תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
-
חייב את עזרתכם חברים outlook express אני לא יכול לישלוח הודעות או לקבל כאילו יש איזה משהו זכור לי אם POP ומשהו אם SMTP אז עכשיו אני צריף עזרה בהכול לא רק בזה שאני יוכל לשלוח מישם הודעות תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 421 צפיות
-
-
המחשב איתחל את עצמו. מוזר. בלכתי ל- Event Viewer כדי לחפש רמזים ולא מצאתי דבר שיכול להסביר את האיתחול, אבל מצאתי משהו מוזר כש- Windows עלתה בחזרה: Event Type: Error Event Source: Service Control Manager Event Category: None Event ID: 7000 Date: 05/06/2006 Time: 14:42:22 User: N/A Computer: ??? Description: The cpuz service failed to start due to the following error: The system cannot find the path specified. וזה מופיע כמה וכמה פעמים באותה השניה. הלכתי ל- Services, אבל לא ראיתי שם שום סרוויס בשם CPUZ או משהו שמזכיר אותו. בדקתי ב- Registry ומצאתי מפתח בשם LEGACY_CPUZ ובו כניסה בשם Service עם ערך cpuz ועוד שני מפתחות תחת Services בשם cpuz שמנסים להריץ את הקובץ cpuz.s…
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
השאלה שלי היא, מדוע יש שני process-ים כאלו (AVP), אחד רשום לי כ-system והשני רשום לי על שם היוזר שלי במחשב. יש גם הבדל בצריכת הזיכרון של כל אחד מהם, אם אני לא טועה, זה שרשום כ-system צורך יותר זיכרון אבל לא ברמה היסטרית בכלל. האם יש צורך בשני ה-process-ים האלו או שאחד מהם לא נחוץ בכלל?
-
- 2 תגובות
- 494 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני צריך עזרה במשהו קטנטן בזמן שימוש ב- "Rounded Rentagle Tool". משהו לא מסתדר לי. אני מנסה להשתמש ב- Rounded Rentagle Tool בכדי ליצור צורה מלבנית עם קצוות מעוגלים, הבעייה היא שאני לא זוכר איך בדיוק זה אפשרי לגזור בצורה הזאת, אני אסביר. אני מוסיף תמונת רקע, מעל התמונה אני יוצר צורה מלבנית שקופה בעזרת Rounded Rentagle Tool, אני רוצה לגזור את הצורה המלבנית הזו (עם קצבות המעוגלים) ושהרקע שמאחוריה ידבק אליה. מקווה שהסברתי נכון
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אני צריך 2 תוכנות בבקשה: 1.חיבור סרטונים לקובץ אחד 2.הוצאה של סאונד מוידאו
-
- 2 תגובות
- 462 צפיות
-
-
מי שמעוניין להיות חלק מהצוות להיכנס שותף בתור מעצב של הפרוייקט שיצור עימי קשר פרטים על הפרוייקט ניתנות ע"י יצירת קשר בלבד. מסנג'ר: wibes16@gmail.com אימייל: NesheR16@gmail.com מירק: סרבר Qnet חדר NesheR# הנושא דחוף, תודה מראש לפונים. ד"א אני חדש בפורום
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
לאור החוצפה של יס אני מחפשת לאבא תוכנות/אתרים בהם ניתן לצפות במונדיאל בחינם. מצאתי את התוכנה super internet tv אבל היא תקפה רק ל-21 יום ולא מצאתי קראק (ששש) שמתאים לה. אתם מכירים עוד תוכנות בסגנון? אולי אתרים שמשדרים את המונדיאל? תודה.
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום אני מחפס תוכנת פקסים בעברית שתוכל לשלוח ולקבל פקסים שתהיה פשוטה ויעילה תודה
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אני מתכוון נגיד שמתי 50 טורנטים להורדה אני רוצה שזה יתחיל להוריד 10 קבצים,וכול פעם שהטורנט מסתיים זה יתחיל להוריד עוד אחד, שתמיד יהיה 10 בהורדה. ניסיתי בהגדרות של Queue Settings אבל זה ממשיך להוריד את כול ה 50.
-
לווינדוס XP תודה רבה רבה למי שעוזר אפשר לשלוח למייל mrbig1479@yahoo.com
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
היי, יש לי את התוכנה ורציתי לערוך סירטון מסויים. עשיתי קרופ לחלק העליון והתחתון של הסרטון (קרופ= חיתוך) שיהווה לי מבט קולנועי יותר. הבעייה היא כשאני מנסה לשמור אותו כקובץ סרט. עשיתי file-export-avi וזה רושם לי את ההודעה הבאה תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום יש לי משחק בדיסק של DVD ואני רוצה להתקין את זה במחשב הישן שלי שאין לו כונן DVD. אני יודע איך להפוך את הדיסק DVD לפורמט BIN בתוך המחשב[דרך ALCOHOL 120%] אבל אני לא יודע איך אפשר לפצל את זה למספר של דיסקים רגילים בפורמט BIN (אני יודע איך לצרוב קבצי BIN אז אל תרשמו איך לצרוב את זה) תגידו לי איך אפשר לעשות את זה ובאיזה תוכנה עדיף בתוכנת ALCOHOL או NERO או MAGICISO תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
עשיתי פירמוט למחשב ויש לי מדיה פלייר 11 אבל שום דבר לא נפתח לי זה עושה לי ERROR עם כל תוכנה שאני מנסה להפעיל את הסרטים והתקנתי קודקים של KLITe וגם של lions heart הכי מעודכנים שיש וזה עדיין לא עובד כנראה יש בעיה ב XVID או משהו למישהו יש רעיון איך לפתור את זה? (ניסיתי לפתוח רק פורמט XVID ולא שום דבר אחר) תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום. אני צריך דרייבר לעכבר שלי. הוא של GPT, ואני לא בטוח איזה דגם זה, אבל מתחת לעכבר יש סיריאל נמבר (S/N) הנה: 047010883 בקשה מי שיכול למצוא לי דרייבר לעכבר הזה אני אודה לו מאוד. ויש לי עוד בעיה, נכנסתי למנהל ההתקנים וראיתי שיש שם התקן לא מזוהה (עם סימן שאלה צהוב) : PCI to micro channel bridge מישהו יודע מה זה ההתקן הזה בכלל? ואיך אני מוצא דרייבר מתאים? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
הוא כותב לי ארור בווינראר: ! There is not enough space on the disk. ! Write error: only NTFS file system supports files larger than 4 GB ויש לי 17 גיגה פנויים מ ה אני אני עושה?תודה
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
קודם כל הם בתוך ספריית ה system32 לדוגמא הקובץ הבא : detected: malware not-virus:Hoax.Win32.Renos.dk File: C:\WINDOWS\system32\users32.exe/UPX הוא לא יודע לנקות אז זה, מה למחוק את זה
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
תגידו זה הודעה השניה שלי ולא עונים לי מה זה מעומעמים מה ניסגר יש בעיה לענות לי איזה פרוםםם מוזר
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
כל מה שאני מנסה לצרוב אני מקבל את השגיאה הזאת מה אפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אני מחפש מישהו שיעזור לי בעיצוב אתר מישהו שמבין בנושא = עבודה קלה מאוד יקח שעה לא יותר לעצב :}] ללא תשלום :-[ מי שרוצה שיכתוב פה שוב עבודה קלה מאוד ללא תשלום
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום אנשים. קניתי מחשב חדש והתקנתי עליו windows xp בגרסת 64 bit. כאשר אני מנסה להתקין את נורטון 2006 , מופיעה ההודעה הבאה: "this product requires windows 2000 service or greater a 32- bit version of windoes XP.setup will exit" מישהו יכול לעזור לי בפתרון הבעיה ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 498 צפיות
-
-
שלום. אני מקבל כל הזמן הודעות מן הרשת כל כמה שעות אני מקבל הודעה ואז מתחילים רעשים חזקים מאוד ברמקולים בדקתי שוב ושב כל פעם שאני מקבל את ההודעה מתחילים אותם רעשים וגם כאשר אני סוגר אותה הם ממשיכים... כאשר אני מדליק את ה WIN XP אין את הרעש עד הרגע שבו אני מקבל את ההודעה... בחיים לא ניתקלתי בדבר כזה מישהו יכול לעזור? (כבר עשיתי WINDOWS UPDATE+התקנתי אנטי וירוס+FIREWALL... וגם תוכנה אנטי רוגולות שום דבר לא עזר.. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 458 צפיות
-
-
אני צריך בקרוב לפרמט... ויש לי כמה שיחות ממש חשובות באייסי יש איזה תוכנה שמגבה היסטוריה ושאח"כ גם יהיה ניתן להחזיר אותה לתוכנה או משהו כזה? זה ממש חשוב.
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-