עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by den,

מישהו מכיר תוכנות צריבה חינמיות?

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  2. Started by stingeR-,

אני רוצה לצרוב סרטים לVCD כדי לראות את זה בDVD שלי ואני צריך מדריך בעברית שמסביר איך עושים את זה עם תרגום ועם הכל ותפריט ושלא יהיה קשה מידי.... וגם לא ארוך מידי, תודה.

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  3. Started by michaelsko,

שלום. לפני זמן מה מישהו פה שאל על תוכנה שתגרום למצלמת אינטרנט להקליט לפי זיהוי של תנועה. ניתן לינק לחיפוש בDOWNLOAD.COM, והתוכנה הראשונה שהופיעה שם היא GOTCHA. הורדתי אותה, בדקתי אותה והיא תוכנה שעושה בדיוק מה שצריך, רק נתקלתי בבעייה חמורה : קורה שלאחר הקלטה, כשאני מנסה לעשות EXPORT לקובץ AVI (XVID( הWINDOWS2000 אומר שהיתה בעיה וצריך לסגור את התוכנה וכ"ו ... אבל זה לא קורה תמיד אלא בערך בחצי מהפעמים. אם מישהו השתמש בתוכנה זו והצליח לפתור בעייה זו (או שלא נתקל בבעייה בכלל) אנא ספרו לי איך עשיתם זאת. כל הצעה לפיתרון תהיה מבורכת !

4. Started by HeaT-SinK,

תופס 20K ולוקח את מירבעבודת המעבד . מה זה ??

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by 114508534,

אני משתמש בגרסא 2.2 של ליאונארט . השאלה שלי היא , מה זה החצים ליד שם המשתמש שמוריד ממני , יש כאלה עם סמיילי שהם חברים שלי ויש שיש לידם שני חצים ,מה זה אומר ?

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  6. Started by yuraxp,

אני מחפש תוכנה שמאפשרת לחלקים שונים משיר, כלמור אם יש לי שיר נגיד של 3.5 דקות וה 40 שניות הראשונות של השיר לא מוצאות חן בעיני אז שיהיה אפשר לחותך אותם.

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  7. Started by ruler,

שלום כשאני מנסה להריץ את הבאנץ' לפעמים הוא מריץ את כל הטסטים עד הסוף ולפעמים הוא פשוט יוצא מתוכנה אחרי הטסט השני,ככה סתם,בלי הודעות שגיאה . ניסיתי להסיר ולהתקין אבל זה זה לא עוזר/עוזר חלקית בלבד-אני מריץ את כל הטסטים פעמיים ואחרי זה לא הולך יותר . זה לא קשור לאוברקלוק,כי זה עדיין נשאר ככה אם אני לא באוברקלוק . זה גם לא קשור לטמפ'- 36 במנוחה , 42 במאמץ תדוה לעוזרים יש לציין שכל המשחקים עובדים ללא בעיות כלל

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  8. Started by BENNY66,

מישהו אולי יודע איך צורבים IMAGE FILE בתוכנה הזאת ובאיזה סוגי קבצים היא תומכת

9. Started by AB,

אני משתמש ב-icq2003a ואני לא מצליח לקבל מאנשים קבצים......ניסיתי להתקין את ה-icq2002a וגם זה לא עבד מישהו יודע מה הבעיהה???

10. Started by yaky,

בסנדרה נותן לי טמ"פ מעבד שונה , ובAIDA32 נותן לי טמ"פ מעבד שונה לחלוטין למה ? והקטע שבAIDA32 זה נותן לי את האמיתי כמו שרשום בביוס .

11. Started by 114508534,

נדפק לי איזה משהו ואני לא יודע מה זה הקישורים לתוכנה לא עובדים , אני לוחץ על קישור וזה לא נוסף לתוכנה .

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  12. Started by wow,

ומה אני יכול לעשות עם זה?

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  13. Started by e.t,

חיפשתי ולא מצאתי OFFICE CLIPART, גם ב OFFICE 2000 וגם ב- OFFICE XP (שניהם בעברית). נכנסתי לנבכי הספריות של כל דיסק - ללא הצלחה. אני יודע שאפשר לגשת לאתר של מיקוסופט/אופיס הרשמי ולהוריד אותם אחד-אחד לפי בחירה. http://office.microsoft.com/clipart/default.aspx?CTT=6&Origin=EC790020111037 אבל אני מחפש מקבץ/אוסף גדול של כמה שיותר "קליפארטים" ביחד. מישהו מכיר? אתר? קובץ? משהו?

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  14. התחלתי לעבוד עם נטסקייפ אבל כל פעם שאני פותח אותו הוא פותח את האיסיקיו ועכשיו אני בכלל לא מצליח להתחבר לא מצאתי בשום מקום את האפשרות לבטל את האפשרות הזאת... עזרה בבקשה...

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  15. Started by someone,

למה ייגרום ביטול הHARDWARE ACCALERATION בDIRCETX 9? משהו לביצועים?

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  16. Started by avigdo,

האם ואיך ניתן להגדיר שאוכל לפתוח ולשלוח דואר HOTMAIL באמצעות outlook-express?

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  17. Started by someone,

הקובץ wmiprvse.exe נתקל בשגיאה ועליו להסגר (סוג ההודעות שיש אפשרות לשלוח דוח שגיאות לMICROSOFT) מזה אומר?

• 2 תגובות
    • 882 צפיות
  18. Started by Culandur,

הד. קשיח שלי מחולק כרגע לפרטישיונים אני רוצה לחבר כמה מהם בלי למחוק את המידע שעליהם יש דרך לעשות זאת?

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  19. Started by holly man,

שלום לכולם איך אני מריץ כתוביות במדיה פלייר ? יש לי סרטים ואני מוריד כתוביות איך אני שם אותם במדיה פלייר למעשה אני אוהב להשתמש בתוכנה זו ואני יודע שיש תוכנות אחרות האם יש אפשרות?? תודה ושבוע טוב לכולם

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. טוב בקיצור אני מחפש תוכנה או פלאגין לווינדוס שאני לא יודע אם יש אבל זה דיי פשוט כל פעם שאני מעתיק או מעביר קבצים ויש את החלון העתקה הרגיל אני רוצה חלון העתקה קצת יותר מתקדם שיהיה בו כתוב את המהירות העתקה, את הסטטוס של ההעתקה באחוזים ואם אפשר בכלל שגם אם זה יפסיק אז אפשר יהיה לעשות ריסום לקובץ זה בכלל יהיה טוב. בקיצור כמו בהורדה מ- FTP בעיקרון אני רוצה את זה להעתקות מהרשת המקומית שלי, שהם יותר איטיות וגם קורים מקרים שזה מפסיק באמצע.. לדעתי אם יש כזאת תוכנה שעושה את זה טוב עוד הרבה אנשים ישמחו לדעת.. תודה, מקווה שמישהו הבין אותי ומכיר דבר כזה אם יש בכלל..

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  21. התקנתי וקיבלתי הודעת שגיאה ש: לא נמצאה נקודת כניסה, לא היתה אפשרות לאתר את נקודת הכניסה convirt to global handle של ההליך בספריית הקישור הדינאמי kernel32.dll, ניסיתי למחוק את התיקיה ולהתקין ממקור אחר ושוב אותה הודעה, ראיתי בפורומים (באנגלית) שאותה בעיה קרתה גם עם תוכנת tmpegens (ולא נתנו שם פיתרון) תודה, חברה...

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by J.allmighty,

כול פעם ששיר מתנגן לו החלון AVS קופץ , למרות שאני סוגר אותו , איך שהשיר הבא מתחיל הוא קופץ איך אני מעיף את זה ? עריכה: פיתרון למי שזה גם מפריע יש PLUGIN בpreferences של התוכנה שנקראת( AVS (visual studio something להסיר מנהלים ניתן לנעול , תודה

23. Started by Anas-Nanas,

יש לי קובץ winrar נעול...ואני מחפש איך לפתוח מבלי לדעת את הסיסמא! אני לא יודע איך.... אולי למישהו יש תוכנה או איזו שהיא שיטה! אני אשמח לדעת אם כן בתודה Anas-Nanas

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by gshhar,

כי אני מתחיל ללמוד JAVA ואני צריך את זה ושיהיה בה compiler או jdk. משהו כזה. מישהו מכיר ויכול לעזור לי?(וגם להסביר לי מה זה)

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  25. Started by urielka,

יש לי בעיה עם bitorrent הוא פשוט נתקע בשעה ושלושתרבע אחרי התחלה ולא מוריד וצריכים לפתוח תלינק מחדש מה עושים זה עם כל גרסות ה exprimental למינהם

• 2 תגובות
    • 596 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.