עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by yaron266,

האם טוב להתקין המחשב כמה תוכנות ריגול? כי שמעתי שתמיד כל תוכנה מזהה משהו שהשנייה לא מזהה האם זה נכון? האם זה יפריע למחשב?יאט אותו?או יצור בעיות?

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  2. אני רוצה לראות במכשיר ה-DVD בבית סרטים שיש לי על המחשב עם סיומת avi ולהכניס בנוסף קובץ כתוביות (srt) שיהיהחלק מהסרט עצמו (לא צריך אופציות הוספה וכל זה) תוכלו בבקשה להמליץ לי על תוכנה טובה?

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  3. Started by zebra,

האם ב EXCHANGE 2010 אפשר להשתמש בOFFICE XP

• 2 תגובות
    • 872 צפיות
  4. Started by the kooks,

שלום. יש לי SYGATE ורציתי לדעת למה לא צרךי להגדיר אותו כמעט אני יודע מה התפקיד של פירוול ואת העיקרון של איך הוא עובד רציתי גם לדעת האם יש פירוולים שלא צריך להגדיר אותם והם יודעים איזה פורטים ולחסום ואיזה לא רוב הפיירולים שאני מכיר כמו זום אלרם וTINY מבקשים רשות לגבי כל תוכנה שזה די מעצבן להגדיר אותם למישהו יש פיתרון אחר ? (אני מתקין די הרבה פיירולים אז זה יקל מאוד)

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  5. תיודעים, כשאתם מקלידים נגיד yn וכבר גלשתם לynet (נגיד) אז הכתובת המלאה מופיעה לכם מלמטה. אז לי אין את זה, ואין לי שמץ של מושג למה. איך מדליקים את זה? (יש לי Firefox 2 אם זה משנה)

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  6. שלום. כאשר אני נכנס למאיפניים בשולחן העבודה לתצוגה יש לי שם לשונית שמראה לי את איכות הצבע למשל יש לי 256צבעים 16BIT ו24BIT ו 32BIT משהו כזה עכשיו רציתי לדעת איך אני בדיוק מחשב כמה צבעים זה BIT אחד למשל כמה צבעים זה 32BIT... מה זה גם BIT? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  7. Started by braveheart24,

היי ח'ברה חייב דחוף לדעת מאיפה להשיג את הדרייבר !!

• 2 תגובות
    • 997 צפיות
  8. Started by lm,

אני צריך תוכנה להורדת המילים בשיר(אני יודע שאפשר לרשום INSTRUMENTAL) אם יש פה מישהו שיודע את השם של התוכנה שירשום!!!

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  9. Started by מאור247,

יש לי מחשב שאין לו אינטרנט (גם אין בו כרטיס רשת) ויש בו אנטיוירוס nod32 גרסא 2.7 ורציתי לדעת אם אפשר להוריד עידכונים מהאינטרנט כדי לעדכן אותו ללא חיבור לאינארנט??..... אם כן... אפשר להשאיר פה קישור??...

10. Started by kobi_af,

שלום בטעות מישהו מהמשפחה שלי איתחל דיסק קשיח(לא בכונן המרכזי שיש שם מערכת הפעלה) ורציתי לדעת אם אפשר לשחזר תמידע שהיה לי שם.. עוד דבר משום מה עכשיו מופיע לי שיש לי שם רק 7 ג'יגה פנויים למרות שהכונן עצמו הוא של 80 ג'יגה... תודה

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  11. כאשר אני עושה Live update, הוא מחפש ומוצא עידכונים רק ל- live update עצמו. ה live update לא מוגדר לעבוד אוטומטית. כיצד אפשר לתקן את הבעיה? בתודה מראש, עדי רובין. עריכה: מדובר בגרסה 2002.

• 2 תגובות
    • 964 צפיות
  12. Started by seffi,

כשאני מנסה לעשות import ב outlook יש לי לבחור כל מני תוכנות. ניסיתי את כל האפשרויות של netscape כי אין שם מוזילה וכלום לא עובד. יש למישהו מושג איך אני יכול להעביר את ההודעות?

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  13. Started by oorenww,

שלום, קניתי מחשב חדש עם לוח אם ושני כוננים קשיחים RAID1 כדלקמן: לוח אם ‏P5Q Deluxe s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, 2xPCI-E 2.0‎ דיסק קשיח * 2 ‏640GB 7200RPM, 16MB, SATA II‎ הבנתי שמייד עם תחילת ההתקנה של - WINDOWS XP אדרש להשתמש בדרייבר כלשהו על דיסק FLOPPY שלא נמצא ברשותי. אודה באם תוכלו להכווין אותי כיצד אוכל להשיגו או קישור להורדה, ומה בדיוק עלי לעשות בהתקנה. תודה מראש. אורן

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  14. Started by ran19,

מי שעדיין לא יתעדכן spyware doctor 3.8 יצא ולא סתם יצא אלא עם שלל שיפורים נירחבים לתוכנה. כל המישתמשים הוותיקים של התוכנה והחדשים יכולים להוריד אותה ישירות מיפה: http://www.pctools.com/downloads/sdsetup.exe שינויים רבים בוצעו כגון אייקונים נוספו לשורת המצב וגם נוספו עוד כמה אפשרויות בהגדרות תרשימה המלאה של השיפורים והשינויים תימצאו באתר של התוכנה בקיצור תורידו ותיראו תשינוי שהם עשו לתוכנה באמת הגיע הזמן. ושוב פעם לדעתי החברה הזאת הולכת ומישתפרת מרגע ולרגע ורק צלשים מגיעים לה! שיחקתם אותה!

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  15. Started by נמי,

אני רוצה להעביר תיקיית תמונות(שצילמתי במצלמה הדיגיטלית) מהמחשב לדיסק DVD כל פעם שאני שולחת לצריבה כתוב:WINDOWS זיהה בעיה בעת העתקת תיקיה זו. מה אפשר לעשות? צרפתי תמונת מסך [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  16. איך ניתן לפרוץ סיסמאות של אתרי FTP???

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. בלחיצה על אייקון האינטרנט כן נפתח עמוד הבית של גוגל אבל בלשונית החדשה לא. איך מגדירים שגם בלשונית החדשה יפתח גוגל ? יש לי ווינדוס 7 עם אספלורר 9 וגוגל כרום בשניהם לא הצלחתי להגדיר

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  18. Started by a643,

ברשותי מחשב נייד עם מע' הפעלה ויסטה ו-4 גיגה זכרון. האם יש לכם המלצה לתוכנה חינמית, בעלת ממשק נהיר ופשוט לבדיקת כרטיסי הזכרון? תודה

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  19. Started by RAND25,

שלום לכולם יש לי שישה קסצי WINRAR כל אחד שוקל כמעט 5 גיגה אני מעונין להעביר אותם לדיסק של 8.5 גיגה אני יכול לשנות את גודל הקבצים ככה שיכנס 2 קבציפ של 4.2 בערך לכל דיסק האם זה ניתן לביצוע וכיצד תודה מראש

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. Started by JAMOOS GADOL,

אני מחפש תוכנה שתעזור לי לסדר את הפייבוריטס (Favorites) של האינטרנט אקספלורר מישהו יכול לעזור לי בבקשה? זה די דחוף

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  21. לא נגעתי בפוטושופ חצי שנה,והיה לי משעמם אז עשיתי משהו בכמה דקות,מה דעתכם? http://img131.echo.cx/img131/7065/dsa2copy8am.jpg אגב אם מישהו רוצה את העיצוב אני מוכן לתת אותו חינם,אבל למשהו רציני. תודה מראש על התגובות

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by TectoR,

אתמול המחשב שלי השתגע וכל פעם דקה שתיים אחרי שעלה, תוכנות התחילו להיתקע והסרגל למטה (עם ההתחל וכו') נתקע. עשיתי שיחזור מערכת אבל זה לא עזר, אז פירמטתי את המחשב. הכל היה בסדר עד הבוקר, ועכשיו שוב אותה בעיה, הסרגל למטה נתקע וגם כמה תוכנות. למישהו יש מושג מה הבעיה ומה אפשר לעשות?

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  23. Started by galz,

יש אנטי וירוסים חינמיים ברמה? כמו שיש פאיירוואלים איכותיים למשתמשים ביתיים שהם בחינם (כמו הסיגייט שאני משתמש בו)? avast נחשב אנטי וירוס טוב?

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  24. Started by OHANA,

וואלה: תגובות

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  25. Started by elad_jacoby,

אני פשוט נכנס אליו והוא פשוט לא מגיב. ניסיתי להתקין מחדש.

• 2 תגובות
    • 710 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.