עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Fire Rage,

חברה רציתי לשאול כמה זמן לוקח לתוכנת של בדיקת הזיכרון לבדוק את המחשב (ל Memtest) היא בדקה לי כבר 22 שעות ולא עוצרת יש 512 ראם.

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  2. אם מישהו מכיר תוכנה כזו אז בבקשה שיכתוב את השם שלה או מקום ממנו אפשר להוריד אותה ממנו (אם זוהי תוכנה חופשית)

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  3. Started by w1p,

שלום.. יש לי כמה וכמה תוכנות במחשב שלא מזהות אינטרנט. למשל שאני רוצה להכנס למסנג'ר אז מופיע לי ERROR שאומר בעצם "דרוש חיבור אינטרנט". זה לא רק במסנג'ר זה גם במשחק שנקרא dekaron ובGTA.(בdekaron הוא מנסה להתחבר שעות על גבי שעות) מה שניסיתי לעשות כדי לפתור את הבעיה זה להריץ SCAN בעזרת הNOD32 ולראות אם יש וירוס כלשהו.. אבל לא מצאתי כלום. אשמח לתשובה מועילה תודה

• 7 תגובות
    • 685 צפיות
  4. שלום לכולם מחשבי אינו מצליח לבצע התקנה של קבצי Windows לאחר שהוא מוריד אותם, כמו כן כאשר אני מנסה להוריד קבצים מאוד פופולארים הוא מסמן אותם כפגומים (לדוגמא Bitcommet עובר מ חץ ירוק---> לאיקס אדום, או באימיול צובע את ההורדה במלבן עם פסים צהוביים שחורים באלכסון). ראוי לציין כי המחשב עבר פורמט והותקן בו גירסא תקינה של Windows. אין לי מושג מה יכולה להיות הבעיה אשמח לשמוע ממכם בהקדם...

• 8 תגובות
    • 685 צפיות
  5. Started by holly man,

שלום לכולם אחרי שניסיתי את כל האפשרויות שבעולם אני לא מצליח להסיר את אקספלורר 7 יעני מה? התקנתי את זה וזהו ? מיקרוסופט לא בנתה הסרה לזה ? כל הכבוד ממש נפלא מנסים להכנס בכח ללקוח והאמת לא מרוצה מהדפדפן הזה אין כמו פיירפוקס תודה טוב תודה לכולם הצלחתי בסוף

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  6. Started by zolder,

האם זה נכון שכל הקודקים שמתקינים עלמנת לצפות בסרטים משתלטים על המחשב ומאיטים אותו?

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  7. שלום... איפה אני יכול להוריד את התוכנה הזאת ל-Windows XP ? אם לא אז תוכנה אחרת אבל עדיף שזאת תיהיה זאת...אל תציעו לי להתקין IIS. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  8. היי אחרי חיפוש ארוך ואי מציאה - אני מעלה את הבקשה שלי פה בפורום : האם משהו מכיר תכנה שהיא כמו ווינאמפ אבל שאשפר לגרור מהפלייליסט שלה קבצים לתוך ספריות? אני מחפש דרך לסדר את קבצי הMP3 שלי, מכיוון שאי אפשר לסמוך על הIDTAGS שלהם כי חלקם לא נכונים אני רוצה להאזין לשיר לפני שאני מעביר אותו. דרך סייר הקבצים של חלונות זה אפשרי - אבל לוקח המון זמן. האם יש תכנה אחרת שהיא כמו WINDOWS EXPLORER או WINAMP אבל שאחרי ששומעים את הקובץ ניתן לגרור אותו אל ספריה אחרת או למחוק אותו? תודה רון.

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  9. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  10. Started by xtract1,

מישהו מוכן להסביר לי איך אני משתמש? איפה אני שם את הקבצים שלי? ואיפה אני רואה את הקבצים שמשתמש אחר משתף איתי... ואם כבר..אז איך זה פועל? ז"א..צריכים לחכות שזה כאילו ישלח לשרת ומשם אני רואה את זה? או שזה מיד מופיע...

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  11. Started by lanliran29,

הבעיה היא שאני מנסה להתקין אופיס 2003 INTERFACE PACK HEB SETUP אני מקבל את ההודעה הבאה: the highlighted volumes do not have enough disk space available the currently selected fetures available 6749MB 15GB 0KB disk size 14GB 22GB 0KB כמובן שה-0KB זה הCDROM הוא לא נותן לי לבחור את אחד הכוננים חוץ מהCDROM עשיתי הסרה והתקנה מחדש ושוב אני מנסה להתקין את העידכון של העברית באופיס שעובד על כל המחשבים בדוק!! יש למישהו פתרון??

• 5 תגובות
    • 685 צפיות
  12. יש לי פיירוול של McAfee. הוא אחלה אב כבר נמאס לי ממנו כי הוא אוכל CPU. יש לי הרבה התקפות על המחשב וזה מאט אותו בגלל שה CPU של הפיירוול כל הזמן נע בין 2-10 ואחרי שאני משתמש באימיול, ואז יש עדיין הרבה חיבורים שמנסים להתחבר למחשב שלי, הוא חוסם את כולם ואז ה CPU בכלל קופץ ל 20. ה ROUTER שלי לא עוזר בלסנן את ההתקפות ממש וכבר נמאס לי. אי אפשר לעושת כלום כי יש תקיעות קטנות כאלה של המחשב וזה מעצבן במיוחד כששומעים מוסיקה. לפעמים שאני כבר נמאס לי ואני כולה רוצה לשמוע קצת מוסיקה/לשחק אני פשוט מנתק את הכבל רשת מהמחשב וזה פותר הכל יש לכם המלצות?

• 5 תגובות
    • 685 צפיות
  13. כל פעם שהמחשב עולה, קופץ החלון הזה של "FOUND NEW HARDWARE" ואז הוא מבקש להתקין דרייברים לUNKNOWN,נשמע מפגר,אבל למישהו יש מושג מה זה?

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  14. המחיר של אקורבט הוא בילתי ניסבל!!! 600$ ? אני אבל צריך את התכונה של אקרובט - המיתמזגת לתוך אופיס/וורד ומאפשרת לי לייצא מיסמכים לPDF ואח"כ גם להוסיף רקע נייר מיכתבים לPDF שנוצר מישהו מכיר תוכנה כזו ? תודה מראש!!!

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  15. אני רוצה להתקין את התוכנה - נרו אבל שיהיה לי בהתקנה רק מה שאני חפץ, למשל: Nero Burning Rom Nero Express ועוד כמה פונקציות שימושיים. א. מבקש שתציעו לי איזה פונקציות שימושיות מהרשימה של הנרו נעדיף להתקין. ב. ואיך לסמן על מספר פונקציות ב-V כדי שתותקן

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  16. Started by TeaTime,

תודה! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  17. בגירסה האנגלית של GOOGLE TOOLBAR יש לחצן שממלא טפסים אוטומטית. האם הוא קיים בגרסה העברית? אם כן - איך מוסיפים אותו? (חיפשתי והתייאשתי)

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  18. Started by jumper-man,

יש לי כבר הרבה זמן בעיה שאני לא מוצא שום דרך לפתור אותה. במהלך גלישה בדפדפן, או בשמיעת מוזיקה לפעמים המחשב נכנס למצב שהוא נתקע בצורה מקוטעת. זה בא לידי בטוי למשל מתי שאני שומע מוזיקה השיר נתקע לשניה, וממשיך, נתקע וממשיך. וגם כשאני מזיז את העכבר הוא קופא לשניה וחוזר, קופא וחוזר.... בבדיקת וירוסים וספיוורים הכל בסדר גמור. יש מספיק מקום פנוי בהארד דיסק, והרכיבים בטמפ' נורמאלית. מה יכולה להיות הבעיה? תודה

• 5 תגובות
    • 685 צפיות
  19. כמו שהכותרת אומרת ;D

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  20. Started by leyaniv,

לא יודע כמה ממכם עדיין נוהגים לקנות תוכנה פה ושם... אם מישהו רוצה לקנות את בבילון כדאי שלפחות יעשה את זה בזול. כנסו לקישור הבא: https://buy.babylon.com/index.php?template_id=9〈=8&trid=NL50PPR50807HE&voucher=MV50MB5&WT.mc_id=NL_4408&nocbid=1 בשורה האדומה למעלה, לחצו על המילה "לרכוש". העמוד שעולה מציג את המחירים הרגילים של התוכנה, אבל שימו לב שבתחתית הטבלה המחיר יורד ב-50 אחוז! כדי להפוך את הקניה ליותר זולה אפילו, שנו את המטבע (בתיבה למעלה) לפסו מקסיקני, מה שמוריד את המחיר בעוד כמה אחוזים. המחיר הסופי יוצא: מנוי לשנה - 64 שקל במקום 149 שקל! מנוי לתמיד לגרסה 6 בלבד - 106 שקל במקום 299 שקל!

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  21. איך אני מתקין קבצי BIN ב Alcohol 120% כמו שאני מתקין דרך Daemon Tools ?

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  22. שלום רב, יש ברשותי מקליט למצלמה נסתרת לעסק. הבעייה שהמקליט מקליט מהרגע ששמתי אותו, עד לסיום ההקלטה. ללא MOTION DETECT. יש לי סרט של 24 שעות, כולו נראה אותו הדבר, מלבד כמה דקות שמישהו נכנס וגונב. יש תוכנה שתאתר לי את הכמה דקות האלה? בתודה, אורי.

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  23. Started by eladrevach,

אז ככה קניתי מחשב חדש.. הכל טוב ויפה ועשיתי את הבדיקה הזאת בווינדוס 7 עכשיו על המעבד והזיכרון הוא נותן תוצאה טובה אבל על הכרטיס מסך הוא נותן לי 6.0 ויש לי Hd5770 עם ה3850 שלי קיבלתי 6.9 ... מישהו יכול להסביר בבקשה?

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  24. Started by nik55,

אני כל המן מקבל את ההודעה המטופשת הזו - הדפדפן נתקל בבעיה וחייב להיסגר איך לעזעזל מתפטרים מהבעיה המעצבנת הזו??

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  25. אוקיי התקנתי אתמול כרטיס קול pci שהדגם שלו creative sound blaster live! ועכשיו שאני שומע מוזיקה ולוחץ על מקשים שונים(נגיד שאני באינטרנט)אז השיר מאט לי לפעמים עובר ואם אני לוחץ backscape אז השיר מקרטע ומתעוות.אני כמעט בטוח שזו בעיה בהגדרות ולא בעיה במשהו אחר, השאלה איך אני מגדיר את זה שזה לא יקרה (זה קורה גם שהווינמאפ ממוזער). תודה שניר

• 5 תגובות
    • 685 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.