עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. עזרה בבקשה: מחפש תוכנה להורדת אתרים שלמים למחשב

• 2 תגובות
    • 935 צפיות
  2. Started by Alexkmr,

והאמת משהו יכול לדעת מה אני רושם בתוך התוכנה במידה ומותקן לי קיילוגן על המחשב. עד כמה מומלץ לשמור שם סיסמאות של אימיילים חשובים, PAYPAL וכו'... :s05:

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  3. כותרת. הכוונה לא לממשק בעברית אלא שאפשר להוסיף כתוביות בעברית. תודה

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by SEangel,

שלום. מחפש תוכנה קלת משקל להדפסת תמונות שתתאים את התמונה לגדלים הסטנדרטיים של ניירות פוטו (לא ריסייז, אלא קרופ), אם יש תאימות גם להדפסה על דיסקים, מה טוב. לא חייב שתכיל פיצ'רים לשיפור תמונה, אבל אם יש, שלא תהיה כבדה (כבדה כמו פיקסה).

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by satlan1,

הורדתי איזה משחק ישן.. והסאונד של המשחק הוא מהמחשב עצמו(יענו הרמקולים סגורים ועדיין זה מרעיש :-X) איך אפשר להשתיק את זה? אין במשחק עצמו אפשרות לכבות סאונד. וניסיתי את האייקון הקטן ליד השעון של הווינדוס.. סימנתי שם השתק בהכל וזה עדיין לא עזר. יש לי ווינדוס XP, והמשחק עצמו פועל דרך הדוס. תודה

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  6. Started by sabanhid,

שלום, אני חדש פה ואני אשמח לעזרתכם. בעייתי היא כדלקמן: נכנס אליי סוס טרויאני (ת'אמת- באשמתי, לחצתי "אוקיי" על איזה הורדה בלי לשים לב). הוירוס הזה כל הזמן פותח לי אתר שנקרא spylocked.com ומנסה לאנוס אותי להוריד כביכול תוכנה שתפטור לי את הבעיה. בנוסף הוא התקין לי איזשהו toolbar שקורא לעצמו security toolbar 7.1, ובשורת המשימות יש לי אייקון אזהרה מהבהב שכשלוחצים עליו הוא ישר פותח לי את האתר אינטרנט spylocked. ניסיתי להוריד את הרכיבים המותקנים דרך "add or remove programs" של ווינדוס- אבל כל פעם שלחצתי remove, קפץ חלון שמחייב לעשות reboot לפני המחיקה, וחוזר חלילה. ה-AVG antivirus לא הוריד לי את הוירוס. בבקשה תעזרו לי- אני עובד עצות!!!

• 4 תגובות
    • 522 צפיות
  7. Started by iz,

התקנתי 3 גרסאות שונות של אימיול בויסטה ובכולם יש הודעת שגיאה שאני מפעיל את התוכנה ואחת הגרסאות היא אותה גרסה בדיוק שהייתה לי על ה - XP אחרי ההודעות שגיאה האימיול עולה והחיפוש גם עובד , אבל שאני לוחץ להוריד זה לא עובר לטאב של "העברות" רשמתי את ההודעה בפורום הזה ולא בפורום תוכנות כי לדעתי זה משהו שקשור לויסטה תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  8. Started by avivlyaviv,

יש לי את התמונה הזאת : http://www.yousendit.com/transfer.php?action=download&ufid=090CF420108360C7 אני רוצה שלא יהיה את הפסים בכחולים, במקום יהיה שחור. (אם זו עבודה פשוטה אבל לוקחת הרבה זמן, תסבירו לי מה לעשות ואני יעשה (אני מבין קצת בפוטושופ(קצת))) Thank

• 7 תגובות
    • 925 צפיות
  9. למשל האתר של עיתון הארץ עולה דף ריק http://www.haaretz.co.il/ ואילו האתר של YNET עולה בסדר אז מה הבעיה? תודה

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  10. Started by tifon,

אני מנסה כבר זמן להתקין את JBUILDER 9 , אל ללא הצלחה, כאשר אני מכניס את הסיסמא והקוד ואז שולח לבורלנד, חוזרת התשובה שהסיסמא לא נכונה, ושיש עליי לשלוח שוב. ניסתי זאת קרוב ל-20 פעמים, בסיסמאות רבות ומשונות שייצר ה"גנרטור". אולי יש כאן מישהו שהתקין את התוכנה ויודע מה הדרך הנכונה?

11. Started by locolico,

אני צריך להגדיל את כונן סי שלי . האם מישהו יודע איזו תוכנה יכולה לעשות זאת? יש לי ויסטה 64 ביט ותוכנת easeus תומכת רק ב 32 ביט תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  12. Started by byn007,

שלום, יש לי קובץ MPEG של 700 מגה ואני רוצה לצרוב אותו בתור VCD הוא נותן לי הודעה שזה גדול מידי. אני צריך לדעת או : 1. איך נאי בכל זאת צורב? 2. איך אני מחלק את הקובץ ל 2? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 844 צפיות
  13. בעקבות חשד שהעבודה שלי מלינה לי שכר חיפשתי ולא מצאתי תוכנה חינמית לחישוב שעות עבודה. עשיתי מחקר על חוקי עבודה ורעיתי תוכנה דומה באינטרנט ובניתי את התוכנה הזאת. זו היא תוכנה באקסל לחישוב/סיכום לחישוב שכר של 5 ימי עבודה בשבוע 8.6 שעות ביום (ולא 9 לפי החוק) 43 שעות בשבוע (ולא 35 לפי החוק). עם המשתמש עובד גם בימי שישי בכדי לחשב נכון כדי לקזז שעות חסרות עלו למלא את התוכנה מיום ראשון אפילו אם זה בחודש קודם ולסכם את החודש. באם המשתמש לא עובד בימי שישי המשתמש יכול לשנות את הגליון לצרכו. מחכה לתגובות ושיפורים. [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 11.7k צפיות
  14. עולה לי בראש רק הדרייבר של NVIDIA. אין לי כרטיסים מיוחדים על המחשב. 2) אני שם לב שיש שני סוגים של דרייברים שמתאימים לי: 64 ועוד אחד (כנראה 32). מה זה המספרים האלה ואיך אני יודע מה שייך לי? מ"ה XP http://www.filehippo.com/search?q=NVIDI

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  15. Started by rbeny10,

הורדתי ,מאתר WALLA מפת הרחוב שלי,לקובץ HTML . ברצוני להעתיק חלק מהמפה ולהדביק לקובץ WORD . האם אפשרי? איך?. הערה: אין לי עורך לקובץ HTML .

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  16. Started by The Dom,

omg אני כול כך מעוצבן..... אין לי מושג איך הופכים כול סוג של צליל (תופים באס סינת'.. וכדומה) ללופ!!! בבקשה רק תגידו לי איך שמים את הביט בלופ או שתתנו לי מדריכים. זה דחוף... (לפני שאני ישכח את המנגינה) תודה מראש

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  17. Started by omrij,

שלום לכל כרישי הביטורנט במידה ואני רוצה לקבוע שכל טורנט שהגיע לרטיו X יעצר/ימחק איך אני עושה את זה? במידה וזה לא אפשרי בAZUREUS, יש תוכנת ביטורנט אחרת שיכולה לעשות את זה? תודה

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  18. Started by Dorr,

קודם כל קיבלתי מחשב חדש,התקנתי מערכת הפעלה ואז רציתי להתקין MSN,הכל הלך כשורה,התקנתי אותו ואז שאני מנסה להיתחבר זה מקפיץ הודעת שגיאה 80048820:s05:,לפי מה שהבנתי זה יכול לנבוע מכך שהשעון והתאריך לא מעודכנים במחשב,אך אצלי הם מעודכים בבקשה,עזרה. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  19. Started by yoyo19,

יש לי מחשב חדש עם כרטיס מסך geforce 8500gt ואני חא מצליח להגדיר אותו ככה שאני אוכל לחבר את המחשה לטלוויזיה ניסיתי לעבוד עם מלא מדריכים ישנים שלא עזרו מישהו מכיר מדריך שמסביר איך לבצע חיבור עם הכרטיס מסך שיש לי או לחלופין יכול לעזור לי באיזושהי דרך בחיבור המחשב לטלויזיה אני ממש אובד עצות.....

• 1 תגובה
    • 450 צפיות
  20. Started by I_S,

איך עושים שבWord כאשר אני ילחץ על רווח זה יעשה לי רווח כפול?

• 6 תגובות
    • 3.7k צפיות
  21. Started by lidor_abo,

חברה סיימתי להגדיר את התוכנה אצלי השרת עובד שבתוכו יש משחק שאני שולח את זה לחבר שלי לא נכנס לו לחלון של ההתחברות של השם משתמש וסיסמה מה עושים?!

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  22. Started by mosheva,

שלום, אני מנסה ללמוד איך להכין DVD MENU בתוכנות ADOBE. אשמח לעזרה, מדריך או כל הנחיה. תודה!

23. Started by xzamer,

היי. יש לי בעיה מוזרה שה EXPLORER הפסיק להציג אתרים כמו שצריך לדוגמא כשאני נכנס ל FACEBOOK.com האתר לא מוצג כמו שצריך ולמטה רשום ERRORS ON PAGE ניסיתי להתקין מחדש את ה EXPLORER או לעדכן , מדובר ב בגירסה האחרונה. ניסיתי גם להוריד JAVA , ולעדכן להתקן האחרון וזה גם לא עזר. ישנם אתרים שהוא מציג כמו שצריך וכאלה שלא מה שכן , ב FIREFOX הכל עובד תקין , אין לי מושג מה הבעיה אשמח לעזרה תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  24. Started by kira,

טוב AS2 גודל קובץ ה SWF 7K לינק http://flashtest.000space.com/myGallery/ בעיצוב אני לא הכי חזק.... אבל הגלרייה דינאמית תודה ויום טוב

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  25. Started by ShOw-Time,

עשיתי פירמוט כי המחשב שלי היה עם מלא בעיות, אחרי הפירמוט אחד הכוננים שלי פשוט לא נקלט כמו שצריך ואי אפשר בעצם להשתמש בו יש לי 2 הארדיסקים על המחשב: הראשון הוא 80GB והוא SATA,וזה בעצם כונן C,הוא עובד בסדר גמור ועליו יש את הוינדוס, השני הוא הארדיסק IDE רק עם 40 GB,והוא מחולק לשני כוננים-D ולE כל אחד 20 GB בערך, D עובד בסדר גמור, E מופיע במחשב שלי אבל שאני בא להכנס אליו המחשב נתקע קצת זמן עד שמופיעה הודעה: "אין גישה אל D,הקובץ או הספריה לא ניתנים לקריאה" ועכשיו זה כונן דפוק, וגם אי אפשר סתם להכנס להגדרות מאפיינים שלו או משהו כזה חוץ מזה המחשב שלי נורא נורא איטי מאז שפירמטתי ואני חושב שזה קשור לבעיה הזאת, מה אני עושה איך אני מסדר את זה? בעיה נוספת היא שהכונן דיסקי…

• 6 תגובות
    • 524 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.