תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
יש מין רעש בזמן צפייה בסרטים , רעש חלש כזה שעובד ברקע בלי סוף , למישהו יש פיתרון לזה ?
-
- 2 תגובות
- 521 צפיות
-
-
אהלן, אני משתמש ב CS3 והעיברית אצלי נכתבת הפוך כלומר : פושוטופ איך אני יכול לסדר את העיניין? סוג של פלאג אין?
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
הגרסא הבאה של אופיס, היא אופיס 2010 שתושק כנראה בתחילת 2010 יצא בגרסאת Technical Preview הודלפה לאינטרנט לפני כמה ימים, סיקור של Ars Technica: http://arstechnica.com/microsoft/news/2009/05/leaked-office-2010-technical-preview-screenshots.ars Office 2010 יהיה האופיס הראשון שיושק בגרסאת 64-bit בנוסף ל32-bit.
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום לכולם.. כשאני נכנס לYnet לדוגמא הדף קופא ל3 שניות וחוזר לעבוד.. זה קורה רק כשאני נכנס לדף, זה לא קורה לאחר מכן. מה הבעיה פה? תודה לכולם..
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום לכולם מחפש דריבר לכבל מסוג זה ,למערכת הפעלה WINDOES 7 חרשתי את האינטרנט ולא מצאתי !! אשמח לפיתרון
-
- 2 תגובות
- 941 צפיות
-
-
אהלן, האם יש הבדל כלשהוא בין גרסת Norton Antivirus 2002 ל 2004 ?! פשוט יש לי את 2002 מקורי... ואתם יכולים בבקשה לתת לי המלצות לתוכנת פיירוול טובה ? תודה רבה תום.
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום, יש תוכנה שיכולה לקרוא את הקוד מתוך המעבד של כרטיס הפיתוח AT89c5131 ולאפשר לשמור לי אותו על המחשב לצורך עריכה? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 897 צפיות
-
-
למי יש כאן את התוכנה הזאת, בואו נעשה פה קהילה כמו שהיה פעם בנאפסטר ז"ל נוריד אחד מהשני תוכנות שירים ומשחקים,באים אני מת לקהילה ישראלית וכשרה של kaza .
-
פעם שנייה שאני מתקין SP1 ושוב נפלתי פעם שעברה גם היו בעיות והסרתי SP1 כרגע התקנתי SP1 ועכשיו המהירות שעון עומדת על מכפלה 6-7 ומהירות שעון באזור 800 במקום 2500 הנייד הוא I5 460M 2.5GH הסתכלתי בביוס אבל אין אפשרויות ניסיתי רק לבטל SPEEDSTEP ואז המהירות שעון עומדת על 1600 שזה עדיין לא 2500 הפעלתי משחקים כבדים לראות אם זה יגרום לשעון לטפס למקסימום שלו אבל הוא נשאר תקוע זה מעצבן עכשיו צריך להסיר SP1 ואת כל הדברים הנוספים שהותקנו בוינודס אפדייט היו שם כל מיני NET RUNTIME הלכתי לאתר של אינטל אבל אין שם מה להוריד או עדכונים http://bayimg.com/dAIcKAadk אני מפספס משהו? עכשיו אני רואה שנמחקו לי שנקודות לריסטור לעזאזל עשיתי במיוחד נקודת גיבוי וקראתי לה PRE SP1 …
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
מישהו מכיר איזשהי תוכנה חינמית שאוכל ליצור בעזרתה IMAGE של ה-HD ?
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה בשביל לסרוק תמונות, אם מישהו מכיר תוכנה טובה שיפנה אותי בבקשה לקישור. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני לא ממש מבין באימיול, והוא כל הזמן מציג לי הודעות על פורט, אזהרות, התרעות.. כל מיני. מה אני עושה עם זה?
-
- 2 תגובות
- 519 צפיות
-
-
אני משתמש format factory כדי להמיר קבצי וידאו,שמתי לב שהתוכנה אמנם מנצלת את כל ה 4 ליבות של המעבד אבל רק על 40 אחוז בערך לפעמים פחות .... איך אפשר לגרום לה לנצל 100% מהמעבד או לחילופין אם מישהו מכיר תוכנה אחרת שכן מנצלת 100% מעבד להמרת וידאו כי על 40 % לוקח לזה הרבה זמן....
-
- 2 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום לכולם, פרמטתי את כונן c ושמרתי את תיקיית התמונות בכונן D (לא פורמט) אחרי הירמוט הכל תקין אבל יש בעיה שאני לא מצליח לראות את התמונות שבתיקייה. התמונוץ נראות קקובץ רגיל אך כשאני פותח אותן אני מקבל הודעה " לא ניתן להציג את התמונה" אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי מכיוון שיש שם תמונות מאוד חשובות עבורי! תודה רבה ושבוע נפלא! רועי. אשמח אם תכתבו למייל שלי roei.salman@gmail.com
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
לצערי לא הצלחתי להכין קטע של סרט "הפוך" - מהסוף להתחלה. האם הפתרון היחידי הוא לקחת פריים - פריים ולסדר אותם מהסוף להתחלה, או שיש שם פיצ'ר שעושה את זה. אם לא, האם ב ULEAD זה קיים?
-
- 2 תגובות
- 948 צפיות
-
-
ובכלל לניקוי מערכת ההפעלה , (אני לא מתכוון לתוכנות כמו SPYBOT? )
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
-
אני מתכוון נגיד שמתי 50 טורנטים להורדה אני רוצה שזה יתחיל להוריד 10 קבצים,וכול פעם שהטורנט מסתיים זה יתחיל להוריד עוד אחד, שתמיד יהיה 10 בהורדה. ניסיתי בהגדרות של Queue Settings אבל זה ממשיך להוריד את כול ה 50.
-
שלום. אני צריך דרייבר לעכבר שלי. הוא של GPT, ואני לא בטוח איזה דגם זה, אבל מתחת לעכבר יש סיריאל נמבר (S/N) הנה: 047010883 בקשה מי שיכול למצוא לי דרייבר לעכבר הזה אני אודה לו מאוד. ויש לי עוד בעיה, נכנסתי למנהל ההתקנים וראיתי שיש שם התקן לא מזוהה (עם סימן שאלה צהוב) : PCI to micro channel bridge מישהו יודע מה זה ההתקן הזה בכלל? ואיך אני מוצא דרייבר מתאים? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
-
יש לי שאלה לגביי הnotepad: תמיד שאני מנסה לעשות כל מיני דברים בnotepad (לא לכתוב, אלא לדוגמה סרבר שהורדתי ואני רוצה לערוך, וכו') אני מנסה לשמור, והוא אומר לי שאלא קבצי "צפייה בלבד". איך אני משנה זאת? איך אני הופך קובץ מצפייה בלבד לקובץ "עריך"?
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
יש לי וירטואל דאב! והבעיה שהיא לא תומכת בפורמט הזה משהו יכול להביא לי שם של תוכנה או תוסף לוירטואל שיעשה תעבודה אני נורא ישמח!! תודה מראש לעוזרים!!
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
יש אתר אחד של דוהר אלקטרוני שלי ובטח מי שהוא פרץ אלי והחליף סיסמה שלי אז אני לא יחלתי להיכנס מי שהוא ידע אם יש תוחנה שבודקת קודים.. הוא איך אני יכול להחזיר את הדואר אלקטוני שלי?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
ראיתי שיש 3 גירסאות: 1 Enterprise 2 Personal 3 Network מה ההבדלים בניהם?
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-