עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by gal atedgi,

אני צריך את התכונה שמשפעילה את ipod בעברית את התכונה ipodhe בגרסה הכי חדשה שיצא תודה מראש

• 9 תגובות
    • 703 צפיות
  2. כל פעם שאני עובר בין לשוניות הוא עושה רענון דף, אני חוזר אחורה דף, רענון, לוחץ על לינק להכנס לדף, רענון. זה קורה לי כבר שבוע, ולא נגעתי בשום הגדרות! אין לי וירוסים וסוסים במחשב, בדקתי עם כל תכנה אפשרית במצב SAFE MODE...

• 7 תגובות
    • 703 צפיות
  3. Started by edoson,

מישהו מכיר תוכנה פשוטה, בדגש על פשוטה, להמרת dvd ל- svcd ?

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  4. מכיוון שאני לא הכי טוב בעיצוב, והעיצוב הישן שלי על הפנים אפשר להגיד. החלטתי לבנות את האתר שלי מחדש ומ-0 בניתי מערכת שלמה ב-PHP (אני חדש ב-PHP...) האתר ממש ממש בסיסי אבל ניתן לניהול ויש גם פאנל ניהול בכול מקרה הינה הקישור: http://shynet.freetzi.com/ אני מרגיש שהוא משעמם אחרי שהייה קצרה באתר, מה שגורר אותי לשאול מה לדעתכם יש להוסיף , ולשנות באתר, האם יש לשנות את הפונט, את העיצוב בכלל לגוון יותר בצבעים...? לשנות את ה-Layout? בעיקרון אני יודע, האתר לא משהו (אין מידע כי אני צריך עדיין לסיים את המערכת ב-PHP) אבל חוות דעת והצעות לא יזיקו.

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  5. Started by shaithebest,

שלום חברים מדובר על מחשב נייח עם XP PRO HEB עם 6 יציאות USB תקינות אבל כל הזמן קופץ בלון משורת המשימות ואומר שיש USB לא תקין אז הפכתי את כל התקני הUSB ללא זמינים במנהל המשימות גם הסרתי התקנות לגמרי והתקנתי מחדש לא עובד וממשיך לקפוץ הבלון בלחיצה על הבלון מופיע ההתקן ואז אני אומר לו הפוך ללא פעיל ועדיין ממשיך לקפוץ הבלון המעצבן אם יש למישהו רעיון אני אשמח תודה מראש

6. יש איזה תוסף ל-WORD או משהו... שיעשה צליל כלשהו כאשר יש את הקו האדום מתחת למילה שאומר שלא כתבתי טוב את המילה? האם קיימת תוכנה כזאת? תודה לעוזרים מראש

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  7. Started by Bebush,

שלום, הורדתי לפני שבועיים בערך את גרסת הpreview של 3.7 ואתמול מחקתי את הגרסה הזאת 3.7 ואיתה נמחקו לי כל התוספים שהיו לי ל3.6.. יש איזו שהיא דרך לשחזר את כל התוספים שהיו לי? גם סקריפטים לקוף המשומן וכו'..?

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  8. אז ככה, אני הייתי רוצה לראות טלויזיה ולשמוע מוזיקה ביחד אבל אני לא יכול בגלל כשאני מנמיך את הווליום של הכרטיס טלוויזיה אז זה מנמיך בכללי את הווליום של כל דבר, למה זה ככה? מה אני צריך לעשות כדי שהווליום ישלוט רק בווליום של התוכנה של הכרטיס? תודה.

9. Started by IG,

שלום. אני רוצה לדעת כמה זיכרון תופסת כל תוכנה שרצה. חוץ מבtask manager יש עוד אפשרויות לבדוק את זה? תודה.

• 5 תגובות
    • 703 צפיות
  10. שלום! .. התקנתי לא מזמן ווינדוס XP בלאטפטופ [ IBM ThinkPad 300].. כן קצת ישן.. הכל עובד טוב אבל כשרצינו לחבר את הלאפטופ למחשב שלי נתקלנו בבעיה שהכרטיס רשת אינו מותקן במחשב [צריכים דרייבר כנראה].. :-\ חיפשתי וחיפשתי בגוגל ולא מצאתי שום דרייבר מתאים חוץ מאתר אחד שביקש הרשמה ומסיבות טכניות לא יכלתי להוריד את הדרייבר.. כרטיס הרשת הוא: Texas Instruments PCI-1250 CardBus Controller אודה לכם אם תמצאו לי דרייבר מתאים !! זה ממש ממש חשוב לי תודה מראש נב. לא מצאתי דריבר מתאים מת'רד שיש על אתרי הדרייברים

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  11. Started by Blue Wolf,

שלום, יש לי בעיה בWMP מאז שפירמטו לי את המחשב בפעם האחרונה. הבעיה היא:כל הסרטים שאני מפעיל הם בשחור לבן... אין לי מושג למה זה ככה כי אני לא ממש מבין בדברים האלה. יש למישהו פיתרון?

• 5 תגובות
    • 703 צפיות
  12. Started by A.S computers,

אתמול הורדתי nero 6605 ונתקעתי בלי s\nלתוכנה איפה אני יכול למצוא?????

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  13. Started by maor6,

שלום... אתם יכולים להביא לי המלצות על תוכנות שיתוף קבצים הטובות ביותר?

• 9 תגובות
    • 703 צפיות
  14. Started by drumtroll85,

יש לי בעיה בצפייה בוידאו באינטרנט (בינתיים זה רק בגיימספוט ובהרצאות...). צרפתי תמונה של הבעייה, וזה נראה לי בעיית קודקים. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי למצוא את הקודק הנכון. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  15. Windows Messenger כל הזמן פועל לי ברקע למרות שאפילו חסמתי לו את הגישה לאינטרנט, הוא צורך משאבים (9 מגה בייט מהזיכרון הפנימי) ואם אני מסיר אותו לגמריי מהמחשב אני לא יכול להפעיל את הסיוע מרחוק דרך הMsn Messenger, הוא כותב שחייב להתקין את הWindows Messenge. אז איך לעזאזאל אני יכול לגרום לא לא לפעול ברקע סתם כשמתחשק לו? ודרך אגב מה שורת הפקודה למחיקתו?

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  16. הכותרת אומרת הכל , יש הצעות ? אפשר 2 דיסקים עוד משהו ? אני שם את זה ב VCD , VIDEO CD .

• 6 תגובות
    • 703 צפיות
  17. Started by Omrister,

שלום לכולם, אחרי הרבה חיפושים בגוגל ובפורומים באתר טרם הצלחתי למצוא תשובה- אשמח לעזרתכם. אני מחפש קוד/ שירות/ תוכנה בעזרתה אוכל להוסיף סימן מים קבוע (סמל של החברה) בתצוגת הוינדוס מעל כל החלונות האחרים כל שתמיד יופיע במיקום מסוים במחשב. תודה מראש לעוזרים! ושבת שלום עומרי

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  18. שלום אני רוצה לפרמט את המחשב. אבל רוב האתרים שדורשים סיסמאות, נשמרו לי בדפדפן אוטומטי, הכוונה שאני נכנס נגיד לפורופ שדורש שם משתמש וסיסמא, כבר מסומן לי ואני רק צריך ללחות OK. יש דרך לגבות את הסיסמאות האלה מאיזה תקייה של הFIREFOX ולהעתיק אותה חזרה לאחר הפרמוטו? \\ תודה

19. Started by eli20,

מישהו יודע איך אפשר לשלב קבצי וידאו בתוך מצגת? תודה לעוזרים, אלי

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  20. Started by kopler,

אם יש לי מעבד C2D E6400 אני אוכל להריץ עליו vista 64 bit? זה תלוי רק במעבד או זה גם תלוי אם הלוח אם שלי תומך במערכת 64 bit?

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  21. Started by DJO,

יש לי בעיה שמלווה אותי כבר כמה שנים ואפילו המשיכה אחרי שקניתי מחשב חדש. אתר הבית שלי זה וואלה ואני קורא שם המון כתבות, לפעמים שאני פותח כתבה יש כמה מילים חסרות, שפשוט לא מופיעות, אני מגלה את זה לא כי יש רווח או משהו איפה שאמורים להיות המילים (אין רווח כזה) אלא כי אני פשוט שם לב שחסרה מילה ושזה לא נראה בסדר. אני עושה ריפרש לעמוד והכל מסתדר. קורא לי גם שאני מעיין בכתבות באתר הארץ. אני לא אופטימי, אבל אם יש למישהו מושג אז בבקשה.. ???

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  22. גם בFF וגם בIE. נגיד שמישהו שם תמונה ללא קישור, אלא רק מקור, ישנו מן סמל כזה בתמונה של דף שבור. במקומות אפשר לראות את התמונה ואצלי לא. איך אני פותר את זה?

• 7 תגובות
    • 703 צפיות
  23. Started by torangadojo,

בזמן שיש לי כתוביות בסרטים , הם מופיעות בג'יבריש. כאשר אני פותח את הקובץ בNOTEPAD הכל מופיע בג'יבריש. מה צריך לעשות כדי לתקן את הענין ואיך תודה.

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  24. שלום, יש לי את העכבר LOGITECH MEDIAPLAY ויש לי בעיה הכפתורים שיש דף קודם\דף הבא לא פועלים בפיירפוקס. באקספלורר הם עובדים משום מה, רק חבל שהאקספלורר הזה נכחד ואין לי אתר אחד שנכנסתי דרכו. קיצר מה אפשר לעשות בשביל שהכפתורים יעבדו ?

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  25. Started by idofr,

הייי שבוע טוב לכולם אז ככה אני צריך לקחת תמונה רגילה ולהפוך אותה לקובץ AI FOR PC אם למישו יש פריהנד (אני לא יודע אז זה רק למק או גם לPC) ויכול לעשות לי את זה בבקשה שילחו לי הודעה בפרטי....

• 2 תגובות
    • 703 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.