עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Nurit2005,

טוב. זה נשמע מטופש שאני שואלת שאלה כזאתת אך בואו נגיד שמשם התחיל הכול. לאחר שנמצא (גם בחו"ל לפי שבדקתי) קובץ CODEC פגום ב- movie maker. ולא מאפשר לי לבצע כלום על התוכנה התוכנה פשוט נתגעת. כמה ימים לאחר מכן אחותי נסתה להפעיל קבצי wmv על נגן המדיה הרגיל של windowes media plear. וגרם לאותו מקרה גם בתוכנה ורק לקבצי wmv השאר עובדים בסדר גמור. השאלה היא איך פותרים את הבעיה הזו?

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  2. שלום! הקלטתי ישיבה מסוימת עם עט הקלטה מיוחד שהונח בתוך כיס. לפי בדיקות מקדימות שלי,את הבנאדם שדיבר ועליו הונח העט שמעו טוב מאוד ואילו את האחרים,טיפה פחות. האם ישנה תוכנה שיכולה איכשהו להשביח את איכות הקול או להגביה את הקולות הנמוכים ? תודה רבה מראש!

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  3. אני רוצה להתקין על אותו דיסק גם את word 2003 וגם את word 2007. מה להתקין קודם, את 2003 ?

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  4. הי אני מנסה להוריד את התוכנה הנ"ל (גירסת ההתנסות החוקית!) וזה מתבצע ע"י הורדת תוכנת הורדה- שמורידה את הFW מהשרת של ZA... הבעייה שבדיוק כשההורדה מגיעה לסוף, קופצת לי הודעה שהשרת לא נמצא או משהו כזה וההורדה מתבטלת. ניסיתי למצוא מקורות אחרים להורדה, אבל כולם מובילים לאותו המקור... מישהו מכיר מקור אחר להורדה (לגירסה החדשה) או משהו שאני יול לעשות כדי להוריד את התוכנה? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  5. היי המסך שלי גודלל 22 אינץ' והרזולוציה שלו 1680X1050 המחשב שלי פועל בזולוציה המתאימה ובכל זאת בפוטושופ הסנטימרים קטנים מידי... היות ואני עובד עם חברות ומספק מוצרי הדפסה כמו כרטיסי ביקור זה מבלבל אותי מאוד... מישו יודע איך אני מסדר את זה? תודה!!!

• 4 תגובות
    • 794 צפיות
  6. אז ככה רץ ברקע אקספלורר+קרום והוא על 100 אחוז קורה מצב במקביל שאני בסקייפ, ובוינאמפ ומתחילים לשמוע גרוע כאילו הוא משתמש בכל החומרה שלו וגם המסנג'ר מה עושים ? מפרט מחשב: Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box + THERMALTAKE BIGTYPHOON ASUS P5W DH Deluxe 2X G.Skill DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL 2048MB CL 5-5-5-15 WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII RAID WD 200GBJS 7200RPM SATAII CONNECT3D Radeon® X1950 XT 256MB GDDRIII GIGABYTE 3D AURORA ENERMAX LIBERTY 500W ZALMAN ZM-F3 120MM NEC ND-4571 LABELFLASH WHITE/BLACK כונן דיסקטים שחור Creative X-Fi Fatal1ty Champion Series WD 250GB + WD 200GB + SEAGATE 500GB מערכת הפעלה : VISTA 64 BIT

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  7. על פי מה שהבנתי, התוכנה יודעת לאיזה קובץ קיים גיבוי (על מנת לא לגבותו בשנית) על פי סימון ה-Archive שלו. בהתחלה חשבתי שהתוכנה מבטלת את הסימון של ה-Archive, אבל מסתבר שהיא מבטלת בכלל את האופציה. האם יש אפשרות לשחזר זאת (להחזיר את ה"אפשרות")? כיצד ניתן לגרום לתוכנה (אם אפשר) להוריד רק את הסימון מבלי להוריד את האפשרות?

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. מדובר בזיהוי המספר ממנו באה השיחה,רצוי דרך המודם של ADSL או ה56 . אשמח לשמוע את המומחים ....

• 5 תגובות
    • 721 צפיות
  9. שלום לחברי הפורום, אני סטודנט וברשותי Word 2010 ואני מנסה ליצור ללא הצלחה שדות חובה בקובץ, למשל: ת.ז.- ________ < הכוונה שמי שפותח את הקובץ יהיה חייב להזין ערכים בשורה הנ"ל אחרת הוא לא יוכל לסגור או לשמור את המסמך. ובהתאמה ליצור תיבות סימון לבחירה בקובץ, למשל: מצבך המשפחתי: [] גרוש [] רווק [] נשוי כוונה שמי שפותח את הקובץ יהיה חייב לסמן תיבה אחת או שתיים, אחרת הוא לא יוכל לסגור או לשמור את המסמך. זה בשביל עבודה שאני מכין, אם נצרך תשלום אני מוכן לשלם. בתודה רבה מראש

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. נגיד ואני רוצה לפתוח לינק כלשהוא בחלון נוסף על ידי כפתור ימיני open in new window או לינק שאני לוחץ עליו הוא פופ אפ האקספלורר נתקע המחשב עצמו לא אבל רק האקספלורר אני לא יודע מה לעשות עזרו לי גרסא 6.0

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  11. Started by talisman,

שאלה: עד כמה זה באמת חשוב שיהיה מותקן אצלי אנטיוירוס קבוע? יחד עם הפיירוול של וינדוז והפיירוול של הראוטר האם זה באמת חשוב שיהיה לי אנטיוירוס קבוע?

• 33 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by menihen16,

שלום לכולם רציתי לדעת אם אפשר להתקין MAC על המערכת שלי (מפרט בצד). אם כן, רציתי לדעת אם אפשר לעזור לי עם זה קצת... חשוב לציין כי אני לא מבין שום דבר במערכת MAC, וכל מה שתגידו נכון בשבילי, אז מי שלא מבין, בבקשה... רציתי לדעת מידע כללי על המערכת, אם שווה לי להתנסות, ואיך אני מתקין אותה על המחשב שלי. תודה לעוזרים, מני חן.

• 25 תגובות
    • 4.9k צפיות
  13. שלום, יש לי נורטון אנטי וירוס 2004 וכשאני עושה סריקה אז הוא לא מוצא כלום אבל לפני כמה דקות היה לי מסך כחול לגמרי והיה כתוב רוברט וירוס או משהו כזה שנמצא ועכשיו זה בסדר אבל אני לא יודע מה לעשות אז שמתי פיירוול ורציתי לדעת איזה אנטי וירוס יותר טוב מנורטון אני יכול להוריד? תודה, מטוס

• 1 תגובה
    • 970 צפיות
  14. Started by overload,

לכבוד שנת העבדות החדשה (יב' ) http://www.deviantart.com/view/22592918/

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  15. עשיתי הכל בשביל להוריד את התולעת מהמחשב....עכשיו איך אני יכול לדעת שאין לי את התולעת של האיי סי קיו במחשב....בבקשה עזרה....

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  16. Started by Born2Kill,

שלום לכולם, כל פעם שאני מפעיל את המחשב אחרי זמן מה המקלדת מחליטה שהיא איננה מעוניינת להעביר מעברית לאנגלית כאשר לוחצים על SHIFT+ALT. אני נאלץ לכתוב באותיות גדולות כל פעם ע"י הפעלת הקאפס-לוק. בעיה קלאסית אך לא זכור לי איך אני לפתור אותה. אשמח לעזרה.

• 4 תגובות
    • 835 צפיות
  17. Started by RX7,

הורדתי דרייברים מאתר החברה של הכרטיס קול sis multimedia הפעלתי את ההתקנה ובאמצע אני מקבל הודעת שגיאה http://img271.imageshack.us/img271/513/2425ek7.jpg אני לוחץ אישור ואז מקבל את זה http://img271.imageshack.us/img271/2869/2bx7.jpg ולוחץ אישור עוד הפעם ואז זה יוצא מישהו יודע מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 473 צפיות
  18. Started by 11moshiko11,

שלום יש לי כרגע שתי מערכות הפעלה במחשב: אחד חלונות XP שבו אני משתמש, ויש לי עוד אחד ישן שעשה לי בעיות ומחקתי אותו, אחרי שהתקנתי את המערכת החדשה. בהפעלת המחשב מופיע בהתחלה לבחור איזה מערכת הפעלה אני רוצה להשתמש. איך אני יכול לבטל את המסך בחירה הזה? תודה

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  19. Started by darkman,

יש לי כמה שאלות עם יש לי רכיב מסוים איך אני משנה לו את מספרי הרגלים לפי מה שאני רוצה ואיך עושים VCC ו GND נורמליים?

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  20. שלום.. אני מנסה לשמוע רדיו באינטרנט, ועובד חלק בלי עצירות או משהו, אבל אני שומע כזה מטושטש כאילו יש בעיה איפשהו ואני לא יודע איפה... ואני מקליט נגיד את מה שאני שומע ואז שומע את ההקלטה ושומעים טוב, אבל כשאני שומע בשידור ישיר אני לא שומע טוב, מה הבעיה יכולה להיות? תודה לעוזרים, זה דחוף היום חברה שלי ברדיו ואני חייב להקליט אותה.

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  21. היי, אנסח זאת כך: כאשר אני ב DUAL VIEW, ובוחר בטלוויזיה להיות הPRIMARY DISPLAY, אוטומטית הרזולוציה יורדת ל 1024-768(שזה בסדר PER SE),אבל אז כל האייקונים והסידור המיוחד שלהם בשולחן העבודה מתבלגן לי לחלוטין. האם קיים החכם אשר יודע למנוע או מכיר תוכנה שמסדרת תופעה זאת? תודה

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  22. Started by url,

אני מחפש תוכנה שיכולה להתמודד עם כמות נכבדת של תמונות (כ-2000) רצוי שתהיה פשוטה להפעלה, שיהיה ניתן ליצור תפריט ושיהיה אפשר להוסיף גם מוסיקת רקע אני מעוניין באפשרות של כמה אלבומים שונים על אותו דיסק ולא באלבום אחד מישהו מכיר?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by THE-MASTER,

לפני חודש פרמטתי את המחשב והתקנתי לראשונה ווינדוס אקס פי ומאז אי אפשר לעשות חיפוש בקאזה מי שיודע מה הבעיה או שאולי יש לו השערות אשמח לקבל עזרה תודה מראש לכל העונים מחכה לתשובות בכליון עינים

• 10 תגובות
    • 967 צפיות
  24. Started by RDS,

טוב אתחיל במפרט: מעבד- AMD 3800X2 זיכרון- 1G 667 כ.מ- 1950PRO אוקי, אז לפני כמה ימים, הורדתי איזה קובץ שירד על מהירות מקסימלית (300) ולפתע, המהירות ירדה בצורה חדה ל-40... מאז מהירות האינטרנט מידרדרת, וכך גם מהירות המחשב... לדפדפן האינטרנט לוקח כמה שניות ארוכות לעלות, ולאתר אינטרנט כמה דקות... זה פשוט בלתי נסבל... ניסיתי לעשות שחזור (אולי איזה תוכנה שהתקנתי או משהו כזה), ולא עזר.. עשיתי סריקה בקספרסקי והתוצאה הייתה דומה.. כך גם עם בדיקת ספייוורים... עשיתי איחוי.. בקיצור כל תהליך אפשרי שעלה על דעתי... מה אתם אומרים? מה יכול היה לגרום לכזה דבר?[br]פורסם בתאריך: 11.08.2008 בשעה 15:07:18 שכחתי לציין שניסיתי להפעיל את המחשב ללא תוכנות (דרך ה-MSCONFIG) וגם אז המחשב היה איטי..

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by idofr,

הייייייייייייייי ZA תוקע לי ת'מחשב בגלל הBT והמיול אז אני רוצה להחליף אותו ואל תגידו לי כבר דויין כי עשיתי חיפוש והתוצאות הנורמליות היחידות הם מ 2003 ומאז דברים השתנו הקיצר אני צריך המלצה בתודה עידו

• 5 תגובות
    • 637 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.