תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
היי אחרי שנה+- שהאמיול לא מיתחבר לשרתים, התיעצבנתי והחלטתי להוריד שוב את התוכנה. אני מנסה להיתחבר לשרתים אבל אף שרת לא מיתחבר, עכשיו שמתי לב שהוא כותה לי "lowID" אז מה זה בכלל? ומה עושים כדי לפתור את זה? ומה זה פינגים? תודה מראש Install
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום לכולם, אז ככה, יש לי בעיה עם הפעלת סרטונים ביוטיוב וגם כתבות וידאו באתרים השונים, אני בטוח שהבעיה היא בפלאש פלייר, אותה בעיה הייתה לי לפני 4 חודשים, אז הורדתי והתקנתי מחדש סילבר לייט, אדוב פלאש פלאייר והכל חזר לעבוד כרגיל. אותה בעיה בדיוק שבה הוידאו ברשת מקרטע ולא טוען חזרה לפני שבוע, חייב להגיד שזה ממש מדכא לגלוש ככה, ניסיתי את כל הפתרונות האפשרים: התקנה מחדש של הפלאש, סילבר לייט, איפוס הדפדפנים :כרום ואקספלורר, שינוי בהגדרות נגון המדיה (windows media player) אבל אין, שום דבר לא עוזר. אני ממש מיואש מזה, אשמח מאוד לעזרה דחופה בנושא תודה רבה מראש על כל עזרה שהיא.....
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
היי יש אפשרות לשנות את הצבע ברקע של הדפדפן google chrome ? שהורדתי אותו על וינדוס xp הרקע שלו היה כחול ועל וינדוס 7 הוא היה כסוף על אובונטו זה היה חום אין לי מושג אם זה קשור אבל אני רוצה מאוד לדעת איך משנים את זה ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום חברים. אני מכין PACKAGE להתקנה של Java גירסה 6 עדכון 26, ואני לא מצליח להבין מה ה-Syntax שאני צריך להכניס בשביל לבצע התקנה אוטומטית. חיפשתי בגוגל מצאתי כמה דברים שייכים לגירסאות ישנות יותר אבל זה כנראה לא עובד בגירסה הנוכחית. אודה לכם אם תשטפו אותי בפתרון לבעיה. תודה, צחי.
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
מחפש תוכנה ישראלית ששכחתי את שמה שמוריד שירים ועוד המון דברים. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
הורידו את האפשרות הזאת?אני מתכוון לגירסה 7,ואיך אני מחזיר את זה
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
בצעתי את היצוא מפיירפוקס וייבוא לאקספלורר וכל שמות המועדפים יצאו בג'יפריש איך ניתן לבצע באופן תקין?
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
ברשותי דיסקים של קומפי, שנרכשו טבין ותקילין, אני מעוניין לגבות אותם למקרה (לא תלוש מהמציאות) שהם ישרטו/ינזקו בצורה כזו או אחרת, אך הדיסקים מוגנים מבני העתקה. 1. האם יש מניעה חוקית לבצע גיבוי עצמי, לשימוש עצמי, של המוצר שנרכש כדין? 2. אשמח לקבל המלצה לתוכנה היודעת לבצע את ההעתקה, גיגול פשוט הביא לתוצאות שלא עובדות. תודה.
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום, אני גולש בכמה דפדפנים ביחד, ואני משתמש בפייסבוק. יש אפשרות לשתף את החיבור? זאת אומרת להתחבר פעם אחת בכרום ואז זה מחובר כבר באקספלורר ובמוזילה, או לפחות באחד מהם... אשמח לכל תגובה, כל רעיון, כל דבר. פשוט משגע אותי להתחבר כל כך הרבה פעמים. שיתוף קוקיס? תודה ויום טוב
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום חברים. אני מעוניין להקליט שיחת ווידאו בסקייפ. הרשת מלאה בפתרונות, אבל אני מבקש המלצה אישית על תוכנה שמישהו ניסה כבר. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני חדש כאן בפורום (מקווה לעזור בעתיד)... יש לי בעיה ב MIRC בכל פעם שאני מנסה להוריד קובץ כלשהו דרך TRIGER או סתם FILE SERVER הוא פותח לי את החלון הורדה (ולא מתחיל להוריד) ובנתיים בחלון הראשי של הCONNECTION הוא רושם לי You Have DCC Panding ומתחיל לספור אחורה 90 60 30 .... יש למישהו מושג איך אני מסדר את הבעיה הזאת? תודה.
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
איפה הוא מחביא אותה? יש לי PERSONAL PRO תודה
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
כשאני נכנס ל מדיה פליר באה לי שגאיה : an internal application error has occured !! איך אני יכול לתקן את זה ? מישהו יכול לעזור ?
-
- 5 תגובות
- 669 צפיות
-
-
מצאתי טיפ מאוד חביב ושימושי ל-Thunderbird. ניתן לסמן מייל או קבוצה של מיילים, קליק ימני, תוית ואז ניתן לבחור מספר וכך אימייל זה או קבוצה של אימיילים זו יצבע/תצבע. דרך חילופית היא ללחוץ על המספרים בין 1 ל-5. המספר 0 יבטל את הצביעה. מקווה שתעשו בטיפ זה שימוש יעיל ומהנה
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום אנשים האם מישהו יודע אם אפשר ליצור תפריט (כמו של סרט DVD) לסרטי DIVX?
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-
-
-
שלום לכם, לפני כחודש התקנתי את האימיול של LH ולאחר יומיים של בעיקר Upload הוא התחיל לרוץ ב Download והכל היה אחלה. אבל לפני שבועיים בערך הכל השתנה! הוא לא מוריד בכלל... הוא כל הזמן מתנתק מהשרתים! ובנוסף אני מקבל LOWID יש לציין שאני משתמש ברשת ביתית דרך ראוטר, אך כל הפורטים של האימיול פתוחים! אני ממש לא מבין מה קרה לו פתאום.. אודה לכם אם תוכלו לעזור לי לפתור את הבעיה או לחלופין להציע לי קליינט אימיול אחר, אשר לא יעשה לי בעיות כמו זה. (אני מעדיף קודם לנסות לפתור את הבעיה, ולהוריד אחד אחר רק אם לא ימצא פתרון לבעיה) בתודה ניר
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
יש לי פיירוול של McAfee. הוא אחלה אב כבר נמאס לי ממנו כי הוא אוכל CPU. יש לי הרבה התקפות על המחשב וזה מאט אותו בגלל שה CPU של הפיירוול כל הזמן נע בין 2-10 ואחרי שאני משתמש באימיול, ואז יש עדיין הרבה חיבורים שמנסים להתחבר למחשב שלי, הוא חוסם את כולם ואז ה CPU בכלל קופץ ל 20. ה ROUTER שלי לא עוזר בלסנן את ההתקפות ממש וכבר נמאס לי. אי אפשר לעושת כלום כי יש תקיעות קטנות כאלה של המחשב וזה מעצבן במיוחד כששומעים מוסיקה. לפעמים שאני כבר נמאס לי ואני כולה רוצה לשמוע קצת מוסיקה/לשחק אני פשוט מנתק את הכבל רשת מהמחשב וזה פותר הכל יש לכם המלצות?
-
- 5 תגובות
- 669 צפיות
-
-
-
כולל לדעת אם יש לי 64 ביט או 32 ביט... תודה מראש מתן.
-
- 5 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום, יש לי אתר שבו אני מציג סרטונים קצרים לגולשים. כרגע הסרטונים מוצגים באתר באמצעות תגי HTML פשוטים. שמתי לב בזמן האחרון שהרבה אתרים עוברים להצגת סרטונים באתר בעזרת פלאש. הסרטון מופיע בתוך נגן פלאש שרץ בתוך האתר. חיפשתי מידע איך ניתן ליצור כזה דבר והכי רחוק שהגעתי זה שמדובר בקבצי FLV (אני מקווה שאני לא טועה) ובפלאש 8. האם יש למישהו TUTORIAL טוב לבניית נגן פלאש כזה? אולי תוכלו לכוון אותי למידע טוב בנושא הזה? אם אני רוצה ליצור כזה נגן באתר אז אני צריך להמיר את כל הסרטונים שלי (AVI,MPEG) לקבצי FLV? אני צריך למעשה להחזיק לאותו סרטון שני קבצים? FLV להצגה באתר ואת הקובץ המקורי כדי לאפשר הורדה של הקובץ? תודה מראש לכל מי שיוכל לעזור לי...
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום!!! יש לי בעיה בניד פור ספיד בדימון טולס 4 שאני טוען אותו המשפחק רושם שצריך להכניס תדיקושאני משתמש בדימון טולס גיסא 3 הוא פותח לי תמשחק טוב מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
מאז שהכנסתי את הג'י מייל שלי ל POP3 והכל עובד דרך הOUTLOOK בקבלת הודעות פיקס ...... אבל כל מה שאני שולח ומצרף קובץ ...(כל קובץ גם טקסט אפילו) הוא מחזיר לי את הדואר חזרה ! כאילו לא נשלח ..אתם מכירים את זה נו ... למה ?
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
בקרוב אקבל את המחשב החדש, ואין לי מושג מה לעשות בקשר לאייפוד (האיי טונס יותר נכון) במחשב הזה האיי טונס שלי מכיל את כל הרשימות שבאייפוד והשירים וכל זה. השאלה היא מה יקרה כשאתקין את האייטונס במחשב החדש? האם הוא יזהה את הרשימות ולא תהיה לי בעיה? או שהאופציה היחידה שלי היא לפרמט את האייפוד ולהתחיל מהתחלה? מה לעשות? תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אני מתכוון כמו BEARSHARE רק בלי הוירוסים ... תודה
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-