תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
היי ישנה תוכנה שנקראת 3deep של Ecolor! וכיום היא בגירסה 4.משהו אני מחפש גירסה שנקראת 3.4 אם למישהו יש רעיום איפה אני יכול למצוא את הגירסה או למישהו יש אותה ויוכל ליצור איתי קשר אז אנא.... תודה.
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שמרתי את הקבצים של אאוטלוק והם מלאים הודעות הסיומות שלהם זה: .idx .mbx .nch השאלה שלי היא איך אני מחזיר אותם חזרה לאאוטלוק כדי שההודעות יחזרו. התקנתי מחדש את אאוטלוק אבל אני לא מוצא את היעד אליו צריך להחזיר את הקבצים.
-
- 4 תגובות
- 780 צפיות
-
-
מסקרן אותי, האם יש דרך לדעת באיזה אתרים גלשתי גם אם מחקתי את כל הקוקיז והקבצים הזמניים מהמחשב?
-
- 7 תגובות
- 780 צפיות
-
-
כאשר אני מנסה להעביר קבצים בין פריהנד לפוטושוט אני מקבל את ההודעה הבאה: "could not place because the parser module cannot parse the file" יש לי פריהנד 11 ופוטושופ CS2 , ב-PC . ????
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אני לא מבין למה לוקח לדפדפן מלא מלא זמן לעלות... יש לי 2 SSD ברייד 0 והדבר הכי מעצבן זה שהוא עולה לאט... כמעט כמו הזמן שלוקח לי להפעיל פוטושופ CS5... למה זה קורה? איך מתקנים?
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה שמפריעה לי מאד. כמעט כל סרטי הוידיאו שאני רואה, קורה בהם תופעה מוזרה. באיזשהו שלב, אני רואה שהקול לא תואם לסרטון. ז"א, אני רואה את האנשים מדברים משהו, ואני שומע את מה שהם מדברים, אבל שניה לפני כן (או אחרי כן) זה כאילו שהוידיאו מאט בזמן שהקול פועל כמו שצריך. בדקתי עם אחרים על הסרטונים שלי, זה לא קורה. רק אצלי.. מישהו יודע מה עושים עם זה?
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
היי, האם מישהו מכיא תוכנת SPYWARE חזקה במיוחד? ניסיתי ADAWARE וגם SYSTEM MECHANIC אבל הם לא עושות את העבודה כמו שצריך. תודה.
-
- 5 תגובות
- 780 צפיות
-
-
תודה תוכנה או אתר שמתעדכנים ומעדכנים מדיי יום תודה שתהיה חינמית או שם שלה אפילו טנקס
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
-
שמעו בעייה מוזרה: אתמול קידדתי סרט DVD מיובא לAVI, הורדתי לו כתוביות, אבל מה?? הDVD היה 29.97 FPS, הקידוד 23.97 (דרך אגב, למה?), הכתוביות שהורדתי 23.97 FPS. לאחר סנכרון ה2 דקות הראשונות וה-2 דקות האחרונות מתואמות. אבל כל האמצע לא! אחרי 2 דקות מתחילים כבר להרגיש שהכתוביות מופיעות אחרי הסאונד, כלומר ה-FPS של הכתוביות גבוה מהFPS של הסרט!! אמרתי לעצמי אולי הכתוביות לא באמת בקצב של 23.97, בוא נשנה אותם. לאחר השינוי, אותה בעייה בדיוק. כלומר הקובץ המקורי אכן היה 23.97. מה שאומר שהFPS של הסרט הוא מתחת 23.97, למרות שכל תוכנה שהשתמשתי אמרה לי שהוא 23.97. אני כבר לא יודע מה לעשות, ניסיתי הכל. יש עצות?
-
- 5 תגובות
- 780 צפיות
-
-
קיבלתי מחשב שהיה עליו חשבון ג'ימייל של אדם אחר עם סיסמא. אני רוצה להתעלם מהחשבון הזה ולהעביר לדפדפן כרום את הסימניות והסיסמאות של החשבון הפרטי שלי. בחרתי באפשרויות להעביר את כל ההיסטוריה וכו' שלי אבל זה העביר את כל מה שהיה לאותו אדם ולא את שלי. ניסיתי לצאת מהחשבון שלו ולהיכנס עם החשבון שלי ואז שוב לבצע העברה אבל זה לא הצליח. מה צריך לעשות?
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
שלום לכל המסייעים, כאשר אני שולח זימון באווטלוק אל חבר שלי הנושא מגיע בסימני שאלה. חשוב לציין שאנגלית מגיע תקין אך עברית בסימני שאלה. למישהו יש רעיון למה זה קורה?
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום חברים אני רוצה לעשות מצגת ב-PowerPoint עכשיו אני רוצה שבמהלך כל המצגת יהיה שיר מתחילת המצגת ועד הסוף, ברגע שלחצתי על מצגת השיר מתחיל לנגן אך אני עושה את זה?
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום רב! היום נתקלתי בבעייה כזות : ישנם משחקים שאני מעלה והמסך נירא פשוט גרוע כאילו (כרטיס מסך לא יושב טוב במקום, הכוונה פסים כאלה וצבעים נרעים כמו צבעי VGA ) וישמנם משחקים שאני ראוה רגיל וטוב . המשחקים שנראים היום גרוע הם עבדו בזמנו רגיל. משהו שאולי יש קשר לפני יומיים עשיתי UPDATE לדרייברים של כרטיס מסך. תודה !
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום לכולם ! יש לי קטע וידאו שחבר צילם שהבעיה היחידה שלו זה שהוא מצולם הפוך איך אני הופך את הוידאו שיהיה ישר ?
-
- 5 תגובות
- 780 צפיות
-
-
היה לדוד שלי פעם תוכנה שליכווץ שירי MP3 שמקטנה את הגודל של השיר בהרבה (וכמובן פוגעת באיכות) אבל אני צריך אתזה בישביל הפלאפון... מישהו מכיר את התוכנה?
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה המקום, אבל אשמח לעזרה יש ליתמונה שאני מעוניין להדפיס על קנבס, אבל האיכות שלה לא משהו. האם יש מישהו שיודע איך לשפר את איכות התמונה להדפסה על קנבס או במקרה יש לו את התמונה באיכות יותר טובה
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מצמת אינטרנט של סמסונג מדגם פליאומקס pwc-7000x במערכת ההפעלה הקודמת מסוג xp היא פעלה מצוין במערכת ההפעלה הנוכחית מסוג -vista premium אינני מצליח להשיג את כל האפשרויות הכלולות בתוכנה-כלומר תוכנת המעקב שמפעילה את המצלמה עם גילוי תנועה האם יש מישהו שיכול לעזור בנושא הנל? בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום רב לכולם אני כבר פוללללל זמן מנסה למצוא דרייברים ללפטופ שלי ואני תאמת לא ממש מצליח עם מישהו יכול לעזור לי אז היה מה שCPU-Z מראה לי (אגב המחשב של SHARP) אגב אני מחפש דרייברים שלך קול זה מה שCPU-Z נותן לי אליו [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום, היה לי אימיול ישן 0.46 ממש טוב. היה לי איתו HIGH ID כל הזמן והוריד ממש סבבה (בדרך כלל בין 260 ל 310) והייתי חייב להחליף כדי להוריד קבצים מעל 4 ג'יגה אז התקנתי את גירסא eMule MorphTX Mod 9.6 והוספתי את הCONFIG שהיה לי באימיול הקודם. ובאמת יכלתי להוריד קבצים מעל 4 ג'יגה והיה לי עדיין HIGH ID אבל ההורדות היו ממש איטיות (בסביבות ה 20). לכן החלטתי להתקין את האימיול הרשמי גירסא 0.48A ושוב שמתי את ה CONFIG שהיה לי בראשון וההורדות הפכו להמהירות שוב אבל מה יש לי פתאום LOW ID. בעקרון כלום לא השתנה הפורטים הם אותם פורטים שפתוחים בראטור (270 PR) באופן עקרוני הכל אותו דבר חוץ מה הגירסא. יש לכם מושג מה אפשר לעשות ? כי כרגע הורדות מהירות אבל לא כמו פעם, כלומר האימיול יכול להוריד ב…
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חזרתי מטיול עם המחשב הנייד ואני רוצה לשמור את כל היסטוריית החיפושים שעשיתי בתקופה מסוימת, את המקומות שסימנתי בגוגל earth ואולי גם כל האתרים שהייתי בהם בתאריכים מסוימים. יש דרך אולי לשמור את החיפושים כקובץ טקסט או תמונה? אני רוצה לפרמט את המחשב ואח"כ להחזיר את כל הדברים האלו. דפדפן internet explorer על ויסטה הום פרימיום. תודה
-
- 4 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אני מוריד סרט בביט-טורנט ששוקל 700 מגה. הגעתי בתהליך ההורדה עד 70% (שמשום מה מהווים 520 מגה) ואז סגרתי את המחשב. מאוחר יותר שפתחתי אותו על מנת להמשיך בתהליך ההורדה הביט-טורנט סימן לי שהורדתי רק 46% מהקובץ, בעוד הגודל שהורד נשאר על 520 מגה. מה הבעיה כאן? האם האחוזים משקרים? מדוע נפח הקובץ שהושלם ירד מ-70% ל-46% למורות שהגודל שהורד לא השתנה? לפני זה הורדתי גם קובץ של 180 מגה והייתה לי בעיה דומה שבגללה למורות שהקובץ היה 180 מגה הייתי צריך להוריד 200 בשביל להגיע ל-100% הורדה של הקובץ.
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
מישהו יודע מתי אמור לצאת הגירסה העברית של OFFICE 2007 ??? תודה, דניאל.
-
- 7 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אני משתמש בפיירפוקס 3.6.6 כאשר אני מפעיל אותו במצב בטוח (כל התוספות מנוטרלות) ופותח כ8 טאבים הוא גוזל כ100K זכרון לאחר יממה זה מגיע ל500K! כאשר הוא לא במצב בטוח (ויש לי מספר יחסית מועט של תוספות בסיסיות מוכרות) המצב גרוע הרבה יותר : כ1.5G זכרון לאחר יממה!! האם זה קורה גם אצלכם? אם לא, מה יכולה להיות הבעיה לדליפה הזאת במצב בטוח? תודה!
-
- 4 תגובות
- 779 צפיות
-