עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אני מחפש תוכנה לסריקת מסמכים שיכולה להפוך את האותיות (אותיות בעברית) במסמך שנסרק לטקסט (הכוונה שיהיה אפשר את הכתוב במסמך שנסרק לערוך את הטקסט הכתוב ולהעבירו למעבד התמלילים,כטקסט ולא כתמונה).

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  2. Started by רן.ט,

אם אני רוצה להתקין גירסה חדשה של messenger אני צריך קודם להסיר את הקודמת או פשוט להתקין עליה?? ואם כן צריך להסיר אז איך עושים את זה כי לא ראיתי אפשרות לעשות את זה?

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  3. Started by huber,

שלום חבריה. אני מנסה להצמיד קובץ תרגום בפורמט SRT לקובץ בפורמט DIVX. התוכנה עימה עבדתי עד היום (AVIAddXSub) החליטה שלא ממש מתאים לה ואומרת לי: [Running.Scared.avi] ON READING "Running.Scared.srt": Wrong start time for Subtitle 5 It has to be later than the time of the previous subtitle. Use Windows Notepad to edit and fix srt file. Please note that the subtitle may not be placed according to its number. If not found where expected search the whole srt file. WARNING: 1 FILE(S) FAILED. See above. END OF OPERATION בדקתי בעזרת Subtitle Workshop וההצהרה הזו לא מתאימה למציאות, הכתובית בהחלט מתחילה בזמן. יש למישהו פתרון? יש למישהו מושג למה זה קורה או אולי תוכנה טובה אחרת להצמדת …

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  4. שלום, אני מנסה לבדוק את הדואר שלי (שנמצא בשרת של בזק בינלאומי) כאשר אני נמצא בחו"ל, ואני מקבל את ההודעת שגיאה הבאה (מצורף הקובץ) אני עובד ב-OUTLOOK 2003 והגדרתי את כל ההגדרות שצריך אך עדיין. לפי ההודעה רשום שאני כאילו משתמש בתוכנה אחרת אך זה לא כך מישהו יכול לעזור לי? תודה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  5. Started by coolspot,

איך אני יכול להפוך xvid ל mpg ניסיתי כמה תוכנות אבל יש רק אפשרות מ divx ל mpg תודה מראש למי שעוזר :-*

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  6. מחפש תוכנה של חסימת תקיות על ידי סיסמאות. תודה!

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  7. Started by nir007,

אז ככה היה לי נוד 32 והוא היה מתעדכן לבד. והייתי עושה איתו סריקות והכול והוא לא גילה לי בכלל אף פעם וירוס.. ולפני כמה ימים.. הפעלתי את המחשב.. ואז מתי שהוא היה צריך להגיע לשולחן העבודה הוא היה מפעיל את עצמו מחדש..(ככה הרבה פעמיים) ומצב בטוח גם לא היה עולה.. ובסוף עשיתי פירמוט אז רוב האחוזים שזה וירוס נכון? אם כן אז איך האנטי וירוס לא גילה את זה?

• 8 תגובות
    • 743 צפיות
  8. Started by eli20,

מישהו יודע איך אפשר לשלב קבצי וידאו בתוך מצגת? תודה לעוזרים, אלי

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  9. היי הגדרתי 2 חשבונות דואר, אחד מהספק שלי ואחד מנענע, שניהם שרת POP. כאשר אני נכנס לאאוטלוק ומתבצעת שליחה/קבלה אוטומטית, מנענע מתקבל הדואר בד"כ בלי בעיות ומהספק שלי הוא מוצא שגיאה: המשימה 'mail.bezeqint.net - מקבל' דיווחה על שגיאה (0x8004210A?) : 'הזמן שהוקצב לפעולה תם בעת המתנה לתגובה מהשרת המקבל (POP). אם הודעה זו ממשיכה להופיע, פנה למנהל השרת או לספק שירותי האינטרנט (ISP) שלך.' לאחר שאני לוחץ שוב על שלח/קבל, הדואר מתקבל ואין בעיה. איך אני יכול לטפל באאוטלוק כך שגם בפעם הראשונה הוא יוכל לקבל את הדואר, ולא יבצע שגיאה? תודה.

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  10. שלום, יש לי את העכבר LOGITECH MEDIAPLAY ויש לי בעיה הכפתורים שיש דף קודם\דף הבא לא פועלים בפיירפוקס. באקספלורר הם עובדים משום מה, רק חבל שהאקספלורר הזה נכחד ואין לי אתר אחד שנכנסתי דרכו. קיצר מה אפשר לעשות בשביל שהכפתורים יעבדו ?

• 4 תגובות
    • 743 צפיות
  11. Started by idofr,

הייי שבוע טוב לכולם אז ככה אני צריך לקחת תמונה רגילה ולהפוך אותה לקובץ AI FOR PC אם למישו יש פריהנד (אני לא יודע אז זה רק למק או גם לPC) ויכול לעשות לי את זה בבקשה שילחו לי הודעה בפרטי....

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  12. שלום לכולם, יש לי סיומות של קבצים כאלו:קובץB00,B01 וכו' הDEAMON TOOLS שאמור לפתוח אותם לא פותח ולמרות שיש קובץ קריאה שמאשר שהDEAMON פותח אותם הוא לא עד כמה שידוע לי. אני מנסה עם WINRAR והיא פותחת חלקית את הקבצים ואז יש לי שגיאות בהעלאה שלהם. אז איך אפשרי לפתוח את הקבצים בבקשה.אודה למגיבים.

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  13. אז כך יש לי שלט ניסיתי להפעיל בתוכנה UICE ולא הצלחתי אייך מגדרים? אם כבר אני שואל האם יש דריור או משהו שצריך להתקין על מנת שמקלט האינפרא אדום יעבוד תמונת של המקלט והשלט:

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  14. שלום אנשים, מה התכנה לדעתכם הכי מומלצת לתחזוקת מחשב? אני עובד על ויסטה ובזמנו ב XP עבדתי עם ה SYSTEM MECHANIC 7 רק שהוא עשה לי קצת בעיות אבל באמת היה משהו מיוחד... יש משהו מומלץ יותר? או להתחיל שוב איתו? חשוב תמיכה מלאה בויסטה...

• 8 תגובות
    • 743 צפיות
  15. שלום לפי מה שבדקתי ההבדלים העיקריים הם בכך שwindows וMacOs הם מערכות הפעלה עם קוד סגור,לינוקס היא מערכת עם קוד פתוח שפותחה ע"י קהילות משתמשים ואפשר לבצע בה שינויים.מה חוץ מזה מבדיל ביניהם. תודה מראש לעוזרים בהסבר

• 4 תגובות
    • 743 צפיות
  16. Started by yos1978,

שלום! הורדתי משחק בשני קבצי MDF ואני רוצה לצרוב אותו [לא לפתוח עם DEAMON TOOLS] אני יודע שצריך קבצי MDS לצרוב אז הורדתי גם אותם אבל אני לא יודע איך לצרוב את זה דרך NERO . מישהו יכול לעזור לי ?

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  17. Started by Oak,

שלום יש לי צורב DVD של LG והמחשב לו מזהה אותו בכלל . במנהל התקנים הוא רושם שגיאה :‏‏ל- Windows אין אפשרות לטעון את מנהל ההתקן עבור חומרה זו. ייתכן שמנהל ההתקן פגום או חסר. (קוד 39)‏‏ . ניסיתי להסיר התקנה ולהתקין שוב וזה לא עוזר . במנהל התקנים > כונני DVD תקליטורים הוא רושם את השגיאה הנ"ל לשלושה דברים : 1) HL-DT-ST DVDRAM GSA-H62N 2) QP6945C JGN694P SCSI CdRom Device 3) WNQF KHIR09Y3 SCSI CdRom Device האם יש פתרון לבעיה זו? תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 743 צפיות
  18. זב norton internet security אם מישהו לא זיהה! בבקשה עזרה!

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  19. Started by cluber69,

יש לי תתכונה Total Comander כשאני מנסה להכנס לתיקיית System Volume Information בכל מחיצה אז זה לא נותן לי להכנס כאילו זה חסום איך אפשר להכנס לתיקייה? יש מדיך לפתוח את התיקיה רק בתוכנה?

• 5 תגובות
    • 743 צפיות
  20. Started by sbarbz,

בס"ד שבוע טוב לכולם יש אפשרות בדפדפן Mozilla Firefox לעשות מסך מלא(F11) ושהשורת משימות לא תסתתר?(איפה שההתחל שעון ושאר..) תודה רבה לכל העוזרים תבורכו

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  21. Started by רוני1,

יש לי רק קובץ bin ואני מחפש תוכנה ליצירת קובץ cue מקובץbin .תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  22. Started by md22,

כשאני לוחץ על קישור שנפתח בדף חדש או כשאני פותח חלון חדש בדפדפן (לחיצה ימנית פתח חלון חדש) הדף החדש לא נטען והדפדפן נתקע. מה יכולה להיות הבעיה? תודה

• 4 תגובות
    • 743 צפיות
  23. Started by stingeR-,

אני צריך המלצה לתוכנה מסויימת שתוכל להפריד לגמרי ממנגינה של שיר כלשהוא את הקול של הזמר\ת ובכך ליצור פלייבק לשיר המסויים שנערך... תודה.

• 4 תגובות
    • 743 צפיות
  24. כשאני לוחץ על Invite 4 friends to Gmail או Invite *name* to Gmail אז פשוט לא קורה כלום כיאילו לא לחצתי בכלל. וגם כשאני מנסה לשלוח מכתב אז או שקורה המקרה הנ"ל או שקופצת לי הודעה שאומרת שהאינטנרט אקפלורר או ה פייר פוקס לא מחוברים לאינטנט. יכול להיות בעיה בחשבון שלי? אם כן אז בבקשה אם אפשר לשלוח לי הזמנה נוספת לאימייל הבא slim_shady10@walla.com למישהו אחר זה קרה? אם כן אז מה לעשות? בתודה slim_shady.

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  25. איזו תוכנה מאפשרת להמיר קובץ AVI (מקודד div3) בפורמט אאודיו AC3 לפורמט MPG (כלשהו) ללא איבוד הסאונד. מספר נסיונות לא עלו יפה: ניסיתי עם WinMPG Video Convert ועם NERO. המרת הוידאו הייתה ללא בעיות אבל יצא ללא קול.

• 0 תגובות
    • 743 צפיות

דיונים חדשים בפורומים