תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אהלן, אני קצת לא מבין בכל העניין של המרות סרטים לנגנים, ונתקלתי בבעיה קטנה, אני לא ממש יודע איך עובדים עם התוכנה או ממירים סרטים לנגן הנ"ל, איך אני עושה את זה? עשיתי ADD לסרט ולאחר מכן לחצתי START אך שום דבר לא קורה.. מה אני מפספס פה?
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
מצאתי במחשב של חבר הרבה קבצי ריגול(ככה ע"פ) התוכנה.השאלה היא האם מחיקת כל אותם קבצים דרך התוכנה יכול לדפוק משו במערכת ההפעלה? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 694 צפיות
-
-
הם לא מציינים סיבה מדוייקת. http://www.aida32.hu/aida32.php
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום לכולם אני משתמש ב Outlook Express ואני לא מצליח לא לשמור את הקבצים המצורפים ולא לגשת עליהם בכלל. אני מקבל הודעה" OE Removed access to the following unsafe attachments in your mail" WTF?? למישהו יש אולי פיתרון לזה?
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
מה לעשות ?זה מוריד לי רק בערך על 20 וכשאני מתחבר זה כותב שיש לי lowID
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
הכותרת מסכמת הכל מה לעזזל ?! איך נפטרים מכל הג'אנק הסיני הזה ? מצאתי איזה מדריך ברשת אבל הוא כנראה כבר לא עוזר.. אני רוצה את 3.3 הישן והטוב
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שמעו אבא שלי ראה סרטון של שמעון פרס בוואלה והיו רואים את זה בצבע כתום כזה עם צבע ירוק מעורב לא מבינים כלום ואני לא יודע מה זה והתקנתי מקודדים מה זה יכול להיות?
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
יש תוכנה לכרטיסי ATI שמאפשרת קביעת הגדרות שונות למשחקים שונים, כך שבמשחק A יהיה AFX8 וAAX2, בעוד במשחק אחר יהיה AFX16 וAAX4? אמרו לי שATI TOOL עושה את העבודה, אבל לא מצאתי אפשרות כזאת שם.
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה שדרכה אני אוכל לשלוח SMS בחינם ולהרבה אנשים בפעם אחת מישהו מכיר תוכנה כזו ? עשיתי חיפוש אבל התוצאות לא ממש עזרו לי תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום, התקנתי היום hotspot-shield כדי לגלוש בפנדורה בעזרת הצפנת האיי-פי של התוכנה. הכל טוב ויפה רק שרציתי לדעת אם יש אפשרות להגדיר מחדש עניינים בראוטר כדי שפורטים בטורנט וסולסיק לא יסגרו עכשיו כשהאיי-פי שונה. כשאני עושה ipconfig אני רואה את שלושת השורות הרגילות והגדרות האיי-פי הקבועות שהיו לי בעבר ומתחת לזה יש לי רשומה שנקראת Ethernet adapter local area connection <3503ec...... connection-specific DNS suffix ואז רשומות של Ip Address , subnet mask default gatway עם מספרים שונים לגמרי.. ניסיתי להמר ולהחליף בהגדרות פתיחת הפורט של הראוטר את כתובת האיי פי המקורית שלי במה שמוצג בהגדרה החדשה, ללא הועיל.. יש למישהו מושג? בעסה לעצור הורדות כל פעם שארצה להשתמש בפנדורה. תודה…
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אופציית סרגל עיצוב באאוטלוק אקספרס -תצוגה-סרגלי כלים- סרגל עיצוב הפך לאפור ולא ניתן לסמן אותו כדי שיוצג בדך המכתב. מה עושים? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להצפין את הכונן שעליו מותקנת מערכת ההפעלה עם AES ויש לי כמה שאלות: 1. אני עושה גיבוי קבוע לכונן ולחלק מהקבצים בעזרת תוכנת גיבוי (genie backup manager) האם הקבצים המגובים יהיו מוצפנים? אם כן אם אני ארצה לשחזר או להעתיק בכונן קשיח אחר איך אני עושה decrypt? 2. יש לי מעבד E6550 איך הדבר ישפיעה על משחקי מחשב? (המחשקים מותקנים בכונן נפרד) 3. האם יהיה אפשר להריץ סריקת אנטיוירוס על הקבצים המוצפנים? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
בזמן האחרון אני מתעסק הרבה עם מערכות Windows Server. לצערי אף אנטיוירוס טוב שאני מכיר לא רוצה לרוץ עליהן בטענה שהוא לא מיועד למערכות הפעלה לשרתים. אני די חושש להשתמש במערכות האלה בלי אנטיוירוס, ולכן נאלצתי לחפש אנטיוירוס לשרתים. האנטיוירוס הכי טוב שנתקלתי בו הוא Symantec Antivirus Corporate. הבעיה היא שהגירסה האחרונה שלו היא 10.1 ל-XP ו-10.2 לויסטה. גרסה 10.1 יצאה ב-2007, לכן אני מאוד חושש שהיא מיושנת מדי ולא תגן עלי מפני איומים חדשים. אשמח לשמוע חוות דעת של אנשים שניסו את האנטיוירוס הזה.
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
לא יודע למה פתאום לוינרר לוקח שנה להוציא קובץ של גיגה אחד...אפילו של 300 מגה, בדר"כ הוא היה הרבה יותר מהיר =\
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום רב יש לי במחשב (ווינדוס ויסטה) אופיס 2007. בשבועיים האחרונים גיליתי להפתעתי הרבה כי האופיס שלי התחיל להתנהג כמו אופיס 2003: אפשרויות ההדבקה שלו למשל ב WORD הן כמו ב 2003 (לא מצליח להעתיק ולהתדביק טבלה כמו שצריך, לא מעתיק את העיצובים הקיימים), או למשל ב EXCEL הוא לא מסוגל להעתיק נוסחאות בין תאים אלא רק מעתיק את הערכים. כ מו כן, באפשרויות ההדבקה המיוחדת נמצאים רק אפשרויות שקיימות באופיס 2003. חשוב לציין כי לאחר הפעלה מחדש של המחשב, האופיס "מתאפס" ומתנהג שוב כמו אופיס 2007 למשך זמן מסויים (לא יודע להגיד האם הוא חוזר להתנהג כמו 2003 לאחר טעינת קובץ מסויים או לאחר ביצוע פעולה מסויימת) כמו כן, לפני כחודש יצרתי קוד באמצעות VB באקסל על מנת שאוכל לבצע איזה שהיא בפעולה בין …
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להתקין וינדוס 7 64 ביט, אבל אני לא מוצא דרייברים ללוח האם שלי abit IP35-E מה לעשות? דרייברים של ויסטה 64 יתאימו? תודה.
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
מחשב AMD XP1800 על לוח Gigabyte GA-7VXP עם 256MB DDR, מערכת הפעלה WinXP Pro ו Office XP Pro, כל העידכונים האפשריים ועדיין יש בעיה באאוטלוק, שעוברים מהודעה להודעה לוקח משהו כמו 10 שניות או יותר....? מישהו נתקל בבעיה דומה?
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אז ככה, אני הייתי רוצה לראות טלויזיה ולשמוע מוזיקה ביחד אבל אני לא יכול בגלל כשאני מנמיך את הווליום של הכרטיס טלוויזיה אז זה מנמיך בכללי את הווליום של כל דבר, למה זה ככה? מה אני צריך לעשות כדי שהווליום ישלוט רק בווליום של התוכנה של הכרטיס? תודה.
-
- 8 תגובות
- 694 צפיות
-
-
הורדתי סרט מהמצלמת וידאו והוא ירד לי בפורמט wmv והגודל שלו זה 218MB ניסיתי להמיר אותו לavi וגם לשפר את האיכות ע"י הגדלת הביטרייט, אני מעוניין שהקובץ שלי יהיה באזור 650MB והביטרייט שמתאים לזה יוצא 1450 (החישוב בסוף ההודעה) הבעיה היא שכשאני שם בתוכנה קידוד וידאו של divx 6 וביטרייט של 1450 יוצא לי קובץ שגודלו יותר מ10GB , גם אם אני מקדד אותו לפי divx6 ובמקום הביטרייט אני שם "home theater profile " אז יוצא לי אותו גודל מה אני עושה לא בסדר? חישוב ביטרייט (אורך הסרט 61 דקות) לדוגמה ויש לכם סרט ואתם רוצים לדעת כמה מגה יצא לפי הביטרייט ששמתם, אז הנה חישוב קטן: לדוגמא הביטרייט הוא 1021 והסרט הוא 42 דקות, אז את הדקות, הופכים לשניות בכך שמבצעים את התרגיל 60*42 כלומר, כשמכפילים מס…
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום חברים! המחשב שלי עושה קצת הרבה בעיות בזמן האחרון... אז חשבתי לשחזר באמצעות GHOST. השאלה היא האם כל החומר שנצבר במחשב שלי עד עכשיו מאז שיצרתי את ה-IMAGE לפני כשנה בערך, יימחק? האם הכל יחזור למצב שהיה לפני כשנה? אשמח לתשובה מהירה, בברכה, תומר ג.
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
היום חזרתי מטיול ארוך ומיהשו נגע לי במחשב והכל איטי... תפטרו לי את הלוג בבקשה... Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 23:32:56, on 21/08/2006 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\Program Files\Symantec\LiveUpdate\ALUSchedulerSvc.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccSetMgr.exe C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\VS7DEBUG\MDM.EXE C:\Program Files\…
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אני מעוניין שהOUTLOOK יטען אוטומטית עם עליית הWINDOWS, ישב בTRAY ויבדוק לי אוטומטית מיילים כל כמה זמן, איך אני מגדיר לו לעבוד ברקע?
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל , יש הצעות ? אפשר 2 דיסקים עוד משהו ? אני שם את זה ב VCD , VIDEO CD .
-
- 6 תגובות
- 694 צפיות
-
-
נגי אני מוריד משהו ... מכבה תמחשב באמצע מדליק אותו ואז שההורדה תמשיך מאיפשהי עצרה... הייתה לי תוכנה כזאת אבל אני לא זוכר תשם משהו יודע אולי?
-
- 8 תגובות
- 694 צפיות
-
-
יש לי בעיה שמלווה אותי כבר כמה שנים ואפילו המשיכה אחרי שקניתי מחשב חדש. אתר הבית שלי זה וואלה ואני קורא שם המון כתבות, לפעמים שאני פותח כתבה יש כמה מילים חסרות, שפשוט לא מופיעות, אני מגלה את זה לא כי יש רווח או משהו איפה שאמורים להיות המילים (אין רווח כזה) אלא כי אני פשוט שם לב שחסרה מילה ושזה לא נראה בסדר. אני עושה ריפרש לעמוד והכל מסתדר. קורא לי גם שאני מעיין בכתבות באתר הארץ. אני לא אופטימי, אבל אם יש למישהו מושג אז בבקשה.. ???
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-