תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה שאני לא יכול לשמוע שום צליל מהרמקולים שלי אבל מהאוזניות אני שומע טוב ,מתי שאני מחבר את הרמקולים ורוצה לשמוע מוזיקה אז מופיעה לי הודעה שאין התקני ערבול ויש לי דרייברים והם עובדים מצויין
-
- 9 תגובות
- 687 צפיות
-
-
או קי אז ככה מה זה המדיה סנטר 05 של מייקרופופט והאם הוא יועיל לי המחשב שלי מחובר לטלוויזיה ולמערכת שלי 5.1 עם כבל קוקסיאל מה יתרונותיה אם בכלל? אולי BS PLAYER בעמם עושה אותה עבודה ושוקלת עשירית?
-
- 7 תגובות
- 687 צפיות
-
-
1. אני מעוניין להכניס BookMark לקובץ PDF מסויים יש לי תוכנה שעושה זאת אבל היא אינה תומכת בהוספת סימניות בעברית - pdfedit995 היא מראה במקום עברית סימני שאלה.. מישהו מכיר תוכנה שעושה את העבודה? 2. יש לי חבר שכרגע נמצא באמריקה ובמחשב שלו [מערכת: Windows Media Center] לא מותקן עברית כשפת כתיבה. אין לי אפשרות לשלוח לו דיסק של Windows Media Center או שהוא ימצא איפה שהוא באינטרנט את הדיסק.. ככה שאני מנסה למצוא את החבילה להתקנת השפה העברית במחשב - רק שהוא יוכל לכתוב בעברית לא שהתצוגה תיהיה בעברית, אני די זקוק לזה במהירות האפשרית! השאלה הראשונה יותר דחופה.. זה לעבודה שאני צריך להגיש תודה!
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש תוכנה שממירה מ- WAV ל- MP3 מישהו מכיר אחת טובה?
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
תראו יש לי בעיה מוזרה מאודד !!. אני קניתי לא מזמן חלקים חדשים: AMD 3200 s 939 Gigabyte GA-k8N NF4 ultra-9 6600GT thermaltek 410W HD 160 + HD 80 WD 7200RPM' 8MBFURRE . קיצור... ס22ה אני מתקין הכול, עכשיו מה ה בעיה, יש מלא תוכנות שאני מפעיל למשל אני מפעיל ביטורנט, אז אחרי כמה דקות המעבד פשוט מגיע ל-100 והוא נשאר עליו ... התוכנה נתקעת וזהו. אוו שלמשל אני מפעיל סתם CSS ישר מגיע ל- 100. אבל אם אני מפעיל CS1.6 אז הוא בסדר.. איזה 20-30 .... אבל אפילו סתם משחק קטן לדוגמא הינה: זה כאשר המעבד במצב מנוחה שום משחק לא פועל: אחרי שאני מפעיל משחק.. אני אפילו לא משחק רק נמצא על החלון שלו: והינה שאני אחרי זה לוחץ על חלון אחר שהוא לא המשחק: בקיצור.. אני מקווה שהבנתם מה…
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
התקנתי לא מזמן את הדרייברים בגירסא 91.31 וכנראה הם ערכו שינויים באפליקצית nView בדרייברים הקודמים היה לי אפשרות להפעיל את המסך של המחשב והמסך של הטלוייזיה באותו זמן כך שהייתי יכול לגרור סרט למסך של הטלוויזיה ולעבוד בו זמנית על המסך של המחשב ללא הפרעה. עכשיו עם הדרייבים החדשים משום מה אני לא מוצא איך להפעיל את התצורה הזאת... האופציות שנתונות לי עכשיו הם single display - מסך יחיד Clone - שני המסכים מראים את אותה תצוגה, לא עוזר לי ממש ומשהו חדש - Horizontal spam וvertical spam - שלכאורה זה נראה כמו האופציה שאני מחפש אבל זה משהו שונה לגמרי... האופציה הזאת מפצלת לי את הדסקטופ לשתיים (ברצולוציה נמוכה) ככה שחצי מהתפריט התחל מופיע לי במסך של המחשב והחצי השני בטלוויזיה. ככה שעדיין…
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה ששומרת על הסדר של הסמלים בשולחן עבודה
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
יש לי בעיה התקנתי אופיס 2003 על VISTA וכל פעם שאני מפעיל WORD או PPT או משהו ההתקנה עולה וזה לוקח שעה עד שעולה.. זה קרה לי גם עם אופי 2007 בגלל זה התקנתי 2003 אבל עדין אותה בעיה :\ מישהו נתקל בבעיה הזו בעבר? מה עושים? תודה
-
- 9 תגובות
- 687 צפיות
-
-
האם יש תוכנה שמאפשרת שמירת תמונות מאתרים לא לחצן ימיני -שמירת תמונה בשם אלא כמה ביחד גלרייה שלמה יש כזה דבר ?
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
אני מחפש תכנה להמרת ווידאו, מAVI ל WMV (או כל פורמט אחר שנתמך ע"י הzune). מה שאני מחפש זה משהו כמה שיותר נוח וקל לשימוש, לדוגמא כמו שעובד הכלי של מיקרוסופט להקטנת תמונות: בקליק ימני על הקובץ. או לכל הפחות בגרירה לאיזה חלון של התכנה כי כרגע אני עם winavi ושם צריך כל פעם למצוא את הקבצים עם סייר. אשמח לעזרה והמלצות תודה רום
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום רב, השבוע קניתי מחשב והתקנתי עליו את הויסטה אולטימט (בגלל הMC) מפרט המחשב: E7300 4G זיכרון 500G HD ATI HD 4670 האם מישהו יכול לספר לי מדוע בDEVICE MANAGER עדיין מופיע לי שחלק מהחומרה אינו מזוהה (מצ"ב PRINT SCREEN) תודה מראש, עמיר [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
עזרתכם הטובה תזכה למצווה אני משתגע. באחד המחשבים בבית שהתקנתי את האקספלורר החדש אני מקליק קליק ימני על כל לינק ובחלונית אופציות נמצאת גם אופציה לפתוח את הלינק בחלונית חדשה אבל משום מה במחשב הנייד כאשר אני מבצע את אותה פעולה אין לי את האופציה של חלונית חדשה רק את האופציה של פתח כאן או פתח בחלון חדש. מחקתי את האקספלורר והתקנתי מחדש וכלום לא עוזר וזה משגע אותי. רועי כמובן שהאקספלורר האנגלית והתירגום החופשי הוא שלי
-
- 5 תגובות
- 687 צפיות
-
-
לאחר אתמול המחשב נתקלתי במסך הכחול המוכר והמעצבן . צילמתי תמונת מסך: ניסיתי להוציא את המחשב מהחשמל ומהחיבורים לפתוח לאוורר ולקרר אותו קצת אבל זה לא עזר כל כך.. אני מאוד יודה למי שיעזור לי כי אני דיי צריך את המחשב עכשיו עם התקופה של הבגרויות תודה, אלעד
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
היי זה ממש דחוף (יש לי סרט להגיש למחר) ערכתי את כל הסרט ולפני זה לכדתי את הקטעים מתוכו בעזרת חיבור הדי וי (מצלמת סוני) עכשיו סיימתי לערוך את הכל ואני לא יודע איך אני מייצא את הסרט חזרה למצלמה תודה רבה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אהלן, מישהו כאן עבד עם shotcut ויכול לספר על זה קצת? בנוסף האם ההורדה של התוכנה החינמית הזאת בטוחה?
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום אני זקוק לתוכנת הקלטה במחשב,רצוי שהיו בה כמה שיותר ערוצי הקלטה ושתיהיה כמה שיותר קצועית. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
תוכנה שתפעל כמו התוכנות שמקבלים עם כרטיסי הקול(עם שלי לא קיבלתי אחת כזו) שתשלוט על הבאס ושאר הצלילים שאני שומע כמו בתמונה http://pclab.pl/zdjecia/artykuly/kulas/icom-acer/realtek.png
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
היי. אני חייב עזרה, הסאונד במחשב שלי התחיל להשתגע . פירמטתי את המחשב והתקנתי את הדרייברים של הכרטיס קול (כרטיס של אינטל7.1) וכשאני שם מוזיקה הסאונד עולה ויורד לבד בלי שאני נוגע במשהו. וזה ככה בכל דבר שדורש סאונד במחשב לא רק במוזיקה. מישהו יודע מה הבעיה שלו? איך אפשר לפתור את זה? אששמח לכל עזרה שיש תודה.
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אני מעוניין לפתוח FTP מהמחשב שלי בעזרת המדריך הזה http://planet.nana.co.il/zbengnet/8.htm איך יוכלו אנשים להתחבר אלי? איך זה הולך? מה\מו\מי?
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
http://www.ngohq.com/files.php?go=giveme&dwn_id=20 נסו ותהנו מהבדל עצום בעוצמת שמע, במיוחד בבאס (צלילים נמוכים). תודות לקבוצת NGO
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום,יש בספיד פאן אופציה שמראה את מצב ה ''פיטנס'' של ההרדיסק והביצועים,עכשיו רציתי לשאול עד כמה זה אמין? כי רשום לי פיטנס 94 ויש לי הרדיסק חדש. האם לקחת את זה ברצינות או שהתוכנה סתם מזייפת?
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
ואיזה סגורים? ובכלל כשאני מתקין את התוכנה האם כל הפורטים סגורים\פתוחים?
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
היי, התקנתי את התכונה ואז היא נפתחה פעם אחת והכל עבד בסדר.. עכשיו אני רואה שבתהליכים והכל היא מופעלת אבל אני לא רואה אותה... איך אני פותח אותה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה הקורייה DSC_100 יש לי אותה אבל של ווינדוס 98 בלבד מי שיוכל למצוא לי כזאת רק לווינדוס מילניום ומעלה לפחות זה ייהיה טוב אפילו השם יכול להיות שונה הדגם של המצלמה הוא KLH DCL-450 ממש דחוף מי שעוזר לי אני מעריך את זה...
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתקריא משפטים בעברית באופן מדויק(אפילו עד 10-20 משפטים רצוף) כמו שיש בווינדוס.. בלוח בקרה, ה"דיבור" עם הקול של סטיבן הוקינג(microsoft sam הזה מה שמו, מעין רובוט כזה, שבאנגלית אמנם עושה את העבודה לא רעה). יש תוכנה כזאת?
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-