עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by manbot,

כשאני מפעיל את הקאזה הוא פשוט לא מתחבר, ואני לא יכול לבצע חיפוש. האינטרנט שלי עובד כמו שצריך, המחשב נקי מוירוסים וספיוור, והתקנתי כבר 6 גרסאות שונות, ובכולן נתקעתי באותה הבעיה. אפשר בבקשה פתרון לבעיה אם מישהו מכיר אותה?

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  2. אחרי כל יום שאני מעדכן את התוכנה התוכנה לא מבשתממני לעשות ריסט למחשב האם אני צריך לעשות ריסט באופן ידני או שאם יהיה צריך ריסט התוכנה תגיד לי ותודיע?! תודה מראש על התשובה!

• 5 תגובות
    • 710 צפיות
  3. Started by MATOK,

שלום לכולם. אני מחפש תוכנה שניתן לפתוח קבצי VCR ולצפות בהם, או לחלופין תוכנה שממירה קבצי VCR לקבצים ידועים כמו: mpeg,avi,vcd וכו'. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  4. Started by ben_amitai,

שלום. אני רוצא להעלות תמונה שלי לאתר כלשהו אבל הבעיה היא שהקובץ גדול מדיי, גמעת מגה, ואני צריך לקבץ את זה לחצי מגה. איך אני עושה את זה? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  5. Started by maji3,

שלום, לאחרונה ניתקלתי בבעיה עם תוכנת האנטי וירוס AVAST. אני משתמש בתוכנה כשנה ולאחרונה היא הפסיקה להתעדכן... כאשר התוכנה מנסה להתעדכן היא מנסה להתחבר לשרת כ5-10 דקות ולאחר מכן מקפיצה לי הודעה כי ניסיון חיבור לשרת העידכון ניכשל... אודה לכם אם תוכלו לעזור לי לפתור את הבעיה. תודה.

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  6. Started by omri_ro,

מישהו אולי יכול להסביר לי מה הולך שם? כשאני בוחר קובץ פונט הוא פשוט פותח אותו. איך אני יכול לשנות את הפונט בVLC?

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  7. Started by ido2309,

היי, עד לא מזמן, כשהקלקתי על כתובת מייל, GMAIL, שמוגדר אצלי בתור ברירת המחדל לשליחת מייל היה פותח דף חדש כשכתובת המייל המבוקשת כבר הייתה מוכנסת בנמען. לא שיניתי כלום בהגדרות, אך היום לא קורה כלום בעת הקלקה. מישהו נתקל? תודה.

• 7 תגובות
    • 709 צפיות
  8. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

אני צריך תוכנה שתראה לי את המעלות של כול אחד מהדברים למלא! ולא לא להמליץ לי על Speed Fan. נ.ב:יש לי Radeon 9800 PRO של ATI 128 מגה בייט..

• 9 תגובות
    • 709 צפיות
  9. Started by rjjb7,

מחפש תוכנה לגיבוי המחשב המקיימת את הדרישות: - חינמית - בעלת אפשרות לגבות בהתאמה אישית שלי, כלומר, ישנן תיקיות על הכונן שאין ברצוני לגבות, עליה לאפשר לי אופצייה כזאת. תודה מראש.

10. יש לי EASY X VIDEO CONVERTOR....... אבל לוקח כמעט אותו הזמן לעשות קונברט מקובץ של WMV ל AVI או MPG יש תוכנה שעושה את זה הרבה יותר מהר ? זה סיוט ... (צריך להמיר 17 קליפים של 45 דקות ב WMV ל AVI) !! תודה.

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  11. שלום בניתי סרט ברוסית על אקדח ויש הוד כאלו בדרך אז למען הציבור הישראלי האם אני יחול להוסיף תרגום לסרט על ידי איזה תוכנה הים כן מה היא לינק לסרט

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  12. Started by feretory,

למישהו יש מושג איך אני יוצר קשר אם מצלמה אחרת דרך net meeting ןאם יש למשהו מצלמה מחוברת תנו לי כתובת בשביל לבדוק עם הדבר הזה עובד בכלל אני מתחיל להיות עובד עצות help help help

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  13. בזמנו בXP השתמשתי בTCP Optimizer וגם בTune UP. ככל הידוע לי, תוכנות אלו אינן עובדות על וינדוס 7. מישהו יודע על תוכנה כזו?

14. Started by yosda-boy,

אני צריך תוכנת פוטושופ פשוטה, לא משהו מקצועי. אשמח לקבל שם, ואני לא בטוח שזה חוקי בפורום, אז גם הורדה ישירה. (אם זה לא חוקי פשוט אל תתנו הורדה ישירה). בתודה מראש yosda boy.

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  15. Started by TheRedEye,

1. אני מעוניין להכניס BookMark לקובץ PDF מסויים יש לי תוכנה שעושה זאת אבל היא אינה תומכת בהוספת סימניות בעברית - pdfedit995 היא מראה במקום עברית סימני שאלה.. מישהו מכיר תוכנה שעושה את העבודה? 2. יש לי חבר שכרגע נמצא באמריקה ובמחשב שלו [מערכת: Windows Media Center] לא מותקן עברית כשפת כתיבה. אין לי אפשרות לשלוח לו דיסק של Windows Media Center או שהוא ימצא איפה שהוא באינטרנט את הדיסק.. ככה שאני מנסה למצוא את החבילה להתקנת השפה העברית במחשב - רק שהוא יוכל לכתוב בעברית לא שהתצוגה תיהיה בעברית, אני די זקוק לזה במהירות האפשרית! השאלה הראשונה יותר דחופה.. זה לעבודה שאני צריך להגיש תודה!

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  16. זה HD שבשימוש מידי פעם והוא עושה הרבה רעש, אז אני רוצה לכבות אותו בלי צורך לנתק אותו כל פעם מהחשמל או "להרדימו" דרך האפשרויות של צריכת החשמל של Windows - זה ממש מציק שבזמן הכיבוי, המערכת מפעילה אותו לכמה שניות ושוב מכבה אותו ללא צורך. יש דבר כזה?.. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  17. אם מישהו מכיר תוכנה כזו אז בבקשה שיכתוב את השם שלה או מקום ממנו אפשר להוריד אותה ממנו (אם זוהי תוכנה חופשית)

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  18. שלום לכולם! דוד שלי בעל עסק (פחחות וצבע) והוא ממלא דוחות שמאות כבר הרבה שנים בצורה ידנית ומפקסס דרך פקס רגיל. רציתי לדעת האם אפשר קיימת דרך לייעל את העבודה שלו ע''י סריקה חד פעמית של דו''ח שמאות ומילואו כל פעם דרך המחשב. מישהו מכיר דרך? שאלה נוספת,האם אפשר לאחר המילוי לפקסס את הדו''ח דרך המחשב? אשמח לשמוע ממכם בקרוב :] שלומי.

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  19. שלום אני צריך דריברים ללוח הזה gigabyte GA-K8N Pro-SLI לwindows vista 64 bir

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  20. אני צריך תוכנה שתנקה לי את השאריות שנשארו אחרי שאני מוחק תוכנות מכונן C. [אחרי שמחקתי את התוכנות, נגיד נשארה התיקיה או איזה קובץ פה ושם אז שימחוק]. תודה.

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  21. Started by kobibo,

מותקן לי XP עם SP2 + סרגל ה-Google ב IE ,כאשר אני מנסה לפתןח לינק כלשהו להורדת קובץ פשוט לא קורה כלום . נסיתי להוריד את ה popup של ה IE וכמו כן אשרתי קבלת POPUP ב Google וכלום לא עוזר לי. אנא עזרתכם . נ.ב. לא קשור לשאלתי הראשונה אך אודה לתוכנה שיודעת להסיר קבצים לא בשימוש מהדיסק הקשיח, לא רק קבצי Temp ו log's אלא ממש קבצים שכבר לא בשימוש כמו שאריות של תוכנות לאחר הסרה ,שאריות של דרייברים וכו'. אודה לתוכנה טובה שלא פוגעת במע' ההפעלה, גם תוכנה בתשלום .

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  22. Started by zolder,

האם זה נכון שכל הקודקים שמתקינים עלמנת לצפות בסרטים משתלטים על המחשב ומאיטים אותו?

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  23. Started by רומן גרוס,

זה נחשב תקין ? יש לי 1GB זיכרון וכל הזמן אני רואה שיש לי פחות פנוי :-\

• 8 תגובות
    • 709 צפיות
  24. Started by elilosky,

שלום!!! יש לי בעיה בניד פור ספיד בדימון טולס 4 שאני טוען אותו המשפחק רושם שצריך להכניס תדיקושאני משתמש בדימון טולס גיסא 3 הוא פותח לי תמשחק טוב מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 709 צפיות

דיונים חדשים בפורומים