עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by meirtz4,

אהלן, אני מתכנת צורה בסיסית מאוד בAS ורציתי לדעת איזה פקודה יש לי על מנת לבצע פתיחת תיקיה. כלומר ליצור - BUTTON שכשאני לוחץ עליו נפתחת לי תיקית יעד ע"פ מיקומה. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בזה תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  2. Started by blancman,

שלום לכל הגולשים אני מחפש דרך לשמור פרקים של סדרות כמו פרוייקט Y וכאלה אצלי במחשב מאתר וואלה עם איזה תוכנה אני עושה את זה אם זה בכלל אפשרי? ד"א אני משתמש בפיירפוקס אז אם יש תוסף כלשהו אז סבבה (ניסיתי VIDEO DOWNLOAD HELPER לפיירפוקס ולא עזר לי) בתודה מראש

• 8 תגובות
    • 712 צפיות
  3. במקרה נתקלתי בתוסף הזה, אחלה דבר למי שמשתמש בוינדוס מדיה סנטר ויש לו 2 מסכים (או מסך+טלויזיה). http://HWzone.co.il/downloads/accessories/system/?download=352&section=597&version=365

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  4. שלום רציתי לדעת אם יש אפשרות באקרובט לבחור אובייקטים מהמסמך ע"י סימון (כמו האפשרות שיש בתוכנה Foxit PDF Editor) ? באקרובט אני לא מצליח לסמן במדוייק וכל סימון מכניס בתוכו גם פריטים מסביב. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  5. היי, אז ככה אני מחובר עם המחשב שלי לאינטרנט דרך קבל רשת (האינטרנט מסופק ע"י מעונות הטכניון), ורוצה לחבר אליו עוד מחשבים, ז"א שהמחשב שלי יתפקד כראוטר. הרשת תשמש לצורכי אינטרנט והעברת קבצים (אם אפשר). הניידים מסוג IBM T61 ומערכת ההפעלה XP SP3. תודה .

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  6. Started by kotel,

אני מחפש אתרים מוכנים ומעוצבים לפרונט פייג' מאיפה אני יכול להוריד?

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  7. Started by אבי11,

שלום יש לי קבצים שהסיומת שלהם היא PIC. אשמח לקבל את המלצותיכם לתוכנה שיודעת לפתוח את הקבצים הללו. עדיפות כמובן לתוכנה חינמית. תודה.

• 5 תגובות
    • 711 צפיות
  8. Started by Lanzar,

הווינדוס כל הזמן מציק לי לגבי דרייבר להתקן הזה ובכלל אין לי מושג מזה... יש לי רק שני כרטיסים במחשב, כרטיס מסך וכרטיס קול AUDIGY 2, את הכרטיס קול התקנתי מדרייבר שהורדתי מהאתר של CREATIVE... את הדרייברים של הלוח הורדתי מהאתר של DFI, ובכל זאת זה לא מתקין לי את זה... למישהו יש מושג מזה זה ? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  9. שלופ תעזרו לי אין לי קול במחשב אין מוסיקה לא שומע כלום תמונה:V תעזרו לי בבקשה :-[

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  10. האם אפשרי לארגן את כל השירים מלמעלה למטה מהתאריך הכי עדכני להכי ישן? ככה אוכל לסדר את הרשימה לפי השירים הכי חדשים למעלה והכי ישנים למטה... תודה אנשים יקרים![br]פורסם בתאריך: 14.06.2010 בשעה 17:12:44 מישהו ? בבקשה זה נורא דחוף

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  11. שלום, אני גולש בכמה דפדפנים ביחד, ואני משתמש בפייסבוק. יש אפשרות לשתף את החיבור? זאת אומרת להתחבר פעם אחת בכרום ואז זה מחובר כבר באקספלורר ובמוזילה, או לפחות באחד מהם... אשמח לכל תגובה, כל רעיון, כל דבר. פשוט משגע אותי להתחבר כל כך הרבה פעמים. שיתוף קוקיס? תודה ויום טוב

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  12. Started by amit12341,

שלום, אני חדש פה ואני צריך מדריך בעברית או מדריך ברור באנגלית ל3dsmax 7, ממש מדריך כדי להתחיל מ0 וקצת דברים בסיסיים... תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  13. Started by the red dragon,

שולם לפני כמה זמן החלפתי מויסטה לXP התקנתי את כול הדרייבירים וכולם עובדים הכול סבבה! ברוך השם! רק הדרייברים של AUDIO לא עובדים המחשב שלי זה משחב נייד Lenovo n100 והדרייברים פשוט לא עובדים אני מתקין וזה בעמצא ההתקנה כותב לי אתה השגיאה הזאת שלח על ועל תשלח מה אני עושה ? תודה רבה רבה לעוזרים אני מתקוון הדרייברים של הקול REALTEK לא עובדים

14. האם קיימת איזשהי תוכנה שלאחר נאמר שעה של עבודה על המחשב מעלה את מסך הlog on ומבקשת ססמא?

• 6 תגובות
    • 711 צפיות
  15. Started by FatallChill,

מחפש תוכנה לתרגום קצבים שלמים משהו כמו התוספת של FIREFOX שמתרגמת דפים שלמים של הדפדפן. תרגום מאנגלית לשפות אחרות

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  16. Started by rani,

איך אני מגדיל את גודל התרגום בתוכנה MPC? הסיבה היא שאני רואה סרטים ב1080I אז התרגום מאוד קטן ואוכל את העיניים (למרות גודל המסך (61")) תודה

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  17. מה ההבדל בין התוכנות המרה Any Video Converter ל any-dvd-converter ? תודה מראש !

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  18. הדיסק ריק!! יש שלוש תמונות... איך אפשר לשחזר את זה?? אני חייב יש תמונות ממש חשובות לי!! בבקשה תעזרו לי! תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  19. Started by Aviv C,

מישהו יודע איך אפשר לקשר בין תוכן של עמודה אחת לתוכן של עמודות אחרות כמו ב- Excel? אני מתכוון לאפשרות ב- Excel שאפשר לכתוב בתוכן של תא דבר כזה: =(b2+b3) ואז זה יבצע את הפעולה.

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  20. Started by TeaTime,

תודה! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  21. טוב אז הבעיה היא ככה, כשאני מכניס לWMM שיר ומספר תמונות הכל עובד מצויין עד שאני שם את התמונה ה-22, בדקתי את זה עם מספר שירים ותמונות כולם בגודל שונה והתוצאה היתה נפילת התוכנה אחריי התמונה ה-21, עשיתי לו reinstall וזה לא עזר.. מישהו נתקל בבעיה? יש פתרון? אגב יש לי ווינדוס מקורי XP וSP2... ועשיתי את כל העידכונים הזמינים...

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  22. שלום, אני מעוניין להסיר משחק ישן שהתקנתי בכונן D, ולא ב C:\Program Files\... הנתיב הרגיל.. בגלל זה מן הסתם אין לי ת'אפשרות להסיר אותה מ: Add or Remove Programs אז מה אני יכול לעשות??? *אין לה UNINSTALL, ןלא UNWISE, ןאין לי ת'דיסק התקנה, והמשחק פשוט מותקן בספרייה בD. האם Advanced Uninstaller PRO יכול לעזור לי?? (ניסיתי את EASY CLEANER (שאמורה גם לעשות UNINSTALL-ים)והיא לא עזרה- היא הראתה מה שADD/REMOVE PROG הראה ) או שהברירה האחרונה שלי זה סתם למחוק או לעבור ידנית על קובץ הTXT UNINSTALL שאומר מה יש להסיר, ומאיפה- ולעשות את זה תודה מראש על העזרה, יואל (נ.ב.- EASY CLEANER (הורדתי מפה: http://personal.inet.fi/business/toniarts…

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  23. שלום, כשאני מנסה להוריד קבצים, לא משנה הגדול ולא משנה מאיפה, תמיד ההורדה נתקעת באמצע. לא משנה כמה ניסיונות אני מנסה זה לא מצליח, תמיד זה נתקע. מישהו יודע עוד על התקלה? איך אפשר לפתור אותה? יש המלצה לאיזה מנהל הורדות שגם אם ההורדה נתקעת אח"כ הוא ימשיך להוריד מאותה נקודה? באקספלורר כשהוא נתקע פתאום קופצת הודעה "לא יכול להוריד את הקובץ ... החיבור עם השרת אופס". תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  24. קראתי פה מודע על EMUL כול שהיא לא זוכר.. בכול מקרה התקנתי את ה פרד שהמליצו שם... EMULE NEO 2.5 בהתחלה הוא היה ממש טוב אבל אחרי יום בערך ... התחילו בעיות החיבור לרשת כול הזמן היה מתנתק... הנורה האדומה (ALARM) בראוטר כול הזמן נדלקה.. והמחשב נתקע... וכ'. לפני זה השתמשתי ב פרד של ליונהרט אבל היה שם בעיה אם ה קרדיט( במקורות של הקבצים הוא לא היה מראה בקמה הוא מקדם אותי או לא מה שמראה בפרד אחר ב ירוק כמו- 123(-132) מה שבסוגרים היה בירוק לדוגמה) לא משנה .. אחרי זה חזרתי לפרד של ליונהרט אבל הסיפור חזר הראוטר נדלק נורה ALARM באדום ולא היה גישה לרשת... עם אני מוריד בביטרנט אז זה היה בסדר ואין בעיה...בכלל... הבעיה קוראת רק עם אני מפעיל את הפרד מה יכול להיות הגורם?? (החלפתי את הראוט…

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  25. וזה סרט רגיל WMV והוא נותן לי את ההודעה הזאת ואני לא רואה כלום , מה אני צריך?

• 4 תגובות
    • 711 צפיות

דיונים חדשים בפורומים