עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by darkman,

אני לא מצליח להוסיף אפקטים בין סרטון לסרטון אני לא מבין מה הבעיה שלי אני מצליח רק להוסיף FADES עזרה

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  2. Started by eli20,

מישהו יודע איך אפשר לשלב קבצי וידאו בתוך מצגת? תודה לעוזרים, אלי

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  3. למשל: מנהל ההתקנים msconfig NOD32 hijackthis_199 מסרב בכלל לעלות. מה קרה?

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  4. Started by eran1,

שלום לכולם אני מחפש תוכנה שממירה מ- WAV ל- MP3 מישהו מכיר אחת טובה?

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  5. Started by alex5000,

טוב אז יש לי כרטיס מסך radeon 9600 pro lite ואני צריך את הגרסה האחרונה של הדרייבר. אז אם מישהוא בבקשה יכול להביא לי לינק? תודה מראש לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  6. Started by MYST,

אני מחפש תוכנה שהתפרסמה באתר הזה לפני זמן רב כלומר מישהו דיבר עליה פה אבל אני לא יודע איפה ואפילו חיפשתי פה ובגוגל אבל לא מצאתי תוכנה ששולחת SMS אוטומטים לטלפון בקשר לעידכוני חדשות אימייל RSS והכי חשוב הוא אמר שהיא מדוחת לו על הודעות חדשות ב GMAIL אומנם אפשר לגלוש מהפלאפון לGMAIL אבל מה עושה מישהו עם עוד חשבונות דואר במקומות אחרים אנא עיזרו לי אם ראיתם אותה :-\ המוצא הישר מתבקש לדווח לתחנת המשטרה הקרובה תודה !!!!

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  7. Started by nisim_y,

יש לי את התוכנה אבל אני לא יודע איך לגרום לה לשפר את ביצועי המאוורר שברשותי אנא עיזרוי לי בבקשה.

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  8. Started by iakovl,

אני צריך לסרטט כמה דברים דו מימדיים מחפש תוכנה קלה שמיועדת לכך תודה למי שעוזר

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  9. Started by EagleX2,

שלום, אני מחפש דרייברים למדפסת/מכונת צילום/פקס מדגם Arficio fx10 של חברת RICOH לWIN98. לא מצאתי באתר הרשמי, ואני מקווה מאוד שבכלל קיימים דרייברים כאלה. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  10. Started by *NightMare,

איפה נמצא קובץ הקרדיט באימיול? ??? ואיך קוראים לקובץ?

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  11. שלום, יש לי את העכבר LOGITECH MEDIAPLAY ויש לי בעיה הכפתורים שיש דף קודם\דף הבא לא פועלים בפיירפוקס. באקספלורר הם עובדים משום מה, רק חבל שהאקספלורר הזה נכחד ואין לי אתר אחד שנכנסתי דרכו. קיצר מה אפשר לעשות בשביל שהכפתורים יעבדו ?

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  12. Started by Nurit2005,

אני מנסה להדביק תרגום לסרט אבל TMPGE נותן לי הודעת שגיאה שהוא לא יכול לפתוח את הקובץ VAR למה? ואיך פותרים זאת או שיש תוכנה אחרת שיודעת לעשות זאת יותר טוב HELP

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  13. Started by etz,

זה ממש מוזר, פתאום היום נעלמה לי רשמית הפלייליסט במדיה פלייר, לא יודע למה ואיך כי אני בטח שלא סגרתי את זה או משהו וגם אף אחד אחר לא נגע לי במחשב. זה פשוט נעלם. עברתי על כל התכנה והאופציות ואני פשוט לא מוצא איך להחזיר את זה... מישהו יודע אולי איך?

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  14. Started by m3tr0x,

שלום פורום עיצוב וגרפיקה ממוחשבת, אני רוצה להתחיל ללמוד על פוטושופ ורציתי לשאול כמה שאלות 1) רציתי לדעת על איזה מהגירסאות שווה להשתמש כדי ללמוד את התוכנה? 2) עם איזה מהגירסאות הכי קל לעבוד ונחשבות למוצלחות ביותר? 3) מה הגירסא הכי עדכנית? 4) אם תוכלו להביא לי כמה מדריכים להתחלה זה יהיה מצוין.... תודה רבה!!!!

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  15. מצורפת תמונה. כל ההרשאות נראות תקינות לחלוטין ובדיסק אליו אני מנסה להתקין את התוכנה(שעליו מותקן הויסטה) יש 50 ג'יגה פנויים. בקיצור, הודעה מוזרה...יש לכם רעיונות לפתרון? עשיתי חיפוש בפורום, לא מצאתי משהו בכיוון. תודה מראש לכל העונים. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  16. Started by lordgod,

וזה בתוכנה אחרת שנותנת מנוע/ RENDER תלת מימד:

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  17. Started by artyom,

http://www.xylonets.com

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  18. Started by fp581,

יש לי בעיה במיקלדת, אם אני לוחץ שיפט זה עושה כל מה שבראש שלו ואני רציני, זה בין לכתוב מילים מוזרות ללעשות מיוט במחשב ולהפעיל א תWIN MEDIA PLAYER לדוגמה .ס צנז ז

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  19. Started by dbzu,

שלום רציתי לשאול עם איזו תוכנה אפשר להמיר קבצי avi ל קבצי amv

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  20. Started by holly man,

שלום לכולם אחרי שניסיתי את כל האפשרויות שבעולם אני לא מצליח להסיר את אקספלורר 7 יעני מה? התקנתי את זה וזהו ? מיקרוסופט לא בנתה הסרה לזה ? כל הכבוד ממש נפלא מנסים להכנס בכח ללקוח והאמת לא מרוצה מהדפדפן הזה אין כמו פיירפוקס תודה טוב תודה לכולם הצלחתי בסוף

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  21. Started by Crazy Bigi,

האלן ושלום לכולם קניתי מטיוזאראס משחק פפיה 2007 מקורי כשבאתי להתקין היה חסר לי דרייבר של ה6600 שלי אז הורדתי אותו מ nvidia.com אני מתקין שוב תמשחק המחשב מראה לי חלון שחור ומעיף אותי חזרה לה WIN עכשיו התקשרתי ודיברתי עם התמיכה של המשחק והבחור אמר לי להתקין DirectX חדש יותר את הגירסה האחרונה של ה9 עם מישהו יכול לתת לי לינק להורדה של הDirectX כי חיפשתי ולא מצאתי יש שם הרבה מאוד ואני לא יודע תמספרים שלהם תודה וסליחה על החפירה אני חדש פה :-X :-[

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  22. Started by Zadu,

יש לי לוח אם של msi מסוג K8N Neo4 באתר של msi מצאתי את הדייבר לchipset אבל הוא נראה ישן באתר של Nvidia יש חדש יותר השאלה עם הוא מתאים ולא יגרום לבעיות אם msi עשו שינויים בדיירברים הרגילים וכ'ו?

23. Started by xcalibur,

יש בידי קובץ PDF מסויים שעלי לערוך את הטקסט שבו. יש לי גם את ADOBE PRO. הסתכלתי בקובץ "עזרה" שם נאמר ללכת ל- TOOLS->ADVANCED EDITING->TOUCHUP TEXT TOOL ופשוט לסמן את הטקסט. העניין הוא שזה פשוט לא נותן לי. אני לא יכול לסמן כלום. מה לא בסדר ומה עלי לעשות? האם יש להשתמש בתוכנה אחרת? תודה

24. שלום יש לי דיסק מוגן, ויש לו המון שריטות אני רוצה לגבות אותו מפני שאני חושב שאוטוטו הוא לא יקרא, הנרו לא מוכן לצרוב אותו כי הוא מוגן, מה הפתרון? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 667 צפיות

דיונים חדשים בפורומים