עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. ^ כשרק קובץ מסוג sfv וקבצים עם סיומת ממוספרת מופיעים? תודה

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  2. ITUNES - שהיה בריא לוקח המון מקום מבגלל השירים הלא דחוסים. ברצוני לעביר את כל הסיפריה למחיצה אחרת ....הכיצד ..? למשהו יש קישור מומלץ ..כי אני לא היצלחתי לעשות את זה ...

• 5 תגובות
    • 703 צפיות
  3. Started by Genom_g,

השאלה היא כמה יעלה לי לפי הערכה גסה שלכם לעשות באנר בפלאש לאתר שלי

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  4. Started by omri_ro,

יש לי קובץ TXT שהוא בעצם רשימה של אלפי קבצים(כל אחד בשורה נפרדת), אני מעוניין להוסיף מילה מסוימת (כל פעם אותה מילה)בין כל שתי שורות. יש איזה עורך טקסט עם האופציה הזו?

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  5. Started by assaf990,

אמנם יש לו אחלה פיצ'רים אך הוא זולל זיכרון איטי יותר מ IE6 והכי נורא: מביא את שימוש במעבד ל 100% חבל :-\

• 5 תגובות
    • 703 צפיות
  6. Started by guyk,

יש לי בעייה, אני עושה מצגת, ואני רוצה שהמעבר בין השקופיות יראה כמו ספר נפתח - שכשאני אעביר שקופית, השקופית הנוכחית תיעלם כמו שמעבירים עמוד בספר, ואז יראו את השקופית הבאה. האם זה אפשרי?

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  7. לא מזמן החלפתי מארז ושיניתי את הקונפיגורציה של הצורבים (HD ממוקם רחוק מהם וכבל IDE לא מגיע).מאז החלו הבעיות.הנרו האלכהול120% ושאר התוכנות שמקושרות לדיסקים תקעו את המחשב ברגע הפעלתן.ניסיתי להסיר את הנרו (בעזרת האתר שלהם).ומאז הוינדוס לא מצליח לעלות כמו שצריך.נתקע בשלב של טעינת תוכנות (START UP).רק בSAFE MODE אני מצליח לעלות.ניסיתי לשחק אם הSTART UP (ELECTIVE ,DIAGNOSTIC וכ"ו ללא הועיל).האופציה של SYSTEM RESTORE אינה עובדת אצלי

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  8. Started by davidcohen,

שלום ! אני מחפש תוכנת צריבה שאפשר לצרוב בה קבצי MDF [קבצי IMAGE] חוץ מאלכוהול 120% ו-NERO 6 [כי אי אפשר לצרוב איתה MDF] אם מישהו מכיר תוכנה שיכתוב פה את השם שלה ואם אפשר גם מאיפה אני יכול להוריד גם גרסת ניסיון זה טוב בישבילי תודה מראש!!!

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  9. אני מחפש תוכנה שתקריא משפטים בעברית באופן מדויק(אפילו עד 10-20 משפטים רצוף) כמו שיש בווינדוס.. בלוח בקרה, ה"דיבור" עם הקול של סטיבן הוקינג(microsoft sam הזה מה שמו, מעין רובוט כזה, שבאנגלית אמנם עושה את העבודה לא רעה). יש תוכנה כזאת?

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  10. אהלן, אני קצת לא מבין בכל העניין של המרות סרטים לנגנים, ונתקלתי בבעיה קטנה, אני לא ממש יודע איך עובדים עם התוכנה או ממירים סרטים לנגן הנ"ל, איך אני עושה את זה? עשיתי ADD לסרט ולאחר מכן לחצתי START אך שום דבר לא קורה.. מה אני מפספס פה?

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  11. חוץ מ"מאחה דיסק" יש עוד עיניינים לשפר את הביצועים? זה פיסחות לשמה שקונים מחשב חדש הוא טס במהירות האור כמו שהוא צריך להיות, ואחרי כמה עשרות התקנות , נגמר לו הסוס, לא בטירוף, אבל עד שהאייקונים עולים בDESKTOP, או עד שהם מוצגים שפותחים WINDOWS EXPLORER. כמובן שיכול להיות בגלל שזה ויסטא, אבל זה לא נכון כי בהתחלה זה טס וידוע שהארד דיסקים דופקים את הביצועים(המחשב בן חצי שנה-8 חודשים נדמה לי)

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  12. Started by tiktoka,

איך התוכנה הזאת?? יש עוד תוכנות מומלצות שיכולות להילחם ב SPYWARE? בנוסף .. לאחר השימוש ב SPYWARE DOCTROR זה מצא לי 67 "טרואינים" וזה לא מצליח למחוק? יש לכם מה המושב?

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  13. שלום, האם מישהו מכיר תוכנה שניתן להכתיב לה בעברית? תודה.

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  14. Started by hellyeahmofo,

http://www.mirc.co.uk/get.html במקום גרסה 6.12 המלאה בבאגים , אגב , עם מישהו עדיין עם גרסאות 6.0 - 6.03 ו 6.11 להחליף מייד , כי יש backdoor בגרסאות האלה שדרכו אפשר להריץ סקריפט שסוגר לכם את המירק , ובכלל עדיף לא להשתמש במירק בגלל היוצר שהוא פיני פרו - ערבי אנטי ישראלי ואם אתה לא יכולים להשתשמש בתוכנות אחרות , כי באמת מירק זו סה"כ הממשק הכי נורמלי שהתנסתי בו אז כמובן פשוט אל תרכשו את התוכנה if you know what i mean

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  15. ניסיתי ACRONIS וPARTITION MAGIC הישנה ושתיהם לא עובדים טוב.

• 5 תגובות
    • 703 צפיות
  16. Started by dbx22,

אני מתכוון איך אני יכול לשדר את השירים שאני שומע בתוכנה הנ"ל? תודה

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  17. Started by shanibh,

היי, אני מתלבט איזה אנטיוירוס להתקין, תוכלו לעזור לי ולחוות את דעתכם?

18. Started by ex_,

היי אני לא מצליח להריץ סרטי דיוידי ודיויאקס על המדיה פלייר מישהו יודע איפה אפשר להוריד קודקים חינמיים ואיכותיים? תודה

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  19. Started by LTE,

שלום! רציתי לדעת אייך אני פותח פורטים שאני רוצה בתוכנת האנטי וירוס נוד 32 ? בתודה מראש !

20. Started by nokobik,

הגרסה שוחררה לפני כמעט חודש לפי מה שהבנתי, אבל למי שלא יודע (כמוני למשל עד לפני 5 דקות) אז כשצריך תחליף ל-FF, הפתרון הכי טוב זה כרגיל ה-Maxthon המעולה. אני גם מגדיר אותו בתור ה-External Application ב-IETAB וב-IEVIEW LITE. http://passport.maxthon.com/max2/

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  21. Started by piro,

אני צריך לכווץ קבצים של 750 מגה כך שיכנסו לדיסק של 700, ניסיתי את כל תוכנות הכיווץ הטובות (winzip,winra,winace) אבל אף אחת לא הצליחה לכווץ את זה לפחות מ 734 מגה. יש עצות? תודה piro

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  22. Started by lgmtk,

שלום. חיפשתי כבר בחיפוש של הפורום, ומצאתי רק אנשים ששואלים לגבי תוכנות. אז תוכנה יש לי, למעשה 3. אני מנסה בעיקר להמיר קבצי MP4 לAVI או AVI שגדולים מדי ברזולוציה לרזולוציה קטנה יותר שתתאים לZEN שלי (מקס' של 620X320 בערך). הבעיה שלי היא: כל תוכנה, ולא משנה אם זו התוכנה של CREATIVE של הZEN עצמו או של XILISOFT או של AVS, איך שאני לוחץ על הכפתור המרה הוא מתחיל ומיד מפסיק ואומר "CONVERSION UNSUCCEFUL" או יותר גרוע - לא אומר כלום, כאילו לא לחצתי על הכפתור. מה יכולה להיות הבעיה? מפרט בצד, וכמו שניתן לראות בכלל לא אמורה להיות לי בעיה עם זה. כדוגמה, ניסיתי להמיר סרט MP4 באורך מלא ברזולוציה 720X480 לרזולוציה שתתאים לנגן. תודה מראש לכל עוזר

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  23. Started by eliil1,

לא יודע למה פתאום לוינרר לוקח שנה להוציא קובץ של גיגה אחד...אפילו של 300 מגה, בדר"כ הוא היה הרבה יותר מהיר =\

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  24. Started by ניר.,

מישהו יכול להמליץ לי ולהביא לי קישור להורדה לתוכנת צריבת DVD חינמית אשר לאחר הצריבה לא תציג פרסומות וכו' שלא קשרורים לסרט ? נ. ב מערכת ההפעלה שלי היא ויסטה

• 5 תגובות
    • 703 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.