תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
מקווה שזה הפורום המתאים... טוב אני כמעט שבוע בלי איסיקיו, והחלטתי לפנות לעזרתכם לפני כמעט שבוע אני פותח תמחשב, מהאיסייקו לייט עולה שגיאה (תרגום מאנגלית) "איסיקיו נתקל בבעיה וצריך להיסגר, מצטערים על אי הנוחות" ניסיתי ב PRO, ושם עולה שגיאה 234 הורדתי גרסה 4.1 ושם זה פשוט נתקע בלי הועה שגיאה ב ICQ2GO זה עובד (go.icq.com) מה לעשות ? (ניסיתי להתקין מחדש ולהפעיל את ה DBConverter)
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
לאחר שעברתי למחשב החדש איבדתי את הגרסא הישנה של התוכנה והגרסאות החדשות פשוט זוועה. אז אני מחפש תוכנה חלופית שעובדת בדומה לבייבילון (עדיף חינמית) מישהו מכיר כזאת?
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אז ככה יש לי כונן פיזי אחד (מתוך שתיים) שפעם עשיתי בו פרטיטיציה של EXt3 של לינוקס עכשיו אני רוצה למחוק אותה ולחבר את המקום הנותר עם המחיצה של ה Fat 32.... אבל זה לא מצליח לי, נותן לי איזה EROR, מה לעשות ?
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
-
:שלום, אני מחפש את התוכנה Smart Driver ( =גיבוי הדרייברים של המערכת ) אבל אני לא מוצא אותה :'( כבר הרבה זמן אני מחפש אותה, בכל מקום אפשרי ( Kazaa, eMule, Overnet אתרים ברשת ועוד ... ) אבל אין תוצאות לחיפוש, אני לא מוצא אותה בשום מקום. התוכנה נראת כך : אם מישהו מכם מכיר את התוכנה / יודע מהיכן להוריד אותה / יש לו אותה בעצמו, בבקשה צור איתי קשר פה ( דרך הת'רד כאן או הודעה פרטית ). תודה רבה רבה רבה רבה לעוזרים ! ;D The Wizard
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום רב, כיצד מוחקים את הדפדפן אקספלורר 6 מווינדוס אקס פי? יש לי איתו בעיות ואני רוצה להסיר אותו ולהתקין מחדש... כיצד אני מסיר אותו?
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אני קניתי דיסקים של 900MB ו100 דקות אבל התוכנה נרו מראה לי רק עד 870 איך אני עושה את זה שזה יראה לי עד 900?
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
;D , אפשר למחוק (אהם אהם תחזירו את האופציה למחוק תארדים ללא תגובות אהם אהם..!!!! >)
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום מישהו יכול להמליץ על תוכנה ששולטת ברוחב-פס שכל תוכנה משתמשת בו באינטרנט?
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שמתי לב שבכל אתרי התמיכה של ASUS לא נמצא הPROBE (המוניטור) מוזר מאוד וגם די מעצבן....
-
- 2 תגובות
- 505 צפיות
-
-
לפתע פתאום המחשב התחיל להראות סרטים בשחור לבן! ניסיתי להתקין מקודד חדש את החבילה של ACE שהומלצה פה כמה תרדים לפני, אך לשווא! אנשים אתם חייבים לעזור לי
-
- 2 תגובות
- 904 צפיות
-
-
הטופיק אומר הכל לא ? אני לא יכול לשמוע מוזיקה ברדיו אינטרנט דרך האקספלורר או לראות סרטונים דרך האקספלורר אם זה דרך האקספלורר אני מניח שזה קשור למדיה פלייר איכשהו ניסיתי להתקין מדיה פלייר מחדש וגם גרסה אחרת וזה עדיין לא עובד למישהו יש הצעות ?
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אז ככה: יש לי סרט AVI על המחשב, בגודל של ~700 מגה, בקידוד DIVX. עכשיו, אני רוצה לצרוב אותו על דיסק CDR רגיל, ושיוכל לנגן ב-DVD שבסלון. האם אני יכול פשוט לצרוב את הסרט כמו שהוא וזה ינגן? או שאני צריך להמיר את זה לאיזשהו פורמט אחר? ואיזה פורמט? ועוד שאלה-אם אני יכול פשוט לצרוב את הסרט ככה כמו שהוא, אז בנירו להגדיר לו שיצרוב דיסק DATA רגיל או משהו אחר? כי כשניסיתי לצרוב אחרי שהגדרתי לו שאני רוצה Video CD, הוא התחיל להמיר לי את זה לאיזשהו פורמט (ולא אמר איזה)... ה-DVD המדובר זה HYUNDAI hu-dvr630. תודה מראש לעונים!
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
טוב ככה אני מחפש תוכנה שכול פעם שאני יקבל אימייל אז היא תודיע לי שיש לי אימייל ועוד שאלה בקשר לתוכנה הזאת היא עובדת רק על האימיילים שנמצאים ב Outlook Express או שהיא יכולה לעבוד גם על האימילים שאני פתחתי בוואלה ובהוט מייל וכאלה ?? תודה לעוזרים אנשים
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
התחלתי להישתמש במוזילה הכל טוב ויפה אבל כשאני נכנס ל blog tv בתפוז אני לא יכול להצטרף לצ'אט (את השידור החי אני כן רואה) מה אני צריך להוריד בשביל לסדר את זה?
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
בוקר טוב! אני גולש עם נוזילה פיירפוקס והשאלה שלי היא : למה אני לא וראה צבע זוהר ([glow=red,2,300]GLOW[/glow]) באתרים? ואיך אפשר לתקן את זה..? בתודה, אסף.
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שמעו חברים אני מחפש את הגירסה של קאזה ++k . אני מחפש בגוגל, אבל אני לא מוצא כלום. מן הסתם כי החברה שמפעילה את קאזה המסחרית רוצה לסגור את הגירסה הזאת כי היא לא מכילה פרסומות ותוכנות ריגול... אבל אני יודע שעדיין יש אתרים ברשת להוריד את זה, היה לי אחד אבל הוא נפל, אז בבקשה אני מתחנן אם מישהוא יודע איפה להוריד את הגירסה הזאת שיכתוב! (לא סבבה לייט זה בכלל לא אותו דבר!) ##בבקשה לא למחוק את התר'ד התוכנה עצמה היא חוקית, אולי התכנים לא...##
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אני משתמש קבוע של פיירפוקס, היום, אני מפעיל את הפיירפוקס, עולה לי משום מה החלון של הפרופיילס, יש לי שם רק את הדיפולט, מכיוון שלא הייתי צריך אחד אחר, אני מנסה להפעיל אותו והוא אומר שהוא בשימוש, מה עושים? :\
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אני משתמש בנורטון אנטי וירוס 2003 והוא התריע לי על וירוס בשם הזה והודיע שהוא לא מצליח למחוק עשיתי עוד סריקה והוא לא גילה כלום ??? בסריקה ישירה מהשרת של symantec הוא משום מה כן גילה שני קבצים נגועים. C:\Documents and Settings\ Family\Local Settings\Temporary Internet Files\Content.IE5\60E5JTKO\popup3[1].htm C:\Documents and Settings\Me\Local Settings\Temporary Internet Files\Content.IE5\CLU30LEB\popup3[1].htm לפי האתר של symantec Bloodhound.Exploit.6 is a heuristic detection for exploits of a Microsoft Internet Explorer vulnerability. This vulnerability was discovered in February 2004 אני מבין מה זה אומר באנגלית , אבל אני ממש לא מבין מה זה אומר בנורטונית... אין הוראות…
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אוקיי עצוב לי שאני צריך לשאול כזאת שאלה, אבל אחרי שהחלטתי לעבור לפייפוקס (סתם בא לי... המחשב שלי נקי מבעיות של אקספלורר כרגע), ואחרי שבמשך שעה בערך התאמתי אותו כמעט במאה אחוז לmyIE2 שהייתי משתמש לפניו בעזרת כל מני extension, עברתי לפייבוריטס. אני מנסה לייבא אותם לפיירפוקס. אני לוחץ על הimport בתפריט של הmanage bookmarks. נפתח חלון החיפוש. אני מגיע לאיפה שהמועדפים שלי שמורים, לוחץ על לינק כדי שיתווסף לפיירפוקס, חלון ההוספה נסגר, כך שזה כאילו הוסיף את הקובץ, אבל הוא לא מתווסף למועדפים בפיירפוקס! help!
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
קודם כל, שלום יש ברשותי כונן 80GB (סלייב) המחולק ל-5 מחיצות. המחיצות כולן פורמטו. כעת אני מעוניין לבטל את כל המחיצות שעל הדיסק הקשיח. 1) האם ניתן לעשות זאת בבת אחת? 2) או שיש לעשות Merge (מיזוג) לשתי מחיצות, כל פעם בנפרד עד שאאחד את השתיים האחרונות לאחד שלם? 3) מה מהות הפקודה "Delete All Partitions" ב-PartitionMagic? מה קורה כשמבצעים אותה? האם היא מוחקת את זיהויו של הכונן כולו? תודה רבה על העזרה!
-
- 2 תגובות
- 951 צפיות
-
-
היי, יש ערוצים שונים, שאפשר דרכם לקבל סיסמאות לכל מיני אתרים (מי שמבין יודע איזה סוג של אתרים ) בזמן האחרון, שזה הרבה זמן, הקישורים לא מצליחים לעבוד עם ה-IE, ואני מקבל הודעת שגיאה שאני לוחץ על הקישור, ה-IE נפתח, הכתובת רשומה עם השם משתמש והסיסמא למעלה, אבל עדיין יש הודעת שגיאה והוא לא נכנס לאתר... שיניתי את ה-DEFAULT כדי שהוא יפתח עם מוזילה...וזה כן עובד...אבל בכל מקרה אני מעדיף את ה-IE מישהו יודע על מה אני מדבר ויודע איך לפתור את הבעייה הזו? תודה נ.ב מקווה שהכנסתי את הת'רד במקום הנכון...מקווה שלא טעיתי
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
היי יש לי PHOTOSHOP 8.0 ואני משתמש בפונטים שבאים איתו (פונטים ממש פשוטים) אז מאיפה אני יכול להוריד פפונטים חדשים? ואם מי שהוא יודע איפה יש מדריך לפוטושופ (בעיברית)? תודה לכל העוזרים Install
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
פירמטתי מחשב ונמחקו לי הקבצים אני צריך לשחזר אותם אני מחפש שמות של תוכנות לקנות על מנת לשחזר את הקבצים תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רק את הקובץ קול והופך אותו ל-WAV או ל-MP3
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-