עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אני מחפש תוכנה שתעשה לי סריקה על קבצים ותגיד לי על כפילות מכל מיני סוגים יותר מידיי מוסיקה אני רוצה לסדר קצת (:

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  2. אהלן, אני צריך תוכנה לבדיקת הטמפ' של הרכיבים במחשב (כרטיס מסך,מעבד, זיכרון וכו'...). אני מכיר את התוכנה HDD life pro אבל היא מראה רק את הטמפ' של המחשב בכללי ולא של כל רכיב בעצמו.. אשמח אם תתנו את שם התוכנה שאתם ממליצים עליה. דניאל.

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  3. Started by ruslan,

[glow=red,2,300]יש לי בעיה אני לא מצליח ליפות הרבה מאוד דברים אצלי במחשב וגם ה"מחשב שלי" עצמו לא ניפתח הנה תמונה:[/glow]

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  4. Started by alon4256,

קניתי מחשב נייד ProBook 4530s ויש בו מצלמה מובנית ואני לא יודע לאן להכנס כדי להשתמש בה.. אשמח אם תעזרו לי

• 2 תגובות
    • 2.9k צפיות
  5. Started by Elad87,

היה לי כרגע משהו מוזר, ברגע שגילגלתי למעלה\למטה זה עשה zoom in\zoom out לא יחסתי יותר מדי חשיבות, הפעלתי מחדש ועכשיו אומנם זה חזר לעבוד רגיל אבל בהרבה אתרים עכשיו אני רואה בזום. איך אפשר להחזיר את למצב הקודם? **לא משנה הסתדרתי** יש אפשרות לעשות איפוס בתצוגה

• 2 תגובות
    • 978 צפיות
  6. Started by THE KING,

אני מחפש את התוכנה מרשם 2002 למי שיש את האתר בבקשה שיגיד לי ואל תגידו לי יש את זה ברשת כי אין שם מחקו אותה

• 2 תגובות
    • 926 צפיות
  7. .

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  8. אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לשלוט באמצעות המקלדת או משהו מהיר על המסך בווליום של הLINE IN בכרטיס קול המובנה של המחשב. איך אפשר לעשות את זה?

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  9. לילה טוב, לאחרונה קניתי מחשב חדש משום מה בימים האחרונים יש לי כל הזמן מסך כחול מערכת הפעלה VISTA אם זה משנה הנה מה שמופיע לי Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.0.6000.2.0.0.256.1 Locale ID: 1037 Additional information about the problem: BCCode: d1 BCP1: 00000008 BCP2: 00000002 BCP3: 00000001 BCP4: 873215B2 OS Version: 6_0_6000 Service Pack: 0_0 Product: 256_1 Files that help describe the problem: C:\Windows\Minidump\Mini120207-02.dmp C:\Users\Royi\AppData\Local\Temp\WER-52915-0.sysdata.xml C:\Users\Royi\AppData\Local\Temp\WERE4E1.tmp.version.txt Read our privacy statement: http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=50163&clcid=0…

• 2 תגובות
    • 521 צפיות
  10. אני צריך להריץ מעבד תמלילים איינשטיין לצורך איזה עניין. הורדתי את מעבד התמלילים, וכשאני מריץ אותו, אני מקבל את העברית כג'יבריש.\ אני עובד תחת XP. מה אפשר לעשות?

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. מחפש תוכנה לשליטה על הנגן (media player) דרך השלט של הXBOX אני לא רוצה שהתוכנה תיהיה כמו עכבר, אלא לדוגמא כאשר אני לוחץ על B זה מתחיל/עוצר X מעביר שיר וכו' האם יש תוכנה כזאת? תודה מראש ערן.

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  12. Started by אין עוד מלבדו,

שלום,יש לי בעיה אם האייקונים-הרקעים לא שקופים (ראו תמונה)http://picasaweb.google.com/ArielGug/XeLVnI?authkey=Gv1sRgCITBgr-N2Ju6GQ#5441135970953939650 אני מתכוון לזה שלכל אייקון יש בעיה עם השקיפות. מה לעשות???[br]פורסם בתאריך: 22.02.2010 בשעה 20:28:54 אם לא הובנתי,אני מדבר על זה שמסביב לאייקון והכיתוב מוקף בצבע קרוב לכחול-דהוי

13. Started by itzikcore,

יש לי ראוטר.עכשיו כבר הרבה זמן פתחתי פורטים...אני יודע לפתוח וכל זה. והאימיול עבד טוב.רק פתאום נהיה לי בעיה מוזרה באמיול.האימיול דולק,אני מתחבר לשרת... מתחבר,ומזהה גבוה.רק שכל הקבצים בהורדות לא מוצאים שום מקורות,כולם דוממים, כולם בצבע אדום,לא מקור אחד אפילו.מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  14. Started by ref4fcd,

איך ניתן למחוק קובץ לצמיתות? הכוונה שלא יהיה ניתן לשחזר אותו או לפחות יהיה קשה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. אני צריך להוסיף ווידאו למצגת שעשיתי בפאור פוינט, אבל שאני מוסיף קובץ כזה אז אין סאונד, והוא רץ מהר מדי. יש דרך שזה יעבוד נורמאלי, או שאני צריך לפתוח את זה כקובץ נפרד? תודה

• 2 תגובות
    • 463 צפיות
  16. Started by Lirans,

שלום הפעלתי לאחרונה את המשחק Mass Effect ושמתי לב שהוא עבד ממש לאט יחסית לפעם שעברה בה הפעלתי את המשחק. פעם אחרונה שהפעלתי את המשחק והוא פעל טוב הייתה כאשר השתמשתי באנטיוירוס אחר. ברגע שביטלתי את הkaspersky המשחק חזר לעבוד מהר. לא יצא לי לראות את זה עדיין על משחקים אחרים אבל אני משער שזה יכול לגרום גם בהם לבעיות. האם קיים איזה פתרון לבעיה חוץ מלבטל את האנטיוירוס כל פעם שאני מפעיל את המשחק? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  17. הנה תמונה מה שזה רושם שאני לוחץ על קובץ ה word

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  18. שלום לכולם! אני לא בטוח שזה הפורום הנכון, ובמקרה שלא תעבירו את הנושא בכל מקרה, יש לי אח קטן שעשיתי לו משתמש נוסף בווינדוס, והבאתי לו בנפרד כונן 40GB. אני מעוניין לחסום את הגישה שלו לכונן שלי. יש איזושהי תוכנה שבעזרתה אני יכול לעשות זאת? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  19. יש לי קישור אינטרנט לאתר בשפה הרוסית (יש שם חומר נושא שמעניין אותי) . מישהו מכיר תוכנה או אתר שמבצעים תרגום של דף אינטרנט ? לא משהו בסיגנון של BABYLON למילה או פיסקה , אלא את כל הדף , לשפה העברית (אפילו עם עיוות סימולטני) או לשפה האנגלית . אני זוכרת שניתקלתי פעם בזה אבל לא זוכרת איפה..בכל מקרה, לא מצאתי משהו בסטיקי בתוכנות מומלצות .

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  20. Started by Shadowman,

תודה

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  21. Started by nokobik,

יש לי בעיה בגלישה לאתרים מסויימים ב-FF במחשב בבית, בעבודה למשל אין בעיה עם אותם אתרים וה-FF. חשבתי אולי לאפס את ההגדרות של ה-FF לגמרי, זה אומר כאילו לא היה לי FF אי פעם במחשב, אני יודע שהסרה והתקנה לא משנים כלום. מישהו יודע איך? תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by CyberBot,

איך אני מוסיף את החגים לאוטלוק כי אני רוצה אח"כ לסנכרן עם הנוקיה ניסיתי דרך ההגדרות אבל משום מה זה לא פועל... (2003)

• 2 תגובות
    • 907 צפיות
  23. יש אישזהושהיא דרך? כי ניסיתי בשיחזור מערכת וזה שיחזר רק את התיקיות בלי כלום בפנים

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  24. שלום יש לי סרט DVD ואני רוצה לצרוב חלק ממנו לדיסק רגיל.... אני צריך תוכנה שתוכל לחלק לי את הסרט (באיזה קטע שאני אבחר) ואז אני אשמור את אותו קטע במחשב ואז אני אצרוב אותו לדיסק רגיל... למשהו יש הצעות? תודה רבה לכולם...

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  25. Started by SmurFin,

אני משתמש ב Subtitle Workshop היא קצת מסורבלת כל פעם שאני צריך שורה חדשה צריך ללחוץ על העכבר להוסיף אני מחפש משהו אחר, אולי עם קיצור דרך למקלדת מה דעתכם ?

• 2 תגובות
    • 622 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.