עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by abarbotel,

מחקתי בטעות מהרגיסטרי כל מה שהיה קשור בתכנה anti malware malwarebyets anti ועכשיו שאני בא להתקין מחדש אני מקבל הודעת שגיאה צירפתי קובץ תמונה שמראה את ההודעה שאני מקבל איך מסדרים את זה? [attachment deleted by admin]

2. כותרת. תודה רבה מראש.

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  3. Started by gt2,

יש לוח של חברת TRUST מדגם TB 4200 ואני משתמש בווינדוס 7 גרסת 64 ביט ואין להם דרייברים מתאימים יש להם לגרסת 32 ביט אבל לויסטה יש ל64 ביט איך אני מתקין דרייבר של ויסטה על ווינדוס 7? ניסיתי להתקין רגיל ולא עובד יש איזשהו משהו שצריך לעשות כדי שזה יעבוד או דרייבר אחר?

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  4. Started by AvalonX,

אני מחפש תוכנה דומה

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  5. Started by nim901,

אני כרגע משתמש ב mediainfo שנותנת לי רק קצב העברה ממוצע של הסרט. אני מחפש משהו שגם יתן לי מידע על הpeek שהסרט מגיע אליו, מישהו מכיר תכונה כזו?

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  6. אני רוצה להתקין את התוכנה - נרו אבל שיהיה לי בהתקנה רק מה שאני חפץ, למשל: Nero Burning Rom Nero Express ועוד כמה פונקציות שימושיים. א. מבקש שתציעו לי איזה פונקציות שימושיות מהרשימה של הנרו נעדיף להתקין. ב. ואיך לסמן על מספר פונקציות ב-V כדי שתותקן

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  7. Started by peshon,

אני משתמשת בתוכנת אי סי קיו 6.5, עד עכשיו הצלחתי לראות אחרים ואחרים ראו אותי ושמעו אותי דרך מצלמת האנטרנט והמקרופון שברשותי. אך קרה לאחרונה משהו ואינני יודעת מה , כיום אינני מצליחה לתקשר עם אחרים דרך המצלמה והמיקרופון , כלומר איני רואה/ שומעת אחרים ואחרים אינם מצליחים לראות/לשמוע אותי . ברצוני לציין שהמיקרופון והמצלמה עובדים מצוין במחשב שלי והאיי סי קיו , ליתר ביטחון התקנתי מחדש , אך שום דבר לא עזר.בתמיכה של המצלנה שקניתי אמרו שכנראה זו בעית חומרה אז פניתי לטכנאי ואף הוא לא עלה על הבעיה. ברשותי מערכת חלונות xp. אודה לכם אם תמצאו פתרון לבעיתי.

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  8. Started by TPack,

שלום לכולם, היום עדכנתי את הנרו שלי לגרסה 9 ואני לא מוצא את האפשרות לצרוב DVD, סרט בפורמט DVDR המגיע בתיקיית Video_TS . אשמח אם מישהו יכול לכוון אותי איפה בתוכנה אני יכול למצוא את זה, חיפשתי בקבצי העזרה באתר שלהם והתוצאות היו לא ממוקדות. תודה.

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  9. Started by orelzion,

שלום! במחשב של אחי המצגות לא נפתחות בפאוורפוינט, הוא מציג שגיאה שטוענת שהאנטי וירוס חוסם, אז ניטרלתי את האנטי וירוס, ועדיין לא נפתח. הוא על windows 7 rc 64bit, אנטי וירוס avira, ואופיס 2007.

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  10. Started by EcSm,

שלום. אני לומד לתיאוריה דרך האתר הנ"ל אך ישנה בעיה עם הצגת התמרורים, מי שמכיר את האתר יודע כי האתר מציג את הסבר התמרור בצד כשעוברים עליו, אולם אצלי ההסבר מופיע "באמצע", מה שמקשה על הקריאה וההבנה. מצורפת תמונה להמחשה. יש לציין כי הבעיה מופיעה גם באקספלורר כל סוגיו (7 ו6), גם בפיירפוקס (על סוגיו...) גם על כרום וגם אופרה (דף שעובד עם אופרה ולא עם פיירפוקס? מה חשבתי לעצמי? :-X). [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  11. האם אפשרי לארגן את כל השירים מלמעלה למטה מהתאריך הכי עדכני להכי ישן? ככה אוכל לסדר את הרשימה לפי השירים הכי חדשים למעלה והכי ישנים למטה... תודה אנשים יקרים![br]פורסם בתאריך: 14.06.2010 בשעה 17:12:44 מישהו ? בבקשה זה נורא דחוף

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  12. המצלמה הדיגיטלית שלי מצלמת בפורמט AVI, קטע וידיאו של 3 וחצי דקות שוקל 400 מגה בערך. אני צריך תוכנה שתמיר לפורמט וידיאו שתופס פחות נפח, ומאפשר שיתוף בפייסבוק/יוטיוב. עדיפות לתוכנה חינמית.

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  13. Started by Bebush,

שלום, הורדתי לפני שבועיים בערך את גרסת הpreview של 3.7 ואתמול מחקתי את הגרסה הזאת 3.7 ואיתה נמחקו לי כל התוספים שהיו לי ל3.6.. יש איזו שהיא דרך לשחזר את כל התוספים שהיו לי? גם סקריפטים לקוף המשומן וכו'..?

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  14. Started by WarNet,

אני לא מצליח לראות שום דבר גם לא יו-טיוב, megavideo או דבר דומה הסיבה שהדפדפן מחכה שכל הקטע יירד אם זה סרטון של מס' דקות ביו-טיוב,אז אני צריך לחכות מס' דקות עד שהוא יירד (הדבר הטוב,שאין תקיעות בכלל) אבל אם זה סרט ,אז זה בעייה ניסתי עם IE ועם FF הבעייה חוזרת בעבר אם הייתי משתמש ב-ccleaner ,אז זה היה מסתדר וכשזה הפסיק לעזור ,הייתי עושה restart וזה היה מסדר אבל עכשיו שום דבר לא עוזר איך אני מסדר את זה?[br]פורסם בתאריך: 28.07.2009 בשעה 21:45:32 מישהו?

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  15. Started by Nyromith,

בזמן האחרון אני מתעסק הרבה עם מערכות Windows Server. לצערי אף אנטיוירוס טוב שאני מכיר לא רוצה לרוץ עליהן בטענה שהוא לא מיועד למערכות הפעלה לשרתים. אני די חושש להשתמש במערכות האלה בלי אנטיוירוס, ולכן נאלצתי לחפש אנטיוירוס לשרתים. האנטיוירוס הכי טוב שנתקלתי בו הוא Symantec Antivirus Corporate. הבעיה היא שהגירסה האחרונה שלו היא 10.1 ל-XP ו-10.2 לויסטה. גרסה 10.1 יצאה ב-2007, לכן אני מאוד חושש שהיא מיושנת מדי ולא תגן עלי מפני איומים חדשים. אשמח לשמוע חוות דעת של אנשים שניסו את האנטיוירוס הזה.

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  16. Started by Iko89,

אי מנסה כרגע להעביר את הפרופיל שלי (עם כל התוספות והסימניות) מהFF שאני עכשיו איתו אל FF במחשב אחר העברתי את התיקיה של הפרופילים ופעלתי לפי ההוראות האלו: אבל כל פעם אני מגיע למצב שנפתח לי פרופיל חדש פשוט בלי כל התוספות שלי .. מה עושים ?

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  17. Started by Genom_g,

השאלה היא כמה יעלה לי לפי הערכה גסה שלכם לעשות באנר בפלאש לאתר שלי

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  18. Started by assaf181,

שלום לכולם. לא מזמן עברתי לפיירפוקס, ויש לי בעיה די מעצבנת. כששלוחים לי לינק, למשל במסנג'ר, אני לא יכול לפתוח אותו בלחיצה. אם אני לוחץ עליו לא קורה כלום, ואני צריך להעתיק אותו לשורת הכתובות כדי להכנס. הפיירפוקס מוגדר כדפדפן ברירת המחדל. מישהו יודע מה הבעיה?

• 5 תגובות
    • 671 צפיות
  19. שמעו התקנתי את הFF 3.0.8 ואני לא רוצה שזה יהיה הדפדפן שיהיה ברירת מחדל אני זוכר בגרסא קודמת זה שאל אותי אם אני רוצה אבל עכשיו עשה מה בראש שלו איך אני יכול להגדיר שהIE8 יהיה ברירת מחדל? כי אני אוהב להישתמש בFIREFOX אבל אח שלי לא אוהב את זה הוא רוצה IE והוא לא מבין בשיט במחשבים והוא מתעצבן מזה אז בשביל למנוע אי נאימות עדיף שיהיה לו את הIE שהוא לוחץ על הסמל שלו :

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  20. Started by locolico,

אני צריך להגדיל את כונן סי שלי . האם מישהו יודע איזו תוכנה יכולה לעשות זאת? יש לי ויסטה 64 ביט ותוכנת easeus תומכת רק ב 32 ביט תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  21. מקווה שזה הפורום הנכון אז ככה - עשיתי New User Script, כתבתי את הסקריפט, תיאור (מה הקטע של הnamespace? חבר אמר לי פשוט לכתוב שם את כתובת הדף שבה אני רוצה שזה יפעל... זה זה?) ושמרתי את הסקריפט בManage User Scripts, כשאני לוחץ על הסקריפט הזה כתוב לי בIncluded Pages את הדף שאני רוצה שזה ירוץ עליו... כל מה שכתבתי זה פונקציה אחת, איך אני גורם לGreasemonkey להריץ את הפונקציה הזו כשאני נכנס לדף? (אני בקושי יודע JS, אז תסלחו לי אם זה משהו שאני אמור לעשות דרך הJS ולא דרך Greasemonkey)

22. Started by Radeon38,

שלום רציתי להתקין את התוכנה והלכתי לאתר היצרן.נסיתי להתקין את גרסא 8 ואת גרסא 7 וקיבלתי הודעת שגיאה כזו : unicode system are corrently not sppurted אני עובד עם XP 32 ביט באנגלית עם 1.5 גיגה זיכרון ומעבד אתלון XP 1.8

23. Started by shibby15,

אני מחפש תכנה להמרת ווידאו, מAVI ל WMV (או כל פורמט אחר שנתמך ע"י הzune). מה שאני מחפש זה משהו כמה שיותר נוח וקל לשימוש, לדוגמא כמו שעובד הכלי של מיקרוסופט להקטנת תמונות: בקליק ימני על הקובץ. או לכל הפחות בגרירה לאיזה חלון של התכנה כי כרגע אני עם winavi ושם צריך כל פעם למצוא את הקבצים עם סייר. אשמח לעזרה והמלצות תודה רום

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  24. בגירסה האנגלית של GOOGLE TOOLBAR יש לחצן שממלא טפסים אוטומטית. האם הוא קיים בגרסה העברית? אם כן - איך מוסיפים אותו? (חיפשתי והתייאשתי)

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  25. Started by GaTor120,

עם SOCKET A,הגעתי ללינק הזה: http://www.abit.com.tw/page/en/download/download_driver_detail.php?pFILE_TYPE=Driver&pMAIN_TYPE=Motherboard&pTITLE_ON_SCREEN=NF7&pSOCKET_TYPE=Socket%20A אבל אין שם את כל הדרייוורים כמו למשל כרטיס קול. אשמח לעזרה תודה רבה!!

• 4 תגובות
    • 671 צפיות

דיונים חדשים בפורומים