עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אני שואל בשביל חבר שלא רשום פה. הוא יצר מחיצה קטנה במחיצה קיימת של ההארד דיסק בעזרת דיסק ההתקנה של Windows XP ומחק אותה מיד אח"כ. עכשיו הווינדוס לא נותן לו לגשת לדיסק בגלל שהוא לא מפורמט. מה אפשר לעשות? תודה.

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  2. רציתי לדעת איזה תוכנה (או matlab) יכולה לקחת צילום וידאו בתאורה מינימלית (גיוון צבעים בטווח אפסי קרוב לשחור) ולהגדיל את הניגודיות עד כדי שהתמונה תתפרש על כל טווח הצבעים. כל המטרה שלי הוא לראות עצם ספציפי שקצת יותר בהיר (וכן, הגדלתי את הניגודיות במסך למקסימום בהירות וכו'. זה אפשרי אבל מאוד קשה לראות).

3. Started by gabriel6,

שלום, אני רוצה ליצור טבלאת המרה של NON UNICODE האם יש תוכנה ליצירה של תכונה זו כל טוב, גבריאל

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  4. יש לי XP HOME ניסיתי לאתחל מכל סוגי הדיסקים אך לשווא יש למישהו רעיון? תודה

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  5. Started by tzahi16,

התקנתי את התוכנה וברגע שהפעלתי אותה היא בקשה ממני להוריד AIK ממיקרוסופט הורדתי אתה והתקנתי כפי שהתוכנה ביקשה ואחרי זה הפעלתי שוב את Vlite ושוב הוא נותן לי את ההודעה הזאת אני מצרף תמונה בשביל שתבינו יותר טוב [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  6. השאלה בכותרת, תודה מראש

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  7. Started by Joli,

זה מתאים לכמה פורומים אבל נראה לי שזה הכי מתאים לפה... בכל מקרה למי שלא מכיר את התוכנה, התוכנה נועדה כדי להפוך את הפלאפון למצלמת אינטרנט. וכדי לחבר את שהפלאפון צריך להגדיר בתוכנה לאיזה כניסת USB חיברת את המכשיר. הבעיה שהתוכנה מזהה לי רק COM1 שאני לא יודע איזה כניסה זאת, עברתי חיבור חיבור והיא לא מזהה לי את המכשיר. חשוב לציין שכשהיה לי WIN XP התוכנה זיהתה את כל היציאות במחשב (עם אותו מחשב). תודה לעוזרים...

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  8. רכשתי לאחרונה מסך 22, וכאשר אני גולש כעת באינטרנט אקספלורר הוא בד"כ מציג את האתרים בצורה מוגדלת ומרוחה על כל המסך (ככה"נ כדי להתמודד עם בעיית הצג הרחב). הבעיה היא שזה גורם לתצוגה להיראות גרוע, ואני מעדיף בהרבה את המצב הרגיל. האם יש דרך לשנות את האפשרות הזאת? ד"א בדקתי ואני על Zoom של 100% וגודל כתב medium. הערה: אותם אתרים נפתחים בצורה רגילה מדי פעם, וכן בדפדפנים אחרים.

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  9. Started by משיקומי,

נתחיל באנטי וירוס. אני מעוניין באנטי וירוס לא כבד ויעיל כמה שיותר. ופיירוול שלא יאט את ה5M תעבורה שיש לי וגם לא יהיה כבד מידיי ויעיל כמובן. על האנטי וירוסים שמעתי שה kasprasky וה nod32 טובים. ועל הפיירוולים שמעתי שZoneAlarm והSygate הם טובים. אם יש המלצות יותר טובות אז תגידו.

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  10. Started by LIOR42,

יש לי בעיה שמידי פעם אחרי שהמחשב עובד זמן מה הוא מוציא לי הודעה שהמחשב יכבה והוא נותן לי שעון עם דקה איך אני פותר את הבעיה?

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  11. בעייה מוזרה.. לא שמתי לב לזה ועכשיו התחלתי לשים לב לבעייה הזאת.. המחשב שלי לא מראה אנימציות.. הוא מראה תתמונה אבל בלי אנימציה... מישהו יודע מה הבעייה?? ואיך מסדרים אותה???

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  12. Started by NOSTREDAMUS,

שבת שלום ושנה טובה. לאחרונה הורד.... קניתי את התוכנה אדיו קלינינג לאבס, יש לומר שאני התרשמתי מהאיכות שלה לנקות סאונד אבל יש בעייה אחת קטנה! התוכנה שומרת את הפרוייקטים בקבצי VIP ואני מעוניין לשמור את הקבצים ב- MP3..... הכיצד ? :-\ בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  13. Started by kikkler,

i have a bunch of slides stored in pdf file, with 4 slides per page (hardcoded). i want to split it so i'll have 1 slide per page - is it possible somehow? example: http://www.eng.tau.ac.il/networks/lectures/lec06-1.pdf

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  14. Started by Evyatar,

שלום, (רשמתי את זה גם בפורום מצלמות דיגיטליות כי לא ידעתי לאיפה זה שייך למרות שפה זה נראה יותר מתאים). צילמתי סירטוני ווידאו במצלמה הדיגיטלית שלי ועכשיו אני רוצה לעשות מהם סרטם, הבעייה היא שהם עם סאונד ואני רוצה להוריד להם את הסאונד ואם אפשר דרך התוכנה movie maker שמגיעה עם הווינדוס. (XP) תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  15. Started by Spiritus,

קיבלתי את הכונן קשיח החדש שלי אני צריך המלצה לתוכנה לחלוקת מחיצות. שנית - תוכנה שאיתה אוכל לגבות את כל מחצית מערכת ההפעלה+ התוכנות הבסיסיות. שמעתי על norton ghist ועוד תוכנה של אקרוניס. את ה image אני מתכוון לאחסן על כונן קשיח חיצוני שמתחבר ב USB ככה שבמקרה נוסף של קריסת הכונן קשיח הפנימי לחלוטין אני אצטרך לשחזר דרך כונן USB חיצוני לכונן חדש. יש המלצות? תדוה רבה!

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  16. מוזר לחלוטין, אבל כל פעם שאני נכנס למסנג'ר מופיעים לי רק 6 חברים במקום 16 וכל פעם אני מוסיף אותם מחדש, וגם ב-ICQ היו לי חברים, נכנסתי ל-ICQ וכולם נעלמו להם.... מה קרה? מה לעעשות? מסנגר 4.7 icq lite גירסת build 1319

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  17. Started by cateye,

שלום, אני מחפש תוכנה לשליטה על רוחב הפס ברשת ביתית יש לנו 2 מחשבים אחד אלחוטי ואחד חוטי הייתי רוצה שליטה מהאלחוטי. חיפשתי בתוכנות בנעוץ אבל היה שם רק ניטור רוחב פס של תוכנות - אם הבנתי נכון. או שNetLimiter יכול לעשות את זה? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  18. אשמח לדרך/תוכנה כזו או אחרת. תודה רבה, אופיר

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  19. יש תחליף לתוכנה הזאת? פתרון אחר? ב. האם התוכנה Trojan Hunter 3.8 היא תחליף טוב?

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  20. הורדתי את העונה הראשונה של חברים יש 24 פרקים כל סיומת של פרק היא OGM יש לי די.וי.די קורא דיוקס אבל את הפורמט הזה הוא לא קורא מה אני יכול לעשות כדיי שאני יוכל לראות את זה בדי.וי.די ואיך לעשות את זה? תודה דרך אגב על העטיפה של הפרק שצרבתי כתוב ogg vorbis אם זה עוזר במשהו

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  21. Started by jake_laz,

החלפתי דיסק קשיח (ע"י GHOST) התקנתי מחדש את נורטון 2004 סיקורטי (פיירוואל). לא מצליח לכתוב בפורמים (כעת זה מנותק זמנית) 8)תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  22. שלום חברים רכשתי פלא נוקיה E63 וצילמתי כמה סרטים באורך של כ 40 דק כל קטע בערך 10 דק ועכ אני רוצה לחבר אותם לסרט אחד באורך מלא איך אני עושה את זה? מכירים אולי איזו תוכנה פשוטה ומהירה? תודה לעונים..

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  23. Started by lader,

שלום לכולם! מישהוא מכיר תוכנה שמבהירה את המסך אבל שתהיה פעילה גם במשחקים, כי כל התוכנות שמצאתי הם רק להבהרת הדסקטופ?

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  24. Started by taotao,

הורדתי את גירסת הפרו מהאימיול עכשיו הי לא נותנת לי לראות תצואות אוןליין כאילו באינטרנט תהשוואות? עכשיו קראתי שצריך ליכנס לרגיסטרי ולמחוק את הKEY להפעיל מחדש משהו לא הבנתי ממש מישהו יש הוראות קצת יותר ספציפיות לגבי זה?

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  25. Started by s7rmt,

שאלה פשוטה? אפשר לצרוב עם צורב די וי די על דיסים של די וי די 2 סרטי וי סי די?!

• 7 תגובות
    • 704 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.