תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אם יש לי מעבד C2D E6400 אני אוכל להריץ עליו vista 64 bit? זה תלוי רק במעבד או זה גם תלוי אם הלוח אם שלי תומך במערכת 64 bit?
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
יש לי בעיה שמלווה אותי כבר כמה שנים ואפילו המשיכה אחרי שקניתי מחשב חדש. אתר הבית שלי זה וואלה ואני קורא שם המון כתבות, לפעמים שאני פותח כתבה יש כמה מילים חסרות, שפשוט לא מופיעות, אני מגלה את זה לא כי יש רווח או משהו איפה שאמורים להיות המילים (אין רווח כזה) אלא כי אני פשוט שם לב שחסרה מילה ושזה לא נראה בסדר. אני עושה ריפרש לעמוד והכל מסתדר. קורא לי גם שאני מעיין בכתבות באתר הארץ. אני לא אופטימי, אבל אם יש למישהו מושג אז בבקשה.. ???
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
רב שלומות! היום הגעתי למסקנה שאין מנוס מלפרמט. כמה שאני מנקה ומנקז, המחשב עדיין איטי ולאחרונה התחיל לקרוס. עכשיו, אני מעוניין לגבות חומר. אין לי כונן חיצוני ולא את הכוחות הנפשיים לצרוב את כל מה ששאני מעוניין לשמור. מדובר פשוט בקבצים וסרטים, לא תוכנות מותקנות. השאלה שלי היא אם וכיצד אפשר לבודד את הקבצים שאני מעוניין לשמור כן שהפירמוט יפסח עליהם ואוכל לגשת אליהם לאחר מכן. תודה.
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
-
http://www.updatexp.com/sherlock-codec-detective.html תהנו
-
התקנתי את האופיס הכל הלך יפה אוטלוק עובד מצויין הכל טוב אבל הוא לא מוכן לפתוח קבצי וורד הוא אומר *****.doc לא זמין הכוכביות זה כל פעם שם אחר של המסמך... זה קורה גם עם מסמכים ישנים ששמרתי וגם אם חדשרים שכותבים ושומרים הוא לא מוכן לפתוח מישהו יודע על זה ויכול לעזור?
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
היי, מישהו יודע למה חלק מהשמות של ההשירים/אומן/אלבום מופיעים לי בג'יבריש ב WMP10. ניסיתי גם לשנות אותם ידנית אבל מייד אחרי זה הם חוזרים לג'יבריש. אני רוצה להדגיש שבחלק מהשירים העברית מופיעה כמו שצריך. מע' הפעלה XP pro.
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
זה הבעיה בהתקנה: זה עושה לי את זה בכול גרסאות התוכנה.. תודה.
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
ש לי הגה ממש ישן microsoft sidewinder precision racing wheel וזה תומך ב WINDOWS 98 אבל לי יש XP וזה עושה לי בעיות אחרי שהתקנתי את ההגה נכנסתי ל GAME CONTROLER וזה זיהה את ההגה כשלחצתי על ההגדרות זה הראה לי את המסך הבא עשיתי OK ואז זה הראה לי עוד חלון יודעים איך לפתור?? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
-
שלום, אני משתמש בתוכנת המסנג'ר לייב 8 ויש לי בעיה מוזרה. כל הזמן אני מופיע לאנשים במצב לא מחובר ללא קשר למצב האמיתי שלי. מישהו יודע מה אפשר לעשות? (הבעיה מופיעה בשני מחשבים שונים)
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום! יש איזה סרטון mpg שאני מעוניין לחתוך ממנו כמה שניות מהסוף... איך אני עושה זאת עם Virtual Dub ? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
עשיתי עכשיו נקיון במחשב ופתאום הבחנתי ב"SKINS". זה מופיע כתוכנה שמותקנת, אבל בתדירות השימוש רשום RARELY וזו התוכנה היחידה שאין לי אפשרות להסירה (לא קיים הכפתור של REMOVE). למען הסר ספק, לא הורדתי שום סקינים למחשב או לתוכנה כלשהי. מישהו מכיר את זה? אפשר לדעת איך להסיר את זה?
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
התחלתי הורדה של איזה משהו זה הגיע ל30 מגה ופתאום זה נעצר ( paused ) וכשאני לוחץ על (remouse) כדי להמשיך בהורדה אני שומע צפצוף מהמחשב (לא מהרמקולים) ואני לא מצליח להמשיך בהורדה יש לכם מושג מזה??? תודה!
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
כשאני נכנס לאתר www.radis.org אני נתקל בשתי בעיות שיתכן שקשורת אחת לשנייה אני רואה את מה שכתוב בשפה לא בסימנים לא ברורים ואמור להיות נגן שמפעיל את השידור של התחנה ( בשעות 5 -6וחצי כל יום) מה הבעיה????
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה כמו gracenote בשביל windows media player.
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
היי, יש לי מערכת הפעלה win 2000 וoffice 2000 הכל עבד לי מצויין (99% מההדעות מתחילות כככה..) אין לי מושג מה גרם לשינוי, אבל לאחר כמה דקות שימוש בתוכנה outlook2000, שמאפשר לי לעשות הכל, היא פתאום נסגרת לבד ומוציאה הודעת שגיאה, מצורפת למטה.אודה לכם אם תעזרו לי בזה, מה בדיוק אומרת הודעת השגיאה וכיצד ניתן לתקן אותה, אני מעדיף לא להתקין מחדש שום דבר שלא צריך...אז תיקון הדרך העדיפה בעיני, אגב ניסיתי תיקון וזיהוי וזה לא עבד. בתודה.
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
צריך תוכנה ליתקשר מהמחשב חינם אבל שיהיה משהו קל שאני יוכל ליתקשר גם לפלפון.
-
- 8 תגובות
- 717 צפיות
-
-
הבעיה היא בסריקה הוא לא סורק לי בכלל לא מראה כלום למה? חיכיתי הרבה זמן אפילו לא מראים תזה שסורק הוא עולה לי למעלה עד הסוף (הירוק הזה) ולא עושה כלום אז מה הבעיה? http://img95.echo.cx/my.php?image=150015001488151315014ks.jpg זה כבר חצי שנה עושה לי ככה ואני מתקין את התוכנה כל פעם מחדש ועדיין יש תבעיה מה לעשות יש פתרון?
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
בדפדפן FIREFOX איני מצליח לפתוח תגובות קוראים למשל, ומבזקי חדשות לא זזים חלק, נראה שחסר משהו. אם אפשר עזרה.
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
כול פעם שאני מנסה לשלוח דואל האוטלוק נפתח רושם כבר את הדאל שאילו אני רוצה לשלוח (עד פו הכול טוב) אבל הוא לא שולח לי אותו למה?? אולי צריך להגדיר אותו מחדש אבל אני לא יודע איך?? :-\ מישהו יכול לעזור?? ???
-
- 5 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אז ככה אני משתמש בAD AWARE....והוא לא מעיף את כל התוכנות...ואי אפשר למחוק אותם ידנית...(גם שהמשימה לא פועלת...)... אחד מהתוכנות האלה זה חיפוש שהוא ממוקם ליד ההתחל...(בלי קשר להתחל)... ועוד מלא של XXX...וכל מיני דברים שעושים את המחשב שלי ב100% מאמץ...(LOAD)... ועוד משהו... בפירפוקס...שאני כותב משהו בשורת הכתובת...נגיד בעברית...אז הוא מפנה אותי לISearch...ובמנועי חיפוש שם...יש אותו...ואני רוצה להעיף אותו...
-
- 7 תגובות
- 717 צפיות
-
-
רובם הם או במצב רגיל או במצב נמוך וכמה בגבוה. יש אפשרות לגרום לשרתים להיות בגבוה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
-
יש לי דיסק דיוידי שאני רוצה להעתיק אותו למחשב. עכשיו כל פעם שאני שאני מתחיל לעשות לו גיבוי הוא מתחיל להעתיק אותו לאחרי דקה הבאפר יורד ל 0 מגה, והעתקה נפסקת, התוכנה נותנת לי הודעה שאי אפשר להעתיק. ניסיתי להעתיק דיסק אחר וזה מצליח להעתיק . מה שהסקתי שהדיסק יכול להיות מוגן ואי אפשר להעתיק אותו ... אז אם מישהו יודע מה הבעיה אז תודה מראש ... ואם הבעיה בדיסק שהוא מוגן, איך אני יכול לבטל את ההגנה של הדיסק ???!?!? אז תנו לי פתרונות איך אני יכול להעתיק את הדיסק דיוידי למחשב תודה
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-