עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Tzion,

הכנסתי שני סרטים לכונן וכשאני מפעיל אותם אני לא רואה תמונה, אני רק שומע את הפס קול. ד"א במאפיינים רשום: סוג מדיה: שמע codec שמע: MPEG Audio Layer-3 96Kbps codec וידאו: לא ידוע

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. התוכנה (לוח שנה ) רצה לי בWIN98 אך בWIN2000 היא נותנת לי הודעת שגיאה מה לעשות? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  3. Started by yanushka,

האם ישנה אפשרות לקבל הודעות ב-Outlook כשהתמונות יוצגו בגוף ההודעה, כמו ב-Outlook Express, ולא שאני אצטרך לפתוח כל תמונה בנפרד? תודה לעוזרים :biggthumpup:

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  4. Started by ELiA,

יש לי קובץ ראר חשוב אין לי סיסמה יש מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  5. שלום לכולם: ברצוני לברר מהי החברה המפתחת את תוכנת UPSMON Pro, ומה האתר שלה, על מנת שאוכל להוריד גרסה מעודכנת של התוכנה בשביל מכשיר האל פסק שלי (Advice PRD650), למקרה ויש גרסה חדשה יותר של התוכנה מזו שיש באתר של אדוויס. תודה.

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. יש לי בעייה בערך שבועיים.. ולא זכור לי שהתקנתי משהו שגרם לזה. כל פעם שאני פותח תמונה במחשב אז המחשב נתקע ובמנהל המשימות של WINDOWS יש תוכנית בשם verclsid.exe שאני עושה עליה סיים משימה התמונה נסגרת והמחשב חוזר לרוץ. סרקתי וירוסים ורוגלות ולא מצא כלום. מה לעשות? תודה

• 5 תגובות
    • 650 צפיות
  7. Started by cheneilat,

אני מחפש תוכנה לPC בסיגנון של http://itunes.apple.com/us/app/color-splash-studio/id459413843?mt=12 או http://www.js8media.com/colordrain/ הבעיה שהכל לMAC. אשמח לעזרה, תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  8. Started by aragon,

???

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  9. שלום רבותיי, נמאס לי מקאזה- ההורדות הולכות לללאאאטטט... והרבה פעמים עד שאני מוריד משהו זה או בכלל לא מה שביקשתי או שזה מלא ברעשים צורמים ומעצבנים. eXeem בהחלט תוכנה חביבה, כיוון שהיא מוצאת לי אלובמים שלמים אבל נדיר שאני מוריד משהו במהירות נורמלית. הבנתי שה"שחקנים" העיקריים פה זה האימיול, לא? פעם הורדתי את האימיול ורוב הדברים הלכו לי לאט.. מה פשר כל האתרים ש"מסביב" לאימיול כמו donkey2000 ו-warezfaw וכל מיני דברים שאני שומע עליהם כל הזמן? האם ניתן להוריד אלובמים שלמים של מוזיקה/סרטים באמצעות המיול, ומהר? תודה רבה! נ.ב. איני מעודד פיראטיות ו/או הפרת זכויות יוצרים, נא לשמור על הדיון במסגרת מגבלות תקנון הפורום.

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  10. Started by nirfun,

שלום לכולם לאחרונה קניתי מחשב חדש אני מנסה לצרוב DATA CD ולא נותן לי בשום דרך שהיא ואני לא מצליח לא בנרו ולא בווינדוס זו השגיאה שנרו נותן לי בקובץ LOG Windows XP 5.1 IA32 WinAspi: - NT-SPTI used Nero Version: 8.3.6.0 Internal Version: 8, 3, 6, 0 (Nero Express) Recorder: <HL-DT-ST DVD-RAM GH22NP20>Version: 2.00 - HA 1 TA 0 - 8.3.6.0 Adapter driver: <IDE> HA 1 Drive buffer : 2048kB Bus Type : default CD-ROM: <Generic DVD-ROM >Version: 1.0 - HA 1 TA 1 - 8.3.6.0 Adapter driver: <SCSI> HA 1 === Scsi-Device-Map === CdRomPeripheral : HL-DT-STDVD-RAM GH22NP202.00 JRAID Port 0 ID 0 DMA: Off DiskPe…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by L1ron,

היי, לפני הפירמוט היה לי במחשב ESET SMART SECUIRTY כזה שבא עם קובץ שכל פעם שהמחשב עולה ,עולה עם האנטי וירוס אייקון צהוב למטה והוא עושה לו UPDATE ופורץ אותו או משהו כזה ..ואז אף פעם האנטי-וירוס לא היה עושה לי בעיות.. אבל אני לא מוצא את זה אז עם אפשר את זה.. או לפחות משהו כזה.. ותוכנת סריקה עם פריצה Ad-aware pro לא חייב PRO אבל העיקר שלא יעשה בעיות תודה מראש לכולם

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  12. Started by TU_Daniel,

היי, אני לא מצליח להיכנס לצ'אט של נענע ב-IE (פיירפוקס בכלל עושה בעיות עם נענע, אז אין מה לדבר עליו). מצורף סקרינשוט של הבעיה. ניסיתי להתקין מחדש את ה-Java Runtime Environment, אך הבעיה לא נפתרה. http://img295.imageshack.us/img295/6389/nanaqp5.png תודה, דניאל.

• 7 תגובות
    • 894 צפיות
  13. Started by omershak,

שלום אני רוצה לעצב לוגו לחברה שמשכירה אופני הרים למישהו יש רעיון אולי?

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  14. Started by gshhar,

התקנתי את אוסף_המקודדים_של_ליונארט_-_,גם את AC3,DIVX5.0.3 ואני לא שומע סאונד,למה?

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  15. Started by AcidBurn10,

שלום חברים, אני מנסה להדפיס שטר דולר אמריקאי דרך פוטושופ ואני מקבל הודעה שלא נין להדפיס שטרות. ניסיתי כל מיני דרכים להדפיס ושומדבר לא עובד אני כל הזמן מקבל הפניה לאתר www.rulesforuse.org. עשיתי משהו חמוד עם השטר בפוטושופ ואני רוצה להדפיס אותו .. אני ממש לא בקטע של זיוף או משהו בסגנון הזה ניסיתי אפילו להקטין את השטר למידות יותר קטנות או יותר גדולות , זה עדיין לא נותן להדפיס. אני זוכר שקראתי אז כתבה (אולי אפילו פה באתר) שיצרנים של המדפסות הכינו הגנה כזאת בדרייבר של המדפסת .... יש איזשהו אלגוריתם שיודע לזהות שזה שטר ומונע הדפסה שלו ב-windows. הם יש דרך לעקוף את זה? ד"א , אני לא רואה שומדבר פסול בהודעה הזאת , והיא לא בסגנון של warez או משהו כזה. אם כן מנהלים ,'צטערת…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by Eyal2010,

שלום, אני מעוניין לשלב טקסט שכתבתי עם מנגינה שהלחנתי ( הטקסט אמור להיות מוקרא ע"י אנשים שונים שלא מכירים את התיזמון של הטקסט ביחס למנגינה - סוג של קריוקי). לשם כך אני זקוק לתוכנה שבה אני כותב את הטקסט ומגדיר לה את התיזמון של כל מילה ומילה, כך שכל מילה בזמן המתאים תיצבע בצבע צהוב ( לדוגמה). האם מישהו מכיר תוכנה כזו התומכת בעיברית (רצוי חינמית, אך לא חובה) ?

• 0 תגובות
    • 793 צפיות
  17. Started by DXter,

נראה לי זה הפורום המתאים קיצר המדייה פלייר התחיל לעשות לי בעיות-לפעמים הוא "נתקע" שמתי בגרשיים כי הוא לא בדיוק נתקע הוא מנגן אבל כאילו אני לא יכול לעשות כלום על המחשב...קופא זאת המילה היותר נכונה אולי... ואז פתאום המסך שלי נכבה ונדלק שוב אחרי שתי שניות אבל הכל ממשיך לנגן ובלה בלה...אבל אתמול הוא תקע לי את המחשב כבר פעם אחת איך אני מתקין אותו מחדש? או שאני צריך להוריד אותו מחדש...? אם כן אז מאיפה? האתר של מייקרוסופט? בקשר להמלצות על נגנים אחרים...אפשרי אבל אני דיי אוהב את המדייה פלייר תודה

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  18. Started by eladh16,

שלום יש לי שאלה. כשאר אני מעלה משהו בבטיכומט לאחרים, אז למטה בלשונית peers בתוכנה, אני יכול לראות את כל המחוברים להורדה. וב up rate אני יכול לראות כמה קילו בייט אני מעלה לכל מחובר. אז יש כאלה שאני מעלה יותר, ויש פחות. למה זה ככה? ואיך דווקה למישהו אחר אני מעלה יותר ולשני פחות? תודה

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  19. Started by NIRAN,

יש קטעים באינטרנט שאמורים להיות בעברית אבל אני רואה במקום ג'יבריש, הורדתי כתוביות ובמקום עברית אני רואה ג'יבריש. איך לתקן? חסרים פונטים?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. שלום אני משתמש בתוכנות פריהנד 9 פוטושופ cs4 אילוסטריטור cs4 אינדיזיין cs4 רציתי לדעת אם התוכנות הללו תומכות ב Intel Core 2 Quad תודה רבה

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  21. היי, כפי שחלקכם מכירים - יש בפלאזמות ובטלוויזיות LCD אופציה למתוח סרטי FS (4:3) למסך רחב (WS) בלי שישימו לב כ"כ שהתמונה מתוחה, ע"י כך שבאמצע הוא לא מותח ואז בהדרגתיות בקצוות זה הכי מותח את התמונה. רציתי לדעת אם קיימת תוכנה כזו למחשב אבל בפרוצדורה הפוכה - שתיקח סרט WS ותציג אותו FS (על כל המסך), כלומר תמתח אותו אנכית, בלי שישימו לב?

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  22. Started by ccc,

שלום, יש לי ACRONIS TRUE IMAGE HOME 2009 ואני מעוניין לגבות ולדחוס תיקייה מסויימת על המחשב שמכילה מסמכים,סרטים ותוכנות. 1. נאמר והתיקייה שוקלת 20 ג'יגה בייט, ואני בוחר באקרוניס בHIGH COMPRESSION, כמה יצא בערך הIMAGE ? 2. אם אני עושה BACKUP PARTITION להארד דיסק 500 ג'יגה עם 250 ג'יגה תפוסים, כמה מקום הIMAGE יקח ? 3.רק בודק- בשביל לשחזר מערכת שלא עולה, אני צריך לאפשר SECURE ZONE, לאפשר STARTUP MANAGER, ואז לכתוב על הסקיור זון אימג' גיבוי מלא ? 4. האם הגיבוי אימג' של VISTA עדיף להגנה על מערכת מקריסת BOOT ? 5. האם ניתן לקחת אימג' של ACRONIS ולחלק אותו ל5 קבצי RAR עם WINRAR ? יש מניעה ? תודה מראש !

• 6 תגובות
    • 703 צפיות
  23. Started by R0ck,

צהריים איכותיים, אני זקוק לתוכנה שמסוגלת לשמור את כל תכולת האתר (קבצי תמונות, טקסט וכל שאר השיט). המלצות כלשהן? בתודה מראש, R0cKF0rD.

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  24. Started by kobibo,

תוכנה יותר קלה עם תמיכה בעברית ( שאוכל לראות את שמות השירים בעברית) ןכמובן שיש לה Playlist . תודה לעוזרים

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.