תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם אנשים ,אני חדש פה ולא כל כך מבין בנושאי הפורום אז רציתי לשאול אותכם שאלה: אם יש לי תוכנת עריכה על המחשב וברצוני לערוך עליה סרטים שיועברו לקלטת VHS אז איך אני מחבר את הוידיאו למחשב שלי כדי לערוך סרטים?? ד"א למה כשאני מנסה לערוך סרט במחשב שלי(לא דרך הוידיאו..) הוא או מראה לי מסך שחור או שהוא מראה לי את הקטע הארוך בקפיצות תמידיות??. אני משתמש בעותק חוקי של ADOBE PREMIER 1.5. תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אני כבר יותר משבוע מחפש את הגרסה הזאת בכל מקום אפשרי גוגל ,קאזה,פורומים , מיול עצמו ועוד עוד ולא מצאתי את הגרסה הזאת שמעתי שהיא הכי מהירה ולכן אני כל כך רוצה אותה אז אם מישהו יכול להביא לי לינק ישיר או לשלוח לי את זה ב icq cceav תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
MSN Messenger ו Windows Live Messenger. כי זה עבודה שחורה לאסוף אותם אחד אחד אחרי פרמוט. תודה, רבה, בז'נגלו.
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אם מישהו מכיר ויכול להסביר לי מאיפה אני מוריד ואיך להישתמש, אני אודה לו מאוד
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
היי, יש לי את winamp 5 למוזיקה, ואת bsplayer לסרטים. יש לי שלט פשוט שלצערי יכול לשלוט רק בתוכנה אחת ולכן אני מחפש נגן מולטימדיה טוב שתומך בניהול של אלפי שירים (media library) וגם תומך בהצגת סרטים (כתוביות, סכרון האודיו לוידאו ופיצרים דומים לbsplayer). (אני לא אוהב את הנגן וידאו של ווינאמפ...) מישהו מכיר חיה כזאת?
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
בצעתי את היצוא מפיירפוקס וייבוא לאקספלורר וכל שמות המועדפים יצאו בג'יפריש איך ניתן לבצע באופן תקין?
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מוזרה שאני נתקל בה בעת הורדת קובץ גם ב I.E וגם בפיירפוקס. אני מנסה להוריד סתם קובץ שקיבלתי למייל או איזה שהוא קובץ מאתר כלשהו (מאתרים שונים, מיילים שונים וכו'), למשל: אני רואה שהקובץ שאני רוצה להוריד הוא 4 MB, אני רואה שהוא מתקדם בהורדה שלו ופתאום כשהוא מגיע בערך לחצי מהגודל הוא כותב שהוא סיים להוריד. כשאני מסתכל על הקובץ שירד, אני לא מצליח לעבוד איתו כי הוא בעצם לא מלא... כשניסיתי להוריד את אותם הקבצים במחשבים אחרים, הם ירדו בצורה תקינה לגמרי. למה דבר כזה יכול לקרות? תודה,
-
- 5 תגובות
- 690 צפיות
-
-
לאחר חיפושים רבים במערכת הפורומים אני נאלץ לשאול.. לאחרונה שידרגתי את חבילת האינטרנט מ-750K ל-2.5 מגה...איך אני יכול להגדיר את ההגדרות האופטימליות של האימיול?
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לשלוט באמצעות המקלדת או משהו מהיר על המסך בווליום של הLINE IN בכרטיס קול המובנה של המחשב. איך אפשר לעשות את זה?
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
תוכנה למשל כמו BOOTICE.EXE אם אני משנה דרכה את הMBR של הארדיסק עם שתי מחיצות, אין סכנה שהחלוקה תעלם?
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום, שאלת הניובי של היום: מישהו יודע איך אני יכול לשמור קובץ בפורמט DIVX ב- PREMIERE ELEMENTS? תודה!
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
-
שמתי לב לבעיה מוזרה לאחרונה, כשאני עושה חיפוש בדף אינטרנט בפיירפוקס אז פתאום הוא מקפיד לי באנגלית על אות ראשונה גדולה. למשל אם אני מחפש בדף מסויים את המילה great הוא לא ימצא כלום אם זה מופיע כ Great. עד כמה שאני זוכר זה לא היה ככה אף פעם, מישהו נתקל בזה?
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
זוכרים את הוירוס המציק הזה שהמחשב נסגר אחרי דקה מה אני עושה איתו אז בבקשה תנו פיתרון
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום. יש לי win xp עם netmeeting 3 . אני לא מצליח להתחבר לשרת microsoft internet directory . הוא כותב לי שהשרת לא נימצא. למה ? יש לי גם מצלמת רשת. אני רואה את עצמי , אבל איך עושים שמישהו אחר יראה אותי ? כשאני כותב מספר ip הוא כותב לי שהמחשב לא נמצא. בקיצור ,יש למישהו סבלנות בשבילי להסביר לי איך משתמשים בתוכנה הזאת ? בתודה מראש. רוני.
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
האם יש תוכנה לניהול רוחב הפס? לדוגמא אם אני מפעיל אימיול ואיסיקיו מסנג'ר ואקספלורר ואני רוצה להקצות יותר משאבים (רוחב פס) למשהו אחד- יש תוכנה בשביל זה? אולי משהו שדומה ל ויינדוס ט אסק מנג'ר של ויידוס אקס.פי רק בשביל רוחב הפס ולא זיכרון וסי.פי.יו?
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי במחשב קובץ טקסט שיצרתי. סתם קובץ רגיל. רשמתי בו משהו. לחצתי על מקש ימיני של העכבר ובatrribute שלו בחרתי בadvance ןסימנתי V בשורה של encyption. עכשיו, התקנתתי מחדש את המערכת הפעלה על אותו מחשב שוב אחרי מילחמה עיקשת עם וירוס קשה, ואני כמובן לא מצליח לפתוח את הקובץ. אני מקבל access deny כל פעם מחדש. שיניתי את שם המחשב והשם משתמש להיות בדיוק כמו קודם אאבל זה לא הועיל. למישהו אולי יש פתרון לזה???
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את הקאזה הוא פשוט לא מתחבר, ואני לא יכול לבצע חיפוש. האינטרנט שלי עובד כמו שצריך, המחשב נקי מוירוסים וספיוור, והתקנתי כבר 6 גרסאות שונות, ובכולן נתקעתי באותה הבעיה. אפשר בבקשה פתרון לבעיה אם מישהו מכיר אותה?
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
יש לי את התוכנה והיא מראה שמעבד הפרסכוט מגיע ל55 מעלות איך אני עושה בתוכנה SPEEDFAN שהמאוורר יעבוד יותר מהר אם בכלל אפשר?
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
היום ניסתי לצרוב קבצי Image דרך nero express אבל כאשר אני נותן לה לצרוב את קובץ הcue היא אומרת לי שהיא לא מוסגלת לפתוח את הקובץ,וכאשר אני נותן לה את קובץ הbin היא כותבת לי שזה פורמט לא מקובל. מה קרה לה?. עד עכשיו היא צרבה מצוין. יש לציין ששמתי את הקבצים שברצוני לצרוב בתיקיה משלהם. האם עשיתי טעות כלשהיא?.
-
- 8 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום, החלפתי היום את הדיסק הקשיח בנייד שלי ועל כן נדרשתי להתקין מחדש את מערכת ההפעלה. רציתי לשאול על איזה אנטי וירוס אתם ממליצים להתקין עכשיו?
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אני בניתי תוכנה משלי בבית כדי שהתוכנה תעבוד באופן תקין אני צריך להתקין מספר תוכנות בנוסף כמו OFFICE ,ACROBAT REDER וכו כל פעם שאני מעתיק את התוכנה למחשב חדש אני צריך להתקין את כל התוכנות מחדש וזה מיאש האם יש כלי של microsoft או כל חברה אחרת אשר באזרתה אני יכול לקחת את כל התוכנות שאני רוצה להתקין ולאגד אוןתם תחת קובץ .EXE סטנדרתי של windows כך שיהיה לי קובץ התקנה שמכיל את כל התוכנות שאני צריך להתקין פלוס התוכנה שכתבתי ובלחציה על התקנה כל התוכנות שלי יותקנו באופן אותומטי והתוכנה שלי תועתק למקום יעודי בדיסק הקשיח ואפילו תיצור לי קיצור דרך על ה DESKTOP אני רוצה להפוך את כל התוכנות לקובץ התקנה בודד על דיסק משהו מכיר כלי שיכול לעזור לי ליצור קובץ כזה תודה רבה מראש ski farm
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם יש אפשרות באקרובט לבחור אובייקטים מהמסמך ע"י סימון (כמו האפשרות שיש בתוכנה Foxit PDF Editor) ? באקרובט אני לא מצליח לסמן במדוייק וכל סימון מכניס בתוכו גם פריטים מסביב. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
ניסיתי אותה והיא מהירה מאוד. באיזה שיטה היא עובדת?
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-