עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by matan5165,

אהלן. יש תוכנה נוחה שמאפשרת לי להתקין סיסמה על תיקיות ספציפיות שאני בוחר ? תודה

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  2. Started by davis5,

יש לי 2 כוננים קשיחים בחיבור RAID ואני רוצה לעשות GHOST אבל בGHOST 2003 או אפילו ב9 בדיסק הפעלה לא מזהה לי את הכוננים האם יש פיתרון לזה או תוכנה אחרת

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  3. Started by PuLsE,

אממ היום ניסיתי להתקין Java במחשב והופיע לי הError הבא error applying transforms. Verify that the specified transform paths are valid. למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  4. Started by oorlevi,

לאחר שהתקנתי את התוכנה ועשיתי עדכונים המחשב עשה ריסט ואחר כך קפצה לי הודעה של הנוד וצריך לבחור בין שני המשפטים ולעשות סיים ואני לא יודע איזה משפט לבחור המשפטים הם: disable detection of potentially unwanted applications enable detection of potentially unwanted applications תשובות דחופות תודה.

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  5. Started by shaniks,

שלום חברים. פירמטתי את המחשב. התקנתי WINAMP אבל... אני יכול לשמוע מוזיקה. שאני מפעיל קובץ של סרט, אני רק שומע SOUND, ולא רואה תמונה, המקום תמונה אני רואה גרפיקה כזו... מה הבעיה?? מישהו יכול לעזור לי??? בתודה מראש, שני.

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  6. Started by Lol10k,

אני לא יודע מה לעשות הסרתי הכל וזה עדיין ככה בהגדרות הכל טוב

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  7. Started by Godmoney,

אני משתמש בתוכנת Power DVD Ripper כדי להפוך את ה DVD שהקלטנו של המשפחה לקבצים שאני אוכל לערוך על המחשב. אני מעתיק את כל תקיית TS_VIDEO למחשב ואז הופך אותם לקובץ AVI. הבעיה היא שברגע שהקובץ מגיע ל 4 ג'יגה ההמרה נתקעת ועוצרת ואני לא מצליח לסיים. 1. מישהו מכיר תוכנה חלופית שאני יכול להשתמש בו או יש רעיון למה התוכנה נתקעת לי ככה? 2. לאיזה פורמט כדאי להמיר כדי להגיע לאיכות הטובה ביותר? AVI או MPEG?

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  8. איך סוגרים את זה?? זה חוסם לי כמעט כול אתר שאני מנסה להיכנס אליו!!!

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  9. Started by dima_ga,

שלום. יש ל נגן MP4. הנגן מתוכנת כך שמתי שהוא מנגן וידאו המסך שלו אינו נכבה. רב המוזיקה שלי בנגן היא בוידאו. האם יש איזושהי תוכנה שאני יוכל לקבוע מתי אני רוצה שהמסך לא יכבה ומתי אני רוצה שהוא יכבה בזמן הניגון של קבצי וידאו. אני אוהב גם לשמוע את השירים וגם לראות אותם אבל לפעמים כמו בחדר כושר אני לא צריך לראות את הקליפ ותם מתבזבזת לי הסוללה. יש עצות?

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  10. Started by Yaniv11,

התקנתי win xp חדש(את הגרסה המעודכנת למרס השנה), ודווקא עכשיו התוכנות האלה קופאות כמה שניות אחרי שאני מתחיל להוריד משהו. אחרי איזה חצי דקה הם משתחררות כמה שניות עובדות ושוב תקיעה. לפני הפרמוט הם עבדו פיקס ללא בעיה. דווקא BitTorrent עובדת טוב ללא בעיות אחרי שהתקנתי אותה בשביל הבדיקה. למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה? תודה.

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  11. האם יש קובץ התקנה אחד של כל הדרייברים הנחוצים למחשב? בין הרכיבים שיש: Display: Intel 82852/8255 GM/GME Graphics Controller מודם: IBM Integrated 56K Modem Monitors: IBM ThinkPad 1024x768 LCD Panel Network adapters: Intel PRO/100 VE Network Connection Intel PRO/Wireless 2200BG Network Connection USB: Intel 82801/DB DBM USB2.0 Enhanced Host Controller 14CD " " " " " 82801 24C2 " " " " " 82801 24C4 " " " " " 82801 24C7 אנא עזרו לי כי זה ממש דחוף, טובה לאדם חשוב! תודה רבה מראש לכל עוזר.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Godmoney,

אני מנסה לערוך קבצי וידאו בתוכנת Vegas ושמתי לב למשהו מוזר. הוא לא נותן לי לערוך קבצי AVI. למה זה?

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  13. Started by shaniks,

שלום לכל המושיעים התותחים! אני פותח קובץ ב-Gmail שלי, קובץ של powerpoint אך הוא מסרב להפתח. הוא זורק לי הודעה שצילמתי וצירפתי בקובץ להודעה הזו. אני מחכה לתשובה, מי שיכול לעזור לפתור את זה אני מודה לו מראש. שני. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  14. Started by kobi_af,

שלום מחפש תוכנת PDF שכוללת תמיכה בעברית חוץ מ Adobe כי אני מעוניין לבצע כמה שינויים בטקסט בעברית

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  15. Started by dj shay 30010,

איפה נשמרים כל האיקונים של נגיד רושמים שלום אז יש ICON של שלום במקום כי אני רוצה להתקין מחדש את המחשב וולעביר את כל התקיה של זה או קובץ מה שזה לא היה

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  16. Started by Born2Kill,

שלום רב, אני מחפש תוכנה לשינוי פורמט, למשל מסירטון וידאו עם קול>לפורמט mp3. אני רוצה רק שישמעו את הקול של הסירטון ולא שאני יראה קטע וידאו. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  17. Started by ronen_pr,

שלום. התקנתי windows מהתחלה, והתקנתי את חבילת המקודדים ffdshow. אני מצליח לראות הכל, חוץ מקבצי WMV. ניסיתי להוריד כל מיני מקודדים כמו Xvid ו-DivX ושום דבר לא עוזר. מה לעשות? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 454 צפיות
  18. Started by avokadoman,

אני מקבל שגיעת 9999.171 באמצע ההתקנה מישהו יכול לעזור לי בבקשה? וכן אני יודע לא שווה נורטון אבל עדיין תעזרו. בבקשה.

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  19. http://img401.imageshack.us/img401/1334/15021492149715121493151ih9.jpg צריך את השם של הקליינט תודה מראש

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  20. Started by IlanF,

חשבתי בהתחלה שזה קורה בגלל שחברים שלי עברו לICQ 6, אבל דיברתי עם אחד שיש לו עדיין את 5 וזה לא מציג עברית צריך עזרה :s05:

• 2 תגובות
    • 962 צפיות
  21. יש המלצות?

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  22. Started by ophir555,

סרגל הכיילים של יאהו התלבש לי ולא רוצה לרדת לא בהסרה רגילה לא עם cccleaner ולא בסייף מוד. אנא עצתכם הערה אני מצטער שאני שוב שואל את אותה שאלה ששאלתי לפני כחודש אבל לא ממש קיבלתי תשובה שתפתור את הבעיה. ( התשובות שקיבלתי התיחסו להעלמה זמנית של הסרגל והפניה לאתר של יאהו, שגם משם לא צמחה הישועה) תודה

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  23. Started by KKK,

שלום כולם יש לי את התוכנה פלאש גט ואמרו לי שאם אני משהה את ההורדה\המחשב נכבה\האינטרנט מתנתק או משהו דומה, לאחר מכן אפשר להמשיך להוריד מהנקודה בה ההורדה הופסקה...השאלה איך בדיוק אני עושה את זה? אם אני לוחץ על השהה ולאחר מכן על התחל אז ההורדה מתחילה מהתחלה...אין עוד אפשרות חוץ מללחוץ על התחל. תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  24. Started by shlomom,

יש לי בעיה לאחרונה עם ה Bookmarks שלי . יש כמה ספריות שאני מנסה להיכנס אליהם ואז ה GUI קופא ממש ולא ניתן לבצע כלום ב Firefox למשך זמן ארוך - דקה ואולי יותר. ניסיתי לערוך את הסימניות שם לבצע Export/Import ל Bookmarks וללא הועיל. כרגע אם אני רוצה להיכנס לקישור בספריה הבעיתית אני פשוט ניגש אליו מה Organize Bookmarks.

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  25. שלום! יש לי WIN98 ויש לי רק כונן אחד ( כונן C ) ואני רוצה לפצל את הארד דיסק ל 2 כוננים שיהיו לי c ו - d איזה תוכנה הכי טובה כדי לעשות את זה? אני מזכיר שאני צריך תוכנה שתומכת ב WIN98 תודה

• 2 תגובות
    • 639 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.