תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם קניתי קיט ולהרד דיסק חיצוני ואני מחפש תוכנה שתנהל את הדיסק . כלומר תוכנת שדרכה אני אעביר קבצים לדיסק (מעיין תוכנת גיבוי ) אבל שתדע לנהל איל קבצים צריך לעדכן ואלו לחדש וכו וכו' אשמח לעצות תודה
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
-
-
KAZAA לא ממש עובדת.. ואני לא מוצא תוכנה אחרתת. (אני מקווה שזה לא נגד חוקי הפורום לבקש תוכנות כאלו)
-
- 0 תגובות
- 456 צפיות
-
-
חברה יש לי סוני 2 ואני רוצה לצרוב משחק אליו הורדתי את המשחק אני צאיך תוכנה והסבר איך צורבים בבקשה תביאו לי..!
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אני משתמש ב- BITCOMET ורציתי להבין משהו בנושא הביטורנט (הרבה זמן משתמש אבל אף פעם לא התעמקתי בזה). אם יש לי טראקר מאתר מסוים אני יכול להוסיף לתוכנה קישור לטראקר אחר לאותה הורדה אבל מאתר אחר, כדי שיהיו לי יותר משתמשים להתחבר אליהם? או שזה לא עובד כך והתוכנה כבר מוצאת את כל מי שאני יכול להוריד ממנו את הקובץ?
-
- 4 תגובות
- 894 צפיות
-
-
לא מצאתי כול כך את הפורום המדוייק לזה אז אני ישאל את זה כאן, קיצר אם אני עכשיו צופה במשהו דרך הפיירפוקס (כמו מסמכים) זה מוריד את זה למחשב או משהו כזה?
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
מהו האנטי וירוס הכי מומלץ שיש? ומהו הפירוול הכי מומלץ שיש? תודה
-
- 21 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא תיקון שגיאות וכאלה...אלא פשוט מחיקתו. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 735 צפיות
-
-
-
ראיתי שיש אפשרות להכניס מילים לשירים...... 1) איך לעזאזל מכניסים אותם??????? 2) האם המילים יהיו קטנות מידי שעין אנושית+מיקרוסקופ לא יוכלו לראות?
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
לפני כמה חודשים העלו לאתר איזה מדריך שהמהיר את העלאת התמונות בתוכנה במהירות גבוהה יותר מהרגילה, חיפשתי את הת'רד ואני לא מוצא אותו אפשר לקבל קצת עזרה ?! ועוד מש'ו, איך אני יכול לעשות שכאשר אני לוחץ, סתם לדוגמא ngo ואז Ctrl + Enter וזה יעשה לי סיומת של co.il ולא של com ? תודה לכולם, ניאו
-
- 10 תגובות
- 966 צפיות
-
-
התקנתי ונראה נחמד מאוד, אבל כשהו סורק את המחשב ומאתר תקיות קבצים הוא רושם אותם הפוך... משהו כזה --תמונות-->תונומת אשמח לקצת עזרה
-
- 4 תגובות
- 735 צפיות
-
-
לפעמים המחשב לא מגיב לאפשרות של כיבוי או הפעלה מחדש במיוחד כאשר הוא פעיל כמה שעות אך לא תמיד מה פשר הדבר? התקנתי כמה תוכנות לניקוי כל מיני מזיקים אך הדבר נמשך מה שבעיקר מטריד אותי אם זה קורה ע"י משתמש חיצוני שמבטל את האופ' הזאת אצלי במחשב
-
- 0 תגובות
- 455 צפיות
-
-
התקנתי את Zone Alarm Internet Security suite ולא אהבתי את כל האופציות, ב MSN זה כל הזמן רשם לי על זה בקיצור הסרתי את התוכנה וניסיתי להתקין את הזון אלארם פרו הרגיל ונתקלתי בשגיעה עם הEXPLORER של send או don't send ו TrueVector Service שזה גם רושם send error report או don't send בקיצור זה לא מתקין מחקתי את כל מה שקשור לזון אלארם מהמחשב וגם מהרג'יסטרי אבל כלום לא עוזר :s05:
-
- 7 תגובות
- 621 צפיות
-
-
יש לי בעיה במיקלדת, אם אני לוחץ שיפט זה עושה כל מה שבראש שלו ואני רציני, זה בין לכתוב מילים מוזרות ללעשות מיוט במחשב ולהפעיל א תWIN MEDIA PLAYER לדוגמה .ס צנז ז
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה טוב שיודעת לחתוך קטעים מסרטים בפורמט mpg... תודה!!
-
- 4 תגובות
- 730 צפיות
-
-
היי חברים, אני בקרוב קונה IRIVER Clix וארצה להכניס לתוכו מספר סרטונים. יש אולי תוכנה פשוטה שתאפשר לי בקלות להמיר קבצי סרטים/ סרטונים ל MPEG-4? תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 686 צפיות
-
-
יש לי בעיה ב-FLASH אני לא מצליחה להעלים את העיגול הכפול כדי שיצא בסוף מין טבעת ואני לא מצליחה גם עם אפקט ה - MASK משהו מוכן לעזור ? הוספתי גם תמונה http://img433.imageshack.us/img433/968/gfvo0.jpg
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
חברה סיימתי להגדיר את התוכנה אצלי השרת עובד שבתוכו יש משחק שאני שולח את זה לחבר שלי לא נכנס לו לחלון של ההתחברות של השם משתמש וסיסמה מה עושים?!
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
חברה יש לי את התוכנה ואני רוצה להקים שרת ftp איזה כתובת ip אני יכול לתת לו?!
-
- 2 תגובות
- 468 צפיות
-
-
זה רושם לי שהאופיס נעול שאני מנסה לרשום משו או לעשות משהו ודבר שני מאיפה אני מוריד חבילה בעברית? תודה, מתן.
-
- 3 תגובות
- 498 צפיות
-
-
אני משתמש כיום בקספרסקי 6 וזון אלארם מהו השילוב הטוב ביותר לאנטי וירוס ופיירוואל? ראיתי שגם לזון אלארם יש אפשרות של אנטי וירוס וגם לקספרסקי יש פיירוואל משלה האם האינטרנט סיקיוריטי של קספרסקי מספק לכל הצרכים?
-
- 7 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום. יש לי כמה שירים ואני רוצה להשמיע בניפרד את המוסיקה שלהם, למשל יש לי דיסק מקורי של LINKIN PARK והייתי רוצה לקחת שירים ולשמוע רק את המנגינה שמעתי שיש תוכנות חינמיות שעושות זאת... אם למישהו יש לנק אני אשמח תודה ובוקר טוב לכולם.
-
- 5 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום! ברצוני לדעת האם קיימת תוכנה כזו שמהבהבת על פני המסך כמו פליקר לפי קצב המוזיקה המתנגנת ברקע? בנוסף תוכנות המכילות דברים יפים כמו במדיה פלייר, שנעים במסך בעת השמיעה יתקבלו בשמחה תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-