תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש להוריד את 3DMark 2000 ולא 2001 תודה
-
- 7 תגובות
- 800 צפיות
-
-
נחמקו לי הפרטישנים בWINDOWS XP הם היו בפורמט NTFS משהו מכיר תוכנה שתוכל להחזיר את ה MBR ולתקן את הנזק
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
-
שלום לכם .. רציתי לדעת באיזה תוכנה אני יכול להשתמש כדי לפתוח קובץ עם סיומת pdf ומאיפה אני יכול להוריד אותה... מצפה לעזרה ממכם תודה חיים
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
-
כאשר אני מנסה להעביר קבצים בין פריהנד לפוטושוט אני מקבל את ההודעה הבאה: "could not place because the parser module cannot parse the file" יש לי פריהנד 11 ופוטושופ CS2 , ב-PC . ????
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
האפשרות הזאת הייתה קיימת לי עוד מאז שהתקנתי את הפיירפוקס , אבל משום מה היא 'נעלמה'... איך מחזירים שוב את ההשלמה האוטומטית? תודה.
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום, ובכן, בדיוק כמו שכתוב בכותרת, אני מעוניין בתוכנה שלוקחת קובץ AVI וקובץ כתוביות (SRT או SUB) והופכת אותו ל-DVD שניתן לנגן בכל נגן DVD אגב, זאת אינה חייבת להיות תוכנה חינמית, אני פשוט מעוניין בשם של תוכנה שעושה את מה שביקשתי (חיפושים העלו אחרי מספר תוכנות שממירות ל-DVD או משלבות כתוביות לסרט AVI, אבל לא תוכנה שעושה את שניהם בבת אחת) תודה מראש...
-
- 4 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום רב שלום במידה ואני רוצה לחבר מצלמת אינטרנט ב- USB ע"מ לעשות בה שימוש ב- MSN MESSENGER, האם אני חייב להתקין את דיסק עם הדרייבר של המצלמה או שהיא תעבוד בלי צורך בהתקנה של התוכנה? תודה
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
זה בשביל חבר.. הוא שכח את הסיסמא.. יש לו אימייל אבל הוא שכח את התשובות לשאלות כשי לשחזר... מה אפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
תראו הורדתי והתקנתי MAXTHON התחיל לעבוד יפה אבל נכנסתי לפורום שלי ואין לי אפשרות להגיב שמה רק לצפות החשבון שלי פעיל ועובד אבל אין לי אפשרות להגיב וכאשר אני נכנס עם הפיירפוקס הפורום עובד מצויין למה? ואיך אפשר לסדר את הבעיה?
-
- 8 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אממ איזה תוכנה לדעתכם מקודדת קבצי מוזיקה באיכות הכי טובה ועושה ריפ לדיסקים (מקוריים) באיכות הכי טובה? תודה
-
- 8 תגובות
- 800 צפיות
-
-
למה בזמן האחרון כל קובץ סרט\אודיו שאני מוריד בקאזה, יורד כקובץ כ-DAT, גם כשההורדה נגמרה??? ??? זה משגע אותי...
-
- 3 תגובות
- 800 צפיות
-
-
מה ההבדל בין RealPlayer החינמי לגירסה המלאה?
-
- 5 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אני תמיד הורדתי דברים דרך פלאשגט, זה היה מוריד אוטומטית דרך זה וגם אם לא הייתי לוחץ כפתור ימני והייתה אופציה הורד דרך פלאשגט. מאז שעברתי לפיירפוקס יש לפיירפוקס הורדה אחרת לא דרך פלאשגט, שהיא הרבה יותר איטית לי בהרבה אתרים. יש אפשרות לערוך את ההגדרות של פיירפוקס שזה יוריד לי גם דרך פלאשגט? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
האם התוכנה prevx חוסמת אוטומטית את האינטרנט? http://www.prevx.com/
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
אני התחלתי ללמוד השבוע 3ds max , ואני מבין אותו דיי מהר, רציתי לדעת כמה זמן ייקח לי לבנות משהו כזה --- [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
יש לי כמה תוכנות של אדובי CS2 ME (אילוסטרייטור, אינדיזיין, פוטושופ, פרימייר, אפטר, אקרובט) שעובדות על XP. אני עומד לקנות מחשב חדש, ואני מבקש לדעת אם הויסטה תתמוך בתוכנת אלה. האם ויסטה תתמוך בפונטים של XP? תודה.
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום, התקנתי את התוכנה VIA_USB2_V270p1-L-M כדי שהמחשב יזהה לי את ההתקן של הUSB לMP4. משום מה, אחרי ההתקנה הפעלתי מחדש את המחשב, ומאז בכל הדלקה הוא נותן לי מסך כחול עם ההודעה שצריך להסיר את התוכנה (כנראה בגלל התנגשות תוכנה וכד') כיצד אני מוחק את התוכנה בלי להכנס לוינדוס?? (המחשב נתקע ומראה בלו-סקרין מסך אחד אחרי המסך של האקספי עם התולעת שרצה..) נ.ב. ניסיתי להכנס למחשב דרך מצב-בטוח אבל במסך של האופציות start windows normally, safe mode, last known configuration(אחרי שלוחצים F8 הרבה פעמים...) הוא לא נותן לי לעבור בין האופציות ונשאר על normally.. האם ישנה דרך למחוק את התוכנה הבעייתית הזאת דרך הביוס או משהו???
-
- 5 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום לכם... יש לי חלונות 7 פרו - עברית.אני הורדתי מאתר של תוכנה mirc שיחות צא'ט. היתקנתי אותו.ואנטי וירוס NOD32 לא זיהה וירוס.הכל בסדר התקנה. אני מפעיל תוכנה שיחות MIRC ניפתח חלון ומתחבר לשרת. ופתאום בחלון יש הודעה שרת אומר לי שהמחשב לא יכול להיתחבר כי במחשב שלי יש וירוס "טריואני"(לא יודע איך מבטאים נכון) לא היצלחתי להיתחבר לשרת שלהם. אני עשיתי סריקה וירוסים NOD32 ולא מצא וירוס.נקי המחשב. ושוב חושד במחשב שלי. הורדתי תוכנה Malwarebytes Anti-Malware עידכנתי תוכנה Malwarebytes Anti-Malware ועליתי לחלונות 7 במצב בטוח והפעלתי תוכנה Malwarebytes Anti-Malware ועשיתי סריקה מלאה הוא מצא וירוס אחד.כסיים סריקה הסרתי אותו לגמרי.הפעלתי מחשב מחדש. שוב הפעלתי תוכנה MIRC ומיתחבר לשרת וע…
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
יש לי סרט ויש לי תרגום...אני רוצה לחבר אותם לקובץ אחד..איזה תוכנה חינמית אתם יכולים להמליץ לי עליה?
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
יש לי את החבילה של Super Norton 2004 PRO ואחת התוכנות שם זה Norton AntiVirus Corporate Edition client 8.1.1 רציתי לדעת מה זה התוכנה? מה יותר טוב פנדה פלטניום או Norton Internet Security Pro 2004
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
במוצלחת אני מתכוון לאחת שתחרוג מסגנון ההקראה עם האיכות המחשבית שהורגלתי אליו בעבר. יש לי מחשב חזק כרגע שיוכל לטפל, אני מקווה, בחידושים האחרונים בתחום. המלצות?
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
סרט שאני רוצה לגבות - המקור עשה לי בעיה של CRC בקריעה בDVD SHRINK, ולא עזר כמה שניקיתי אותו. יש לציין שהוא עבד 100% על המכשיר הביתי. אז הורדתי את DVD DECRYPTER וקרעתי אותו לדיסק הקשיח - הוא יושב לי עכשיו על הדיסק, אחרי קריעה עם אפס טעויות. אני חייב לציין שהוא (הקבצים על הדיסק הקשיח) גם מתנגן יופי על WINDVD. כלומר, הקבצים קרועים, על הדיסק הקשיח, ותקינים - אבל תופסים 7GB. DVD SHRINK עדיין לא מוכן לקבל את הקבצים - כשאני מעלה את התיקייה שבה קבצי הסרט, הוא נותן לי את השגיאה המצורפת. בהגעה ידנית לתיקייה דרך הבראוזר שבאופציית REAUTHOR הוא מציג את כל הקבצים האחרים, אך לא את קבצי הסרט! יש תוכנה אחרת שתיתן לי להתאים את הסרט לדיסק בודד? לא בא לי להוציא 20 שקל על מדיה 8.7. כבר יותר …
-
- 5 תגובות
- 800 צפיות
-
-
היום אני מנסה להפעיל איזה משחק(COD4 לצורך העניין) והמחשב לא מגיב,לא מקפיץ לא הודעת שגיאה לא כלום,אבל נתקע. עשיתי ריסטרט,ניסיתי להפעיל שוב,שוב נתקע המחשב.ניסיתי COD5,DEAD SPACE,GTA SAN ANDREAS - כל אחד אחד בתורו תקע לי את המחשב ללא שום הודעת שגיאה והייתי צריך להתחיל מחדש. אני לא מבין מה עובר על המחשב,עד היום הם פעלו בסדר גמור,ופתאום אף משחק לא מוכן לעלות. קצת רקע להיום בערב - ניסיתי להתקין GTA4,עשה בעיות ולא עבד,ניסיתי להסיר וגם עשה בעיות,עשיתי שחזור מערכת ללפני התקנה.אותו דבר קרה גם ביום שישי(לא ניסיתי ביום שישי לשחק בדברים אחרים). למישהו יש מושג מה עובר על המחשב שלי?כל השאר פועל בסדר גמור.[br]פורסם בתאריך: 14.12.2008 בשעה 01:27:01 טוב הסרה של הדרייבר האחרון של נוידיה(184…
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-