עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. החל מיום ה' מאפשרת ענקית התוכנה לכל משתמשי Windows XP להוריד את הדפדפן Internet Explorer 7, ללא בדיקה של המנגנון האנטי פיראטי Windows Genuine Advantage. הערכה: המהלך הוא על רקע החשש מעליית כוחם של דפדפנים מתחרים http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3457035,00.html

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  2. Started by elaa56,

מה עושים כעת?

3. Started by eladbu,

שלום לכולם גיביתי את קבצי האאוטלוק שליכ-7 קבצים סהכ ורציתי לדעת איך אני מחזיר אותם לאחר התקנה חדשה והאם יש דרך לא דרך התוכנה אלא ע"י הדבקה של הקבצים בספריה מסוימת?

• 4 תגובות
    • 769 צפיות
  4. Started by Symbore,

השתשמתי שנים בזה של ג'ימייל אך הבעיה שהוא די מבוגבג ולפעמים עושה בעיות אז חשבתי לעצמי שאולי יש פתרון אחר? שתי הדרישות היחידות שלי הן שישקול מעט ולא יכביד על הזכרון/ אינטרנט. יש לי כמה תיבות דואר אצל ספקים שונים אז אם הוא יוכל לבדוק של כמה ספקים זה יהיה אחלה אך זה בכלל לא מחיייב והעיקר שיבדוק לי ג'ימייל בהצלחה

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by yotamoo,

האם מישהו פה יודע מה ההבדל בין נורטון אנטי וירוס 2002 שקונים בחנות ב-250 לבין זו שמורידים מהאינטרנט?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by אופיר_זיו,

שנה טובה ומתוקה לכולם יש לי ווינדוס ויסטא באנגלית והבעיה שלי היא: ברגע שאני גולש באתר הורדות שמקושר לאימיול ואני לוחץ על הקישור שאמור לפתו לי דף באי מיול מופיע לי ההתראה הזו: this fail dose not have a program associated with it for preforming this action . create an association in the Set Associations in control power קישור רגיל נפתח לי אבל משהו לדוגמא כמו: שאני נכנס לאתר server.met לצרף שרתים לאימיול הוא נותן לי את ההתראה הזו או לאל אתר שמקושר לאימיול אודה לכם על העזרה ואם זה יעזור אז הווינדוס שלי באנגלית תודה ושוב שנה טובה

7. Started by ehudtr,

יש לי מחשב נייד שמחובר לאינטרנט דרך הראוטר,הורדתי אימיול ואני לא מצליח להתחבר.מכיוון שאני לא בקיע במושגים אשמח לשמוע הסבר פשוט אם יש.תודה.

• 6 תגובות
    • 3k צפיות
  8. Started by צבי יהודה,

לאחרונה שמתי לב שאין באפשרותי לראות קטעי וידאו במוזילה, מה צריך להתקין בשביל לראות?

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  9. Started by ariel-ro,

יש לי בעיה במקלדת סט משולב של לוג'יטק LX500. חלק מהאותיות והסימנים התחלפו. לדוג': סימן שאלה וקו תחתון התחלפו, עכשיו שאני לוחץ סימן שאלה זה קו תחתון ואיפה שאני לוחץ קו תחתון זה סימן שאלה. גם האותיות Y וZ התחלפו. ויש עוד כמה. יש לציין שזה רק שאני כותב באנגלית, בעברית הכל בסדר. אני עובד על WIN7 דרייבר: 4.82.11 זה התחיל לאחרונה. תודה אריאל

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by b3ta0,

הסימפסונים

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by tomer_m19,

שלום לכולם אני מחפש תוכנה שאני אוכל באמצעותה לחתוך סרטון ולהשאיר את הקטע שאני רוצה ממנו, בנוסף להשתיק את אותו סרטון ולהוסיף קטע שמע שיתלבש עליו. אני לא מבין בכלל בעריכת וידאו אז אשמח להסבר אם אפשר איך לעשות את זה. תודה רבה

12. שלום . יש סירטונים ברשת שאני רוצה להקליט את הסירטון , עכשיו אני ניסיתי עם Snagit יש בעיה באיכות לא רואים ברור .. יש תוכנה אחרת להקלטת מסך משהוא איכותי ?

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. קיבלתי את התוכנה עם כרטיס קול חיצוני USB שקניתי לפני כמה ימים. התקנתי אותה והכל היה בסדר, הפעלתי אותה בעזרת תוכנת הרשיון והשתמשתי בה כמה פעמים. אתמול החלטתי לפרמט אח המחשב. עכשיו אני מנסה להתקין את התוכנה ותוכנת הרשיון אינה מזהה את הרשיון שיש לי ולא נותנת לי להפעיל את קיובייס. ניסיתי להתקין מחדש, וגם פירמתי שוב פעמיים, הבעיה לא כאן.. למישהו יש רעיון ? תודה. עריכה: טוב אחרי שיטוט חסר סוף באינטרנט, במקום שלא חשבתי שאמצא תשובה - מצאתי. איכשהו הגעתי לפורום מאק שבו מסבירים על פתרון לבעיה, וחוץ מהגישה לפתרון - הפתרון זהה. כל מה שצריך לעשות זה בעזרת הCMD לגשת לקובץ SYNSOPOS.EXE ולהוסיף בסוף \regsel (כאשר הסלאש בא לפני המילה) וזה הכל. כנראה שאיפשהו ההתקנה פיקששה ברישום הדונגל ולכ…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by igal_nazar,

שלום לכולם! מזה כשנה (לערך) שאני משתמש בדפדפן של פיירפוקס, ומאז ומתמיד השתמשתי בתוספת הנקראת webmail notifier באמצעותה אני בודק מיליים בחשבונות ה gmail השונים שברשותי. מזה כשלושה - ארבעה ימים שה webmail notifier לא בודק את המיילים שלי. כלומר, כשאני מציב את סמן העכבר על סימן המעטפה אני רואה ש webmail notifier לא הצליח להיכנס לתיבות המייל שלי ולבדוק האם יש או אין מיילים. מה יכולה להיות הסיבה לכך? זקוק לעזרתכם האדיבה, יגאל מאחר ולא זכיתי לתגובה בנוגע לשאלתי, אנסה לשאול שאלה אחרת שאולי תסייע לי: האם יש מי שמשתמש בתוספת webmail notifier דרך פיירפוקס וכן יש לו משתמשים ב gmail ולא סובל מהתקלה המפורטת למעלה?

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  15. Started by 1900GT,

שלום, יש לי נורטון 2005 ופתאום קפצה לי ההודעה הזאת: http://i12.tinypic.com/2whqk2t.gif מה עושים?

• 9 תגובות
    • 968 צפיות
  16. שלום לכולם !!! המחשב שזה עתה פירמטתי בהצלחה הותקנה מע' הפעלה XP PRO SP3 למחשב מחוברת מקלדת USB . ישנה בעיה כאשר אני מחבר Disk on key המחשב לא מזהה אותו . במנהל ההתקנים שעיינתי בו ראיתי רשימת USB אך לא הופיע STORAGE אנא המלצתכם לפיתרון הבעיה תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Alex89,

אני לא זוכר את כל המיקרים אבל לדוגמא כתבות וידיאו ב YNET לא עובדות שצלי

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  18. Started by Bvlgari,

יש לי מדיה פלייר 11 ואני לא יודע איך שמים כתוביות.. תעזרו לי בבקשה

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. Started by assaf990,

מה היא? איך משתמשים בה? ???

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  20. Started by danieldavid10,

שלום יש לי בעיה עם ה-Internet Explorer: כל הזמן שאני נכנס לאתר משחקים ספציפי אז אני מקבל את ההודעת שגיעה שהאינטרנט נאלץ להסגר ועם שלח דוח או אל תשלח. איך אני יכול לסדר את זה? יש לי internet explorer 7 וניסיתי להתקין את זה עוד פעם,חשבתי אולי שזה יפתור את הבעיה אבל זה לא עזר.. תודה לעוזרים

21. לאחרונה עברתי ל- Microsoft Outlook 2003, לאחר שנים של שימוש ב- Outlook Express הישן והטוב. כאשר אני מקבל עכשיו מיילים שמצורפת אליהם תמונה, אני לא רואה תצוגה מקדימה של התמונה למטה כמו שהיה לי ב- Outlook Express. חיפשתי באפשרויות אך לא מצאתי את האופציה הזו...?

• 0 תגובות
    • 835 צפיות
  22. Started by liran8378,

מתי צפוי לצאת למכירה אופיס 2010 ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by falukky,

אני מחפש תוסף לכרום שיאפשר לי להגדיר את היוזר ואת הסיסמא באתרים מסויימים (או לשמור קוקיס) ואז אם אני לא מחובר לאתרים האלו אני יוכל להתחבר אוטומטי לכולם בבת אחת מבלי להכניס יוזר וסיסימא לכל אתר בנפרד. יש דבר כזה ?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  24. Started by malcolmx9,

בטעות נמחקו לי...

25. חברה אני צריך אנטי וירוס נוד 32 תישלחו לי לינק ישיר האם אפשר אני צריך את זה דחוף מאוד !!! :-\

• 3 תגובות
    • 671 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.