תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם בזמן האחרון שמתי לב לבעיה מאוד מציקה, הסרטונים באתר youtube לא עובדים לי רוב הזמן, כלומר רואים את כל העמוד, אבל איפה שהסרטון יש מסך שחור וכתוב loading. גם בFF וגם בIE. מה יכולה להיות הבעיה ואיך מסדרים את זה? תודה מראש, אבי.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום איזה משתי החבילות שמכילות אנטיורוס+פיירוול עדיף? תודה
-
- 3 תגובות
- 525 צפיות
-
-
הכותרת מדברת בעד עצמה, יש לי כמה קבצי HD בפורמט של mkv,תופסים 4 וחצי ג'יגה כל אחד ככה שאני רוצה לצרוב אותם שהדיוידי ינגן אותם, כלומר להמיר אותם לפורמט של דיוידי, בקיצור vob. ניסיתי את התוכנה VSO ConvertXtoDvd שאיתה אני משתמש בדרך כלל להמיר AVI לדיוידי אבל היא פשוט לא עושה את העבודה, הסרט מתפקשש וזה נראה שהיא לא יודעת לטפל בקבצים כאלה כמו שצריך. אם למישהו יש תוכנה אחרת שעושה את העבודה או כל פתרון אחר זה יתקבל בברכה.
-
- 2 תגובות
- 913 צפיות
-
-
למה שאני מתכוון שזה יהיה משולב, שלא יהיה צורך בכלל בקובץ srt, txt ומהסוג ככה כשהדי וי די יקרא את זה , הוא פשוט יראה את זה כחלק מהסרט (כמו בסרטי SVCD) כי יש לי DVD קורא XVID אבל כשאני צורב סרט נגיד עם כתוביות בקובץ נפרד הוא (ה dvd) מראה לי את זה בג'יבריץ' (ג'יבריג' ? אנערף - בשפה לא מובנה). קיצר אפשרי לשלב בין הסרט לכתוביות (xvid) ?
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אני בטוח ששאלו את זה אבל באמת מהו? (היה לי ניסיון רק עם za)
-
- 5 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אני זקוק לדרייברים שיתאימו לי לווינדוס 64 ביט לוח אם http://hwzone.co.il/community/index.php?action=dlattach;topic=194575.0;attach=70460 מעבד http://hwzone.co.il/community/index.php?action=dlattach;topic=194575.0;attach=70446 שהוא לשני אלה אני צריך
-
- 0 תגובות
- 454 צפיות
-
-
שאני פותח אותה ולוחץ על בדיקה זה עושה שגיאה כזאת: http://img367.imageshack.us/img367/851/ssdddsse9.jpg
-
- 6 תגובות
- 607 צפיות
-
-
חברים שלום יש לי מחשב ישן שמתאים מאוד לצרכים שלי. אבל אין לי אנטי וירוס... אני מעוניין בהמלצותיכם לגבי אנטי וירוס שלא יכביד על המחשב. (במידה ויש תוכנות עזר נוספות שאותן יש לאנטי וירוס - פייר וול וכדומה זה יהיה מצויין). נתונים על המחשב שלי: 128 זיכרון. מעבד פנטיום 300.... תודה מראש על העזרה!!! דב.
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
כשאני רוצה למחוק תמונה מהתוכנה זה שולח אותה לסל מיחזור... איך אני מוחק בלי שזה ימחק תתמונה מהמחשב?
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
ןאם כן, איזו מומלצת? יש לי כרגע free Ram xp. האם היא טובה?
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
אז ככה אני מחפש דרך לשלוח פקס דרך המחשב.. ושהמדריך עובד מאה אחוז.. תודה לעוזרים.. אם זה לא מתאים לפה אז בבקשה.. תעבירו את זה למקום המתאים..
-
- 5 תגובות
- 916 צפיות
-
-
חברים מישהו יכול לעזור לי בבעיה מסויימת ??? התקנתי סרגל כלים של רדיו ישראלי ועוד כל מיני עזרים וקישורים אחרי זמן מה החלטתי לבדוק כמה הוא לוקח לי במשאבים ולתדהמתי גיליתי שכאשר אני עובד עם הפייר פוקס הוא לוקח לי 120,000 K מוגזם ביותר. הסרתי אותו והתקנתי על אקספלורר והופתעתי לגלות ששם הוא לוקח בעבודה הכי הרבה 40,000 . למה זה ככה מישהו יכול להסביר לי?? ואולי יש משהו שימנע מכל התוספים האלה לזלול לי את המשאבים....???
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אז ככה.. עם מביאים קישור בפורום אז אני לא יכול לפתוח אותו.. הוא רושם בצעד ימין למטה "pop-up window blocked" מה אני עושה כדי לפתור את הבעיה הזאת?
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
-
מישהו שמע על בעיה כזאת שרוב הרשימה של אנשי הקשר במסנג'ר 8 נעלמה, וגם כשהחזרנו למסנג'ר 7.5 נשאר בלי שינוי...
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
מעוניין לדעת על תוכנות טובות ליצירת תצלומים פנורמיים עם ממשק קל!
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
תשמעו, אני רוצה לקנות את התוכנה ואני צריך לדעת על המוצר לפני שאני קונה.. אז...... :DJsmile: מישהוא יכול להסביר לי על התוכנה(לא איך משתמשים), או לתת לי קישור לאתרים עם הסבר (ואולי גם קישורים בדרך על אורגנים טובים ליצירת מוזיקה) תודה
-
- 7 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום חבר שלי קיבל במתנה מצלמת אינטרנט חדשה שמסרבת לפעול בכל מחשב שבדקנו..אבל הבעיה היא לא המצלמה...היא בדריברים.. שמכניסים את המצלמה למחשב המחשב מזהה אותה אבל היא לי פועלת...ניסיתי להתקין את הדריברים ללא הצלחה...כאילו..המחשב מחפש את הדריברים אבל לא מוצא..אבל בא עם המצלמה דיסק אבל יש בוא תוכנה של ניהול תמונות ולא שום דבר אחר.. שם המצלמה: Soc pc camara או CIF singel chip תעזרו לי למצוא דריברים...למצלמה בבקשה \ תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
צריך מדריך טוב וברור לEXEL ! אמא שלי עכשיו התחילה בעבודה חדשה ורק חסק לה קצת בסיס באקסל.. חשוב מאוד שיהיה מוסבר באופן טוב.. גרסת אופיס 03
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ממלים על משהו? ולא אורגנית 3000... משהו יותר רציני... תודה.
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם בעבר כתבתי על הבעיה שהייתי לי - אחת לכמה זמן -FREEZE - המחשב נתקע - אין תגובה למקלדת/עכבר - רק RESET פיזי פותר את הבעיה, או ניתוקי אינטרנט (לעיתים קרובות). אחרי הרבה בדיקות גיליתי שזה קורה רק כשהאימיול עובד, וגם אז - תלוי במספר ה-MAX CONNECTIONS שמקנפגים - מספר נמוך מאוד (בערך 10) - מונע את הבעיה. כנראה שמצאתי את הבעיה - כנראה שאני לא היחיד עם הבעיה הזו - ורציתי לשתף את הקוראים שלא מכירים את הבעיה - ב-EVENT LOG של ה-XP ראיתי EVENT ID 4226 - אומר שהגעתי למספר המקסימלי המותר של חיבורי TCP לא מלאים (לא סגרו על HANDSHAKE). זוהי הגנה שכלולה בSP2. הבנתי מקריאה שזה גורם למשתמשים רבים את אותן תופעות בשימוש באימיול - FREEZE + ניתוקי אינטרנט. מיותר לציין איזו עוגמת…
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
היי אני מחפש תוכנה שדרכה יהיה אפשרי לשלוח מייל למספר גדול של נמענים -newsletter עדיף כמובן תוכנה חינמית או קוד פתוח מצאתי כמה תוכנות אבל הם גרועות אם מישהו מכיר תוכנה ספציפית או מאגר תוכנות איכותיות שבו אפשר לחפש זה יעזור לי מאוד, תודה.
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה DVD rip על מנת לגבות מספר דיסקים שיש ברשותי. הבעיה שניתקלתי היא שאני מחפש תוכנה שתדע לעשות RIP לפורמט מסויים שיוכל להכיל 2 Audio Tracks (בסרט יש 2 ואני רוצה לשמור על שניהם). עד כה מצאתי רק תוכנות שידעות לשמור על אחד. בבקשה עזרה
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
מה המצב?[.. זאת ההודעה הראשונה שלי בפורום.. טוב לא משנה,עכשיו לעניין. אני קניתי את כרטיס הקול x-fi elit pro וקיבלתי כול מיני תוכנות נלוות כמו ה cuebase. עכשיו אני, שאני מאד רוצה להתחיל ליצור מוסיקה בעצמי, שרק עכשיו התחלתי עם התוכנות הגדולות, מסתבך איתם. אני לא בטוח לגבי: 1) אני לא בטוח שמה שקיבלתי זו תוכנה מלאה או דמו. ובלי שום קשר, כשאני פותח את התוכנה אני לא מוצא את המקום ליצירת הביטים עצמם. [move]תודה מראש.[/move]
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-