עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שמתי לב לבעיה מוזרה לאחרונה, כשאני עושה חיפוש בדף אינטרנט בפיירפוקס אז פתאום הוא מקפיד לי באנגלית על אות ראשונה גדולה. למשל אם אני מחפש בדף מסויים את המילה great הוא לא ימצא כלום אם זה מופיע כ Great. עד כמה שאני זוכר זה לא היה ככה אף פעם, מישהו נתקל בזה?

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  2. Started by dids22,

לא מצליח להוסיף לו כתוביות (יש לי רק מסוג srt)-עם נגנים אחרים אני כן מצליח vlc לא תומך ב srt? משהו הצליח? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  3. שלום לכולם. היום נכנסתי לאתר של קראקים אבל הדבר היחידי שהשגתי זה טוראנים ועוד כמה מזיקים, עכשיו יש לי אנטי ויורס AVAST אני משתמש ב סייגט פירוול 6.0 אד אוור SE SPY BOY וכל זה ולא הצלחתי להסיר את הרכיבי ריגול או מה שזה לא יהיה שגורם לכמה אתרים לא להמחק נכנסתי לאתר אחד בשביל קראקים וזה פתח לי במקום זה כל מיני אתרי סקס יצא מזה ההיסטורי נישמרה עשיתי DELDE HISTORY+COCIKES+FILES את כל זה בדפדפן שלי הכול מחקתי אבל כאשר אני לוחץ בשורת הכתובת נגיד T אז זה מראה לי כתובת של איזה אתר סקס TEENSFREE משהו ואני ממש לא יודע לעשות אךי אני נפטר מהכתובת הזאת בכלל לא נכנסתי לזה !! איך אני מוחק את הכתובת האילו? תודה מראש :'(

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  4. Started by ruff stuff,

שלום לכולם ניסיתי להוריד את נרו מקאזה לאחר ההורדה זה הופיע לי כקובץ עם סיומת dat לא הצלחתי לפתוח את הקובץ משום מה והוא הפנה אותי לאיזה אתר שלא בדיוק הצלחתי להבין מה רוצים ממני. אז ניסיתי למחוק את אותו קובץ מדובר וגם את זה לא היה ניתן לעשות. נתן הודעה שהקובץ תפוס ולנסות מאוחר יותר. מה אפשר לעשות? :-\

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. יש לי תוכנה בלי תמונה ליד השעון יש רק 2 אפשרויות כשלוחצים SHOW צופיע חלון שלא ניתן לעשות בו כלום הנה תמונה: מה התוכנה הזאת? היא הופיע מיד אחרי שהתקנתי את Spy Sweeper (ביחד עם AD AWARE וAD WATCH המחשב סוף סוף נקי!)

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  6. Started by ToMeRv32,

היי, אני צריך לעצב תמונה כלשהי בפוטושופ ואח"כ להדפיס אותה (גודל רגיל). אני מניח שאת הסטנדרטים לגדלים יש בתוכנה, כלומר כמה אינצ' על כמה אינצ', אבל צריך לשנות עוד משהו? למשל DPI או משהו בסגנון?

• 2 תגובות
    • 4.3k צפיות
  7. Started by Goten,

קניתי צורב די וי די ואני לא יודע עם איזה תוכנה להישתמש כדי לצרוב סרטים לדי וי די יש מישהו שיכול בבקשה לעזור לי ולהביא לי תוכנה לצריבת סרטים ויכול להסביר לי איך משתמשים בה?

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  8. Started by VanGuard,

כשאני לוחץ על כל אחת מאפשרויות הסריקה , המחשב חושב לשנייה ומראה את שעון החול אך לאחק כשנייה הכל נפסק והתכנה לא ממשיכה לסריקה. הבעיה הופיעה לאחרונה וכשרק הפעלתי את התכנה לראשונה היא פעלה יופי. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש אך הבעיה לא נפתרה. מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  9. אני רוצה להגביר את המיקרופון דרך המחשב ואני לא מוצא את הSTREO MIX בדרייבר של WIN 7 ב XP היה אותו ... איך אני מגדיר סטריאו מיקס ?

• 2 תגובות
    • 909 צפיות
  10. Started by smtm,

מערכת ההפעלה היא XP HOME ENABLED עם הדפדפן שמגיע איתה (6). לפני זמן מה נעלמה לי שורת הסטאטוס בדפדפן (בשורה בתחתית הדפדפן, בה מופיעים סטאטוסים שונים). במחשב מוגדרים 2 משתמשים ורק לאחד מהם היא נעלמה. ניסיתי לחפש ב-OPTIONS ולא מצאתי כל אפשרות כזו. החזרת ה-OPTIONS לברירת המחדל לא עזרה. מישהו יודע ? מכיר מה אפשר לעשות ?

• 2 תגובות
    • 928 צפיות
  11. Started by yakir8,

שלום טוב אז ככה לפני כמה חודשים התקנתי על המחשב שלי Microsoft Visual Studio 8 ואז הסרתי אותו בצורה לא הכי נקייה לפי דעתי...(אני אני עדין ראה אותו בWindows Update) עכשיו אחותי צריכה ללמוד עליו ואני צריך להתקין אותו שוב ועכשיו הבעיה.... כאשר אני נכנס להתקנה הוא לא נותן לי אפשרות של התקנה אלה רק "לתקן" את ההתקנה אז אני עושה את זה וזה עובר שני שלבים ובשלב השלישי זה מפסיק ונותן לי שלח אל תישלח.... למה זה? אך אני יכול להתקין את זה בכול זאת... תודה מראש מקווה שזה הפרום המתאים

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  12. חייב עזרה הדיסק קשיח שלי דיי נדפק אבל עדין יש לי גישה אליו הוא "תקין" הבעיה יש עליו מידע שאני חייב להציל מה התוכנה הכי רצינית שיש להצלת מידע מדיסקים קשיחים? אני יודע שיש תוכנות שגם יכולות להיכנס עמוק עמוק גם למידע שנמחק לפני הרבה זמן. מה הכי מומלץ? אפשר גם תוכנות בתשלום.

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  13. Started by payback,

אוקיי, אז יצאה הגירסא החדשה, אז החלטתי לנסות לשאלתי: איך מאפשרים שדרך החיפוש (שהגדרתי אותו ב-Deskbar) יפתחו לי חלונות האינטרנט דרך דפדפן ה-FF? תודה למשיבים.

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  14. Started by penny1,

שלום לכולם יש לי בעיה מאוד מוזרה ונראת כבלתי פתירה... לאחרונה שמתי לב שכאשר אני מנסה להריץ סרטון ודיאו בווינדוס אקספלורר (תקצרי משחקים מהאתר של NBA.COM) הצבעים בסרט נראים מעט שונה והכי גרוע הסרט מקרטע ..כלומר הסרט לא זורם באופן טבעי אין לי מושג מה השתנה במחשב!! הדבר היחידי שאולי קשור זה התקנה של K-LITE CODECS או הקתנה של BSPLAYER שאולי קשור... נסיתי להסיר את הקודקים האלה ועדיין כלום שום דבר לא עוזר... חשבתי לנסות להסיר את WMP 12 אבל זה בלתי אפשרי בווינדוס 7 בקיצור אני נואש ואין לי מושג מה לעשות אני בכלל לא מצליח להבין מה בדיוק מריץ את הסרטים באתר של NBA.COM האם זה דורש קודקים בכלל? איפה מקור הבעיה? מה מופעל ברקע בשביל להריץ את הסרטונים הללו? חשוב לי להגיד שב YOUTUBE לדוג…

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  15. שלום =] יום שלישי בחירות ב"ה.. ויש לי תמונה שארצה להשתמש ברזולוציה הרבה יותר גבוהה ובלי איבוד פיקסלים .. מי שיוכל לעזור לי אשמח מאוד [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  16. Started by DontTouch,

שלום לכולם. אני רוצה לעשות תמונה שלי אבל שתיהיה מורכבת מטקסט.. משהו כזה : http://www.makeuseof.com/images/photo-to-text.gif http://technozan.com/wp-content/uploads/2011/12/3009985823_3ab1818269.jpg אם יש איזה תוכנה פשוטה או משו אני אשמח תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by FatalZero,

מדובר בגרסא 7.5 של MSN, לאחר פרמוט של המחשב המסנג'ר מסרב להתחבר. יש לציין שנתקתי כל אנטי-וירוס פיירוואל שהיה על המחשב מה לעשות? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  18. Started by creek,

יש איזשהי דרך שכל פעם שאמור להיפתח חלון חדש, או יפתח בטאב חדש?

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  19. Started by BiG_BuG,

שלום לכולם. רציתי בבקשה דרייבר לכרטיס הקול שלי הבעיה שהמחשב אחרי פורמט ואני לא יודע מהו כרטיס הקול שלי. הבנתי שאפשר לדעת זאת ע"י לוח האם. אז זה לוח האם שלי : Motherboard ID 06/11/2003-SiS650GX/SIS962/IT8705F-P4SGX-MX Motherboard Name Asus P4SGX-MX תודה רבה מראש.

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  20. Started by bird33,

שלום התקנתי לאחרונה תוכנת AVAST אבל הוא היא מונעת גלישה לאינטרנט. רק כשמנטרלים אותה האינטרנט עובד. מה צריך לעשות כדי שהכל יעבוד?

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  21. שלום קניתי לאחרונה אוזניות וזה דיי מעצבן שאין להם בקר ווליום אז אם אני בתוך משחק צריך לצאת עם ALT TAB ל-MASTER VOLUME אין לי כרגע רצון להוציא עוד כסף על מקלדת מולטימדיה שיהיו בה כפתורים מובנים או משהו כזה, אני מחפש כפתור או צירוף של כפתורים שישנה את הווליום הראשי האם קיים או ניתן לתכנות דבר כזה? תודה מראש. עריכה: טוב מצאתי פתרון באמצעות תוכנה שנקראת Volume Tray, אם למישהו יש פתרון בלי תוכנות עזר אני אשמח לשמוע.

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. Started by simonsix,

לאחר שהרכבתי את המעבד החדש (החלפה מחד ליבה לכפול ) http://www.amdcompare.com/us-en/desktop/details.aspx?opn=ADO5000IAA6CZ אני לא מוצא את כל התפריטים בטאסק מנג'ר , מה שאני מקבל זה חלון ריק מתפריטים. לא יודע אם זה קשור להחלפת המעבד,אבל זה קרה כרונולוגית. תמונה מצורפת. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  23. טוב אז ככה, קיבלתי מחשב חדש, התקנתי Windows XP SP2 נקי. התקנתי K-Lite Mega Codec Pack... הכל עובד מצוין, עד שגיליתי שאי אפשר להפעיל קבצי MPG. ברגע שאני מנסה, באותה השנייה המסף נהיה שחור והמחשב עושה ריסטרט... קטע מוזר... ניסיתי להתקין מחדש את ה Codec Pack. לא ממש עוזר... למישהו יש רעיון? המערכת שלי היא: Intel E6420 2GB 800MHZ RAM 8800GTS תודה.

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  24. Started by ידין 10,

מחשב חדש לחלוטין עם הרחבה של הזכרון הפנימי ל - 2MB נתקע מייד או אחרי זמן לא ארוך של גלישה באינטרנט. בינתיים משמש רק לגלישה ועל כן איני יודע אם היה נתקע גם ביישומים אחרים. מה עושים ?

• 2 תגובות
    • 890 צפיות
  25. אהלן חברים, חזרתי הביתה אחרי שבועיים בטירונות (סגרתי שבת) והמחשב היה דלוק וכנ"ל האינטרנט (כבלים) ופתאום עכשיו האייסיקיו לא עולה. בשלב הטעינה, כשהוא כותב לי Loading new messages הוא פשוט נתקע ולא טוען כלום וגוזל את כל משאבי המערכת. התקנתי מחדש ולא עזר.... מה עושים? מתחנן לעזרה, המחשב חדש וזה לא אמור לקרות.... תודה רבה מראש, ניר.

• 2 תגובות
    • 563 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.