תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום כולם. יש לי חשבון דוא"ל בנענע ואני רוצה לשאול האם ישנה אפשרות למשוך את הודעות הדוא"ל שמגיעות לי לשם לחשבון הדואל הרגיל שבו אני משתמש (חשבון של נטויזיון) כך שאני אוכל לקבל ולראות אל הדואל מבלי לפתוח כל פעם את התיבה בנענע. אני משתמש ב אופיס אאוטלוק 2003. אשמח לקבל הסבר איך לעשות את זה. תודה.
-
- 5 תגובות
- 700 צפיות
-
-
-
אני מקווה שזה הפורום המתאים, ממש לא הייתי בטוח בנוגע לזה. אם לא, בבקשה תעבירו. חיפשתי בפורומים השונים וגם בסטיקי פה, ולא מצאתי תשובה למה שאני מבקש, אז פתחתי ת'ראד חדש. אם פיספסתי משהו, אנא - האירו את עיני השאלה היא כזו: יש לי מצלמה דיגיטלית (Canon Power Shot A700 אם זה משנה משהו) וצילמתי בה סרטוני וידאו קצרים. כשהעברתי אותם למחשב גיליתי שהקבצים הם בגודל טיפה מוגזם (לדעתי בכל אופן...). כמה דוגמות: 40 שניות - 70MB 1:10 - 110MB וכד'. אני אציין שכל הקבצים הם בפורמט avi. אני משער שזה קשור לקידוד או משהו, אבל אני לא מבין בזה בשיט אז אני סתם זורק רעיונות קיצר, מישהו יודע איך אני יכול להקטין את הקבצים? ועוד משהו - את אחד הסרטונים צילמתי כשהמצלמה במאונך. עכשיו במחשב…
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום קיימת ברשותי תוכנה בשם PCBOOK שע"י תמונות בליווי קטעי הסבר מסבירה על חלקי המחשב . התוכנה מאוד טובה ומעניקה לי ידע רב אך תוכנה זאת מעודכנת למעבדים של 400 מגה הרץ ולזכרונות SDRAM מה שמעיד בהחלט על התישנותה של התוכנה. השאלה שלי היא האם אתם מכירים תוכנה/אתר/מצגת מהסוג הזה שהיא יותר מעודכנת אשמח מאוד לקבל מכם תשובות חיוביות. אני מעוניין כמובן בתוכנות חינמיות כך שאל יעלה על דעתכם לתת לי משהו שאינו חוקי.
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
יש לי הרבה בעיות באקספלורר בזמן האחרון ורציתי לדעת אם אפשר לעשות reinstall לאקספלורר?
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי הכרטיס הנ"ל,מחובר ע"י כבל S-VIDEO לטלוויזית LCD LG. התקלה היא שברגע שאני מגיע למדייה-סנטר לשם הגדרה ראשונית אני נתקל בבעיה: "IR HARDWARE CANNOT DETECT YOUR IR RECIVER למרות שהשלט מחובר ואני שולט במערכת דרך השלט.ניסיתי לנתק אותו ולחברו מחדש אך ללא שינוי,הורדתי את הדרייבר החדש ביותר למערכת הנ"ל אך עדיין ללא שינוי. מה ניתן לעשות?
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
הורדתי כמה סרטים עם התרגום שלהם. הבנתי שבמדיה פלאייר אי אפשר לראות את הסרט ואיתו את התרגום ורק עם תוכנת mv2 player ניתן לעשות זאת. אני נכנס לתוכנה מפעיל את הסרט, לוחץ לחיצה כפולה על התרגום ומשום מה התרגום לא נכנס לסרט. מה הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
יש לי פרוייקט של מעלון מדרגות ואני רוצה לבנות את זה בתלת מימד וגם אם אפשר לעשות שהמעלון יזוז האם יש תוכנה כזאות?
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
זה הבעיה בהתקנה: זה עושה לי את זה בכול גרסאות התוכנה.. תודה.
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אני זוכר שהייתה תוכנה שהייתה מראה לך איפה נמצא התוקף על מפת העולם על פי ה Log של Zonealarm מישהו אולי מכיר או זוכר?
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
שלום לכם!!! רציתי לשאול כמה שאלות על התוכנה daemon tools. 1. מה השימוש שלי איתה? למה בעצם אני צריך אותה? 2. ובגדול מה התוכנה הזאת עושה? (עם יש מאמר אז מצויין). בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
-
השאלה בכותרת אבל אני לא רוצה פירוואל חינמי אני רוצה את הכי טוב ואני מוכן לשלם תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אני זוכר שפעם הייתי משחק משחקי רשת ב Gamespy וראיתי שעדיין יש אותה האם היא תוכנה פופלארית או שיש תוכנה אחרת שאתם ממליצים עליה ? אני פשוט מחפש תוכנה עם שרתים נורמליים וכמה שיותר אנשים .. חוץ מזה כרגע התקנתי אותה ו AVIRA (האנטיוירוס שלי) התריע לי על טרויין ב gamespy ..
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם אני יכול להתקין גם את KLITE וגם את CCCP אם זה בסדר<?
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אני חייב לדעת איזה כפתור נכנס לאפשרות הזאת לSAFEMODE בGA-P53-DS3
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
באיזה אופן מומלץ להסיר תוכנות מהמחשב: 1. ע"י מנגנון הוספה/הסרה המובנה במערכת ההפעלה? 2. ע"י אופציית uninstall , במידה וקיימת בתוכנה?
-
- 7 תגובות
- 700 צפיות
-
-
יש לי תתכונה Total Comander כשאני מנסה להכנס לתיקיית System Volume Information בכל מחיצה אז זה לא נותן לי להכנס כאילו זה חסום איך אפשר להכנס לתיקייה? יש מדיך לפתוח את התיקיה רק בתוכנה?
-
- 5 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם Gigabyte GA-8IPE1000 Pro 2 עם כרטיס קול שבב Realtek AC97. ההתקנה תמיד הלכה חלק, ואז אחרי הפעם האחרונה שפרמטתי הופיעה הודעת שגיאה באמצע ההתקנה: no driver or AP was supported in this driver package את ההתקנה הורדתי מהאתר של ג'יגבייט... בdevice manager יש סימן שאלה צהוב עם "multimedia audio controller" בדקתי בBIOS אם הסאונד בסדר, והוא אמור להיות בסדר. אין לי מושג מה לעשות תודה
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
למישהו יש תוכנה שאפשר להפעיל שתי מצלמות אינטרנט זהות בו זמנית? סתומרת לצפות במה שהן קולטות באותו מסך עם אותה תוכנה
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש בשביל אדם העובד בעריכה דיגיטלית, שתי תוכנות, שתיהן לPC, ושתיהם צריכות להיות זולות משהו (לא 10000 דולר). התכנה הראשונה זה תכנה לעריכת וידאו אונליין, עם אפשרויות עריכה OFFLINE טובות, יש כזה דבר? והשני זה תכנה לכתיבת DVD, כמו הIDVD של אפל. (זה מסביר הכל.) שוב, לא כדאי שזה יהיה יותר מדי יקר... תודה רבה מראש, בשמי ובשם שלומי.
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
היי, שוב אני, עם שאלות של הדיוטות... הפעם שאלה בסיסית נוספת: במחשב יש לי 4 גיגה זכרון. באוורסט הוא מראה 3 גיגה פנויים. אם אני מעלה את הtaskbar אני רואה בקושי כמה מאות מגה תפוסים. לאן הלך כל הזכרון? הדוגמה הזו אולי לא מייצגת את השאלה העיקרית שלי.. אני עובד על תוכנות עריכה כבדות, פותח כמה במקביל, ואחרי כמה זמן אני רואה באוורסט שנותרו 250 מגה זכרון פנוי (מתוך 4 גיגה!). כשפתחתי את הtaskbar אמנם הפרימייר לקח בערך 2 גיגה, אבל עדיין, זה לא מסביר לאן נעלם השאר. גם אם אסכום את כל הזכרון שמופיע בtaskbar לא אגיע ל3.75 גיגה. לא ברור לי... האם להוסיף עוד 4 גיגה? אנא עזרתכם. תודה, רועי (אני עובד על ויסטה 64, Q9450, ארבעה גיגה זכרון. המחשב חדש לגמרי, בן שבוע ) [attachment deleted by ad…
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
תודה רבה....התקנתי כל חבילה שראיתי אבל כלום לא עבד :s05:
-
- 5 תגובות
- 700 צפיות
-
-
זוכרים את הוירוס המציק הזה שהמחשב נסגר אחרי דקה מה אני עושה איתו אז בבקשה תנו פיתרון
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אני רק רוצה לוודא אם לעוד אנשים הדרייבר הזה קורס בנתיים במשחקים האלה הדרייבר קורס קבוע warcraft 3 roboblitz יש עוד מישהו עם בעיות?
-
- 7 תגובות
- 700 צפיות
-