עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. איזה גירסת אמיול הכי עדכנית וטובה שיש היום?

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  2. Started by HaVoC_850,

במסנגר החדש יש פרסומת בחלק התחתון של החלון של התוכנה עצמה לא חלונות השיחה האם ישנה דרך להסיר את הפרסומת הזו תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 658 צפיות
  3. Started by lidor_abo,

חברה אני רציךתוסף לויאמפ שמאפשר להקים רדיו בבקשה תביאו לי עם מדריך!

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  4. Started by lmlm,

אני בטוח שיש תוכנה כזאת פשוט אני לא מכיר אחת, משהו יכול להביא לי שם של תוכנה כזאת? נגיד אם אני עושה OC לזיכרונות שאני אראה שהם יציבים. תודה

• 4 תגובות
    • 574 צפיות
  5. Started by at,

שוקל לעבור לתוכנת דואר של THUNDERBIRD (בעיקר בגלל שיש גירסת portable) האם יש גם שם קובץ שמכיל את הודעות (כמו ה PST של ה OUTLOOK)? האם יש תוכנת המרה של קובץ PST לזה של ה THUNDERBIRD (כולל הפרדת הספריות)? ובמקרה שאתחרט, יש גם תוכנה שממירה הפוך מה THUNDERBIRD ל PST? לסיום אני משער שבעברית יש תמיכה נכון? תודה לעונים, טל

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  6. יש לי את המדפסת Lexmark Z24 ואני לא מוצא לה דרייברים!! הZ24 רשום מקדימה של המדפסת ליד השם של החברה ולדגם הזה אני לא מוצא דרייברים אבל מאחור יש מדבקה ליד איפה שרשום את כל הפרטים על המדפסת כולל מתח זרם ועוד.. ועל המדבקה הזאת כתוב Z25 ואני לא יודע מה הדגם האמיתי שלה!! לעומת הZ24 למדפסת Z25 אני מוצא הרבה דרייברים!! משהו יודע על מה אני מדבר ויכול לעזור לי?! תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 757 צפיות
  7. Started by -Del Piero-,

שלום לכולם השאלה שלי היא האם יצאה גרסא רשמית למסנג'ר 8 או שזה עדיין בטא? בכל מקרה-אפשר לינק להורדה של הגרסא הכי חדשה שיש? תודה מראש, אבי.

• 3 תגובות
    • 828 צפיות
  8. מחפש תוכנת ניטור ש... א. מזהה את כל רכיבי החומרה במחשב. ב. מודדת ביצועים ונותנת טיפים לפעולות לגבי תחזוקה (כל זה רצוי לא חובה). ג. פשוטה להתקנה ותפעול (עבור משתמש לא מנוסה!). ד. חינמית או דמו שעדיין מאפשר מספיק אופציות (עדיף תוכנה שנמצאת בהורדות פה באתר). ה. הכי חשוב תיצור פלט לקובץ טקסט (TXT , RTF , DOC וכדומה) כדי שמשתמש יוכל לשלוח לי אותו במייל. כאמור אני ראיתי את התוכנות שיש פה להורדה באתר אבל איני יודע איזו תוכנה עונה על דרישות אלו? תודה, טל

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  9. Started by ladani22,

אני בטוח שכבר שאלו את זה אבל לא מצאתי בחיפוש את התשובה.... כיצד לייצא את הודעות הדואר לקובץ גיבוי במטרה להעביר אותן למחשב אחר. אני לא מעוניין להשתמש בתוכנה חיצונית לשם כך אלא ב outlook עצמו

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. אז ככה זה המסך: http://www.lcdtv.co.il/zoom.php?ln=en&item_id=242&PHPSESSID=ef8c7f70133cdbe2d99f4fea2cb84400 אני רוצה תוכנה שאני יכל לשנות את הרזולוציה כשאני עובר למצב TV ויחזיר אוטומתית את הרזולוציה חזרה למצב הקודם כאשר אני חוזר למצב הקודם (אם יש דבר כזה)

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  11. Started by holly man,

שלום לכולם יש לי דפדפן אוונט ואני רוצה שהמנוע חיפוש יהיה של גוגל ניסיתי כמה מהאפשרויות אך לשוא מישהו יודע איך עושים את זה ? תודה מראש והמשך יום קסום

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  12. אני צריך את עזרתכם במציאת דרייבר למצלמה הזאת.דגםWEBCAM. 1.3.MP

• 5 תגובות
    • 858 צפיות
  13. בעסק שלנו אנחנו משתמשים בתוכנת הנהלת חשבונות חישובית זהב של חברת אוטוסופט. יש לה לא מעט חסרונות לדעתי וגם באגים. לעיתים כאשר אנחנו רוצים לבצע פעולות אז מתקבלת הודעת שגיאה זו או אחרת. הגרסה מעודכנת ללפני שנתיים בערך. טלפנתי אליהם ואמרתי להם שיש לי חשש כאילו הם בכוונה גורמים לתקלות בתוכנה על מנת שלקוחות שקנו את התוכנה יהיו צריכים להירשם לשירות השנתי שלהם שעולה ללקוחות שלא מחדשים קבוע 1700 שקל ומשהו כולל מע"מ. הם אמרו שהחברה שלהם לא תעשה דבר כזה. רציתי לשאול אם באמת יכולה להיות סבירות גבוהה שהם בכוונה גורמים לתקלות בתוכנה? רציתי גם לשאול לאור השנה החדשה (נוח להחליף תוכנה בתחילת שנה) אם יש לכם המלצות לתוכנות הנהלת חשבונות אחרות? משהו לא יקר. וסתם לצורך דוגמא. על מנת לקבל עדכ…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. אני צריך את התרגום של נמלטים פרק 3, יש לי אותו כבר בדיסק

15. Started by psxr,

הורדתי את uice אבל זאת גירסת ניסיון. מישהו מכיר תוכנה לשליטה מרחוק חינמית ?

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  16. אנשים במסנג'ר אומרים לי שאני מנותק למרות שאני מחובר והמצב שלי הוא אונליין.. תודה לעוזרים מראש, אליאב.

• 0 תגובות
    • 446 צפיות
  17. Started by Tzion,

מישהו יכול להביא לי תוכנה חינמית להסיר אותו?? יש לי כבר ad-aeare וזה לא עוזר.. תודה!

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  18. Started by the kooks,

שלום. יש לי SYGATE ורציתי לדעת למה לא צרךי להגדיר אותו כמעט אני יודע מה התפקיד של פירוול ואת העיקרון של איך הוא עובד רציתי גם לדעת האם יש פירוולים שלא צריך להגדיר אותם והם יודעים איזה פורטים ולחסום ואיזה לא רוב הפיירולים שאני מכיר כמו זום אלרם וTINY מבקשים רשות לגבי כל תוכנה שזה די מעצבן להגדיר אותם למישהו יש פיתרון אחר ? (אני מתקין די הרבה פיירולים אז זה יקל מאוד)

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  19. Started by slimshady21,

התקנתי מדיה פלייר 10 , ואני עדיין מקבל עדכונים למדיה פלייר 9 , אז זה בסדר? אני צריך להתקין אותם? ועוד משהו, מה זה עדכון ה-GDI ? זה לא משהו כמו WGA רק בשם שונה?

• 3 תגובות
    • 486 צפיות
  20. איפה אני בודק איזה ספק יש לי באוורסט,באיזה שם הוא אמור להופיע? תודה

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  21. העברתי תמונות מהמצלמה דיגיטלית למחשב איך אני מקטין את גודל התמונה? 3 מגה כל אחת! והאם זה יפגע באיכות התמונה?

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  22. על איזה חבילת מקודדים אתם ממליצים?

• 9 תגובות
    • 964 צפיות
  23. התוכנה Google Earth היא בשידור חי מהעולם? הוא מפה רגילה? ואם היא אמיתית על איזה תוכנה אתם ממליצים בסגנון שלה?

• 12 תגובות
    • 10.9k צפיות
  24. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה אני עושה לפי המדריך הזה: http://members.lycos.co.uk/aviv85/Guides/Avi2SVCD.htm וכל סרט שאני מנסה להמיר לSVCD אני נתקל בהודעת שגיאה בTMPGEnc... כל התוכנות הם מהלינקים להורדה דרך המדריך...ואני לא מוצא תרופה לבעיה הזאת... מצורפת תמונה של השגיאה: [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 676 צפיות

דיונים חדשים בפורומים