תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
אני חייב לדעת איזה כפתור נכנס לאפשרות הזאת לSAFEMODE בGA-P53-DS3
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
אם מישהו מכיר ויכול להסביר לי מאיפה אני מוריד ואיך להישתמש, אני אודה לו מאוד
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שמזהה פרצות אבטחה ויכולה לסגור תפרצות . אם מישהו יכול להביא לי אני אודה לו מאוד....
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מוזרה שאני נתקל בה בעת הורדת קובץ גם ב I.E וגם בפיירפוקס. אני מנסה להוריד סתם קובץ שקיבלתי למייל או איזה שהוא קובץ מאתר כלשהו (מאתרים שונים, מיילים שונים וכו'), למשל: אני רואה שהקובץ שאני רוצה להוריד הוא 4 MB, אני רואה שהוא מתקדם בהורדה שלו ופתאום כשהוא מגיע בערך לחצי מהגודל הוא כותב שהוא סיים להוריד. כשאני מסתכל על הקובץ שירד, אני לא מצליח לעבוד איתו כי הוא בעצם לא מלא... כשניסיתי להוריד את אותם הקבצים במחשבים אחרים, הם ירדו בצורה תקינה לגמרי. למה דבר כזה יכול לקרות? תודה,
-
- 5 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אני ממיר וידאו אנלוגי לוידאו דיגיטלי ומקבל 4.5 ג'יגה לשעת קלטת האם זה הרבה? איך ניתן לצמצם את הנפח של הוידאו בלי לפגוע באיכות בצורה קיצונית? תודה
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
יש לי מאגר לא מבוטל של וידיאו על המחשב ואני מחפש תוכנה טובה לנהל את זה, משהו כמו מדיה סנטר, רק לא משהו מפלצתי שמשתלט על כל המסך וטוחן משאבים, משהו קל. משהו שיראה לי בצורה יפה את הסדרות שיש, עונות... הפרקים יוצגו כתמונה, ולחיצה עליה תתחיל את הוידיאו. משהו בערך כמו הממשק של אייטונס, רק שיתמוך מן הסתם בAVI
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום, בסרטים מסוימים הרזולוציה פחות טובה. באחרים הסרט מקוטע, כאילו זה הרצת תמונות סטילס במהירות נמוכה ממהירות הצפיה. הסאונד לא נפגע. הבעיה התחילה כנראה בזמן הפעלה במקביל של נגן קריסל ונגן מדיה פלייר. קריסטל הוסר, בוצע עידכון ל- DIVX, XIVD , לא עזר. הסרתי את מדיה פלייר 11 (שתי תוכנות שהופיעו בלוח הבקרה). הבעיה נפתרה במדיה פלייר 9. התקנתי שוב את מדיה פלייר 11 הבעיה חזרה. האם נגזר עלי לחיות עם 9 לעד :'(
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
יש את NERO שהוא הכי מפורסם.. אבל הוא גם הכי טוב? יש תוכנות אחרות שמוגדרות כטובות מנרו..? או משו כזה.. ??? תודה ;D
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
השאלה בכותרת, תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום. עד עתה, הייתי עם XP עברית והאקספלורר היה בהתאם. כרגע, אני עובד על ווינדוס וויסטה-אנגלית, שם מן הסתם הצדדים של סרגלי הכלים הפוכים. האם/איך ניתן, באופן ספציפי, באקספלורר 7, לשנות את כיוון סרגלי הכלים?
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
שלום,לא ידעתי אם לרשום את זה כאן או במקום אחר.מנהלים,אם אתם חושבים שהבעיה הזו קשורה לפורום אחר,תעבירו אותה לפורום המתאים. אז ככה,בזמן האחרון אני ניתקל באי הצלחת כיבוי המחשב.אני מכבה את המחשב בצורה שצריך(התחל-כיבוי..) זה כותב לי שהוא שומר נתונים ואז נתקע ולא נכבה.זה קורה בד"כ שהמחשב דלוק הרבה זמן .יש לי מעבד אטלון 64,3200Mhz (אם זה משנה). בעיה שניה,האינטרנט לא מתנתק לי.לפעמים שהאינטרנט מחובר למשך יותר משעתיים(פחות או יותר)שאני לוחץ על "התנתק" החייגן נתקע ומופיע לי מין שעון חול שכזה(העכבר),והמחשב לא מגיב עד שאני עושה ריסטארט.מישהו יודע מה מקור הבעיה? תודה לכולם.
-
- 6 תגובות
- 740 צפיות
-
-
מחפש תוכנה שאני שם על הדיסק און קי וברגע שאני מחבר אותו למחשב אז כל מה שמוקלד על המחשב מועתק גם לדיסק און קי. כלומר זה מועבר אליו כל עוד הוא מחובר למחשב וברגע שאני מנתק אותו אז שום דבר לא נשמר/מותקן על המחשב. תודה רבה!!
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
מה יכולה להיות הבעיה והאם עוד מישהו חווה תופעה דומה?
-
- 7 תגובות
- 740 צפיות
-
-
-
שלום. אני רוצא להעלות תמונה שלי לאתר כלשהו אבל הבעיה היא שהקובץ גדול מדיי, גמעת מגה, ואני צריך לקבץ את זה לחצי מגה. איך אני עושה את זה? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
מישהו מכיר אחת כזאת? אם כן, מאיפה אפשר להוריד?
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום, החלפתי היום את הדיסק הקשיח בנייד שלי ועל כן נדרשתי להתקין מחדש את מערכת ההפעלה. רציתי לשאול על איזה אנטי וירוס אתם ממליצים להתקין עכשיו?
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
בסוף ההתקנה אני מקבל הודעה שעשיתי uninstall לחלק מההתקנה ולכן אצטרך להתקין מחדש. אני לא עשיתי כלום יותר חשוב מזה, כאשר אני נכנס כאדמיניסטרטור לlocal security policy אני מקבל הודעה הבאה: Windows cannot open the local policy database. Access to database has been denied יש לי win2k עם sp2
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שהיא אומרת. אף אחד כאן לא יודע בפורומים? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום, (רשמתי את זה גם בפורום מצלמות דיגיטליות כי לא ידעתי לאיפה זה שייך למרות שפה זה נראה יותר מתאים). צילמתי סירטוני ווידאו במצלמה הדיגיטלית שלי ועכשיו אני רוצה לעשות מהם סרטם, הבעייה היא שהם עם סאונד ואני רוצה להוריד להם את הסאונד ואם אפשר דרך התוכנה movie maker שמגיעה עם הווינדוס. (XP) תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אני מנסה לסדר את המחש הנייד של ידידה שלי, המחשב מסוג Sony Vaio PCD-FX301 (דורון 800, 256 MB, כונן דיודי) מערכת הפעלה win 2000PRO SP4. ויש בעיה מעצבנת שהכונן DVD מסרב לפעמים לקרוא דיסקים (לא משנה הסוג), אין בעיות בהגדרות הכונן הוינדוז, וניקיתי את העיינית. והכונן לפעמים מזהה את הדיסקים ומפעיל אותם, אבל שניסיתי להתקין office 2000, ההתקנה נכשלה באמצע. המערכת הפעלה מלאה כנראה בוירוסים וטרואנים, כי אי אפשר להכנס ל safe mode, ובהפעלה רגילה ישנה הודעת שגיעה עפ גמר התחול המחשב, של חוסר בקובץ Rundll. יכול להיות שהבעיה של הכונן DVD נובעה ממערכת הפעלה גמורה?
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
תודה רבה http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/Driver_Model.aspx?ProductID=2775&ost=windows+7+32bit#anchor_os זה הלוח אם ! הכרטיס מסך מובנה
-
- 5 תגובות
- 739 צפיות
-
-
כפי שאנרמ בכותברת אבל לא WINDOWS MOVIE MAKER וגם לא premiere(כי זה כבד מידי למשב שלי ומסובך בשביל חדשים) משהו באמצע אני מניח
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
הווינדוס כל הזמן מציק לי לגבי דרייבר להתקן הזה ובכלל אין לי מושג מזה... יש לי רק שני כרטיסים במחשב, כרטיס מסך וכרטיס קול AUDIGY 2, את הכרטיס קול התקנתי מדרייבר שהורדתי מהאתר של CREATIVE... את הדרייברים של הלוח הורדתי מהאתר של DFI, ובכל זאת זה לא מתקין לי את זה... למישהו יש מושג מזה זה ? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
? עריכה-אה,ומאיזה עד איזה מספר אני יכול לרשום את מספר הפורט?
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-