תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
הDEFRAG של הויסטה לא מוסבר הוא מסיים לא רואים תוצאות לא כלום יש משהו יותר טוב ? ומומלץ
-
- 8 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אם כן מה השוני איך התוכנה והאם היא שווה את הסכום ?
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אחים שלי אני רואה הפוך במדיה פלייר. כל סרט אני רואה הפוך וזה גם בכל נגן(MEDIA PLAYER,BSPLAYER)
-
- 5 תגובות
- 747 צפיות
-
-
הסמל של המחשבים ליד השעון עובד אבל שאני מנסה להיכנס לאתרים אז עולה הדף הלא זמין גם באימיול אף שרת לא מתחבר סגרתי את האנטי וירוס (Kaspersky ) והכל עובד מה יכולה להיות הבעיה זה קורה לפעמים
-
- 8 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אמממ אני לא יודע אם זה המקום הנכון כי לא מצאתי איפה לשים את זה אז להעביר אם זה לא פה יש לי שני מחשבים ואני רוצה לשתף אותם בווינדוס 7 בשביל להעביר קבצים גדולים אחד מהשני ואין לי מושג איך עושים את זה,תודה. וזה ראוטר דרך אגב.
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום לכם .. רציתי לדעת באיזה תוכנה אני יכול להשתמש כדי לפתוח קובץ עם סיומת pdf ומאיפה אני יכול להוריד אותה... מצפה לעזרה ממכם תודה חיים
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
יש תוכנה שאם למשל אני סורק דף באנגלית אז התוכנה מתרגמת את זה לעברית?
-
- 4 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אני לא מבין למה לוקח לדפדפן מלא מלא זמן לעלות... יש לי 2 SSD ברייד 0 והדבר הכי מעצבן זה שהוא עולה לאט... כמעט כמו הזמן שלוקח לי להפעיל פוטושופ CS5... למה זה קורה? איך מתקנים?
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
לא משנה על מה אני לוחץ, זה סוגר את החלון, ויחד איתו את ה command. :\ מה עושים ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
למישהו יש?לא הצלחתי למצוא בשום מקום.תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת בוינדוס 98 איזה word אמור לעלות כאילו word 97 או אופיס לא יודע מה..מה אמור לעלות בוינדוס הזה (הכוונה word שרושמים מסמכים) תודה
-
- 5 תגובות
- 747 צפיות
-
-
עד היום השתמשתי בKLite אבל לא יודע נראה לי שהגרסאות האחרונות עושות לי בעיה בתמונה. יש חבילת מקודדים טובה יותר? תודה.
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
קניתי אל פסק של גמאטרוניק ואיתו קיבלתי תוכנה וסריאל, לאחר התקנת התוכנה מופיע בtray ליד השעון שם סמל של התוכנה אבל עם X עליו ואפילו כשלוחצים עליו קליק ימני, התפריט שאמור לעלות עם האפשרויות לא נפתח... אצל אחים שלי במחשב התקנתי את התוכנה אפילו שאין להם UPS, רק בשביל הבדיקה, ושם התוכנה עובדת בסדר גמור... פירמטתי את המחשב שלי, ניסיתי להתקין את התוכנה שוב ושוב, עם האל פסק מחובר ומנותק.. שום דבר לא עוזר.. התקשרתי לשירות של החברה אתמול והבטיחו לחזור אלי ולא חזרו... עד יום ראשון שאצור איתם קשר שוב, החלטתי לשאול כאן בינתיים אולי מישהו מכיר את התקלה ויוכל לעזור לי איתה. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
יש לי סרטון ממצלמת וידאו במחשב של חצי שעה והוא 1.5 ג'יגה איך אני מקבץ אותו לפחות
-
- 6 תגובות
- 747 צפיות
-
-
עם איזה תוכנה ניתן לחתוך קבצי WMV ?
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
היי לכולם , יש לי בעייה ששמתי לב אלייה לאחרונה : כשאני רואה סרט מהמחשב שמציג על הטלויזיה, אני שם לב שהשוליים בסרט חתוכים בטלויזיה, מכיוון שבנגן על המסך מחשב אני כן רואה אותם. יש לי geforce 5950, כרטיס של gigabyte. נסיתי לשחק שמה בהגדרות של התצוגה, אבל לא הצלחתי לסדר את זה. יש למישהו מושג כיצד לסדר זאת ?
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
היי , זה ישמע קצת מטומטם , אבל זאת בעיה דיי מעצבנת (בשבילי לפחות) יש לי icq2003a ומשום מה , אין לי היסטורי... שום דבר לא נרשם שם... נשאר ריק. שאני לוחץ על Massage History יש שם את הכפתור הזה : save message hisotory אמורים לסמן שם וי ואז זה שומר... אצלי הוא בכלל דהוי.. זה לא icq lite icq to go או לא יודע מה עוד יש.. גירסא רגילה.. ניסיתי להתקין מחדש... ניסיתי גירסאות אחרות.. כלום. אפילו פורמט למחשב והתקנת האייסיקיו מחדש לא עזר (עשיתי פורמט בגלל משהו אחר.. לא בגלל שאין לי היסטורי) ניסיתי להחליף מספר.. ליצור משתמש חדש.. ועדיין אין לי.. למישהו יש מושג?
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אני מכין מדריכי וידאו בעזרת התוכנה הזו. מריכים על תוכנה לעריכת וידאו. הבעיה היא שכשאני עושה Play, ה-Camtasia לא מקליטה את זה. היא ממשיכה להקליט אבל במסך יש Black. לכאורה הייתי אומר שהיא לא יודעת להקליט תנועות שלא ע"י העכבר, אבל אני יודע שמכינים איתה מדריכים כאלה. ניסיתי גם עם כרטיס מסך Quadro לא עובד.
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום, התקנתי את התוכנה VIA_USB2_V270p1-L-M כדי שהמחשב יזהה לי את ההתקן של הUSB לMP4. משום מה, אחרי ההתקנה הפעלתי מחדש את המחשב, ומאז בכל הדלקה הוא נותן לי מסך כחול עם ההודעה שצריך להסיר את התוכנה (כנראה בגלל התנגשות תוכנה וכד') כיצד אני מוחק את התוכנה בלי להכנס לוינדוס?? (המחשב נתקע ומראה בלו-סקרין מסך אחד אחרי המסך של האקספי עם התולעת שרצה..) נ.ב. ניסיתי להכנס למחשב דרך מצב-בטוח אבל במסך של האופציות start windows normally, safe mode, last known configuration(אחרי שלוחצים F8 הרבה פעמים...) הוא לא נותן לי לעבור בין האופציות ונשאר על normally.. האם ישנה דרך למחוק את התוכנה הבעייתית הזאת דרך הביוס או משהו???
-
- 5 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אז ככה לאחרונה שאני מנסה לחבר את MP3 למחשב המחשבב מזהה את הMP3(e250(של סנסה) אבל לא מאשפר להעתיק קבצים מ/אל הנגן(לא פתוח תיקיה במחשב שלי שהיא של הנגן ובנוסף זה (שמחברים את הנגן) שאין לי USB 2.0 למרות שיש לי ולאחר בדיקה בDEVICE MANAGER ראיתי שיש לי כמה התקנים שהם לא מותקנים בעצם(והבנתי איך שהו שזה קשור) שהם: Other Pci Bridge Device Pci memory controller Sm Bus Controller מה עושים?? נ.ב לוח אם gigabybe GA-k8n pro sli USB CONTROLLER:USB2 Controller nVIDIA nForce4 SLI (CK8-04) - EHCI USB 2.0 Controller
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
חיבור הusb עצמו(של העכבר) נראה מעט שחוק,אבל העכבר פועל בצורה טובה... גם כשאני עושה "הסתר סמל והודעות" בסייר windows, אני ממשיך לקבל כל הזמן הודעות מציקות בנוגע לזה... מה אפשר לעשות ??? נ.ב:הבעיה מופיעה גם שאני מנסה להשתמש בחיבורי usb אחרים במחשב.
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
היי כולם לאחותי כרגע יש מחשב עם WIN98 SE והיא רוצה להתקין את התוכנה PhotoShop,מהי הגרסה האחרונה שתעבוד על המחשב? פנטיום 3 112MB RAM תודה.
-
- 6 תגובות
- 747 צפיות
-
-
-
לא יודע איך בדיוק.. אבל נכנסו לחברה שלי לאיי סי קיו ושינו לה תססמא, עכשיו היא רוצה להיכנס אל האי סי קיו ולא יכולה... האימייל שהיא רשמה לאי סי קיו ישן ולא עובד עם הססמא, ואני לא יודע איך אפשר לגלות תססמא, מי יכול לעזור לי פה ? אני באמת הייתי רוצה לעזור לה ולא יודע איך... אני בינתיים רק שואל אנשים כי לא יודע איך... אשמח לקבל קצת עזרה בתודה גידי
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום רב, אני מתחבר לאימיול במזהה גבוה. אך משום מה יש לי הרגשה שעדיין משהו לא תקין בהגדרות אולי. אני אומנם מצליח להוריד חלק מהקבצים, אבל למשל אני כבר כמה ימים מחובר ומנסה להוריד קבצים וכלום. צירפתי תמונת מסך, אולי מישהו יכול לעזור. תודה רבה. אביב[br]פורסם בתאריך: 24.08.2009 בשעה 13:32:37 בנוסף,מה פשר ההודעה הזאת שמופיעה לי בלוג : received an IP from a client: 93.173.248.192, NAFC-Adapter will be checked אשמח לעזרה. אביב [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-