עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by kikkler,

is there any program to take a bunch of still images, and create a movie bu displaying em fast (30 per second) ? something light and free is preferable thanks edit:found

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  2. Started by or,

אני חייב לסיים לרשום עבודה ב-word ויש לי העייב עם ה-עברית וה-אנגלים זה נהייה כמו ב-icq זאת אומרת כשאני רושם משפט בעברית ואז עובר בעמצא לאנגלית הוא מעביר א המילה באנגלית לסוף ואז כשאני חוזר לעיברית זה רושם מלפניי המילה האנגלים (אם לא הבנתם תנסו לרשום משפט מעורב ב-icq) נ.ב יש לי office xp

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  3. שלום לכולם, הקירור של המעבד קצת מרעיש, ואני רוצה שבלילה מתי שהמחשב דלוק אבל המעבד לא נמצא במאמץ , להנמיך את מהירות הסיבוב של המאורר בשביל שקט. אם יש תוכנה שגורמת לשינוי המהירות אוטומטית כאשר הטמפרטורה משתנה אני ישמח. הקירור הוא לא הרגיל של אינטל!!! המעבד: intel e7200 הקירור: Buffalo Evercool http://www.frostytech.com/articleimages/200706/evercoolHPFA10025_pspc.jpg הלוח: GigaByte GA-P31-DS3L ויש לי ספק שקט לחלוטין sweex 450W אם זה משנה משהו, המחשב בן שבוע. תודה רבה רבה!!!

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  4. Started by alex28,

עזרה!!! שאני משחק במשחק Titan Quest מופע לי המסך זה..... http://img244.imageshack.us/img244/2935/dsc01019pn3.jpg מה בעיה ואך פותרים את בעיה!! תודה על עזרתכם

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  5. אני לא מצליח להיפטר ממנו. בצד שמאל יש לו 6 כפתורים. באמצע 6 חלונות רשימה. ומשמאל חלון חיפוש. הצילו SOS

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  6. היי יש לי מספר סרטונים בפורמט DIVX, שאני רוצה לצרוב אותם על על דיסק DVD אבל ליצור להם תפריט ניווט כמו בסרט DVD אורגינל, ואני רוצה שהקבצים ישארו בפורמט שלהם פשוט תפריט ולצרוב. מישהו יודע איך לעשות את זה? או תוכנה או מדריך כלשהו?

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  7. Started by ronen_z90,

שלום, רציתי לדעת האם קיימת תוכנה שנותנת לי לשלוט על מחשבים המחוברים לרשת אחת(חדר ובו 16 מחשבים) ונותנת לי אפשרות לכבות מחשבים בבת אחת ממחשב מרכזי השולט על כולם או שניתן לפתוח בכל המחשבים תוכנה מסויימת שמותקנת בכולם... תודה לעוזרים

8. Started by נגרי,

הי, כשאני מנסה להוציא הודעה מחשבוני בג'ימייל דרך האאוטלוק היא לא מגיעה. אודה לעזרתכם בפתרון הבעיה, אסף

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  9. הסמל של המחשבים ליד השעון עובד אבל שאני מנסה להיכנס לאתרים אז עולה הדף הלא זמין גם באימיול אף שרת לא מתחבר סגרתי את האנטי וירוס (Kaspersky ) והכל עובד מה יכולה להיות הבעיה זה קורה לפעמים

• 8 תגובות
    • 758 צפיות
  10. Started by amit87,

אני רוצה לדעת איך מאיצים את התוכנה ביטרונט תודה

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  11. שלום לכולם , קניתי רמקולים של Logitech X530 הכל טוב וזה אבל אי אפשר לשהגיר בווינדוס את עוצמת הרמקולים האחוריים ובגלל זה לא שומעים בהם כמעט , הם חלשים אני מחפש איזה שהיא תוכה שבה אפשר יהיה להגדיר את הרמקולים ולשחר עם האפשרויות יש לי גם AC'97 תודה לעוזרים =)

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  12. שמרתי את הקבצים של אאוטלוק והם מלאים הודעות הסיומות שלהם זה: .idx .mbx .nch השאלה שלי היא איך אני מחזיר אותם חזרה לאאוטלוק כדי שההודעות יחזרו. התקנתי מחדש את אאוטלוק אבל אני לא מוצא את היעד אליו צריך להחזיר את הקבצים.

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  13. יש לי מלא תמונות, עכשיו אני רוצה שהשם קובץ שלהם יהיה מסודר מ1-100 לדוגמא אם יש לי קבצים בשם ether,srgfwreg,wt,weweew,23r5f,25r,rb,fwe,2jj,f24, וכ"ו אז אני רוצה שזה ישנה את השם שלהם ל: 1,2,3,4,5,6,7,8, מובן? אז בבקשה תעזרו לי

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  14. מסקרן אותי, האם יש דרך לדעת באיזה אתרים גלשתי גם אם מחקתי את כל הקוקיז והקבצים הזמניים מהמחשב?

• 7 תגובות
    • 758 צפיות
  15. הי אני צריך דחוף תוכנה שמבצעת בקלות תוספות על תמונה כגון: חיתוך חלק מהתמונה לתוך לב, הוספת בועות סבון לתמונה וכ"ו יש לי במחשב פוטושופ 11 וPaint.NET ולא מצאתי איפה עושים את זה (אם אפשר בעזרת התוכנות האלה ליצור את הדברים המבוקשים אז אשמח לעזרה/מדריך) מישהו מכיר?

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  16. Started by 00Amir,

אני לא מבין למה לוקח לדפדפן מלא מלא זמן לעלות... יש לי 2 SSD ברייד 0 והדבר הכי מעצבן זה שהוא עולה לאט... כמעט כמו הזמן שלוקח לי להפעיל פוטושופ CS5... למה זה קורה? איך מתקנים?

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  17. Started by Genom_g,

ב 3DSM רציתי לדעת מה אתם אומרים עליה ישבתי על זה הרבה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  18. היי! אני מחפש תוכנה שבעזרתה ניתן לנהל גיבויים מתוזמנים על שרת יעודי באותה הרשת, ניסיתי את COBIAN שעובדת מעולה LOCAL וברשת עושה בעיות. עדיפות כמובן לתוכנה חינמית. מדובר על תוכנה לאירגון קטן שזקוק לגיבויים יומיים של הMY DOCUMENTS וכו'. תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  19. Started by pizzaguy,

שלום... דבר ראשון אני רוצה להגיד שביצעתי חיפוש שפורום ובגוגל ועדיין לא מצאתי פתרון אני מנסה להתקין איזהשהי תוכנה ומופיע לי error 0x80040708 עכשיו ככה, מצאתי איזהשהו אתר שלמישהו היה את הבעיה הזאת והוא הצליח לפתור אותה אבל אני לא מבין- http://community.macrovision.com/archive/index.php?t-158501.html מישהו יכול לתרגם לי או לפחות להגיד לי איך אני נכנס להגדרות DCOM כמו שמצויין שם? או אולי אם מישהו מכיר שיטה אחרת לפתור את הבעיה אז שיגיד תודה

• 6 תגובות
    • 758 צפיות
  20. אהלן, לפני כמה שבועות עבדתי עם הארדיסק נייד טיפה ישן וכנראה שיש לו איזשהי בעיה עם מתחים וכאלה, כי הוא כל הזמן עלה ונעלם אחרי דקה, ואז שמתי את התקע יו אס בי שלו בשקע אחר במחשב והכל עבד. מאז, כל פעם שאני שם את הדיסק און-קי שלי בשקע ההוא , אני מקבל את ההודעה שצירפתי בתמנה. מה זה לדעתכם ? אני אציין שאישית אני לא רואה איטיות משמעותית בעבודה השוטפת איתו כשהוא בשקע הזה. תודה מראש לעונים. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  21. Started by rjjb7,

שלום, התקנתי את התוכנה VIA_USB2_V270p1-L-M כדי שהמחשב יזהה לי את ההתקן של הUSB לMP4. משום מה, אחרי ההתקנה הפעלתי מחדש את המחשב, ומאז בכל הדלקה הוא נותן לי מסך כחול עם ההודעה שצריך להסיר את התוכנה (כנראה בגלל התנגשות תוכנה וכד') כיצד אני מוחק את התוכנה בלי להכנס לוינדוס?? (המחשב נתקע ומראה בלו-סקרין מסך אחד אחרי המסך של האקספי עם התולעת שרצה..) נ.ב. ניסיתי להכנס למחשב דרך מצב-בטוח אבל במסך של האופציות start windows normally, safe mode, last known configuration(אחרי שלוחצים F8 הרבה פעמים...) הוא לא נותן לי לעבור בין האופציות ונשאר על normally.. האם ישנה דרך למחוק את התוכנה הבעייתית הזאת דרך הביוס או משהו???

• 5 תגובות
    • 758 צפיות
  22. זה מופיע כסתם ג'יבריש...יש לי תמיכה ברוסית במערכת הפעלה(יכול לכתוב,לקרוא, אתרים ברוסית עובדים מצויין), אבל בכל זאת זה ג'יבריש...איך אני מסדר את זה?

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  23. Started by omri_ro,

שיהיו לה אופציות של: יצירת טאג לפי שם הקובץ שינוי שם הקובץ לפי הטאג העתקת/העברת הקובץ לסיפרייה בשם (לפי אחד מהשדות בטאג)

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  24. חיבור הusb עצמו(של העכבר) נראה מעט שחוק,אבל העכבר פועל בצורה טובה... גם כשאני עושה "הסתר סמל והודעות" בסייר windows, אני ממשיך לקבל כל הזמן הודעות מציקות בנוגע לזה... מה אפשר לעשות ??? נ.ב:הבעיה מופיעה גם שאני מנסה להשתמש בחיבורי usb אחרים במחשב.

• 0 תגובות
    • 758 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.