עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by TheTNT.COM2,

היי, יש לי וינדוס XP ואיבדתי את הסיראל שלו... איך אני יכול לדעת אותו?

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  2. Started by aviad91,

שלום! פרמטתי אתמול את המחשב. ואבד לי הדיסק עם הדריברים ללוח אם ואני לא מוצא מאיפה להוריד ואם מצאתי זה היה לביוס ואני לא יודע מה עושים עם זה. הלוח אם הוא p5b-v של asus. אני ממש צריך עזרה כי אין לי לא סאונד ולא אינטרנט אם זה בכלל קשור לזה.. תודה לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 689 צפיות
  3. יש לי הרבהת מונות במחשב ואני צופה בהם לפעמים אני רוצה משהו שיקל עליי יש תוכנה \? כזו חוץ מה מציג תמונות של windwos תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  4. Started by LRa,

בוקר טוב, הבעיה היא כזאת, ישנם אתרים שאני נכנס אליהם, IE6 טוען את התמונות וכשהוא מסיים הוא מציג את כולן לרגע ואז הכל נעלם. למישהו יש מושג??? נ.ב. SHOW PICTURES הוא על ON.

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  5. היי! תודה לכל מי שיעזורר לי... אני כבר שבוע לא מצליח להכנס לאייסי, לפעמים הוא נכנס והוא מראה לי שאף אחד לא מוחבר ואחרי שנייה יוצא, לפעמים הוא מתחבר ואני שולח הודעות והוא כותב לי "שליחת ההודעה נכשלה" אותו דבר במסן, משחקי אונליין לא מתחברים לי. בבקשה אל תגידו לי "בדוק פייר וול" תגידו לי מה זה ואיך אני מסדר את זה בדיוק! תודה ענקיתתתתתתתתתת לכל העוזרים!

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  6. המצלמה הדיגיטלית שלי מצלמת בפורמט AVI, קטע וידיאו של 3 וחצי דקות שוקל 400 מגה בערך. אני צריך תוכנה שתמיר לפורמט וידיאו שתופס פחות נפח, ומאפשר שיתוף בפייסבוק/יוטיוב. עדיפות לתוכנה חינמית.

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  7. למה האברטס לא מראה לי את כל הסמלים טמפ' וRPM כמו למשל מאוררי מארז,מאורר ספק ? תמונה איך מסדרים את זה? והאם יש עוד תוכנה טובה ופשוטה כמו האברסט ? ושנותנת אפשרות לשים את הטמפ' בסרגל ליד השעון ?

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  8. אהלן אנשים. העברתי ממחשב קודם כונן קשיח מסוג WD 160 8M SATA2 ואיני מצליח לפרמט אותו משום קיימים בו קבצי מערכת שכנראה נשארו מההתקנה במחשב הקודם. ולכן איני מצליח לפרמט אותו בשום דרך. אני מבצע פירמוט דרך הווינדוס והוא אומר שאי אפשר להשלים את הפרמוט מכוון שקיימים על הכונן קבצי מערכת. איך אני יכול למחוק את אותם הקבצים ולפרמט את הכונן במלואו? תודה רבה. :

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  9. Started by ShayKing,

לקחתי לחבר שלי את הלפטופ העגלה שלו שזה IBM THINKPAD מעבד 1400 זיכרון חצי ג'יגה בקיצור פירמטתי אותו והתקנתי עליו XP PRO+SP3 לפני זה היה מותקן הום אדישן. הבלתי צפוי זה שהכל הותקן אבל לא מזהה תכרטיס רשת ואת הקול ועוד כמה דברים ,ניסיתי להוריד דרייברים מהאתר של IBM לא עזר ,מישהו יכול לעזור?

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  10. Started by the red dragon,

שולם לפני כמה זמן החלפתי מויסטה לXP התקנתי את כול הדרייבירים וכולם עובדים הכול סבבה! ברוך השם! רק הדרייברים של AUDIO לא עובדים המחשב שלי זה משחב נייד Lenovo n100 והדרייברים פשוט לא עובדים אני מתקין וזה בעמצא ההתקנה כותב לי אתה השגיאה הזאת שלח על ועל תשלח מה אני עושה ? תודה רבה רבה לעוזרים אני מתקוון הדרייברים של הקול REALTEK לא עובדים

11. יש לי מחשב מחובר לרשת האינטרנט שלא מחובר אליו מסך/עכבר/מקלדת והוא נמצא במיקום שאין אליו גישה פיזית. מישהו מכיר תוכנה מתאימה ? בתודה מראש (= עריכה: יש לו IP קבוע.

12. Started by Ronll,

אני לא יודע מה בדיוק הבעיה חומרה או תוכנה אני די בטוח שזאת התוכנה כי היה לי את זה פעם ... בגלל שהצלחתי להפעיל את זה פעם אבל שיחקתי GTA SAN ANDRES ונפל המחשב , ועשיו כשאני מנסה להפעיל כל אפליקצית שדורשת קול זה עושה , אין OUTPUT איך מתקנים שלב אחר שלב עזרה!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 7 תגובות
    • 689 צפיות
  13. Started by LifeOverIP,

ברשותי דיסקים של קומפי, שנרכשו טבין ותקילין, אני מעוניין לגבות אותם למקרה (לא תלוש מהמציאות) שהם ישרטו/ינזקו בצורה כזו או אחרת, אך הדיסקים מוגנים מבני העתקה. 1. האם יש מניעה חוקית לבצע גיבוי עצמי, לשימוש עצמי, של המוצר שנרכש כדין? 2. אשמח לקבל המלצה לתוכנה היודעת לבצע את ההעתקה, גיגול פשוט הביא לתוצאות שלא עובדות. תודה.

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  14. שלום לכולם! דוד שלי בעל עסק (פחחות וצבע) והוא ממלא דוחות שמאות כבר הרבה שנים בצורה ידנית ומפקסס דרך פקס רגיל. רציתי לדעת האם אפשר קיימת דרך לייעל את העבודה שלו ע''י סריקה חד פעמית של דו''ח שמאות ומילואו כל פעם דרך המחשב. מישהו מכיר דרך? שאלה נוספת,האם אפשר לאחר המילוי לפקסס את הדו''ח דרך המחשב? אשמח לשמוע ממכם בקרוב :] שלומי.

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  15. אני מחפש תוכנה טובה שמאפשרת לי לתקן תמונות, לבחור רזולוציה, ומשקל מקסימלי לתמונה (משהו כזה) ולבסוף התוכנה תעבד בבת אחת את כל התמונות שיש במיקום שבחרתי ( Batch ) ותיצור תיקייה חדשה ובה התוצר. פתחתי אשכול דומה אבל הוא עסק בוידאו וזו הסיבה שפתחתי אשכול חדש. תודה מראש על העזרה. ובבקשה לא להגיד לי "PhotoShop" כי אני לא מתכוון להתקין תוכנה גדולה בשביל מטרה כזאת כשיש המון תוכנות קטנות שעושות את העבודה בצורה לא רעה בכלל. השאלה איזה תוכנה, אני רוצה המלצה.

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  16. Started by dinay,

אני משתמש ב EMULE MORPH XT (אין לי כח להורדות איטיות ) בגרסא הכי חדשה שלו = 6.7 מישהוא קיבל את זה חוץ ממני ? דרך אגב ,התוכנה עובדת יופי אם אני רושם NO

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  17. Started by RazKaziRo,

תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 689 צפיות
  18. Started by SaXtoR,

לפניי יומיים התוכנה החליטה יותר לא להוריד מראפיד שר כל שאר השרתים שהתוכנה כן תומכת בהם זה מצליח להוריד וניסתי עשרות פעמים. כלום לא עוזר עם ראפיד. הוא כל הזמן רושם לי Temporally Unavailable וסופר שניות בצבע אדום כזה , אני עושה לו REUSME וזה לא עוזר. הוא עדיין לא סופר 45 שניות של הכרטיס(ticket) שהוא צריך לקחת בשביל להתחיל בהורדה סגרתי אותה והפעלתי מחדש הרבה פעמים, לא עזר, אז עשיתי ריסט - גם אז לא עזר. הסרתי אותה לגמריי, ושמתי עוד הפעם מחדש גירסה יותר ישנה ועידכנתי לגירסה הכי חדשה(כמו שהיה באותה אחת לפני שמחקתי אותה) עדיין יש את הבעיה... וזה רק בראפיד לאחרים יש גירסה כמו שלי אבל אין להם את הבעיה. הם חשבו אולי נגעתי באיזשהי הגדרה או משהו - אבל לא נגעתי בכלום. עובדה שהתק…

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  19. לפי מה ששמעתי הנורטון גוסט לא תמוך בחיבור SATA

• 5 תגובות
    • 689 צפיות
  20. Started by toska,

שלום. אני זקוק לתוכנה אשר יהיה אפשר איתה לקחת מספר תיקיות שבהן יש קבצי MP3, ולמרכז להם את הוואליום?ז"א, שלכולם תיהיה אותה רמת וואליום ככה שכשאני אצרוב אותם על דיסק, לא אצטרך כול פעם לשנות ת'נוב וואליום במערכת סטריאו. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  21. הדיסק ריק!! יש שלוש תמונות... איך אפשר לשחזר את זה?? אני חייב יש תמונות ממש חשובות לי!! בבקשה תעזרו לי! תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  22. חוץ מ"מאחה דיסק" יש עוד עיניינים לשפר את הביצועים? זה פיסחות לשמה שקונים מחשב חדש הוא טס במהירות האור כמו שהוא צריך להיות, ואחרי כמה עשרות התקנות , נגמר לו הסוס, לא בטירוף, אבל עד שהאייקונים עולים בDESKTOP, או עד שהם מוצגים שפותחים WINDOWS EXPLORER. כמובן שיכול להיות בגלל שזה ויסטא, אבל זה לא נכון כי בהתחלה זה טס וידוע שהארד דיסקים דופקים את הביצועים(המחשב בן חצי שנה-8 חודשים נדמה לי)

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  23. השאלה בכותרת ^^^ תודה לעוזרים!!

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  24. מה עושים בכדי לפתור הבעיה עם מצלמת האבטחה?

• 5 תגובות
    • 689 צפיות
  25. Started by hellyeahmofo,

http://www.mirc.co.uk/get.html במקום גרסה 6.12 המלאה בבאגים , אגב , עם מישהו עדיין עם גרסאות 6.0 - 6.03 ו 6.11 להחליף מייד , כי יש backdoor בגרסאות האלה שדרכו אפשר להריץ סקריפט שסוגר לכם את המירק , ובכלל עדיף לא להשתמש במירק בגלל היוצר שהוא פיני פרו - ערבי אנטי ישראלי ואם אתה לא יכולים להשתשמש בתוכנות אחרות , כי באמת מירק זו סה"כ הממשק הכי נורמלי שהתנסתי בו אז כמובן פשוט אל תרכשו את התוכנה if you know what i mean

• 3 תגובות
    • 689 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.