עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום לכולם אני משתמש בקודקים אחרונים של K LITE עם KMP PLAYER וENCHANED VIDEO RECODER ויש לי לאגים קטנים לפעמים בסרטי HD של 720P כרטיס מסך : HD4850 מה אפשר לעשות?

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  2. Started by gggilad13,

כשאני מנסה להתחבר בווינדוס ויסטה למסנג'ר אני מקבל את ההודעה הבאה: ניסיתי להפעיל גם מסנג'ר LIVE וגם MSN ובשניהם אותו הדבר. כיביתי גם את הפיירוול של הווינדוס אבל גם זה לא עוזר. למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה?

• 8 תגובות
    • 694 צפיות
  3. Started by MeTaLhAmMeR,

מעניין אותי לדעת איך זה שאי אפשר ליראות סיסמא שמותקנת לי במחשב בדרך פשוטה... דוגמא, התקנתי תוכנה פשוטה מאוד שאמורה לנעול חלק מהתיקיות שלי ולכל תיקיה עשיתי קוד משלה, והשאלה שלי היא איפה בדיוק נשמר הקובץ של הסיסמא? הוא פשוט מוחבא איפשהו במחשב או שאני יכול לעבור קובץ קובץ בתוך תיקית ההתקנה של התוכנה הפשוטה הזאת עם Notepad ולמצוא ססמאות? תודה למי שיש לו מושג בזה

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  4. יש לי כרטיס TV2000 רגיל של לידטק ועוד לא יצאה לו תוכנה רשמית לויסטה,אני נורא רוצה לראות תכנית שתשודר מחרתיים,ומקווה שגם להקליטה.. יש איזושהי תוכנת צד שלישי שיכולה להחליף את הWinfast PVR של לידטק? חיננמית או לא זה לא מעניין אותי,העיקר שתעבוד כמו שצריך

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  5. Started by deso,

יש לי כמה שאלות על תוכנות פיירוול-מה זה בדיוק? תוכנה כלשהי בעלת פורטים שמגנה על המחשב? מוירוסים? ואיזה גרסאות יש לה? צריך להתקין אותה? איך משתמשים בה? ופרמוט מחשב צריך תוכנה?נגיד אני מפרמט אבל רוצה לשמור כמה תוכנות שלא יימחקו איך אני עושה את זה? תודה וגם תוכנה שנקראת WinDVR מהי בדיוק?

• 5 תגובות
    • 694 צפיות
  6. Started by Zadu,

יש לי לוח אם של msi מסוג K8N Neo4 באתר של msi מצאתי את הדייבר לchipset אבל הוא נראה ישן באתר של Nvidia יש חדש יותר השאלה עם הוא מתאים ולא יגרום לבעיות אם msi עשו שינויים בדיירברים הרגילים וכ'ו?

7. שלום, אני צורב פעם ב..... עכשיו רציתי לדעת האם צריבה דרך וויסטה תספיק או שתצרוב לא טוב ועדיף כבר להשתמש בנרו?

• 5 תגובות
    • 693 צפיות
  8. שלום, רציתי לשאול האם אתם מכירים תוכנה טובה כלשהי להקלטה מכרטיס הטלוויזיה לפורמט AVI\MPEG שם התוכנה יעזור, לינק להורדה, עוד יותר. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  9. איזה גירסת אמיול הכי עדכנית וטובה שיש היום?

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  10. כמו שכתוב בכותרת זאת הבעיה. ניסיתי כבר הכל ואין לי מושג מזה. ווינאמפ 2 פועל. ניסיתי למחוק ולהתקין מחדש, מחקתי את קובץ הINI בתיקיית ווינדוס ואין לי מושג מה לא בסדר! *גם לא עובד עם 5.03 *אני עם ווין XP SP2 עכשיו.

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  11. Started by jackhammer,

קפץ לי העדכון של ה NET FRAMEWORK 3.5 אז אשרתי לו להוריד ולהתקין אחרי ריסט המחשב עולה ואחרי איזה חצי דקה BSOD יש לי את הקובץ DMP אבל אני לא יודע איך לקרוא אותו? מה עושים איך אני יודע ממה זה נגרם?

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  12. המידע היה בהרדיסק שלי לפני שנה בערך ומאז פירמטתי פעם אחת... (פירמוט פשוט של הדוס לא פירמוט גריסה) יש מצב שאני מחזיר אותו ? ואם כן ע"י איזה תוכנה ?

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  13. Started by s7rmt,

שאלה פשוטה? אפשר לצרוב עם צורב די וי די על דיסים של די וי די 2 סרטי וי סי די?!

• 7 תגובות
    • 693 צפיות
  14. אוקיי הסיגייט שלי לא עולה בסטרטאפ עם עליית המחשב... ניסיתי להפעיל אותו דרך Administrative Tools in the control panel... תחת "Extended" אני מצליח להפעיל את הסרביס שלו... אך תחת "STANDARD" אני מקבל את ההודעה הבאה [להלן תמונת מסך]. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  15. Started by udi,

האם משהוא מכיר תוכנה כזאת שאפשר בה לקטלג את הדיסקטים שצרבתי ?

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  16. Started by kobibo,

מותקן לי XP עם SP2 + סרגל ה-Google ב IE ,כאשר אני מנסה לפתןח לינק כלשהו להורדת קובץ פשוט לא קורה כלום . נסיתי להוריד את ה popup של ה IE וכמו כן אשרתי קבלת POPUP ב Google וכלום לא עוזר לי. אנא עזרתכם . נ.ב. לא קשור לשאלתי הראשונה אך אודה לתוכנה שיודעת להסיר קבצים לא בשימוש מהדיסק הקשיח, לא רק קבצי Temp ו log's אלא ממש קבצים שכבר לא בשימוש כמו שאריות של תוכנות לאחר הסרה ,שאריות של דרייברים וכו'. אודה לתוכנה טובה שלא פוגעת במע' ההפעלה, גם תוכנה בתשלום .

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  17. Started by davidcohen,

שלום ! אני מחפש תוכנת צריבה שאפשר לצרוב בה קבצי MDF [קבצי IMAGE] חוץ מאלכוהול 120% ו-NERO 6 [כי אי אפשר לצרוב איתה MDF] אם מישהו מכיר תוכנה שיכתוב פה את השם שלה ואם אפשר גם מאיפה אני יכול להוריד גם גרסת ניסיון זה טוב בישבילי תודה מראש!!!

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  18. Started by dj shay 30010,

יש לי נגן של sandisk sanse בכל מחשב אחר אני מחבר אותו ללא תוכנה הוא עובד שאני מחבר אותו למחשב שלי אני מקבל במנהל התקנים סימן צהוב אחד ואחד רגיל USB MASS STORAGE DEVICE מה זה יכול להיות ו ואיך אני מסדר את זה ניסיתי להסיר את זה זה לא עזר

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  19. FF - 2.0.0.4 ICQ 6 WINXP SP2 כמובן השועל מוגדר ברירית מחדל, תוכנות אחרות הוא זה שפותח אתרים כגון מירק או מהרצת פקודה (WIN KEY + R) בהגדרות של וינדוס של תוכנות ברירת מחדל לא מסומנת גישה לאקספלורר בנוסף הורדתי את IE דרך מהסרה של רכיבי וינדוס עושה רושם שיש לבצע זאת דרך הרג'יסטרי בלבד? או שיש אפשרות דרך GPEDIT.MSC?

• 5 תגובות
    • 693 צפיות
  20. Started by gshhar,

כשאני בא לפתוח סרט עם המדיה פלייר אני מקבל הודעת שגיאה (יש לי את החבילת מקודדים של K LITE) אבל עם הנגן של ה-DIVX הסרטים נפתחים. יש לי גם את החבילות Gordian.Knot.Rip.Pack ו-Gordian.Knot.Codec.Pack. אני חייב לציין שזוהי בעיה חדשה שקוראת לי גם עם החבילת מקודדים של LH. מה יכולה להיות הבעיה כי נראה לי שיש משהו שמפריע.

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  21. Started by shloosh,

לא רק שפתאום מהירות ההורדה נהיית די גרועה, כמעט כל ההורדות שלי נעצרות מספר אחוזים קטן לפני סופם. המהירות יורדת בצורה דרסטית לאיזה חצי Kb בשניה, וההורדה פשוט לא מסתיימת!! אני מרגיש שאני משתגע, יש לי איזה 7 הורדות שפשוט מסרבות להסתיים למרות שהמחשב ממשיך להוריד אותם אל איזה 500 בייטים לשניה.(זה אמור לקחת כמה שעות אבל זה כבר כמה ימים פתוח ולא מסתיים!) מישהו נתקל במשהו כזה?

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  22. יש לי מקאפי, חדש, רגיל, הוא עובד, סבבה. אבל אני רוצה להיות מסוגל לנתק אותו, אני נכנס לאפשרויות שלו ועושה DISABLE, ואחרי 2 דקות הם חוזרים לבד לENABLE!!!! חפרתי באפשרויות בכל מיני מקומות ולא מצאתי איך אני מנתק אותו?!?!? :s05: :s05: :s07: :'( :'(

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  23. האם מישו מכיר תוכנה שעושה לוג של כל ההמקשים שלחצו עליהם במקלדת?

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  24. האם קיימת תוכנת צד שלישי לשליטה על העכבר?

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  25. Started by gggil,

יש לי מחשב אחד פנטיום 4 עם ג'יגה RAM, האינטרנט בו זז מהר. ובמחשב השני שאצלו הבעיה, פנטיום 4 עם 1.25 ג'יגה RAM, ספק 500W, כרטיס מסך 5200FX, והדפים באינטרנט כאילו נטענים כביכול, כשאני זז למטה בדף באינטרנט הוא עושה כאילו רפרש כזה מוזר ולוקח לו איזה כמה שניות עד שהוא זז קצת למטה(כלומר כשאני מגלגל את הגלגלת למטה). הכרטיס מסך מעודכן ולא היתה שום בעיה לפני ששמתי את הכרטיס. הכרטיס הקודם היה 420MX ועכשיו 5200FX. הוא היה במחשב הקודם שלי והאינטרנט זז סבבה לגמרי! מקווה שהבנתם ותוכלו לפתור את הבעיה, גיל

• 4 תגובות
    • 693 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.