עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Moooshe,

ניסיתי את שתי הגרסאות האחרונות של התוכנה (lite, pro), ובשתיהן משום מה אני רואה רק את כונן C. יש לי 6 מחיצות על שלושה דיסקים קשיחים, חלקן NTFS וחלקן FAT32. אין שום דבר שמבדיל את המחיצה הזאת מהשאר, אבל זו עדיין המחיצה היחידה שאני רואה. יש הצעות?

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  2. Started by ^GunX^,

היי לכולם וחג שמח, אני מחפש תוכנה שתוכל לבטל את הצלילים של יישום מסוים , למשל משחק כלשהו ,שאי אפשר לבטל בו את הצלילים וברגע שאני מפעיל את התוכנה ומגדיר בה לבטל את הצלילים של המשחק הזה (lf2) אז שהמשחק יפעל בלי צלילים פשוט. תודה.

• 4 תגובות
    • 743 צפיות
  3. כי כרגע אין לי כונן די וי די במחשב,ועל המשחקים סימס 2 וסאן אנדראס זה נותן לי שגיאה הבנתי מבירורים בגוגל ששתי השגיאות קורות בדרך כלל מדיסקים פגומים,זה לא ממש המצב פה אז מה יכולה להיות הבעיה? בדימון טולס אולי? יש תוכנה אחרת? תודה.

• 5 תגובות
    • 743 צפיות
  4. היי, אז ככה אני מחובר עם המחשב שלי לאינטרנט דרך קבל רשת (האינטרנט מסופק ע"י מעונות הטכניון), ורוצה לחבר אליו עוד מחשבים, ז"א שהמחשב שלי יתפקד כראוטר. הרשת תשמש לצורכי אינטרנט והעברת קבצים (אם אפשר). הניידים מסוג IBM T61 ומערכת ההפעלה XP SP3. תודה .

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  5. Started by AvalonX,

אני מחפש תוכנה דומה

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  6. Started by kinduv,

שלום, יש לי דיסק קשיח ובו המון המון קבצים! שאני עושה מאפיינים על הקובץ הוא כותב לי את תאריך השינוי האחרון או תאריך פתיחה אני רוצה לשנות את כל התאריכים לשנים אחורה! אז שיניתי את התאריך ב windows ל2005 ואז כל קובצ שאני עושה שינוי שם או פתיחה אז זה משנה אותו, אבל יש לי 100,000 קבצים אז זה לא הגיוני שאני יצליח! יש לכם עצה איך אני משנה את התאריכים? האם יש תוכנה או קומבינה אחרת לשנות את תאריך פתיחתו האחרונה של הקובץ? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  7. Started by nuctornal wisdom,

התחלתי להשתמש בutorrent ואני מאוד מרוצה ממנו, רק דבר אחד חסר לי, שיהיה כתוב כמה זמן בתכלס אתה מוריד את הטורנט, יש איזה אפשרות להוסיף את זה? טנקס

8. אהלן אנשים. העברתי ממחשב קודם כונן קשיח מסוג WD 160 8M SATA2 ואיני מצליח לפרמט אותו משום קיימים בו קבצי מערכת שכנראה נשארו מההתקנה במחשב הקודם. ולכן איני מצליח לפרמט אותו בשום דרך. אני מבצע פירמוט דרך הווינדוס והוא אומר שאי אפשר להשלים את הפרמוט מכוון שקיימים על הכונן קבצי מערכת. איך אני יכול למחוק את אותם הקבצים ולפרמט את הכונן במלואו? תודה רבה. :

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  9. האנטיוירוס גם מודיע לי שהם trojans אז אני ממש רוצה להיפטר מהם

• 4 תגובות
    • 743 צפיות
  10. Started by AnTiSh0ck,

יש שירים מסויימים בעברית כמובן שרואים אותם כג'יבריש איזה הגדרה צריך לשנות ? עוד בעיה היא שיש שירים מסויימים שהווינאמם לא מנגן (עובר עליהם), כל הקבצים מסומנים בפרופרטיס לקריאה, במדיה פלייר עובד הכל

• 4 תגובות
    • 743 צפיות
  11. אני רוצה ליבא קובץ וידאו לפלאש הבעיה היא שהוידאו ותנגן ותחילתו ועד סופו ואז חוזר להתחלה. אך ניתן לעצור אותו באמצע הניגון? יש לציין שאני לא רוצה להשתמש בנגן, אני פשוט רוצה שהקובץ יתנגן ויעצור אומטית באמצע.

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  12. Started by haybd,

טוב שלום לכולם. יש לי בעיה באייסיקיו (לא משנה באיזה גירסה ניסיתי ב4 וב5) כשאני מנסה להעלות תמונה אני לוחץ על my photo--> open --> apply ואז מופיעה לי הודעת שגיאה... אין לי מושג מה זה אומר, אני לא חושב שזאת בעיה בתוכנה, כי הסרתי את התוכנה והתקנתי מלא פעמים ושום דבר לא עוזר. ועוד בעיה שקשורה להעלאת תמונה, אני לא מצליח לראות תמונות של אנשים באייסי (תמונות שהם העלו בעצמם, תמונות של האייסי אני מסוגל לראות). טוב זה הכל בעצם תודה לכל מי שיכול לעזור. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  13. Started by dj shay 30010,

יש לי נגן של sandisk sanse בכל מחשב אחר אני מחבר אותו ללא תוכנה הוא עובד שאני מחבר אותו למחשב שלי אני מקבל במנהל התקנים סימן צהוב אחד ואחד רגיל USB MASS STORAGE DEVICE מה זה יכול להיות ו ואיך אני מסדר את זה ניסיתי להסיר את זה זה לא עזר

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  14. Started by shlomik101,

שלום,אני משתמש בזון אלארם ונוד 32 כל כמה זמן לא קבוע האינטרנט מתנתק וזה בוודאות מהפיירוול אין לי מושג איך לנסות ולהגדיר את זה ,ניסיתי לאפשר פינג וזה לא עזר אשמח לעזרה

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  15. Started by guru,

אנשים אני צריך עזרה אני מחפש תוכנה לזיהוי קול באנגלית כמובן אם אין תוכנות חופשיות תנו לי בבקשה שמות של תוכנות רק השם ואם אפשר גם מאיפה אפשר להוריד תודה אחים שלי

16. Started by mystikal,

שלום לכל חברי האתר אני רוצה לפרמט את המחשב שלי אבל יש לי רשימת קשר עם הרבה מאוד פרטים באוטלוק משהו יודע איך אפשר לגבות את הרשימה הזאת שאפשר יהיה להתמש בה אחרי הפרמוט וההתקנה החדשה? תודה

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  17. Started by Sifo Jen,

היי! אני רוצה להגדיר את התוכנת ביטורנט שלי שתוריד הורדה ספציפית עד המהירות שבא היא מעלה אותה, כלומר אם אני מעלה את ההורדה ב30K שההורדה לא תעבור את ה30K, יש לי מיקרו טורנט וביטלורד, אפשרי? תודה!!

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  18. Started by max74,

??? דגם הלוח- gigabyte ga-7zxe ישן יחסית אני מריץ עליו win 98 se יש לו שתי יציאות usb אחת מהן לא פועלת והשניה פועלת זכור לי שבעבר הותקן בכניסה השניה מצלמה השאלה שלי אם התוכנה של המצלמה תקועה שם איך אני מוריד אותה? כי אני לא רואה אפשרות אחרת ניסתי במצב בטוח וללא הצלחה האם ישנה תוכנה/דרך לעשות זאת?? נ.ב ניסתי להתקין את המצלמה וגם ללא הצלחה כי זה לא נקלט! מה עושים? במאפייני מערכת>מנהל ההתקנים מופיע לי צבע צהוב ,אני ניסיתי לעתקן את לוח אם גם במצב בטוח, ללא הצלחה.רשום לי (code 10 ) נסה לשדרג את מנהלי ההתקנים של התקן זה, גם לאחרי שאני מעתקן דרייבר מהחברה של הלוח אן שינוי. האם למישהו יש רעיון? תודה לכם.

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  19. Started by Danny_Malis,

יש לי בעייה עם התוכנה הנ"ל, היא תוקעת לי את המחשב ולא רוצה לעבוד. האם יש פתרון ? (המפרט בחתימה).

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  20. Started by israelnba,

פעם היה לי את הבעייה הזו שהבנתי גם מהפורום של לוג'יטק שזו בעייה בדרייברים שלהם. התקנתי איזה גרסה של דרייבר ודווקא הסתדר לי. ביצעתי התקנה נקייה של המערכת הפעלה, התקנתי את הגרסה האחרונה של הדרייבר (setpoint) והכפתור לא מזוהה. אשמח אם מישהו שנתקל בבעיה יעזור. תודה.

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  21. שלום, לאחר חודש שלם בלי בעיות וקריסות למיניהן קרתה לי היום קריסה. בדקתי את קובץ המינידאמפ ורשום שם משהו על הדרייברים של NORTON ANTIVIRUS 2009. התוכנה עבדה טוב 3 ימים והיום גרמה לקריסה. *** WARNING: Unable to verify timestamp for SYMTDI.SYS *** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for SYMTDI.SYS Unable to load image \??\C:\Windows\system32\drivers\NAV\1000000.07D\SYMFW.SYS, Win32 error 2 *** WARNING: Unable to verify timestamp for SYMFW.SYS *** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for SYMFW.SYS *** WARNING: Unable to verify timestamp for SYMNDISV.SYS *** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for SYMN…

• 4 תגובות
    • 743 צפיות
  22. Started by dvido,

יש לי בעיה בהתקנת אימיול. אני מנסה להתקין אותו על מחשב דיי ישן - פנטיום 3. קודם היה אימיול על המחשב הזה ועבד כמו שצריך. המחשב היה מלא בוירוסים,טרוינים וכו' אז ניקיתי אותו כמו שצריך שמתי אנטיוירוס חדש ) קספרסקי( ובקיצור המחשב עובד כמו שצריך אבל האימיול משום מה מסרב לעבוד. מחקתי את הישן ושמתי חדש אבל הוא לא עולה בכלל - ההתקנה עוברת בסדר גמור אבל כשאני מפעיל אותו הוא אפילו לא נכנס לתוכנה ונותן את ההודעה הרגילה של ווידוס שהיה eror והוא סוגר את התוכנה ) ווינדוס 98( עברתי על הרג'יסטרי ומחקתי כל מה שקשור אליו אך זה לא עזר. מישהו נתקל בזה פעם או יודע איך מסדרים את זה?

• 9 תגובות
    • 743 צפיות
  23. Started by exXxTreAm,

ניסיתי לשחזר ת'סיסמא של הסטים וזה רשם לי ככה Your password has been sent to the address registered in your account profile. If you do not receive it shortly, please contact us directly for assistance in accessing your account. כתוב שזה שהססמא שלי נשלחה למייל שלי.....הבעייה היא שבמייל אין כלום! לא נשלח אליו כלום! יש למישהו מושג מה אני יכול לעשות? אחרת אני לא יכול לשחזר את הסיסמא

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  24. יש לי ווינדוס ויסטה, ודף הבית שלי הוא האתר של HP. כשאני נכנס לאינטרנט נפתחות לי תמיד 2 לשוניות של האתר הזה. איך אני מחזיר את זה שתיפתח לי רק לשונית אחת? תודה.

• 2 תגובות
    • 743 צפיות

דיונים חדשים בפורומים