תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אני רק רוצה לוודא אם לעוד אנשים הדרייבר הזה קורס בנתיים במשחקים האלה הדרייבר קורס קבוע warcraft 3 roboblitz יש עוד מישהו עם בעיות?
-
- 7 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שמעתי על זה ואני לא יודע מה זה ,אמרו לי זה כמו קאזזה או משהו כזה .
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אם מישהו מכיר תוכנה כזו אז בבקשה שיכתוב את השם שלה או מקום ממנו אפשר להוריד אותה ממנו (אם זוהי תוכנה חופשית)
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
יש לי תיקיה שבה אני שם את כל השירים שלי ואין לי כוח כל פעם שאני מוסיף שיר להוסיף אותה לרשימה של הוינאמפ ולשמור רציתי לדעת האם יש דרך(תוכנה או הגדרה בוינאמפ) כדי לגרום לוינאמפ לעדכן את הרשימת שירים מהתיקיה המבוקשת לבד?? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שמעתי שהיא עובדת בשיטה של PEER TO PEER או משהו כזה. מה זו השיטה הזו והאם גם ה-Kazaa Lite הקודמת עבדה באותה השיטה?
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי נורטון אני וירוס פרו 2004 ומה שקורה הוא שכל איזה חודשיים שלושה אני שם לב שהאנטי וירוס מפסיק להיות פעיל-לא מופיע בשורה למטה וגם כשאני פותח אותו ידנית הוא על DISABLE ולא נותן לשנות את זה. ניסית להסיר ולהתקין אך הבעיה חוזרת על עצמה לאחר כמה חודשים ניסית לפרמט......ניסיתי הכול! אני רק אציין שאני גם משתמש ב- AD AWRE 6 SPYBOT ZONE ALARM וכולם מעודכנים תודה לעוזרים!!
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אני מתכוון איך אני יכול לשדר את השירים שאני שומע בתוכנה הנ"ל? תודה
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול האם אתם מכירים תוכנה טובה כלשהי להקלטה מכרטיס הטלוויזיה לפורמט AVI\MPEG שם התוכנה יעזור, לינק להורדה, עוד יותר. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שמעו אני צריך תונכה מומלצת לצילום המסך אבל לא לצלם תמונה של המסך אלה סירטון שלם של כל תזוזה של העכבר שלי!יש תוכנה כזאתי פעם היה לי אבל עברתי פירמוט ושחכתי את השם שלה אז בבקשה אם אפשר! ואם אפשר אז גם שיהיה אופציה בתוכנה הזאתי לדבר עם רמקול אם יש דבר כזה כאילו כל מה שאני יגיד ברמקול אז ישמעו את זה גם!אבל זה פשוט חשוב! תודה מראש לכל העוזרים! ולא צריך לינק אפשר רק תשם המלא של התוכנה וזהו!
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
המידע היה בהרדיסק שלי לפני שנה בערך ומאז פירמטתי פעם אחת... (פירמוט פשוט של הדוס לא פירמוט גריסה) יש מצב שאני מחזיר אותו ? ואם כן ע"י איזה תוכנה ?
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
עדף תוכנה שלא צריך להתקין אני צריך לדעת איזה מעבד יש במחשב כמות זכרון גודל דיסק קשיח תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
האם יש תוכנה לניהול רוחב הפס? לדוגמא אם אני מפעיל אימיול ואיסיקיו מסנג'ר ואקספלורר ואני רוצה להקצות יותר משאבים (רוחב פס) למשהו אחד- יש תוכנה בשביל זה? אולי משהו שדומה ל ויינדוס ט אסק מנג'ר של ויידוס אקס.פי רק בשביל רוחב הפס ולא זיכרון וסי.פי.יו?
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם, אחרי הרבה חיפושים בגוגל ובפורומים באתר טרם הצלחתי למצוא תשובה- אשמח לעזרתכם. אני מחפש קוד/ שירות/ תוכנה בעזרתה אוכל להוסיף סימן מים קבוע (סמל של החברה) בתצוגת הוינדוס מעל כל החלונות האחרים כל שתמיד יופיע במיקום מסוים במחשב. תודה מראש לעוזרים! ושבת שלום עומרי
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
יש לי אוזניות Sony MDR-1AB שאני גם משחק איתם ולא שומעים איתם כלכך טוב צעדים יש אפשרות אולי עם תוכנה להתאים את הסאונד?
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום לכולם. כאשר אני מנסה לפתוח את תיקיית הסרטים שלי דרך המדיה סנטר ישר התוכנה נתקעת ומפסיקה לעבוד. מהניתן לעשות?
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אתמול היתה לי בעייה בפרופיל של הFF וכדי לסדר את העיניין עשיתי הסרה מלאה של הFF(כולל מחיקת הפרופיל הישן והגדרות אישיות). כששיחזרתי מגיבוי ישן גיליתי שזה ללא כל הסטיילים שיש לי בSTYLISH , קיצר גם אותם הצלחתי לשחזר מפרופיל מאד ישן שיש לי מגרסה 3.6 שעדיין מותקנת לי במחשב, אבל משום מה מופיע לי הסרגל המכוער(בתמונה) ואין לי מושג איך להעיף אותו(אגב אם אני זוכר נכון היה לי STYLE בSTYLISH שהעיף אותו אבל אני לא מצליח למצוא אותו). עזרתכם נדרשת [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
הקבצים נשמרים לי על פורמט TMP. ניסיתי לשנות אותם לכל מיני סיומות כגון AVI MP4 FLV. לא עזר. איך אני יכול לשנות אותם לקבצים נורמאליים? (יש לציין שעם VLC אני יכול לראות אותם, אבל אני צריך להמירם לפורמט אחר) תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
יש לי את המקלדת של רייזר Blackwidow ultimate וישנם חמישה מקשים בצד השמאלי של המקלדת שהייתי רוצה לעשות בהם שימוש גם לפקודות כמו לפתוח מייל, העתק הדבק וכ'ו... מישהו מכיר תוכנה כזו? הנושא נפתר, מסתבר שהייתי עצלן מספיק בשביל לא לקרוא את חוברת ההוראות ולדעת שיש תוכנה שאפשר להוריד מהאתר של רייזר שעושה את זה...
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
הכול היה בסדר, כבר שנים שהכול בסדר, אני רואה קבצי וידאו רק עם bsplayer, ופתאום לחלק מהקבצים אין סאונד. הקבצים תקינים- עם תוכנה אחרת יש סאונד. יש קבצים שבסדר, בד"כ אלה סרטים, הקבצים שלא עובדים טוב אלה בד"כ קבצים שהורדתי מיוטיוב. (שעבדו בעבר) יכול להיות שהסרתי איזה תוכנה קודם ולכן זה קרה, אבל התקנתי שוב כל מה שהיה מותקן קודם, לא עוזר. התקנתי גם קודקים למינהם. מה זה יכול להיות?
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אני משתמש כבר זמן מה בפיירפוקס אך יש לי בעיה שמאוד מציקה לי. החיבור שלי בתור משתמש באתרים אינו נשמר ובכל אתר שאני חבר בו אני צריך להתחבר כל פעם מחדש. לא הצלחתי להבין מה ההעקביות שלו כי לפעמים הוא שומר אתר מסוים ולאחר מכן לא. אין לי אנטי-וירוס בכלל ולא שינתי בהגדרות שום דבר שקשור לcookies. מישהו יודע מה הפיתרון?
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
ערב טוב בהמשך לבעיה http://hwzone.co.il/community/index.php?action=post;topic=371125.0;num_replies=2 מה ניתן לעשות כדי לפתור את הבעיה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
אז אני לא מבין, יש גירסאות נפרדות ל CS4 32 ו 64ביט? או שזו אותה תוכנה שתיכולה לעבות על שתי הפלטפורמות יחדיו? דרך אגב אני צריך לויסטה 64ביט.
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
הכותרת מסכמת הכל מה לעזזל ?! איך נפטרים מכל הג'אנק הסיני הזה ? מצאתי איזה מדריך ברשת אבל הוא כנראה כבר לא עוזר.. אני רוצה את 3.3 הישן והטוב
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-