עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by zonda,

שלום לכולם ! יש לי קטע וידאו שחבר צילם שהבעיה היחידה שלו זה שהוא מצולם הפוך איך אני הופך את הוידאו שיהיה ישר ?

• 5 תגובות
    • 773 צפיות
  2. Started by yx2k,

שלום לכולם,אני שמח להיות כאן ומקווה שתוכלו לעזור לי בבעיה שניתקלתי בה, קניתי מחשב הכולל vista home primium 64 bit ניסיתי לחבר את המדפסת canon lbp5000 i-sensys אך לדאבוני איני מוצא דרייבר, מה אני עושה כדי שאוכל להשתמש בה???? אשמח אם תוכלו לעזור לי, תודה מראש

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  3. Started by eitan_428,

שלום מה זה LS3D

• 6 תגובות
    • 773 צפיות
  4. Started by gt2,

שלום, יש לי חבר שהתקין ביט דיפנדר על המחשב(לא היה שום אנטי וירוס לפני זה) בכל מקרה אחרי ההתקנה האנטי וירוס לא נפתח גם אחרי ריסטרט הוא לא נפתח עם העליה של המחשב ואם אני מנסה להכנס אליה דרך הקיצור דרך שלה על הדסקטופ קופצת לי הודעה שלא ניתן לפתוח את התוכנה פעמיים... בנוסף חיפשתי אותה בTASK MANAGER בתהליכים והיא לא מופיעה גם כשמחפשים תהליכים מכל המשתמשים... ניסינו להתקין אותה שוב אבל את ההסרה שלה עשינו דרך ההוספה הסרה בלוח הבקרה ולא דרך תוכנה כלשהי שמנקה את הכל (כל ה bitdefenter removal tools למינהם) מישהו מכיר את התקלה או שיש לו פתרון כלשהו?

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  5. Started by frank31,

שלום כיצד ניתן להיפטר מהפרסומות הנדחפוץ תוך כדי גלישה תודה

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  6. איך אני מעביר סיומת של סרט .AVI לסיומת של .MP3 או WAV. יש איזשהי תוכנה או משו זקוק לעזרה דחוף

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  7. Started by shloogy,

מה קורה אנשים טובים יש לי מלא מידע חדש כל יום ש"שובר" לי את ההרדיסק, מדובר על בערך 5 גיגה חדשים כל יום ניסיתי כבר 2 תוכנות - O&O וPERFECT DISK שניהם מעולת, העניין הוא שזה ממש מיותר לעשות איחוי על כל הדיסק כל פעם מחדש בשביל 5 גיגה לעבור על כל הדיסקים מישהו מכיר תכנה טוב שאפשר לעשות איחוי רק על הקבצים החדשים ביותר?

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  8. לווינדוס XP תודה רבה רבה למי שעוזר אפשר לשלוח למייל mrbig1479@yahoo.com

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  9. בשורה איפה שהשעון יש כזה ל RAM tuneup utilities קיים כזה למעבד? (לא widjet)

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  10. Started by itamarz,

תודה

11. :AR15: :asthanos: :bash: :asthanos: :AR15: :saint: :smoke:

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  12. Started by Real_Me,

אני עובד עם המדפסת הנ"ל ועם הדרייבר של XP ולא הצלחתי לאתר דרייבר ,אם קיים, שמאפשר דופלקס. מישהו יכול לעזור? בתודה מראש.

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  13. איך אני מעביר קבצים בין המערכת הפעלה שלי WINDOWS VISTA ל מערכת הפעלה שאני מדמה: 1. WINDOWS XP 2. LINUX UBUNTU בתוכנה vmware workstation תודה מראש

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  14. Started by ExploiT,

אוקי אנשים אני צריך תוכנה ודחוף לצרוב איתה קבצי iso התוכנתה פה בסיטקי cdburnerxppro3 על הפנים היא לא מצליחה לצרוב כלום היא אומרת לי שהדיסק שאני מכניס צרבו עליו כבר ולא משנה איזה דיסק אני מכניס לעומת זאת עם האשף של ווינודס אני מצליח לצורב על הדיסקים הללו הורדתי magic iso אבל הוא מאשפר לצרוב עד 300 מגה ואני צריך לצרוב 700 תודה

• 7 תגובות
    • 772 צפיות
  15. Started by nehmia,

היש באי סי קיו 5 משחקים ושטויות חדשות?מה יש שם? זה יותר נוח מה מיוחד בו?

• 6 תגובות
    • 772 צפיות
  16. Started by eranratzon,

שלום למומחים הבת שלי שיחקה עם העכבר וחירבשה את סרגל המשימות אני אוהב אותו דק-פס אחד-סטנדרטי... אני לא מצליח לצמצם אותו ע"י גרירה כי יש עליו כל מני חיצים ונקודות אי אפשר לצמצם (להוריד)אליו - הכל "נבלע" מה עושים? אני מצרף צילום מסך תודה ערן [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  17. השאלה כפי הכותרת.. הייתה לי פעם תוכנה כזאת, שבעזרתה אם לא הייתי מוצא תרגום מסונכרן כמו שצריך לאיזה סרט, הייתי יכול לקחת תרגום לא מתאים ולסנכרן אותו כמו שצריך בשביל הגרסא שלי. כמו כן לשנות לו את הטקסט וכל מיני כאלה אחרים. אבל אז פירמטתי ואני לא זוכר את השם של התוכנה.. מישהו מכיר תוכנה כזאת? תודה רבה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 772 צפיות
  18. אני זוכר את עצמי עובד על ה-Mod maker הראשון ... אילו זמנים... עם הזמן "התקדמנו" לטראקרים מורכבים יותר, כגון FastTracker, Impulse Tracker וכו'... (אפילו הוצאתי אלבום טראנס "נצחונות" בזמנו ) מי שממכם עבד ברצינות עם Impulse Tracker למשל, בטוח שמע על IT3 שהיה אמור לצאת, אך נקנה ע"י קבוצה שמעולם לא הוציאה אותו בסופו של דבר. על הדרך יצאו עוד כמה טראקרים, לא משהו רציני בכל אופן. אבל מאז השתנו הדברים... רמת הסאונד וההפקה עלו פלאים. היום ישנם סטנדארטים גבוהים בהרבה כמו שכולכם יודעים. כולם עברו כבר ל-Cubase המקצועית... החובבנים נפלו על FL Studio / Reason וכו'.. אבל עכשיו - ממש עכשיו - הכתיבה האנכית (Vertical) חוזרת ובגדול ! תכירו את RENOISE : http://www.renoise.com/ באמת…

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  19. Started by neo690,

שהוא במצלמה אפשר לראות את כל התמונות שאני לוקח את הכרטיס שם בקורא כרטיסים ומחבר למחשב אז המחשב מבקש פירמוט מה עושים? 1GB סאנדיסק

• 7 תגובות
    • 772 צפיות
  20. Started by lgmtk,

לאחרונה זה קפץ לי באתר HWZONE (בינתיים רק באתר הזה), פעם שניה. אם יש כזה דבר או שזה וירוס שמנסה להשתחל לתוך המחשב שלי ע"י אישור שלי? נראה מסריח. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 772 צפיות
  21. יש לי חבר שהלך לתקן את המחשב בחנות מחשבים רגילה שבאזור הטכנאי אמר לו שהזיכרון שברשותו לא תקין אז כמו שאנו מכרים את הטכנאים בישראל אני בתור חבר רוצה לעזור ואני לא מאמין לטכנאי אז אני רוצה לדעת אם איזה תוכנה היא הדרך הכי טובה לבדוק אם הזיכרון תקין... דרך אגב בדקתי ב mem test והוא השלים 2000% תוך שתי דקות בלי שגיאות בעוד שהזיכרון שיש לי בדק 1555% בתוך כמה שעות אם 0 שגיאות תודה מראש! ואם זה לא הפורום המתאים אני מצטער אז תעבירו

• 5 תגובות
    • 772 צפיות
  22. לכזה : http://z.about.com/d/mobileoffice/1/5/X/4/step11.jpg כי עכשיו שאני מנסה למצוא דרכו הוא לא מזהה לי כלום כי הוא פועל ע"י תוכנת mcafee. הסרתי את התוכנה שאיתה מצאתי עד עכשיו את הראוטרים שבטווח (mcafee) וזה עדיין לא מוצא לי ראטורים בסביבתי ע"י האיקון הרגיל.

• 4 תגובות
    • 772 צפיות
  23. Started by Evyatar,

היי, יש לי את התוכנה ורציתי לערוך סירטון מסויים. עשיתי קרופ לחלק העליון והתחתון של הסרטון (קרופ= חיתוך) שיהווה לי מבט קולנועי יותר. הבעייה היא כשאני מנסה לשמור אותו כקובץ סרט. עשיתי file-export-avi וזה רושם לי את ההודעה הבאה תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  24. Started by ADRIAN,

שלום לכולם אני חדש כאן אז נעים מאוד ברצוני לשאול האם יש למישהו את הסיסתם אורק 2004 הודה לכם עם כן

25. שלום רב, אני מחפש תוכנה של סורק תדרים שסורקת תדרים של ביפרים ובאמצעות תוכנה זו אפשר לפענח את ההודעות שמועברות בתדר, כלומר בתדר עובר מסר מסוים והתוכנה מפענחת את ההודעה. איך הפיענוח מתבצע: את הסורק מצמידים למיקרופון במחשב משמיעים את ההודעה לתוכנה בעזרת המיקרופון והתוכנה מפענחת את המסר וכותבת על מסך התוכנה. תוכנה זו הוצגה גם היום בערוץ 10. תודה לכל העוזרים.....

דיונים חדשים בפורומים