תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
יש לי DOK של SANDISK ואני מחפש תוכנה לגיבוי אוטומטי שלו כל פעם שאני מחבר אותו למחשב הראשי שלי תודה מראש, אוראל
-
- 2 תגובות
- 984 צפיות
-
-
לקחתי תמונה עכשיו גזרתי אותה ואני רוצה להפוך אותה לרקע משהו כמו 1024x768 אבל הרזולוציה ממש גרועה ניסיתי לעשות sharpen וזה לא משנה הרבה יש דרכים אחרות או שאין בכלל?
-
- 2 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום, אני נכנס לפורום דרך פייר פוקס, מגיע לעמוד הפתיחה, לוחץ על שם הפורום המבוקש אך פייר פוקס ממשיך להציג לי את עמוד הפתיחה ואינני יכול לעבור לשום מקום אחר. יש למישהו מושג לפשר הדבר ? תודה
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אני מעוניין לקודד סרט (שצילמתי)...לXVID ולהוסיף לו תרגום בשפה האנגלית....את התרגום יש לי( )...אני עכשיו רוצה לדעת איך אני יכול לצרוב אותם ביחד.. אגב אני רוצה לשמור את אותו היחס בין הגובה לרוחב אבל להוסיף שוליים שחורים ועליהם התרגום...משמע שהסרט יהיה קטן יותר אבל עם שוליים שחורים... תודה רבה...רוב הבעיה שלי היא בקידוד הסרט לXVID....
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
-
-
שלום! ברשותי מחשב ישן שהחלטתי להחיות אותו אז התקנתי ווינדוס והכל, ועכשיו אני צריך דריברים ללוח אם הלוח: ASUS P4T-E אשמח אם תביאו לי דריברים ללוח תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לפרמט את המחשב שלי ואני רוצה לגבות את המיילים שנמצאים בOUTLOOK EXPRESS איך אני מגבה אותם? תודה
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
-
שלום לכולם ... הורדתי את גירסת הבטא של אינטרנט אקספלורר 7 ואני רוצה למחוק אותה ולהתקין מחדש את גירסה 6 איך אני עושה את זה לעזאזל ?!?!?!?!?!?! תעזרו לי מהררררר תודה.
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
יש לי סרט שהוא בשני חלקי AVI. אני צריך תוכנה שתחבר לי אותם לקובץ אחד. תודה.
-
שלום לכולם, משום מה התוכנה עושה לי Burn Failed גם כאשר אני צורב לא במהירות מקסימלית.. ושום דבר לא עובד ברקע. יש לי מחשב נייד, והצורב הוא צורב DVD שצורב DATA על CD במהירות מקסימלית 24X. ניסיתי במהירות 16, ועדיין זה שרף עוד דיסק. בלוג רשום לי : 12:41:04 #27 SPTI -1040 File SCSIPassThrough.cpp, Line 291 E: CdRom0: SCSIStatus(x02) WinError(0) NeroError(-1040) Sense Key: 0x03 (KEY_MEDIUM_ERROR) Sense Code: 0x10 Sense Qual: 0x00 CDB Data: 0x2A 00 00 02 E7 FA 00 00 1B 00 00 00 Sense Area: 0xF1 00 03 00 02 E5 95 0A 00 13 00 00 10 Buffer x0c050000: Len xf810 0x00 FF FF FF FF FF FF FF FF FF FF 00 42 21 33 01 0xCF 87 78 BB F7 02 BC 25 81 28 B5 81 E6 C4 C3 BD 0xC3 22 …
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אממ יש לי בעיה מעצבנת כשאני מתחיל להקליט בעזרת הכרטיס טלויזיה [מהטלויזיה כמובן] יש בעיה עם הוירטואל דאב התמונה סבבה והכל אבל אחרי שלוחצים על הכפתור של הרקורד התמונה הופכת להיות שחור לבן והפלט יוצא ללא קול מה שמוזר שהפלט [ כלומר הוידאו שמוקלט אחרי השמירה ] יוצא בצבע אבל ללא קול למרות שזה הופך לשחור לבן אחרי שלוחצים על Record תודה לעזורים.
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אתמול אבי הביא לי מצלמה פשוטה של אינטרנט והוא הביא איתה תוכנה. עכשיו שאני מצלם סרט עם התוכנה, כל סרט של דקה לוקח 400 מגה. לא הייתה לי שום אפשרות קומפרסור. אם אפשר בבקשה להמליץ על תוכנה טובה שאפר לצלם איתה . תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
היי, הכותרת אומרת הכל, אני רוצה להקליט את מה שנכנס מכניסת ה-VIVO של הכרטיס מסך שלי.. תודה מראש, אור.
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
אני צריך לדגום משהו מכרטיס טלויזיה ולהמיר אותו ל-vcd. יש למישהו המלצה על תוכנת דגימה טובה?
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
המחשב שלי נדבק בוירוס הזה וכמובן שהאנטי וירוס שהיה (AVIRA) לא פועל עכשיו. איך אני מנקה את זה? הוא גם חוסם לי את מנהל המשימות...
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-
-
אני כמו כל משתמש רגיל (לדעתי ) מעדיף שכשאר אני נכנס לשרת FTP הוא יוצג לי כסיפריה ולא כרשימת תיקיות משמע שלא יופיעו לי שמות של תיקיות כמו לינקים אלה אני אראה תיקייה באופן פיזי... הבעיה שמשומה ההגדרה הזאת שונתה אצלי ואין לי מושג למה אני לא מצליח להחזיר אותה? למישהו יש רעיון ? בברכה GS
-
- 2 תגובות
- 517 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם לוח אם H87M של אסרוק שעליו מותקן וינדוס 8.1 64 ביט. באתר של אסרוק ברשימת הדרייברים של הלוח מופיע דרייבר שנקרא Intel Management Engine driver. מישהו יודע מה זה הדרייבר הזה ואם אני צריך אותו בכלל? הכול נראה עובד תקין גם בלעדיו, ובהתקנה קודמת יותר של הוינדוס התקנתי אותו ולא שמתי לב שהיה לי איזה שימוש שקשור אליו. מה זה הדרייבר הזה בכלל? תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום רב אני מחפש נגן\חבילת קודקדים לmedia player שתנגן את כל סוגי הקבצים (mov,dvd,real) האם יש כזה דבר ואם כן איפה ? תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום , אתמול שידרגתי את הדפדפן אינטרנט אקספלורר לגרסא 8 (יש לי WIN XP PRO) אבל אני מקבל לעיתים תכופות הודעת שגיאה במהלך כניסה לאתרים (במיוחד אתרים שיש בהם JAVA) לדוגמא האתר הבא לא עולה לי בכלל ומציג הודעת שגיאה שציינתי www.anfyteam.com EventType : BEX P1 : iexplore.exe P2 : 8.0.6001.18702 P3 : 49b3ad2e P4 : unknown P5 : 0.0.0.0 P6 : 00000000 P7 : 05950068 P8 : c0000005 P9 : 00000008 ניסיתי להתקין מחדש את האקספלורר אולם ללא הצלחה... מה יכולה להיות הבעיה ? תודה
-
- 2 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שורת כתובת האתר למעלה תמיד נשארת בודדת, כאשר אני לוחץ על החץ לא נפתחת לי רשימת האתרים הקודמת, למרות שהגדרות ההיסטוריה שלי לא אומרות למחוק את ההיסטוריה. ניסיתי להסיר את התוכנה ולהתקין מחדש, אבל שום דבר לא עוזר. בשני מחשבים אחרים שלי אין לי שום בעיה. רק במחשב אחד בודד. מה קורה פה?
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אם ישי כרטיס מסך GEFORCE 7900 GS
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
הצלחתי סוף סוף איכשהו לגשת למידע שעל הדיסק הקשיח שלי (שנדפק, וזה מפורט באשכול אחר שפתחתי מזמן) א-ב-ל אני מנסה להיכנס לקבצים של אחד המשתמשים שמוגן בסיסמה (אני יודע את הסיסמה) וכתוב לי Access Denied אני לא יכול להעלות דרך הדיסק הזה את המחשב יש איזו דרך לגשת לקבצים שם? תודה רבה איל =]
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אני משתמש ב-Windows 2000 Professional SP4. אני מנסה לערוך קבצי אייקונים בפורמט של Windows XP עם Alpha Channel ב-Axialis IconWorkshop 5.0. Windows 2000, למיטב ידיעתי, לא אמור לתמוך ב-Alpha Channel. עם זאת, הקבצים המקוריים נראים במחשב שלי בסדר גמור (בד"כ). הבעיה היא כאשר אני עורך את הקבצים ב-IconWorkshop או ב-Microangelo. לאחר השמירה, האייקון נראה מעוות (בתוכנה האייקון נראה בסדר). הבעיה היא כנראה לא באייקון עצמו, אלא במערכת הפעלה, מכיוון שב-Windows XP אני רואה את האייקון המעובד בסדר גמור. צירפתי תמונת מסך של שני אייקונים, כפי שהם נראים במחשב שלי ב-Windows 2000 (בצד ימין - האייקון המקורי, ובצד שמאל - האייקון המעובד), ואת שני האייקונים עצמם בקובץ zip. האייקון המעובד הוא אייקו…
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-