עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום אני מחפש תוכנה שתעשה לי גיבויי אוטומטי של סיפריות מוגדרות מראש כאשר הספריות נמצאות על מחשבים שונים ברשת במשרד, אני רוצה שהתוכנה תעשה את הגיבויי אוטומטי בזמנים מוגדרים מראש לכונן גיבויי חיצוני, כמו כן אני רוצה שהתוכנה תמחוק גיבויים ישנים של מעל זמן מוגדר כדי לפנות מקום בהארד דיסק. האם משהו פה יכול להמליץ לי על תוכנה כזאת? משהו בעל ניסיון אם תוכנה כזאת?

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  2. האם מישהו הצליח, מנסה להוסיף תרגום עברי, לסרט DVDR שיש בו תפריטים (הכל הכל) חוץ מתרגום עברי. ללא פגיעה באיכות התמונה, פשוט להוסיף לאפשרויות תרגום עברי מישהו הצליח? ניסה? יודע איך? אם יש כאלה אני בטוח שיש המון אנשים שרוצים לדעת איך, כמוני אז בקשה תגיבו compman112

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  3. Started by Money_Man,

שלום לכולם! היה לי IE והתקנתי עליו FF...לאחר שהתעצבנתי שמלא אתרים עדיין לא תומכים בו מחקתי אותו וחזרתי לIE.. אולם מרגע זה קרו שתי תקלות: 1. לא ניתן לעבור מאנגלית לעברית..ולהיפך...אלא ע"י לחיצה על EN או HE בתחתית המסך...למרות שישנם אתרים ממש בודדים שכן מאפשרים מעבר....איך מסדרים את זה? 2. כאשר אני מעלה אתר בIE הוא עולה והכל...אבל נכון בשורת הכתובת יש כתובת ומצד שמאל אייקון של אקספלורר? אז זה שם איקון של קובץ שלא ידוע איך לפתוח אותו...כאילו הסרתי את האקספלורר או משהו.. עוד בעיות נוספות שקשורות באותו דבר..אם שולחים לי קישור כלשהו ואני בא ללחוץ עליו אז שום דבר לא קורה..אני חייב לפתוח את הדפדפן, להדביק את הקישור ואז רק אפשר להיכנס.. כנ"ל לגבי קיצורי מקשים במקלדת שפותחים לי את …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. בדקתי בתוכנה CPU-Z כמה מתח המעבד מקבל עכשיו, והתוכנה אינה מראה... מישהו יודע למה ? הינה התמונה: [attachment deleted by admin - 90 dayss]

5. 1)כשאני מציג סרטים שהם לא ברזולוציה של המסך יש לי שוליים שחורים בצדדים, זה טבעי או שיש דרך לסדר את זה? 2)בפיירפוקס זה מציג דפי אינטרנט כאילו זה מסך רגיל ושיחקתי עם ההגדרת עמוד. יש בזבוז גדול של שטח.

• 5 תגובות
    • 886 צפיות
  6. Started by huber,

שלומות... אני בעליו הגאה של מודם ADSL ומבחינתי החזרת השקעה על העלות של הנ"ל (מעבר לגלישה במהירות סבירה) היא כמובן הורדת קבצים. מכיוון שאין לי סבלנות לחפש שרתי WARWZ ושאר ירקות, שמחתי לגלות את ה - KAZA. אך אבוי (המורה שלי לספרות היתה מתמוגגת אם היא הייתה רואה את ההודעה הזאת), התחלתי למצות את מאגר הסרטים/משחקים של היוזרים בתוכנה זו. לאחר הקדמה ארוכה זו, השאלה היא פשוטה. אם אני מחפש סרטים ומשחקים בלבד (ולא מוזיקה או תוכנות/תמונות ושאר מדיה), איזו תוכנת שיתוף קבצים אני אוכל להתקין שיש בה את המבחר הרב ביותר של סרטים (בעדיפות ראשונה) ואולי גם משחק או שתיים? אני יודע ש AUDIOGALAXY מתמחה במוזיקה ואנא אל תזכירו את IMESH כי ניסיתי אותה והיא די דלוחה מבחינת היצע... הצעות? (ועדיף מני…

• 17 תגובות
    • 2.8k צפיות
  7. שלום. היום התקנתי את קספרסקי מחקתי את האנטי וירוס הקודם שהיה לי (התקנתי את גירסת ההדגמה/ניסון תיקראו לזה איך שאתם רוצים) קיצר אחרי זה אני לא יכול להתחבר לאינטרנט הוא רושם לי שיש לי גירסה מוגבלת אני הסתכלתי על המודם והרוטר הכול היה תקין.. אחי היה מחובר באותו זמן רק אני לא התלחתי ניתקתי את החוטים חיברתי מחדש ניסיתי הכול קיצר לא הצלחתי להתחבר מחקתי את הקספרסקי לגמרי עשיתי RESTART ורק אז התחבר לי האינרטנט אגב ניסיתי גם לכבות ולהדליק מחדש את המחשב האינטרנט עדיין לא עלה.. למה הקספרסקי חוסם אותי להתחבר לאינטרנט.. (אני מדבר על האנטי וירוס לא הFIREWALL) אני עדיין רוצה לראות את גירסת ההגדמה למישהו יש רעינות?

• 6 תגובות
    • 526 צפיות
  8. Started by m.l,

אם אני קונה עכשיו מחשב שמשלב מעבד core 2 duo נגיד e6400 ואני מפעיל עליו xp רגיל...ממה שהבנתי הליבות לא יעבדו וכך גם ה64 ביט.... ואם זה נכון אז האם XP 64 BIT יכול להיתמודד עם מעבדים כפולי ליבה או שהוא לא מפעיל אותם או שמפעיל אך לא היטב.... בקיצור אם מישהו יוכל להסביר לי על הנושא זה יהיה מעולה... תודה מראש....

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  9. http://www.schooly.co.il/MySchool/index.asp?url_t=benzvi&pagename= אני רואה את העמוד הראשי אבל אני לא יכול ללחוץ על אף אחד מהקישורים בתפריט הימני.

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  10. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

[attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by bugosdckh,

האם יש אפשרות לתקן קבצים מקובצים שנפגעו? תודה

• 2 תגובות
    • 505 צפיות
  12. Started by guyyug,

אין לי פירוול אבטחה על בינוני נמוך ביטלתי את האנטיוירוס ואין חיבור התקנתי 3 פעמים כבר במורפיוס החדש אין לי בעיה להתחבר

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by yakir8,

שלום יש לי IE6 אני אחרי פרמוט ומשום מה מאז שפרמטתי הסרגל כלים בכניסה לאתרים מיושר אוטומטית לצד שמואל(אני עם IE בעיברית יש תמונה) משהו יכול להגיד לי אך לסדר את זה? תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  14. Started by barlevi321,

שלום לכם. רציתי לשאול איך אני מייבא ידנית מעודפים מה- ie8 ל- firefox. בתייקייה של המעודפים של ה- ie8 אני יודע איפה היא נמצאת ,אבל את ה- firefox אין לי מושג איפה התיקייה של המעודפים (סימניות) נמצא?? בתודה מראש בר לוי

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  15. Started by D.A.Y.C,

שלום לכולם הורדתי פעם טלגרם למחשב שלי וההורדות היו מתבצעות בטיל! היום אני משתמש במחשב אחר עם אינטרנט של כרטיס רשת כלומר WIFI והאיכות מצויינת שאני גולש אבל בהורדות שלו מהטלגרם זה ממש איטי... מישהוא יכול לתת לי סיבה לזה ופיטרון?

• 0 תגובות
    • 2.7k צפיות
  16. לפני המון זמן השתמשתי ב XILISOFT שחשבתי שזו תוכנה טובה אבל היא מכווצת שירים על איכות נמוכה (128KB) עד שהבנתי שאפשר גם להפוך עם הITUNES את השירים ל MP3 וזה איכות יותר גבוהה (190KB). אני עכשיו מחפש תוכנה שתהפוך לי את השירים לאיכות יותר טובה מ 190KB ... תודה לעוזרים (ד"א OGG מבחינת סאונד יותר טוב מ MP3? יש לי IAUDIO X5L )

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  17. Started by ybe,

הורדתי והפעלתי בטעות תוכנה קטנה(100K) בשפ PLUG IN .התוכנה ביצעה מספר פעולות,החליפה אתדף הבית בדפדפן,הוסיפה רקע שחור מתחת לשמות התוכנות בdesktop , הוסיפה אתרים למעודפים בדפדפן, והגרוע מכל:בכל פעם שנמחשב עולה מופיע מסך קטן המאפשר לחפש דרך LOP.COM בנושאים שונים. התוכנה באה בלי אפשרות לunistall כשניסתי להסיר אותה דרך add\remove בwindows גם לא הצלחתי מהסיבה שהתוכנה לא מופיעה שם. בסופו של דבר השתמשתי cleansweep של norton ואז כביכול התוכנה הוסרה.אבל בכל פעם שאני מעלה את המחשב מסך החיפוש הקטן ממשיך להופיע(המעודפים לא חזרו למצבם המקורי וכו').. איך אני נפטר ההתוכנה המרגיזה הזאת?

• 0 תגובות
    • 812 צפיות
  18. שלום, אני מנסה לבנות מתאם למאוורר 120 מ"מ ככה שיתאים בדיוק על הפינים של ה SLK-947U, לא כמו בתמונה הזאת שבצדדים המאוורר לא מוציא אוויר על הפינים: אני מחפש תוכנה שאני אוכל להכניס בקלות את המידות (במ"מ) של החרוט, של הבסיס שלו (כמו בתמונה למטה), של הפינים, לסדר את הצורות ושיצא לי דגם מדוייק של התוצאה הסופית. ניסיתי לעשות בRhino3D וזה יצא בערך אבל קשה לי לעבוד שם עם מידות מדוייקות (וזה לא מה שהתוכנה הזאת בשביל ואני לא מומחה גדול בתלת ממד). [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  19. כאשר פותחים את ה-Word הברירת מחדל שלו זה כתיבה בגופן Arial בגודל 11 ומרווח של שורה כאשר יורדים לשורה הבאה. האם אפשר לשנות לו את ברירת המחדל הזו ולקבוע לו לדוגמא שכאשר אני פותחת את ה-Word הוא יכתוב בגופן מסויים שאקבע לו ובגודל מסויים שאקבע לו ושלא יעשה מרווח של שורה כאשר יורדים לשורה הבאה?

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  20. Started by oFiR 22,

מה זה הגופן הזה: [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  21. Started by beniloew,

שלום לכולםץ אני מחפש בנרות אופיס 95 בעברית או וורד 7.0A בעברית. האם למישהו יש מושג היכן ניתן למצוא את הממצא הארכיאולוגי הזה?

• 2 תגובות
    • 933 צפיות
  22. Started by lilian,

האם יש דרך להעביר את כל היומנים שיצרתי ב- google calendar ל- remember the milk ?

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  23. יש לי מספר יפה של דיסקים עם MP3 אני מחפש תוכנה שפשוט תוכל לנהל אותם מבחינת רשומות ניסיתי את CD BANK CATLOGER אבל היא עושה לי בעיות. אם למישהו יש המלצה אני אשמח

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  24. היום עשיתי עדכון לנורטון אנטי וירוס הוא מצא שיש עדכון אחד common client update הוא לא מצליח להתקין העדכון, זו הודעת השגיאה: Windows XP 5.1.2600 Service Pack 1 Common Client Core 2.1.0 Could not find installation path for at least one component. יש לי sp1 והמחשב שלי מעודכן תמיד. למישהו יש מושג? דרך אגב - היום התקנתי פיירוול זון-אלארם ואני לא יודע אם יש קשר לכך או שזה מקרי. בכל מקרה סגרתי את הזון-אלארם אבל הבעייה לא נפתרה

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  25. Started by Raul,

איך אפשר לגבות את המועדפים של הדפדפן? אני חייב לפרמט את המחשב דחוף.

• 2 תגובות
    • 4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.