תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
יש לי כמה חלקי ראר של איזשהי תוכנה ואני רוצה לחלץ אותם, אבל כשאני מנסה הוא אומר לי שהקובץ מושחט נסיתי לתקן ע"י הוינראר אבל זה לא עובד יש לכם תוכנה הוא שיטה אחרת?
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום אני מחליף מחשב ואני רוצה לגבות את כל האימיילים שלי ואת כל אנשי הקשר שלי מהאוטלוק אקספרס 6 למחשב החדש כך שיהיו בתיקייה הנכונה עם התאריך וכו'. איך לעשות זאת.
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום רב, פירמטתי את המחשב כדי לשדרג מוינדוס 98 ל- XP, ועקב כך האופיס נמחק. על המחשב הייתה מותקנת אופיס 2000, רציתי לדעת האם אופיס 2003 יעבוד אצלי? כמו כן, מה ההבדל בין אופיס 2003 לאופיס XP? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
תכלס > מעולם לא עשיתי גיבויים בצורה מסודרת ושוטפת על איזו תוכנה אתם ממליצם ? דוקא זו של הווינדוס > ניראית לי טובה ופשוטה מה אתם אומרים? THX
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
יש לי על המחשב קובץ IMG שמטרתו היא צריבה על דיסק DVD ומשם - - > לתוך ה-DVD. זה סרט עם כל התפריט והכל. שום תוכנה שיש לי (לא BsPlayer ולא DivX Pro) לא מצליחותלפתוח את כל התפריט והכל שיראה כאילו כרגע הכנסתי את זה ל-DVD. יש תוכנה שיכולה לעשות דבר כזה ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יכול להיות שאני סתם אדיוט אבל אני לא מצליח באקסל 2007 לרדת שורה בתוך תא. איך עושים את זה? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 27k צפיות
-
-
למישהו יש מושג איך עושים את זה?
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
החיפוש באתר הזה לא מניב תוצאות אלא טוען את הדף מחדש, באקספלורר זה עובד, תודה
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
נגיד על המחשב שלי יש ווירוס כשאני צורב משהו לדיסק או מעביר מוזיקה לMP3 יכול להיות מצב שגם הווירוס יעבור או אין מצב שזה קורה ?
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
יש לי בעיה אני מנסה לראות סירטונים בחלק מהאתרים ופשוט מופיע לי מסך כחול ורק שומעים ...יש ל גאווה מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום לכולם,חג פסח ב שמח. יש לי בעיה כאשר אני גולש באתרים מסויימים (דוגמת YNET WALLA) ופתאום מבצבץ לי סרטון WEB כשאני מפעיל אותו הוא מראה לי אותו בצבעים "נמרחים" וירוק,צהוב וכחול כאלו..יש לי DIVX PACK CODEC PACK מה אפשר לעשות עם זה..להתקין חבילת CODEC אחרת?? ואם כן איזה מומלצת??או שאולי זו בעיה אחרת לגמרי??
-
- 2 תגובות
- 486 צפיות
-
-
משהו כמו חצי מעלה? עדיף בוורד או תוכנה סטנדרתית אחרת...
-
- 2 תגובות
- 460 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי כמה תמונות שצילמתי. (והם בגודל של תמונות רגילות - בגודל של תמונות של פיתוח) עם איזה תוכנה אני עורך כמה תמונות לתמונה אחת בכדי שיהיה לי רקע? (אם אני שם תמונה אחת בתור רקע למחשב אז היא נמתחת מדי). בתודה, MuTaTiOn.
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום אני כבר כמה ימים מנסה לצרוב דיסק של data של דיודי החלפתי את התוכנה של הנרו שלי היא יותר מתקדמת עכשיו וזה עושה לי השגיאה הזאת החלפתי כמה דיסקים פעם של החברה verbatim פעם של teac מה יכולה להיות הבעיה? הנה תמונה עם הדגם של הצורב שלי והבעיה http://img176.imageshack.us/img176/9452/74937423gd6.png
-
- 2 תגובות
- 485 צפיות
-
-
מעוניין לפרמט את המחשב איך אני שומר על אנשי הקשר שלי ב outlook ?
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
היי חברה מה אפשר לעשות כדי לכתוב בעברית באינטרנט אקספלורר? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
זה מה שקורה לי ביומיים האחרונים: באופן מפתיע, קופץ לי סוג של פופאפ שהכותרת שלו היא: CiD: ואחריו כתובת האתר, וכמובן, הבאנר עצמו. הרצתי את AD-AWARE בגירסא הכי עדכנית ואני לא בטוח שהבעיה נפתרה. אני שוקל להשתמש ב SYSTEM RESTORE על מנת לשחזר את המערכת מלפני כמה ימים וכך לפתור את הבעיה. האם למישהו יש הצעה לדרך שתעזור להפטר מזה?
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום זה כבר מתחיל להימאס עלי כל אחד אומר משהו אחר אני מקווה שיש מישהו שיודע באמת מה אומרת ההודעה הבאה : "ההוראה 0xobd87e44 ביצעה הפנייה לזכרון ב- 0x7ffdcfff לזכרון לא הייתה אפשרות להיות read" תודה רבה לעונים שיגאלו אותי מהתקלה הזו נ.ב עשיתי ניקוי רגיסטרי ורוגלות ווירוסים אם זה קשור לזה
-
- 2 תגובות
- 456 צפיות
-
-
הנעוץ פה לא ממש מעודכן ( 2006) ורציתי לדעת איזה אנטי וירוס נותן את התמורה הטובה ביותר לזיהוי וירוסים והאטת מחשב נמוכה?
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
יש לי כמה שולחים שאני רוצה לחסום,איך אני עושה את זה בתוכנת Mozilla Thunderbird? תודה
-
- 2 תגובות
- 497 צפיות
-
-
התקנתי אופיס 2007 ושחזרתי את המיילים מקובץ pst ל pst אחר בכונן אחר. עדיין האופיס לא מוכן להסיר את הקובץ המקורי(ואיתו את כל עץ ה "תיקיות אישיות") , ורושם הודעה כזו: "אין באפשרותך למחוק קובץ נתונים זה של outlook. מתבצעת העתקה של מידע אודות תצורה בקובץ לקובץ הנתונים המוגדר כברירת מחדל. באפשרותך למחוק את הקובץ לאחר העתקת מידע זה." מה אפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
אני מתכוון להחליף את המעבד שלי מ-P4 3.0 ל E6600 במערכת קיימת, האם נדרש להתקין VISTA מחדש או שמע ההפעלה תתמודד עם עידכון המעבד החדש?? תודה מראש למתייחסים
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום אנשים, אני זקוק להמלצה על תוכנה מקצועית אך ידידותית למשתמש ליצירת מצגת הכוללת בתוכה תמונות סרטונים קצרים ומוזיקה. תודה מראש! dkrjvi
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו מכיר אולי איזה מדריך שמלמד איך לעבוד עם האאוטלוק? אפילו משהו בסיסי ובעיקר איך אני מסנכרן איתו דברים. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 990 צפיות
-