תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
עד הגירסא החדשה השתמשתי בsession saver שאני לא בטוח שהיא כזאת טובה מבחינת השימוש בזיכרון אבל לא מצאתי פתרון אחר. עכשיו כשיצא הגירסא החדשה ואין עדכון לSS אני מחפש תוסף אחר כי די מעצבן לעבוד בלי תוכנה כזאת. האמת אני לא מבין למה זה לא מגיע כבר בתוך הפיירפוקס זה דבר נחוץ לכל אחד וברוב דפדפני הIE יש את זה.
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
הייי שבוע טוב לכולם אז ככה אני צריך לקחת תמונה רגילה ולהפוך אותה לקובץ AI FOR PC אם למישו יש פריהנד (אני לא יודע אז זה רק למק או גם לPC) ויכול לעשות לי את זה בבקשה שילחו לי הודעה בפרטי....
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום לכם!!! רציתי לשאול כמה שאלות על התוכנה daemon tools. 1. מה השימוש שלי איתה? למה בעצם אני צריך אותה? 2. ובגדול מה התוכנה הזאת עושה? (עם יש מאמר אז מצויין). בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
היי בזמן האחרון נכנסתי דיי חזק לעניין של עריכת סרטים. רציתי לשאול על התוכנות אדובי פרמייר ואדובי אפטר אפקט: מה כל אחת מהן עושה ומה ההבדל בינהן (עד עכשיו אני עושה הכל עם WIN MOVIE MAKER2). אם יש מישהו שממש מבין ולא איכפת לו להקדיש כמה דקות לעזור לי אז שבבקשה ייצור איתי קשר באיי סי קיו תודה!!
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
יש לי בעיה במקסטון שתמונות מסוג GIF קפואות, למשל האווטר שלי קפוא וכל הסמיילים שאמורים לזוז קפואים. חשבתי שזה בגלל ההגבלות, אבל גם לאחר שביטלתי את כל ההגבלות זה לא הסתדר... יש לציין שבפיירפוקס הGIF עובדים בסדר, אבל אני מעדיף את מקסטון הרבה יותר. תעזרו לי בבקשה...
-
- 7 תגובות
- 714 צפיות
-
-
כאשר אני מנסה להתקין את SR-1a לאופיס 2000 אני מקבל את ההודעה שהעדכון כבר מותקן אצלי למרות שהוא לא. יש פתרון לנושא? תודה מראש שלומי
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
שלום לכולם! בעבר כבר עשיתי את זה אבל אני חושש שהפעם זה לא יעבוד.. אני רוצה להגיש למורה כמה קבצי וורד.. אבל שיתנו שגיאה כשתנה לפתוח.. כדי שאני אקבל דחיה בהגשה.. בעבר עשיתי זאת ע"י הגשת קובץ מותאם לאופיס חדש יותר ממה שיש בבצפר.. אבל עכשיו זה שונה כי יש שם 2003.. מה לעשות??? ובלי תגובות מיותרות בבקשה.. תודה
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני משתמש כבר המון זמן בממשק הקלאסי והמדהים לדעתי של מסנג'ר 7 (7.5 ליתר דיוק), המסנג'ר מודיע לי שעליי לשדרג למסנג'ר לייב 8 על מנת להמשיך להנות מהשרות. אין לי בחירה, זה או זה או לא להשתמש בשרות, אך אני לא אוהב את הממשק החדש והמרגיז של לייב ומעוניין בכל אופן לגלוש בישן. האם מישהו מכיר פתרון לבעיה? תודה רבה, דניאל
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
שלום לכם אנשים ,אני חדש פה ולא כל כך מבין בנושאי הפורום אז רציתי לשאול אותכם שאלה: אם יש לי תוכנת עריכה על המחשב וברצוני לערוך עליה סרטים שיועברו לקלטת VHS אז איך אני מחבר את הוידיאו למחשב שלי כדי לערוך סרטים?? ד"א למה כשאני מנסה לערוך סרט במחשב שלי(לא דרך הוידיאו..) הוא או מראה לי מסך שחור או שהוא מראה לי את הקטע הארוך בקפיצות תמידיות??. אני משתמש בעותק חוקי של ADOBE PREMIER 1.5. תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם Gigabyte GA-8IPE1000 Pro 2 עם כרטיס קול שבב Realtek AC97. ההתקנה תמיד הלכה חלק, ואז אחרי הפעם האחרונה שפרמטתי הופיעה הודעת שגיאה באמצע ההתקנה: no driver or AP was supported in this driver package את ההתקנה הורדתי מהאתר של ג'יגבייט... בdevice manager יש סימן שאלה צהוב עם "multimedia audio controller" בדקתי בBIOS אם הסאונד בסדר, והוא אמור להיות בסדר. אין לי מושג מה לעשות תודה
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
הקבצים נשמרים לי על פורמט TMP. ניסיתי לשנות אותם לכל מיני סיומות כגון AVI MP4 FLV. לא עזר. איך אני יכול לשנות אותם לקבצים נורמאליים? (יש לציין שעם VLC אני יכול לראות אותם, אבל אני צריך להמירם לפורמט אחר) תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
יש לי עכבר עם כפתורי BACK ו FORWARD ובנטסקייפ הם לא עובדים יש אפשרות לסדר את זה? תודה!
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
כשאני פותח את הוורד במסמך מסוים ולוחץ שהסמן יעבור לנקודה כלשהי... הסמן מתחיל לחזור אחורה עד שהו מגיע להתחלת המסמך. עוד דבר שאני לוחץ למשל על "קובץ" כול הרשימות מתחילות להפתח ולהסגר. מישהוא עוד נתקל בבעיה? תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אני לא יודע אם הכותרת ברורה אז אני אסביר. אני לא יודע ,יש תוכנה כזאת שעושה סריקה למחשב רואה איזה קבצים יש בווינדוס ואז כשבא לי אני לוחץ לשחזור והיא עוברת על המחשב ומוחקת את כל הקבצים שלא היו שם בזמן הזכירה? אם אין דבר כזה אז למתכנתים מביניכם זה רעיון לא רע.אם מישהו היה עושה אותו אנשים היו משתמשים בזה (רמז רמז) ;).
-
- 7 תגובות
- 714 צפיות
-
-
-
שלום רב אני מחפש נגן\חבילת קודקדים לmedia player שתנגן את כל סוגי הקבצים (mov,dvd,real) האם יש כזה דבר ואם כן איפה ? תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
יש לי zonealarm וכאשר אני משתמש במסנג'ר אני לא יכול ליצור שיחת קול בגלל הפיירוול. הוא מנסה ליצור קשר אך נכשל. רק כאשר אני מבטל את הפיירוול הוא מצליח. ניסיתי כבר למחוק את המסנג'ר מהרשימה של הפיירוול ולאשר שוב אך זה לא עוזר. יש למישהו פיתרון?
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אני מנהל לוח שנה באוטלוק 2007 לאחרונה שמתי לב שהמחשב שלי עובד באזור זמן 3+... ואנחנו הרי 2+ ברגע שמשנים את אזור הזמן לאזור הנכון, זמני הפגישות יזוזו לי שעה אחורה... ואני לא רוצה שזה יקרה הורדתי כלי מיוחד מהאתר של מקריסופט שאמור לסדר את זה.... אבל הוא אומר: "לא נמצאו ארועים"
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
השאלה בכותרת, תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אני מנסה לצרוב קבצים במהירות של 2x או 4X אבל התוכנה נרו מאפשרת לי לצרוב במהירות מינימלית של 8X כיצד אני משנה את המהירות המינימלית של הצריבה בתוכנה? זה בכלל אפשרי? בתודה מראש icy tower.
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
-
-
יש לי קבוצה של אתרים שכשאני מגיע אליהם, אני מעוניין שאני אופנה לאותו מיקום (כלומר ספריות וקבצים) אבל בשרת אחר. מדובר בשרתים שמחזיקים מאמרים אקדמאיים - לחלק מהאתרים יש לאוניברסיטה פרוקסי שמחזיק העתק ולכן אם במקום לגשת לאתר המקורי (לדוגמה portal.acm.org) אני אגש לאתר של האוניברסיטה (portal.acm.org.ezproxy.openu.ac.il) אז אני אוכל לקרוא את המאמר בלי לשלם. אני יודע שאני יכול לעשות את זה על ידי שינוי של קובץ ה-hosts שלי אבל אולי מישהו מכיר תוסף של פיירפוקס שיודע לעשות את זה בצורה יעילה יותר?
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
כשאני מנסה לפתוח קובץ DOC ב WORD... אז במקום לראות טקסט נורמאלי, אני רואה מלא מלבנים.... יש אפשרות לסדר את הקובץ או שהלכה לי העבודה?
-
- 6 תגובות
- 714 צפיות
-
-
נתקלתי באיזה קובץ מסתורי ומעצבן הוא משגע אותי מבקש PASSWORD לפני שהWINZIP יפתח אותו למישהו יש רעיון ?
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-