עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. לוח אם IP35P הלינקים מורידים קבצי ZIP פגומים, מישהו יודע איפה אפשר להשיג את הדרייברים האלה? הלינק לאתר: http://www.abit.com.tw/page/en/download/download_driver_detail.php?pFILE_TYPE=Driver&pMAIN_TYPE=Motherboard&pTITLE_ON_SCREEN=IP35P&pSOCKET_TYPE=LGA775

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  2. Started by ex_,

היי אני לא מצליח להריץ סרטי דיוידי ודיויאקס על המדיה פלייר מישהו יודע איפה אפשר להוריד קודקים חינמיים ואיכותיים? תודה

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  3. Started by Sifo Jen,

היי, יש לי בעיה, אני צריך לעשות אובייקט לבית הספר בתלת מימד, אז חשבתי על מאיה, איך אני שומר את האובייקטים שבניתי בתור קובץ שכל מחשב יוכל להריץ ולהיות אינטאקטיבי איתו? תודה רבה!!, יאיר.

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  4. Started by dvido,

יש לי בעיה בהתקנת אימיול. אני מנסה להתקין אותו על מחשב דיי ישן - פנטיום 3. קודם היה אימיול על המחשב הזה ועבד כמו שצריך. המחשב היה מלא בוירוסים,טרוינים וכו' אז ניקיתי אותו כמו שצריך שמתי אנטיוירוס חדש ) קספרסקי( ובקיצור המחשב עובד כמו שצריך אבל האימיול משום מה מסרב לעבוד. מחקתי את הישן ושמתי חדש אבל הוא לא עולה בכלל - ההתקנה עוברת בסדר גמור אבל כשאני מפעיל אותו הוא אפילו לא נכנס לתוכנה ונותן את ההודעה הרגילה של ווידוס שהיה eror והוא סוגר את התוכנה ) ווינדוס 98( עברתי על הרג'יסטרי ומחקתי כל מה שקשור אליו אך זה לא עזר. מישהו נתקל בזה פעם או יודע איך מסדרים את זה?

• 9 תגובות
    • 693 צפיות
  5. Started by nokobik,

הגרסה שוחררה לפני כמעט חודש לפי מה שהבנתי, אבל למי שלא יודע (כמוני למשל עד לפני 5 דקות) אז כשצריך תחליף ל-FF, הפתרון הכי טוב זה כרגיל ה-Maxthon המעולה. אני גם מגדיר אותו בתור ה-External Application ב-IETAB וב-IEVIEW LITE. http://passport.maxthon.com/max2/

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  6. :s05: הוא נותן איזה הודעה ולא מוכן להתקין אותו,מישהו מכיר?

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  7. Started by wooper,

לא משנה הסתדרתי

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  8. הסיסמה שלי אני לא זוכר אותה.... איך אני יכול לראות אתהפרטים שלי עכשיו..?

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  9. Started by לווין,

אז אני מעוניין לדעת באם יש לי וירוס של SPYWARE,מה לעשות כדי להמשיך לגלוש בשאר אתרי האינטרנט בצורה הכי נעימה שאפשר? במידה וצריך תוכנת אנטי SPYWARE בכלליות איפה מוכרים את האנטי SPYWARE הכי טוב במדינת ישראל? לא נוח לי כל פעם להגדיר מחדש את הBIOS ולפרמט את מערכת ההפעלה של המחשב. תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 693 צפיות
  10. Started by edoson,

מישהו מכיר תוכנה פשוטה, בדגש על פשוטה, להמרת dvd ל- svcd ?

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  11. מכיוון שאני לא הכי טוב בעיצוב, והעיצוב הישן שלי על הפנים אפשר להגיד. החלטתי לבנות את האתר שלי מחדש ומ-0 בניתי מערכת שלמה ב-PHP (אני חדש ב-PHP...) האתר ממש ממש בסיסי אבל ניתן לניהול ויש גם פאנל ניהול בכול מקרה הינה הקישור: http://shynet.freetzi.com/ אני מרגיש שהוא משעמם אחרי שהייה קצרה באתר, מה שגורר אותי לשאול מה לדעתכם יש להוסיף , ולשנות באתר, האם יש לשנות את הפונט, את העיצוב בכלל לגוון יותר בצבעים...? לשנות את ה-Layout? בעיקרון אני יודע, האתר לא משהו (אין מידע כי אני צריך עדיין לסיים את המערכת ב-PHP) אבל חוות דעת והצעות לא יזיקו.

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  12. אני רוצה לדעת האם אני צריך קודק מיוחד בשביל לראות סרטים בHD??....דרך המדיה פלייר והמדיה סנטר? הסיומת של הסרטים הם MKV וTS..ויש גם אחד שהוא AVI... ומה מבחינת הציוד?..צריך איזה משהו מיוחד?

13. הטקסט נימצא בעברית בקובץ-word2003 האם יש דרך להפוך אותו בצורה חינמית לרוסית? חשבתי על האפשרויות הבאות: תוכנה \אתר אינטרנט\אופציה אחרת. התרגום לא חייב להיות מושלם ,מבחינתי מספיק שהוא יהיה קריא ומובן לבן אדם ממוצע שדובר רוסית. אני חייב פיתרון דחוף וכל הצעה תתקבל בברכה תודה מקרב לב לכל המגיבים

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  14. Started by blanco,

שלום לכולם בזמן האחרון המחשב שלי נהיה איטי לאללה אני חושב שיש לי איזה אד וואר ....יכול להיות??? אני זקוק בדחיפות לתוכנה טובה לניקוי אד וואר . תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  15. Windows Messenger כל הזמן פועל לי ברקע למרות שאפילו חסמתי לו את הגישה לאינטרנט, הוא צורך משאבים (9 מגה בייט מהזיכרון הפנימי) ואם אני מסיר אותו לגמריי מהמחשב אני לא יכול להפעיל את הסיוע מרחוק דרך הMsn Messenger, הוא כותב שחייב להתקין את הWindows Messenge. אז איך לעזאזאל אני יכול לגרום לא לא לפעול ברקע סתם כשמתחשק לו? ודרך אגב מה שורת הפקודה למחיקתו?

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  16. ישבתי בבית טיפה על הפוטושופ וזה מה שיצא... (אה עבודה ראשונה שאני מעלה אני מקווה שאני אעלה עוד בהמשך... אשמח לתגובות... תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  17. Started by torangadojo,

בזמן שיש לי כתוביות בסרטים , הם מופיעות בג'יבריש. כאשר אני פותח את הקובץ בNOTEPAD הכל מופיע בג'יבריש. מה צריך לעשות כדי לתקן את הענין ואיך תודה.

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  18. Started by idofr,

הייי שבוע טוב לכולם אז ככה אני צריך לקחת תמונה רגילה ולהפוך אותה לקובץ AI FOR PC אם למישו יש פריהנד (אני לא יודע אז זה רק למק או גם לPC) ויכול לעשות לי את זה בבקשה שילחו לי הודעה בפרטי....

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  19. שלום... יש לי כרטיס טלויזיה ואני מריץ אותו דרך תוכנה שניקראת DScaler שמתי לב שהתוכנה איך שהוא כבדה לפעמים ושאני ממעזר אותה בישביל פעולות אחרות במחשב לוקח לה כמה שניות וכמה קליקים בישביל שזה יחזור לתצוגה.... ואז זה מראה לי שגיא בפנים אני צריך ללוחץ איזה 4 פעמים enter העם יש תוכנה טובה שהיא יותר קלה שאתם יכולם להמליץ?... הכרטיס הוא כרטיס ישן של avermedia

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  20. שמעו אני משתמש באוונט ברוסר(avant browser) ואני רשום למספר פורמים שונים.. עכשיו פעם היתי מכניס שם משתמש וסיסמא פעם אחת וכל פעם שהיתי ניכנס לפורום זה היה נכנס ישר בלי להכניס שם משתמש וסיסמא(ככה בכל הפורמים גם פה) ובזמן האחרון זה כבר לא עושה לי את זה..ואני צריך להכניס כל פעם מחדש שם משתמש וסיסמא.. למה זה?ואיך אני פותר את זה?

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  21. אני משתמש בנגן KMPLAYER וכן אני יודע שבעיקרון לא צריך להתקין כלום והכול עובד, השאלה רק אם יש איזה קודק כלשהו שישפר את המתמונה או שפשוט להשאיר איך שזה?

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  22. שלום לכולם פירמטתי לפני כמה ימים את המחשב, משום מה אחרי הפירמוט, המחשב נתקע פתאום ואז שאני מכבה אותו מהכפתור, אני מדליק מחדש והוא נתקע על הלוגו של הלוח אם שלי חשבתי אולי זה בעיה בגלל שלא התקנתי את הדרייבר של הלוח אם שלי... צריך בכלל? הלוח אם שלי זה ASUS SIS P4S800D איך אני יודע מה הבעיה למה הוא נתקע.. ואם צריך להתקין את הלוח אם? תודה

• 10 תגובות
    • 693 צפיות
  23. צריך תוכנה שתראה בצורה טובה ועל מסך מלא מה שיש ב Video in של הכרטיס מסך (7800GT ViVo) תודה

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  24. שמעו אני מתקין אימיול במחשב החדש שלי ואני רוצה להעביר מהמחשב הישן את הנקודות צבירה של השיתוף איך אני מעביר את החשבון של האימיול הישן אל החדש כי אתם יודעים יש דבר כזה של אם אתה משתף יותר אז המהירות יותר גבוה אז מה אני צריך להעביר את התיקיות שנשארו אחרי ה- UNINSTALL אל התיקיה של האימיול במחשב החדש?

• 9 תגובות
    • 693 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.