תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
יש לי קבוצה של אתרים שכשאני מגיע אליהם, אני מעוניין שאני אופנה לאותו מיקום (כלומר ספריות וקבצים) אבל בשרת אחר. מדובר בשרתים שמחזיקים מאמרים אקדמאיים - לחלק מהאתרים יש לאוניברסיטה פרוקסי שמחזיק העתק ולכן אם במקום לגשת לאתר המקורי (לדוגמה portal.acm.org) אני אגש לאתר של האוניברסיטה (portal.acm.org.ezproxy.openu.ac.il) אז אני אוכל לקרוא את המאמר בלי לשלם. אני יודע שאני יכול לעשות את זה על ידי שינוי של קובץ ה-hosts שלי אבל אולי מישהו מכיר תוסף של פיירפוקס שיודע לעשות את זה בצורה יעילה יותר?
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
בחלק מהשירים כתוב רצועה ולא את השם של השיר איך אפשר לשנות את השמות ?
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
יש לי את התוכנה והיא מראה שמעבד הפרסכוט מגיע ל55 מעלות איך אני עושה בתוכנה SPEEDFAN שהמאוורר יעבוד יותר מהר אם בכלל אפשר?
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
Nero Exp'6 לא מצ ליחה , מכניס את הדיסק של הדי וי די , והוא כותב עדיין שיש לי על הדיסק 700 מגה. מכירים תוכנה?
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
מה אני צריך לעשות כדי שלא תופיע השגיאה הזאת תודה לכל מי שעזר [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 5 תגובות
- 700 צפיות
-
-
מה קורה ?? יש לי מצלמת אינטרנט ישנה שהיא מחברת JETION דגם M/C 042001 . הדיסק שלה אבוד , עכשיו אחרי שהתקנתי וינדוס 7 המחשב זיהה אותה לבד בלי דיסק . בהגדרות של המסינגר היא עובדת בסדר כשאני נכנס להגדרות של האודיו והוידאו אבל כשאני מנסה לעשות שיחת וידיו עם מישהו היא לא עובדת למה ?? תודה
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
לאחרונה שמתי לב לתדירות גבוהה יחסית של שגיעות ווינדוס,התנתקויות אינטרנט ומסכים כחולים,נכנסתי ל-msconfig וראיתי את זה : :o מישהו יודע מה זה? הרצתי בדיקה עם Malwarebytes וזה מצא לי trojan .tracur system32\cryptnet32.dll malware.trace system32\crt.dat rootkit.agent system32\drivers\str.sys איך מוחקים?
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנת שולחן עבודה מרוחק שלא תשפיע על השימוש במחשב הנשלט, ותעבוד על רשת ביתית דרך ראוטר, רצוי שהתוכנה תהיה חינמית. תודה מראש, אורי
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
שלום יש לי קבצים שהסיומת שלהם היא PIC. אשמח לקבל את המלצותיכם לתוכנה שיודעת לפתוח את הקבצים הללו. עדיפות כמובן לתוכנה חינמית. תודה.
-
- 5 תגובות
- 699 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש איזו תוכנה שמבטלת את הדיבור בשירים כי אני רוצה לשמוע רק את המנגינה יש כזאת תוכנה?
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
חברה שלום. מה היא גירסת GHOST המתקדמת ביותר היום, ואם איזה גירסה אתם ממליצים לעבוד. תודה לכולכם.
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
בוקר טוב, הבעיה היא כזאת, ישנם אתרים שאני נכנס אליהם, IE6 טוען את התמונות וכשהוא מסיים הוא מציג את כולן לרגע ואז הכל נעלם. למישהו יש מושג??? נ.ב. SHOW PICTURES הוא על ON.
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום, אני גולש בכמה דפדפנים ביחד, ואני משתמש בפייסבוק. יש אפשרות לשתף את החיבור? זאת אומרת להתחבר פעם אחת בכרום ואז זה מחובר כבר באקספלורר ובמוזילה, או לפחות באחד מהם... אשמח לכל תגובה, כל רעיון, כל דבר. פשוט משגע אותי להתחבר כל כך הרבה פעמים. שיתוף קוקיס? תודה ויום טוב
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום, אני חדש פה ואני צריך מדריך בעברית או מדריך ברור באנגלית ל3dsmax 7, ממש מדריך כדי להתחיל מ0 וקצת דברים בסיסיים... תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
:ylsuper:
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך תוכנה לשחזרו קבצי powerpoint פגומים
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אני משתמש ב EMULE MORPH XT (אין לי כח להורדות איטיות ) בגרסא הכי חדשה שלו = 6.7 מישהוא קיבל את זה חוץ ממני ? דרך אגב ,התוכנה עובדת יופי אם אני רושם NO
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
על איזה תוכנת שיתוף אתם ממליצים ולמה?
-
- 10 תגובות
- 699 צפיות
-
-
ואיזה סגורים? ובכלל כשאני מתקין את התוכנה האם כל הפורטים סגורים\פתוחים?
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום. אני זקוק לתוכנה אשר יהיה אפשר איתה לקחת מספר תיקיות שבהן יש קבצי MP3, ולמרכז להם את הוואליום?ז"א, שלכולם תיהיה אותה רמת וואליום ככה שכשאני אצרוב אותם על דיסק, לא אצטרך כול פעם לשנות ת'נוב וואליום במערכת סטריאו. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שתי מחשבים במשרד ואני עובד בשתיהם בג'ימייל. יש בעיה מאוד קטנה ומאוד מעצבנת שאני לא מצליח לפתור כאשר אני בא להוסיף שתי קבצים מאותה תיקייה אני מכניס את הקובץ הראשון שנמצא בתיקייה בשם נגיד "מחשבים". כאשר אני בא להוסיף את הקובץ השני החלון נפתח בשנית אבל לא בתיקיית "מחשבים" הוא שוב מגיע למסמכים שלי ועכשיו צריך שוב לחפש את התיקייה במחשב. במחשב אחד תמיד זה חוזר לתיקייה האחרונה שהשתמשתי ובמחשב השני יש את הבעיה הזו. לרוב אני שולח מכתבים עם המון קבצים וזה ממש מעצבן לחזור ולחפש כל פעם את התיקייה אני יודה לכם על פתרון תודה מראש רן
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
-
אני מיתכוון ... יש לי דפדפן מקסטון ועברתי לפיירפוקס ועכשיו אני רוצה להעביר את כל הלינקים של הסימניות במקסטון לסימניות של פיירפוקס . איך עושים את זה?
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום! אני צריך תוכנה שמחברת קובץ כתוביות עם קובץ של סרט והכל נצרב ביחד! אם תוכלו לתת לי שם מדויק זה יהיה מצוין! תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום, לאחר חודש שלם בלי בעיות וקריסות למיניהן קרתה לי היום קריסה. בדקתי את קובץ המינידאמפ ורשום שם משהו על הדרייברים של NORTON ANTIVIRUS 2009. התוכנה עבדה טוב 3 ימים והיום גרמה לקריסה. *** WARNING: Unable to verify timestamp for SYMTDI.SYS *** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for SYMTDI.SYS Unable to load image \??\C:\Windows\system32\drivers\NAV\1000000.07D\SYMFW.SYS, Win32 error 2 *** WARNING: Unable to verify timestamp for SYMFW.SYS *** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for SYMFW.SYS *** WARNING: Unable to verify timestamp for SYMNDISV.SYS *** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for SYMN…
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-