תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
http://www.thepcspy.com/articles/other/what_really_slows_windows_down/5 ניתן לראות שנורטון ממשיכים להוביל בגדול! לא... לא לטובה אם הייתה לכם תחושה שהמחשב זוחל אחרי התקנת כלשהי תבדקו ברשימה.
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
http://www.semanticfrontier.com/gallery/d/338-2/RC1_Desktop.png אני צריך את הרקע ששם ברצולוזיה של לפחות 1280X1024 בבקשה עזרו לי... תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 940 צפיות
-
-
-
IE 6 פתאום נדפק לי לא מראה פלאש ועוד כל דברים כמו המבזקים באתר ynet וכדומה... כנראה כל מה שקשור ל activex control באתר youtube כשאני מנסה להפעיל סרטון כותה לי Hello, you either have JavaScript turned off or an old version of Macromedia's Flash Player. Click here to get the latest flash player. ניסיתי לשחק בהגדרות ראיתי שמופעל activex controls כמו כן ביטלתי פיירוול ואנטיוירוס סגרתי כל process שאפשר אבל כלום לא עוזר.... זה קרה לי אחרי שהתקנתי כל מיני דברים היום תוכנות אנטיוירוס ו spyware ניסיתי כמה דברים...
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שמקליטה את מה שאני עושה על המחשב. לדגומא כשאני משחק במשחק אני רוצה להקליט אותו. תודה
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום אני זקוק לתוכנה אשר מזהה את החומרה של המחשב אשר תומכת בקורנרו, כגון אוורסט או סנדרה. כרגע שתיהן לא מזהות לי את המעבד. מישהו יכול לעזור לי? תודה
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
הכוונה לתמונה בגודל רגיל (גלויה) אבל שיהיו בה כמה תמונות קטנות ושתיהיה אפשרות גם להוסיף טקסט. וגם שיהיה אפשר לשמור את התמונה. לא רק להדפיס אותה.
-
- 3 תגובות
- 7.5k צפיות
-
-
יש תוכנה שעושה את אותה העבודה ומאפשרת לי לשלוט על ההעלאות וההורדות של המחשב?
-
- 6 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום וחג שמח לכולם, ביומיים האחרונים שאני מנסה להכנס לאתרים כמו FLIX, MSN VIDEO, ו- YOUTUBE אני מקבל הודעות על כך שהמחשב אינו עומד בדרישות וחסרים לו גרסא עדכנית של JAVA או FLASH PLAYER. למשל, ההודעה מ YOUTUBE (הבעיה העיקרית שלי) : Hello, you either have JavaScript turned off or an old version of Macromedia's Flash Player. Click here to get the latest flash player. יש לציין שלא מחקתי שום דבר, לא התקנתי משהו חדש, ואין חסימת JavaScript באפשרויות הדפדפן . הדבר ארע פתאום, לפני כן האתרים פעלו מצויין.. נסיתי להכנס לקישורים המוצעים והתקנתי מחדש את ה FLASH PLAYER וגם את JAVA, אך עדיין מופיעה אותה ההודעה. דבר מוזר, אני יכול לצפות בסרטונים בגוגל וידאו, שגם הוא אתר שעושה שימוש…
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
תחפש תוכנת גיבוי הכי פשוטה לגבות את מערכת קבצי הWINDOWS שלי מכיר את נורטון GHOST אבל תהיתי האם יש משהו יותר פשוט ואמין ממנו?
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
אני מחפש אנטי וירוס, פיירוול, תוכנה לניקוי רוגלות, תוכנה לניקוי וסידור המחשב (איחוי בדיקת שגיאות וכו'..), ותוכנה לניקוי וסידור הרגי'סטרי. כמובן שאת הכי טובות מהחינמיות P: תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
IE - לא פותח שום אתר, גם ברשת מקומית. WMP - מסרב לפתוח קבצים ישירות מהאינטרנט או סטרימינגים, כל הוידאו קליפים המובנים באתרים גם אינם עובדים, וזה נורא מעצבן. לא שונו שום הגדרות באופן ידני בIE או WMP. מה שכן, אני חושב שהם נדפקו לאחר אחת מהניקיונות של חלונות לפני כשבוע. מישהו נתקל במשהו דומה ומצא פתרון? למישהו יש הצעות?
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
חג שמח ושנה טובה יש לי דיסק און קי של POWER DISK יש לו בעיות האם ישנה תוכנה לתיקון או שיחזור הזיכרון ?
-
- 1 תגובה
- 4.3k צפיות
-
-
אהלן אני ממש צריך את התוכנה הזאת..היא חוקית וחינמית.. רק שאני לא יודע איפה להשיג אותה חיפשתי הרבה בגוגל זה תוכנה שהופכת תרגום - קובץ טקסט איך שתרצו לקרוא לזה אני בטוח שלמישהו יש פה.. אז או לשים לי קישור בבקשה או לבוא אלי בפרטי אני אתן אי סי קיו זה אמור לשקול ממש קצת.. אם זה מדרבן אתכם.. אני אתן הזמנה לטורנט ליץ' למי שיביא לי.. וירצה
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אני רוצה שתהיה לתוכנה אופציה של חיוג מודם 56K למחשב אחר שיש עליו את אותה התוכנה (לא דרך האינטרנט) ושיוכלו לדבר דרך מיקרופון ולשמוע דרך הרמקולים כמו שיחת טלפון רגילה רק במקום המכשיר טלפון עומד מחשב.. יש כזאת תוכנה? או תוכנה שאחת האופציות שלה זה האופציה הזאת.. לא אמור להיות מסובך מידיי למצוא כזאת תוכנה VIRTUAL PHONE או משהו דומה כל מה שאני מוצא מחיפושים באינטרנט זה VOIP של שיחות דרך IP ולא דרך חיוג מודם כמו שאני צריך תודה ;D
-
- 0 תגובות
- 442 צפיות
-
-
שלום, איך אני מעביר תיקיות של MAIL מ-OUTLOOK EXPRESS כגון DRAFTS, INBOX, ADDRESS BOOK וכו' מ-OUTLOOK EXPRESS ל-OUTLOOK 2003 עשיתי EXPORT ולא מצאתי את קובץ, היכן הקובץ ואיך אני עושה IMPORT ל-OUTLOOK 2003 כי אני רואה שהוא מחפש איזשהו קובץ אך באיזו ספרייה? תודה
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
מחפש תוכנה שתיקח את כל השירים במחשב ותסדר אותם לפי אלבומים,ידוע לכם אם יש דבר כזה? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות קובץ אימג להתקנה חדשה שכולה נמצאת על כונן אחד (C:) במקום שאני אצתרך להתקין הכל מהתחלה במקרה של תקלה קריטת עכשיו במסך הראשי אני מופיע לי התפריט ובו אני בוחר LOCAL בתפריט הבא אני צריך לבחור בין DISK לPARTITION ושם אני מאמין שאני צריך לבחור TO IMAGE השאלה שלי במה אני צריך לבחור ב DISK או ב PARTITION ומה ההבדל בין האופציות?
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אני צריך תכנה שיכולה לצרוב DVD, כלומר סרט ולערוך את כל מה שמסביב. לפי הידוע לי לצרוב סרט DVD זה לא כמו לצרוב רגיל אלא זה מחולק ל-VOD וכאלה, השאלה אם יש תכנה שאני יכול לערוך ולצרוב את הסרט שלי ולאחר מכן לראות את זה ב-DVD הבייתי שלי.
-
- 13 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום, יש לי Router בבית שאליו מחוברים 4 מחשבים, על כל המחשבים מותקן Sygate FW וכולם אף גולשים באינטרנט וכן ניתן להעביר קבצים אחד עם השני. הבעייה שלי היא כשאני נכנס ל-ROUTER אני לא רואה שהוא מזהה מחשב כלשהו שמחובר אליו. ברגע שאני מכבה את ה-FW ה-ROUTER מראה כל מחשב שמחובר אליו כמו כן את כתובת ה-IP שלי. יש לציין שאני עובד ב-DHCP בכל מחשב. יש לי ROUTER של WISELINK שבתוכו יש תוכנת CONEXANT והבעייה אינה ב-ROUTER. ניסיתי עשות RULE ב-FW שיפתח PORT 67-68 בפרוטוקול UDP אך זה אינו עובד כשאני RULE שיאפשר תנועה של מידע בכל ה-PORT בכל הפרוטוקלים זה, ואני לא רוצה לעשות זאת. כמו כן מסומנת לי האופציה של ENABLE SMART DHCP ניסיתי לבטל זאת ולשים RULE אך זה אינו מישהו יכול לעזור ולהסביר לי א…
-
- 0 תגובות
- 422 צפיות
-
-
אני מעוניין להפוך מצגת תמונות ושירים ברקע לסרטון, כיצד אני עושה זאת?? בתודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
אני יודע שיש דבר כזה ... יש לי משהו שמתחברלדפדפן הרגיל של ה WINDOWS ואני רוצה תוכנה רגילה שמשיע רדיו בטוח יש... תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי מה לעשות פתאום כל הסרטים שאני רואה במחשב לא משנה באיזה נגן קיבלו גוון צבע ירוק אני לא יודע איך זה קרה ואיך לתקן זאת
-
- 2 תגובות
- 498 צפיות
-
-
אם אפשר מדריך או תוכנה פשוט חסמו אותי ואת רוב האיפים הישראלים באתרי טורנט שונים בעולם אני צריך עזרה...תודה לעוזרים אם זה לא המקום הנכון אז תעבירו...פשוט לא ידעתי איפה לשאול..
-
- 3 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שאלתי מישהו שמבין בתוכנה CUBASE והוא אמר לי שיש אפשרות לעשות אופטימיזציה לCUBASE ככה שאתה יכול להעמיס על המחשב קרוב ל 64 VSTI בו זמנית וזה עלה לו 400 שקל אמרתי מה הוא מקשקש ובאמת הלכתי אליו ליראות ופלא מחשב פרסקוט 3000 עם 1ג'גה זיכרון DDR2 533 מריץ כמות כזו הוא הסביר שיש הגדרות והתאמה לתוכנה ככה שהיא מנצלת את המקסימום מישהוא אוליי מבין תודה לעוזרים!!!
-
- 0 תגובות
- 460 צפיות
-