תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
קיצר ככה :אני מעוניין להוסיף כתוביות לאיזה סרט -הקובץ של הכתוביות הוא עם סיומת FIX ,אני מעניין להפעיל או ב WMP או ב WINAMP , לא יודע איך להוסיפ אותם תודה .
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
או ל TRUE IMAGE יש משהו טוב?? גילוי נאות: שאלתי את זה בפוסט הזה נושא: איך Norton Ghost 12.0 החדש? יותר טוב מגירסת 8 שאמרו שהיא הכי טובה שיש אתמול אך הוא נדחק אחורה
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אני מפעיל את ההתקנה עובר 2 שלבים ושההתקנה עצמה מתחילה זה אומר לי שההתקנה הפסיקה לעבוד והאפשרות היחידה זה לסגור אותה. אלו הפרטים של הקריסה של היישום: Problem Event Name: APPCRASH Application Name: Install_ICQ6.exe Application Version: 12.0.0.58849 Application Timestamp: 45b1a378 Fault Module Name: ole32.dll Fault Module Version: 6.0.6000.16386 Fault Module Timestamp: 4549bd92 Exception Code: c0000005 Exception Offset: 000211dd OS Version: 6.0.6000.2.0.0.256.1 Locale ID: 1037 Additional Information 1: 4528 Additional Information 2: 9d6829b10ffbe47611b9dc0f3193e659 Additional Information 3: bb2d Additional Information 4: 4a7f3411f97ffe78efb56fec5c071e1a
-
- 1 תגובה
- 472 צפיות
-
-
התחלתי לצייר בפוטו, זה ממש קשה... אני מת לעבור ללוח ציור כבר, חבל שאין כסף כרגע... אבל בכל מקרה מה אתם אומרים? שווה משהו? בעיקרון אני רוצה לעביר פה תחושה של משהו "רע" EVIL זה הוא המקום שבו שוכן הרוע, אני רוצה גם לצייר איזה טירה גדולה מאחרי כל ה.... אמ... זה... א.. עצמות\עצים\ לא יודע מה.... את ההשראה אני שואב מעבודה שהוספתי למטה. כמובן שזה לא דומה כמעט אבל אני לא מנסה להעתיק אלה לקבל השראה ולעשות משלי.. וגם זאות עבודת תרגול אחריה אני כבר יחשוב על משהו יותר מורכב.. תתנו עצות לשיפור ולהתחשב שזה ציור ראשון שלי. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכל מי שיודע אם יש פיתרון! כתבתי מסמך באופיס 2007.תוכנת הוורד שמרה אותו כקובץ docx.אני לא מצליח לפתוח אותו באופיס 2003 שיש לי בבית. מישהוא יודע מה ניתן לעשות?
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
עד לא מזמן הייתי משתמש בנורטון אבל הממזר כבד בטירוף. חזרתי ל-AVG (גירסה חינמית) ואני די מרוצה אבל אני גם נתקלתי בכמה המלצות על NOD, שהיא לא כ"כ כבדה (הייתה לי אותה לתקופה קצרה במחשב הקודם, עשתה עבודה האמת). במרדנית ראיתי שהמחיר הוא 130 ש"ח כולל רישיון לשנה: http://mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=4329 מה דעתכם? שווה את ההשקעה? מספיק להשאר עם ה-AVG? אולי יש לכם המלצות נוספות? בתודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 733 צפיות
-
-
במהלך גלישה הדפדן "מתרסק" והוא נאצלץ להסגר בגלל שגיאה בנגן הפלאש. ניסיתי להסיר את הפלאש ולהתקין מחדש כפי'>http://weblogs.asp.net/lduveau/archive/2007/02/19/problem-with-flash-in-ie7.aspx"]כפי שמופיע פה אך לשווא. רעיונות? תודה.
-
- 10 תגובות
- 583 צפיות
-
-
כל פעם שאני מתחברת למסנג'ר... איך שהוא מזהה את החשבון ועומד להתחבר .. פתאום המסנג'ר נתקע (לא מגיב). עשיתי ריסט... לא עוזר. בבקשה ! עזרה דחוף . תודהץ
-
- 5 תגובות
- 627 צפיות
-
-
יש לי קבצים בעלי סיומת sfv בדקתי את תקינותם עם QuickSFV הכל תקין רק הייתי רוצה לדעת איך אוכל לפתוח את הקבצים עלמנת לראות את התוכן כדי להתקינו ? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 435 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעייה מוזרה, הגלגלת של העכבר שלי פתאום הפסיקה לעבוד, כשאני מחבר את העכבר למחשב אחר, פתאום היא עובדת.. אבל במחשב שלי הנוכחי, היא לא עובדת, יש איזה אופצייה בwindows שמבטלת את הגלגלת?? - יש לי עכבר מסוג Logitech MX510 ניסיתי לנתק ולחבר אותו שוב, ניסיתי להתקין את הדרייברים של העכבר ועדיין לא עבד.. מישהו יודע פתרון אחר לבעייה? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 890 צפיות
-
-
כי הנגן SANSA EXPRESS שלי לא נדלק והמחשב מזהה אותו בתור משהו שנקרא STMP3600 אני חושב שהנגן לא נדלק בגלל עדכון התוכנה שעשיתי לפני כמה שעות ומאז הוא לא נדלק, אני זוכר שכאשר בדקתי בהגדרות שלו הוא היה בMTP ואני רוצה לשנות אותו לMSC ולעדכן שוב את התוכנה ולקוות שהוא ידלק. תודה.
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
היות וגם אני חוויתי בעיות במהירות הורדה חשבתי לנסות גם להסיר את התוכנה UTORRENT מהמחשב ואח"כ להתקין מחדש. (מתי שכבר מיואשים מנסים הכל) בכל אופן שמרתי את PATH של כל ההורדות הקודמות,אני רואה את התיקיות ואת מה שהן מכילות. אך הם לא מופיעים אחרי שהתקנתי את התוכנה שוב.... ז"א אי אפשר להמשיך מאותה נקודה?למחוק ולהתחיל להוריד מחדש?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, מחפש דריוורים ללוח אם מקורי של אינטל. אני רוצה לפרמט ועל הלוח מובנים הכרטיס קול והכרטיס רשת. אני חושש שאחרי ההתקנה הם לא יעבדו. פרטים מדוייקים מאוורסט על הלוח בתמונה הבאה: תודה לכל מי שיעזור. [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 541 צפיות
-
-
זאת הודעה ראשונה שלי ואני מקווה שרשמתי אותה במקום הנכון קניתי אנטי וירוס Nod 32 הבעיה שלי היא כזאת התוכנה הזאת קצט מסובכת לי ואני לא יודע איך מבצעים בה סריקת וירוסים מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי איך עושים את זה וכיצד מבצעים עידכונים לתוכנה אשמח אם תוכלו לעזור לי בתודה שי בן יהודה
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום, כמה פעמים כבר קרה לי שמשחקים פשוט יוצאים לי באמצע. painkiller,half life 2 part 2 מאז שפירמטתי אתמול. אתמול החלפתי מאקספי רגיל לאקספי 64. הדרייברים הכי חדשים מהאתרים הרישמיים בלבד. יש למישהו רעיון ??? תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שאלה קניתי כרטיס מסך !? באיזה תוכנה או דרך מומלצת למחוק את הדרייבר הישן !? מקווהו שזה המקום !
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש דרייבר ללוח אם intel ולא כתוב על הלוח את הדגם שלו. במנהל ההתקנים כתוב: 945 G/GZ/P/PL Intel® 82801G (ICH7 Family) איזה עוד פרטים אני צריך כדי לדעת את הדגם? כי באתר של אינטל יש הרבה אפשרויות.
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
קניתי לפטופ חדש של LG שהגיע עם ויסטה ואני מעדיף להריץ עליו XP אבל יש לי את כול הדריברים פרט לדריבר של כרטיס המסך הלפטופ הוא R405 וכרטיס המסך הוא ATI RADON 1250 וכול קטליסט שניסיתי להתקין טוען שהוא לא מתאים לחומרה המון תודה מראש למי שיעזור
-
- 2 תגובות
- 494 צפיות
-
-
טיקסטור כדור שלום. מידלתי כדור במקס ואני לא מצליח ו(לא באמת יודע) איך לטקסטר אותו זה המודל של הכדור שלי ואחת מהטקסטורות האלו אני רוצה להוסיף http://www.suurland.com/tut_ball/ball.jpg http://www.3dkingdom.org/modules/My_eGallery/gallery/models/soccerball.jpg איך אני עושה את זה ? חותך בפוטושופ ומעביר ? או דרך יותר נכונה ? כי אני באמת מתייאש. תודה רבה ארז [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני לא יודע למה אבל בימים האחרונים פתאום מופיעה לי הודעה כזאת: כשאני לוחץ נסה שינית או התעלם וכו' הקספרסקי קורס לי מייד. ניסיתי להתקין מחדש קספרסקי אלף פעם ולא עזר. בבקשה עזרו לי לפתור את הבעייה ולהבין את פשר ההודעה של הC++ הזה. תודה
-
- 0 תגובות
- 461 צפיות
-
-
עד היום מצאתי רק כאלו שתומכות בעברית הפוכה. מישהי מכיר תוכנה שתומכת בעיברית באופן מלא?
-
- 4 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
אני כבר בפוטו למעלה משנה. הקרדיט שיש על החתימות [NIV.O] זה השם המלא שלי,אז אל תגידו גנבתה וכל השטויות האלה,פרסמתי את החתימות במלא פורומים אז יש סיכוי שראיתם אותן איפה שהוא. הנה החתימות : החתימה הראשונה שלי- והנה שאר החתימות- לוגו שהכנתי לעצמי-
-
- 9 תגובות
- 995 צפיות
-
-
לא להתבייש להגיד את האמת הלכתי על סיגון שחור צהוב אדום... תוכן הכותרת Devil שטן מזיר אדום בכל העינין זה האתר http://kobi.zapto.org תגובות חברה
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כפי שאמרתי אני לא יכול לראות את מד הטמפרטורה במחשב שלי ובכללי בכל פריט ופריט בתוכו .. אינה תמונה : מכווה שתוכלו לעזור לי תודה
-
- 6 תגובות
- 506 צפיות
-