תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שמתי לב לבעיה מוזרה לאחרונה, כשאני עושה חיפוש בדף אינטרנט בפיירפוקס אז פתאום הוא מקפיד לי באנגלית על אות ראשונה גדולה. למשל אם אני מחפש בדף מסויים את המילה great הוא לא ימצא כלום אם זה מופיע כ Great. עד כמה שאני זוכר זה לא היה ככה אף פעם, מישהו נתקל בזה?
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
לקחתי לחבר שלי את הלפטופ העגלה שלו שזה IBM THINKPAD מעבד 1400 זיכרון חצי ג'יגה בקיצור פירמטתי אותו והתקנתי עליו XP PRO+SP3 לפני זה היה מותקן הום אדישן. הבלתי צפוי זה שהכל הותקן אבל לא מזהה תכרטיס רשת ואת הקול ועוד כמה דברים ,ניסיתי להוריד דרייברים מהאתר של IBM לא עזר ,מישהו יכול לעזור?
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
ניסיתי להכנס למשחק, והוא רשם שהדרייבר של הכרטיס מסך (physiccs) לא מותקן נכון. הכנסתי את הדיסק של הכרטיס מסך, ושמה לחצתי WDM DRIVER , לאחר ההתקנה, התבקשתי לעשות ריסט למחשב. אחרי הריסטרט שום דבר לא מופיע במסך אבל המחשב עצמו עובד , (המסך לא מגיב, כאילו לא מחובר, מסך שחור). אין לי מושג מה לעשות עכשיו , כולה התקנתי דריבר, והמחשב הלך קאפוט.
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
בזמנו בXP השתמשתי בTCP Optimizer וגם בTune UP. ככל הידוע לי, תוכנות אלו אינן עובדות על וינדוס 7. מישהו יודע על תוכנה כזו?
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
כל פעם שאני מפעיל את המחשב מחדש מופיעה לי הודעת שגיאה עוד לפניי שהאקספלורר עולה... בדקתי ב msconfig ובדקתי בתיקיית הפעלה ובמשימות מתוזמנות, אין שום דבר בשם הזה שעולה בתחילת המחשב ואני לא יודע איך להפסיק את זה... הנה תמונה של השגיאה: ד"א נראה לי שזה איזה סוג של טרויאני או משו כי גם למחשב הנייד שלי עכשיו יש משו דומה אבל שמות אחרים של קבצים... spybot לא מוצא לי כלום... וגם לא האנטי ווירוס שלי... [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אהלן, פירמטתי את המחשב בגלל תקלות כאלו ואחרות.. והכל עובד נפלא, פרט לבעיה אחת קטנה-גדולה: אין לי סאונד. נכנס לקונטרול פאנל -> סאונד.. והכל אפור, ככל הנראה חסר לי דרייבר יש לי לוח אם של אסוס, דגם p4s533mx הצ'יפסט הוא SiS 651 מריץ WIN XP PRO SP3 וכידוע לי אני זקוק לדרייבר של Realtek AC'97 ניסיתי להתקין את הגירסא האחרונה של הדרייבר מהאתר הרישמי של רילטק, גירסא A406 (או 4.06) ההתקנה מגיעה לכ-50%, ומודיעה על כך שאני עומד להתקין תוכנה שלא נבדקה תאימותה עם WIN XP, "האם להמשיך?" אחרי האישור, הפרוגרס-בר של ההתקנה קופא לכ-20 שניות, ולפתע מתבצע RESTART מיידי! פשוט מסך שחור, והמחשב מופעל מחדש. * לאחר מכן ניסיתי להתקין גירסא ישנה יותר, אך אותו הסיפור.. מה עוד ניסיתי? נכנסתי לאתר של…
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה קטנה וחינמית שתאפשר לי לשנות הגודל של התמונה (מבחינת כמה שהיא "שוקלת") ולהתאימה לרזולוציה 600X600. ניסיתי עם office picture manager אבל התוכנה סירבה להתאים את התמונה לרזולוציה המתאימה.
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
^ זו הודעה, בעת התקנת אקרובט רידר (הגרסה האחרונה). מה הבעיה, וכיצד ניתן לפתור אותה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לשלוט באמצעות המקלדת או משהו מהיר על המסך בווליום של הLINE IN בכרטיס קול המובנה של המחשב. איך אפשר לעשות את זה?
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום! פרמטתי אתמול את המחשב. ואבד לי הדיסק עם הדריברים ללוח אם ואני לא מוצא מאיפה להוריד ואם מצאתי זה היה לביוס ואני לא יודע מה עושים עם זה. הלוח אם הוא p5b-v של asus. אני ממש צריך עזרה כי אין לי לא סאונד ולא אינטרנט אם זה בכלל קשור לזה.. תודה לעוזרים!
-
- 9 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום רב, השבוע קניתי מחשב והתקנתי עליו את הויסטה אולטימט (בגלל הMC) מפרט המחשב: E7300 4G זיכרון 500G HD ATI HD 4670 האם מישהו יכול לספר לי מדוע בDEVICE MANAGER עדיין מופיע לי שחלק מהחומרה אינו מזוהה (מצ"ב PRINT SCREEN) תודה מראש, עמיר [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
ליפני כמה ימים חברת "pc-tools" שיחררה גירסה חדשה[5.1] למנקה הרג'יסטרי שלה הלו הואא Registry Mechanic לרשימת התיקונים והשיפורים[?] יש ליבדוק פה:http://www.pctools.com/registry-mechanic/# תורידו! ושוב pc-tools שיחקה אותה בגדול! לדעתי אתם חברה נאמבר 1!!!
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
http://www.nu2.nu/pebuilder למה צריכים את זה? או - שימושים מקוריים שתוכלו לחשוב עליהם עם הכלי ? בעיקרון, לא כל כך ברור לי יעודו של הכלי.
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום! יש לי שני קבצי IMAGE (קבצי MDF) ואני מעוניין לצרוב אותם בNERO 6 אין אפשרות של צריבת קבצי MDF אז הורדתי אלכוהול 120% צרבתי את הקובץ IMAGE הראשון והכל הלך כמו שצריך אח"כ רציתי לצרוב את הקובץ השני והוא לא נותן לי לצרוב שום דבר וכותב שיש בעיה במהירות למרות שזה על הכי נמוך תודה!
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש תוכנה שניתן לפתוח קבצי VCR ולצפות בהם, או לחלופין תוכנה שממירה קבצי VCR לקבצים ידועים כמו: mpeg,avi,vcd וכו'. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
שלום לכם - אני מחפש תוכנה שבעזרתה ניתן לשמוע "ברוורס". אם לא ברור, אז נגיד שומעים בקטע: hello אז בעזרת התוכנה שומעים: olleh. אם יש אחת כזאת, אז האם ניתן לעבוד איתה גם על וידיאו? - יש לי תקלה בנרו (או תקלה עם הצורב, אני לא בטוח. בכל אופן, אם זה בצרוב אז תגידו לי ואני אפתח על זה אשכול באמצאי איחסון). עולה לי ההודעה הבאה במהלך הצריבה: http://i3.tinypic.com/wbth09.jpg יש לכם מושג ממה זה נובע וכיצד ניתן לטפל בזה?
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
כל פעם שהמחשב עולה, קופץ החלון הזה של "FOUND NEW HARDWARE" ואז הוא מבקש להתקין דרייברים לUNKNOWN,נשמע מפגר,אבל למישהו יש מושג מה זה?
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
היי! אני מחפש תוכנה למסגר בעזרתה תמנות . תודה!
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקחת אוסף של תמונות וסרטונים שנמצאים לי על המחשב, ולצרוב אותם (עדיף על דיסק רגיל, אבל אפשרי גם dvd) כך שיוצגו בצורה של גלריה כשהדיסק הצרוב יוכנס לנגן DVD הביתי בסלון. הכוונה שתהיה מין תצוגת thumbnails של התמונות והסרטונים, ויהיה אפשר לנווט ביניהם ולבחור מה להציג. כשמישהו יבחר בתמונה/סרטון, הקובץ המתאים יוצג על המסך. בקיצור - גלריה... בנוסף, אני מעוניין ליצור מצגת שקופיות שניתן יהיה לנגן בנגן DVD בסלון, ולצרוב אותה על אותו דיסק, כאשר תהיה אפשרות עם הכנסת הדיסק לבחור בין הגלריה לבין המצגת. ואם אנחנו כבר פה, אני רוצה גם ליצור תפריט שיאפשר לנווט בין מספר גלריות שנמצאות על הדיסק ("תיקיות"). תרשים זרימה של מה שאני מבקש: דיסק מוכנס -- "תיקיה א" (למשל טיול לחיפה)…
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אני עכשיו כל כך עצבני בא לי לקחת עכשיו פטיש ולפרק לחתיכות את המחשב השני ברשת. אני משחק במשחק רשת, כל היום אני מחכה למשהו, וכשאני משיג את זה פתאום אני מרגיש שהמשחק זז איזה שניה אחת ואז משהו כמו 20 שניות לאג!! ישר חשבתי שזה קשור למחשב של אחותי ברשת. אבל אז שמתי לב שהאינטרנט התנתק. אז חשבתי שזו בעיה באינטרנט. הפעלתי מחדש את המחשב,מודם והתחברתי מחדש. חזרתי למחשב כעבור 5 דקות ואני שם לב שהמחשב עוד פעם לא זז. הבנתי שזה בגלל המחשב השני, גם כשהסתקלתי על חלון החיבור רשום שם שמאז שהתחברתי שלחתי יותר מידע מאשר קיבלתי!! ישר הבנתי שזה בגלל המחשב השני שבטח שולח משהו חשבתי בטח בגלל שאחותי מדברת במצלמת רשת אז זה הרי זה שולח מידע. ומיד אחרי איזה 5 דקות אני שומע צליל מהמחשב של אחותי, את…
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
הכוונה לקטע מסויים מתוך שיר ושזה כל פעם יחזור על עצמו? ואיזו תוכנה צאפשרת לי לחתוך את אותו קטע הכי בקלות?
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
ראיתי כל מיני יישומים בנפתחים עם שגרת האתחול, וחלק אני לא יודע מה הם בכלל, אז אני לא יודע אם כדאי להוריד אותם או לא. הנה מה שיש: היישומים שאני לא מכיר זה- SOUNDMAN, NvCpl, nwiz, smc, ctfmon, תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
Win 7. אני מחפש דאדגט לשולחן העבודה, שיודע לי כשנכנס מייל. יש כזה דבר?
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד מתוצרת טושיבה SATELLITE A660 יש בו התקן בולטוס מובנה עם תוכנת בלוטוס סטאק של טושיבה בזמן האחרון הוא לא נותך לי לחבר שום התקן חוץ מההתקנים שכבר קיימים ההודעה שהוא נותן היא DETECTION OF SERVICE FAILED ששירות הזיהוי נכשל התקנית מחדש את הדריברים בכל הצורות האפשריות שיחקתי עם כל הההגדרות בתוכנה של הבלוטוס ניסתי את כל מה שמצאתי באינטרנט הפעלי שירותים בתיבת השירותים ולא מצאתי תשובה בבקשה תעזרו לי כואבות הידיים מהעכבר המובנה
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
כמובן ללא תשלום חודשי או משהו כזה לכן אני מניח שאין טעם להציע לי משהו ששייך לסלקום.
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-