עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by hagay21,

הנורטון בודק כל קובץ שאני מעביר ממחיצה למחיצה לפעמים יש delay של כמה שניות עד שהקבצים ממשיכים לעבור (הוא מקפיץ חלון ושואל לאישור) איך אני מבטל את האופצייה הזו אני מעוניין שהוא יבדוק רק קבצים שניכנסים למשב בלבד כולל מיילים

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  2. Started by צבי,

מי מכיר וירוס SPOILER או SP.EXE ,איך מסירים אותו (נורטון אנטיוירוס 2002 מעודכן לא עוזר)

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  3. שלום שלום! תפס אותי SPY WARE ממש חזק. אני בטוח שכולם מכירים אותו, שמו "SMART SEARCH" והוא התלבש לי על ה-"about:blank" וכל פעם שאני פותח את האינטרנט הוא מופיע. כמובן שכשמגדירים לו דף בית חדש הוא מתעלם, וממשיך בשלו. הורדתי את התוכנות "SPY BOT", "AD WARE" ו-"CWShredder" מה כבר אפשר לעשות? יש לי וינדואוס 98, ופנטיום 4... אם זה חשוב... היו שלום, AND MAY THE FORCE BE WITH YOU!

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  4. Started by K1s0som,

מחקתי בטעות את כונן די שלי ב quick foramt :'( אני צריך למצוא קובץ מסויים שמכיל את כל הסיסמאות שלי ואני לא יודע איך... אם אתה מכירים תוכנה או דרך כלשהי..בבקשה לא משנה משאר המידע על המחשב רק קובץ הזה.. תודה

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  5. אני מעדיף שזה לא יהרוס לי את הקאזה...אך אם התוכנה חייבת לעשות את זה אני מוכן. דרך אגב...אם למישהו יש בנוסף תוכנה פשוטה ויעילה להוריד את הפופ-אפס זה יהיה מעולה. תודה על ההקשבה.

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  6. מחפש תוכנת דואר נחמדה שתקפיץ הודעת u'v got mail

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  7. שלום לכולם, אני משתמש בתוכנה הנ"ל, וכאשר אני ממזער אותנ לאיפה שהשעון שם (ע"י F9), לפעמים היא נעלמת לי :-\ , אבל אני יודע שהיא פועלת משום שהיא מופיעה ב Processes. מישהו יודע איך לגרום לה לו להעלם לי ? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  8. יש לי תוכנה בלי תמונה ליד השעון יש רק 2 אפשרויות כשלוחצים SHOW צופיע חלון שלא ניתן לעשות בו כלום הנה תמונה: מה התוכנה הזאת? היא הופיע מיד אחרי שהתקנתי את Spy Sweeper (ביחד עם AD AWARE וAD WATCH המחשב סוף סוף נקי!)

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  9. Started by Dr Hardware,

יצרתי קובץ כתוביות, יצקתי אותו לתוך הסרט והמרתי אותו לNTSC 19:9 WIDE SCREEN . יש לי כמה בעיות ושאלות.. 1. איך אני עושה שהכתוביות יהיו על הקטע השחור למטה בסרט ולא על הסרט עצמו? 2. האם NTSC זה טוב או שצריך PAL ? הסרט הוא 23.9 פריים. 3. בקטע של הסוג תצוגה.. יש 16:9 דיספליי רגיל ויש 16:9 525 ntsc line אני עובד עם התוכנות הבאות: Sub2SSA ליצירת הכתובית Virual dub ליצירת הסאונד, הכנסת הכתובית לצמיתות, והתחלת הFRAME SERVER . TMPGENC לבחירת סוג התצוגה, פורמט הסרט, והמרתו.

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  10. Started by Mr.Quest,

שלום. אשמח אם תמליצו לי על תוכנה קלילה לשינוי ה-Themes של WinXP ( מה לעשות, אין הרבה אפשרויות במקור) לשינוי הסגנון החזותי ללא דרישת ביצועים מיוחדת. ** נתוני חומרה כלליים : P4 2.4 Ghz 256 MB DDR. בתודה מראש, אלוני יאיר.

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  11. Started by Evil Inside,

יש לי radeon 9600xt של sapphire..איזה דרייבר אני צריך להוריד?

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  12. Started by erez_sots,

שלום רב, אני התקנתי את הגרסה החדשה (גרסה 6.2) והיה לי לפני כן את הגרסה 6.1 (יש לי ווינדוז XP) ואני לא מצליח להתחבר. מישהו יודע מה אני אמור לעשות? תודה, ארז

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  13. Started by gshhar,

מישהו מכיר?

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  14. (אני מדבר על סרברים במשחק CS1.5) כאשר אני כותב : ./hlds_run -game cstrike +exec server.cfg +maxplayers 14 +ip 212.199.163.197 +port 27015 +map de_dust2 -autoupdate & הסרבר עולה לאוויר והכל טוב ויפה, אך שאני מתנתק מהתוכנה Putty ב Exit הסרבר נופל.. מישהו יודע למה? תודה.

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  15. שלום חברים, הורדתי הופעה של ג'מירוקוואי בקובץ mpg אבל משום מה אני לא מצליח לראות אותה על המחשב. כשאני מנסה לפתוח ב-MV2Player אני מקבל הודעה "File xxx.mpg The source filter for this file could not be loaded". גם כשניסיתי לצרוב כ-VCD ו-SVCD קיבלתי הודעת שגיאה לגבי הקובץ. פתחתי את הקובץ ב-VirtualDubMod ועולה הקובץ. איך אני מקדד אותו מחדש כדי שיעבור בתוכנות וגם כדי שאוכל לצרוב אותו ל-SVCD? תודה מראש ומתחנן לתשובה מהירה, ניר.

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  16. Started by amiamir,

יש לי בעיה עם האימיול שכל הזמן יש לי lowid .. כבר פתחתי פורטים וזה לא עזר.. ואפילו ניסתי לעבוד באימיול שהfirewall סגור. ועדיין היה לי lowid. יש פה מישהו שמבין באימיול ויכול להגיד לי איזה עעוד דברים יכולים לגרום לבעיה..!?

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  17. אהלן חברים, עד עכשיו אני משתמש ב DAP, ונמאס לי כי זה מלא חרא !! אז למישהו יש תוכנה טובה לפחות כמו DAP אבל ללא הזבל ?! תודה מראש, תום.

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  18. Started by IDAN_L,

נכון תמיד שאני ניכנס לתוכנה ומכניס את השירים.. אז למה לא רואים את הזמן שלהם אוטמטי ואז אני צריך לראות אותם והם מראים את הזמן שלהם 1 אחרי השני.. אך אני יכול לעשות שזה אוטמטי כבר מעודכן בזמן שלהם ואני לא צריך לחכות.. תודה..

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  19. אז ככה, יש לי קבצי וידאו שהם על mp3 וכשאני מפעיל אותם בתוכנה של כתוביות אז אין כתוביות זה כאילו לא זז או משהו כזה זאת אומרת שרואים את הסרט אבל אין כתוביות כי אין להם מתי להכנס ואני חושב שהבעיה היא שזה איכות של אמ פי 3 ולא של mepg אז אני רוצה לדעת איך אפשר להפוך את הקובץ מאמ פי 3 ל אמ פי אי גי כי אני חושב שזו הבעיה. אני יודע שזה נשמע קצת מסובך מה שאמרתי אבל אם מישהו יודע אז אני מקווה שהוא יעזור. אני מקווה שזה המקום הנכון לשאול, אם לא אז תעבירו. תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  20. Started by t d,

שלום! יש לי שני מחשבים בבית, אחד שלי p4, והשני של שאר המשפחה p3. ברשותי אינטרנט 750 אשר מחובר אצל המחשב שלי, ודרך כבל רשת המחשב השני בבית מתחבר אלי ולאינטרנט. אני משתמש בתכנה : zonealarm firewall , ולפני שפירמטתי את המחשב, זה עבד ככה שגם עם הfirewall עובד החשב השני נכנס לאינטרנט כרגיל. אך עכשיו התקנתי הכל מחדש ואני לא זוכר אילו הגדרות צריך לשנות בשביל לאפשר זאת, אם הfirewall פועל עכשיו המחשב השני לא נכנס לאינטרנט, וברגע שאני מכבה אותו הוא כן... מה אתם אומרים? תודה!

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  21. Started by boogala,

איך משתתמשים בתוכנה aida32 ? אני רוצה לברר מה כרטיס המסך שלי דרכה

• 2 תגובות
    • 855 צפיות
  22. Started by LLLLiran,

מישהו יכול להמליץ לי על antivrus and firewall או שניים שיהיו באותו תוכנה תודה.

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  23. איך אני ממיר? יש לי קובץ של 15 מגה , ואני לא יכול לשלוח אותו בדוא"ל בגודל הזה

• 2 תגובות
    • 6.8k צפיות
  24. הי יש לי קובץ גדול בערך 1.2 גיגה בפורמט MPEG באיכות טובה וסאונד טוב שהקלטתי דרך מצלמה דיג.... איך אני מפצל אותו ל 2 שאני יוכל לעשות גיבוי לדיסקים(80ד 700מג)?? לינקים+הסברים אם אפשר תודה : ???

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  25. כאשר העברתי מ XVID ל MPEG הוא הפך ל MPEG מסך מלא (וזה יצא כאילו הכול נמרח לאורך)כי ה XVID היה לא במסך מלא ...אלה ב מסך רחב... מה צריך לעשות אני משתמש לפי המדירך ???http://www.lionetwork.net/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=75

• 2 תגובות
    • 573 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.