תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום. פירמטתי את המחשב אתמול בגלל וירוס שנכנס למחשב שלי, החלפתי את האנטי וירוס שלי מ AVAST שהשתמשתי בו כשנה ועכשיו עברתי ל KASPERSKEY AINT-VIROS PERSONAL גירסה 5 המחשב פועל אבל די לאט את האנטי וירוס הקודם לא הרגשתי כמעט... המפרט שלי: 1.6GHZ INTEL 256MB DDR GEFORCE 2 HD 40GB 5400RPM האם זה בגלל שהמערכת שלי קצת ישנה? מה הדרישות של הקספרסקי שיפעל טוב (בערך מה הדרישות)?
-
- 9 תגובות
- 566 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט של 2.5 ואני מת להוריד משחקים מכל השרתים האלה. איזה תוכנה להוריד? יש לי תוכנת INTERNET DOWNLOAD MANAGER אבל היא מזייפת יש קבצים שלא סוגרים שם את ה-60 קיי כשרוחב הפס אמור להגיע לכמעט 350 קיי בשניה. איזה תוכנה כדאית ואיך אני מוריד משחק שמחולק ל-30 חלקים ברפידשייר למשל ? (כי ברוב האתרים כמו רפיד יש הגבלה ) כמוכן איך להוריד מאתר VIP שגם שם אנשים מעלים קבצים להורדה של משחקים. תודה לכל מי שעוזר
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכם. יש לי כרטיס קול קצת ישן הדגם שלו הוא: creative es1371, אני לא מצליח למצוא לו דריבר כל אתר מבקש ממני להרשם בשביל לשלם כסף. מישהו יודע איפה אני יכול להוריד את הדריבר הזה? אם יש לכם לינק להורדה ישירה אשמח מאוד... בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
מישהו יודע איך שמים? הכוונה היא שבכל פעם שאני פותח את המירנדה התוכנה תבקש להכניס סיסמה אישית (המירנדה תמשיך לזכור את הסיסמה של האייסיקיו ושל המסנגר)
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
ברצוני לקנפג את ה- IE6 כך שייפתח תמיד עם אותו Endcoding קבוע מראש. (Auto selec) לא עוזר לי.. האם מישהו יודע איך ניתן לעשות זאת?
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
ממש כאילו שאופיס סובלת ממנטו. כל פעם שאני מעדכן משהו בקובץ(וורד או אקסל) ובא לשמור אותו התוכנה קופאת, אני ממתין איזה דקה שתיים ואז סוגר, וחוזר חלילה. ניסיתי לעדכן את האופיס דרך Windowsupdate וזה לא תיקן את הבעיה. מישהו נתקל בזה? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
האם עבודה על מסך רחב ברזלוציה 1680x1050 יכולה לפגוע לי בסגנון עבודה ובעיצובים? מתלבט אם לרכוש את המסך samsung 226bw
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי סרטון בפורמט של QuickTime ואני רוצה להפוך אותו לDIVX או AVI משהו בסגנון, יש למישהו תוכנה כזאת?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי מה הדרך המהירה והפשוטה לחתוך קובץ mp3 כדי שישמש כרינגטון?
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
היי ברשותי מחשב נייח+נייד וראוטר הצפנתי את הרשת שלי ועברתי לווינדוס 7 בנייד ואז התחילה הבעיה כשהיה לי XP והייתי רוצה להתחבר מהנייד לראוטר הוא היה מבקש ממני רק את ססמת ההצפנה והיה מתחבר אוטומטית לאחר מכן כל פעם מחדש בווינדוס 7 כשאני מנסה להתחבר הוא מבקש ממני שם משתמש+וססמא,ואין לי שמץ של מושג מה לרשום ניסיתי להקליד את השם רשת שלי בשם משתמש ואת הססמא בססמא וזה לא מתחבר לי אולי מישהו יכול לומר לי מה אני אמור לעשות בכדי להתחבר? נגיד ושם הרשת שלי היא SSIDYORAM והססמת הצפנה היא 0545554454 תודה לכל עונה ועונה
-
- 7 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
Hello, I've been trying to install the phpBBHeb101 forum in my website but I just don't know what to fill in these text boxes : Database server name / DNS : Database name : Database username : Database Password : If someone can help me out here it would be awesome. Thanks.
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
פעם הייתה לי תוכנה שהייתי רואה איתה כתוביות בעברית שאפילו עם WINAMP או ווינדוס מדיה פלייר הייתי רואה כתוביות בעברית הייתי משנה את הש של הסרט ל1 ואת הכתוביות ל1 ואז הסרט פועל בלי כתוביות תגידו לי רק את השם מדויק ואני יחפש את התוכנה או שתתנו קישור:<
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
יש לי מדפסת משולבת של זירוקס והתוכנת סריקה של המדפסת לא סורקת באיכות טובה, אני רוצה לסרוק קבלות קטנות של מוניות שיראו ברור את הכתוב על הקבלות הקטנות האם יש איזו תוכנת סריקה מומלצת שתסרוק לי את הקבלות האלה באופן יותר ברור ואיכותי? זוהי מדפסת מאוד מתקדמת ואיכותית ככה שאין סיבה שהיא לא תסרוק לי באיכות טובה
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
או התוכנה emule speed up pro או emule speed booster. מישהו יודע מה זאת התוכנה הזאת, איך משתמשים בה ומה היא אמורה לעשות?? חחח תודה לעוזרים, דניאל.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום רב אני מחפש אנטי וירוס חינמי לשני מחשבים - אחד נייד בן שנתיים וחצי (כבר מתחיל לסחוב לאט) ואחד ביתי חדש, חזק יחסית (למשחקים). חשוב לי שיהיה קל ופשוט לתפעול וכמובן יגן בצורה טובה ממה שצריך להגן (אני בעצמי לא מבין בכל האיומים ולא יודע ממה אני צריך להיזהר). על מה אתם ממליצים? שמעתי שחשוב להגדיר נכון את התוכנה. מה צריך לעשות בהגדרות כדי שהמחשב לא ייתקע? תודה ארי
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני לא רוצה שאיש קשר שנמצא ברשימה שלי יכול לראות את שאר אנשי הקשר שלי. איך מסתירים את רשימת אנשי הקשר במסנגר ?
-
- 0 תגובות
- 933 צפיות
-
-
חברים ! כנראה שנמצא פיתרון ל"בעיית" המשאבים של Firefox :xyxthumbs: :xyxthumbs: פה אני ניסתי את זה ובנתיים עובד לי טוב, לא נתקלתי בבעיות או באיטיות. ועשיתי בדיקה לפני שעשית את זה הFF היה על 131 מגה ואחרי 45 מגה... אז תנסו מה כבר יכול לקרות :\
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בעייה Microsoft Outlook כל פעם שאני עושה Forward לאימייל, אני מקבל סימנים מוזרים. איך אפשר לחזור למצב הרגיל לינק מוצמד לתיאור הבעיה
-
- 2 תגובות
- 935 צפיות
-
-
רוצים לתרגם מילים מאנגלית לעברית תוך כדי גלישה באינטרנט ובחינם ? מצאתי את הטיפ המועיל הזה ב WIKI של MOZILLA בארץ: http://mozilla.org.il/wiki/index.php/%D7%AA%D7%A8%D7%92%D7%95%D7%9D_%D7%9E%D7%99%D7%9C%D7%94_%D7%91%D7%A2%D7%9E%D7%95%D7%93_%D7%9C%D7%A2%D7%91%D7%A8%D7%99%D7%AA כל מה שאתם צריכים לעשות זה לגרור את הלינק מה " התקנת הבוקמרקלט" ל BOOKMARK TOOLBAR שלכם וזהו.... אחרי זה פשוט אפשר לסמן כל מילה באנגלית באיזה עמוד שאתם גולשים בו ובלחיצת כפתור לקבל את התרגום מהמאגר של BABYLON.... דרך אגב, באותו נושא יש הרבה BOOKMARKLETS באינטרנט ל IE, MOZILLA, FIREFOX, פשוט הרבה דברים מגניבים http://www.google.com/search?hl=en&client=firefox&rls=org.mozilla:en-US:unofficial&…
-
- 16 תגובות
- 6k צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה שנותנת סביבת עבודה של N95 שאני יוכל להפעיל דרכה יישומים שלו ללא פלאפון? לא מצאתי באף מקום..
-
- 7 תגובות
- 773 צפיות
-
-
יש לי סרט בפורמט ASF , אני לא חודע אם זה אופייני לכל קבצי ASF, אבל אי אפשר לקפוץ איתו קדימה ואחורה. חשבתי להפוך אותו לAVI אבל VIRTUALDUB לא מוכנה לפתוח אותו. יש דרך אחרת?, או תוכנה אחרת? תודה.
-
- 3 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עובד עם Windows XP SP3 יש לי לוח אם של GIGABYTE ועליו REALTEK ALC888 אני מצליח לשמוע 5.1 דרך כל התוכנות (winamp, wmp, VLC player, BSPLAYER וכו') אך כאשר גולש באתרים דרך כל BROWSER (IE, FIREFOX, CHROME ) אני שומע אך ורק סטריאו !!! כל ההגדרות ב WINDOWS וב REALTEK מוגדרות ל 5.1. האם מישהו מכיר את הבעיה הזאת ? תודה מראש, דימה
-
- 2 תגובות
- 863 צפיות
-
-
מישהו אולי מכיר תוכנה כזאת?? אני צריך את השם דחוף!!!!! תודה, יאן.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אפשרויות כמו עוצמה, השתקה וכדו'... כל תוצאות החיפוש בגוגל ממש סתמיות ותוכנות צד שלישי שנתקלתי בהן מכילות SPY. יש לכם המלצה טובה? XP PRO
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
ישבתי בבית טיפה על הפוטושופ וזה מה שיצא... (אה עבודה ראשונה שאני מעלה אני מקווה שאני אעלה עוד בהמשך... אשמח לתגובות... תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-