תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
לפני כמה חודשים היה אתר, www.thewebmachine.com באתר היו מדריכים ליצירת כל מיני תפריטים ולחצנים ושאר דברים מגניבים בעזרת המוצרים של Adobe ביניהם פוטושופ ImageReady, GoLive, Illustrator. את התפריטים וכל שאר הדברים היה אפשר ליצור בלי ש-ו-ם ידע מוקדם בפוטושופ או בכל תוכנה אחרת של Adobe. האתר נסגר ואני מחפש משהו דומה. אני רוצה לבנות תפריטים ולחצנים וכל מיני אפקטים לאתר שאני בונה. עריכה: אחרי שבטעות חיפשתי בגוגל טולבר את השילוב: www.thewebmachine.com זה מצא לי המון אתרים שהמליצו פעם על האתר וכל מיני מדריכים משם. במקרה הגעתי לאתר המקורי...הוא עובד מ-מ-ש לאט...אין לי מושג למה...ורוב הדברים אפילו לא עובדים. אבל הנה הלינק למי שרוצה: http://web.archive.org/web/20041105010634/http:…
-
- 3 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום הגיע אליי המחשב החדש עכשיו אני שואל, איזה תוכנות מומלץ להתקין כדי לשמור על בטיחות המחשב? מהשנייה שהתחברתי פה לאינטרנט הופיע הבלסטר הזה של ה60 שניות, ועוד הודעה שאני צריך לנקות רג'יסטרי עם איזה תוכנה. איזה תוכנות כדאי לי להוריד? אני כרגע מוריד את SP1 ואת SP2 (חייבים להתקין קודם את 1 בשביל להתקין את 2 כמו שצריך ושיפעל? איזה תוכנות כדאי שיהיה לי? תודה
-
- 27 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי התקנתי את האימיול על המחשב החדש שלי, כאשר אני עובד עדיין עם המחשב והאימיול ברקע הכל פועל כשורה, הבעיה מתחילה כאשר אני משאיר את המיול להוריד במשך הליליה ובבוקר בודק מה מצבו, אני מוצא שהמחשב פשוט קפא (בסקרין סייבר),ושום מקש כולל עכבר לא מחזירו לחיים ניסיתי להגדיר בקונטרול פאנל מבחינת אפשרויות כוח, לא לכבות הרד-דיסקים כי חשבתי שזו הבעיה אבל עדיין זה קורה אחרי חוסר עבודה ממושכת. חשוב להגיד שכאשר האימיול לא פועל והמחשב סתם נשאר דולק במשך הלילה הוא מתעורר לחיים בבוקר. מישהו נתקל בבעיה דומה?
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
האם GENERIC HOST PROCESS FOR WIN32 אמור להתחבר לאינטרנט???
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
יש לי סרטים ותרגום בנפרד אני רוצה לחבר בנייהם שיהיו מחוברים לתמיד אבל אין לי תוכנה אני צריך שמות של תוכנות שמחברות תרגום לסרט תודה לכל מי שמגיב
-
- 5 תגובות
- 879 צפיות
-
-
יש לי חבר ויש לו אולפן הקלטות עכשיו הוא משתמש בתוכנה Cubes בשביל לערוך את ההקלטות ולשמוע אותן עכשיו יש חלק של הקלטות שהם ארוכים ואז כל התוכנה נתקעת היא בקושי זזה כאילו האי ממש כבדה על המחשב ובהקלטות יותר קצרות היא טסה עכשיו מה שרציתי לשאול זה האם אפשר לגרום למחשב שהתמקד רק בתוכנה הזאת וכל המשאבים שלו התמקדו בתוכנה ככה שהתוכנה תזוז מהר ואיך עושים את זה??? ישלו מחשב סוס 2 GB Ram HDD 300 GB+80 GB USB 3.06 ג'יגה הרץ בקיצור מחשב חזק והוא מפעיל רק את התוכנה הזאת במחשב
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
איך מורידים סרטים למחשב מאתרים כמו זה www.youtube.com תודה
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי המון מוזיקה על המחשב והכל מתחיל להתבלגן לי שם... אני מחפש תוכנה שתוכל לעזור לי לקטלג אותם בעזרת מאגר נתונים אינטרנטי (משהו כמו CDDB), קיים דבר כזה ? תודה
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
מה ההבדל .? ובכלל איזה גירסא הכי מומלצת לדעתכם ?
-
- 8 תגובות
- 613 צפיות
-
-
יש קובץ שמריצים ומשנה את מספר החיבורים שחצי פתוחים בוינדוס ל10000. תמיד השתמשתי בזה והאימיול היה טס. עכשיו השתמתי. כיביתי והדלקתי והוא לא מתחבר יותר... איך אני מחזיר את זה למצב הקודם? כמה חיבורים אמורים להיות במצב נורמאלי?
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
http://ziza.ru/2006/08/30/kreativnye-raboty-ot-platinumfmd.html
-
- 8 תגובות
- 965 צפיות
-
-
איך אני יכול לבטל את ההודעה הזאת של ה 60 שניות ואחרי זה ריסט ? תודה לכל מי שעוזר
-
- 9 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אני רוצה להסיר כדי להתקין קספרסקי אבל זה לא נותן לי להסיר... אין בכלל אפשרות של UNINSTELL... מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
טוב אז כך סיימתי לבנות בפלאש אתר עכשיו רק מה שאני לא מצליחה זה למקם את קובץ הפלאש בדפדפן באמצע ולבחור צבע לרקע משהו יכול לעזור לי משהו יודע איך עושים זאת למה אני לא
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם, אם אני משתמש ב 2 תוכנות שונות לניקוי ותיקון הרג'יסטרי (לא בו-זמנית) זה יכול לגרור בעיות ? או שזה בסדר גמור ? התוכנות הן : Registry Mechanic RegVac אני מריץ סריקה עם אחת,ואז עם השנייה....האם זה בסדר או שעלול לגרום לתקלה\בעיה כלשהי? תודה.
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
אני מחפס תוכנה כמו טימר שאני רוצה שידליק דברים מסוימים בשעה שאני רוצה וסוגר תוכנות בזמן שאני קובע לו תודה לכל מי שעוזר
-
- 5 תגובות
- 501 צפיות
-
-
יש אותו באתר של נענע... אני רק רוצה לדעת אם עדיף להתקין אותו מאשר את קספרסקי.... http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=390485&sid=127
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
יש לי סרט שאני צריך לחתוך אבל יש לי בעיה איתו ניסיתי לחתוך אותו עם התוכנה Easy Video Splitter והיא חתכה לי אותו לשתיים אבל את הקובץ הראשון אני לא יכול לראות כי הוא שוקל 5KB ואת השני אני יכול לראות רגיל משהו יודע למה זה ואיך פותרים את הבעיה הזאת?? או אם יש תוכנה אחרת?? אני ישמח לשמוע!! תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כל פעם שאני פותח את המדיה פלייר ( 9) אני מקבל הודעת שגיאה שמצורפת למטה, ניסיתי לעדכן לגרסה 10 אבל עדיין הבעיה נמשכת life has come to a sudden end :'( [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
-
קובץ (TS (HDTV לא מוכן להתנגן. יש איזה קודק שאפשר להשתמש בו כדי לאפשר לקובץ הזה להתנגן? אשמח לתשובה+פיתרון. .swg
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
לפני יומיים עשיתי סריקה לכל המחשב עם אנטי וירוס של קספרסקי. מאז המסנגר לא מצליח להתחבר... היה לי מסנג'ר 8, הסרתי אותו והתקנתי 7ץ5 ועדיין כלום לא עוזר.... הרצתי פה חיפוש בפורום ומצאתי שמישהו היה לו גם תבעיה ואחרי שהוא הוריד את הרמת אבטחה של האנטי וירוס זה עזר לו.. ניסיתי גם וכלוםםםםםםם מה עושים? בבקשה תצילו אותי!
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=201088.0 זו התמונה המקורית. --------- הכנתי 2 גירסאות. הראשונה: השניה: לדעתי היא יותר ריאליסטית ויותר יפה. מהי דעתכם?
-
- 7 תגובות
- 762 צפיות
-
-
יש לי סרט DVD והקובץ הראשי דפוק אז הוא לא פותח את התפריט הראשי ואני לא יכול לבחור כתוביות בעברית דרך הסרט עצמו אין לי גישה לזה לא עם power dvd 7 ולא עם VLC אני יודע שיש כתוביות בעברית בוודאות תודה למי שקרה/א את השאלא/ה
-
- 0 תגובות
- 447 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה שאיתה אני יכול לבדוק כמה WATTS צורך המחשב שלי?
-
- 3 תגובות
- 547 צפיות
-