תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
-
אני מחפש תוכנה כמו gracenote בשביל windows media player.
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם Gigabyte GA-8IPE1000 Pro 2 עם כרטיס קול שבב Realtek AC97. ההתקנה תמיד הלכה חלק, ואז אחרי הפעם האחרונה שפרמטתי הופיעה הודעת שגיאה באמצע ההתקנה: no driver or AP was supported in this driver package את ההתקנה הורדתי מהאתר של ג'יגבייט... בdevice manager יש סימן שאלה צהוב עם "multimedia audio controller" בדקתי בBIOS אם הסאונד בסדר, והוא אמור להיות בסדר. אין לי מושג מה לעשות תודה
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
הבעיה היא בסריקה הוא לא סורק לי בכלל לא מראה כלום למה? חיכיתי הרבה זמן אפילו לא מראים תזה שסורק הוא עולה לי למעלה עד הסוף (הירוק הזה) ולא עושה כלום אז מה הבעיה? http://img95.echo.cx/my.php?image=150015001488151315014ks.jpg זה כבר חצי שנה עושה לי ככה ואני מתקין את התוכנה כל פעם מחדש ועדיין יש תבעיה מה לעשות יש פתרון?
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
איך אני מבטל את הtoolbar? אני לא יכול למחוק את הקבצים של הtoolbar אחרי שעשיתי uninstall
-
- 4 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום לכולם, בזמן האחרון אני סובל מאיזשהו סוג של Mass Emailer Virus שמתחבר להמון שרתי SMTP, איך אני יודע? אני רואה את כל אותם החיבורים דרך Process Explorer, יש לציין שהחיבורים מתבצעים בקובץ winlogon.exe, וזה כמובן לוקח המון משאבים. הקובץ winlogon עצמו הוא מקורי, של וינדוס, מקושר לכתובת הנכונה, ואינה "מתחזה". ניסיתי אפילו להחליף אותו באחד חדש מדיסק ההתקנה של וינדוס (הדיסק נקי), ולעשות אפילו Repair לוינדוס, אך זה לא עזר. כשהבעיה התחילה הייתי עם NOD32 מעודכן יום-יום, והוא לא איתר את הבעיה. עכשיו אני עם קספירסקי, שוב, שמעודכן יום-יום, והוא אינו מאתר את הוירוס. כמובן שניתן לפתור את זה באופן חלקי ע"י פירוול שיחסום פשוט את winlogon, אבל זה לא פתרון. מה קורה פה? מישהו יכול לעזור? …
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
-
תודה רבה....התקנתי כל חבילה שראיתי אבל כלום לא עבד :s05:
-
- 5 תגובות
- 693 צפיות
-
-
מישהו מכיר איזשהי תוכנה חינמית שאוכל ליצור בעזרתה IMAGE של ה-HD ?
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
זה מתאים לכמה פורומים אבל נראה לי שזה הכי מתאים לפה... בכל מקרה למי שלא מכיר את התוכנה, התוכנה נועדה כדי להפוך את הפלאפון למצלמת אינטרנט. וכדי לחבר את שהפלאפון צריך להגדיר בתוכנה לאיזה כניסת USB חיברת את המכשיר. הבעיה שהתוכנה מזהה לי רק COM1 שאני לא יודע איזה כניסה זאת, עברתי חיבור חיבור והיא לא מזהה לי את המכשיר. חשוב לציין שכשהיה לי WIN XP התוכנה זיהתה את כל היציאות במחשב (עם אותו מחשב). תודה לעוזרים...
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס טלוויזיה של לידטק winfast 2000XP כל פעם שאני מעלה את התוכנה שלו (שקיבלתי עם הדיסק של לידטק) הוא נתקע לי בזמן הטעינה , אותו דבר עם עוד כמה תוכנות ... חוץ מהMMC8.1 הדריברים של הכרטיס הכי חדשים (ניסיתי גם ישנים יותר) הכרטיס קול\לוח אם מעודכנים ביוס הכי חדש עדיין אותו דבר... גם אחרי פרמוט לא השתנה כלום ... התוכנה של MMC היא מעולה אבל אין לי אפשרות להשתמש בשלט וזה ממש מפריע בלילה ... יש למישהו איזה רעיון איך אפשר לסדר את זה או שנתקל\מכיר בעיה כזאת ?
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
אני רק רוצה לוודא אם לעוד אנשים הדרייבר הזה קורס בנתיים במשחקים האלה הדרייבר קורס קבוע warcraft 3 roboblitz יש עוד מישהו עם בעיות?
-
- 7 תגובות
- 693 צפיות
-
-
כשאני מנסה לפתוח קובץ DOC ב WORD... אז במקום לראות טקסט נורמאלי, אני רואה מלא מלבנים.... יש אפשרות לסדר את הקובץ או שהלכה לי העבודה?
-
- 6 תגובות
- 693 צפיות
-
-
ברגע שאני עושה connect S זה רושם לי שזה מתחבר ואז "שלח דו''ח שגיאות..." שאני לוחץ על או אל תשלח או תשלח, זה נותן לי את השגיאה: ההוראה ב "0x24c813d9" ביצעה הפניה לזכרון ב-"0x025e2300" לזכרון לא הייתה אפשרות להיות "read". לחץ על אישור כדי לסיים את פעולת התוכנית. ואז אני לוחת אישור וקובץ לי הודעה נוספת של זה עם מספרים שונים. מה הבעיה? אחרי זה שאני נכנס לניהול -אירועים - וישומים השגיאה שרשומה היא: ??תקלה ביישום icqlite.exe, גירסה 20.52.2573.0, תקלה במודול iphlpapi.dll, גירסה 5.1.2600.2912, כתובת התקלה 0x00008eb1?.??
-
- 6 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה קטנה וחינמית שתאפשר לי לשנות הגודל של התמונה (מבחינת כמה שהיא "שוקלת") ולהתאימה לרזולוציה 600X600. ניסיתי עם office picture manager אבל התוכנה סירבה להתאים את התמונה לרזולוציה המתאימה.
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
השאלה היא כמה יעלה לי לפי הערכה גסה שלכם לעשות באנר בפלאש לאתר שלי
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
מוזר לחלוטין, אבל כל פעם שאני נכנס למסנג'ר מופיעים לי רק 6 חברים במקום 16 וכל פעם אני מוסיף אותם מחדש, וגם ב-ICQ היו לי חברים, נכנסתי ל-ICQ וכולם נעלמו להם.... מה קרה? מה לעעשות? מסנגר 4.7 icq lite גירסת build 1319
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום חברים. אני מעוניין להקליט שיחת ווידאו בסקייפ. הרשת מלאה בפתרונות, אבל אני מבקש המלצה אישית על תוכנה שמישהו ניסה כבר. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
- 1 follower
-
-
שמתי עליו XP במקום הויסטה שהיה עליו וניכנסתי לאתר של HP לפי הדגם PAVILION 6413EJ וכמעט אין שם כלום http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareList?os=228&lc=en&dlc=en&cc=us〈=en&product=3545135 למשל אני מחפש דרייוור לכרטיס קול וכרטיס מסך ואין שם יכול להיות שאני צריך לחפש לפי דגם אחר? תודה רבה לכל מי שיעזור
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
הכוונה לקטע מסויים מתוך שיר ושזה כל פעם יחזור על עצמו? ואיזו תוכנה צאפשרת לי לחתוך את אותו קטע הכי בקלות?
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
קרה פתאום שכאשר אני פותחת את האאוטלוק (הרגיל לא אקספרס), הוא לא מוכן להפתח, נתקע ותופס 100% מה-CPU. בדקתי וראיתי שכאשר אני מעבירה את קבצי בה- PST שלי תיקיה אז הוא כן מוכן להפתח. השאלה היא איך אני יכולה לגשת לקבצים ולמחוק ידנית את אלו שאני לא צריכה כי ייתכן שהמצב נובע מעומס גדול מידי. מקווה שאמצא פה עזרה תודה
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
האם אפשרי לארגן את כל השירים מלמעלה למטה מהתאריך הכי עדכני להכי ישן? ככה אוכל לסדר את הרשימה לפי השירים הכי חדשים למעלה והכי ישנים למטה... תודה אנשים יקרים![br]פורסם בתאריך: 14.06.2010 בשעה 17:12:44 מישהו ? בבקשה זה נורא דחוף
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
שלום פירמטתי את המחשב, הורדתי את הדרייבר לכרטיס רשת מהאינטרנט Broadcom BCM5751 LAN Drivers אבל המחשב לא מזהה אותו ואני לא מצליחה להתקין אותו הגיעו שלושה קבצים בדרייבר הזה: b57xp32.cat b57xp32.inf b57xp32.sys לחיצה על כל אחד מהקבצים לא גורמת להפעלה של כלום. רק לחיצה על הקובץ השלישי גורמת למחשב לשאול עם איזו תוכנה עליו לפתוח את הקובץ מה עלי לעשות? אשמח לעזרה תודה
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
יש תוכנה ששומעת למשל הרצאה ומעבירה הכול למילים על המחשב? אני יסביר יותר טוב: אחותי מתחילה ללמוד באוניברסיטה ויש לה מחשב נייד אני רוצה לדעת אם יש תוכנה שלמשל היא תחבר מיקרופון וכול מה שהמרצה יגיד התוכנה תכתוב בקובץ WORD נגיד...שמעתי על דבר כזה לא יודע אם זה מעשי או בר ביצוע אבל אני זוכר ששמעתי שזה קיים...יש תוכנה כזאת?
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
על איזה תוכנת שיתוף אתם ממליצים ולמה?
-
- 10 תגובות
- 692 צפיות
-