תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, לפני מספר שנים רכשתי רשיון ל- WinAVI Video Converter. מאז כבר החלפתי כמה וכמה מחשבים, אך הסיריאל עדיין שמור אצלי. כעת הייתי מעוניין להתקין את הגרסה החדשה , אך אינני יודע האם היא מתאימה לעבודה עם חלונות 7 64 ביט. אשמח אם מישהו יכול לעזור לי בעניין זה. תודה.
-
- 4 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אתם מכירים את הבעיה הזאת שכאשר אתם פותחים תיקיה בעלת קבצי וידאו (סרטים, סדרות וכו') והקבצים מוצגים בסמלים גדולים ואפילו יש מעין תמונה קטנה מתוך הסרט על הקובץ עצמו? אז כשאני פותח את התיקיה הזאת ומופיעים אצלי הקבצים הללו בגודל גדול (כלומר בתצוגה מקדימה מוקטנת) קופצת לי הודעת שגיאה נורא מוכרת (זאת הודעה שכולם מכירים מהווינדוס) אם שתי אופציות לבחירה: Send או don't send. בד"כ כולנו בוחרים באפשרות השניה... בכל אופן, למישהו יש מושג למה לעזאזל זה קורה? ממה זה נובע, ואיך ניתן לתקן את הבעיה הזאת??? אני נורא מקווה שתוכלו לעזור לי בזה כי זה נורא מתסכל אותי... תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 521 צפיות
-
-
כשאני צופה בסרטון במדייה פלייר לפעמים קורה מצב בו הסרטון פתאום עובר ל "slow motion" ממה זה קורה?
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
כלומר, אני מכניס לה מספר מסויים של קבצים, אני רוצה שהיא תציג לי אותם בתפריט שאוכל לבחור בין קובץ לקובץ בנוחות (כלומר תציג תמונה של הסרט, ואת שם הקובץ ומתחת תציג לי את כל שאר הקבצים שיש בדיסק, מקווה שהבנתם) עכשיו אשמח לדעת אם התפריט הזה יקח לי הרבה מקום בדיסק ואם זה לא פשוט כמו שאני חושב שזה. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי אחים בבית ואני לא רוצה שיכנסו לי למחשב, יש להם משלהם וכשאני לא בבית אז אני רוצה שמחשב יהיה נעול בסיסמא אני צריך שהמחשב יפעל במשך היום כשהוא נעול ושהנעילה תהיה טובה ולא רגילה של הוינדוס אני צריך אחת כזאת שלא יוכלו להיכנס לי למחשב בזמן שאני לא בבית אז מי שיוכל לתת לי שמות של תוכנות שבהם אני אוכל לנעול תיקיות,וינדוס תודה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, מדובר במחשב חדש עם OFFICE 2003 (מדובר בלקוחה שלא מעוניינת באף גרסה מתקדמת יותר) יש אצלה בעיה- היא קיבלה מחשב חדש התקנו לה הכל אבל בלוח שנה בצד שמאל היא לא רואה את הימים א' ב' ג' וכו' אלא אורה את האות י'. האם מישהו נתקל אי פעם בתופעה? למחשב יש את כל עדכוני MICROSOFT. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 872 צפיות
-
-
יש לך בעיה כבר כמה ימים במחשב , תוך כדי עבודה הכל נהיה איטי , ואי אפשרר לעבוד על המחשב , ששאני מנסה לעבור מחלונות לחלונות זה לא זז , או אפילו להעביר שיר בווינאמפ כמעט אי אפשר מרוב איטיות , כל המחשב חושב ולא זז ו שאני לוחץ ctrl +alt+delete אני רואה ש sysdem ide process עם 99 אחוז cpu וזה ממשיך ככה דקות ארוכות ממש אי אפשר לעבור מחלון לחלון מרוב איטיות והיתה לי כמה פעמים הודעה משהו שרשום פה " there's unfinished shockwave script that running , click to stop him or the computer will be undertable" ולחצתי כן לבטל אותו , ובכל זאת אחרי כל חצי שעה עבודה במחשב המצב נהיה בלתי נסבל מרוב איטיות ממש לוקח דקות לרשום הודעב באיסיקיו או למזער חלון באינטרנט. יכול להיות שזה וירוס ?? גם…
-
- 21 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
הלוח הוא מדגם MS-7222 הכרטיס קול והכרטיס מסך O.B לא מותקנים טוב תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מצאתי את התוכנה TSSplitter אבל היא נותנת לחתוך רק לפי גודל ואני צריך לפי זמן פריים (כמו ש-VirtualDub נותנת)
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
לא מצליח להריץ את הארנבת עם עברית, אני מקבל ג'יבריש מלבד הכותרת שכתובה בגדול א-ר-נ-ב-ת. מישהו יודע/זוכר איך פותרים את הבעיה? נא לא להפנות אותי לאתר הקלדה אונליין, מדובר במחשב שלא יכול ולא יתחבר לרשת. ניסיתי את הגדרות התאימות ולא עזר, אפילו השתמשתי ב-DOSBOX תודה.
-
- 1 תגובה
- 3.1k צפיות
-
-
שלום , עד לפני יומיים הכל היה בסדר ויכלתי לקבל קבצים באייסיקיו ( 5 ) אבל בדיוק שחבר רצה לשלוח לי תמונות ( חשובות יש לציין ) האייסיקיו חדל לקבל קבצים הICQ למשך כמה זמן יכל לקבל , אך כעת הוא לא מסוגל בכלל ... * יש לי רשת ביתית כבר כחצי שנה .. * ניסיתי גם להתקין איסיקיו 2003B ולהגדיר שיש לי פיירוול וזה לא הולך.. תודה רבה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
אני רוצה להוריד פרק בסדרה והפרק מחולק לשתיים אז מי שיוכל להביא לי תוכנה שמאחדת קבצי avi אני יודה לו תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
שלום לכולם. מותקן אצלי ה FIREWLL של SYGATE, שעד לפני זמן מה לא היו לי איתו שום בעיות.. אני כבר איתו קרוב ל-3 שנים ומאד היתיידדנו. הבעיה שהתחילה לא מזמן מאד לא מובנת לי ולא הצלחתי להבין מה מקור הבעיה. כל כמה דקות, בערך 5~ (זה דיי קבוע) התוכנה Smc.exe ב-Task Manager מגיעה ל-100% ניצולת ותוקעת את כל המחשב לכמה שניות.. ואז הכל מסתדר עד ששוב חולפות ה5 דקות~ וחוזר חליליה. חשוב לציין שכשאני מנתק את האינטרנט הדבר לא קורה. בבקשה עזרו לי לפתור את הבעיה. ואם יש לכם המלצות לFireWall אחר שהוא יותר טוב מה Sygate אז אשמח אם תשתפו אותי במידע (Sygate עדיין במקום הראשון יחד עם Nod32 ??) בנוסף יש לי תוכנת אנטי וירוס של AVG 7.1 ואיני בטוח שהיא עושה את העבודה כמו שצריך.. האם יש לכם המצ…
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אהלן, אתמול נודע למוחי כי גופי משועמם, ומוחי החליט להוריד בעזרת גופי פוטושופ, לאחר כ-5-6 שנים שלא עיצבתי כלום. אתמול יצרתי לוגו פשוט בשביל מספר חברים שאני מכיר (כ-20 וקצת יותר נכון) בעלי סובארו מכל הדגמים, והלוגו הועלה. עשיתי אותו בשיא הפשטות, ברקע לבן כדי שלא יהיה עמוס ולעניין, והוא בצורת הגריל החדש של סובארו (כרגע אני עובד על הגריל כדי שיראה יותר אמיתי בעל גוון כרום, אתמול פשוט לא היה לי זמן לזה.. הלכתי לעבוד מוקדם. הרקע לבן כי כעקרון הוא מיועד לדפים לבנים ולא אפורים כחולים כמו פה.. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 913 צפיות
-
-
בבקשה אני חייב לדעת ולסדר את את הנרו שלי לעיברית..
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
התקנתי תוכנה בשם frameforge previz studio 3 עכשיו גם ההתקנה עשתה לי קצת את המוות אבל מהרגע שאני נכנס לתוכנה אמורים להיות פריטים שמופיעים כדי שאוכל להשתמש בהם,אין לי פריטים כאלה בכלל. לא הבנתי איך אני אמור להשיג אותם בבקשה בבקשה אם מישהו מכיר או יודע שיסביר לי,השתגעתי
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
חברה! תמיד עולה לי ההודעה הבאה בצורות שונות מאותה תוכנה או מה שזה לא יהיה...(Mesenger Service) עשיתי כבר בדיקות מקיפות עם ספייבוט ואד אוור ואני לא מצליח למצוא את הבעיה!!!! איך אני נפטר מזה לעזאזל? המחשב חדש לגמרי!!!! הוא אחרי פירמוט טוטלי!
-
- 5 תגובות
- 718 צפיות
-
-
כשאני משתמש באקספלורר עם אתרים מסויימים שמרעננים את עצמם כל כמה שניות/דקות באופן אוטומטי והפעולה הזאת גורמת לצליל מסוים (אותו קול של לחיצה על קישור עם הדפדפן) מישהו יודע איך מפסיקים את הצליל הזה כי הוא דיי מעצבן? תודה
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
איך בודקים באקספלורר החדש היסטוריה? איך ניתן לחסום אתרים באקספלורר? יש לי אח בן אלף שכל הזמן נכנס לאתרים מפוקפקים ומתקין לי ווירוסים על המחשב
-
- 2 תגובות
- 836 צפיות
-
-
לפני דיי הרבה זמן היה אשכול על תוכנת נגן וידאו שעשתה דברים ממש מעולים והציגה וידאו באיכות עליונה... באותו הרגע ניסיתי את הBETA וממש התרשמתי. כרגע אני מחפש את שמה של התוכנה הזאת מישהו זוכר?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. האם אפשר להמיר קובץ MKV לפורמט AVI? כמובן, אשמח לשמור על האיכות המעולה תוך כדי. האם יש תוכנה חינמית? במידה ויש, כמה זמן ידרש כדי להמיר קובץ (סרט) MKV ש"שוקל" 5 ג'גיה לפורמט AVI? תודה מראש!!!
-
- 3 תגובות
- 14.7k צפיות
-
-
שלום לכולם יום אחד שלחו לי מהמסנגר חבר שלי איזה לינק עכשיו אני הפעלתי את הלינק שהוא דומה לזה רק ששניתי אותו : http://00.000.000.0:12745/index.htm (במקום ה 0 היו רשומים מספרים אבל עשיתי הכל 0 שבטעות לא תכנסו) והוא רשם לי שיש לי וירוס במחשב עשיתי בדיקה והכל והוא מצא משהו והוא הצליח להסירו יש לי נורטון 2006 עכשיו הוא קישר אותי לתיקיה במחשב והינה היא אני מראה לכם אותה ואפילו ניסתי לבצע סריקה עם נורטון רק על הקובץ הזה והוא לא נתן בכלל אפילו למחוק את הקובץ לבד בSAFE MODE אי אפשר, אין שום דבר להסיר אותו זה הקובץ: מה אפשר לעשות ? איך אני יכול למחוק את הקובץ הזה? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 512 צפיות
-
-
בנוסף לזה שהוא לא נותן לי להקליד כתובת ישר אחרי לחיצת ctrl+t, הוא גם לא מבקש אישור לסגור את הדפדפן שיש מספר טאבים. שאני לוחץ על X למעלה, הוא ישר סוגר בלי לפתוח חלון "יש יותר מלשונית אחת פתוחה בלה בלה בלה"... מה נסגגגגגר?
-
- 6 תגובות
- 742 צפיות
-
-
-
ועוד איזה 100 מגה בRAM.. זה קרה פתאום ולא שיניתי כלום לפני זה.... יש למישהו הסבר? (גם פתרון יעזור )
-
- 6 תגובות
- 812 צפיות
-