תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
ברשותי כמה תכונות אשר אינן תומכות בשפה העברית, לא ניתן לכתוב או לקרוא את העברית ובמקום עברית היא מציגה ג'יבריש. אני מעוניין לדעת האם ישנה אפשרות להוסיף תמיכה בעברית, ע"י עריכה של קבצי ההפעלה של התוכנה או דרך כל אפשרית אחרת. I HAVE SPOKEN
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי כיצד משתמשים בתוכנת התרגום סרטיםSubSync שבעזרתה ניתן ליצור כתוביות לסרטים... בתודה מראש... ???
-
- 2 תגובות
- 907 צפיות
-
-
אני לא מצליח להכנס לאתר דרך מוזילה... אני כאילו נכנס אבל שאני רוצה לכתוב הודעה או משהו כזה הוא אומר שאני לא רשום! מה לעשות? אני שונא Ie6 ...
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שאני מפעיל את NERO לוקח לו כמעט 2 דקות לזהות את הצורב. איפה התקלה? התקנתי לא מזמן XP PRO ובהתחלה הNERO זהה את הצורב בשניות, אבל אז עדכנתי כמה דרייברים, וזו התוצאה יש למישהו הסבר?
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
איך אפשר לפתור את הבעייה הנ"ל ברגע שאני מוריד קובץ אקרובאט הוא פותח לי את התוכנה ולא רואים שום דבר במסך
-
- 2 תגובות
- 910 צפיות
-
-
מחשב AMD XP1800 על לוח Gigabyte GA-7VXP עם 256MB DDR, מערכת הפעלה WinXP Pro ו Office XP Pro, כל העידכונים האפשריים ועדיין יש בעיה באאוטלוק, שעוברים מהודעה להודעה לוקח משהו כמו 10 שניות או יותר....? מישהו נתקל בבעיה דומה?
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
בבקשה תעזור לי אני חייב תורגמן דחוף הבביליון שלי דפוק (עברה תקופה הניסיון...) שיהיה עברי-אנגלי-עברי (יש לי מבחן קשה...)
-
- 2 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
יש לי חיבור כבלים ולא נתקלתי בבעיה הזאת קודם, מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
יש לי קובץ שיש בו תרגום לסרט והסיומת שלו היא SUB אבל אני רוצה לחלק את הקובץ הנ"ל ל-2 חלקים כדי שיתאים בדיוק לסרט, כיון שהסרט הוא גם 2 חלקים. עם איזו תוכנה עלי להשתמש כדי שאוכל לחתוך את התרגום בזמן המתאים ולפתוח לו קובץ המשך??
-
- 2 תגובות
- 913 צפיות
-
-
יש לי כמה קבצי mpeg בגודל של כ 430 מ''ב אבל כאשר אני הופך אותם ל divx בעזרת virualdub הם הופכים לקבצי 600 מ''ב, מה לעשת כדי לכווץ אותם ואיזה הגדרות לשנות?
-
- 2 תגובות
- 850 צפיות
-
-
יש לי בעיה מאוד מוזרה עם NORTON GHOST: בכל פעם שאני מנסה להיכנס לתוכנה ולשחזר פרטישן (דרך דיסקט הפעלה של התוכנה) בשלב כלשהו במהלך העבודה העכבר והמקלדת מפסיקים להגיב.... הדבר גורם לכך שאני לא מצליח להשלים את הפעולה ולבצע את השחזור. אני משתמש בעכבר ומקלדת USB ובדיסק ההפעלה שיצרתי יש תמיכה ב - USB. בהתחלה העכבר היה מפסיק להגיב בשלב שבו אני צריך לבחור את קובץ ה - IMAGE לשחזור ומאוחר יותר (לאחר כמה נסיונות) העכבר הפסיק להגיב אחרי מס' שניות. יש לציין שבזמן שאני עובד ב - WINDOWS אין לי שום בעיה. מה אני יכול לעשות??? אני פשוט חייב לשחזר את המחשב שלי ולא יכול להשתמש בתוכנה... האם יש דרך לבצע את השחזור דרך WINDOWS? האם יש לכם רעיון? עזרו בבקשה. בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך אפשר להוסיף אובייקטים לברייס 5? כשעושים IMPORT אז זה מאפשר להוסיף רק אובייקטים עם סיומות משונות - אבל איך\איפה אפשר ליצור כאלה אובייקטים?
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
-
במשחקים לפעמים אני לא רואה איפה אני עד שאני משנה את אפשרויות הגמה או הבהירות (שאין אותם בכל משחק) אז איך אני יכול לטפל בזה? ואם כבר הזכרתי את זה אז יש אלי את אותה בעיה גם כאשר אני מריצ קבצי וידיאו! btw יש לי מסך 19 של proview (קניתי לפני הרבה זמן והוא לא הכי איכותי)
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
יש אתרים כמו הפורום הזה למשל שכל פעם שאני נכנס אלהם התוכנה אומרת לי שהיא צריכה לעשות DEBUG האם אני רוצה לעשות או לא וכאשר אני רושם כן אז היא מגיעה למי שמכיר תיכנות אז כמו כתיבת תוכנה שבה אני אמור לשנות משהוא אבל לא רשום מה לשנות מה עושים ?
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
יש לי XP PRO ובאינטרנט אקספלורר הוא מוציא לי כל הזמן את הודעת השגיאה הבאה : A RUNTIME ERORR HAS ACCORRED DO YOU WHISH TO DEBUG ? אם תסבירו איך אני שם פה תמונה מהמחשב אני יוכל להראות לכם את ההודעה בקיצור איך אני יכול להפסיק את זה , אחרי ההודעה הוא לא מציג את הנתונים באותו דף שהיה אמור להיפתח
-
- 2 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להתקין ווינדווס 98 על מחשב שקיבלתי, ואין לי מאיפה להשיג fdisk, מכיוון שהboot disk של windows xp לא כולל את התוכנה (למיטב ידיעתי). אשמח אם תוכלו להפנות אותי לאתר שממנו אוכל להוריד את התוכנה, או אם תשלחו לי במייל (oavinoam@hotmail.com) אגב, יש לי PM7 אבל אני צריך את אף-דיסק ספציפית --Vega
-
- 2 תגובות
- 907 צפיות
-
-
לאחרונה שמתי לב למשהו מאוד מאוד מוזר ומעניין: התקנתי תוכנה בשם InterVideo WinDVR כדי להקליט מהטלוויזיה למחשב בפורמט SVCD והכל עובד פיקס, אני מקליט, שומר והאיכות מצויינת. הבעיה היא שכשאני פותח את הקבצים שהקלטתי בתוכנה Media Player שבאה עם ה-Windows, ישנו סמל קטן שזה התיאור שלו: הוא נמצא בצד ימין למעלה של הוידאו, הוא בנוי מתשעה ריבועים לבנים/שחורים (בהתאם לרקע שמאחוריהם) כאשר בתוך הריבוע הימני העליון ביותר יש ריבוע נוסף, קטן יותר בצבע שחור/לבן (בצבע המנוגד לצבע הריבוע הגדול יותר שבו הוא נמצא). מה שמוזר ומעניין פה, זה שהסמל מופיע רק כאשר אני פותח את הוידאו ב-Media Player. כאשר אני פותח את הוידאו ב-PowerDVD אין את הסמל! כאילו לא היה שם מעולם! שמתי לב שזה כך גם בכל הקליפים שיש…
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש בטורבו ספקל שבע. הבעיה היא שאני לא יכול להתמש בספרייה crt ואם אני מנסה אני מקבל הודעה שביצעתי חילוק באפס, ךמרות שאין קשר. אם מישהו מכיר תיקון ויכול לשלוח לי\אותי, אני אודה לו מאוד
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
יש לי רשת קטנה של מחשב שולחני ועוד אחד נייד שמחוברים לראוטר שמחובר למודם בכבלים איך אני מגדיר במירק כדי שאני אוכל להתחבר? אני מבין שזה קשור לפרוקסי אבל כל מה שניסיתי לא עוזר לא יודע אם זה משנה אבל אני בארה"ב והראוטר מחובר אלחוטית לנייד
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אמרו לי להוריד את התוכנה PERTITION MAGIC ובעזרת לעשות פורמט ... (נשמע לי מוזר) אבל אני לא יודע איך לעשות את זה (אם אפשר בכלל) בכל אופן אני לא יודע איך מפרמטים NTFS ! הדיסקט שיש לי לא יודע לפרמט NTFS רק FAT32... הורדתי PERTITION MAGIC 8.0 בבקשה עזרה ! אני מת לעשות פורמט !!! 8)
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
-
-
תמיד לאחר שאני מפרמט ומתקין את הווידוס מחדש (XP), ה Status Bar ב IE תמיד מופיע ולאחר זמן מה הוא כבר לא מופיע וכל פעם אני צריך ללחוץ VIEW --> Status Bar בכדי שהוא יופיע. האם יש דרך לגרום לו להופיע כברירת מחדל? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כאשר אני לוחץ על המאפינים של המצלמה אני לא יכול לשנות שם כלום (אי אפשר להוזיז ) יש לי WIN 2000 ומצלמה חדשה של GENIUS ובתוכנות של המצלמה אני רואה טוב איך אי יכול לראות טוב גם בNetMeeting
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
יש בדיסק קובץ מסויים ואני רוצה שכאשר מכניסים אותו לכונן הוא יתחיל אוטומטית להעתיק אותו לתקייה מסויימת ב HD! אז איך אני עושה זאת?
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אני מחפש את תוכנה להמרת סרטי וידיאו. מ AVI ל MPEG, עם יכולת דחיסה הטובה ביותר מבלי לפגוע באיכות יותר מדי. ???
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-