? צריך משהו נוסף מלבד הכבל? האם זה אומר שהכבל לא תקין או משהו כזה?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במשרדים של החברה שאני עובד בה יש חסימה על הורדת פלאש לדפדפנים, גם בכרום לא עובד הפלאש. אני יודע שיש אפשרות לעשות עריכה ברגסטרי על מנת לאפשר התקנה של פלאש, אם מישהו יוכל להדריך אותי זנ מאוד יוכל לעזור
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-
-
היי אני רוצה לפרמט מחדש את המחשב שלי..למחוק הכל וכמובן לגבות על usb כי המחשב שלי עושה מלא בעיות מוזרות אז אולי זה יעזור אני צריכה כמה הסברים.. איך עושים זאת ואיך מתקינים ווינדוס יש ברשותי את הקוד(אני מקווה שזה זה)כי יש לי ווינדוס אמיתי תודה
-
- 9 תגובות
- 975 צפיות
-
-
מישהו ניסה את WINDOWS 8 ? מה אתם חושבים עליו יציב מספיק כדי לנסות אותו בכלל ?
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
עוד לא יצא וכבר תלונות ;D אז ככה, ניסיתי להתקין Windows Developer Preview על VM, ו... כשלתי. ההתקנה מוציאה לי כל שגיאה אפשרית (זה משתנה כל הזמן) במסך שחור כזה, כמו BSOD, רק שחור והרבה פחות מפורט (זה לא ה-BSOD החדש?). חשבתי שהגדרתי משהו לא נכון, אז בדקתי במדריך באינטרנט והכל נכון (בהגדרות VM). השגיאות קורות אחרי שהוא טוען את הקבצים. בשלב מסויים ה-VM עוצר אותו ומודיע לי שקרתה שגיאה. מצרף את הלוג והתמונה שה-VM יוצר, אם אתם רוצים אצרף גם סרטון להמחשת הבעיה. למישהו יש רעיון? ??? :'( מה כבר רציתי? להתקין WIN8 כדי לספר לכל החברים? זה יותר מידי לבקש? :'( אבל ברצינות, המחשב: Q6600 6GB DDR2 HD5670 DP35DP [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
שלום, ברצוני לשים שתי מערכות הפעלות להתקנה בלבד בתוך USB, אני מחפש תוכנה שמאפשר לבחור את מערכת הפעלה שברצוני להתקין לאחר עליית ביוס. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
אני מעוניין להתקין ווינדוס XP על הארדיסק חיצוני. מכיוון שאני רוצה שזה גם יהיה מהיר, המחשבה היא לכיוון ESATA. נאמר לי בחנות מחשבים שESATA זה חיבור SATA לכל דבר, ולא אמורה להיות שום בעיה. האם זה נכון? כמו כן חשוב לציין שוב שמדובר בווינדוס XP המיושן, ולא ווינדוס 7 או ויסטה.
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
http://i.imgur.com/RIzwt.png מה הסיבה לכך ??? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
VISTA ULTIMATE 64 BIT מנסה לשדרג לWIN 7 HOME PREMIUM שדרוג 64 BIT בעברית לא נותן לשדרג בגלל שפה שונה הוא נותן רק התקנה מחדש יש פטרון איך אפשר לשדרג?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש ברשותי דיסק boot של וינדוס 7 בדקתי אותו במחשב אחד והוא תקין במחשב הנוכחי שאני מנסה להתקין ווינדוס הוא טוען את הדיסק ופשוט נתקע במסך starting windows רגע לפני שאמור להופיע התקנה של וינדוס 7 החלפתי כבל sata ואין שינוי תודה
-
- 4 תגובות
- 3.8k צפיות
-