תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני אודה למי שימצא לי תוכנה שתציג אנימציה (כמו למשל קבצי GIF) כרקע של הדסקטופ. תודה 8)
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אז ככה בזמן האחרון, כל סרט DVD שאני שם בכונן, לא מוכן לעלות כמו שצריך... המדיה פלייר מסרב לנגן אותו (או שהוא מוציא הודעה או שהוא נתקע), windvd PowerDVD מתחיל להעלות את הסרט ונסגר מעצמו.... הדרך היחידה שהצלחתי לראות את הסרט זה דרך DVDx :-\ זו לא נראית לי כמו בעית חומרה, כי הכונן כן מצליח בסופו של דבר לנגן את הסרט (אפילו עם זה בדרכים עקיפות), והוא גם מתפקד טוב עם דיסקים רגילים והכל, ואני גם יכול לראות את התיקיות שנמצאות על הדיסק עצמו. למישהו יש רעיון? אולי קודקים? או תוכנות אחרות? תודה מראש...
-
- 6 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום שאני מעתיק למשל פסקאות ממהרשת לוורד תמיד וורד מעתיק את הפסקה עם רווח למשל ייייייייייכייחיגכחלי ככככככככככככ ואז אני מסמן את הפסקה ובוחר ללא רווח כי אני לא רוצה רווח בין הפסקאות דבר שני זה שאני מעתיק הפונט בגודל 10 ואני רוצה שאוטומט הפונט יהיה בגודל 16 אז איך מעתיקים ללא רווח? ואיך קובעים גודל פונט ברירת מחדל? תודה
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
אני רוצה ללמוד את התוכנה והייתי רוצה כמה מדריכים מהפשוטים ביותר עד למתקדמים כאלה , מומלץ ביותר בעיברית אבל אנגלית גם יהיה בסדר
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום ! אני מחפש תוכנת צריבה שאפשר לצרוב בה קבצי MDF [קבצי IMAGE] חוץ מאלכוהול 120% ו-NERO 6 [כי אי אפשר לצרוב איתה MDF] אם מישהו מכיר תוכנה שיכתוב פה את השם שלה ואם אפשר גם מאיפה אני יכול להוריד גם גרסת ניסיון זה טוב בישבילי תודה מראש!!!
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
-
יש איזה תוכנה שבודקת עם כול החלקים תקנים? זיכרון,אר דיסק, כרטיס מסך ,מעבד?
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
משום מה הדרייבר שעבד לי עבור הכרטיס (Edimax EW-7128)בגירסת הבטא של Windows 7 64-bit לא עובד בגירסה הסופית. מישהו הצליח לפתור את הבעיה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
קובץ AVI כבד.. אני רוצה לקודד את זה לMPEG3 או משהו שישקול פחות.. איך עושים את זה?
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
עריכה - הבעייה נפתרה שלום.. אתמול תוך כדי שיחה בICQ ניתקע המחשב לגמריי (דבר ש.. ,טפו טפו טפו, נדיר אצלי). לאחר ריסטרט וסריקה אוטומטית של הדיסק (מערכת הפעלה XP) שכנראה טיפלה בשני קבצים: - כשאני מפעיל את הICQ הוא נישאר במצב של LOADING (למטה באייקון הוא רושם CONNECTING) ותופס תוך כדי 99 אחוז משאבי מעבד , לא ניסיתי לחכות יותר מדקה שתיים. בכל מקרה ניסיתי להתקין את הBUILD האחרון של התוכנה מהתחלה - וזה לא עזר. גם הדרך היחידה שאני יכול להפסיק את זה זה להעיף ידנית את הICQ מהחלון של הPROCESSES. וכל מה שהיה שונה מתמיד זה חלון צ'אט של תפוז ניראה לי שניסיתי פעם ראשונה באותו היום - אבל זה היה פתוח לפחות 10 דקות לפני ההיתקעות המיסתורית ככה שקשה לי להאמין שזה קשור. - מה שלא ניסיתי…
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
השאלה בכותרת... להרחבה - התקנתי אקס פי היום והתקנתי את ווינאמפ 2.91, בד"כ בגירסא הזאתי (שאני משתמש בה כבר שנים) כשמעבירים שירים בי שיר לשיר אמור להיות כמו מן fade כזה... ז"א, הווליום של השיר מונמך במהירות כשמעבירים אותו... יש מושג למישהו? וופס.. הבנתי מה עשיתי :alcoholic: בהתקנה של הווינאמפ יש אפשרות שנקראת extra audio output support וכניראה שלא סמנתי אותה ******אין צורך בתגובות******
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
מצורפת תמונה. כל ההרשאות נראות תקינות לחלוטין ובדיסק אליו אני מנסה להתקין את התוכנה(שעליו מותקן הויסטה) יש 50 ג'יגה פנויים. בקיצור, הודעה מוזרה...יש לכם רעיונות לפתרון? עשיתי חיפוש בפורום, לא מצאתי משהו בכיוון. תודה מראש לכל העונים. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
איפה אפשר למצוא הורדות של גרפיקה ופילטרים לפוטושופ בחינם?
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
אם כן האם צריך להתקין משהו ? תודה מראש אמיר
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
הגרסה שוחררה לפני כמעט חודש לפי מה שהבנתי, אבל למי שלא יודע (כמוני למשל עד לפני 5 דקות) אז כשצריך תחליף ל-FF, הפתרון הכי טוב זה כרגיל ה-Maxthon המעולה. אני גם מגדיר אותו בתור ה-External Application ב-IETAB וב-IEVIEW LITE. http://passport.maxthon.com/max2/
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
:s05: הוא נותן איזה הודעה ולא מוכן להתקין אותו,מישהו מכיר?
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום. חיפשתי כבר בחיפוש של הפורום, ומצאתי רק אנשים ששואלים לגבי תוכנות. אז תוכנה יש לי, למעשה 3. אני מנסה בעיקר להמיר קבצי MP4 לAVI או AVI שגדולים מדי ברזולוציה לרזולוציה קטנה יותר שתתאים לZEN שלי (מקס' של 620X320 בערך). הבעיה שלי היא: כל תוכנה, ולא משנה אם זו התוכנה של CREATIVE של הZEN עצמו או של XILISOFT או של AVS, איך שאני לוחץ על הכפתור המרה הוא מתחיל ומיד מפסיק ואומר "CONVERSION UNSUCCEFUL" או יותר גרוע - לא אומר כלום, כאילו לא לחצתי על הכפתור. מה יכולה להיות הבעיה? מפרט בצד, וכמו שניתן לראות בכלל לא אמורה להיות לי בעיה עם זה. כדוגמה, ניסיתי להמיר סרט MP4 באורך מלא ברזולוציה 720X480 לרזולוציה שתתאים לנגן. תודה מראש לכל עוזר
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום! לפני כחצי שנה יצרתי BACK UP FILE באמצעות התוכנה. כעת אני רוצה לשחזר את הדיסק הקשיח. רק יש לי שאלה. האם כל המידע אשר צברתי בחצי שנה הזאת יימחק? ה-כ-ל יחזור לקדמותו? תודה מראש, תומר
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה קוראים לי גיא ואני לא ממש ותיק פה בפורום בכל מקרה אני חייב לציין שהפורום הזה באמת מוצלח ואני אצרף לפה הרבה חברים שלי שיהנו ויתרמו גם הם לאתר בכל מקרה אני מצטער מראש אם זה לא שייך לפה אני מבקש שאם זה לא שייך אז תעבירי לפורום הנכון אז ככה: אני רוצה להכין דיסק ווינדוס XP SP2 משלי מה הכוונה משלי זה שאני רוצה להוסיף לדיסק את הקבצים של ה-SATA מבלי להתחיל לעשות בלאגן עם דיסקים והכל אני רוצה להעלות את כל הדרייברים לדיסק של הכרטיס מסך כרטיס קול וכל השאר אני רוצה להוסיף בנוסף תוכנות שיותקנו אוטומט כמו למשל ווינראר ווינזיפ אנטיוירוס אופיס וכל התוכנות שאני משתמש בהם אני רוצה שזה יתקין לי אוטמט את הכל מבלי לגעת במחשב שאני יתקין את הווינדוס ועד שהוא לא מסיים להתקין את כל ה…
-
- 7 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך המלצה לתוכנת זכוכית מגדלת, בדומה למה שיש בוינדוס 7. הבעיה היא שבוינדוס 7 היא קצת איטית ולא ממש נוחה, האם יש לכם המלצה לתוכנה דומה טובה יותר? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
היי אחרי שנה+- שהאמיול לא מיתחבר לשרתים, התיעצבנתי והחלטתי להוריד שוב את התוכנה. אני מנסה להיתחבר לשרתים אבל אף שרת לא מיתחבר, עכשיו שמתי לב שהוא כותה לי "lowID" אז מה זה בכלל? ומה עושים כדי לפתור את זה? ומה זה פינגים? תודה מראש Install
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
-
שלום חבריה. אני מנסה להצמיד קובץ תרגום בפורמט SRT לקובץ בפורמט DIVX. התוכנה עימה עבדתי עד היום (AVIAddXSub) החליטה שלא ממש מתאים לה ואומרת לי: [Running.Scared.avi] ON READING "Running.Scared.srt": Wrong start time for Subtitle 5 It has to be later than the time of the previous subtitle. Use Windows Notepad to edit and fix srt file. Please note that the subtitle may not be placed according to its number. If not found where expected search the whole srt file. WARNING: 1 FILE(S) FAILED. See above. END OF OPERATION בדקתי בעזרת Subtitle Workshop וההצהרה הזו לא מתאימה למציאות, הכתובית בהחלט מתחילה בזמן. יש למישהו פתרון? יש למישהו מושג למה זה קורה או אולי תוכנה טובה אחרת להצמדת …
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
מישהו יודע כיצד להגדיר את התוכנה כך שהיא לא תסרוק לי קבצים ב Real Time ?,היא פשוט מאיטה לי את המחשב בצורה מטורפת כל דבר פשוט שרוצים לבצע כגון: פתיחת חלון ,פתיחת IE לוקח המון המון זמן . אודה להגדרות שיפחיתו על העומס שהתוכנה גורמת במחשב ויחד עם זאת שתשמור בצורה סבירה מפני וירוסים. ככה באמת לא ניתן לעבוד !!!! אני מתחיל להצטער שהסרתי את ה AVAST PRO שהייתה לי.
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
בוקר טוב . התקנתי אופיס 2007 , גרסה נסיונית , והתפריטים שם ... ואיזמיר , התפריטים ... האימה ... אומנם הוא אמור להיות יותר ידידותי וללמוד באיזה דברים אנחנו משתמשים יותר , אבל זה נראה כמו בקרת שליטה של 747 . קיימת איזושהי דרך להפוך את התפריטים למשהו פחות מסובך , שבני תמותה רגילים יוכלו לתפעל ? תודה , יאבל .
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-