עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אשמח לקרוא חוות דעת על המערכת ועל היתרונות שלה ברמת המשתמש של חברים כאן . לפני כמה שנים ניסיתי את REDHAT ואני רק זוכר שעות של סבל וסיוט מתמשך. אומרים שהיום דברים השתנו,האמנם? יש פה לינק לסירטון הדמיה והשוואה בין לינוקס לויסטה,אני בטוח שהקצינו ביכולות של לינוקס. http://www.woot.co.il/2007/04/29/%d7%9e%d7%a8%d7%90%d7%94-%d7%9e%d7%a8%d7%90%d7%94-%d7%a9%d7%a2%d7%9c-%d7%94%d7%a7%d7%99%d7%a8-%d7%9e%d7%99-%d7%94%d7%99%d7%a4%d7%94-%d7%91%d7%9b%d7%9c-%d7%94%d7%a2%d7%99%d7%a8-%d7%95%d7%99%d7%a1

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  2. Started by Oranl,

היי, אני מחפש איזה אתר או תוכנה חינמית שאוכל לשמור בעזרתם סרטון מאתר קשת. נדמה לי שזה מוצג בפלאש אבל לא הצלחתי לשמור את הקטע וידאו (מארץ נהדרת אגב). מה האופציות שיש?

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  3. Started by naoriko,

פרצו לי לאיי סי קיו אני רוצה לדעת איך פורצים לאיי סי קיו או איך מוחקים את המשתמש של האיי סי קיו בבקשה זה נורא נורא נורא נורא חשוב תודה רבה רבה רבה לכל מי שמגיב באמת!!!!!!!!!!

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  4. Started by -twelve,

אני לא מצליח להתחבר לאייסיקיו 6 זה אומר לי שהססמא לא נכונה. לאיסיקיו 5 ו 5.1 אני מצליח להתחבר עם אותה ססמא (וכן בדקתי קאפסלוק וכל אלה). שאני מתחבר דרך אייסקיו 5 זה מחייב אותי לעשות התקנה של 6 אם אני לא רוצה זה סוגר את האייסי. במחשב השני אני מצליח להכנס דרך איסיקיו 5 וזה גם לא מבקש עידכון. אני יודע בוודאות את הססמא וזה עדיין לא מתחבר. יש לכם מושג מה אני צריך לעשות? תודה,תומר.

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  5. קראתי שיש המון בעיות לקרייטיב עם ויסטה אבל על בעיה כמו שלי עוד לא יצא לי לקרוא. יש לי את ה- Creative X-Fi Fatality Gamer התקנתי את הדרייברים האחרונים מהאתר של קרייטיב וכשאני נכנס ל-Volume Panel לבדוק אם אני שומע מכל הרמקולם כמו שצריך אני לא מצליח לשמוע מהסנטר ומהסאב והדבר גם מתבטא במשחקים/סרטים. יש למישהו מושג מה זה יכול להיות? הכבל מחובר כמו שצריך אגב.

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  6. Started by e.s,

???

7. האם אפשר לעזור לי למצוא דרייברים לצ'יפסט כרטיס קול ורשת?

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  8. אני הייתי רוצה לדעת איך אפשר לכבות את התוכנה הזאתי , למי שלא יודע וזה כנראה הרוב זאת תוכנה שמקציבים בה זמן לשימוש במחשב ואחרי הזמן המחשב מתאפס . הייתי רוצה לדעת איך אפשר לכבות אותה

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  9. Started by PT,

לאחר שעברתי למחשב החדש איבדתי את הגרסא הישנה של התוכנה והגרסאות החדשות פשוט זוועה. אז אני מחפש תוכנה חלופית שעובדת בדומה לבייבילון (עדיף חינמית) מישהו מכיר כזאת?

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  10. בוקר (?) טוב! במחשב שלי יש XFX GeForce 6500 על PCI-e והוא מחובר ב-DVI למסך. שמתי לב שהדרייברים של כרטיס המסך ישנים לאללה (2005) אז הורדתי את המעודכנים מהאתר של nVidia והתקנתי - אחרי ההתקנה, הכל עובד טוב מלבד העניין הקטן של התצוגה - אחרי מסך ה-loading של חלונות (XP) המסך נכנס למצב "Power saving". יענו - אין לו ריינג' יותר. הפתרון היחידי שמצאתי בינתיים היה לעלות את חלונות במצב בטוח ולעשות Roll Back, או פשוט להעלות את חלונות ב-last good configuration. מטריף לי את השכל, העניין הזה. מראש, אני עובד ב-60Hz ולא יותר... אין לי מושג למה זה קורה ואיך אני יכול לגרום לדרייברים החדשים לעבוד כמו שצריך. אשמח לכל עזרה. כבר הייתם תותחים בעבר אז חזרתי. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  11. בקיצור חיפשתי תוכנות להורדה והורדתי משו קיצר זה נכנס לי לסרגל הזה שנפתח כל פעם שלוחצים לחיצה ימנית על לינק שאפשר לשמור איתו הנה תראו מה זה מה שנוסף לי לשם זה מה שעשיתי מסביבו מלבן.. בקיצור איך אני מעיף את זה?? אל תשאלו אותי למה אבל זה ממש מפריע לי.. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  12. אני גוזר קובץ מסויים לכונן אחר אבל עדיין זה מראה לי בכונן הראשון ששם היה הקובץ שזה תופס מהדיסק הקשיח מקום.. אבל בעצם הקובץ כבר לא נמצא שם.. איך אפשר לסדר את זה? (טעיתי בפורום=/ זה היה אמור להיות בבווינדוס)

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  13. האם קיימת תוכנה שמאפשרת להפוף כל למילים כלומר שיהיה אפשר דרך מיקרפון לכתוב. + המלצה לתוכנה שמלמדת כתיבה עיוורת ( בעברית)

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  14. Started by pure perfection,

מה קורה ?? אני משתמש בתוכנה FLASHGET בשביל טורנטים , ה FIREWALL של הוינדוס כבוי ויש הפנית פורטים . אבל בתוכנה רושם לי NETWORK STATUS : FIREWALLED . זאת פעם ראשונה שזה קורה לי , בוינדוס הקודם זה לא היה קורה . תודה

15. Started by kobibo,

כאשר אני מנסה להסיר את הדרייבר אני נתקל בהודעת שגיאה וההסרה מבקשת להפנות אותי לקבצי ההתקנה של הדרייבר (לקובץ msi ) גם כאשר אני מפנה לקובץ אני נתקל בהודעה שההתקנה אינה חוקית ולכן אני מצליח להסיר את הדרייבר. אודה לעזרה דחופה.

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  16. Started by LL@SS,

שלום חבר'ה! אתמול ביצעתי רכישה נוספת של המשחק, רק הפעם בסטים.. קניתי לבן דוד שלי עותק אחד במתנה... הוא הוריד, התקין ,אבל כלום לא עבד, כנראה בגלל שהוא ניסה קודם את הפרוץ אז זה התנגש.....השאלה שלי היא כזו.... עכשיו הוא מוריד מחדש.. הסיר והתקין את סטים מחדש, ומחק כל קובץ אפשרי של הפרוץ. האם אני יכול לדעת מה ה CD-KEY שלו דרך סטים ? אם כן אני אתקין לו את הדיסקים שלי עם הסידי קי שלו..... תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  17. Started by x-pac,

המעבד עובד על 100 אחוז ואני לא עושה כלום [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  18. שלום לכולם יצרתי תיקיה בתוך תקיית incoming ( הורדות/נכנסות ) של האימיול ואני לא יכול למחוק אותה או את התוכן שלה , התוכנה אומרת שמישהו אחר משתמש בקבצים אלו . נכנסתי במצב בטוח - לא מחק , שיניתי הרשאות ( עדיין במצב בטוח ) , לא מחק , ניסיתי למחוק את כל תיקיית האימיול מהכונן , לא מוחק , ביטלתי שיתוף , לא מצליח למחוק , לא נותן לי למחוק גם מתקיית השיתוף של אימיול . היכן על המחשב הקובץ עוד בשיתוף ? ( וינדוס XP ) תודה . מחקתי את אימיול מהמערכת ועדיין לא ניתן להסיר את התקיה , מדוע אם עושים תקיה היא קשה למחיקה ?

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  19. תקשיבו אני לא מצליח לקבל ולעביר קבצים בתוך האי סי קיו משהו יכול לעזור לי ??? המספר שלי הוא 262572191

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  20. ניסיתי להתקין מחדש, מה שכנראה החליף לי את ה USER. בדקתי כמובן שה KAD מסומן ב V בדקתי שהפורטים של התוכנה מוגדרים בתור ברירת מחדל והתוכנה מאושרת בפיירוואל כמו שאמרתי לפני יומיים-שלושה לא היתה שום בעיה. המצב של הקדמילה כל הזמן ב "מתחבר" והוא לא הופך למחובר גם אחרי הרבה זמן..

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  21. Started by menihen16,

שלום חברים אני מנסה להתקין את המשחק GTA IV התקנתי אותו בעבר ועכשיו אני רוצה להתקין אותו שוב והוא ביקש ממני את ה WINDOWS LIVE. נכנסתי לאתר הזה כדי להוריד אותו(אני יודע איך להקתין אותו.כבר התקנתי אותו בעבר) http://www.rockstargames.com/support/IV/PC/patch/index.html וכשהורתי פתחתי והוא הראה לי שגיאה שהוא לא תומך ב win32 או משהו כזה. הנה תמונה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Da-Funk,

אני מקבל הודעת שגיאה פתאום במהלך המשחק : unable to reference memory at 00000F משהו כזה... רציתי לדעת ממה יכולה לנבוע הבעיה ? האם זה אומר שהזכרון הפנימי שלי נדפק ? שההתקנה דפוקה ? או שה patch של ה no-cd ... ? תודה לעזורים מראש

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  23. Started by liran10,

רציתי לדעת הטם יש תוכנה שיכולה לבדוק על איזה מהירות צרבו את הדיסק

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  24. אני רוצה למחוק שירים, דרך המדייה לייברי ושימחקו לגמריי מהמחשב האם יש דרך לעשות את זה ? תודה

• 2 תגובות
    • 621 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.