תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי לוח אם Gigabyte GA-8IPE1000 Pro 2 עם כרטיס קול שבב Realtek AC97. ההתקנה תמיד הלכה חלק, ואז אחרי הפעם האחרונה שפרמטתי הופיעה הודעת שגיאה באמצע ההתקנה: no driver or AP was supported in this driver package את ההתקנה הורדתי מהאתר של ג'יגבייט... בdevice manager יש סימן שאלה צהוב עם "multimedia audio controller" בדקתי בBIOS אם הסאונד בסדר, והוא אמור להיות בסדר. אין לי מושג מה לעשות תודה
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
המליצו לי בפורום זה על אתר בעברית שמלמד אקסס צעד אחר צעד, הבעיה שאני חוזר לבסיס ולא רוצה לחכות לעוד שבועיים בכדי להמשיך וללמוד השאלה שלי היא אם ניתן להוריד את כל האתר למחשב בכדי שאני יקח את הקבצים לצבא ואלמד שם. בטוח שחשבו על תוכנה כזו מעוניין להכיר אותה תודה.
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
יש אתר שנקרא www.deezer.com שתומך במוזיקה אונליין מכל רחבי העולם. יש בו מבחר עצום של שירים לועזיים. אני רוצה שהשירים יהיו במחשב בלי שאוריד אותם. יש איזה תוכנה שמאפשרת זאת? תודה.
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
יש לי בעיה אני לא יכול לקבל קבצים באייסיקיו לעומת זאת אני יכול לקבל קבצים במסנג'ר, אני מחובר ברשת למחשב נוסף ולשנינו יש פייר וול אני לא מבין מה הבעיה ואיך לפתור אותה.. איך זה יכול להיות שבאייסי אני לא מקבל ובמסנג'ר כן מקבל. בבקשה תעזרו לי
-
- 2 תגובות
- 519 צפיות
-
-
התקנתי את האימיול על הווינדוס החדש שלי ויסטה 64 עברתי מxp האימול באקס פי היה פועל מהר מאוד פה הוא פועל איטי לא משנה כמה מקורות ואיזה קובץ אני מוריד זה מוריד איטי מאוד הפורטים פתוחים הכול בסדר אני לא יודע למה זה מוריד איטי משהו יכול לעזור אני משתמש בגירסא 0.48a
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
האם יש שינוי/שיפור משמעותי שכדאי בעקבותו לשדרג את ה- Office 2007 ל- Office 2010 ? לבעלי ניסיון ב- Office 2010, האם ניתן עדיין לשמור מסמכים ב- Word כ- doc (של Word 2003) ?
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
אני מפרמט בקרוב ואני מעוניין להעביר את תיקיית הפיבורטיס ומשום מה לא מצאתי אותה . איפו היא בכלל?
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום לכולם ואני מקווה שזה הפורום... בתוכנת outlook כשאני מסמן שישאיר את ההודעות שנקראו מהשרת על השרת הוא משאיר אותן, אבל אני צריך לסמן מחדש את ההגדרה הזו אחרי כל פעם שאני מעלה את התוכנה- יש דרך לגרום לזה להיות ככה בצורה קבועה? ושאלה נוספת, יש הודעות ישנות שהוא כבר הוריד מהשרת וכרגע שמורות רק על המחשב עצמו, יש דרך "לשתול" אותן חזרה בשרת? בתודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
בדפדוף באתרים או מעבר בפורומים יש לי תקיעות קטנות כאלה..... לא יודע אם זה בעיה אצלי או שככה עובד הFIREFOX אני עם גירסא אחרונה ודרייברים מעודכנים! אם מישהו עוד מרגיש בזה שיכתוב. תודה רבה= )
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
אהלן רכשתי את העכבר MX MASTER, פניתי לאתר לוג'יטק להורדה התוכנה הנל. בזמן ההתקנה (במהלך חילוץ הקבצים שלה), ההתקנה קורסת ומדווחת הודעה שתהליך ההתקנה קרס. WIN 10 התקנה נקייה 64BIT ניסיתי להתקין גרסאות ישנות יותר של התוכנה, ללא הצלחה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להתקין ווינדוס אקס פי פרו אבל הוא לא מקורי, יש דרך שבא אני יכול להתקין לו SP2 למרות שהוא לא מקורי? ואת שאר העדכונים שיש למיקרוסופט להציע?
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
יש לי MP4 היה לא דיסק של דריבר אבל הלך לאיבוד הMP4 הוא של clipper 1 גיגה כרגע הוא ריק ואני לא יכול להכניס לתוכו קבצים או שירים
-
- 2 תגובות
- 947 צפיות
-
-
נמחק לי איכשוהא הקובץ של הסוליטר. יש דרך להוריד אותו מהרשת?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כותרת תודה לכל מי שעוזר
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה שתוכל להקליט 2 ערוצים(2 מצלמות) להארד דיסק עם אפשרות הגדרת גודל קובץ לכל ערוץ (לדוגמא: 20גיגה לכל ערוץ הלוך חזור) ואם יש הצעות אחרות אשמח לשמוע תודה לכולם biz
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
יש לי בעיה בכרום במהלך פתיחת טאבים חדשים נניח אני עכשיו בטאב A ופותח בו לינק בטאב חדש B, אנ עובר לטאב B אחרי שזה סיים להיטען ומה שאני רואה בו זה את הדף של טאב A. על מנת לפתור את זה אני חוזר לטאב A וכאשר אני חוזר שוב לטאב B הוא מציג תקין את מה שפתחתי. הסרתי את כרום והתקנתי מחדש, עידכנתי את הדרייבר של כרטיס המסך אך אין שינוי. חיפשתי פתרון בגוגל אך ראיתי אנשים עם בעיה דומה אך לא מצאתי פתרון לבעיה אני משתמש בויסטה 64 ביט, צריך לציין שבאקפלורר ובפיירפוקס אין בעיה אשמח לעזרה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
גיליתי שהבעיה היא לא בדפדפן (ניסיתי ב IE ופיירפוקס) אלא משהו במחשב שלי. כל פעם שאני BROWSE מ"התמונות שלי" הדפדפן קורס, וכשאני נכנס לתיקייה הזאת רגיל - היא לא קורסת ואני יכול להסתכל על קבצים..... איך אני מוצא את הבעיה שם?
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
התקנתי דרייבר של כרטיס מסך nvidia 9800 gt ושעשיתי ריסטרט אחרי ההתקנה המסך נהיה גדול ושבאתי לשנות את ה COLOR QUALITI ל 32BIT המקסימום שאני יכול זה 16BIT. יש לך מושג אולי מה הבעיה ואיך ניתן לסדר אותה?
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
הבעיה היא שנעלמו לי כל הסימניות והמועדפים זה קרה אחרי שנכנסתי לפיירפוקס, והוא אמר שהוא תפוס על ידי משתמש אחר או משהו כזה ברשימת משתמשים היה את דיפולט ואז הוספתי משתמש חדש כדי שאני יוכל להכנס לפיירפוקס ומאז יש לי את הבעיה.. עכשיו איך אני מחזיר הכל?
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
יש לי בעיה בזמן האחרון ,אני נכנס לYOUTUBE ולכל האתרים האלו עם הסרטונים ,והסירטונים נתקעים לי אחרי 2 שניות ,וגם במשך שני השניות האלו לא שומעים כלום . זה קורה לי לרוב בFIREFOX ובIE זה בקושי קורה. יש למישהו מושג מה הבעיה ?
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
כנראה WORM כלשהו שמפיץ את עצמו אחר כך לכל הרשימה. האם תוכנות האנטיוירוס (כגון NOD32) מעודכנות לגביו וסריקה פשוטה תמחק את הוירוס, או שיש נוהל יותר אמין להסרה שלו? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
יש לי כרטיס טלוויזיה ואני רוצה לדעת אם יש תוכנה שבעזרתה אני יכול: אם אני רואה נגיד משהו בmtv ואני רוצה להקליט את לקובץ של mp3 רק סאונד באיכות גבוהה ובלי תמונה אז יש תוכנה לדבר כזה?
-
- 2 תגובות
- 969 צפיות
-
-
-
הגדרתי ב- NERO שאוכל לצרוב דיסקים של מוסיקה בגודל 900MB דרך ה- expert featurs בתוכנה. מבחינת צריבת דיסקים של אודיו אין בעיה, אך שאני מנסה לצרוב דיסק data במצב overburning אני מקבל הודעה שאין לי מספיק מקום בדיסק. האם ניתן לעשות overburning רק לקבצי אודיו?
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אהלן יש לי כרטיס קול מובנה בלוח אם ASUS P4P800 DELUXE וכרגע לאחר התקנת וינדוס 7 אני לא מוצא מאיפה אפשר להוריד דרייברים עדכניים.. כרגע אין לי קול במחשב בגלל זה תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-