תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום... אתם יכולים להביא לי המלצות על תוכנות שיתוף קבצים הטובות ביותר?
-
- 9 תגובות
- 701 צפיות
-
-
יש לי בעיה בצפייה בוידאו באינטרנט (בינתיים זה רק בגיימספוט ובהרצאות...). צרפתי תמונה של הבעייה, וזה נראה לי בעיית קודקים. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי למצוא את הקודק הנכון. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
שלום אתמול הכנתי לבן דוד שלי שני דיסקים של שירים, חלקם בעברית.... ניכנסתי לתוכנת העטיפות של הנרו (אגב נרו 5), והעברית הופיעה לי שם הפוך... ניסיתי הכל... וכלום לא עבד... שיניתי שם את הפונט מ western ל hebrew וגם זה לא עזר... אני נואש... דחוףףף תודה
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב נייד ופלאפון עם בלוטוס. הצלחתי לחבר בינהם כך שאני יכול לדבר דרך המחשב. כאשר מישהו מחייג אליי, קופצת בועה קטנה (כמו של עדכונים) ובלחיצה עליה אני עונה לשיחה. אני גם מצליח לחייג דרך הטלפון ולדבר דרך המחשב. אני מחפש תוכנה שתציג לי מקלדת של טלפון (1-9/*/#) ושאני אוכל לחייג דרכה בלי להרים את הטלפון. משהו כמו ה-dialer שיש מובנה ב-windows. מישהו מכיר/שמע על פיתרון כזה? המון תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
תוכנה זו מבית חברת extensis מיועדת לניהול פונטים אשמח לדעת כיצד משתמשים בה ??? ומושכים ממנה פונטים לתוכנות גרפיקה
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
יש לי כבר הרבה זמן עם סרטי QuickTime (mov) זה לא קורה עם כל הסרטים, אבל הבעיה קיימת עם מרביתם. כשאני מפעיל את הסרט רואים לשנייה תמונה, ואחרי זה התמונה קופאת ורק הסאונד ממשיך כרגיל. יש לי את ה-QuickTime Player החדש ביותר, וכבר ניסיתי כל מה שיכלתי לחשוב עליו ללא שום תוצאות יעילות... אני מקווה שמישהו יוכל לעזור לי. תודה. נ.ב. גם כשהפכתי את הסרטים לסרטי AVI או WMV הם נשארו דפוקים. אבל הבעיה היא לא בסרטים, אלא בעיה מסויימת אצלי כי אני יודע שאצל אחרים הם פועלים.
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
ערכתי את "המפרט", בפרופיל שלי בפורום, ואחרי שעשיתי שמירה כל הכתוב נהיה ענק :-X. צירפתי תמונה. ניסיתי לעשות איפוס דפדפן, אבל לא עוזר. זה קורה לי רק בפורום של HW אגב, בפורמים ואתרים אחרים זה לא קורה. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 511 צפיות
-
-
אני רוצה להכניס טקסט של מעל 1,000 תווים לתוך טבלה של Access. ניסיתי וראיתי שדבר כזה לא אפשרי (מקסימום התווים הוא 255). אני עכשיו מחפש פיתרון לבעיה. חשבתי על ליצור שדות כמספר השורות של הטקסט וכל שורה להכניס לשדה. מה אתם חושבים על הרעיון? אשמח לקבל רעיונות טובים יותר משלי.
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
הסקר הראשון מבית KING OF ACTION . הצביעו והשפיעו !
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ולפני שכתבתי את ההודעה שלי חיפשתי קצת מדריכים והסברים פה ולא מצאתי את מה שאני מחפש אני חדש בכל העסק הזה של הלייטרום ולא יודע מה קורה עם התוכנה זה לא קרה לי לפני להלן הבעיה: צילמתי באיזה אירוע הכנסתי את כל התמונות ליטשתי ערכתי הכל הגעתי ל slideshow עשיתי מסגרת שחורה ושאני עושה אקספורט זה לא עושה לי את זה מדוייק ומשאיר לי שוליים מה זה יכול להיות ? נסיתי כבר להתעסק בהכל וללא הצלחה אשמח עם תעזרו לי בנדון. מתן
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-
-
טוב אני מחר נפתר מהכרטיס הטלויזיה שלי ועובר לראות טלויזיה דרך הכרטיס מסך שיש לו VVIO רציתי המלצה לתוכנה שאני יכול לראות ממה VIDEO IN ותהיה קלה יחסית... יש POWER VCR אבל היא מאד כבדה ואני מעדיף משהו פשוט אבל העיקר שהיא לא תהיה כבדה... תודה רבה!
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הפסקת חשמל גרמה להודעת שגיאה בזמן עליית הווינדאוס, לגביי קובץ config פגום או משהו דומה, והייתה הנחייה לבצע תיקון דרך הדיסק של XP כדי לסדר את התקלה. לא רציתי להתקין את הווינדאוס מחדש, כי היו לי המון דברים לא מגובים, אז פשוט עשיתי תיקון דרך הדיסק של XP, ועכשיו הכל עובד חלק חוץ מ-FF! כשאני מנסה להפעיל את התוכנה, כלום לא קורה! לחיצה על האייקון שלה פשוט מביאה שעון חול בסמל העכבר לשנייה אחת וזהו. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש את התוכנה, אבל גם לא עוזר. יש לי עוד דרכים לנסות ולגרום לפיירפוקס לעבוד, במקום להסיר לגמרי את XP בגללה? את המועדפים שהיו שמורים בפיירפוקס אני מצליח לפתוח אגב עם IE, אבל ברגע שאני מנסה לפתוח אותם עם FF אני מקבל הודעת שגיאה (מצורפת). עריכה יצא שחצי מהתוכנות לא ע…
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
-
שמעתי שיש את התוכנה של SYMANTEC גוסט (GHOST). איך היא? איזה גרסא מומלצת? אפשר מדריך קטן איך עובד כל הגוסט בעצם. ואם יש המלצה על תוכנה אחרת, אז אשמח גם לשמוע. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי קובץ avi והסאונד בו פשוט חלש מאוד גם שהווליום בכל מקום על מקסימום אני מחפש תוכנה שתוכל להגביר אותו. תודה מראש על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
צריך תוכנת המרת וידאו לנגן MP4 2.8inch (חיקוי לipod) התוכנה שמגיעה לא עובדת כראוי. מדובר על: מדובר על "MP3MP4 מסך מגע .2.8inch 8GB תיאור המוצר: מסך מגע באמצעות עט מצורף או במגע אצבע - מסך גדול מאד 2.8 אינץ כולל זיכרון מובנה של 8GB מאפשר איכסון קליפים סרטים תמונות שירים ועוד כולל חריץ mini-sd להוספת עוד 2GB מנגן שירי mp3/wma , כולל ספיקר מובנה לשמיעת mp3 ללא אוזניות. מציג וידאו בפורמט AVI (מצורפת תוכנת המרה שלא עובדת) כולל טיפ מנהלים ממיקרופון מובנה כולל רדיו עם שמירת תחנות PRODUCT FEATURES 2.83" 260k colors QVGA TFT screen 320*240 . Touchscreen with graphical interface . Support for MP3 (8~448kbps), WMA (32~348kbps) , APE and FLAC. Support for AVI/XviD/Di…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אני מחפש תוכנה לחסימת חלונות קופצים בכרום. הextensions שניסיתי חסמו גם פתיחת טאב או חלון חדש, זה על הפרצוף. מישהו מכיר extension שאפשר להגדיר בו אילו URL מטרה אסורים לפתיחה ? (כלומר לא להגדיר לחסום את זאפ / ynet וכו', אלא את אתר הפרסום סטייל pigment-adv.co.il וכו'.) (וכן, אפשר לערוך את ה hosts אבל זה לא מונע את פתיחת החלון.)
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי ארכיון של WINRAR עם כמה קובצי מדיה חשובים ורק אחד מהם לא ניתן לפתוח ומתקבלת איתו הודעה שהארכיון פגום. ניסיתי להשתמש ב-repair של התוכנית והיא עשתה מה שעשתה אבל הקובץ הנ"ל עדיין מסרב להיות מחולץ, כנראה כי לא נמצא recovery record. מה ניתן לעשות? חיפשתי תוכנה חיצונית לעניין ולמרבה הפלא לא מצאתי. ד"א, זה ארכיון שלי כך שזה עותק יחיד שקיים. כמו כן, מדובר בקובץ AVI ואם אוכל לחלץ אותו אפילו במצב פגום, אוכל לנסות לתקן אותו אח"כ. בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
^^^^
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
כשאני מפעיל במדיה פלייר סרט אוטומטית המחשב טוען את הכתוביות דרך vobsub ושם רואים תכתוביות רגיל ובעברית.. כשאני מקודד סרט בwinavi הוא גם טוען את הכתוביות אבל במקום עברית זה ג'יבריש.. איך אני יכול לעשות שזה גם שם יהיה בעברית?? (נכנסתי לvobsub וזה שם על עברית..) בכל התוכנות שמפעילות את vobsub זה בעברית חוץ מwinavi.. תעזרו לי בבקשה..
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
משהו עם אפשרות להכניס סאונד ואולי קטעי מעבר. (חוץ מ-adobe premier).
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
הורדתי היום את האנטי וירוס שלי ואת הפיירוואל ופתאום הופיעה לי התוכנה הזאת,מאיפה היא באה? (זו גם תוכנה שמגנה) איך שמחקתי את התוכנות הנ"ל עשיתי ריסטרט ואז היא הופיעה.
-
- 2 תגובות
- 836 צפיות
-
-
יש לי נייד שיש בו מערכת הפעלה windows mobile. כאשר עבדתי עם xp הייתי מסנכרן את הטלפון עם אאוטלוק 2007 בעזרת התוכנה ActiveSinch. לאחר שעברתי לוינדוס 7 הסתבר לי שהתוכנה ActiveSinch לא נתמכת ע"י וינדוס 7. חיפוש קטן בגוגל הבהיר לי שהתוכנה שמחליפה אותה היא windows mobile device center. התקנתי את התוכנה והנייד מזוהה ע"י המחשב אבל מיד אני מקבל את ההודעה הבאה http://www.up2me.co.il/v.php?file=8095813.png ומשום כך אני לא מצליח לסנכרן בין הטלפון לאאוטלוק.
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
-
-
משהו יודע אם התוכנה חופשית או שהיא נדפקה לי והיא רוצה רק ממני הרשמה?
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-