עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by pazer005,

מכיוון שאני מתעסק בקידוד וידאו ואודיו מספר שנים ואני מחפש עכשיו אלטרנטיבות לתוכנות אודיו בעיקר שיעשו לי את העבודה הטובה יותר, החלטתי לערוך סיקור מקיף של התוכנות הקיימות בשוק כדי למצוא את התוכנה האולטימטיבית לפי הידע שלי כמובן. מושגי יסוד: Bit - בעידן הדיגיטלי, המושג ביט מתאר את מספר הביטים שהוקלטו בכל דגימת קול. הכוונה היא לכמה רזולוציה ירדו כשהקליטו את הסאונד. לצורך העניין, בדיסק רגיל ההקלטה נעשית על 16 ביט ובדיק DVD על 24 ביט. Bitrate - המושג ביטרייט מתייחב לכמה ביטים עוברים בטווח זמן מסויים. הייצוג של זה בקובצי אודיו יהיה בדרך כלל לפי Kbps, כלומר, קילוביט לשנייה. לצורך העניין, דיסק מקורי מקודד ל-1411.2 קילוביטים לשנייה. יש גם דבר כזה הנקרה סופר אודיו CD הכולל 5644.8…

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by roma,

שלום רב! מישהו יכול להסביר לי בבקשה איך משתמשים בתוכנה? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by orengore2,

שלום אני משתמש בתוכנה BSPLAYER כדי לראות סרטים ושמתי לב שכשאני רואה סרטי HD, עוצמת השמע מאד נמוכה. ומכיוו ןשהרמקולים שלי בטלווזיה לא חזקים, לא שומעים חזק. יש לציין כי סרטים רגילים ומיס אין בעיה. המחשב מחובר מיציאת האוזניות (נייד) לטלוויזיה על בננה רגילה. אני משער לעצמי שזה קשור לקידוד הסרט? נכון? יש מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  4. Started by kobibo,

קניתי לילדי תוכנת לומדה וברצוני לשכפל אותה לצורך גיבוי ,אך כשנסיתי לשכפלה והכנסתי את התקליטור המשוכפל קבלתי הודעה שיש צורך להכניס את הדיק המקורי. נסיתי לשכפל אותה באמצעות CloneCD וגם באמצעות ה Alchol120 ושום דבר לא עזר תמיד קבלתי את אותה ההודעה שיש צורך להכניס דיסק מקורי. רציתי לדעת : א. האם ישנה תוכנה אחרת שיודעת להתמודד עם תקליטורים מוגנים ( לא DVD ) ? ב. בתוכנת הAlchol120 מצוינות כמה הגנות שהתוכנה יודעת לזהות כיצד ניתן לדעת איזו הגנה נמצאת בתקליטור המקורי כך שאדע אולי מה לבחור ב Alchol120 ?

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  5. צריך תוכנה טובה לבדיקה של תקינות ספק כח

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  6. Started by Raz20,

אני מנסה לפתוח איזה 2 סרטים ואני לא מצליח , מראה לי הודעה : "לא ניתן להריץ את הקובץ . אין תמיכה בתבנית" (בתוכנה Power DVD) "can't open file" (בתוכנה BSplayer) יכול להיות שחסרים לי קודאקים ? אם כן מאיפה אני יכול להביא את הקודאקים הכי חדשים ?

• 2 תגובות
    • 886 צפיות
  7. Started by K0sTa,

אם יש לי קיר בחדר 2.5 מטר גובה ו 2 מטר רוחב איזה רזולוציה אני צריך בשביל זה ?

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  8. נכנסו לי לשם וירוסים אבל אף אחד מהתוכנות לא מוחקת לי את הוירוסים מה עושים?

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  9. מקווה שזה הפורום המתאים... טוב אני כמעט שבוע בלי איסיקיו, והחלטתי לפנות לעזרתכם לפני כמעט שבוע אני פותח תמחשב, מהאיסייקו לייט עולה שגיאה (תרגום מאנגלית) "איסיקיו נתקל בבעיה וצריך להיסגר, מצטערים על אי הנוחות" ניסיתי ב PRO, ושם עולה שגיאה 234 הורדתי גרסה 4.1 ושם זה פשוט נתקע בלי הועה שגיאה ב ICQ2GO זה עובד (go.icq.com) מה לעשות ? (ניסיתי להתקין מחדש ולהפעיל את ה DBConverter)

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  10. Started by No_Man,

אני לא מצליח לגלוש באינטרנט דרך IE6 או להתחבר ל-ICQ בגלל בעיה שקשורה לקובץ IExplorer.exe (כך לפחות טוענת הודעת השגיאה). אין לי בעיה להכנס לתיקיות או דברים כאלה. איך אפשר לתקן את הבעיה ? להוריד מחדש את הקובץ IExplorer.exe (אם אפשר ומאיפה)? תודה.

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  11. Started by nod32,

Sygate Personal Firewall Pro גירסה 5.5.2637 - אני צריך לבטל את התוכנה בשביל שהאינטרנט היפעל מה עושים?

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  12. Started by haimagar,

שלום איזו גירסא הכי מהירה ביותר של אימיול קיימת ? תודה מראש..

13. Started by INFERNO,

כמה קיבלתם? אני יתחיל קיבלתי 1160 המחשב שלי דיי עייף.

• 2 תגובות
    • 874 צפיות
  14. מישהו בפורום יכול לתת קצת מידע על התוכנה הזאת ואיך לעזאזל מקנפגים אותה חיפשתי באינטרנט לא מצאתי כלום תודה

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  15. Started by gimdy,

קניתי מחשב חד שוהתקנתי את האנטיוירוס מהדרייבר של הלוח-אם. כעת הוא דורש ממני לבצע עידכונים וכך אני עושה . לאחר שהוא מריץ עדכון הוא רושם לי " DNS name resolving error" מה עושים ? איך עובד האנטי ויורס הזה ? יש לציין שעוד אין לי חיבור לאינטרנט אם זה קשור ...

16. Started by prido,

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  17. לאחרונה כמעט כל אתר שאליו אני נכנס מציג לי 404. אני צריך לרענן כדי שהאתר יוצג. בעיה זו קורה לפעמים גם כשאני מנסה להתחבר למסנג'ר ומיד נאמר לי שאיני יכול להתחבר כעת, וכשאני מנסה שוב המסנג'ר פועל רגיל. אותו דבר קורה גם עם הwindows update שטוען שאין חיבור אינטרנט פעיל ומתחבר רק אחרי מספר נסיונות. בעיה זו מציקה מאוד וגורמת לשימוש באנטרנט למטרד. עדכנתי את מערכת ההפעלה, ניסיתי לעשות רסטרט למודם והתקנתי מחדש את הדרייברים של כרטיס הרשת שלי, אך כולם לא עזרו. מה אוכל לעשות?

• 2 תגובות
    • 483 צפיות
  18. בתקופה האחרונה החלה להתרחש בפיירפוקס שברשותי בעייה: כאשר אני סוגר את הדפדפן ולאחר מכן פותח אותו, תכופות מופיע לי חלון ריק בהתחלה. כאשר אני סוגר את החלון הריק ופותח את הדפדפן מחדש, הוא נפתח, אך המטמון מהשימוש האחרון בדפדפן נשאר. לאחר מכן, כאשר אני סוגר את פיירפוקס ומפעיל את מנהל המשימות, אני רואה, כי התהליך של פיירפוקס נשאר בזיכרון ולא נסגר, כך שאני צריך לסגור אותו ידנית, ולאחר מכן לפתוח ולסגור את פיירפוקס על מנת שהמטמון שלו יימחק. כמו כן, תכופות קורה בעת הפעלת פיירפוקס לאחר הפעלת המחשב שהוא מציע לי לשחזר את הלשוניות האחרונות, וזאת למרות שהוא נסגר באופן תקין לפני כן. ככל הנראה קשור גם לבעייה זאת. מה הסיבה לבעיות הללו?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Oztriker,

היי יש לי את וירוס 60 השניה כאשר מופיע חלום שאומר כי יש 60 שניות עד לכיבוי המחשב ואני לא יכול עשות כלום.... האם יש דרכים לתקן או למחוק את הוירוס? תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  20. Started by Marax,

שלום לכולם, אתמול קניתי מחשב חדש ועד אז היה לי לפטופ, עכשיו אני רוצה להעביר דברים מהלפטופ למחשב החדש דרך שיתוף קבצים ואין לי מושג איך לעשות את זה, כמו כן אני רוצה לציין שבמחשב החדש יש לי ווינדוס 7 ועל הלפטופ יש לי ווינדוס ויסטה. למרות זאת, ידוע לי שצריך להיות מחובר לאותה רשת ביתית עם ראוטר - את זה עשיתי כבר, את שאר הדרך אין לי מושג איך לעשות. תודה מראש לכל מי שעוזר

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  21. Started by TimTam,

שלום לכם ידידי היקרים, מעוניין אני להשתמש במודם הקיים במחשבי הקט לצורך קיום שיחות טלפון. שיחות בדיוק כמו שאנו בני האדם הנורמלים מבצעים מאותם מכשירים שנקראים טלפונים - שפורפרת וכו'. קיצור, 1. תוכנה 2. איך מבצעים שלום.

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  22. Started by נ,

לאור החוצפה של יס אני מחפשת לאבא תוכנות/אתרים בהם ניתן לצפות במונדיאל בחינם. מצאתי את התוכנה super internet tv אבל היא תקפה רק ל-21 יום ולא מצאתי קראק (ששש) שמתאים לה. אתם מכירים עוד תוכנות בסגנון? אולי אתרים שמשדרים את המונדיאל? תודה.

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  23. זה בשביל חבר.. הוא שכח את הסיסמא.. יש לו אימייל אבל הוא שכח את התשובות לשאלות כשי לשחזר... מה אפשר לעשות?

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  24. Started by surfface,

למישהו יש הזמנה אולי? תשלחו לי פליז igor100@nana.co.il

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  25. Started by Blizzarder,

שלום, אני צריך המלצה לתוכנה לניהול זמנים שפועלת לפי הדוגמה הבא שלי (הדוגמה לא מציאותית סתם המחשה לפעולות שאני מעוניין שתבצע): אני צריך ללכת לשלושה רופאים: אחד רופא שיניים, שני אף אוזן גרון ושלישי קרדיולוג. נניח שלרופא שיניים אני צריך ללכת כל 90 יום, אז הייתי רוצה שתתריא לי 10 ימים לפני המועד האחרון כדי שאני אוכל לקבוע תור לרופא שיניים. חשוב אבל שהפונקציה של הרופאים תמיד תשאר. הרופאים קבועים ורק מועדי התורים לכל רופא משתנים. כלומר, אחרי שקבעתי תור לרופא שיניים אני מכניס את המועד הבא שבו אני צריך להגיע לרופא שיניים. וכך חוזר. הייתי רוצה שהתוכנה תשלח לי התראה במייל או לאייפון. משהו מכיר תוכנה שעונה על הדרישות?

• 2 תגובות
    • 775 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.