תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
מיד אחרי שהתקנתי את הדרייבר 9.1 (ATI) ניסיתי לפתוח את התכנה ומאז אני מקבל שגיאה מהסוג של 'SEND' 'DONT SEND' של מיקרוסופט... מישהו מכיר את הבעיה או יודע איך לפתור אותה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
יש לי דיסק של דיוידי של קליפ מסויים ואני רוצה להעתיק אותו. אין לי 2 כוננים במחשב, ופעם הצלחתי דרך נרו 8 יצרתי IMAGE או משהו איך אני עושה את זה? רב תודות.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן יש לי NOD32 SMART SECUTIRY 4, רציתי לדעת איפה אני מגדיר ב FIREWALL לאיזה תוכנות תהיה גישה לאינטרנט ולאיזה לא. תודה!
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום, ניסיתי (ברוב טיפשותי) לשנות את כמות הנפח בין הכוננים השונים בעזרת partition magic. לאחר הפעלת התוכנה המחשב עשה ריסט וזיהה רק את כונן C (עליו הייתה מותקנת מערכת ההפעלה) אך לא את כונני D ו-E. כעת, לאחר פירמוט אני נשארתי עם כונן C בלבד בנפח של 30G מתוך ה500 ש"אמורים" להיות לי. מבדיקה בBIOS נראה כי הוא מזהה את הארד דיסק ושנפחו 500G אך במחשב אני עדיין רואה רק את כונן C. ייתכן שהPartition Magic שינתה כל מיני הגדרות בכוננים ? יש דרך להציג אותם? תודה רבה לעוזרים , וסופ"ש נעים.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עובד בכרסת הניסיון של ulead VideoStudio והבעיה היא שאחרי קצת יותר מ5:45 דקות של סרט, הסרט נעצר ולמרות שיש עוד פריימים "הקו האדום" מפסיק!! למה??? איך עושים שאפשר יהיה להמשיך?!?!?! אני מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי - לא היה לי קל.. חייב לסיים את הסרט בדחיפות אז תודה רבה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
התקנתי ויסטה לפני כמה ימים, ובפעם הראשונה המדפסת כבר הייתה מחוברת ולכן זה התקין לי לבד רק את הדרייברים ז"א שיכלתי רק להדפיס ולא לסרוק. התקנתי את התוכנה שקיבלתי בדיסק(VISTA כמובן...)וזה לא עבד.. ניסיתי להסיר הכל ולהתקין דרך התוכנה שהUSB מנותק עד שהוא מבקש ממני לחבר ולא עבד.. זה לפעמים מזהה את זה כחיבור לא מזוהה מדובר במדפסת HP OFFICEJET 5610 מה אפשר לעשות ? תודה
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אני שוקל לפרמט את המחשב מהמערכת 32 ביט שהגיעה מהמפעל ולעבור ל64 ביט (המחשב עם 4 גיגה זיכרון וכולי). מה שמעניין אותי זה האם יש תוכנות מוצלחות ל64 סיביות? אני מדבר על אופיס, נגן מדיה, דפדפן, תוכנת צריבה, אנטי וירוס וכיו"ב.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עלמנת לפתוח סרט מסויים.
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום! במחשב של אחי המצגות לא נפתחות בפאוורפוינט, הוא מציג שגיאה שטוענת שהאנטי וירוס חוסם, אז ניטרלתי את האנטי וירוס, ועדיין לא נפתח. הוא על windows 7 rc 64bit, אנטי וירוס avira, ואופיס 2007.
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
1. כאשר אני שולח הודעה בעברית אך ורק עם נושא (ללא גוף הודעה) במחשב הנמען הנושא מגיע עם סימני שאלה. ----> מה יכולה להיות הבעיה? 2. מאז שהתקנתי את האופיס 2007 מיילים באנגלית מגיעים מיושרים לימין וזה משבש את ההודעה. מקווה שתוכלו לעזור. תודה.
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-
-
תרגום שמסונכרן לגרסת XVID / DIVX לא יעבוד עם גרסת ה DVDR?
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
צריך תוכנה שיכולה לקחת פריים מתוך סרטון\סרט ולשמור כתמונה תודה למגיבים :xyxthumbs:
-
- 2 תגובות
- 886 צפיות
-
-
יש לי פלאפון דור שלישי ושטויות של LG עכשיו אני מעביר סרטים מהפלא למחשב ואני לא יכול לראות אותם זה לא עובד באף תוכנה זה כתוב שזה בפורמט 3GP אין אני יכול לסדר שזה יעבוד בוינדוס מדיה פלייר?
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אפשר בבקשה לקבל תכונה שכזאת? חיפשתי בכל הפורומים ולא מצאתי כלום... ושהתוכנה תצרוב עם כתוביות... תודה רבה!!!
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום חברים, הורדתי הופעה של ג'מירוקוואי בקובץ mpg אבל משום מה אני לא מצליח לראות אותה על המחשב. כשאני מנסה לפתוח ב-MV2Player אני מקבל הודעה "File xxx.mpg The source filter for this file could not be loaded". גם כשניסיתי לצרוב כ-VCD ו-SVCD קיבלתי הודעת שגיאה לגבי הקובץ. פתחתי את הקובץ ב-VirtualDubMod ועולה הקובץ. איך אני מקדד אותו מחדש כדי שיעבור בתוכנות וגם כדי שאוכל לצרוב אותו ל-SVCD? תודה מראש ומתחנן לתשובה מהירה, ניר.
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
בשביל להכנס לאתרים מוגנים צריך לעשות enable referers בפיירוול או בדפדפן תסבירו לי איך אני מאשר את הreferers הזה... תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
אם איזה תוכנה אני יכול לדעת איזה חלקים יש לי במחשב. אני רוצה תוכנה מדויקת.
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
הסרתי את norton internet security מכיוון שנגמרה לי התקופה של הרשיון, ולאחר הפעלה של המחשב השתנו לי השמות של הHD יש לי שני HD 30GB ו6GB . ה6 ג'יגה היה J אם אינ לא טועה והוא היה אחרי 5 המחיצות של ה 30 ג'יגה. לאחר ההסרה של NIS הוא פתאום הפך להיות D !! איך אינ יכול להחזיר הכל לקדמותו? ולמה הוא פתאום החליט "להתקדם" ?
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שאני מנסה לערוך תמונה כלשהי בצייר , על ידי כפתור ימני בעכבר ואז Edit . אני נתקל בהודעה הבאה : http://www.uploadfileyou.com/files/hw2dw6qidy18nbyiwge4.jpg הלכתי ל Folder options ועשיתי לכל דבר שם Restore defautls וזה לא עזר . תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום וברכה בעבר לפני שפירמטתי את המחשב היה לי תוסף של פיירפוקס ואם הייתי נכנס לאתר כמו מאקו, כוכב נולד, עובדה, או 24 - שהיה סרטונים בצד והייתי בוחר סרטון אז אוטומט כשהייתי מפעיל את הסרטון הוא היה מדלג על הפרסומת ומציג לי את זה בתור "מדיה פלייר" וכל הצפיה בסרטון נעשת ע"י המדיה פלייר, והמדיה פלייר היה מדלג על כל הפרסומות שהאתרים האלו שמים באמצע ובהתחלה, זה פשוט נהפך למדיה פלייר כמו שתוכנת IDM נותנת להוריד את הסרטון בתור MP4, אז הסרטון עצמו לא היה יורד אלא הייתי צופה באותו החלון באמצעות המדיה פלייר זה ממש עזר לי, יש תוסף כזה היום??.. או תוכנה כזאת אפילו חיצונית שלא קשורה לפיירפוקס? למשל הסרטונים האלו היו נפתחים לי במדיה פלייר http://www.mako.co.il/news-law/legal/Ar ... =565…
-
- 2 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להבין איך ליצור Disk-on-key שיכיל תוכנות בדיקה (כמו memtest) למחשב, כך שניתן יהיה להפעיל ללא מערכת ההפעלה שבמחשב כלומר מBOOT. העניין שלא הבנתי הוא איך הופכים בעזרת קובץ ISO את הסטיק ל bootable. תודה
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אהלן. רכשתי מחשב חדש לפני כשבוע. הכל עובד טוב ויפה עד לרגע שאני מפעיל אמיול , מאותו הרגע נשאר למחשב בין 5 ל30 דקות עד שהוא נכבה ומפעיל את עצמו מחדש. יש לציין שהכיבוי היה קורה גם במחשב הישן (השוני הוא שזה לא היה אך ורק בהפעלת אמיול) והופיעה גם הודעה : http://img513.imageshack.us/img513/5617/dsc00349szo8.jpg מה הבעיה? תודה רבה לעוזרים. שחר.
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
כמו שרשמתי בהודעה האחרונה שלי על האזוראוס אין לי מקום פנוי ב-c כמעט בכלל אז החלטתי להעביר את תיקיית השיתוף מ-c ל-d ועכשיו כשאני מפעיל את האזוראוס הוא מסמן לי את הקבצים שהיו לי בתיקיית שיתוף הקודמת שב-c באדום ולא מוריד אותם (כמובן שהעברתי את הקבצים לתקיית השיתוף שב-d).... מה אני יכול לעשות? כי חבל לי על הורדות...
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
מחפש תוכנה לצפייה בשידורי טלוויזיה מהעולם ובעיקר מישראל. אם יש, אז תוכנה שתביא לראות ערוצי טלויזיה של הוט/יס.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-