תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
התקנתי את הגרסה החדשה של התוכנה ועכשיו בכל הכפתורים בכל התפריטים מופיעים סימני שאלה במקום טקסט... גם אחרי הסרה והתקנה מחודשת של גרסה זאת וגם של גרסאות אחרות זה קורה. יש לציין שבעבר זה היה בסדר. מה קרה פתאום? אשמח לעזרה!
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
שאני מנסה לגלוש(כרגע אני במחשב אחר),מופיעה לי ההודעה הזאת:"This File Does Not Have a Progrem associated with it for preforming that action.create an association in the folder options in control panal" כול פעם שאני שם כתובת בחלון הכתובות ולוחץ אנטר זה מה שזה פותח לי.עזרה?
-
- 9 תגובות
- 714 צפיות
-
-
תראו כבר מאתמול זה משגע אותי אפיול שזה מופעל אצלי התוכנה שחוסמת אותם הם עדיין מופיעים לי חופשי!! ובכמויות שזה תוקעאת המחשב לדקה!! ניסיתי AD-AWARE SE זה מצא לי הרבה זבל מחקתי הכל אבל זה ממשיך!! דרך אאגב משהו מוזר בזון אלרם האחרון זה רושם לי בחלונן הקטן למעלה שזה מריץ לי DLL כ-APP מה זה אומר נראה לי פרצו לי למחשב חבל מאוד שאני לא יכול לבדוק אם נורטון כי הוא 2002 ועבר זמנו ואין לי משהו אחר אז אם זו תולעת יש למישהו איזה אתר להוריד אנטי וירוס חינם חינמי תודה עריכה מופיע לי בחלון גם WINDOWS NT APP גם כן למהה ממתי רק מאתמול זה התחיל לפני זה בחיים לא היה מופיע
-
שלום. זאת לא הפעם הראשונה שאני מתעסק עם תוכנת עיצוב, ועם כל התוכנות למדתי להשתמש ברמה חובבנית+ בכוחות עצמי (פוטושופ,אימג' רדי,פלאש,גוגל סקאצ' ועוד) אבל התוכנה הזאת ממש מסובכת... ניסיתי קצת להתעסק איתה ולא הבנתי כלום. אפשר הסבר קצר מה בתכלס התוכנה הזאת עושה? הבנתי שהיא עורכת וידיאו ואפשר להוסיף עליהם אפקטים, דבר שתמיד רציתי לעשות, אבל לא הבנתי איך עושים את זה? הביאו לי מדריכים אבל הם לא מתחילים ממהתחלה וזה לא מובן לי. ממה שהבנתי אני גורר סרטון וידאיו לליר חדש ואז בצד ימין יש אפקטים ואני מוסיף אותם וזהו? איך עושים לדוגמא כדור אש (מישהו פה פרסם סרטון של זה) או כל מיני אפקטים מגניבים? (באופן כללי) תודה
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום , יש לי מחשב אחד בבית שהWindows Installer לא עובד בו משום מה . לא יודע אם זה ככה הרבה זמן רק אתמול ניסיתי להתקין שם משו ולא הצלחתי . אי אפשר להתקין במחשב הזה דברים בגלל זה . ניסיתי כל מיני דברים לא הצלחתי . אפשר עזרה בבקשה ? תודה מראש , אבי
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
הורדתי את העונה הראשונה של חברים יש 24 פרקים כל סיומת של פרק היא OGM יש לי די.וי.די קורא דיוקס אבל את הפורמט הזה הוא לא קורא מה אני יכול לעשות כדיי שאני יוכל לראות את זה בדי.וי.די ואיך לעשות את זה? תודה דרך אגב על העטיפה של הפרק שצרבתי כתוב ogg vorbis אם זה עוזר במשהו
-
- 5 תגובות
- 713 צפיות
-
-
נמאס לי כל פעם לפתוח את תיקיית השירים ולחפש שירים מסויימים. אפשר לקבוע שירים שבלחיצה אחת יתנגנו?
-
- 8 תגובות
- 713 צפיות
-
-
איזה גירסת אמיול הכי עדכנית וטובה שיש היום?
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
בוקר טוב, הבעיה היא כזאת, ישנם אתרים שאני נכנס אליהם, IE6 טוען את התמונות וכשהוא מסיים הוא מציג את כולן לרגע ואז הכל נעלם. למישהו יש מושג??? נ.ב. SHOW PICTURES הוא על ON.
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום, איזה תוכנה הכי מומלצת לקריאת טמפרטורות ולהצגת מידע בווינדוס 7 תודה
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
ואז להעביר לשם את הקבצים כל אחד לסיפריה המתאימה לו.
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
יש לי בעייה, אני עושה מצגת, ואני רוצה שהמעבר בין השקופיות יראה כמו ספר נפתח - שכשאני אעביר שקופית, השקופית הנוכחית תיעלם כמו שמעבירים עמוד בספר, ואז יראו את השקופית הבאה. האם זה אפשרי?
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם, אני משתמש בכרום כבר תקופה ארוכה ואני מאוד אוהב את הדפדפן, אבל מישהו יודע איך אני מגדיל את הקיצורים שלי לאתרים ליותר מ-8 אתרים כמו פה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
היי זה ממש דחוף (יש לי סרט להגיש למחר) ערכתי את כל הסרט ולפני זה לכדתי את הקטעים מתוכו בעזרת חיבור הדי וי (מצלמת סוני) עכשיו סיימתי לערוך את הכל ואני לא יודע איך אני מייצא את הסרט חזרה למצלמה תודה רבה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
יש Ad-Aware חדש חדש -1.06- ויש ישן 06 מה יותר טוב אני לא יודע מה להוריד ....
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתרוץ לי ברקע ושתשמור לוג של כל השינויים שעוברים במחשב. (העברת/מחיקת/שינוי שם של קבצים - לא חובה) אבל אני רוצה שהיא תשמור בלוג איזה תוכנות רצות ברקע ואם תוכנה חדשה נפתחה או שתוכנה שכבר פועלת נסגרה. יש איזה תוכנה טובה שעושה את זה?
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך תוכנה לשחזרו קבצי powerpoint פגומים
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שהשעון .. בצד אך עושים את זה.?!?!?!... כי נמאס לי לראות את ה winamp מול הפנים שלי אני משתמש עם גריסא 5 אך אני יכל למזאר אותה לאיפה שהשעון של הwindwos ועדין שהמוזיקה תפעל
-
- 5 תגובות
- 713 צפיות
-
-
על איזה תוכנת שיתוף אתם ממליצים ולמה?
-
- 10 תגובות
- 713 צפיות
-
-
יש לי נגן של sandisk sanse בכל מחשב אחר אני מחבר אותו ללא תוכנה הוא עובד שאני מחבר אותו למחשב שלי אני מקבל במנהל התקנים סימן צהוב אחד ואחד רגיל USB MASS STORAGE DEVICE מה זה יכול להיות ו ואיך אני מסדר את זה ניסיתי להסיר את זה זה לא עזר
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שתי מחשבים במשרד ואני עובד בשתיהם בג'ימייל. יש בעיה מאוד קטנה ומאוד מעצבנת שאני לא מצליח לפתור כאשר אני בא להוסיף שתי קבצים מאותה תיקייה אני מכניס את הקובץ הראשון שנמצא בתיקייה בשם נגיד "מחשבים". כאשר אני בא להוסיף את הקובץ השני החלון נפתח בשנית אבל לא בתיקיית "מחשבים" הוא שוב מגיע למסמכים שלי ועכשיו צריך שוב לחפש את התיקייה במחשב. במחשב אחד תמיד זה חוזר לתיקייה האחרונה שהשתמשתי ובמחשב השני יש את הבעיה הזו. לרוב אני שולח מכתבים עם המון קבצים וזה ממש מעצבן לחזור ולחפש כל פעם את התיקייה אני יודה לכם על פתרון תודה מראש רן
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
מצאתי שיש תוכנה מעולה הנקראת TOMTOM אך אין מפה של ישראל שם. יש FREEMAP אבל היא לא עובדת בסלולרי שלי(תוכנה צריכה הרבה משאבים). מישהו...?
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
המצמוץ הזה של הפרצוף שמישהו מתבר לא עובד לי מה לעשות???
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
קימיים היום באינטרנט שתי חבילות קודאקים מובילות, K-Lite Codec Pack 64-bit Add-on K-Lite Mega Codec Pack Vista Codec Package 4.3.5 - x64 VistaCodecs x64Components השאלה היא מה אני אמור להתקין אם ברשותי מערכת הפעלה Vista 64Bit ואיזה חבילת ערכות מומלצת ביותר? הבנתי שאני אמור להתקין חבילת קודאקים של 32 ביט וגם של 64 ביט והם עובדים ביחד, והחבילת של ה64 ביט מתאימה לנגן של 64 ביט בלבד ולכן חובה להתקין שתי ערכות. עכשיו השאלה היא מה ההבדל בין VistaCodecs x64Components לבין Codec Package 4.3.5 - x64. בקיצר, אשמח לקצת סדר ואיזה חבילות קודאקים עליי להתקין כדי להיות שקט ורגוע שביידי את החבילה הכי טובה בשוק האינטרנט.
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-