עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by ViP,

שלום לכולם אני מחפש תוכנת קול שנגיד אומרים באנגלית שלום ברמקול שמחובר למחשב אז זה ירשום לי שלום על המסך באנגלית מי שמוצא את התוכנה הזאת הוא מלך! גאון. ותודה מראש לכל מי שמוצא תוכנה כזאת

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by DRAGON-MAN,

אני חדש פה נעים מאוד :AR15: :asthanos:

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  3. Started by Joe Blow,

שלום לכולם מישהו יודע כיצד ניתן לצרוב סרט בפורמט SVCD עם כתוביות? יש לי את קובץ ה mpeg מוכן ויש לי קובץ של כתוביות. חיפשתי מדריך באתרי הכתוביות אבל לא מצאתי. יש מדריכים כיצד לצפות בסרטי divx עם כתוביות במחשב אבל לא איך ניתן לצרוב אותם ב SVCD (הפורמט מאפשר צריבת כתוביות על ה CD). תודה.

4. Started by prince amir,

אני משתמש לרוב עם התוכנה הזן ןהיא מאוד טובה אבל יש לי בעיה רצינית איתה כרגע כאשר התקנתי את מערכת ההפעלה מחדש והעלתי את התוכנה , בחלק שלוחצים PUBLIC כדי להעלות את רשימת השרתים אני לא מקבל כלום כל שינוי גם ממצב ACTIVE למצב PASSIVE לא משנה הרבה , הוא פשוט מקבל RECIVING ואז כלום צריך עזרה נ.ב גם בלי FIREWALL יש בעיה.

5. נותן לי הודעת שגיאה Cannot play back the file. The format is not supported. אני חושב שהקובץ הוא דיו איקס אבל זה לא משנה, כי יש לי עוד קבצי סרטים שכן עובדים רק הוא לא עובד, יכול להיות שזה משו אחר או שבטוח זה שהקובץ המסוים הזה פגום?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Bug2000,

בכלל יש גירסה לוינדאוס כזה? :-\

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  7. את MBM לא היתה לי בעיה להפעיל על הלוח הישן שלי (7IXE) תודות לטבלה שיש באתר של MBM שמפרטת איזה סנסור מראה מה. הבעיה היא שעם הלוח החדש שלי (7VRXP REV2), השמות שמופיעים לי בתוכנה לא תואמים את אלה שבאתר... הנה שמות הסנסורים שמופיעים באתר: SIS950/ITE8705F* SIS950/ITE8705F-1 LM83-7 remote בתוכנה עצמה יש לי: LM83-7 remote1 LM83-7 remote2 LM83-7 remote3 וכן: SIS950/ITE8705F-1 SIS950/ITE8705F-1-Diode SIS950/ITE8705F-2 SIS950/ITE8705F-2-Diode SIS950/ITE8705F-3 SIS950/ITE8705F-3-Diode השאלה היא מה לבחור ואיפה? חסר לי בתוכנה ה-SIS950/ITE8705F, ומשום מה מופיעים לי שלושה remote-ים... (אם זו שאלה מפגרת אני מתנצל מראש...)

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  8. Started by odedn,

שלום, מישהו שמע על וירוס כזה? (אם זה וירוס?) אני לא יכול לחייג לספק אינטרנט שלי (מודם חיוג רגיל). החיוג נתקע. (ללא הודעה, החלון חיוג פשוט נשאר על המסך). אם אני משנה את מספר היעד לחיוג אפילו בספרה אחת, לדוגמה, מוסיף "1" בסוף- או משנה איזושהיא ספרה- עובד כמו שעון! לא משנה אם אני יוצר התחברות חדשה או ישנה לאינטרנט. אותה בעייה. ניסיתי הכל. המחשב פשוט לא מרשה לחייג את המספר הזה! לדעתי רק יכול להיות וירוס. כמובן שמייד תחמנתי את המאניאק והוספתי 1 בסוף המספר ה"אסור" אחרי שני פסיקים, ככה שה-1 אובד ולא מפריע בחיוג. אבל איזה עוד נזקים הוא עשה/עושה/יעשה?! כבר סרקתי עם AntiTrojan ו-Norton Antivirus מעודכנים והם לא מצאו כלום. מישהו שמע...

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  9. Started by hard_comp,

ישנו אתר שאליו אני נוהג להכנס פעמים רבות לתפריט הניהול שלו ולשם כך עלי להקיש שם משתמש וסיסמא אך דא עקא שבפעם הראשונה כשהקשתי את שם המשתמש והסיסמא הוא שאל אותי האם אני רוצה לשמור את הסיסמא כך שבפעם הבאה לא אצטרך להקיש אותה ועניתי בשלילה. עכשיו אני לא מוצא דרך להחזיר את המצב לקדמותו ז"א שאכתוב את שם המשתמש והוא יראה את הסיסמא באופן אוטומטי תודה רבה לכולם מראש

• 2 תגובות
    • 5.6k צפיות
  10. Started by lioroza,

8)מחפש בדחיפות תוכנה שנקראת חיפושון lioroza@supertech.co.il

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  11. Started by juve12,

אני רוצה ליצור מונה של מספרים כמו מספור אוטומטי אבל ברגע שמוחקים את הרשומה המונה מתעדכן זאת השורה שהייתה אחרי השורה שנמחקה מקבלת את המספר של השורה שנמחקה אני חושב שצריך לכתוב איזה קוד רק לא יודע איך בדיוק לעשות את זה תודה על עזרה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by Predator,

אני מנסה לפתוח ATTACHMENTS והם מאופרים (בצבע אפור) כלומר לא אקטיבים נדמה לי שזה איזה בעיה של הגדרה אם יש לכם מושג איך לסדר את זה אני אשמח

• 2 תגובות
    • 968 צפיות
  13. Started by udi,

יש לי בעיה יש לי סרט אבל התרגום שהורדתי לא מסתכנן טוב עם הסרט האם יש תוכנה אשר מאפשרת לתקן את התרגום ולערוך אותו ? נ.ב. עשיתי חיפוש אין תשובה לשאלה ששאלתי.

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  14. Started by TeaTime,

יש לי בעיה אני לא מצליח להתחבר ובבדיקה הוא אומר שיש FIRWALL שמונע ממני להתחבר למרות שאין לי FIREWALL איך עוקפים את זה? נ.ב האם יש קשר לזה שיש לי XP?

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  15. Started by mic,

מחפש לינק לתוכנה טובה שממירה כל סוגי הפורמטים.

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  16. Started by juve12,

האם יכול להיות מקרה כזה שאנטיוירוס פוגע בקבצי שנשלחים באימייל ואם יש אפשרות כזאת אז איך אפשר לתקן אותה בכול אופן לא נירא לי הגיוני דבר כזה אבל אמרו לי שיכול להיות מקרה כזה תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  17. Started by User_Name,

איך אני עושה ב Nero שלא יסגור דיסקים? ואיך אני עושה שקודם כל הוא יעתיק את הדיסק לHard Disk ואחר כך לדיסק? תודה

• 2 תגובות
    • 956 צפיות
  18. Started by jj516,

אהלן אנשים, יש לי בעיה עצומה! הורדתי את הדרייבר החדש של Elsa דגם 3100 והתקנתי אותו, הוא לא עבד טוב אז עשיתי ROLL BACK DRIVER ב XP. עכשיו כשחזרתי לדרייבר הקודם אין שום בעיות (דגם 2942), אבל אני בטעות מחקתי את הדרייבר הישן מהמחשב שלי בלי לבדוק עם החדש עובד, ככה שאני נמצא עכשיו עם הדרייבר הישן אבל אין לי גיבוי אליו. מה אני אוכל לעשות? נ.ב. ל XP עם האפשרות של ה ROLL BACK DRIVER כנראה יש אפשרות לשמור את הדרייבר האחרון בו היא השתמשה, מישהוא יודע עם זה יכול לעזור לי?

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  19. מישהו מכיר תוכנה שתסרוק לי את התוכנות במחשב ותגיד לי את המספר גירסא ותגיד לי מה החדשה ביותר שאפשר להשיג ומאיפה. אם מישהו מכיר אז שיגיד לי מאיפה להוריד. תודה

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  20. Started by blabla2002,

היי רציתי לדעת איזה שפת תיכנות כדי יותר ללמוד אם אני יכבר ++c וhtml אז איזה ספר לקנות

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  21. Started by mistuki,

כל מה שאני רוצה הוא לפרמט את המחשב מבלי לגרום נזק..יש הרבה זבל מה שאני צריך זה את השיטה מה להשאיר הsystem ומה למחוק תודה

• 2 תגובות
    • 899 צפיות
  22. כאשר אני צורב את קבצי MP3 מהמחשב שלי או מCD אחר דרך מדייה פלייר 8 של WIN XP הם לא נשארים בדיסק הצרוב כקבצי MP3... מה עושים וכיצד כדאי שזה ישארו ב MP3

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by doorman,

כאשר אני רוצה לרשום משהו בעיברית באקספלורר (כמו לדוגמה ההודעה הזאת) זה יוצא לי בג'יבריש. אין שום בעיה בעיברית עם כל התוכנות האחרות, אני צריך לרשום את ההודעה הזאת ב-Word ואז להעתיק אותה לאקספלורר כדי שהעיברית תצא נורמלית. לא שיניתי שום הגדרות והיום בבוקר ראיתי את זה פעם ראשונה. אגב, עם אנגלית אין בעיה בכלל. למישהו יש רעיון ? תודה רבה מראש. The Doorman

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  24. שלום. אני מחפש תוכנה לזיהוי פונטים. יש לי תוכנת גרפיקה(PHOTOSHOP\PAINTSHOP, לא זוכר), ככה שזה יכול להיות פלאג אין. כמו כן, אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לשים סיסמאות לקבצי EXE, ככה שרק מי שיודע את הסיסמא יוכל להפעיל את הקובץ. עדיף תוכנות FREEWARE. תודה.

25. Started by Sweet_Tooth,

למה כשאני נמצא בשרת אני מקבל כל הזמן את ההודעה הזאת: Closing Idle connection in 30 seconds ואיך אני יכול להיפטר ממנה?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.