תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אממ, יש לי סרט מהטיול שלי בסין.. והוא בשתיי חלקים.. זה קובץ avi Dvix באיזה תוכנה אני צריך להשתמש כדי לצרוב את זה כמו שצריך והאיכות לא תיפגע.. וגם אם אפשר לחלק את זה לחלקים של 10 דקות כמו ב DVD שמשכרים... וגם לעשות תפריט.. תודה
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום לכולם, כבר כמה ימים שבזמן גלישה באינטרנט אני מקבל הודעה מאנטי ווירוס של נורטון שיש לי סוס טרויאני בקובץ שנקרא INDEX.HTM ולמרות שאני מחקתי אותו כמעט 5000 פעם הוא ממשיך להופיע לי כל פעם מחדש בתוספת פרסומת לאתר אירוטי. מחקתי ספריית קבצים זמניים וקוקיס וכלום לא עזר. גם שאני מכבה את המחשב אני מקבל הודעת שגיאה על HTML PACKAGE . האם למישהו יש מושג איך מתגברים על הדבר המרגיז הזה? תודה
-
- 2 תגובות
- 956 צפיות
-
-
חברה לאחר ניסונות אין סופיים שזה כולל: עידכון כרטיס מסך, ניגון דרך דפדפן אחר שיחזור המחשב למצב קודם עידכון פלייש פלייר לגירסה החדשה אני לא מצליח לראות סירטון ביטיוב במסך מלא ומה שמוזר כאן שסירטון של יוטיוב בפייסבוק במסך מלא כן עובד.. וביוטיוב עצמו במסך מלא אני רואה מסך שחור ..אשמח אם תעזרו לי כי ניסיתי כבר הכל..
-
- 2 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום חיפשתי בנרות בחיפוש של הפורום ולא מצאתי תוכנה שמנגנת קבצי 1080P רצוי כמה שיותר פורמטים (אילו יש ? ידוע לי רק על MOV ועל MKV) תודה רבה לעוזרים אגב האם מדיה פלייר 11 או קלאסיק יכולה לעבוד עם קודקים כדי להציג 1080P חלק ?
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
כאשר אני מנסה להעביר קבצים בין פריהנד לפוטושוט אני מקבל את ההודעה הבאה: "could not place because the parser module cannot parse the file" יש לי פריהנד 11 ופוטושופ CS2 , ב-PC . ????
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
התוכנה ששולתת על הUPS מפסיקה לעבוד לאחר חזרה ממצב המתנה, ע"מ להחזיר אותה לעבודה שיגרתית צריך להפעיל אותה מחדש. האם יש פיתרון כלשהו שהתוכנה תעבוד גם לאחר חזרה מ- standby?
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
הנה אתר לדוגמא http://www.newpan.co.il/Index.asp?ArticleID=1270&CategoryID=343&Page=1 החומר כתוב אבל הוא חסום להעתקה אי אפשר לסמן אותו. האם יש תוכנה או plugin שפותח את זה?
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
-
מישהו יכול לתת לי קישור להורדת גירסת ניסיון של 3dmax?(אם זה חוקי) תודה לעוזרים, נדב.
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום לכולם, במחשב שלי היו מותקנים אוטוקד 2006 ו2007. הסרתי את גרסת 2006 לצורך התקנתה מחדש באמצעות התוכנה Cleanse Uninstaller. מה שקרה זה שהתוכנה הסירה גם את 2007 והמצב כעת הוא כזה: בהכניסי את דיסק ההתקנה של אוטוקד, התוכנה לא מאפשרת לי להתקין מחדש בטענה כי התוכנה כבר קיימת על המחשב ושיש להסירה קודם לכן.... אין לי מושג איך לפתור את זה ואשמח לעזרה!! תודה
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
הי, החלפתי לא מזמן את מערכת ההפעלה לחלונות 7 מ XP. במערכת ההפעלה הקודמת עבדתי עם speedfan הנוחה, גירסא 4.38. כאשר החלפתי את מערכת ההפעלה התקנתי את הגירסא האחרונה של speedfan - 4.40, אך התוכנה לא עבדה. מישהו יודע האם צריך לשנות משהו בהגדרות על מנת שהתוכנה תעבוד ב win7 או לחילופין מכיר תוכנה טובה לניטור החום ומהירות המאורר? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש, סיימתי להתקין את כל הדרייברים והעדכונים של ווינדוס ומאז בכל פעם שאני מפעיל את המחשב עולה לי הודעה לא ברורה: "Your version is the latest version". כותרת ההודעה היא- Msg, ושם התוכנה המפעילה כפי שמופיע ליד ההתחלה הוא גם Msg (תמונה מצורפת). אין עם זה שם נזק וזה לא עושה בעיות אבל זה קצת מרגיז, בעיקר כי אני לא יודע של מה זה. חשבתי שזה העדכונים של אפל כי האייקון נראה דומה אבל זה גם לא זה. מישהו יודע? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אהלן, יש לי בעיה קטנה עם ה Labels בג'ימייל שלי. לדוגמא מיילים שאני מקבל כידוע מהפורום מגיעים אצלי לתיקייה של Notifications ואני רוצה שיגיעו לתיקייה של Forums. ושיניתי את זה פעם אחת ועשיתי Apply ועדיין זה לא עזר. מישהו יודע איך לסדר את זה?
-
- 2 תגובות
- 879 צפיות
-
-
-
מישהו מכיר אתר לסחר בעיצובים? אתר שאפשר לקנות / למכור / להציע למכירה עיצובי אתרים, לוגואים וכו'? תודה
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום אני צריך, כמו שכתוב בכותרת, שבלחיצת כפתור היא מכבה את המחשב. גם אם יש חלונות שעובדות ברקע... כמו IE וכו'. הכי טוב שזה יהיה בתור קיצור דרך על ה DESKTOP! לפני שבועיים שאלתי על פקודות של SHUTDOWN והנה התשובה t xx Set timeout for shutdown to xx seconds- השאלה היא איך אני יוצר קיצור דרך עם הפקודה הזאת... פעם הצלחתי ושכחתי איך הבעיה שהוא רוצה להתייחס לקובץ מסויים... אני צריך רק את הפקודה, הכאילו כתבתי אותה ב RUN! תודה עוד משהו ששכחתי, אם כבר אני כותב את הפקודה הזאת ב RUN היא לא מכבה לי את המחשב! היא רק עושה סוג של RESET ל XP... משהו זריז של כמה שניות. סוג של LOG OFF כזה... יניב
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
לאחרונה התקנתי מחדש את WINXP, ובכל פעם שאני מנסה לצפות בסרטים, ישנם קיטועים בקול מדי פעם (לא כל הזמן), למעשה כל דקה בערך יש קיטועים למשך 10 שניות. זה מאוד מפריע, מן הסתם. לסרטים שאני מנסה לצפות בהם יש Audio Stream של MP3 (עם AC3 אין לי בעיות). ניסיתי כל מני Codec-ים של MP3, בין היתר של Fraunhofer ו-FFD, אך התופעה נשארת. למעשה, ניסיתי להסיר את כל הקודקים של הוידאו על מנת לראות אם יש קשר בין הקודק של הוידאו לבעייה, אך אפילו כשאין שום תצוגה של וידאו, התופעה קיימת. מעולם לא הייתה לי התופעה הזו, ואני לא מצליח לגלות מה גורם לה. ניסיתי גם להוריד את ה-Hardware acceleration ב-WMP, אבל זה לא עזר. גם ניסיתי כמה נגנים אחרים, ביניהם BSPlayer המעולה, והתופעה נראית לא קשורה לאיזה נגן א…
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
-
אני עובד עם הכרטיס EZMAKER של AVERMEDIA שמתחבר ל USB 2 עד היום לא היו לי בעיות איתו בלכידת וידאו אבל עכשיו שניסיתי אין תמונה ניסיתי עם 3 תוכנות שונות, NERO, ULEAD וגם MOVIE MAKER ואין לי תמונה. יש סאונד אבל בדקתי והכל מחובר כדאוי וגם ההגדרות של התוכנות נכונות כמו שהיו ניסיתי להתקין את הדרייברים מחדש, לשחק עם ההגדרות אבל כלום לא עוזר מה זה יכול להיות?
-
- 2 תגובות
- 492 צפיות
-
-
אהלן, חשבתי שכול אחד יכול לעלות לכאן דברים שהוא עשה ולא צריך יותר ואנשים יכולים ללמוד מזה משהו,אני אתחיל,אני מעלה עיצוב שפעם התחיל את דרכו מקשקושים של שעמום ואיך שהוא הגיע לזה,לא משהו כי אני חלוד אבל בכול זאת נחמד. מקווה שתמשיכו גם,בהמשך אני אעלה כמה עיצובים נוספים שלי. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 912 צפיות
-
-
מחפש דרייבר למודם הנ"ל עבור Windows XP SP3, מצאתי לא מעט אתרים המתיימרים לספק את הדרייבר (ללא תשלום), אבל באף אחד מהם לא הצלחתי ממש להוריד אותו, גם לא באתר היצרן (המקורי או הרוכש - מוטורולה), במידה ומישוה מצליח להשיג לינק ישיר להורדת הדרייבר, אשמח מאוד לקבלו. תודה !
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הוינאפ שלי מתנהג מוזר לאחרונה, הוא ניהייה כמו ה ICQ תמיד עליון הוא לא מסתתר אחרי הדפדפן או סוליטר אלה תמיד מופיע עד שאני ממזער אותו איך מסדרים את זה שיהיה כפי שהיה קודם?
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
בס"ד שבוע טוב לכולם יש אפשרות בדפדפן Mozilla Firefox לעשות מסך מלא(F11) ושהשורת משימות לא תסתתר?(איפה שההתחל שעון ושאר..) תודה רבה לכל העוזרים תבורכו
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי שישה MINI DVD שאני רוצה לאחד לכמה שפחות DVD רגיל. איזה תוכנה מומלצת למטרה זו?
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
היי ברצוני לבקש יצירת אייקונים לכפתורים הבנתי שפה אסור לעשות זאת ויש thread מיוחד לכך אבל הקישור שיש בהודעה "לקרא לפני פירסום הודעה" מוביל לשום מקום אשמח להפניה תודה
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-