עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אני בבעיה חמורה יש לי XP PRO SP1 ואני בבעיה החשבון היחידי שפועל לי הוא של GUEST האדמיניסטרטור מושבת ולא פעיל ועכשיו אני רק בGUEST ואני לא יכול לעשות כלום!!! אני לא יודע איך להפעיל את האדמיניסטרור כי דרך הGUEST אני לא יכול לעשות באינטרנט הכל עוסק בפרית הסיסמא של האדמיניסטרטור ואני לא צריך את זה יש לי את הסיסמא אני רק צריך להפעיל אותו שאני יוכל להיכנס בו עזרה!!!

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  2. Started by שריה 24,

אני מקליד מקצועי, ועובד על ספר. רציתי לדעת, אם יש באגים בתוכנת Word. כי כמה פעמים היה נראה לי שיש, ואני חושש מאיך ייראה הספר (פעם ראשונה שאני מקליד ספר) - למשל, רווחים בין מילים לטובת יישור הטקסט לשני הצדדים: קרה לי שהתכנה עשתה רווח בתוך המילה עצמה (ואי אפשר לחבר אותה אחר-כך)! ואולי יש עדכונים לתוכנה, שמתקנים את הבאגים. בתודה מראש,

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  3. אני יודע שיש כלי של ווינדוס שעושה את זה. אני מחפש תוכנה חיצונית ויותר פשוטה. אם ישנה תוכנה שעולה כסף באופן חד פעמי גם אשמח לדעת. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  4. שלום, אני מעוניין ליצור קובץ איקון חדש שיהיה עם הסמל של החברה שאני עובד בה. מישהו מכיר? בנוסף, מישהו יודע האם אפשר לשנות לקובץ וורד יחיד את האיקון (מבלי לשנות לכל מסמכי הוורד את האיקון)? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  5. שלום אנשים SKYPE מאתמול מזהה את כל אנשי הקשר שלי כמנותקים גם לכם? בתודה מראש

6. Started by orelzion,

שלום! במחשב של אחי המצגות לא נפתחות בפאוורפוינט, הוא מציג שגיאה שטוענת שהאנטי וירוס חוסם, אז ניטרלתי את האנטי וירוס, ועדיין לא נפתח. הוא על windows 7 rc 64bit, אנטי וירוס avira, ואופיס 2007.

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  7. Started by spitfire3,

בזמן האחרון כל פעם שאני מוריד איזה משחק ואני מחלץ אותו מהRAR מופיע לי את השגיאה הזאת : ! :" ספירת סכום הנתונים נכשלה ב-xxx.iso. הכרך מקולקל". וזה קורה לי כמעט עם כל משחק או קובץ גדול שאני מוריד או מעביר ממחשב אחר ע"י דיסק און קי,בדקתי חלק מהקבצים ובמחשבים של חברים שלי הם עובדים בלי בעיה ואין שום שגיאה. מה הפתרון?! **דרך אגב : עשיתי בדיקת תקינות לדיסק קשיח והכל היה תקין. **

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  8. Started by topgun,

שלום אני מעוניין לקחת אוסף של תמונות וסרטונים שנמצאים לי על המחשב, ולצרוב אותם (עדיף על דיסק רגיל, אבל אפשרי גם dvd) כך שיוצגו בצורה של גלריה כשהדיסק הצרוב יוכנס לנגן DVD הביתי בסלון. הכוונה שתהיה מין תצוגת thumbnails של התמונות והסרטונים, ויהיה אפשר לנווט ביניהם ולבחור מה להציג. כשמישהו יבחר בתמונה/סרטון, הקובץ המתאים יוצג על המסך. בקיצור - גלריה... בנוסף, אני מעוניין ליצור מצגת שקופיות שניתן יהיה לנגן בנגן DVD בסלון, ולצרוב אותה על אותו דיסק, כאשר תהיה אפשרות עם הכנסת הדיסק לבחור בין הגלריה לבין המצגת. ואם אנחנו כבר פה, אני רוצה גם ליצור תפריט שיאפשר לנווט בין מספר גלריות שנמצאות על הדיסק ("תיקיות"). תרשים זרימה של מה שאני מבקש: דיסק מוכנס -- "תיקיה א" (למשל טיול לחיפה)…

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  9. Started by oded6188,

אני מנהל לוח שנה באוטלוק 2007 לאחרונה שמתי לב שהמחשב שלי עובד באזור זמן 3+... ואנחנו הרי 2+ ברגע שמשנים את אזור הזמן לאזור הנכון, זמני הפגישות יזוזו לי שעה אחורה... ואני לא רוצה שזה יקרה הורדתי כלי מיוחד מהאתר של מקריסופט שאמור לסדר את זה.... אבל הוא אומר: "לא נמצאו ארועים"

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  10. אז ככה, יש לי מחשב עם 2 מערכות הפעלה בדואל-בוט (windows XP ו-Ubuntu8.10). ב-windows אני משתמש ב-ICQ ומסנג'ר ובאובונטו אני משתמש ב-pidgin (שקשור לחשבונות ICQ ומסנג'ר שלי). לענייננו, בעת גלישה באינטרנט תחת אובונטו קיבלתי הודעה מ-pidgin שמישהו מנסה להוסיף את חשבון ה-ICQ שלי לרשימה שלו ואני צריך לאשר/לבטל את הבקשה. כיביתי את המחשב לפני שהספקתי לאשר או לבטל את הבקשה כי תכננתי לברר את הפרטים של מספר ה-ICQ של מי שניסה להוסיף אותי במועד מאוחר יותר. כשהדלקתי את pidgin פעם שנייה לבדוק את הפרטים באמת, לא היה לי שום רישום של מי שניסה להוסיף אותי. אין לי שום מספר, שום פרט, שום דרך לדעת מי זה היה. ניסיתי לחפש אולי איפשהו בתוכנה יש רשימה כזאת של אנשים שמחכים לאישור אבל כלום, נאדה. ניסית…

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  11. Started by artyom,

http://www.xylonets.com

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  12. Started by frikazoid,

שלום חבר'ה יש לי סרט שעשיתי ואני צורב אותו על DVD ואני לא רוצה שאנשים יווכלו להעתיק אותו/לצרוב אותו/או כל אפשרות אחרת למדיה אחרת רציתי לדעת אם אפשר לשים לדיסק הגנה כלשהי שבעזרתה לא יוכלו לעשות זאת תודה רבה מחכה לתשובות :-*

• 6 תגובות
    • 696 צפיות
  13. שכחתי את הסיסמא של האייס ואני זוכר שהייתה תוכנה שמפעילים אותה והיא הייתה מראה לך את הסיסמא

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  14. Started by Lupin,

חבר שלי קנה מחשב חדש. התקנתי לו XP ואת שאר הדרייברים. ידוע ששהתקנה של הכרטיס רשת נמצאת כל הדיסק של הלוח אם. הבעיה היא שאחרי שאני מתקין, ההתקן מראה סימן שאלה צהוב במנהל ההתקנים. מה שאומר שהמחשב לא לגמרי מזהה את הכרטיס רשת. מה ניתן לעשות?

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  15. http://www.thepcspy.com/articles/other/what_really_slows_windows_down/5 ניתן לראות שנורטון ממשיכים להוביל בגדול! לא... לא לטובה אם הייתה לכם תחושה שהמחשב זוחל אחרי התקנת כלשהי תבדקו ברשימה.

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  16. Started by idb1,

שלום לכולם... טוב אז ככה, אני משתמש בתוכנה virtual dj לצורך מיקסוסים וכאלה. החלטתי להתקין עוד כרטיס קול ואת שני הכרטיסים שיש לי חיברתי למיקסר (ל-2 ערוצים נפרדים מן הסתם) אך שאני מנסה לשמוע כל ערוץ על פאנל אחר של התוכנה אני לא מצליח ובעצם יכול לשמוע הכל רק על ערוץ אחד. כיוונתי בתוכנה 2 כרטיסי קול ומיקסר כדי שידע שאני עובד על שני כרטיסי קול שונים העוברים דרך מיקסר אך לא התבצע שום שינוי ועדיין אני לא מצליח להפריד בין הערוצים לפאנל (desk) מסוים ושומעים הכל על אותו ערוץ. אם מישהו השתמש איי פעם בתוכנה (שהיא מעולה למי שחובב מוזיקה) ויודע על מה אני מדבר בבקשה את עזרתכם. אני כבר מזיע מול המחשב (והמיקסר) ולא מוצא סיבה הגיונית למה אחרי ההגדרות הנכונות עדיין זה אינו פועל. תודה

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  17. Started by daniel0089,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3637440,00.html דניאל.

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  18. Started by swg,

מחפש תוכנה שתקודד מ-avi\mpeg ל-xvid. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  19. Started by moshen1169,

יש לי בעיה שאני לא יכול לשמוע שום צליל מהרמקולים שלי אבל מהאוזניות אני שומע טוב ,מתי שאני מחבר את הרמקולים ורוצה לשמוע מוזיקה אז מופיעה לי הודעה שאין התקני ערבול ויש לי דרייברים והם עובדים מצויין

• 9 תגובות
    • 695 צפיות
  20. Started by TheRedEye,

1. אני מעוניין להכניס BookMark לקובץ PDF מסויים יש לי תוכנה שעושה זאת אבל היא אינה תומכת בהוספת סימניות בעברית - pdfedit995 היא מראה במקום עברית סימני שאלה.. מישהו מכיר תוכנה שעושה את העבודה? 2. יש לי חבר שכרגע נמצא באמריקה ובמחשב שלו [מערכת: Windows Media Center] לא מותקן עברית כשפת כתיבה. אין לי אפשרות לשלוח לו דיסק של Windows Media Center או שהוא ימצא איפה שהוא באינטרנט את הדיסק.. ככה שאני מנסה למצוא את החבילה להתקנת השפה העברית במחשב - רק שהוא יוכל לכתוב בעברית לא שהתצוגה תיהיה בעברית, אני די זקוק לזה במהירות האפשרית! השאלה הראשונה יותר דחופה.. זה לעבודה שאני צריך להגיש תודה!

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  21. Started by Lanzar,

הווינדוס כל הזמן מציק לי לגבי דרייבר להתקן הזה ובכלל אין לי מושג מזה... יש לי רק שני כרטיסים במחשב, כרטיס מסך וכרטיס קול AUDIGY 2, את הכרטיס קול התקנתי מדרייבר שהורדתי מהאתר של CREATIVE... את הדרייברים של הלוח הורדתי מהאתר של DFI, ובכל זאת זה לא מתקין לי את זה... למישהו יש מושג מזה זה ? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  22. תראו יש לי בעיה מוזרה מאודד !!. אני קניתי לא מזמן חלקים חדשים: AMD 3200 s 939 Gigabyte GA-k8N NF4 ultra-9 6600GT thermaltek 410W HD 160 + HD 80 WD 7200RPM' 8MBFURRE . קיצור... ס22ה אני מתקין הכול, עכשיו מה ה בעיה, יש מלא תוכנות שאני מפעיל למשל אני מפעיל ביטורנט, אז אחרי כמה דקות המעבד פשוט מגיע ל-100 והוא נשאר עליו ... התוכנה נתקעת וזהו. אוו שלמשל אני מפעיל סתם CSS ישר מגיע ל- 100. אבל אם אני מפעיל CS1.6 אז הוא בסדר.. איזה 20-30 .... אבל אפילו סתם משחק קטן לדוגמא הינה: זה כאשר המעבד במצב מנוחה שום משחק לא פועל: אחרי שאני מפעיל משחק.. אני אפילו לא משחק רק נמצא על החלון שלו: והינה שאני אחרי זה לוחץ על חלון אחר שהוא לא המשחק: בקיצור.. אני מקווה שהבנתם מה…

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  23. Started by pergola,

אני מחפש תוכנה קלה לתפעול, שאני יוכל לחתוך בה קטעים מסרטון ולהשאיר רק את הקטע אותו אני רוצה.

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  24. למה האברטס לא מראה לי את כל הסמלים טמפ' וRPM כמו למשל מאוררי מארז,מאורר ספק ? תמונה איך מסדרים את זה? והאם יש עוד תוכנה טובה ופשוטה כמו האברסט ? ושנותנת אפשרות לשים את הטמפ' בסרגל ליד השעון ?

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  25. Started by Ronll,

אני לא יודע מה בדיוק הבעיה חומרה או תוכנה אני די בטוח שזאת התוכנה כי היה לי את זה פעם ... בגלל שהצלחתי להפעיל את זה פעם אבל שיחקתי GTA SAN ANDRES ונפל המחשב , ועשיו כשאני מנסה להפעיל כל אפליקצית שדורשת קול זה עושה , אין OUTPUT איך מתקנים שלב אחר שלב עזרה!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 7 תגובות
    • 695 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.