תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אהלן אנשים. העברתי ממחשב קודם כונן קשיח מסוג WD 160 8M SATA2 ואיני מצליח לפרמט אותו משום קיימים בו קבצי מערכת שכנראה נשארו מההתקנה במחשב הקודם. ולכן איני מצליח לפרמט אותו בשום דרך. אני מבצע פירמוט דרך הווינדוס והוא אומר שאי אפשר להשלים את הפרמוט מכוון שקיימים על הכונן קבצי מערכת. איך אני יכול למחוק את אותם הקבצים ולפרמט את הכונן במלואו? תודה רבה. :
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אז ככה בזמן האחרון, כל סרט DVD שאני שם בכונן, לא מוכן לעלות כמו שצריך... המדיה פלייר מסרב לנגן אותו (או שהוא מוציא הודעה או שהוא נתקע), windvd PowerDVD מתחיל להעלות את הסרט ונסגר מעצמו.... הדרך היחידה שהצלחתי לראות את הסרט זה דרך DVDx :-\ זו לא נראית לי כמו בעית חומרה, כי הכונן כן מצליח בסופו של דבר לנגן את הסרט (אפילו עם זה בדרכים עקיפות), והוא גם מתפקד טוב עם דיסקים רגילים והכל, ואני גם יכול לראות את התיקיות שנמצאות על הדיסק עצמו. למישהו יש רעיון? אולי קודקים? או תוכנות אחרות? תודה מראש...
-
- 6 תגובות
- 707 צפיות
-
-
תראו נדפק לי הווינדוס והוא לא עולה (מראה שגיאה באמצע) ואני רוצה להגיע לדוס כדי לפרמט פעם היתה לי תוכנה מווינדוס 98 שהעלתה לי ישר את הדוס ונתנה לי בחירה אם אני רוצה שיהיה תמיכה בדיסקים הקחצר אני צריך אחת כזו אתם מכירים??? ואם אפשר שיהיה אפשר לשים אותה על דיסק כי כונן a שלי נדפק קצת והוא לא תמיד עובד
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום רציתי להתקין את התוכנה והלכתי לאתר היצרן.נסיתי להתקין את גרסא 8 ואת גרסא 7 וקיבלתי הודעת שגיאה כזו : unicode system are corrently not sppurted אני עובד עם XP 32 ביט באנגלית עם 1.5 גיגה זיכרון ומעבד אתלון XP 1.8
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנות ל חלונות 64 ביט שמותקנת עכשיו ..במחשב והיא עובדת אחלה הערה : כל תוכנות ה32 ביט עובדות אחלה...רק בעיה אחת אני לא מוצא אנטיוירוס שמתלבש ממש עם המערכת מישהו מכיר תוכנת אנטיוירוס שמיועד לוינדוס הזה עם לינק בבקשה.. בקיצור אני צריך אנטיוירוס שיעבוד טוב עם המערכת 64...למישהו יש ?
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
היי חבר'ה, אני מתלבט בין שני האנטי וירוסים הללו תתנו לי חוות דעת מה יותר שווה לקנות ומה יותר יתן לי 100% הגנה עם המחשב בעת בעיות חמורות! אני צריך הגנה טובה/סריקה טובה כמו אצל כולם..אני מוריד הרבה דברים! אני צריך משהו 100% שהרבה משתמשים ויודעים איך הוא פועל תודה.
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
יש לי מחשב חזק 6000x2 amd 2 ג,גה זיכרון ואני מתלבט בין האנטי וירוס הנ"ל {כל אנטי וירוס יש לו את המיקום שכתוב עליו מספר 1 } BitDefender Antivirus 2009 http://anti-virus-software-review.toptenreviews.com nod32 שראיתי בהרבה פורומים שהוא הכי טוב {אני לא יודע אם מותר לפרסם אותם} Avira AntiVir Premium שגם בפורום הזה וגם בפורומים אחרים אומרים שהוא מספר 1 avg http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3519988,00.html kaspersky Security 2009 http://anti-virus-software-review.toptenreviews.com משהו שניסה אותם יכל להמליץ לי מה באמת עוזר שלא יכנסו וירוסים? למשל אני נסיתי את nod32 והוא סתם לא משהו מחקתי אותו .התקנתי קספרסקי והוא בנתיים מחזיק מעמד. אז כל אחד יגיד חוות דעת {אבל עם נס…
-
- 5 תגובות
- 707 צפיות
-
-
כמובן ללא תשלום חודשי או משהו כזה לכן אני מניח שאין טעם להציע לי משהו ששייך לסלקום.
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
משום מה הדרייבר שעבד לי עבור הכרטיס (Edimax EW-7128)בגירסת הבטא של Windows 7 64-bit לא עובד בגירסה הסופית. מישהו הצליח לפתור את הבעיה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום וערב טוב לכולם, עשיתי Restart למחשב, ואחריו הופיע לי הבלון הזה: "Found new hardware", בתוכו היה כתוב IDE controller. בדקתי ב-My computer, שם אכן לא הופיע כונן D: צורב ה-DVD שכתוב במפרט המחשב. אחר כך בדקתי גם ב-Device manager, גם שם היה מסומן שחסר בקר IDE. ליתר ביטחון בדקתי גם בביוס, שם הצורב מופיע. בדקתי באתר של GB, שם יש רק דרייברים ל-SATA2-RAID. מה יכולה להיות הבעיה ואיך אני מתקן את זה?
-
- 5 תגובות
- 707 צפיות
-
-
הבקשה בכותרת + תוכנה שהופכת סרט DVD שמורכב ממספר קבצי VIDEO_TS לפורמט AVI של מחשב. תודה רבה לכם על העזרה! הסתכלתי כבר בסטיקי אבל התוכנות שמה לא ממש עזרו לי...
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום,אני משתמש בזון אלארם ונוד 32 כל כמה זמן לא קבוע האינטרנט מתנתק וזה בוודאות מהפיירוול אין לי מושג איך לנסות ולהגדיר את זה ,ניסיתי לאפשר פינג וזה לא עזר אשמח לעזרה
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
הם לא מציינים סיבה מדוייקת. http://www.aida32.hu/aida32.php
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
היי אני גולש עם פיירפוקס ו No squint ובזמן האחרון חלק מהאתרים נראים מאוד מוזר...הטקסט בהם פשוט ענקי אם אני מנסה להקטין את הזום ב No squint אז חלק מהטקסט (בד"כ על לחצנים וכד') נהיה מאוד קטן כמה דוגמאות :
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום רב יש לי בעיה בתוכנה כאשר אני שומר סרט בלי לערוך הכל טוב ויפה כאשר אני עורך סרט ומנסה לשמור אז ב 99% מופיעה לי שגיאה unable to load library אנא עזרתכם כל הקבצים במחשב ואני לא מבין מה הבעיה
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
אני רוצה לדבר במיקרופון עם חברים שלי בשרת שאני פותח במשחק UT2004 אבל אני לא יכול, אני חייב להשתמש ב Teamspeak ראו http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=184616.msg1601128#msg1601128 אבל איך משתמשים בה?? התקנתי אותה אבל אני לא מבין איך משתמשים... אני תריך הסבר או איזה מדריך...
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום אנשים. התקנתי את ה YAHOO MESSENGER ושכחתי להסיר את ה V מהאופציה שמתקינה את ה YAHOO TOOLBAR - כן, אני יודע, טעות של טירונים :-X הבעייה היא כזו, למרות שהסרתי את ה TOOLBAR מה Programs and Featues בלוח הבקרה ב VISTA הוא עדיין מופיע לי בפיירפוקס (אבל לא ב IE8) ובגירסה החדשה של ה TOOLBAR הוא כאילו "מוטמע" בדפדפן - קרי אי אפשר ללחוץ מקשי ימני באיזור של הסרגלים ולבחור שהוא לא יופיע. יש למישהו מושג למה זה קורה? למה הוא עדיין שם גם אחרי הסרה מסודרת ואיך מעיפים אותו לכל הרוחות? עירכה: מצאתי את הפיתרון, מסתבר שצריך להסיר אותו גם מרשימת התוספים ב FF ולא רק מלוח הבקרה.
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
מקווה שזה הפורום הנכון אז ככה - עשיתי New User Script, כתבתי את הסקריפט, תיאור (מה הקטע של הnamespace? חבר אמר לי פשוט לכתוב שם את כתובת הדף שבה אני רוצה שזה יפעל... זה זה?) ושמרתי את הסקריפט בManage User Scripts, כשאני לוחץ על הסקריפט הזה כתוב לי בIncluded Pages את הדף שאני רוצה שזה ירוץ עליו... כל מה שכתבתי זה פונקציה אחת, איך אני גורם לGreasemonkey להריץ את הפונקציה הזו כשאני נכנס לדף? (אני בקושי יודע JS, אז תסלחו לי אם זה משהו שאני אמור לעשות דרך הJS ולא דרך Greasemonkey)
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה כבר כמה זמן עם האודיו בquicktime או שאין קול או שהוא "מגמגם", "קופץ", "חוזר על עצמו", "מכפיל את עצמו", בעצם הבעיה היא זהה רק שאולי התאורים האלה יעזרו להבין מה שקורה אגב זה קורה לי גם בVLC media player גם לפעמים עם קבצים אחרים, אבל בכל מקרה בקבצי MOV הקול תמיד קופץ גם אם אני מפעיל את הקבצים בתוכנות האחרות (BS, Media Player Classic' וכה...) ניסיתי להתקין את הQT החדש ביותר עם הITUNES מה שזה לא יהיה וגם בלי, ניסיתי להחליף CODEC PACK או לשים רק DIVX וXVID וAC3 ולשים QT ALTERNATIV, ושום דבר לא עוזר הרבה דברים היום פועלים רק עם QT כך שאני חייב לתקן את זה או למצוא תוכנה אלטרנטיבית, למרות שקשה לי לאמין שיש תוכנה שמחליפה את כל הפעולות של QT קטע דפוק לאללה שפש…
-
- 6 תגובות
- 707 צפיות
-
-
תוכנה מעצבנת שמהבהבת לך בסרגל התוכנות הפעילות[איפה שאיי סי וכו] ומתריאה שהמחשב שלך יכול להיות נגוע בספייוור +לפעמים שהוא נגוע וזה מהבהב באדום. סרקתי אד אוור הכל וזה נעלם נדמה לי,עכשיו בבוקר אני קם ואני רואה תוכנה\אתר פתוח[ה] של הפיאס גארד הזה. אולי אחים שלי פתחו אין לי מושג,הם טיפשים. קיצר מישהו רואה לי אותה בלוג חוץ מזה שברור מאליו שזה לא עוזר... ? C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\System32\Ati2evxx.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\Program Files\Sygate\SPF\smc.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\Program Files\Analog Devices\Soun…
-
היי הדלקתי בבוקר את המחשב, ופוףף נמחקו לי כל הסימניות וגם את כל האתרים שיש מתחת לשורת חיפוש (והיו לי שם המוון אתרים) יש דרך כלשהי לשחזר את זה? היו לי שם עשרות אתרים חשובים ביותר.. ולמה בכלל זה קרה? מה קרה פתאום שהFireFox החליט שהוא מוחק לי הכל? תודה מראש Install -- עריכה: מצאתי עכשיו גיבוי שהFF עשה לbookmarks שלי, איך אני משתמש בגיבוי הזה? ואיך עכשיו אני משחזר את כל הסימניות?
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב נייד TABLET וGPS ואני לא מצליח למצוא תוכנת ניווט בעברית ועם מפות של ישראל שאני אוכל לנווט איתו, כל התוכנות תומכות רק בPOCKET PC ואין אחת שעובדת על נייד, לא IGO ולא DESTINATOR. מישהו יכול לעזור לי? ואם באמת אין כזאת תוכנה, איך אני יוצר EMULATOR של POCKET PC על המחשב הנייד שלי כדי שאוכל להריץ את התוכנות???
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום, התקנתי היום hotspot-shield כדי לגלוש בפנדורה בעזרת הצפנת האיי-פי של התוכנה. הכל טוב ויפה רק שרציתי לדעת אם יש אפשרות להגדיר מחדש עניינים בראוטר כדי שפורטים בטורנט וסולסיק לא יסגרו עכשיו כשהאיי-פי שונה. כשאני עושה ipconfig אני רואה את שלושת השורות הרגילות והגדרות האיי-פי הקבועות שהיו לי בעבר ומתחת לזה יש לי רשומה שנקראת Ethernet adapter local area connection <3503ec...... connection-specific DNS suffix ואז רשומות של Ip Address , subnet mask default gatway עם מספרים שונים לגמרי.. ניסיתי להמר ולהחליף בהגדרות פתיחת הפורט של הראוטר את כתובת האיי פי המקורית שלי במה שמוצג בהגדרה החדשה, ללא הועיל.. יש למישהו מושג? בעסה לעצור הורדות כל פעם שארצה להשתמש בפנדורה. תודה…
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
יש לי שתי קבצים mdf ו- mds מישהו יכול להגיד לי איך צורבים אותם??? יכול להיות שזה כמו bin ו- cue??? כי הקובץ mdf הוא איזה 3 ג'יגה וה- mds הוא כולה כמה מגה
-
- 7 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אמרו שחומת האש של WIN XP היא לא טובה לביטורנט אז אני החלתתי להחליף אך אני לא יודע למה פעם היה לי NORTON אבל הוא עשה לי קצת בעיות ואני לא ממש אוהב אותו עכשיו, משהו יכול בבקשה להמליץ לי על חומת אש טובה.
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-